-
[FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -[/B]
היא מביטה בך במבט חושד על להיעלמותך מעיניה. מותירה בך רגש לא ברור. אתה ממהר לעבר המהומה ומגלה שזה קורה ממש במעונות של הדרגה שלך, פרוזדור ליד החדר שלך. להפתעתך אתה רואה את כריס עומד מתנשף, מדמם מפיו ועינו נפוכה בעוד הבחור שהתגרה בך אמש עמד מנגד, אוחז את זרועו הכואבת ושריטה עמוקה על גרונו. בניהם שכבו לילפאפ [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/lillipup.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee]וגומי [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/goomy.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee] מעולפים ושברי קרח בכל עבר. ג׳ונתן מסתובב, לאחר שהכניס את הפוקימון שלו שכנראה קטע את המסיבה. "אם בא לכם לריב תעשו את זה בחוץ, ולעולם אל תרימו ידיים אחד על השני. זה סימן לפחדנות שאינה מייצגת את הגילדה."
הוא המשיך לצעוד מבלי להסתובב אליהם. אחר כך הביט בך במבט עמוק ואז חייך. "שיהיה לכולם בוקר טוב ובהצלחה במשימה הראשונה שלכם."
"מה קרה פה?" וואייט שאל, נראה שהוא הגיע לאחר כל המהומה ודפני עזבה מבלי לענות. היא הביטה בכולם במבט חמור סבר והסתלקה לה.
"צוות פיקאצ׳ו, אתם על הכוונת שלי. ראו הוזהרתם. אני אמעך אתכם כמו ווידל." קרא הבחור בעל השיער הכחול והחזיר את גומי לפוקדור שלו.
"סתם רברבן." אמר כריס וניגב שוב את פיו המדמם. "התחיל איתי סתם."[/COLOR]
[COLOR=#800000]
[B]אביזי -
[/B]
אינקאיי חוטף לב נוסף שמחליש את ההתקפה שלו והוא נעצר ליד העץ. [בכוונה הפכתי בין סדר הפקודות]
פיצ׳ו מחליט לפרוס ידיים לצדדים ובוהק באור צהוב. ברקים חזקים יוצאים מלחייו ואז הוא מזנק קדימה ומכה באינקיי שוב בהלם חשמלי שהפעם משפיע מאוד ואינקיי ממניך עוף. אינקיי שולח פעימת אופל נוספת לעבר פיצ׳ו...[/COLOR]
[COLOR=#0099cc][B]תומאס -[/B]
אתם מסיימים להתארגן ויורדים לעבר השלט של המשימות. אתה מבחין בלוח גדול ורחב ידיים וחברים לדרגה שלך מביטים בו בדיוק כמוך. בשונה לאתמול בערב חלק מהמשימות נצבעו באדום.
"אני חושבת שנלך על המשימה..." התחילה זואי לדבר תוך כדי שהיא מתלבטת...
[/COLOR]
[COLOR=#008000][B]אלון -
[/B]
צ׳ספין ממהר לשבת על כתפיך ואתה רואה שאייפום בדיוק נלכד. הוא מתנשף ומחזיר את וימברר לפוקדור ומרלין קם ממקומו. אתם מתקדמים מעט ואתה מבחין בקבומה די גדולה של [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/chatot.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#008000]ששרים לעצמם שיר ככל הנראה. הם לא הבחינו בכם כלל. בנתיים אתה רואה שקיבלת הודעה בשעון החכם שלך...
[/COLOR]
[B]
[COLOR=#daa520]טי קיי -
[/COLOR][/B][COLOR=#daa520]
"זה באמת בסדר גמור." אומרת ספרינג ומספרת לך בהתרגשות דבר נוסף. "הצלחתי לדבר עם חברה שלי אתמול בלילה והיא היתה ממש שמחה למוע שהתמקמתי טוב בגילדה. אני מרגישה שהולך להיות לנו יום נהדר!" אתה נדהם מאיך שהיא במצב רוח כל כך טוב משיחה אחת קטנה מחברה שלה מהעבר. אתה יורד במדרגות יחד עם צ׳יקו וספרינג ואתם יוצאים יחד לעבר לונדון. "אני מציע שנצא ברגל ונחצה את הייר אמיגוס." אומר לכם צ׳יקו "זו גם הזדמנות טובה לתפוס פוקימונים האמת, משהו שאתם בהחלט צריכים למשימות שלכם."
