[QUOTE=Death The Kid;1322868]ליאון,אתה אל תתערב,אני עוד לא מאמין שאתה רואה נארוטו[/QUOTE]
בתור משתמש רשום,
אני חושב שאתה לא כך כך בסדר.
Printable View
[QUOTE=Death The Kid;1322868]ליאון,אתה אל תתערב,אני עוד לא מאמין שאתה רואה נארוטו[/QUOTE]
בתור משתמש רשום,
אני חושב שאתה לא כך כך בסדר.
[QUOTE=RangerForce;1322879]כן... אני לא קורא מנגה.. :sorry:
סתם אני באמת לא קורא כאילו ראיתי לפחות 3 צ'אפטרים ..
מעדיף את האנימה ולראות יותר מגניב D:[/QUOTE]
100+
[QUOTE=Death The Kid;1322881]אתה מדבר על האוכל?[/QUOTE]
לא אומר,תחשוב לבד.
[quote=stavis1001;1322882]בתור משתמש רשום,
אני חושב שאתה לא כך כך בסדר.[/quote]
אל תתערב גם אתה,זה ביני לבין ליאון
נראה לי שהראשון זה מי שדובב את מינאטו. אני חושב רק ..
[quote=Death The Kid;1322871]אני לא צריך ש[B]אתה [/B]תצדיק את התיאוריה שלי,אני רוצה שליאור או עידן או עמית,או כל אחד שאני מאמין לו שהוא רואה נארוטו יצדיק אותי.
ליאור,השאלה קשה מדי[/quote]
הם לא מי יודע מה אחים, כאילו אם אתה מחשיב את זה שריקודו סנין לקח לג'ובי את כל הצ'אקרה והפך אותה ל9 הביג'וים, אז אם אתה מחשיב את זה שכולם הם בעצם הצ'אקרה של הג'ובי לזה שהם אחים אז כן הם אחים.
[quote=RangerForce;1322879]כן... אני לא קורא מנגה.. :sorry:
סתם אני באמת לא קורא כאילו ראיתי לפחות 3 צ'אפטרים ..
מעדיף את האנימה ולראות יותר מגניב D:[/quote]
ם:
איזה מגניב לראות תצוות של קאנקורו בפעולה וסוף סוף לא הדמויות החרושות כמו נארוטו וקאקאשי? ובכלל אחד דוטון אחד סייף אחד זה, ככה הכי מגניב. היה ממש BADASS בסוף שהוא [COLOR=yellow]הוציא את סאסורי[/COLOR] ם::::::::::::
[quote=The Sir;1322887]הם לא מי יודע מה אחים, כאילו אם אתה מחשיב את זה שריקודו סנין לקח לג'ובי את כל הצ'אקרה והפך אותה ל9 הביג'וים, אז אם אתה מחשיב את זה שכולם הם בעצם הצ'אקרה של הג'ובי לזה שהם אחים אז כן הם אחים.[/quote]
אז בגדול התאוריה שלי נכון?
די עם זה!
תגידו לו שלא, הם לא אחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הם שני אנשים שהכניסו להם ביג'ו בכוח. זהו.
[QUOTE=Death The Kid;1322885]אל תתערב גם אתה,זה ביני לבין ליאון[/QUOTE]
[HTML]<marquee>תיזהר ממני</marquee>[/HTML]
[QUOTE=Blackbeard;1322890]די עם זה!
הם שני אנשים שהכניסו להם ביג'ו בכוח. זהו.[/QUOTE]
למה די?הם לא אחים אבל הביג'ו כן אחים.
הביג'ו לא אחים, הם לא בנים של אותו אבא. השד בעל 10 הזנבות הוא הם, הם חלקים ממנו, לא צאצאים, וגם אם כן, מה זה משנה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הביג'ו יכולים להיות הסבתא והנערת ליווי שלהם, גאארה ונארוטו לא אחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעניין ת... מה הביג'ו שלהם
[quote=Blackbeard;1322893]הביג'ו לא אחים, הם לא בנים של אותו אבא. השד בעל 10 הזנבות הוא הם, הם חלקים ממנו, לא צאצאים, וגם אם כן, מה זה משנה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הביג'ו יכולים להיות הסבתא והנערת ליווי שלהם, גאארה ונארוטו לא אחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מעניין ת... מה הביג'ו שלהם[/quote]
תרגע אחי מה יש לך חחחחחחחח
[quote=Blackbeard;1322890]די עם זה!
הם שני אנשים שהכניסו להם ביג'ו בכוח. זהו.[/quote]
לה "תגידו לו" אתה לא יכול להגיד לי לבד?
[quote=stavis1001;1322891][html]<marquee>תיזהר ממני</marquee>[/html][/quote]
ואני ממש מפחד,למה מה תעשה לי?
מה קורה?
מונסטר?