-
[QUOTE=LordAbizi;1415654]יאשה
הורסי מתקרב אל סנטרט ונוגח בו, ולאחר מכן סופג בעיטה מהורסי. הורסי לאחר מכן דוחף (ואני מניח שלזה התכוונת ב"התקלות") את סנטרט, וסנטרט מגיב במכה עם הזנב שלו בהורסי. הורסי מנסה לשלוח כמה זרמי מים מפיו, אך הם יוצאים חלשים, אמנם קצת יותר חזקים ממקודם, אבל עדין לא משמעותיים. אתה מבחין שסנטרט מתחיל להתעיף.
[/QUOTE]
אני שוב אקח את הפוקרשת ואזרוק אותה על סנטרט ואחזיק אותה סגורה עד שהוא יתפס
-
בר
"אין עם כך בעיה." אומר רב המכשפים ומושיט את אחת מידיו קדימה. ממדף שנמצא בסביבה מתחילה לרחף פוקרשת, והיא עפה לסביבתך, ומתחילה לחוג סביבתך. אתה רואה מבעד לפוקרשת שבתוכה יש פיג'י, שהוא מוקטן בגלל הקסם של הפוקרשת. "תזדקק גם לאלו," מוסיף רב המכשפים, ומהמדף מתחילות לרחף חמש פוקרשתות נוספות ריקות, שמצטרפות למעגל סביבך. "קח את כל אלו, ועשה בהם שימוש טוב." הוא אומר, ואז פונה אל המכשף שהוביל אותך, "לווה אותו ליציאה."
איתמר
סינדקוויל, קצת מבולבל מהערפול של ההוראה "חפה עליי", אך הוא מאלתר משהו, ומתחיל לבצע תנועות דמויות תנועות התקפה כדי להעסיק את הופיפ. הופיפ עסוק בלהאבק עם סינדקוויל בזמן שאתה מתקרב אליו, פורש פוקרשת, ועוטף איתה את הופיפ. אתה סוגר את הפוקרשת והקסם שלה מתחיל לפעול. הופיפ מנסה להאבק כנגד הקסם בזמן שהפוקרשת מתכווצת, אך כוחו חלש ובסופו של דבר הפוקרשת מתכווצת לגדולה המקורי והופיפ נלכד. יעודכן מיד.
יאשה
אתה [b]זורק [/b]פוקרשת. כבר פעם שנייה. אני מבין שזה בטעות ושזה בגלל שמיהרת לכתוב, אבל להקפיד על מונחים נכונים של המשחק זה אחד הדברים שאני עומד עליו הכי הרבה במשחק הזה.
--
אתה לוקח פוקרשת וזורק אותה אל סנטרט. סנטרט מקבל עוד חבורה בראש שלו, אך אז הוא מניף את הזנב שלו ושובר את הפוקרשת. איבדת פוקרשת, יעודכן מיד.
-
[quote=LordAbizi;1416010]רועי
אם זה לא היה ברור, הכללתי מים בתור "אוכל" ו-"מזון". גם יש לך כלי קיבול למים ככה שאתה יכול לשאת מים איתך.
--
מכיוון שהמילים "ואולי אפילו להתאמן קצת" מעורפלות דיין, כל מה שאתה עושה זה לשבת בשולי הדרך כשאתה אוכל מעט. אתה נח במשך זמן מה עד שאתה מרגיש שנחת מספיק, ואתה כשיר להמשיך בדרך.[/quote]
'לפני שאמשיך הייתי רוצה להתאמן עם פוליוואג בכל זאת' אחשוב ואוציא את פוליוואג מהפוקרשת "פוליוואג אני רוצה שתנסה לאגור קצת מים בפיך ואז תירק(מצטער לא מצאתי מילה טובה יותר) אותם החוצה בכוח, תנסה לפגוע בעץ ההוא שם" אומר ואצביע על אחד העצים הקרובים
-
[QUOTE=LordAbizi;1416397]
יאשה
אתה [b]זורק [/b]פוקרשת. כבר פעם שנייה. אני מבין שזה בטעות ושזה בגלל שמיהרת לכתוב, אבל להקפיד על מונחים נכונים של המשחק זה אחד הדברים שאני עומד עליו הכי הרבה במשחק הזה.
