-
בל ~
"נמאס לי ממך!" קרא העו"ד. "אני הולך לשלול ממך את הרשיון, אתבע לך את הצורה ותאבד כל זכות להתעסק במשפטים. שלא נדבר על כל שאני אזרוק אותך לכרישים אחר כך!" צעק .
"זה מספיק." קרא אוק בקול חזק. "לילד יש נקודה. אני משלם ומשלם ונררה לי שאני נתון לסחיטה."
"אתה לא תעז..."
"לפטר אותך?" אמר אוק. "הרגע עשיתי את זה."
"אתה לא תתחמק מזה. צ׳ארמנדר צא לקרב!"
הוא הוציא צ׳ארמנדר כעוס שעמד מולך בזעם.
"תפוס את הפוקדור הזה. תראה לי שאתה עורך דין ממולח לפוקימונים!"
-
[QUOTE=The Charmander;1479182]בל ~
"נמאס לי ממך!" קרא העו"ד. "אני הולך לשלול ממך את הרשיון, אתבע לך את הצורה ותאבד כל זכות להתעסק במשפטים. שלא נדבר על כל שאני אזרוק אותך לכרישים אחר כך!" צעק .
"זה מספיק." קרא אוק בקול חזק. "לילד יש נקודה. אני משלם ומשלם ונררה לי שאני נתון לסחיטה."
"אתה לא תעז..."
"לפטר אותך?" אמר אוק. "הרגע עשיתי את זה."
"אתה לא תתחמק מזה. צ׳ארמנדר צא לקרב!"
הוא הוציא צ׳ארמנדר כעוס שעמד מולך בזעם.
"תפוס את הפוקדור הזה. תראה לי שאתה עורך דין ממולח לפוקימונים!"[/QUOTE]
'מה קרה פה הרגע?' אחשוב בפליאה, ואבהה בכדור. 'הרי רציתי שיוכלו אותו לא אותי' אחשוב קפוא ללא תזוזה. "אממ ... אממ ..." אגמגם "זו פעם ראשונה... אתה בטוח?" אגיד בפחד לאוק "טוב יהיה מה שיהיה" אגיד ואחד בחשש את הכדור "צא?" אשאל אולחץ על הכפתור שבמרכז הפוקדור. 'הרגע המפחיד ביותר בחיי' אחשוב 'ללא ספק'.
-
בל ~
אתה מוציא פוקימון מהפוקדור. מתברר גפינגווין קטן וקופצני. הוא קורא בקול "פיייפלאפפ!" ומתחיל לרוץ לעבר צ׳ארמנדר עם מקור בוהק, מוכן לתקוף אותו!
(בגלל שאין לי מחשב בימים האחרונים רק אעדכן אותך במתקפות שלו כאן. הוא יודע מתקפת בועות ניקור וסיבולת!
-
[QUOTE=The Charmander;1479147]ליט ~
אחד מהגברים שולף סיגריה ומגיש לך אותה ואז מחכה שתמשיך ללכת לדרכך כדי שהוא יוכל להמשיך לדבר. משהוא רואה שאינך מתכון לזוז הוא מוריד את משקפי השמש שלו ושואל אותך במה הוא יכול לעזור לך. בצורה חצופה ביותר.[/QUOTE]
אני מדליק את הסיגריה, מחייך, מפנה אל המבט שלי הצידה ואז שולח את האגרוף הכי חזק שילד בגילי יכול לשגר. לאחר מכן, אני מכבה עליו את הסיגריה ובורח מהמרכז כשאני צועק "שוד, יש פה שוד!" כאחוז דיבוק.
-
[QUOTE=The Charmander;1479186]בל ~
אתה מוציא פוקימון מהפוקדור. מתברר גפינגווין קטן וקופצני. הוא קורא בקול "פיייפלאפפ!" ומתחיל לרוץ לעבר צ׳ארמנדר עם מקור בוהק, מוכן לתקוף אותו!
