למי בא דואלינג נטוורק אני באטרף יאללה באלי לנצח כבר !!
Printable View
למי בא דואלינג נטוורק אני באטרף יאללה באלי לנצח כבר !!
[QUOTE=Mr.Pizza;1327459]בשבילך אני אעמיד פנים שאני לא יודע על מה דיברתם P:[/QUOTE]
[QUOTE=Psychic;1327462]מחקתי גבר[/QUOTE]
תודה תותחים.
טוב בגלל שאתם כבר יודעים אני יכול להראות רק לכם ת'תמונות החדשות שאני מעלה עכשיו אם זה מעניין אתכם :>
Uzumaki Naruto
סבבה כפרה :>
[quote=עולה אושאוט;1327485]תרגיע הרבה אומרים שהם ראשונים ומה זה מפריע לך?[/quote]
מפריע לי שאתם חופרים על זה ותרגיע תגיד לחברים שלך.
[QUOTE=The Sir;1327492]מפריע לי שאתם חופרים על זה ותרגיע תגיד לחברים שלך.[/QUOTE]
בסדר מה יש לך?
כותרת קורעת לנו"ד ~.~
F**k off chelsea fc you got no history :D
[QUOTE=The Sir;1327492]מפריע לי שאתם חופרים על זה ותרגיע תגיד לחברים שלך.[/QUOTE]
אין לו LOL
אוי הייתי חייב לעשות את זה אלכס מה אני יעשה חח זה היה דורש..
עידן, שחר אמר לי לא O:
[QUOTE=Psychic;1327488]יאללה תעשה על fifa ותשתוק כבר ישמן :P[/QUOTE]
איכסה פיפא..
[QUOTE=triner;1327491]תודה תותחים.
טוב בגלל שאתם כבר יודעים אני יכול להראות רק לכם ת'תמונות החדשות שאני מעלה עכשיו אם זה מעניין אתכם :>
Uzumaki Naruto
סבבה כפרה :>[/QUOTE]
תביא תביא (:
התחלתי לשחק נארוטו שיפודן נינג'ה הירוס 3
[quote=ワンピース;1327498]עידן, שחר אמר לי לא O:
איכסה פיפא..
תביא תביא (:[/quote]
טוב חייל , עכשיו תביא לי אוכל אני רעב
[QUOTE=Psychic;1327501]טוב חייל , עכשיו תביא לי אוכל אני רעב[/QUOTE]
לך תכין לעצמך, מה אני חברה שלך? אופס, שכחתי שאין לך, כי אתה שמנמן D:
[QUOTE=The Sir;1327315]אני שונא גזענות על רקע דת, ואני שונא דת בכללי אני אתאיסט ואני אומר שכל הדתות דפוקות.
ואם יש משהו שאני בחיים לא אבין זה למה 3 הדתות הגדולות בעולם הן הדתות המפגרות ביותר.
כאילו וואט דא פאק, יהדות? יום אחד בשבוע אתה מנותק מהעולם+כל האיסורים הדביליים.
נצרות מתווכים בין לבין ה' ? עוד מעט יתחילו למכור לך דירות בגן עדן מראש.
ואני לא ידבר על האיסלם כי כולם יודעים למה היא דת מפגרת.[/QUOTE]
אני חושב שכבר הגיבו על זה בשבילי...
[QUOTE=ワンピース;1327330]לא חסרות מכירות של דברים כאלה גם ביהדות, שתדע לך שהרב אמנון יצחק סחף אחריו אנשים לקנות מלגות לגן עדן..
ואותי מעצבן דתיים שבאותה מידה לא חוקרים ולאו פיסה אחת של מידע..
אתה דתי? סבבה. אתה דתי שלא מבין מהחיים שלו? אז יש לי בעיה..[/QUOTE]
מאיפה שמעת על השטות הזאת לגבי אמנון יצחק? הדבר היחיד שקרוב לזה שאי פעם הוא עשה זה להבהיל אנשים במה שיקרה להם אם לא יחזרו בתשובה. הוא מדבר על רובד מאוד נמוך, שזאת אחת הסיבות אני לא כל כך מסכים עם הדרך שלו, אבל לא שום דבר דומה לנצרות.
גם אותי זה מעצבן.
יש אנשים שאמרו לי בפירוש שגם אם הם יגלו ללא שום וודאות שהיהדות היא לא הדת הנכונה ושאין אלוקים או שדת אחרת היא הנכונה במאה אחוז בלי שום צל של פיקפוק, הם עדיין ישארו עם היהדות וגם אין להם שום טעם לבדוק למה הם מאמינים.
[QUOTE=triner;1327275]ואתה עדיין עושה דווקא כדי להרגיז הא?
שתדע לך שזה עובד רק בפורום, כי בעולם האמיתי יש אנשים שיתנו לך דקירה אם תעשה להם דווקא. ד"א, האנשים האלה ברובם הם יהודונים כמוך.
[/QUOTE]
מה עשיתי דווקא כדי להרגיז? אם אכן קרה דבר שהכעיס אותך אני מתנצל עליו, לא התכוונתי לכן זה היה ללא כוונה או רצון זדוני.
גם לא הבנתי מה עובד רק בפורום. ואני לא חושב שבכלל יש הרבה אנשים (ברמת האחוזים) שהפיתרון שלהם לבעיותהוא שליפת סכין. וחוץ מזה אני לא בן אדם שדוגל בעשיית דווקא.
[quote=ワンピース;1327503]לך תכין לעצמך, מה אני חברה שלך? אופס, שכחתי שאין לך, כי אתה שמנמן D:[/quote]
אני שמנמן? תסתכל על עצמך , אה אתה לא יכול כשאתה מסתכל במראה אין מקום לכל הגוף שלך כי אתה שמנמן
שקד, תגיד לשחר ״אני לא שואל אותך״
[quote=סת' קינגלר;1327504]אני חושב שכבר הגיבו על זה בשבילי...
מאיפה שמעת על השטות הזאת לגבי אמנון יצחק? הדבר היחיד שקרוב לזה שאי פעם הוא עשה זה להבהיל אנשים במה שיקרה להם אם לא יחזרו בתשובה. הוא מדבר על רובד מאוד נמוך, שזאת אחת הסיבות אני לא כל כך מסכים עם הדרך שלו, אבל לא שום דבר דומה לנצרות.
גם אותי זה מעצבן.
יש אנשים שאמרו לי בפירוש שגם אם הם יגלו ללא שום וודאות שהיהדות היא לא הדת הנכונה ושאין אלוקים או שדת אחרת היא הנכונה במאה אחוז בלי שום צל של פיקפוק, הם עדיין ישארו עם היהדות וגם אין להם שום טעם לבדוק למה הם מאמינים.
מה עשיתי דווקא כדי להרגיז? אם אכן קרה דבר שהכעיס אותך אני מתנצל עליו, לא התכוונתי לכן זה היה ללא כוונה או רצון זדוני.
גם לא הבנתי מה עובד רק בפורום. ואני לא חושב שבכלל יש הרבה אנשים (ברמת האחוזים) שהפיתרון שלהם לבעיותהוא שליפת סכין. וחוץ מזה אני לא בן אדם שדוגל בעשיית דווקא.[/quote]
הוא די אמר את זה בהרצאה של עצמו, ואמרו לו על זה
אבל עזוב, אלה אנשים חסרי בינה..