-
[QUOTE=Prince;1308745]
[I][I][COLOR=#808080]ריי[/COLOR][/I][/I]
[I][I][COLOR=gray]-----------[/COLOR][/I][/I]
[COLOR=#808080]פיפלאפ לא מרחם וקפוץ על פידג'י חסר האונים ומנקר אותו , פידג'י קרב לא יכול להלחם ומותש על הרצפה![/COLOR][/I]
[/QUOTE]
"כל הכבוד פיפלאפ" אומר לו בחיוך ואוציא פוקדור מהתיק שלי.
אני זורק את הפוקדור על פידג'י ומחכה בצפייה לראות אם הוא יתפס.
-
----------
אייס
----------
כאשר אתה וצ'מיצאר מנסים לטפס אתם גורמים לבור לגדול עוד יותר ואתם כל הזמן נופלים 'אויש חכה שאני יגיע למעלה מאנקי' אתה חשוב לעצמך ולפתע אתה שועמ קול אישה " מאנקי מה עשית הפעם ? "
אתה שומע צעדים של אישה שמתקרבת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr098.png[/IMG]" היי אתה שם למעלה תחכה אני יזרוק לך חבל "
אחרי כמה דקות אתה ו'צימצאר מצליחים ועלות והאשה אומרת " אני מאוד מצטערת עם מאנקי גרם לכם לנזק פשוט מאז שהמחתרת של האקוונטוס הייתה כאן מאנקי טיפה מתחיל להשתגע " , היא מסתכלת על מאנקי ופנניה עצובים .
[COLOR=#800080]----------[/COLOR]
[COLOR=#800080]קארין[/COLOR]
[COLOR=#800080]את מסבירה את עמדתך לשוטרת ג'יני והיא מסתכל על הנער ואומרת לו " זה נכון? ".[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא נראה מבוהל ואומר " זההה.. זהה לא נכון השוטרת זה פשוט הנערה נלחמה בו ואז היא חושבת שהוא שלה אז נלחמתי בה כדי להשיג אותו " , השוטרת מסתכלת על שניכם ואומרת " נו באמת דארל אתה חושבת שאני מטומטמת? עוד 3 הגישו תלונה על מה שאתה עושה " , " אני מצטער ג'יני ".[/COLOR]
[COLOR=#800080]" אני מאוד מצטערת עם הוא גרם לך לסבל , האקסו הזה נראה פצוע כדי שתעשי משהו. "[/COLOR]
[COLOR=#800080]" היי דארל בוא אתה בא איתי " , היא מעלה אותו על הרכב משטרה שלה ונוסעת.[/COLOR]
[I][COLOR=#ff8c00]----------[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff8c00]ג'ייק[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorange]----------[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff8c00]צ'ארמנדר מנצל את ההזדמנות ושורט את אקנס שנופל על הרצפה ולא יכול להלחם יותר![/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff8c00]פוילווג נראה שמח ועליז מחבק אותך ואת צ'ארמנדר , אחרי זה הפוקידע מפעיל את עצמו , " פוליווג פוקימון הסנפיר , פוליווג הוא חית מים עליזה ושמחה שלא תעשה רע לאף אחד אך אם היא מתרגזת הסנפיר שלה הוא מקור הכוח שלה ".[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#808080]-----------[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#808080]ריי[/COLOR][/I]
[COLOR=#808080][I]פיפלאפ שוב שמח מעוד ניצחון שלו בקרב , אתה מוציא פוכדור מהתיק וזורק על פידג'י .[/I][/COLOR]
[I][COLOR=#808080]ולאחר כמה שניות פידג'י נכנע והוא שלך! מזל טוב יש לך פוקימון שני פידג'י!. ( מתקפות : משב רוח , ניקור , צעקה ).[/COLOR][/I]
-
כינוי : prriny~
שם : בארי
תיאור : לבארי יש שיער לבן וקצת ארוך, וקצוות השיער שלו בצבע שחור. יש לו 3 עגילים בחלק העליון של האוזן השמאלית שלו. הגובה שלו הוא גובה ממוצע לגילו, יש לו עור שחום אבל לא יותר מידי.
