-
[QUOTE=מונקי;1420145]Roronoa zoro:
צ'ארמנדר מתחיל לצווח בחולשה והקול איננו מאיים כלל ולכן ווקטרוד ממשיך בהתקפתו ופוגע בו מאט.
בזכות הרגיעה שבקול שלך והזיעזוע מהתתקפה של ווקטרוד צ'ארמנדר מתעושש מהשיטוק ומשתמש שוב בשריטה אשר פוגעת שוב וגורמת לנזק נמוך לווקטרוד.
המאמן היריב אומר לך בזמן שצ'ארמנדר מתחיל להפסיק לזוז בשנית " אתה לא לומד הא היכולת של ווקטרוד שלי היא שאם תוקפים אותו באופן פיזי ההתקפה תגרום לפוקימון השני לשיתוק, ווקטרוד תשתמש בהתקפה מהירה שוב!"
scizor-x:
בלבזור יוצא באור גדול ונראה דרוך לקרב, וכאשר הוא שומע את פקודתך הוא מתחיל לרוץ תוך שימוש בצרחה,
הדבר גורם לפוקימון העכבר לתהות 'מה בדיוק הפוקימון הזה עושה?' ועל כן הוא איננו מגיב למרות בקשת היריב שיתחמק,על כן הפוקימון נפגע מהדחיפה.
היריב אומר בקול "רטטה על תפסיק אתה יכול להביס אותו אל תתייחס לתנוע של בלבזור ותתקוף, התקפה מהירה!"
רטטה אשר כבר התאושש מההתקפה מתחיל לרוץ במהירות לעבר בלבזור כדי למצוע נקמה.
Gallade123:
סקווירטל נכנס במהירות לתוך השריון שלו ומתחיל לצרוח הקול האיום אשר בוקע מהשיריון שלו גורם למיאו לסגת ובאותו רגע אודיש משתמש בעלי תער אשר גורמים למיאו להתעלף.
האויב אומר "שיט אין לי עוד פוקימונים בו נברח!" וחברו אומר " כן ננתחיל לרוץ לפני שהוא יזמין משטרה!" ושניהם מתחילים לרוץ בעוד שלושת הפוקימונים שלהם על הרצפה.[/QUOTE]
"חח" אגחך "בלבאזור, צרחה!" אצעק "תוריד לו את הביטחון ותאט אותו ואז תתחמק!"
-
[quote=מונקי;1420145]Roronoa zoro:
צ'ארמנדר מתחיל לצווח בחולשה והקול איננו מאיים כלל ולכן ווקטרוד ממשיך בהתקפתו ופוגע בו מאט.
בזכות הרגיעה שבקול שלך והזיעזוע מהתתקפה של ווקטרוד צ'ארמנדר מתעושש מהשיטוק ומשתמש שוב בשריטה אשר פוגעת שוב וגורמת לנזק נמוך לווקטרוד.
המאמן היריב אומר לך בזמן שצ'ארמנדר מתחיל להפסיק לזוז בשנית " אתה לא לומד הא היכולת של ווקטרוד שלי היא שאם תוקפים אותו באופן פיזי ההתקפה תגרום לפוקימון השני לשיתוק, ווקטרוד תשתמש בהתקפה מהירה שוב!"
[/quote]
'הצלחתי להבין את זה לבד' אחשוב לעצמי 'אבל לצ'ארמנדר אין מתקפה אחרת, חוץ משריטה, שעושה נזק פיזי ליריב' אוסיף לחשוב ואז אגיד לצ'ארמנדר "תנסה להתחמק". 'ווא! עלה לי רעיון' אחשוב לעצמי. "צ'ארמנדר תעמוד מול אחד העצים וכשווקטרוד יתקוף אותך שוב תתחמק פעם נוספת" אדריך את צ'ארמנדר בתקווה שווקטרוד יתנגש בעץ
-
Roronoa zoro:
אהבתי את היצירתיות
-----------------------------
צ'ארמנדר מצליח להתחמק מווקטרוד ונעמד לייד העץ כמו שביקשתה,המאמן היריב מתחיל להתעצבן ואומר לווקטרוד "תשתמש שוב במתקפה מהירה!" ווקטרוד משתמש בהתקפה שוב כמו שרציתה וצ'ארמנדר חומק שוב ווקטרוד מתנגש בעץ בחוזקה וחוטף נזק רב.
