-
[b]מיילין~[/b]
"שלום לכם" אומרת הנערה בחיוך "אני שירלי. הלכתי פה לאיבוד הדרך משום מה חסומה" היא אומרת ומצחקקת "מה שדי מוזר כי הדרך אמורה להיות פתוחה לפי המפה שלי" היא אומרת ומוציאה מכיסה מפה הנראית חדשה ומראה לך את המיקום. "ניסיתי למצוא דרך אחרת, אבל לא מצאתי ואז נתקלתי בך" היא אומרת ומשלבת את ידייה ומנסה לחשוב.[/quote]
ליל''ט
[B]פלינט~[/B]
לא מדבר אליך חרק הא? P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולף את הפוקידע ומגלה שזה קריקטוט פוקימון הצרצר והוא מסוגל של חרק טהור. אתה מניח לו עוד קצת אוכל וממשיך בדרך שלך. אתה ממשיך לתוך עומק החורשה ומגיע לאיזור חשוך במיוחד אתה מסתכל מסביב ומבחין לפתע בזוג עיניים אדומות וגדולות מסתכלות עליך מאחד העצים. אתה שומע קולות המומים של "הוו- הוו" אתה מסתכל יותר טוב ומתחיל לראות שהדבר ששיכות לו העיניים האלה הוא הוטהוט ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/7/74/Spr_5b_163.png[/IMG]) פוקימון הינשוף.
[B]מיילין~[/B]
לילה טוב! ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"את צודקת" אומרת שירלי ומשחררת פוקימון קטן וירוק שעל ראשו צומח עלה ירוק ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/9d/Spr_5b_152.png[/IMG]) "בואי נלך לשם" היא אומרת ושתיכן הולכות ביחד לעבר הדבר שחוסם את הדרך. שירלי מתקרבת ונוגעת במה שנראה כמו גזע עץ ענק "טוב זה חי" היא אומרת לאחר כמה שניות ונרתעת לאחור "וזה משהו ענק" היא מוסיפה ונעמדת לידך "מה נעשה?" היא שואלת ונראית מעט מפוחדת.
-
[quote=Ritsuka Kun;1331174]
[B]אוסטין~[/B]
טריקו מהנהן ויוצא במהירות מופלאה לעברו של ספירו ,המעופף לו בקרבת אחד מהעצים, ולפתע משום מקום טריקו מופיעה באוויר ומעיף את ספירו בחבטה אדירה על האדמה ונוחת מולו, משלב את ידיו ונושף לעברו של ספירו המופתע. ספירו מתעצבן ומתחיל לעוף במהירות לעברו של טריקו עם מקורו מושט קדימה ומצליח לנקר אותו בבטן בחוזקה.
[/quote]
"טירקו הושט ידיים באיקס לפנים, להגן רק לרגע... ואז הנף מתחת לספירו את הנזב שלך עם עוד חבטה היישר בפניו!" אדריך אותו ביהירות.
ואז אוסיף "אל תאבד זמן חבק אותו כשאתה על גבו ותשתמש בשאיבה!"
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331180][B]פלינט~[/B]
לא מדבר אליך חרק הא? P:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה שולף את הפוקידע ומגלה שזה קריקטוט פוקימון הצרצר והוא מסוגל של חרק טהור. אתה מניח לו עוד קצת אוכל וממשיך בדרך שלך. אתה ממשיך לתוך עומק החורשה ומגיע לאיזור חשוך במיוחד אתה מסתכל מסביב ומבחין לפתע בזוג עיניים אדומות וגדולות מסתכלות עליך מאחד העצים. אתה שומע קולות המומים של "הוו- הוו" אתה מסתכל יותר טוב ומתחיל לראות שהדבר ששיכות לו העיניים האלה הוא הוטהוט ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/7/74/Spr_5b_163.png[/IMG]) פוקימון הינשוף.