--
אתה לוקח פוקרשת וזורק אותה אל סנטרט. סנטרט מקבל עוד חבורה בראש שלו, אך אז הוא מניף את הזנב שלו ושובר את הפוקרשת. איבדת פוקרשת, יעודכן מיד.[/QUOTE]
אני לוקח עוד פוקרשת ועוטף איתה את סנטרט ומחכה עד שהוא יתפס
-
[QUOTE=LordAbizi;1415654]
עידו
דרטיני מזנק סביב ספירו וכורך את עצמו סביבו. ספירו כמו תמיד מנסה להאבק. אתה מתקרב אל ספירו עם הפוקרשת. המאבק כמקודם מסתיים כששני הפוקימונים מרפים, אך אז ספירו מופתע לראות אותך כורך את הפוקרשת סביבו. ספירו מנסה להאבק בקסם של הפוקרשת, אבל הוא בדיוק יצא ממאבק עם דרטיני, כך שהקסם תופס אותו במינימום רגעי של כח, והוא לא יכול להתנגד הרבה. הפוקרשת מתכווצת עד שהיא חוזרת לגודלה הטבעי, וספירו נלכד. יעודכן מיד.[/QUOTE]
"כל הכבוד דרטיני, אתה יכול לנוח עכשיו." אני יגיד לדרטיני ויחזיר אותו לפוקרשת וימשיך בדרכי אל העיר וירידיוס אנטום.
-
[QUOTE=LordAbizi;1416397]
איתמר
סינדקוויל, קצת מבולבל מהערפול של ההוראה "חפה עליי", אך הוא מאלתר משהו, ומתחיל לבצע תנועות דמויות תנועות התקפה כדי להעסיק את הופיפ. הופיפ עסוק בלהאבק עם סינדקוויל בזמן שאתה מתקרב אליו, פורש פוקרשת, ועוטף איתה את הופיפ. אתה סוגר את הפוקרשת והקסם שלה מתחיל לפעול. הופיפ מנסה להאבק כנגד הקסם בזמן שהפוקרשת מתכווצת, אך כוחו חלש ובסופו של דבר הפוקרשת מתכווצת לגדולה המקורי והופיפ נלכד. יעודכן מיד.
[/QUOTE]
הוא מתרפא אחרי שאני תופס אותו?
-------------
"עבודה טובה קטנציק" אומר לסינדאקוויל. "תמשיך ככה ואני מאמין שנוכל להגיע רחוק".
אוציא את הופיפ ואומר לו "אני המאמן שלך מעכשיו, אני מקווה שנסתדר טוב ונוכל להגיע רחוק לבינתיים בואו נלך". אחזיר את שניהם לפוקרשת ואמשיך בדרכי. לעיר הבאה
-
רועי
אין שום בעיה עם המילה "תירק".
--
פוליוואג מנסה לפלוט מים מפיו כפי שהדרכת אותו. הוא מצליח, אמנם זרם המים די חלש, ובקושי מצליח להתרחק מפוליוואג לפני שהוא נופל לקרקע. פוליוואג מנסה כמה פעמים. יש שיפור קל, אך עדיין המתקפה יוצאת פחות או יותר חסרת תועלת.
יאשה
אתה מתקרב עם פוקרשת לסנטרט. הוא מנסה לברוח ממך אך הוא עייף ואתה מסיג אותו, ועוטף אותו בפוקרשת. מתחיל מאבק בין הקסם של הפוקרשת לסנטרט. סנטרט במהרה נכנע, והקסם של הפוקרשת מכווץ אותו עד שהפוקרשת חוזרת לגודלה הטבעי. לכדת סנטרט, יעודכן מיד.