"ווקטרוד תתקוף במכת ברק אני יודע שאתה מסוגל!" אומר היריב בהתרגשות ווקטרוד מתחיל לתקוף והברק מתקרב לצ'ארמנדר במהירות.
scizor-x:
בלבזור מתחיל לצרחה כדי לערר לרטטה את הביטחון אך דבר זה נכשל בעקבות העידוד של המאמן היריב קודם, אך בלבזור מצליח לחמוק באופן חלקי ומקבל נזק נמוך ביותר.
"רטטה עבודה טובה תשתמש בהתקפה מהירה שוב!" מודיע המאמן היריב בהתרגשות.
רטטה מקשיב לפקודתו ומתחיל לרוץ במהירות לכיוון בלבזור תוך כדי השמעת נהימות בקולי קולות.
Gallade123:
תנבה להתחבר לרקע שלך יותר בתר ילד שרוצה לנקום במוטציון מוזר שעזבתה אותם כך, אבל החלטה שלך אז...
----------------------------------------------------------------------------------
אתה ממשיך בדרכך ולאחר הליכה מרובה בא לא פגשת פוקימונים או בני אדם אתה רואה שלט ובו רשום :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד", אחרי השלט ישנו שביל גדול וארוך אשר ניתןן לראות באופק גורדי שחקים ולשמוע קולות של הרכבים בעוד שאורות הדימדומים מתחיל להראות בשמים.
כמו כן ניתן לראות בשולי הדרך כמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] אשר רצים לכיוון העיר.
-
[QUOTE=מונקי;1420269]
Gallade123:
תנבה להתחבר לרקע שלך יותר בתר ילד שרוצה לנקום במוטציון מוזר שעזבתה אותם כך, אבל החלטה שלך אז...
----------------------------------------------------------------------------------
אתה ממשיך בדרכך ולאחר הליכה מרובה בא לא פגשת פוקימונים או בני אדם אתה רואה שלט ובו רשום :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד", אחרי השלט ישנו שביל גדול וארוך אשר ניתןן לראות באופק גורדי שחקים ולשמוע קולות של הרכבים בעוד שאורות הדימדומים מתחיל להראות בשמים.
כמו כן ניתן לראות בשולי הדרך כמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] אשר רצים לכיוון העיר.[/QUOTE]
צודק, אני ינסה להתחבר יותר לדמות שלי.
-----------------------------------
אני עדיין ארגיש את הכעס מהבריחה של אנשי המוטציון, ואחשוב לעצמי שלהילחם ברטטה יכול להיות אימון טוב לאודיש בקרב יחיד, כי עד עכשיו הוא הספיק להילחם רק בקרב כפול, וגם דרך טובה להוציא את העצבים שלי. אני אוציא את אודיש מהפוקדור ואגיד לו להתקיף את אחד מהרטטה במתקפת עלי תער.
-
[QUOTE=מונקי;1420269]Roronoa zoro:
אהבתי את היצירתיות
צ'ארמנדר מצליח להתחמק מווקטרוד ונעמד לייד העץ כמו שביקשתה,המאמן היריב מתחיל להתעצבן ואומר לווקטרוד "תשתמש שוב במתקפה מהירה!" ווקטרוד משתמש בהתקפה שוב כמו שרציתה וצ'ארמנדר חומק שוב ווקטרוד מתנגש בעץ בחוזקה וחוטף נזק רב.
"ווקטרוד תתקוף במכת ברק אני יודע שאתה מסוגל!" אומר היריב בהתרגשות ווקטרוד מתחיל לתקוף והברק מתקרב לצ'ארמנדר במהירות.
scizor-x:
בלבזור מתחיל לצרחה כדי לערר לרטטה את הביטחון אך דבר זה נכשל בעקבות העידוד של המאמן היריב קודם, אך בלבזור מצליח לחמוק באופן חלקי ומקבל נזק נמוך ביותר.
"רטטה עבודה טובה תשתמש בהתקפה מהירה שוב!" מודיע המאמן היריב בהתרגשות.
רטטה מקשיב לפקודתו ומתחיל לרוץ במהירות לכיוון בלבזור תוך כדי השמעת נהימות בקולי קולות.