[/QUOTE]
חרק ועוד איך מדבר אליי! וכשחושבים על זה יש מצב שהייתי תופס אותו
"פוקימון מעניין" אמלמל לעצמי ואביט בו בתמיהה,אשחרר את צ'ימצ'אר ואבדוק איך הוא מרגיש
-
[quote]אדם~
אתה שולף את הפוקידע ומכוון על הפוקימוןן. הפוקידע נדלקת והיא מתחילה לדבר "הופיפ. פוקימון עשב הכותנה. פוקימון זה הוא אחד מהפוקימונים הכי קלים בעולם הפוקימונים. הוא יותר קל מנוצה מה שגורם לו לעוף יחד עם הרוח" לאחר מכן היא משתתקת.
[/quote]
"אוקיי, מה שברור לי הוא שפוקימון אש הוא חזק יותר מפוקימון עשב. צ'ארמנדר השתמשי במתקפת אש כלשהי, תנסי גחלת!" אני קורא, מעלעל בפוקדע בחיפוש אחר הסבר על המתקפות של צ'ארמנדר.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331145][
[B]דארן~[/B]
דאסקול מצחקק ועם ידו הקטנה מושך קצת מהמסכה שעל פרצופו ועושה פרצוף המשגע את ליידבה ואז הוא מעיף אותה לאחור עם צל לילה. ליידבה מוטשת לחלוטין, אבל אז היא מתחילה לנפנף בכנפיה במהירות ומתחילה ליצור רוח כסופה אשר עפה במהירות לעברו של דאסקול ומצליחה לפגוע בו, מה שמפתיע את שלושתכם.
[/QUOTE]
'ליידבה הזאת נחושה, היא לא מוותרת...' אני חושב לעצמי בחיוך קטן, 'אין בעיה... זה רק יאתגר אותנו יותר...'
"קדימה דאסקל! תסיים את זה עם טינה!" אני קורא בהתלהבות, "במידה וזה לא גומר את קרב, תוסיף צל לילה אחרון בכל הכוח!" אני מוסיף ומתכנן את פעולותיו של דאקסל במידה והמהלך הראשון לא יעבוד.
-
[quote=Ritsuka Kun;1331168]
[B][B]סם~[/B][/B]
אתה ממשיך ללכת לצידם עד לנקודה שבהם הם נכנסים לתוך השדה ונעלמים בין השיחים, כלא היו. ולבסוף אתה מגיע לחורשה קטנה ונכנס לתוכה, יחד עם השביל. בתוך החורשה הרבה יותר נעים וקריר ואתה כבר מרגיש את כל הזיעה נעלמת מגופך. כעבור מספר דקות אתה שומע רעש מבין העצים. אתה מרים מבט ורוא שם פוקימון חום קטן בעל כנפים חומות גם הן ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/0/08/Spr_5b_016.png[/IMG]). אתה מוציא את הפוקידע ומגלה שהפוקימון הוא פידג'י- פוקימון הציפור הקטנה.
[/quote]
*אני מניח שארון מחוץ לפוכדור כי לא החזרתי אותו.
"ארון תשאג" אומר לארון בזמן שאצביע על פידג'י.
-
בןקר טוב!XDDDDDDDDDD
"את צודקת" אומרת שירלי ומשחררת פוקימון קטן וירוק שעל ראשו צומח עלה ירוק ([IMG]http://cdn.bulbagarden.net/media/upload/9/9d/Spr_5b_152.png[/IMG]) "בואי נלך לשם" היא אומרת ושתיכן הולכות ביחד לעבר הדבר שחוסם את הדרך. שירלי מתקרבת ונוגעת במה שנראה כמו גזע עץ ענק "טוב זה חי" היא אומרת לאחר כמה שניות ונרתעת לאחור "וזה משהו ענק" היא מוסיפה ונעמדת לידך "מה נעשה?" היא שואלת ונראית מעט מפוחדת.[/QUOTE]
''אומ...יש לי רעיון!'' אומר לישרלי
אני אשלוף את ההפוקדע שלי ואסקור את היצור המוזר בתקווה שהוא פוקימון
''תסרקי אותו גם את ליתר ביטחון שירלי'' אומר לה
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331168]
[B]ניל~[/B]
מה שבא לך~ XD
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"לא יש ממש בין דרך 25 ודרך 26 מרכז פוקימונים" היא אומרת נבוכה "איבדתי את המפה שלי באיזו פינה חשוכה ביער" היא אומרת שוב וצוחקת נבוכות. "תוכל לעזור לי?" היא שואלת ומעפעפת בעינייה.)[/QUOTE]
-----------
"אנסה"אומר עם חיוך.