אתם יוצאים לעבר היער וסומכים על צ׳יקו שמכיר את הדרך ללונדון. לאחר כמה שעות הליכה ביער אתם שומעים רישרוש מלחיץ מעט ולפתע קבוצה של פוקימונים מפתיעה אתכם.[/COLOR]
[/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/swirlix.gif[/IMG][FONT=tahoma]
[COLOR=#ff8c00][B]פטריק -[/B]
בייקון לא כשרררר [/COLOR][/FONT]:O[FONT=tahoma][COLOR=#ff8c00]
-
הן מודות לך על המחווה. "זה פה בסדר! אני מלובש ויוצאת איתכם לבחור משימה. אתה בודק את השעון שלך ורואה שזו פרסומת למשקפי שמש אופנתיים. לא משהו קריטי לעכשיו אבל הם אמורים להיות עמידים לכל דבר כמעט. אתם מארגנים ונועלים את הדירה יחד ויוצאים לעבר הקומה התחתונה שם היה לוח המשימות. "אני ממש לא יודע מה בא לי..." אומרת פלורנס. לולה מביטה בך ומהר מפנה את הראש וסומק עולה על לחייה.
[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B]טיילר -[/B]
אתם נכמסים לבית הגילדה ואתה רואה את מייקל מביט בלוח המשימות. "אני לא רוצה לחכות לבוקר והדירה בכלל לא מעניינת אותי." הוא אומר. "מה דעתכם פשוט נצא למשימה כבר עכשיו בלילה?"[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE]טי קיי -
"זה באמת בסדר גמור." אומרת ספרינג ומספרת לך בהתרגשות דבר נוסף. "הצלחתי לדבר עם חברה שלי אתמול בלילה והיא היתה ממש שמחה למוע שהתמקמתי טוב בגילדה. אני מרגישה שהולך להיות לנו יום נהדר!" אתה נדהם מאיך שהיא במצב רוח כל כך טוב משיחה אחת קטנה מחברה שלה מהעבר. אתה יורד במדרגות יחד עם צ׳יקו וספרינג ואתם יוצאים יחד לעבר לונדון. "אני מציע שנצא ברגל ונחצה את הייר אמיגוס." אומר לכם צ׳יקו "זו גם הזדמנות טובה לתפוס פוקימונים האמת, משהו שאתם בהחלט צריכים למשימות שלכם."
אתם יוצאים לעבר היער וסומכים על צ׳יקו שמכיר את הדרך ללונדון. לאחר כמה שעות הליכה ביער אתם שומעים רישרוש מלחיץ מעט ולפתע קבוצה של פוקימונים מפתיעה אתכם.[/QUOTE]
"מה.. זה.. אמור להיות..." אומר ואשתדל שלא לצחוק. "זה פוקימון? בחיים לא שמעתי עליו." אומר לצ'יקו וספרינג. "אתם רוצים לתפוס אחד מאלו או שנמשיך? אני לא מעוניין בפוקימון כזה."
-
[QUOTE=The Charmander;1493208][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee][B]ג׳ואי -[/B]
היא מביטה בך במבט חושד על להיעלמותך מעיניה. מותירה בך רגש לא ברור. אתה ממהר לעבר המהומה ומגלה שזה קורה ממש במעונות של הדרגה שלך, פרוזדור ליד החדר שלך. להפתעתך אתה רואה את כריס עומד מתנשף, מדמם מפיו ועינו נפוכה בעוד הבחור שהתגרה בך אמש עמד מנגד, אוחז את זרועו הכואבת ושריטה עמוקה על גרונו. בניהם שכבו לילפאפ [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/lillipup.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee]וגומי [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/goomy.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#ee82ee] מעולפים ושברי קרח בכל עבר. ג׳ונתן מסתובב, לאחר שהכניס את הפוקימון שלו שכנראה קטע את המסיבה. "אם בא לכם לריב תעשו את זה בחוץ, ולעולם אל תרימו ידיים אחד על השני. זה סימן לפחדנות שאינה מייצגת את הגילדה."