Gallade123:
כמו כן ניתן לראות בשולי הדרך כמה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/19.png[/IMG] אשר רצים לכיוון העיר.[/QUOTE]
"בלבאזור תעמוד במקום, תישאר יציב ותנסה לגרום לכך שרטטה יחטוף יותר נזק מהמכה מאשר ממך!"
~~~~~~~~~~~
מה הסביבה שאנחנו נלחמים בה? יש עצים\אבנים באזור?
-
scizor-x:
אתה יכל פשוט לרשום שאתה מסתכל בסביבה, והסביבה היא דרך אפר חולית שבצדדים יש אבנים אשר מסמנים אותה ויש עצים במרחק לא גדול אבל הם לא יסייעו בקרב.
-------------------------------------------
בלבזור עומד במקומו ביציבות ומחכה למכה אשר ממהרת להגיע, בעקבות המכה בלבזור עף לאחור ונופל על הרצפה ואבק מתפזר באוויר אשר גורם לחוזר ראייה של בלזור וררטה,בעקבות חוסר הראייה לא ניתן להבחין במצבו של בלבזור.
"רטטה אני רוצה שתקשיב ותנסה לפגוע שוב בבלבזור" אומר היריב וברקע ניתן לשמוע את רטטה מתחיל לתקוף שוב.
Gallade123:
בעודך עצבני בעקבות הבריחה של צוות המוטציון אתה זורק את אודיש לאימון נגד הרטטה ואומר לו להשתמש בעלי תער
אודיש אשר שם לב לעצבניותך חושש מאט ומוציא עלי תער כנגד רטטה אחד אשר עף לאחור בחוזקה ונפצע קשות.
בעקבות כך חבורת הרטטות כולה מתרתחת וכולם מתחילים לנוע לכיוון אודיש עם מתקפה דחיפה, ניראה שפגעתה במניהגם ולכן הם תוקפים בחזרה.
-
[QUOTE=מונקי;1420736]scizor-x:
אתה יכל פשוט לרשום שאתה מסתכל בסביבה, והסביבה היא דרך אפר חולית שבצדדים יש אבנים אשר מסמנים אותה ויש עצים במרחק לא גדול אבל הם לא יסייעו בקרב.
-------------------------------------------
בלבזור עומד במקומו ביציבות ומחכה למכה אשר ממהרת להגיע, בעקבות המכה בלבזור עף לאחור ונופל על הרצפה ואבק מתפזר באוויר אשר גורם לחוזר ראייה של בלזור וררטה,בעקבות חוסר הראייה לא ניתן להבחין במצבו של בלבזור.
"רטטה אני רוצה שתקשיב ותנסה לפגוע שוב בבלבזור" אומר היריב וברקע ניתן לשמוע את רטטה מתחיל לתקוף שוב.
Gallade123:
בעודך עצבני בעקבות הבריחה של צוות המוטציון אתה זורק את אודיש לאימון נגד הרטטה ואומר לו להשתמש בעלי תער
אודיש אשר שם לב לעצבניותך חושש מאט ומוציא עלי תער כנגד רטטה אחד אשר עף לאחור בחוזקה ונפצע קשות.
בעקבות כך חבורת הרטטות כולה מתרתחת וכולם מתחילים לנוע לכיוון אודיש עם מתקפה דחיפה, ניראה שפגעתה במניהגם ולכן הם תוקפים בחזרה.[/QUOTE]
"בלבאזור תצרח כדי שרטטה לא יוכל לקבל פקודות אך תרוץ תוך כדי הצרחה בשביל שהוא לא יוכל לאתר אותך, אז תחכה לרגע המושלם ודחוף!"