(בגלל שאין לי מחשב בימים האחרונים רק אעדכן אותך במתקפות שלו כאן. הוא יודע מתקפת בועות ניקור וסיבולת![/QUOTE]
'מים נגד אש זה כמו אחד ועוד אחד' אחשוב בשמחה 'פשוט! אני מכווה...' אפקפק בעצמי. בל הישן ביצבץ דרך המסכה החדשה. "אממ פנגווין?" אפנה ליצור הקטן. "תשתמש בבועות ותכוון בעיקר לזנב שלו!" אצווה בתקווה שאצליח.
-
ליט ~
אתה משוגע לגמרי תאמין לי חחח...
_____
"בוא הנה משוגע שכמותך!" צרח אחד מהם. כועס מאוד ומופתע כאחד. אתה ממהר החוצה ורץ לעבר הרחוב והוא דלק אחריך, לאחר כמה דקות ריצה הוא לוכד אותך בפינה ליד קיר בניין גדול ואתה ממש נלכד, זוכר שהפוקימון שלך כלל לא ברשותך. אתה מזכיר לעצמך שאתה חייב לתפוס עוד כמה. הוא סוגר אותך וזורק ליברך פוקדור. ממנו יוצא גראוליט כעסן במיוחד. הוא צובר אש בפיו ונובח בקול.
לפתע מתח מים חזק העיף אותו הצידה, האחות ג׳וי הגיעה מתנשפת בכבדות "חייהת להפסיק לעשן..." היא פולטת.
היא הגיעה מצויידת בבלסטוייז גדול שהבריח אותו משם מיד. "אתה בסדר?" שאלה ג׳וי.
בל ~
אתה פוקד לבועות, שמתפזרות לעבר צ׳ארמנדר שחמק מזה בקלות. "גחלת!" הוא קרא בקול וצ׳ארמנדר ירה מטח של גחלת שפגעה ישירות בפניו של פיפלאפ. פיפלאפ הסתכל עליך מעט כועס.
-
[QUOTE=The Charmander;1479193]ליט ~
אתה משוגע לגמרי תאמין לי חחח...
_____
"בוא הנה משוגע שכמותך!" צרח אחד מהם. כועס מאוד ומופתע כאחד. אתה ממהר החוצה ורץ לעבר הרחוב והוא דלק אחריך, לאחר כמה דקות ריצה הוא לוכד אותך בפינה ליד קיר בניין גדול ואתה ממש נלכד, זוכר שהפוקימון שלך כלל לא ברשותך. אתה מזכיר לעצמך שאתה חייב לתפוס עוד כמה. הוא סוגר אותך וזורק ליברך פוקדור. ממנו יוצא גראוליט כעסן במיוחד. הוא צובר אש בפיו ונובח בקול.
לפתע מתח מים חזק העיף אותו הצידה, האחות ג׳וי הגיעה מתנשפת בכבדות "חייהת להפסיק לעשן..." היא פולטת.
היא הגיעה מצויידת בבלסטוייז גדול שהבריח אותו משם מיד. "אתה בסדר?" שאלה ג׳וי.
בל ~
אתה פוקד לבועות, שמתפזרות לעבר צ׳ארמנדר שחמק מזה בקלות. "גחלת!" הוא קרא בקול וצ׳ארמנדר ירה מטח של גחלת שפגעה ישירות בפניו של פיפלאפ. פיפלאפ הסתכל עליך מעט כועס.[/QUOTE]
"כן, תודה האחות ג'וי. אני חייב לך טובה. איזה פוקימון מרשים יש לך!" אני מחמיא לה. אני לוקח ממנה את הפוקימון שלי ואז אומר לה - "לפני שאנחנו נסדר את העניין עם אלם, אני חייב ללכת לתפוס עוד פוקימון, זה לא יכול להמשך ככה. אחזור עוד מעט". ואני הולך לעבר כרית דשא שנמצאת במרחק מה.
