[QUOTE=Tobi...;1348452]היי,אני אייל(ליאון),זוכר?[/QUOTE]
איך אפשר לשכוח :-(
Printable View
[QUOTE=Tobi...;1348452]היי,אני אייל(ליאון),זוכר?[/QUOTE]
איך אפשר לשכוח :-(
[QUOTE=Reborn;1348454]איך אפשר לשכוח :-([/QUOTE]
ואותך קל לשכוח..
אני בקושי זוכר את שניכם אז אל תריבו ליפה
אני לא מנסה לריב..
ליאון,איך אפשר לשכוח מישהו שהיה מעדכן משהו כמו שנה וחצי ופקח בסביבות שנה,יותר קל לשכוח אותך מאשר אותו
[QUOTE=Tobi...;1348455]ואותך קל לשכוח..[/QUOTE]
אתה לא היית אפילו משתמש מתקדם בפורום.
אני הייתי מעדכן להרבה זמן בפורום והייתי פקח לאיזה שנה.
בנוסף אני תרמתי לפורום לשם שינוי גם כשלא הייתי בדרגה מיוחדת כלשהי-עשיתי דפים לפורום והשקעתי בדפים למשחק "פוקימון ריינג'ר שומרי הסימנים".
שלא לדבר על זה שעכשיו אני מנסה להרים את פורום אנימנגה.
מה אתה עשית לפורום?מ"ת אחד כולה[לי היו שלושה,את כולם הפסקתי באמצע אבל זה לא חשוב],אפילו סיקור אחד לא כתבת בשום נושא ואתה מספים כמו שאני מפליץ[ואני מפליץ הרבה].
אותי קשה לשכוח ואני נאמן לפורום הזה.
אתה לא היית בפורום בתקופה של המערכת הישנה כמוני.מי שהיה בתקופה של המערכת הישנה חווה דברים יותר טובים[כמו שינוי ניק פעם בשבועיים,שינוי צבע כותרת וכ'ו].
[QUOTE=Reborn;1348460]אתה לא היית אפילו משתמש מתקדם בפורום.
אני הייתי מעדכן להרבה זמן בפורום והייתי פקח לאיזה שנה.
בנוסף אני תרמתי לפורום לשם שינוי גם כשלא הייתי בדרגה מיוחדת כלשהי-עשיתי דפים לפורום והשקעתי בדפים למשחק "פוקימון ריינג'ר שומרי הסימנים".
שלא לדבר על זה שעכשיו אני מנסה להרים את פורום אנימנגה.
מה אתה עשית לפורום?מ"ת אחד כולה[לי היו שלושה,את כולם הפסקתי באמצע אבל זה לא חשוב],אפילו סיקור אחד לא כתבת בשום נושא ואתה מספים כמו שאני מפליץ[ואני מפליץ הרבה].
אותי קשה לשכוח ואני נאמן לפורום הזה.
אתה לא היית בפורום בתקופה של המערכת הישנה כמוני.מי שהיה בתקופה של המערכת הישנה חווה דברים יותר טובים[כמו שינוי ניק פעם בשבועיים,שינוי צבע כותרת וכ'ו].[/QUOTE]
התקופה הישנה זה פוקימונס? כי אם כן הייתי בה.
[QUOTE=Tobi...;1348461]התקופה הישנה זה פוקימונס? כי אם כן הייתי בה.[/QUOTE]
אני לא זוכר אותך.
ואני חושב שלא היית בה,אחרת לא היית משתמש רשום ובטוח היית איזה מנהל או משהו.
ואני לא מדבר על המערכת הזו, אני מדבר על המערכת הקודמת שהייתה קשורה לאתר ונמצאת בכלל באתר אחר שרק לרותם יש את הכתובת אליו[הייתה לי את הכתובת בטעות מחקתי].
סאסקה בסנגון טאקה ענק!וליאון,אל תחפור על זה שהוא מגניב,כי טאקה נוסדת רק בפרק 140 ואתה בפרק 133 ואי אפשר לראות 7 פרקים בשעתיים,פשוט אי אפשר.
[QUOTE=Salamander;1348463]סאסקה בסנגון טאקה ענק!וליאון,אל תחפור על זה שהוא מגניב,כי טאקה נוסדת רק בפרק 140 ואתה בפרק 133 ואי אפשר לראות 7 פרקים בשעתיים,פשוט אי אפשר.[/QUOTE]
שמע אני ראיתי אותו לפני הפרק שנוסד טאקה בנארוטופדיה..
וחכה חכה, הוא משתפר..
[SPOILER]הוא מקבל סוסאנו והוא עושה מגן סוסאנו-אמאטאראסו[/SPOILER]
[QUOTE=Salamander;1348463]סאסקה בסנגון טאקה ענק!וליאון,אל תחפור על זה שהוא מגניב,כי טאקה נוסדת רק בפרק 140 ואתה בפרק 133 ואי אפשר לראות 7 פרקים בשעתיים,פשוט אי אפשר.[/QUOTE]
אני אפילו לא יודע על מה אתה מדבר עכשו
[QUOTE=Tobi...;1348465]אני אפילו לא יודע על מה אתה מדבר עכשו[/QUOTE]
בנארוטו אחי...
בוקר
[QUOTE=Al Bundy;1348467]בוקר[/QUOTE]
בוקר.
[QUOTE=Reborn;1348468]בוקר.[/QUOTE]
מה נשמע?