הוא המשיך לצעוד מבלי להסתובב אליהם. אחר כך הביט בך במבט עמוק ואז חייך. "שיהיה לכולם בוקר טוב ובהצלחה במשימה הראשונה שלכם."
"מה קרה פה?" וואייט שאל, נראה שהוא הגיע לאחר כל המהומה ודפני עזבה מבלי לענות. היא הביטה בכולם במבט חמור סבר והסתלקה לה.
"צוות פיקאצ׳ו, אתם על הכוונת שלי. ראו הוזהרתם. אני אמעך אתכם כמו ווידל." קרא הבחור בעל השיער הכחול והחזיר את גומי לפוקדור שלו.
"סתם רברבן." אמר כריס וניגב שוב את פיו המדמם. "התחיל איתי סתם."[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
״מילים גדולות לבן אדם שלא שווה כלום״ אענה לבחור שדחף אותי
״אז מה עושים?״ אשאל את חברי הצוות המסריחים שלי
-
[COLOR="#DDA0DD"][COLOR="#DAA520"][B]טי קיי -[/B]
תעדכן בבקשה בפרטי שלי ספריט של הדמות שלך. לא אכפת לי שבדף רשומים זה ישאר כך אבל בדפע הצוות אני רוצה שיהיה לך ספריט בבקשה.
-
ספרינג שולפת פוקדור וזורקת על אחד מהם אך הוא נוגח בו חזרה לכיוונה. "אצ׳וצ׳ה את צריכה להחליש אותו קודם מי אמיחה." מכריז צ׳יקו. היא מחליטה לתפוס את הפוקימון הזה ומתחילה קרב. בנתיים בעודך צופה בהם פלאצ׳לינג קטן מתקרב אליך בזהירות ומחטט לך בתיק בסקרנות.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR="#800080"][COLOR="#DDA0DD"]
[I][B]ג׳ואי -[/B][/I]
אתה כזה כבד. אלון צדק לגביך. חח
How could you be so heartless?!
-
כריס נרגע לאחר זמן מה שהוא היה צריך להתאושש. אתה מבחין בידיו הרועדות והוא מביט לעברך וקורץ. כשוואייט לא שומע הוא לוחש לך. "אני מקווה שהסתלקת משם בזמן."
אתם יורדים ללמטה אחרי שוואייט הביא את התיק הגדול שהוא הכין מאתמול בלילה ומביטים בלוח המשימות הגדול. "אז איזה משימה בא לכם?" שואל וואייט ומביט בציפורניו.[/COLOR][/COLOR]
-
[QUOTE]טיילר -
אתם נכמסים לבית הגילדה ואתה רואה את מייקל מביט בלוח המשימות. "אני לא רוצה לחכות לבוקר והדירה בכלל לא מעניינת אותי." הוא אומר. "מה דעתכם פשוט נצא למשימה כבר עכשיו בלילה?"[/QUOTE]
"נשמע לי רעיון מצוין" אני פונה ואומר למייקל בחדות בעוד על פני רואים חצי חיוך שמסמל התרגשות קלה לקראת הבאות. אני צועד צעד קל לעבר מייקל היכן שנמצא לוח המשימות ומסתכל ומעיין בלוח, קורא קצת מה המשימה
-
[QUOTE]טי קיי -
תעדכן בבקשה בפרטי שלי ספריט של הדמות שלך. לא אכפת לי שבדף רשומים זה ישאר כך אבל בדפע הצוות אני רוצה שיהיה לך ספריט בבקשה.
-
ספרינג שולפת פוקדור וזורקת על אחד מהם אך הוא נוגח בו חזרה לכיוונה. "אצ׳וצ׳ה את צריכה להחליש אותו קודם מי אמיחה." מכריז צ׳יקו. היא מחליטה לתפוס את הפוקימון הזה ומתחילה קרב. בנתיים בעודך צופה בהם פלאצ׳לינג קטן מתקרב אליך בזהירות ומחטט לך בתיק בסקרנות.[/QUOTE]
*שלחתי בפרטי. אתה מוזמן להחליף גם בדף רשומים אם מתאים לך.