עידו
כפי שציינתי לרועי - מותר לך להניח שיש לך איתך כעת אוכל ושתייה. זה לא תמיד יהיה המצב, אבל מכיוון שהתחלת מהבית שלך זה די הגיוני וטבעי.
--
אתה מחזיר את דרטיני וממשיך בדרכך. אתה הולך מספר שעות, והשמש עולה גבוה בשמים. מעט אחרי זה, אתה חש שרגליך מתחילות להתעייף מעט מהצעדה הממושכת, והלא שגרתית כל כך.
איתמר
הוא לא צריך להתרפא כי הוא לא פצוע. הוא מותש מהקרב, ומהמאבק עם הקסם, והכוחות שלו יחזרו אליו בזמן שהוא נח.
וכפי שהסברתי לרועי ולעידו - מכיוון שאתה התחלת מהבית שלך, טבעי שיש לך איתך אוכל ושתייה. כשהם ייגמרו, תצטרך לחדש אותם.
--
אתה מוציא את הופיפ, ואומר מה שאתה אומר. נראה שהופיפ מבין ומשלים עם העובדה הזו. אתה מחזיר את שני הפוקימונים וממשיך ללכת לצ'רלוגם. אתה הולך מספר שעות עד שהשמש צוהרת, וזמן מה אחרי זה אתה חש שרגליך כואבות מההליכה הממושכת והלא כל כך שגרתית.
-
[QUOTE=LordAbizi;1416574]רועי
--
פוליוואג מנסה לפלוט מים מפיו כפי שהדרכת אותו. הוא מצליח, אמנם זרם המים די חלש, ובקושי מצליח להתרחק מפוליוואג לפני שהוא נופל לקרקע. פוליוואג מנסה כמה פעמים. יש שיפור קל, אך עדיין המתקפה יוצאת פחות או יותר חסרת תועלת.
יאשה
אתה מתקרב עם פוקרשת לסנטרט. הוא מנסה לברוח ממך אך הוא עייף ואתה מסיג אותו, ועוטף אותו בפוקרשת. מתחיל מאבק בין הקסם של הפוקרשת לסנטרט. סנטרט במהרה נכנע, והקסם של הפוקרשת מכווץ אותו עד שהפוקרשת חוזרת לגודלה הטבעי. לכדת סנטרט, יעודכן מיד.
עידו
כפי שציינתי לרועי - מותר לך להניח שיש לך איתך כעת אוכל ושתייה. זה לא תמיד יהיה המצב, אבל מכיוון שהתחלת מהבית שלך זה די הגיוני וטבעי.
--
אתה מחזיר את דרטיני וממשיך בדרכך. אתה הולך מספר שעות, והשמש עולה גבוה בשמים. מעט אחרי זה, אתה חש שרגליך מתחילות להתעייף מעט מהצעדה הממושכת, והלא שגרתית כל כך.
איתמר
הוא לא צריך להתרפא כי הוא לא פצוע. הוא מותש מהקרב, ומהמאבק עם הקסם, והכוחות שלו יחזרו אליו בזמן שהוא נח.
וכפי שהסברתי לרועי ולעידו - מכיוון שאתה התחלת מהבית שלך, טבעי שיש לך איתך אוכל ושתייה. כשהם ייגמרו, תצטרך לחדש אותם.
--
אתה מוציא את הופיפ, ואומר מה שאתה אומר. נראה שהופיפ מבין ומשלים עם העובדה הזו. אתה מחזיר את שני הפוקימונים וממשיך ללכת לצ'רלוגם. אתה הולך מספר שעות עד שהשמש צוהרת, וזמן מה אחרי זה אתה חש שרגליך כואבות מההליכה הממושכת והלא כל כך שגרתית.[/QUOTE]
סוף סוף
----------
אני אחזיר את הורסי לפוקרשת ואשים אותו ואת סנטרט בתיק ואז אמשיך בדרכי לעיר הבאה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1416574]
עידו
--
[/QUOTE]
אני לא כל כך יודע איך להמציא מתקפות, אז אם יש משהו לא טוב תגיד לי.