"אם אני זוכר נכון יש לי כאן מפה"אמלמל בשקט בזמן שאחפש בפוקידע את אותו המרכז המדובר.
-
[B]אוסטין~[/B]
טריקו מהנהן בראשו ,כאות הבנה, ובפעם השנייה שספירו יוצא עם ניקור הוא מוכן ומגן על עצמו עם שתי ידיו המוצלבות באיקס. ספירו מופתע מהגנה ואינו מבחין בזנבו של טריקו החובט בבטנו הקטנה ומעיף אותו לאוויר. טריקו לא מהסס וקופץ במהירות לאוויר ותופס את שתי כנפיו של ספירו בידיו ואז עם רגלו מכוון את ראשו של טריקו לאדמה ואז משהו קורא, טריקו מתחיל לזהור בירוק והוא סופג מספירו כוחות חדשים. עם פרץ האנרגיה הזאת טריקו מרסק את ספירו על האדמה, ואז קופץ בסלטה אחורנית מסתכל בגאווה של ספירו המעולף.
[B]פלינט~[/B]
אז אתה רוצה חרק? XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את צ'ימיצ'אר מהפוקדור והוא יוצא עדיין חלש, אבל השיתוק חלף לבד. אתה מסתכל ורואה שהוטהוט מתעופף לו מעץ לעץ ממשיך עם קריאותיו "הוו-הוו".
[B]אדם~[/B]
צ'ארמנדר קופצת לאוויר וזנבה מתחיל לבעור במהירות ובועות קטנות של אש עפות במהירות לעבר הופיפ ופוגעות בו בפתאומיות. אתה בינתיים מסתכל בפוקידע ומגלה שצ'ארמנדר יודעת ארבע מתקפות.
שריטה, נהמה, גחלת וריקוד דרקון.
בינתיים הופיפ המופתע מסתכל עליכם ומתחיל לזהור באור בהיר ולבן והוא מרפא את עצמו בעזרת סינטזה.
הופיפ אז מתחיל להיסתובב במהירות ומענפיו הקטנים מתחילים לצאת מטבעות קטנים העפים במהירות אל צ'ארמנדר ופוגעות בה. הופיפ השתמש ביום תשלום (Pay Day).
[B]דארן~[/B]
דאסקול מצחקק ולפתע כמה להבות סגולות בהירות נוצרות מולו והן עפות במהירות לעברה של ליידבה ונספגות בה. עכשיו, עם ליידבה תעלף את דאסקול היא לא תוכל להשתמש באותה מתקפה. עיניו של דאסול מתחילות לזהור שוב בשחור סגלגל , אבל רגע לפני שהוא שולח את המתקפה ליידבה משתמשת בעל קולי (Supersonic) היוצא מכנפיה במהירות וגורמת בלבול לדאסקול והוא מעיף את הצל לילה אל השמיים. ליידבה שנראית מופתעת שהצליחה משתמשת שוב ברוח כסופה לעברו של דאסקול.
[B]סם~[/B]
ארון הקטן שלך קופץ קדימה ודופק שאגה שלא תבייש אפילו אריה ופידג'י הקטן נבהל ועף מהמקום במהירות.
[B]מיילין~[/B]
בוקר טוב ^_^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את מכוונת את הפוקידע שלך על הגוש החוסם את המעבר, אבל הפוקידע אינה מאתרת כלום. גם שירלי מנסה ממקום אחר, אבל הפוקידע שלה גם לא מצליחה למצוא כלום. "אוף!" היא קוראת ומתיישבת ליד הגוש הענקי "אני כ"כ רעבה וממש מאחוריו יש מרכז!" היא אומרת ומתחילה לרקוע ברגליה בכעס. לפתע הצ'יקוריטה שלה מתחילה לקרוא לכן במהירות ומצביעה למשהו הנראה כמו עץ בננות.