-----------------------------------------------------
"היי, חבר קטן." אומר לפלאצ'לינג ואבחן אותו בזהירות. "אתה סקרן? או סתם רעב?" אשאל אותו ואושיט לו בעדינות מאספקת המזון שלי. "הנה לך." אומר לו בעדינות ואסמן לו להתקרב אליי. "אתה נראה כמו פוקימון חזק. תקשיב, אני, ביחד עם שני חברי הצוות שלי, משתייכים לגילדה, ואנחנו מחפשים פוקימונים חדשים לצרף לצוות שלנו. מה דעתך, אתה רוצה להצטרף אליי?"
-
[QUOTE=The Charmander;1493222]
[COLOR=#800080][COLOR=#DDA0DD]
[I][B]ג׳ואי -[/B][/I]
אתה כזה כבד. אלון צדק לגביך. חח
How could you be so heartless?!
-
כריס נרגע לאחר זמן מה שהוא היה צריך להתאושש. אתה מבחין בידיו הרועדות והוא מביט לעברך וקורץ. כשוואייט לא שומע הוא לוחש לך. "אני מקווה שהסתלקת משם בזמן."
אתם יורדים ללמטה אחרי שוואייט הביא את התיק הגדול שהוא הכין מאתמול בלילה ומביטים בלוח המשימות הגדול. "אז איזה משימה בא לכם?" שואל וואייט ומביט בציפורניו.[/COLOR][/COLOR][/QUOTE]
אין לי מושג אני לא זוכר מה הגבתי
אני לא בבית ושתיתי קצת חחח
אלון סתם אומר
---
״על מה אתה מדבר?״ אעמיד פני תמים
״בואו נלך על הדבר הזה עם אגסקיוטור״ אגיד
-
[QUOTE=The Charmander;1493208][FONT=tahoma]
[COLOR=#008000][B]אלון -
[/B]
צ׳ספין ממהר לשבת על כתפיך ואתה רואה שאייפום בדיוק נלכד. הוא מתנשף ומחזיר את וימברר לפוקדור ומרלין קם ממקומו. אתם מתקדמים מעט ואתה מבחין בקבומה די גדולה של [/COLOR][/FONT][IMG]http://www.pokestadium.com/sprites/xy/chatot.gif[/IMG][FONT=tahoma][COLOR=#008000]ששרים לעצמם שיר ככל הנראה. הם לא הבחינו בכם כלל. בנתיים אתה רואה שקיבלת הודעה בשעון החכם שלך...
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אוי נו לא יכולת להכניס בתגובה גם את ההודעה? הרי ברור שארצה לקרוא.. /:
--
אקרא את ההודעה. 'מעניין מה זה', אחשוב.
-
[QUOTE=The Charmander;1493208][FONT=tahoma][COLOR=#800000][B]אביזי -
[/B]
אינקאיי חוטף לב נוסף שמחליש את ההתקפה שלו והוא נעצר ליד העץ. [בכוונה הפכתי בין סדר הפקודות]
פיצ׳ו מחליט לפרוס ידיים לצדדים ובוהק באור צהוב. ברקים חזקים יוצאים מלחייו ואז הוא מזנק קדימה ומכה באינקיי שוב בהלם חשמלי שהפעם משפיע מאוד ואינקיי ממניך עוף. אינקיי שולח פעימת אופל נוספת לעבר פיצ׳ו...[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'הוא נראה כבר די עייף, אבל אני לא חושב שהוא מספיק עייף כדי שאני אתפוס אותו. מצד שני פיצ'ו נראה היה ממקודם ממש עייף...' אני אהרהר במצב הקרב, 'טוב קודם כל הכי חשוב לא להיפגע.' "פיצ'ו, מהר, תנסה להסתתר שוב מאחורי אחד העצים. אם לאחר מכן אתה רואה שזה בטוח, תתקוף שוב בהלם חשמלי."
-
[B]טיילר -[/B]
אתה מביט בלוח המשימות ומסתכל לראות איזו משימה כדאי לך לקחת. אתה רואה שמייקל רוצה לדעת מה דעתך. [כדי לבחור משימה עליך להסתכל בעמוד הראשי. שם יש את לוח המשימות. משם תבחר משימה מהמשימות הירוקות שנשארו...]