--------------------------------------------
אני מחליט להתיישב בצד לנוח קצת, להוציא אוכל ושתיה ולנצל את הזמן בשביל ללמד את דרטיני מתקפה.
הסבר התהליך שמייצר את המתקפה: דרטיני מנסה לחנוק עץ בכל הכוח כאילו העץ היה פוקימון.
פירוט איברים המשתתפים במתקפה: הזנב של דרטיני.
נתינת שם למתקפה: חניקה
-
[quote=LordAbizi;1416574]רועי
--
[/quote]
'טוב, זה ידרוש קצת אימון' אחשוב לעצמי, אחזיר את פוליוואג לפוקרשת ואמשיך בדרכי 'אולי בהזדמנות נכול לעבוד על זה עוד קצת'
-
ההערה שכתבתי לכל אחד מכם בנוגע לאוכל מתעדכנת כעת בסעיף 'הערות'. כדאי לקרוא את זה.
יאשה
ראה את ההערה אותה אני מוסיף.
--
אתה אוסף את הפוקרשתות וממשיך להתקדם לצ'רלוגם. אתה הולך מספר שעות, ומגיעות כבר שעות הצהריים. אתה ממשיך להתקדם ואתה חש שרגליך עייפות מעט מההליכה המתמשכת והלא שגרתית כל כך.
עידו
שוב, [b]תחשוב טבעי[/b]. כשאני אומר שהסביר צריך לכלול משהו זה לא אומר שאתה צריך להציג לי את זה כטופס. זה אומר שכשאתה מסביר לפוקימון מה לעשות, אתה אמור לגעת בנקודות האלו. וחניקה דווקא היא מתקפה טריוויאלית. כי היא בסך הכל ניצול די טבעי של האיברים: תמצא את דרכי הנשימה של היריב ותחסום אותם. זה בדיוק כמו כשדרטיני כרך את עצמו סביב ספירו בקרב, רק שבמקום סתם לכרוך את עצמו סביב היריב הוא מנסה לכרוך את עצמו סביב דרכי הנשימה. זה לא באמת מתקפה אחרת או משהו. זו בדיוק אותה תנועה, רק שהיא דורשת יותר דיוק.
רועי
אתה מחזיר את פוליוואג וממשיך להתקדם. אתה הולך עוד מספר שעות, ואתה רואה ממרחק את העיר צ'רלוגם. צבעם של השמים מתחיל להיות כתום, ואתה מעריך שנותרו עוד כשעתיים עד החשכה. כמו כן, אתה גם מעריך ששעתיים הם הרבה מעבר למה שצריך כדי להגיע מאיפה שאתה נמצא כעת לעיר בהליכה לא מאומצת. אלו הנתונים, מה שתעשה איתם הוא עניין שלך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1416730]
עידו
שוב, [b]תחשוב טבעי[/b]. כשאני אומר שהסביר צריך לכלול משהו זה לא אומר שאתה צריך להציג לי את זה כטופס. זה אומר שכשאתה מסביר לפוקימון מה לעשות, אתה אמור לגעת בנקודות האלו. וחניקה דווקא היא מתקפה טריוויאלית. כי היא בסך הכל ניצול די טבעי של האיברים: תמצא את דרכי הנשימה של היריב ותחסום אותם. זה בדיוק כמו כשדרטיני כרך את עצמו סביב ספירו בקרב, רק שבמקום סתם לכרוך את עצמו סביב היריב הוא מנסה לכרוך את עצמו סביב דרכי הנשימה. זה לא באמת מתקפה אחרת או משהו. זו בדיוק אותה תנועה, רק שהיא דורשת יותר דיוק.
[/QUOTE]
אז אם נגיד אני רוצה ללמד אותו משהו כמו נשימת דרקון, אז אני אמור להסביר לו את זה?
-
[QUOTE=LordAbizi;1416730]ההערה שכתבתי לכל אחד מכם בנוגע לאוכל מתעדכנת כעת בסעיף 'הערות'. כדאי לקרוא את זה.