-
[quote=מונקי;1420269]Roronoa zoro:
אהבתי את היצירתיות
[/quote]
"נסה להתחמק שוב" אומר לצ'ארמנדר "ועכשיו תשתמש בצווחה ואז בשריטה" אומר לצ'ארמנדר 'אניחייב לתקוף' אחשוב לעצמי 'ואם אני לא אמצא פיתרון לחישמול של ווקטרוד אני לא חושב שאצליח לנצח את הקרב הזה' אוסיף לחשוב
-
[QUOTE=מונקי;1420736]Gallade123:
בעקבות כך חבורת הרטטות כולה מתרתחת וכולם מתחילים לנוע לכיוון אודיש עם מתקפה דחיפה, ניראה שפגעתה במניהגם ולכן הם תוקפים בחזרה.[/QUOTE]
אני עדיין ארגיש את הזעם בוער בי ואני כמעט אצווה על אודיש לעוד מתקפה של עלי תער על כל הרטטה, ואז אני אזכר ביחס הנורא שאנשי המוטציון התייחסו אל הפוקימונים שלהם, ואחשוב לעצי 'מה זה הופך אותי לשונה מאנשי המוטציון אם אני מתייחס ככה לרטטה האלה ופשוט מתקיף אותם?' אני יחזיר את אודיש בחזרה לפוקדור שלו ואבקש סליחה מהרטטה ואחר כך אמשיך בדרכי.
-
Roronoa zoro:
צ'ארמנדר מנסה להתחמק מהתתקפה של ווקטרוד אך הוא איננו מצליח להתחמק באופן מלא וחלק הברקים פגעים בו די קשה.
לאחר מכן הוא צורח בחוזקה דבר המשתק את ווקטרוד אך מתקשה להשתמש בשריטה בעקבות הפציעה.
המאמן היריב צוחק ואומר "אולי תנסה משהו חדש?! בכל מקרה ווקטרוד ברגע שהסתיים השיתוק תשתמש במכת ברק שוב!"
scizor-x:
בלבאזור צורח בחוזקה דבר אשר גורם לכך שלא שומעים כבר את רטטה זז ואחר כמה שניות שומעים משהו נופל על הקרקע וכשהאבק מתפזר מתגלה לך רטטה מעולף.
המאמן היריב מברח אתך על הניצחון ונותן לך לחמישה שקלים ומסביר כי זהו פרס נהוג על ניצחון מאמנים ומסתלק.
לפניך שביל גדול על אבנים בצידיו ומאות עצים בסופו וישנם גם צלילים של מים זורמים.
Gallade123:
לאחר גל נוסף של עלי התער חבורת הרטטה כבר החלה לפחד ואז אתה הבנתה כי מעשיך אינם שונים ממעשה המוטציון ואתה מבקש סליחה מחבורת הרטטה.
הרטטה המפוחדים נרגעו והם הולכים לדרכם בזריזות,הדרך שבה הלכתה דוממת מכל ורק השלט שאומר :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד" נשאר ועדיין ניתן לראות את גורדי השחקים והמכוניות הנוסעות בעוד שהשמש שוקעת.
-
[QUOTE=מונקי;1421653]
Gallade123:
לאחר גל נוסף של עלי התער חבורת הרטטה כבר החלה לפחד ואז אתה הבנתה כי מעשיך אינם שונים ממעשה המוטציון ואתה מבקש סליחה מחבורת הרטטה.
הרטטה המפוחדים נרגעו והם הולכים לדרכם בזריזות,הדרך שבה הלכתה דוממת מכל ורק השלט שאומר :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד" נשאר ועדיין ניתן לראות את גורדי השחקים והמכוניות הנוסעות בעוד שהשמש שוקעת.[/QUOTE]
'רק עוד קילומטר אחד' אני אומר לעצמי בהתרגשות ומתחיל לרוץ יותר מהר. "כשאגיע לעיר, אני אכנס למרכז הפוקימונים, ירפא את הפוקימונים שלי ואז אני אוכל סוף סוף לנוח" אני ממלמל לעצמי בהתרגשות.
-
[QUOTE=מונקי;1421653]Roronoa zoro:
צ'ארמנדר מנסה להתחמק מהתתקפה של ווקטרוד אך הוא איננו מצליח להתחמק באופן מלא וחלק הברקים פגעים בו די קשה.
לאחר מכן הוא צורח בחוזקה דבר המשתק את ווקטרוד אך מתקשה להשתמש בשריטה בעקבות הפציעה.
המאמן היריב צוחק ואומר "אולי תנסה משהו חדש?! בכל מקרה ווקטרוד ברגע שהסתיים השיתוק תשתמש במכת ברק שוב!"
scizor-x:
בלבאזור צורח בחוזקה דבר אשר גורם לכך שלא שומעים כבר את רטטה זז ואחר כמה שניות שומעים משהו נופל על הקרקע וכשהאבק מתפזר מתגלה לך רטטה מעולף.