אופי : בארי הוא צעקן, בעל חוש הומור מפותח. הוא רוב הזמן ציני ואוהב להציק לאנשים שמסביבו. הוא לא אסטרטגי, הוא לא חכם, הוא פועל לפי איך שנראה לו שהמצב יראה טוב בשבילו.
עבודה : מאמן
פוקימון התחלתי : סינדקוויל
ציוד : חכה, מצית
הערות/הארות : אני לא מאמין ב100% (ראה סעיף הבא)
ציון ראשוני : 9.9\10
-
[quote=Prince;1308745]
[I][COLOR=#2e8b57]-----------[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57]אנטוני[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57]-----------[/COLOR]
[COLOR=#2e8b57]אחרי שאתה חוזר לרפא את טרטוויג במרפאה אתה ממשיך בכיוון של דרך מס' 101 שלפתע מאחוריך מישהו מדבר איתך " סלח לי אישי " אתה מסתובב לאחור ואתה רואה שהדמות שנמצאת מאחוריך היא לא אחרת מאשר גרי [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr125.png[/IMG]" התסכלתי קודם על הקרב שלך וטרטוויג ושמתי לב שאתה מאמן מתחיל " הוא מחייך ואומר , " בוא נגדי קרב באזור מס' 101 אני גם התחלתי עכשיו את המחוז הזה כי שמעתי שהוא מחוז טוב ואני מתחיל פה מ0 למירות שעדיין יש לי יכולות ", הוא שוב מחיי ומוציא פוכדור מהכיס שלו . " צא וובט [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/527.png[/IMG]" הוא צועק ומשתחרר לקרב . " קדימה אישי תוציא את טרטוויג ובדרך תגיד את שמך "[/COLOR][/I]
[/quote]
"שמי הוא אנטוני!" אציג את עצמי "אתה הנכד של הפרופסור המפורסם אוק נכון?" אשאל את גרי בסקרנות ואעלה חיוך "חשבתי שאתה עוסק במחקרי פוקימונים ולא בקרבות!" אזרוק לו הערה ואשלוף את הפוכדור מהחגורה שלי "רוצה קרב?אני אתן לך אחד!" אומר לו בתקיפות ואזרוק את הפוכדור של טרטוויג "טרטוויג תתייצב לקרב!" אומר בתקיפות "תשתמש מהר במתקפת זרעים!"
-
[QUOTE=Prince;1308786]----------
[COLOR=#800080]את מסבירה את עמדתך לשוטרת ג'יני והיא מסתכל על הנער ואומרת לו " זה נכון? ".[/COLOR]
[COLOR=#800080]הוא נראה מבוהל ואומר " זההה.. זהה לא נכון השוטרת זה פשוט הנערה נלחמה בו ואז היא חושבת שהוא שלה אז נלחמתי בה כדי להשיג אותו " , השוטרת מסתכלת על שניכם ואומרת " נו באמת דארל אתה חושבת שאני מטומטמת? עוד 3 הגישו תלונה על מה שאתה עושה " , " אני מצטער ג'יני ".[/COLOR]
[COLOR=#800080]" אני מאוד מצטערת עם הוא גרם לך לסבל , האקסו הזה נראה פצוע כדי שתעשי משהו. "[/COLOR]
[COLOR=#800080]" היי דארל בוא אתה בא איתי " , היא מעלה אותו על הרכב משטרה שלה ונוסעת.[/COLOR]
אחרי כמה שניות של שוק אני מתאוששת והולכת למרכז הפוקמונים עם שני הפוקמונים ותוך כדי ממלמלת ברוגע"הכל היה בסדר אקסו"
-
[QUOTE=Prince;1308786]----------
אייס
----------
כאשר אתה וצ'מיצאר מנסים לטפס אתם גורמים לבור לגדול עוד יותר ואתם כל הזמן נופלים 'אויש חכה שאני יגיע למעלה מאנקי' אתה חשוב לעצמך ולפתע אתה שועמ קול אישה " מאנקי מה עשית הפעם ? "
אתה שומע צעדים של אישה שמתקרבת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr098.png[/IMG]" היי אתה שם למעלה תחכה אני יזרוק לך חבל "
אחרי כמה דקות אתה ו'צימצאר מצליחים ועלות והאשה אומרת " אני מאוד מצטערת עם מאנקי גרם לכם לנזק פשוט מאז שהמחתרת של האקוונטוס הייתה כאן מאנקי טיפה מתחיל להשתגע " , היא מסתכלת על מאנקי ופנניה עצובים .