[B]ניל~[/B]
אתה מתחיל לחטט בפוקידע במהירות, וכמעט מפיל אותה פעמיים מהיד מהלחץ שלך. לבסוף אתה מוצא את האפשרות ומתחיל ללכת לכיוון שהפה אומרת, אבל לפתע רק אחרי כמה צעדים הדלת שלך חסומה על ידי משהו שנראה כמו גזע של עץ ענקי. "מה זה?" שואלת הנערה.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331203][B]אוסטין~[/B]
טריקו מהנהן בראשו ,כאות הבנה, ובפעם השנייה שספירו יוצא עם ניקור הוא מוכן ומגן על עצמו עם שתי ידיו המוצלבות באיקס. ספירו מופתע מהגנה ואינו מבחין בזנבו של טריקו החובט בבטנו הקטנה ומעיף אותו לאוויר. טריקו לא מהסס וקופץ במהירות לאוויר ותופס את שתי כנפיו של ספירו בידיו ואז עם רגלו מכוון את ראשו של טריקו לאדמה ואז משהו קורא, טריקו מתחיל לזהור בירוק והוא סופג מספירו כוחות חדשים. עם פרץ האנרגיה הזאת טריקו מרסק את ספירו על האדמה, ואז קופץ בסלטה אחורנית מסתכל בגאווה של ספירו המעולף.
[B]פלינט~[/B]
אז אתה רוצה חרק? XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה משחרר את צ'ימיצ'אר מהפוקדור והוא יוצא עדיין חלש, אבל השיתוק חלף לבד. אתה מסתכל ורואה שהוטהוט מתעופף לו מעץ לעץ ממשיך עם קריאותיו "הוו-הוו".
ר(Pay D[/QUOTE]
ברור שאני רוצה,אבל כנראה שאת החרקים שאני רוצה אני אמצא עוד מעט וכשחושבים על זה היה סיכוי שהייתי זורם גם עליו
"צ'ימצ'אר חזור לנוח" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור
-
[b]פלינט~[/b]
אתה מחזיר את צ'ימיצ'אר המותש וממשיך ללכת אתה מסתכל סביבך ומבחין לפתע בעמוד עשן המתיימר בשמים. אתה מתקרב ומגלה מרכז פוקימונים קטן העומד באמת הדרך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331207][b]פלינט~[/b]
אתה מחזיר את צ'ימיצ'אר המותש וממשיך ללכת אתה מסתכל סביבך ומבחין לפתע בעמוד עשן המתיימר בשמים. אתה מתקרב ומגלה מרכז פוקימונים קטן העומד באמת הדרך.[/QUOTE]
"מצויו!" אקרא בשמחה ואכנס למרכז,ארפא את צ'ימצ'אר ואביט באנשים שסביבי,אחפש מאמנים
-
[B]פלינט~[/B]
אתה נכנס במהירות למרכז ומגלה שהמקום דיי שומם. אתה מבחין רק באחות ג'וי הפותרת תשבץ בעיתון ולידה יושבת פוקימונית ורודה ושמנמנה ([IMG]http://i46.tinypic.com/1zejaw.png[/IMG]). כשהאחות ג'וי מבחינה בך היא מקפת את העיתון ומחייכת "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחום. אתה נותן לה את הפוקדור שלך ותוך מספר דקות אתה מקבל אותו בחזרה.
"עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.
-
[QUOTE=Ritsuka Kun;1331210][B]פלינט~[/B]
אתה נכנס במהירות למרכז ומגלה שהמקום דיי שומם. אתה מבחין רק באחות ג'וי הפותרת תשבץ בעיתון ולידה יושבת פוקימונית ורודה ושמנמנה ([IMG]http://i46.tinypic.com/1zejaw.png[/IMG]). כשהאחות ג'וי מבחינה בך היא מקפת את העיתון ומחייכת "במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחום. אתה נותן לה את הפוקדור שלך ותוך מספר דקות אתה מקבל אותו בחזרה.
"עוד משהו?" היא שואלת בחיוך.[/QUOTE]
"למה כל כך שומם פה?" אשאל אותה בהתעניינות, "מרכז פוקימונים עם אחות נחמדה שכזאת לא צריך להיות ריק" אומר לה בחיוך ואחכה לתשובתה