-
[QUOTE=The Charmander;1479193]
בל ~
אתה פוקד לבועות, שמתפזרות לעבר צ׳ארמנדר שחמק מזה בקלות. "גחלת!" הוא קרא בקול וצ׳ארמנדר ירה מטח של גחלת שפגעה ישירות בפניו של פיפלאפ. פיפלאפ הסתכל עליך מעט כועס.[/QUOTE]
"מה אתה רוצה ממני? זו פעם ראשונה שלי!" אצעק על היצור המסכן ואביט חסר רחמים על אוק "טוב מצטער בטח כואב לך" אגיד לפינגווין 'אנכנו בסמטה' אחשוב ואגבש רעיון "תנסה לקפוץ מצד לצד על הקירות ושהוא לא יודע מאיפה זה בא לו בועות! ותכוון לזנב!" אצווה 'לפחות אני זוכר חולשות טורפה של חלק מהפוקימונים' אתנחם מהידע והניסיון המועטים שיש לי.
-
[QUOTE=The Charmander;1479116]
אביזי ~
"סמונים הינם סמים המוכנים מאבקה של פירות פוקימונים. מסתבר שכשאתה מייבש אותם אתה יכול ליצור תמיסה חזקה שמביאה לבן אדם תחושה של אובדן חושים. קשה להסביר אם לא מתנסים בזה, מה שאני כבר לא עושה." אמר כריס בקול מעט עצבני. "אני לא מבין איך זה קשור לפוקיגיר."[/QUOTE]
"אני בסך הכול שוקל את כל האפשרויות. תישאר עם ראש פתוח בבקשה. בכל מקרה, התכוונתי לשאול לאו דווקא על איך הסמונים עובדים, אלא איך עסק ייצור הסמונים עבד, מבחינה כספית. האם הצלחת בזה? אם התשובה לכך תהיה חיובית אני חושב שיש לי כמה גישות... יצירתיות בנוגע לבעיית הפוקגיר שלך. אם לא, נצטרך לנקוט בצעדים יותר משעממים."
-
ליט ~
אתה יוצא לעבר המדשאה הקרובה ומחפש פוקימונים פראיים שתוכל לתפוס. ג׳וי החזירה לך את הפוקדור של פוניטה (שאגב יודע דחיפה וגחלת) ואתה מטייל להנאתך עד שמגיח מולך פוקימון. הוא נראה לך כמו כלב כחלכל וכועס. הוא נבח לעברך בקול נחוש "שינקס! שינקס!"
בל ~
פיפחאפ ממהר לנסות ולציית לך, הוא מצליח בדרך לא דרך לירות בועות שחלקן פגעו בצ׳ארמנדר שנפצע קשה. הוא כעס נורא!
"צ׳ארמנדר תשתמש בשריטות!" הוא פקד וצ׳ארמנדר היה בדרכו אליך במתקפה חזיתית!
אביזי ~
תזכיר לי את השם של הדמות שלך ^^
=====
"העסק אומנם ריווחי אבל אני מעדיף שלא להתעסק בו. העסק פועל עד היום, השארתי את העסק לשותף לפשע שלי... אפילו לא דרשתי אץ חלקי הריווחי.
-
[QUOTE=The Charmander;1479209]
בל ~
פיפחאפ ממהר לנסות ולציית לך, הוא מצליח בדרך לא דרך לירות בועות שחלקן פגעו בצ׳ארמנדר שנפצע קשה. הוא כעס נורא!
"צ׳ארמנדר תשתמש בשריטות!" הוא פקד וצ׳ארמנדר היה בדרכו אליך במתקפה חזיתית!
אב[/QUOTE]
"מה אני קשור?" אצעק בפחד. "פיפלאפ צא בניקור!" אצווה. "חשבתי שדברים כאלה מנהלים בבתי המשפט, לא בקרבות הרחוב!" אצעק לעבר המאמן השני.