[B]טי קיי -[/B]
הוא מתנער ממך, מפיל את האוכל שהבאת לו על הרצפה מבהלה. הוא מסתחרר באויר וכנפיו בוהקים באש, מה שמגביר מעט את המהירות שלו. נראה כאילו הוא מוכן להילחם בך.
[B]ג׳ואי -[/B]
במידה ולא הבנת כריס עשה את זה למענך. ואתה התעלמת מזה לחלוטין!
-
"אני יודע שהיית בחדר של ג׳ונתן. אני גם יודע לפי ההודעה שהוא שלח לי מוקדם יותר שהוא עדיין שם גם כן. אין לי שמץ מה עשית שם אבל הייתי חייב לגכום לו לצאת מהחדר." אמר כריס וקרץ לך. "מבין, אני קצת מתעסק במחשבים וחולה על גאדג׳טים."
וואייט לא שמע אתכם כלל והוא הקשיב רקלהצעדה של האגזקיוטור. "אני מסכים לא ממש אכפת לי אז בואו נצא לדרך. רק ש, זה בעיר נורוויץ׳, איך נגיע לשם בדיוק? זה די רחוק."
[B]אלון -[/B]
סורי, הייתי כבר שפוך כשהגעתי להמשך שלך... חח
-
אתה פותח את ההודעה ורואה שמישהו מאתגר אותך לקרב פוקימונים.
"זה די שכיח." אומר לך מרלין "במחוז שלנו מאמנים יכולים לזהות את מיקומך על ידי השעון החכם וכך הם מאתגרים אותך לקרב. אתה לא חייב לקרח את האתגר, אבל זה לרוב כסף טוב."
איקון מביט בך ומסתכל בשעון שלו. הוא עמד ליד אבן גדולה וחלקה מה שךרוב מצוי ליד נחלי מים. "היי זה לא הוגן! למה אף אחד לא מאתגר אותי?!" הוא שבר את המקל שהחזיק ביד והלך לעבר הצאטוטים. "מישהו רוצה לתפוס אחד?"
[B]אביזי -[/B]
קדימה אביזי... קצת מתמטיקה לא תזיק פה.
-
פיצ׳ו בורח מאחורי העץ שוב ומצליח לחמוק.אז הוא תוקף בהלם חשמלי שפוגע. אך המתקפה עצמה לא מספיק חזקה כדי להתיש אותו!
"קדימה אביזי, השתמש כבר במתקפה אחרת! משהו אחר חייב לעבוד!" קורא שון.נראה לפתע ניצוץ בעיניו השחורות. משהו מרגש אותו בקרב הזה.
-
[QUOTE=The Charmander;1493232][B]אביזי -[/B]
קדימה אביזי... קצת מתמטיקה לא תזיק פה.
-
פיצ׳ו בורח מאחורי העץ שוב ומצליח לחמוק.אז הוא תוקף בהלם חשמלי שפוגע. אך המתקפה עצמה לא מספיק חזקה כדי להתיש אותו!
"קדימה אביזי, השתמש כבר במתקפה אחרת! משהו אחר חייב לעבוד!" קורא שון.נראה לפתע ניצוץ בעיניו השחורות. משהו מרגש אותו בקרב הזה.[/QUOTE]
אה, כמובן, מתמטיקה.
"קדימה פיצ'ו, תשתמש במשפט ון קמפן כדי לחשב את החבורה היסודית של אינקיי, כדי להוכיח שהוא שקול הומוטופית לנקודה! ואז אתה באמת מפסיד לנקודה?? איזה לוזר."
--
"פיצ'ו, תתכנן תכניות זדוניות! לאחר מכן נסה שוב את ההלם החשמלי!" אומר אחרי שאזכר שפיצ'ו גם יודע גם את זה. "תודה על הרמז!" אומר לשון.
