[QUOTE=LordAbizi;1360140]מה הקטע של הפרק הבא? פילר..?[/QUOTE]
פילר לכבוד הסרט של נארוטו.
עמית XD
אוף אין לי כוח להמשיך לפתור בעיות בגיאומטריה- אין לי כוח להוכיח. זה מעצבן.
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;1360140]מה הקטע של הפרק הבא? פילר..?[/QUOTE]
פילר לכבוד הסרט של נארוטו.
עמית XD
אוף אין לי כוח להמשיך לפתור בעיות בגיאומטריה- אין לי כוח להוכיח. זה מעצבן.
[quote=Rias Gremory;1360143]פילר לכבוד הסרט של נארוטו.
עמית XD
אוף אין לי כוח להמשיך לפתור בעיות בגיאומטריה- אין לי כוח להוכיח. זה מעצבן.[/quote]
או פילר לכבוד יום ההולדת שלי, כי אני הבן אדם היחיד בעולם שאין לו בעיה עקרונים עם פילרים, כל עוד קורים בהם דברים מעניינים.
[QUOTE=Rias Gremory;1360143]פילר לכבוד הסרט של נארוטו.
עמית XD
אוף אין לי כוח להמשיך לפתור בעיות בגיאומטריה- אין לי כוח להוכיח. זה מעצבן.[/QUOTE]
אתה חושב שהנדסת המישור זה קשה?נראה אותך עם הנדסת המרחב שזה נושא חובה לבגרות 807.
[quote=Reborn;1360145]אתה חושב שהנדסת המישור זה קשה?נראה אותך עם הנדסת המרחב שזה נושא חובה לבגרות 807.[/quote]
הבעיה בנושא הזה היא שצריך לכתוב פסקה כדי שתוכל בכלל להתחיל לעשות דברים, ובפסקה הזו אתה רק מסביר על מה אתה בכלל מדבר...
[QUOTE=LordAbizi;1360146]הבעיה בנושא הזה היא שצריך לכתוב פסקה כדי שתוכל בכלל להתחיל לעשות דברים, ובפסקה הזו אתה רק מסביר על מה אתה בכלל מדבר...[/QUOTE]
במרחב או במישור?
[QUOTE=Reborn;1360145]אתה חושב שהנדסת המישור זה קשה?נראה אותך עם הנדסת המרחב שזה נושא חובה לבגרות 807.[/QUOTE]
807 זה 5 יחידות? אם כן לא אכפת לי מזה- אני עושה 4 יחידות בסוף.
במרחב מן הסתם. כל פעם ששואלים אותך לגבי זוית בין שני מישורים, אתה צריך להסביר בכלל איפה אתה רואה זוית כזו ואיפה יש לך משהו שמייצג זוית כזו. אבל ברגע שכבר הראית "הנה כאן יש את הזוית שאני מחפש", אז רוב הפעולות הן די פעולות פשוטות של גאומטריית המישור, כמו משפטי סינוסים וכו'.
ובכן, הלכתי למבחן בתורת המידה.
Over and out.
[QUOTE=Rias Gremory;1360148]807 זה 5 יחידות? אם כן לא אכפת לי מזה- אני עושה 4 יחידות בסוף.[/QUOTE]
נראלי שגם ב-4 יחידות זה מופיע, אבל אני לא בטוח כי יש כמה נושאים שנלמדים רק ב-5 יחידות.
אחות של עומר? אתה פה?
אני אפתח את השרשור אחרי שעומר יחזור מחו"ל ויגיב על הה"פ.
[QUOTE=♣Trunks♣;1360154]אחות של עומר? אתה פה?
אני אפתח את השרשור אחרי שעומר יחזור מחו"ל ויגיב על הה"פ.[/QUOTE]
תהנה.
[QUOTE=Reborn;1360155]תהנה.[/QUOTE]
תודה רבה. תגיד באיזה פרק אתה בפיירי טייל?
החומר של 5 והחומר של 4 יחידות פחות או יותר אותו דבר ההבדל העיקרי זאת הרמה.
[QUOTE=LordAbizi;1360149]במרחב מן הסתם. כל פעם ששואלים אותך לגבי זוית בין שני מישורים, אתה צריך להסביר בכלל איפה אתה רואה זוית כזו ואיפה יש לך משהו שמייצג זוית כזו. אבל ברגע שכבר הראית "הנה כאן יש את הזוית שאני מחפש", אז רוב הפעולות הן די פעולות פשוטות של גאומטריית המישור, כמו משפטי סינוסים וכו'.
ובכן, הלכתי למבחן בתורת המידה.
Over and out.[/QUOTE]
אני חושב שזה "תורת המידע".
[QUOTE]תודה רבה. תגיד באיזה פרק אתה בפיירי טייל?
[/QUOTE]
כבר לא רואה, שיעמם אותי בסביבות פרק 10..
[QUOTE=Reborn;1360158]אני חושב שזה "תורת המידע".
כבר לא רואה, שיעמם אותי בסביבות פרק 10..[/QUOTE]
כופר! אתה לא ראוי לשים את גריי, נאטסו, ארזה ולוסי בחתימה שלך!
[QUOTE=♣Trunks♣;1360160]כופר! אתה לא ראוי לשים את גריי, נאטסו, ארזה ולוסי בחתימה שלך![/QUOTE]
כן...
איך שיעמם בפרק 10? שם מתחיל הקטע עם האי לאגונה זה חלק מעניין ויש שם קטעים מצחיקים..
פרק 9 היה פילר..
ורק שתדע מפרק 10 מתחילה כל העלילה