\[/COLOR][/I][/QUOTE]
"זה בסדר." אני אומר לה . אני מתחיל להבין מה היא אמרה ,"האקוונטוס , למה הם היו כאן." הרי לפי מה שאני יודע אין פה הרבה מה לעשות ." אני אומר .
-
[QUOTE=Prince;1308786]
[I][COLOR=#808080]ריי[/COLOR][/I]
[COLOR=#808080][I]פיפלאפ שוב שמח מעוד ניצחון שלו בקרב , אתה מוציא פוכדור מהתיק וזורק על פידג'י .[/I][/COLOR]
[I][COLOR=#808080]ולאחר כמה שניות פידג'י נכנע והוא שלך! מזל טוב יש לך פוקימון שני פידג'י!. ( מתקפות : משב רוח , ניקור , צעקה ).[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
"מעולה!" אומר עם חיוך רחב.
"עבודה טובה" אומר לפיפלאפ בעודי מתכופף לקחת את הפוקדור.
אני אכניס את הפוקדור לתיק ואשאל את פיפלאפ אם הוא מעוניין ללכת איתי הוא שהוא רוצה לחזור לפוקדור.
בין אם הוא מסכים או לא (במידה והוא לא אני מחזיר אותו לפוקדור) אני ממשיך ללכת בדרך מספר 1.
-
[quote]צ'ארמנדר מנצל את ההזדמנות ושורט את אקנס שנופל על הרצפה ולא יכול להלחם יותר!
פוילווג נראה שמח ועליז מחבק אותך ואת צ'ארמנדר , אחרי זה הפוקידע מפעיל את עצמו , " פוליווג פוקימון הסנפיר , פוליווג הוא חית מים עליזה ושמחה שלא תעשה רע לאף אחד אך אם היא מתרגזת הסנפיר שלה הוא מקור הכוח שלה ".
[/quote]
''בהצלחה בדרך שלך'' אלטף את ראשו של פוליוואג ואכניס את צ'ארמנדר לפוקדור.
אחפש פוקימונים מעניינים.
---
בבקשה אל תנסה לחתור לכך שאתפוס את פוליוואג, היה לי אותו ב70% מהמשחקים ששיחקתי בהם
-
[CENTER][SIZE=5]הודעה כללית : להסתכל בעמוד הראשון מתחת לרשומים , נוסף קטגוריות של פרסים והישגים![/SIZE]
[SIZE=5]שיהיה בהצלחה לכולם![/SIZE][/CENTER]
עידן רשום , אני ירשום לך התחלה עוד מעט.
