[QUOTE=Spider Man;1362375]מנגה לא לבנות תכלס.
הולי שיט, בפורום הזה של האנימה יש פורום הנטאי..
אני לא רוצה לדעת מה הקטע בנושא של "אחוות הציצים"[/QUOTE]
בטח זה נושא מפגר בטירוף
אם נזמין אותם כנראה שיהיה לנו 2000 ליאור בפורום
Printable View
[QUOTE=Spider Man;1362375]מנגה לא לבנות תכלס.
הולי שיט, בפורום הזה של האנימה יש פורום הנטאי..
אני לא רוצה לדעת מה הקטע בנושא של "אחוות הציצים"[/QUOTE]
בטח זה נושא מפגר בטירוף
אם נזמין אותם כנראה שיהיה לנו 2000 ליאור בפורום
[QUOTE=geostri;1362274]מה שביאס אותי בUBW הסרט הוציאו את גילגמש חלש (תכנית גם בויזואל כי הוא עדיין הפסיד לשירו)
[COLOR="Yellow"]בויזואל הוא כן משתמש בEA נגדו כדי להשוויץ שלשירו אין סיכוי נגדו ושירו אומר שהוא לא מסוגל להעתיק את החרב הזו.
[/COLOR]
במילים אחרות גילגי יכל לגמור את הקרב הזה בחמש שניות עם רק רצה
עדיף כבר לראות את האנימה כי באמת מה שהם הורידו משם מאוד מינורי ולא רלוונטי כמו תיאורי גוף/ ונוף או תוספת למה שקורה מסביב לאותו אירוע וכדומה[/QUOTE]
כן XD [COLOR="Yellow"]זה היה מטומטם איך שהוא הפסיד לשירו גם איך שארצ'ר הפסיד לשירו למרות שאני חושב שהוא ויתר לו..כי הוא רץ אליו כזה ואז רואים אותו דוקר אותו וארצ'ר עם הסכין שלו למטה[/COLOR]
אבל אפילו שהחסירו בסרט מלא פרטים הבנתי מה הולך כי ראיתי תאנימה ועדיין הקרבות היו פשוט מדהימים הקרב של סייבר וassian הרשים אותי באנימה ובסרט בכלל
גם הקרב של גילגי וברסקר היה מצויין
ולאנסר בסרט היה כזה BADASS אהבתי שהוא הגן על רין אהבתי אותו שם הרבה יותר מבאנימה למרות שבשניהם לא ראינו ממנו המון
[quote=פרשתי;1362393]בטח זה נושא מפגר בטירוף
אם נזמין אותם כנראה שיהיה לנו 2000 ליאור בפורום[/quote]
למה בגלל ההנטאי..? הנטאי זה רק שאתה לא רוצה להתקל בפורנו עם שעירות /=
[QUOTE=Spider Man;1362397]למה בגלל ההנטאי..? הנטאי זה רק שאתה לא רוצה להתקל בפורנו עם שעירות /=[/QUOTE]
להתחיל לצחוק עכשיו או אח"כ?..
המגזין הולך מעולה ^^ יש פינת ירוק של שתי עמודים ממישהו שכניראה עומד לקבל את פרס עובד השבוע , רק רומז. :peee:
השם שלו מתחיל בא' נגמר בי' ובאמצע זה "ית"
[QUOTE=Element;1362398]להתחיל לצחוק עכשיו או אח"כ?..
המגזין הולך מעולה ^^ יש פינת ירוק של שתי עמודים ממישהו שכניראה עומד לקבל את פרס עובד השבוע , רק רומז. :peee:[/QUOTE]
עכשיו. אחר כך זה לאנשים עם דיל-איי.. /=
אבל אם אתה רוצה אחר כך תגיד, זה שאתה קטן בשביל לשמוע את זה זה לא אשמתי, זה אפילו לא הייתה בדיחה. O.O
זאת הסיבה היחידה שאני מסתכל על הנטאי, לא עלילה עאלק שמנסים להדביק לה, תמיד זה הנושא העיקרי, חוץמסויקון נו קסוואר וכמה בודדות.
[quote=Ilan;1362400]השם שלו מתחיל בא' נגמר בי' ובאמצע זה "ית"[/quote]
אחמד?
למי שבא יש פרק חדש בסיפור[3 למי שלא ראה והגיב ם:]
אני לא ראיתי.. חח שכחתי מזה מאז שהגבתי Lol
זה לא אני
זה בטח The O
אני מירוק כבר ירדתי.
[quote=X-Drake;1362404]למי שבא יש פרק חדש בסיפור[3 למי שלא ראה והגיב ם:][/quote]
אבל אין לי כוח להגיב, אולי מחר.:nose_pick:
שדמות אנימה נפגשת עם דמות אנימה יוצא הנטאי. The End.
[QUOTE=Mr.Pizza;1362403]אחמד?[/QUOTE]
כל הכבוד קבל עוגייה
*נותן עוגייה*
לעומת הנטאי לאצ'י יש עלילה מעניינת וזה מה שמעניין בה לרוב אני פשוט מחפש עלילה ופשוט יש שם אצ'י שלרוב לא מציק.
לא נכון... כשלופי נפגש עם גוקו לא היה הנטאי O.O
לא, כשאנימטורים יפנים משועממים נפגשים עם ההורמונים שלהם, יוצא הנטאי
טוב בפורום הזה שם הם כל היום על וואלקויד,אנימה,האנטי ומנגה לפי מה שהבנתי.
הם לא חסרי חיים [b]כ"כ[/b]