יאשה
ראה את ההערה אותה אני מוסיף.
--
אתה אוסף את הפוקרשתות וממשיך להתקדם לצ'רלוגם. אתה הולך מספר שעות, ומגיעות כבר שעות הצהריים. אתה ממשיך להתקדם ואתה חש שרגליך עייפות מעט מההליכה המתמשכת והלא שגרתית כל כך.
עידו
רועי
אתה מחזיר את פוליוואג וממשיך להתקדם. אתה הולך עוד מספר שעות, ואתה רואה ממרחק את העיר צ'רלוגם. צבעם של השמים מתחיל להיות כתום, ואתה מעריך שנותרו עוד כשעתיים עד החשכה. כמו כן, אתה גם מעריך ששעתיים הם הרבה מעבר למה שצריך כדי להגיע מאיפה שאתה נמצא כעת לעיר בהליכה לא מאומצת. אלו הנתונים, מה שתעשה איתם הוא עניין שלך.[/QUOTE]
אני מרגיש שרגלי כואבות ועוצר לשבת כדי לאכול קצת. אחרי שאני אוכל ואז אני אמשיך בדרכי לצ'רלוגם.
-
[quote=LordAbizi;1416730]
רועי
אתה מחזיר את פוליוואג וממשיך להתקדם. אתה הולך עוד מספר שעות, ואתה רואה ממרחק את העיר צ'רלוגם. צבעם של השמים מתחיל להיות כתום, ואתה מעריך שנותרו עוד כשעתיים עד החשכה. כמו כן, אתה גם מעריך ששעתיים הם הרבה מעבר למה שצריך כדי להגיע מאיפה שאתה נמצא כעת לעיר בהליכה לא מאומצת. אלו הנתונים, מה שתעשה איתם הוא עניין שלך.[/quote]
אני אמישך ללכת לכיוון העיר וכשאגיע אליה אנסה למצוא את כיכר העיר 'קודם אלך לכישופיה' אחשוב לעצמי 'כדי לקבל מידע על הטדיאורסה שלי וכדי לרפות את הפוקימונים שלי. אחר כך למסבאה, לאכול. ולבסוף לפונדק להשכיר חדר ללילה' אחשוב ואפעל כך
-
עידו
כן, יש באמת מתקפות שקשה יותר לתאר אותן במונחים סבירים. אבל המתקפות האלו די נפוצות ולכן אני לא יכול להגיד שהן לא באמת קיימות במשחק הזה. אם אני הייתי שחקן במשחק שלי והייתי צריך לתאר נשימת דרקון הייתי אומר משהו בסגנון "תשאף אוויר, וכשאתה נושף אותו, שלב אותו עם כח הדרקון שבך", או כל דבר שמתאר את זה. כי מה לעשות, זה לא באמת מתקפה הגיונית...
יאשה
אתה עוצר ויורד מהדרך מעט ואוכל. לאחר שאתה נח מספיק אתה מרגיש שיש לך כח, אתה קם וממשיך ללכת. כעבור כמה שעות נוספות של הליכה, השמים נהיים כתומים ואתה מעריך שיחשיך בעוד כשעתיים. אתה רואה ממרחק את העיר צ'רלוגם. אתה גם מעריך שהמרחק בינך לעיר אינו גדול, ובשעתיים גם אם לא תמהר אתה תספיק בלי שום בעיה להגיע לעיר. אלו הנתונים, עשה איתם כל העולה על רוחך.
רועי
אתה נכנס בשערי העיר, והולך לכיכר המרכזית של העיר. בכיכר אתה רואה את הסמלים הבאים:
כישופייה, יציאה מן העיר, אציל מקומי, אזור קרב, נמל (די קטן), שוק (די קטן), פונדקים/משבאות (לצורך העניין אפשר להניח שיש רק אחד), מקום פולחן, ומשמר מקומי.
אתה עוקב אחרי השילוט ומגיע אל הכישופייה, שמוסמנת על ידי סמל הכישוף כרגיל.