-
[QUOTE=LordAbizi;1338856]גלעד
איזה מידע למשל חסר לך?
אוף איך אתה נהנה לסבך אותי.
--
אתם שטים חזרה לפורט סיטי, ומגיעים לפונדק היחיד עד כדי איזומורפיזם שנמצא שם. מכיוון שהשיט לוקח כמה שעות טובות (אחרי הכל לוקח יום ברכיבה להגיע לשם), אתם מגיעים כשכבר חשוך. אמנם לא כתבת שאכלת בזמן הזה, אך מכיוון שהיית כמה שעות על סירה אז מתבקש שמצאת זמן לאכול שם (ויש את הצידה לדרך לאכול), ככה שאתה לא יותר מדי רעב כעת. אתם יושבים שם זמן מה בזמן שאתה מנסה לשוות לעצמך את המראה הכי מסתורי שאתה יכול, ומגיע אליכם מישהו, גבוה מאוד.
"שמעתי שאתם מנסים להביס את הג'מוזה ומחפשים שותפים." הוא אומר לכם.
[/QUOTE]
אני מסמן לו להתקרב על מנת שאני לא אצטרך לדבר בקול חזק.
"שמעת נכון" אני אומר לו "מי אתה, ומה מעשיך?"
-
[quote=LordAbizi;1340552]
רומה
"אה.. בטח מנסים לנצח את הג'מוזה?" הוא אומר לאחר מחשבה קצרה.
[/quote]
"כן" אענה לו, "אתה יודע אולי אם יש בעיר אנשים שצריכים עזרה מסוימת והם מוכנים לשלם תמורתה סכום צנוע?"
-
עוד מעט אני אחזור לפעילות נורמלית... או כך לפחות אני מקווה.
--
אתם מתקרבים אל העופות המוטנטיים, ומנסים למצוא דרך להתקרב אליהם, אך שוב כל שש הראשים תוקפים ביחד, ולא נותנים לך אפשרות להתקרב מספיק. אתה שומע שריקה שמעידה על ירייה של חץ, ולפתע קאדר קופץ אחורה, הרחק מהתרנגולים, ולפני שאתה מספיק להבין משהו, החץ הזה מתפוצץ כמו הקודם, אך אתה קרוב מדי וקצת נפגע מהפיצוץ (לא יותר מדי). מכל מקום, כעת נותר רק תרנגול דו ראשי אחד ללא ראש, והתלת ראשי על כל ראשיו.
"אופס, אני מניחה שהייתי צריכה להזהיר!" אתה שומע את מלינה אומרת. אתה קצת בהלם מהפיצוץ, אני לא יכול להגיד לך יותר מדי מה זה אומר, כי מעולם לא נכחתי כל כך בקרבת פיצוצים. אני מניח שזה אומר צלצול באוזניים/חוסר ריכוז קל או דברים דומים.
ACMilaneZi
אתם קמים וממשיכים בדרככם, והולכים מספר שעות, בזמן שהשמש מסיגה אתכם, עוקפת אתכם, ומגיעה למערב קודם, ומהר מאוד מחשיך.
גלעד
"ג'ון גולית, לוחם." הוא אומר בזמן שהוא מתקרב אליך לפי בקשתך. "אני גם חשבתי לאחרונה על לצאת למסע על הג'מוזה, ונראה לי שזו ההזדמנות שלי."
רומה
"לכל בני האדם יש בעיות." הוא אומר ומגחך מעט. בעקבות ההערה הזו. "וכל אלו שאפשר לפתור באמצעות שכירי חרב, בדרך כלל פונים לבית הספר לקשתים שיש פה. אני בדיוק מתכוון לפנות אליהם עם איזשהי בעיה קטנה שיש לי."
-
[QUOTE=LordAbizi;1343014]גלעד
"ג'ון גולית, לוחם." הוא אומר בזמן שהוא מתקרב אליך לפי בקשתך. "אני גם חשבתי לאחרונה על לצאת למסע על הג'מוזה, ונראה לי שזו ההזדמנות שלי."
[/QUOTE]
"יפה מאוד" אני אומר, מפסיק ללחוש וומדבר נורמאלי "נזדקק ללוחם בצוות, אתה מוזמן להצטרף אלינו למסע ולהוכיח לנו שיש לך את הדרוש לנו" אני אומר.
"אבל קודם," אני עוצר "ננוח היום, אין לי כוח להמשיך ללכת היום. מחר נמשיך לתכנן את המסע. אתה מוזמן להצטרף לתוכנית מחר, עכשיו כשאתה חלק מהצוות" אני פונה לג'ון.
~~~~~~~~~~
תגמור בתגובה הבאה שלך את היום בבקשה, ותשתתף פעולה לגבי התוכנית, שגם הם יציעו משהו.
-
[quote=LordAbizi;1343014]גיל
נכון מאוד.
--
אתם מתקרבים אל העופות המוטנטיים, ומנסים למצוא דרך להתקרב אליהם, אך שוב כל שש הראשים תוקפים ביחד, ולא נותנים לך אפשרות להתקרב מספיק. אתה שומע שריקה שמעידה על ירייה של חץ, ולפתע קאדר קופץ אחורה, הרחק מהתרנגולים, ולפני שאתה מספיק להבין משהו, החץ הזה מתפוצץ כמו הקודם, אך אתה קרוב מדי וקצת נפגע מהפיצוץ (לא יותר מדי). מכל מקום, כעת נותר רק תרנגול דו ראשי אחד ללא ראש, והתלת ראשי על כל ראשיו.
"אופס, אני מניחה שהייתי צריכה להזהיר!" אתה שומע את מלינה אומרת. אתה קצת בהלם מהפיצוץ, אני לא יכול להגיד לך יותר מדי מה זה אומר, כי מעולם לא נכחתי כל כך בקרבת פיצוצים. אני מניח שזה אומר צלצול באוזניים/חוסר ריכוז קל או דברים דומים.
[/quote]
אני אנער קלות את הראש שלי בניסיון לחזור לפוקוס, ואז אבחן את שדה הקרב במבט קצר, ופשוט אתקוף את התלת ראשי כשהפעם אשתדל לשים יותר לב לחצים מתפוצצים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1343014]
ACMilaneZi
אתם קמים וממשיכים בדרככם, והולכים מספר שעות, בזמן שהשמש מסיגה אתכם, עוקפת אתכם, ומגיעה למערב קודם, ומהר מאוד מחשיך.
[/QUOTE]
"אני חשוב שכדאי שנעצור פה לישון,כבר מתחיל להחשיך ואנחנו לא נראה את הדרך." אגיד לקרין ואתחיל לארגן את הציוד לחניית לילה.
-
טוב, מצטער, אבל אני סוגר את המשחק כי פשוט המחשה על להגיב במשחק מעיקה עליי, ואני לא אוהב להעיק על עצמי.