[I][COLOR=#ff8c00]----------[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff8c00]ג'ייק- אני לא חותר למצב כזה , זה לא הכרחה אני רק מעמיד מצב שאם תרצה אותו במקרה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=darkorange]----------[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff8c00]אתה ממשיך את מסעך קדימה כדי למצוא את כל הפוקימונים במחוז ( בשבילך רק דור 1-3 ) ומטרה לחקור אותם , ופתאום הפוקידע מתחיל להגיד " דיגלט , הפוקימון החופר . דיגלט לפעמים חופר תעלות כדי להרשים את הנקבה ואם זה לא בשביל נקבה זה כדי לבלבל את אויבו " אתה מסתכל לצדדים ולא רואה שום דיגלט ואז אתה מרגיש רעידות שגורמות לאדמה להפתח וממנה יצאו 2 דיגלטים שמתחרים אחד בשני בחפירת תעלות , ואז מאחורה אתה עוד דיגלט אך מסוג נקבה שמתבוננת ב2 הדיגלטים שחופרים, אתה רואה שהמצב יצא משליטה בקרב בינהם להשיג את הנקבה והם הורסים את הדרך!.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#808080]ריי- לפי הקטגוריות החדשות שהוספתי השגת אחד מן ההישגים ולכן קיבלת מתקפה לפידג'י : מכת כנפיים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#808080]פיפלאפ מעדיף להשאר בחוץ אתה ממשיך להתקדם בדרך ופתאום אתה שומע קול מאחוריך , " היי אתה " אתה מסתובב ואתה רואה איש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr013.png[/IMG]שמסתכל עליך ואומר " רציתי לדעת מה התחום שלך " , אתה עונה לו " תיאום ", הוא מחייך ואומר " אז כדאי לך לדעת שיש תחרות תיאום בעיר הבאה והיא עוסקת במתקפות מרשימות וחזקות של פוקימונים יחידים כדי לך להתאים פוקימון מתאים לתחרות ולאמן אותו מתקפות ספציפיות לתחרות הזאת , נקווה שתצליח " הוא מסתובב והולך.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#808080][/COLOR][/I]
----------
אייס
----------
האישה : " אתה צודקאין להם מה לעשות פה , אבל הם בחיפושים שקטים במחוז שלנו לחפש פוקימוני מים חזקים במיוחד זה התחום שלהם. " מאנקי מסתכל עליה והיא ממשיכה להגיד " מצטער לא הייתי צריכה לספר את זה " היא מסתובבת מתחילה לבכות וללכת ומאנקי בעקבותיה.
[COLOR=purple]אחרי שאת נכנסת למרכז הפוקימונים את ניגשת לאחות ג'וי [IMG]http://www.deviantart.com/download/202302438/nurse_joy_sprite_by_x_5_4_5_2-d3cg1k6.png[/IMG]והיא אומרת " אני רואה שיש כאן פוקימון שדורש טיפול " היא לוקחת אותו ואת מחכה ע שיטפלו בו . כעבור כשעה את רואה את אחות ג'וי חוזרת ואומרת " הוא בסדר עכשיו הוא טיפה תשוש אבל הנה הוא " את רואה אותו בא לעברך ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[I][I][COLOR=#2e8b57]-----------[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#2e8b57]אנטוני[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#2e8b57]-----------[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#2e8b57]אתה טיפה מזלזל בגרי והוא עונה " הגישה שלי השתנתה מאז שאני עוסק במחקרים על פוקימונים גליתי טיפה רגישות על תהרוס את זה ,וכן אני מזמן אותך לקרב! "[/COLOR][/I][/I]
