[quote=LordAbizi;1417102]האם אתה עד כדי כך פסימי לגבי תוחלת החיים שלך?[/quote]
ככה אתה נהנה יותר :big_wink:
Printable View
[quote=LordAbizi;1417102]האם אתה עד כדי כך פסימי לגבי תוחלת החיים שלך?[/quote]
ככה אתה נהנה יותר :big_wink:
[quote=Saber;1417103]ומה עם איבר המין? ):[/quote]
עליו תגובתך הקודמת לא השפיעה כלל.
@Trundle
אני לא מבין איך התגובה שלך מתקשרת לשלי.
או שאתה מתכוון למשהו בסגנון "חיה כל יום כאילו הוא היום האחרון בחייך"?
[QUOTE=LordAbizi;1417105]עליו תגובתך הקודמת לא השפיעה כלל.
@Trundle
אני לא מבין איך התגובה שלך מתקשרת לשלי.
או שאתה מתכוון למשהו בסגנון "חיה כל יום כאילו הוא היום האחרון בחייך"?[/QUOTE]
איזה תגובה כן תשפיע עליו?
[quote=Saber;1417106]איזה תגובה כן תשפיע עליו?[/quote]
אינני יודע. אינני מייחס חשיבות רבה לתופעות הקשורות לכך. כשאני מתבונן בעולם וחוקר אותו, אני מעדיף להסתכל מנקודת מבט יותר גלובלית, ופחות להבין איך איבר כזה או אחר פועל. זוהי פעילות משעממת יותר שאני משאיר לביולוגים.
[QUOTE=LordAbizi;1417107]אינני יודע. אינני מייחס חשיבות רבה לתופעות הקשורות לכך. כשאני מתבונן בעולם וחוקר אותו, אני מעדיף להסתכל מנקודת מבט יותר גלובלית, ופחות להבין איך איבר כזה או אחר פועל. זוהי פעילות משעממת יותר שאני משאיר לביולוגים.[/QUOTE]
אדם חכם, מבין את מקומם של הביולוגים בעולם הזה
[quote=Birds;1417111]אדם חכם, מבין את מקומם של הביולוגים בעולם הזה[/quote]
לקשקש משהו בנוגע לתופעות השוליות ביותר של העולם?
[QUOTE=LordAbizi;1417113]לקשקש משהו בנוגע לתופעות השוליות ביותר של העולם?[/QUOTE]
אכן, הם צריכים לסגוד לפיזיקאים ולהגיד תודה שאנחנו עושים משו מעניין
[quote=Birds;1417114]אכן, הם צריכים לסגוד לפיזיקאים ולהגיד תודה שאנחנו עושים משו מעניין[/quote]
מספיק קרוב כדי שלא תהיה לי סיבה להעלות את זה לדיון רגע.
[QUOTE=LordAbizi;1417116]מספיק קרוב כדי שלא תהיה לי סיבה להעלות את זה לדיון רגע.[/QUOTE]
חח אוקי
[QUOTE=Birds;1417114]אכן, הם צריכים לסגוד לפיזיקאים ולהגיד תודה שאנחנו עושים משו מעניין[/QUOTE]
אתה מודה לכך שבלי פיזיקאים סביר להניח שלא היו מחשבים ?
[quote=Flupy;1417118]אתה מודה לכך שבלי פיזיקאים סביר להניח שלא היו מחשבים ?[/quote]
יותר כללי: בלי אנשים שחושבים לא היינו עוברים הרבה מעבר לשימוש בחיות לצורך חרישת שדה.
זו הטענה העיקרית. המסקנה העיקרית ממנה היא: "טוב תעשו אם תחשבו מדי פעם."
כל אחד שיחשוב בתחום שבו הוא מתמצא.
ואמרו אמן.
OMEN.
[QUOTE=LordAbizi;1417120]יותר כללי: בלי אנשים שחושבים לא היינו עוברים הרבה מעבר לשימוש בחיות לצורך חרישת שדה.
זו הטענה העיקרית. המסקנה העיקרית ממנה היא: "טוב תעשו אם תחשבו מדי פעם."
כל אחד שיחשוב בתחום שבו הוא מתמצא.
ואמרו אמן.
OMEN.[/QUOTE]
ברור לי שבלי פיזיקאים עדיין היינו באיזה חור בלי חשמל.
[QUOTE=Flupy;1417121]ברור לי שבלי פיזיקאים עדיין היינו באיזה חור בלי חשמל.[/QUOTE]
בלי פיזיקאים היינו חושבים שהשמש מסתובבת סביב כדור הארץ
[quote=Birds;1417122]בלי פיזיקאים היינו חושבים שהשמש מסתובבת סביב כדור הארץ[/quote]
לא, אל תזלזל בזה. הם האמינו במה שהם ראו, ולא הייתה להם כל דרך אחרת לבחון את זה. אבל עצם העובדה שנוסחו עקרונות המנחים את התנהגות העולם הייתה צעד טוב. אתה יודע, ייתכן שבעוד כמה שנים יתברר שהמודל שלנו של היקום שגוי בצורה יסודית, ואז אנשים יצחקו עלינו שחשבנו "..." (השלם זאת על ידי משהו מאוד מתקדם בפיזיקה שאין לי שום סיכוי להבין בזמן הקרוב).
[QUOTE=LordAbizi;1417123]לא, אל תזלזל בזה. הם האמינו במה שהם ראו, ולא הייתה להם כל דרך אחרת לבחון את זה. אבל עצם העובדה שנוסחו עקרונות המנחים את התנהגות העולם הייתה צעד טוב. אתה יודע, ייתכן שבעוד כמה שנים יתברר שהמודל שלנו של היקום שגוי בצורה יסודית, ואז אנשים יצחקו עלינו שחשבנו "..." (השלם זאת על ידי משהו מאוד מתקדם בפיזיקה שאין לי שום סיכוי להבין בזמן הקרוב).[/QUOTE]
יכול להיות, אבל גם אז פיזיקאים יהיו יותר טובים מביולוגים