המאמן היריב מברח אתך על הניצחון ונותן לך לחמישה שקלים ומסביר כי זהו פרס נהוג על ניצחון מאמנים ומסתלק.
לפניך שביל גדול על אבנים בצידיו ומאות עצים בסופו וישנם גם צלילים של מים זורמים.
Gallade123:
הרטטה המפוחדים נרגעו והם הולכים לדרכם בזריזות,הדרך שבה הלכתה דוממת מכל ורק השלט שאומר :"העיר סאקאי בעוד כ קילומטר אחד" נשאר ועדיין ניתן לראות את גורדי השחקים והמכוניות הנוסעות בעוד שהשמש שוקעת.[/QUOTE]
"בלבאזור, בוא נתפוס לנו איזה פוקימון מים!" אני אגיד ואלך עם בלבאזור לכיוון המים ואסרוק את הצדדים במבטי לראות אם יש משהו מעניין כמו פוקימון.
-
scizor-x:
אתה הולך לכיוון המים ומסכל מסביב, הסביבה שאתה רואה היא חולית ובצדדים ישנם המוני עצים והקרקע מחוסה במרחבי דשא כמו כן נשמעים המוני קולות של פוקימונים וניתן לראות כמה מהם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/54.png[/IMG] מתהלך על הקרקע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/278.png[/IMG] לוגם ממי האגם ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/422.png[/IMG] שוחל על החול לייד במים.
Gallade123:
מהמילמול הבנתי שאתה רוצה להגיע למרכז הפוקימונים
--------------------------------------------------------
אתה מתחיל לרוץ ובאמת לאחר זמן קצר אתה מוצא שלט נוסף ובו רשום :"ברוך הבא לעיר סאקאי בפנייה שמאל תגיע למרכז הפוקימונים ובפנייה ימין תגיע למרכז העיר." אתה הולך למרכז הפוקימונים, ושם מחכה לך אחות ג'יו נחמדה השאולת "שלום אני יכולה לעזור לך?"
מרכז הפוקימונים מלא כולו בלפוני וידאו ובמאמנים בנוסף ניתן לראות את זירות האימון המוצוות מחוץ למרכז בהם מתאמנים מאמנים יחדים לקראת סיום היום.
-
[QUOTE=מונקי;1422908]scizor-x:
אתה הולך לכיוון המים ומסכל מסביב, הסביבה שאתה רואה היא חולית ובצדדים ישנם המוני עצים והקרקע מחוסה במרחבי דשא כמו כן נשמעים המוני קולות של פוקימונים וניתן לראות כמה מהם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/54.png[/IMG] מתהלך על הקרקע [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/278.png[/IMG] לוגם ממי האגם ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/422.png[/IMG] שוחל על החול לייד במים.
Gallade123:
אתה מתחיל לרוץ ובאמת לאחר זמן קצר אתה מוצא שלט נוסף ובו רשום :"ברוך הבא לעיר סאקאי בפנייה שמאל תגיע למרכז הפוקימונים ובפנייה ימין תגיע למרכז העיר." אתה הולך למרכז הפוקימונים, ושם מחכה לך אחות ג'יו נחמדה השאולת "שלום אני יכולה לעזור לך?"
מרכז הפוקימונים מלא כולו בלפוני וידאו ובמאמנים בנוסף ניתן לראות את זירות האימון המוצוות מחוץ למרכז בהם מתאמנים מאמנים יחדים לקראת סיום היום.[/QUOTE]
"בלבאזור, תתגנב לווינגול ותדחוף אותו לאגם ואז תתכונן, הוא כנראה יעוף אליך וינסה לנקר אני רוצה שכשהוא יהיה ממש קרוב אליך תצרח ואז תדחף אותו עם כל הכוח!"
-
[QUOTE=מונקי;1422908]
Gallade123:
מרכז הפוקימונים מלא כולו בלפוני וידאו ובמאמנים בנוסף ניתן לראות את זירות האימון המוצוות מחוץ למרכז בהם מתאמנים מאמנים יחדים לקראת סיום היום.[/QUOTE]
"כן, את יכולה לרפא לי את הפוקימונים? ודרך אגב, את יודעת במקרה איפה המכון?" אני אשאל אותה בנימוס.