[I][I][COLOR=#2e8b57]הקרב בינכם מתחיל וטרטוויג משתמש במתקפת זרעים לכיוון וובוט ופוגע בו , וובוט נופל על הרצפה ואז קם ושולח לטרטוויג בלבול חושים מה שגורם לטרטוויג לאבד את המציאות ![/COLOR][/I][/I]
[I][I][COLOR=#2e8b57][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/527.png[/IMG]חיים : 34/47[/COLOR][/I][/I]
[I][COLOR=#2e8b57]חיים : 35/35 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bwb/387.png[/IMG][/COLOR][/I]
-
[QUOTE=Prince;1308812][CENTER][SIZE=5]
[COLOR=purple]אחרי שאת נכנסת למרכז הפוקימונים את ניגשת לאחות ג'וי [IMG]http://www.deviantart.com/download/202302438/nurse_joy_sprite_by_x_5_4_5_2-d3cg1k6.png[/IMG]והיא אומרת " אני רואה שיש כאן פוקימון שדורש טיפול " היא לוקחת אותו ואת מחכה ע שיטפלו בו . כעבור כשעה את רואה את אחות ג'וי חוזרת ואומרת " הוא בסדר עכשיו הוא טיפה תשוש אבל הנה הוא " את רואה אותו בא לעברך ומחייך.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[[/IMG][/COLOR][/I][/QUOTE]
"תודה האחות גויי" אני אומרת עם חיוך רחב ואז אני פונה לאקסו "אני רואה שאתה מרגיש טוב יותר :)"
"ואל תפחד יותר אף אחד לא יפגע בך"
*אני יכולה לתפוס אותו או שהוא שייך לילד?*
-
[QUOTE=Prince;1308812]
[I][COLOR=#808080]ריי- לפי הקטגוריות החדשות שהוספתי השגת אחד מן ההישגים ולכן קיבלת מתקפה לפידג'י : מכת כנפיים.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#808080]פיפלאפ מעדיף להשאר בחוץ אתה ממשיך להתקדם בדרך ופתאום אתה שומע קול מאחוריך , " היי אתה " אתה מסתובב ואתה רואה איש [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr013.png[/IMG]שמסתכל עליך ואומר " רציתי לדעת מה התחום שלך " , אתה עונה לו " תיאום ", הוא מחייך ואומר " אז כדאי לך לדעת שיש תחרות תיאום בעיר הבאה והיא עוסקת במתקפות מרשימות וחזקות של פוקימונים יחידים כדי לך להתאים פוקימון מתאים לתחרות ולאמן אותו מתקפות ספציפיות לתחרות הזאת , נקווה שתצליח " הוא מסתובב והולך.[/COLOR][/I]
[/QUOTE]
"תודה" אומר לאיש ואחייך.
"שמעת פיפלאפ עוד מעט זאת התחרות הראשונה שלי" אומר לו בשמחה.
"אני מקווה שלא תיעלב שאני אבחר בפידג'י בתחרות הזאת" אומר לפיפלאפ.
"הוא פשוט יותר מתאים" אני אוסיף, "אבל אל תדאג, אני בטוח שבקרוב תהיה תחרות שאתה תהיה הכי טוב בה" אומר לו בחיוך.
אני אלך במהירות לכיוון העיר הבאה.
-
[QUOTE=Prince;1308812][CENTER][SIZE=5]הודעה כללית : להסתכל בעמוד הראשון מתחת לרשומים , נוסף קטגוריות של פרסים והישגים![/SIZE]
[SIZE=5]שיהיה בהצלחה לכולם![/SIZE][/CENTER]
עידן רשום , אני ירשום לך התחלה עוד מעט.
----------
אייס
----------
האישה : " אתה צודקאין להם מה לעשות פה , אבל הם בחיפושים שקטים במחוז שלנו לחפש פוקימוני מים חזקים במיוחד זה התחום שלהם. " מאנקי מסתכל עליה והיא ממשיכה להגיד " מצטער לא הייתי צריכה לספר את זה " היא מסתובבת מתחילה לבכות וללכת ומאנקי בעקבותיה.
[/QUOTE]
"אוקיי עם הם מסתובבים אז אנחנו צריכים להיות מוכנים ." אני אומר לצ'ימצ'אר . "אוקיי עכשיו בוא נמשיך בדרך ותוך כדי נתפוס פוקימון או שניים." אומר לצ'ימצ'אר בשמחה .