-
בל ~
צ׳ארמנדר התרסק לרצפה בעוד פפלאפ ניקר אותו בחוזקה. הוא הוטח בכל הכוח והתעלף.
"חזור!" קרא עוד בכעס. "חשבתי שאוכל להילחם מולך עם הפוקימון הכי חלש שלי, מסתבר שאין לך כל כך הרבה מגרעות... אני אראה לך מה זה! צא דרגונייט!"
-
[QUOTE=The Charmander;1479212]בל ~
צ׳ארמנדר התרסק לרצפה בעוד פפלאפ ניקר אותו בחוזקה. הוא הוטח בכל הכוח והתעלף.
"חזור!" קרא עוד בכעס. "חשבתי שאוכל להילחם מולך עם הפוקימון הכי חלש שלי, מסתבר שאין לך כל כך הרבה מגרעות... אני אראה לך מה זה! צא דרגונייט!"[/QUOTE]
אביט באוק אבוד עצות, "מה אני אמור לעשות עכשיו?" אשאל אותו מלא בפחד. 'לא לזה נרשמתי שהלכתי לבית הספר הזה' אחשוב וארגיש איך הפחד ממלא אותי מבפנים ומשתק אותי לאט לאט. "ואתה עוד אמור להיות בן אדם טוב? עוזר לאחרים?" אצעק על האיש הזר. 'לפחות שלא יגידו שמתתי בלי מלחמה, בלי להתחצף ליריב' אחשוב. "פיפלאפ בוא לידי" אגיד ליצור הקטן שלא חטא בכלום. "הייתה טוב" אגיד לו, ואתן לו חיבוק חם "הייתה טוב", אלחש בציפייה לסוף המר.
-
בל ~
"זה מספיק!" קרא אוק בקול רם ודרגונייט עטה אלומת אור אדומה ונעלם בהנד עין. עורל הדין ניגש אליך וטפח לך על השכם. "ברכותי, התקבלת!" ציחקק והסתלק מהמקום.
"אני מאוד גאה בך בל, עברת את המבחן הקטן שלי ולגן אתה רשאי לשמור את פיפלאפ על אף שאתה לא מאמן פוקימונים מתחיל! אני גם כעת באמת יכול לבקש ממך לייצג אותי הערב!"
הוא גיחך למראה ההלם על פניך...
-
[QUOTE=The Charmander;1479214]בל ~
"זה מספיק!" קרא אוק בקול רם ודרגונייט עטה אלומת אור אדומה ונעלם בהנד עין. עורל הדין ניגש אליך וטפח לך על השכם. "ברכותי, התקבלת!" ציחקק והסתלק מהמקום.
"אני מאוד גאה בך בל, עברת את המבחן הקטן שלי ולגן אתה רשאי לשמור את פיפלאפ על אף שאתה לא מאמן פוקימונים מתחיל! אני גם כעת באמת יכול לבקש ממך לייצג אותי הערב!"
הוא גיחך למראה ההלם על פניך...[/QUOTE]
'אני משותק' זו המחשבה היחידה שעברה בראשי במשך 3 דקות שנראו והרגישו כמו נצח. שניה אחת אני על סף מוות, רואה את חיי חולפים מולי, מושיט יד אל האור הלבן. ורגע אחרי טפיחה על השכם שהרגישה כמו נוק אווט לצלעות, ומלמולים לא מובנים מהעורך דין השני. עכשיו הוא הלך אך ההלם נשאר. הפרופסור אמר משהו, טיפה יותר מובן ממה שמלמל האיש המוזר. משהוא על גאווה, ואימון. רק את הסוף הצלחתי לשמוע בברור, שההלם החל אט אט להעלם, 'לייצג אותו הערב' חשבתי עדיין מחזיק את נקודת הטפיחה מרוב הכאב. "פרופסור תוכל לחזור על מה שאמרת?" אבקש לאחר ששיתוק הפחד פג. לרגע אחד שחכתי מפיפלאפ.