היי
Printable View
היי
[QUOTE=Amitlv;1305648]ממש לא!
ואני ממש השתפרתי בשגיעות מי אתה שתגי לי שאני מתנהל לאט יחסית מאיפה לך לדעת??[/QUOTE]
פשוט [B]שתוק[/B]. תפסיק לחפש איך לריב איתי, אין לי כוח אליך. אם אתה רוצה אתה יכול לבדוק בנושא הרשמי מה אמרתי.
[QUOTE=Amitlv;1305652]אבל הוא לא רוצה לעזור הוא רוצה את [b]כל[/b] העלילה לבד וזה לא הוגן לי שגם רוצה את תשקימו לו[/QUOTE]
אני לא רוצה את כל העלילה לבד. שוב, תבדוק בנושא הרשמי.
אתה זה שהתחיל הכול שאמרת שאתה רוצה לעבוד לבד וזה היה בגלל שגם אני רוצה להיות עלילן
[QUOTE=Amitlv;1305672]אתה זה שהתחיל הכול שאמרת שאתה רוצה לעבוד לבד וזה היה בגלל שגם אני רוצה להיות עלילן[/QUOTE]
לא, פשוט סתום את הפה שלך. זה לא היה עניין שלך, לא רציתי בכלל לדבר איתך ואתה סתם נדחפת והתערבת.
חוץ מזה אתה לא קולט שאתה לא מתאים לתפקיד עלילן?? אתה לא כותב טוב, גם אם יש לך רעיונות פיצוץ אתה לא יודע לנסח אותם וראינו את זה בסיפור שלך ואיך שאתה כותב תגובות, בלי סימני פיסוק ועם שגיאות כתיב. אז תמצא תפקיד אחר, ותן לכאלו שבאמת טובים בעניין לטפל בחלק הזה.
תגיד, אדון מנהל פורום ספרות, זה שאתה מנהל פורום ספרות אומר שאתה הכי טוב מכולם? לא, אז שקט. אני חשבתי שמנהלים אמורים לגרום למשתמשים לרצות להתעניין בפורום שהם מנהלים, לא? אתה נראה יותר כמו מישהו שמוריד לכולם את החשק ואומר שאתה הכי טוב מכולם. אז מה עם יש לי שגיאות כתיב? זה הופך אותי למישהו חסר רעיונות שלא יכול לכתוב כלום? אני יכול לכתוב בידיוק כמו כולם; ולגבי השגיאות כתיב- אפשר לסדר את זה בכך שאני פשוט אבקש מאחד מיוצרי העלילה שיתקן לי את השגיאות. וזהו, זה כל מה שיש לי להגיד.
איזה קטע,
לעמית יש 1,666 הוודעות, ולאוהד 3,888
זה אומר שלאוהד יש 2,222 הודעות יותר מעמית בדיוק
Xd
כבר לא!
[QUOTE=Amitlv;1305677]כבר לא![/QUOTE]
יא מעצבן ><
נפלו טילים על אילת :o
מגל תתחבר שניה לסקייפ או למסן
[QUOTE=Master Po;1305673]לא, פשוט סתום את הפה שלך. זה לא היה עניין שלך, לא רציתי בכלל לדבר איתך ואתה סתם נדחפת והתערבת.
חוץ מזה אתה לא קולט שאתה לא מתאים לתפקיד עלילן?? אתה לא כותב טוב, גם אם יש לך רעיונות פיצוץ אתה לא יודע לנסח אותם וראינו את זה בסיפור שלך ואיך שאתה כותב תגובות, בלי סימני פיסוק ועם שגיאות כתיב. אז תמצא תפקיד אחר, ותן לכאלו שבאמת טובים בעניין לטפל בחלק הזה.[/QUOTE]
תגיד לי, אתה נורמלי?!
איזה מן מנהל פורום ספרות אתה?! מה אתה מנצל את מעמדך כמנהל פורום ספרות לבוא ולקדם את עצמך ולבייש אותו?! אני בהלם!
אז יש לו שגיאות כתיב, אז מה?!
כל עוד הפרוייקט לא שייך לך אין לך יד ורגל שם.תפסיק להעליב.
אתה מוריד לכולם את החשק בהתנהגות הדורסנית הזו. אנא, תתעדן.
[QUOTE=ACMilaneZi;1305679]נפלו טילים על אילת :o[/QUOTE]
באמת? O-ם
אתה גר באילת?
[QUOTE=May Chan;1305682]באמת? O-ם
אתה גר באילת?[/QUOTE]
כן ליד צנזורה.
[QUOTE=ACMilaneZi;1305683]כן ליד צנזורה.[/QUOTE]
וואו מסכן O:
בהצלחה, גם לנו נפלו טילים לפני חודש בערך ם:
[QUOTE=The Charmander;1305681]תגיד לי, אתה נורמלי?!
איזה מן מנהל פורום ספרות אתה?! מה אתה מנצל את מעמדך כמנהל פורום ספרות לבוא ולקדם את עצמך ולבייש אותו?! אני בהלם!
אז יש לו שגיאות כתיב, אז מה?!
כל עוד הפרוייקט לא שייך לך אין לך יד ורגל שם.תפסיק להעליב.
אתה מוריד לכולם את החשק בהתנהגות הדורסנית הזו. אנא, תתעדן.[/QUOTE]
לא, הוא פשוט מחרפן אותי. כל שניה הוא מחפש דרכים לריב איתי, ויודע מה? נמאס לי מזה!
אני מקדם את עצמי? אני מרגיש כאילו אני משפיל את עצמי מול כולם! רואה מה זה??? אני מנסה לעזור ולשפר את המצב, אני באתי אליו בגישה נחמדה שימצא תפקיד שיותר יתאים לו, אבל פתאום אני מתחיל להסתבך בעניין כי הוא מציק לי?? וזה שאני מנהל גורם לי להיות הפוגע???!
לא רוצה להתעדן!!! נמאס לי שהוא מתחיל איתי כשהוא בכלל לא קשור, ואחרי זה אני הנאשם העיקרי בסיפור! אם אני לא יהיה מנהל, אז אני לא יהיה נאשם??
נמאס לי מהעניין הזה, ולך אולי כדאי לבדוק את העניין לעומק לפני שאתה תוקף אותי ופוגע בי. יודע כמה אני משתדל להשקיע בפורום כולו ובספרות בפרט? אף אחד לא מעריך את זה פה? מסתכלים רק על החלקים שאני מסתבך בהם?
תחשוב על זה טוב טוב. אין לי עוד מה להגיד. מצטער שאני בזעם עליך, בתכלס אתה מנסה להגן על עמית וזה טוב, אבל נשבר לי מהעסק המסריח הזה.