-
אתה ממשיך את מסעך קדימה כדי למצוא את כל הפוקימונים במחוז ( בשבילך רק דור 1-3 ) ומטרה לחקור אותם , ופתאום הפוקידע מתחיל להגיד " דיגלט , הפוקימון החופר . דיגלט לפעמים חופר תעלות כדי להרשים את הנקבה ואם זה לא בשביל נקבה זה כדי לבלבל את אויבו " אתה מסתכל לצדדים ולא רואה שום דיגלט ואז אתה מרגיש רעידות שגורמות לאדמה להפתח וממנה יצאו 2 דיגלטים שמתחרים אחד בשני בחפירת תעלות , ואז מאחורה אתה עוד דיגלט אך מסוג נקבה שמתבוננת ב2 הדיגלטים שחופרים, אתה רואה שהמצב יצא משליטה בקרב בינהם להשיג את הנקבה והם הורסים את הדרך!.
''היי!! תעצרו!!!'' אצעק ואם זה לא יעזור אורה לצ'ארמנדר לתקוף את המחילות שלהם בלהבה
-
[quote=Prince;1308812]
[I][I][COLOR=#2e8b57]-----------[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#2e8b57]אנטוני[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#2e8b57]-----------[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#2e8b57]אתה טיפה מזלזל בגרי והוא עונה " הגישה שלי השתנתה מאז שאני עוסק במחקרים על פוקימונים גליתי טיפה רגישות על תהרוס את זה ,וכן אני מזמן אותך לקרב! "[/COLOR][/I][/I]
[I][I][COLOR=#2e8b57]הקרב בינכם מתחיל וטרטוויג משתמש במתקפת זרעים לכיוון וובוט ופוגע בו , וובוט נופל על הרצפה ואז קם ושולח לטרטוויג בלבול חושים מה שגורם לטרטוויג לאבד את המציאות ![/COLOR][/I][/I]
[I][I][COLOR=#2e8b57][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/527.png[/IMG]חיים : 34/47[/COLOR][/I][/I]
[I][COLOR=#2e8b57]חיים : 35/35 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bwb/387.png[/IMG][/COLOR][/I][/quote]
'נו באמת...' אחשוב לעצמי בעצבים ואתייאש במקצת "טרטוויג תנסה להשתמש בבלימה על וובאט של גרי!" אומר לטרטוויג במהירות בתקווה שהוא יצליח לשמוע אותו ולעשות מה שאני מבקש ממנו למרות הבלבול שלו "קדימה אתה מסוגל טרטוויג,מה זה בלבול קטן בשביל פוקימון חזק כמוך?!" אעודד את טרטוויג מהצד
-
[QUOTE=Prince;1308745][COLOR=#800080]----------
לי[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]----------[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סייטר עף לאוויר ומתחמק מהחפירה של ויביל ולפני שויביל מגיע מספיק גבוהה כדי להשתמש באגרוף אש , סייטר שלח אליה חרבות קרב ומפיל את ויביל על הרצפה ואז משתמש בניקור מספרי איקס וחובט בויביל קשות , אך היא הצליחה לקום בקושי.[/COLOR]
[COLOR=red][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/461.png[/IMG]חיים : 37/115[/COLOR]
[COLOR=red]חיים : 102/114 [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bwb/123.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סלי " כנראה תיכננת את המהלך הזה היטב , ניצלת את הפוקימון כי ידעת שהוא יודע לעוף מחוכם , קרייג כנראה צדק שחשב שאתה ממש תגיע רחוק כאיש מחתרת " ,היא מצחקקת " אבל אתה עדיין טירון ואת הקרב הזה אני בחיים לא אפסיד . " ויביל השתמשי בניעוץ כנפיים , חפירה ואז אגרוש משולש! "[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
----------
[/QUOTE]
אני אומר לסייטר בצעקה מהירה" סייטר תשמש בכנף פלדה.תהפוך את הכנפים שלך לפלדה וכך תספוג את מתקפת ניעוץ הכנפים של ויבל. לאחר מכן עוף גבוה לאוויר שויבל לא יוכל להגיע אליך עם מתקפת החפירה שלה ואגרוף משולש. לאחר שתעשה זאת תשמש במכת ג'יגה שתגמור אחת ולתמיד את ויבל"