-
[QUOTE]טי קיי -
הוא מתנער ממך, מפיל את האוכל שהבאת לו על הרצפה מבהלה. הוא מסתחרר באויר וכנפיו בוהקים באש, מה שמגביר מעט את המהירות שלו. נראה כאילו הוא מוכן להילחם בך.[/QUOTE]
"היי!" אקרא בהפתעה למראה הפעולות של פלאצ'לינג. "לא התכוונתי שנעשה את זה כך, אבל אם זה מה שאתה רוצה... באגון, צא!" אקרא ואוציא את באגון מהפוקדור. "פלאצ'לינג הוא פוקימון מסוג אש, אז הגחלת לא אמורה לעשות לו נזק משמעותי... באגון, תשתמש בזעם על פלאצ'לינג ואז בנגיחת ראש!"
-
[QUOTE=The Charmander;1493232]
[B]ג׳ואי -[/B]
במידה ולא הבנת כריס עשה את זה למענך. ואתה התעלמת מזה לחלוטין!
-
"אני יודע שהיית בחדר של ג׳ונתן. אני גם יודע לפי ההודעה שהוא שלח לי מוקדם יותר שהוא עדיין שם גם כן. אין לי שמץ מה עשית שם אבל הייתי חייב לגכום לו לצאת מהחדר." אמר כריס וקרץ לך. "מבין, אני קצת מתעסק במחשבים וחולה על גאדג׳טים."
וואייט לא שמע אתכם כלל והוא הקשיב רקלהצעדה של האגזקיוטור. "אני מסכים לא ממש אכפת לי אז בואו נצא לדרך. ר.[/QUOTE]
אופס
בטעות מחקתי את הסוף של ההמשך ולקח לי 5 דקות להצליח למחוק את האחרים באייפון אז מצטער
--
״מה.. איך?..״ אגמגם ואנסה להזכר אם היו מצלמות בחדר או במסדרון שהוא היה יכול לפרוץ
״אין להם כלי רכב שאפשר להשאיל?״
-
[QUOTE]טיילר -
אתה מביט בלוח המשימות ומסתכל לראות איזו משימה כדאי לך לקחת. אתה רואה שמייקל רוצה לדעת מה דעתך. [כדי לבחור משימה עליך להסתכל בעמוד הראשי. שם יש את לוח המשימות. משם תבחר משימה מהמשימות הירוקות שנשארו...]
[/QUOTE]
"מייקל, אני חושב שאנחנו צריכים לעשות את המשימה: "תעלומת קנגסקן". תוך כדי שאני מהנהן בראשי "אני חושב שבהחלט צריכים אותנו שם"
-
[QUOTE=The Charmander;1493208][FONT=tahoma]
[COLOR=#0099cc][B]תומאס -[/B]
אתם מסיימים להתארגן ויורדים לעבר השלט של המשימות. אתה מבחין בלוח גדול ורחב ידיים וחברים לדרגה שלך מביטים בו בדיוק כמוך. בשונה לאתמול בערב חלק מהמשימות נצבעו באדום.
"אני חושבת שנלך על המשימה..." התחילה זואי לדבר תוך כדי שהיא מתלבטת...[/COLOR][/FONT][FONT=tahoma][COLOR=#ff0000][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"אני חושב שכדאי שנלך על משימה מס' 10" אני קוטע את זואי ומצביע לעבר המשימה.
אני מקריא להם את מה שרשום שם:
[QUOTE][FONT=tahoma][COLOR=#00ff00]שם המשימה: תעלומת קנגסקן
שם הפונה: רייס וויליאם
סוג: חקירה
דרישות: אין. רק ראש פתוח.
תיאור המשימה: אני אומנם גר ליד חוות טאורוסים אבל מלבדם ישנם פוקימונים רבים אחרים. בין היתר גם קנגסקנים. אחד הקנגסקנים לחוצה מאוד כי היא לא מוצאת את הבן שלה כבר יומיים! עיזרו לנו לחפש אותו! אנחנו כבר מתחילים לחשוד שמישהו גנב אותו או מה רק שזה קצת קשה להאמין, שכן כולם פה כמו משפחה!
מיקום: חוות הטארוסים של סם, העיר נורוויץ׳, ליד הפאב הגדול ׳המקום שלו׳.
סכום התמלוג: £600[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"אני מכיר את חוות הטאורוסים. אני חושב שאוכל לנצל זאת לטובתנו" אני מוסיף "אז מה אתם אומרים?" אני שואל אותה