Good luck, commander.
Printable View
Good luck, commander.
[QUOTE=just a Popplio;1500039]בגרויות ושיט כזה
איך בצבא?[/QUOTE]
כמו לונה פארק, מסריח וגורם תחושת בחילה :(
בהצלחה
[QUOTE=טלי;1500128]כמו לונה פארק, מסריח וגורם תחושת בחילה :(
בהצלחה[/QUOTE]
תיאור מקסים
[QUOTE=טלי;1500128]כמו לונה פארק, מסריח וגורם תחושת בחילה :(
בהצלחה[/QUOTE]
[QUOTE=דניס זה אני;1500130]תיאור מקסים[/QUOTE]
הילדה יודעת על מה היא מדברת
[QUOTE=just a Popplio;1500123]איזו הגזמה מה 120 ילד חחחחחח
אני הייתי עושה מסיבת יומהולדת מזמין במקסימום 50-40 ילד קרובים
לא חצי שכבה חחח
אווו
אני גרוע בסיקורים, ונושאים רשמיים שכאלה. כרגע אני עובד על משהו כזה, לא הולך בכלל
אגב
מה הקטע של השם? Xcom?[/QUOTE]
זו הייתה יומולדת משותפת שלי ושל ילדה שנה מתחתיי ובנוסף אתה לא יכול להזמין 40-50 ילדים למועדון זה לא ממלא לך רבע.
[IMG]http://image.prntscr.com/image/30252153f89f4dfcb299f47ab0f47f3d.png[/IMG][SIZE=5][B]
כמה ירד לי לדעתכם על זה? @LORDABIZI .[/B][/SIZE]
[QUOTE=totodile;1500133]זו הייתה יומולדת משותפת שלי ושל ילדה שנה מתחתיי ובנוסף אתה לא יכול להזמין 40-50 ילדים למועדון זה לא ממלא לך רבע.[/QUOTE]
תלוי איזה מועדון אנחנו מדברים
בכ"מ זו טעות שלי כי אני התכוונתי בכלל ללופט ושכחתי שאנחנו מדברים בהקשר של מועדון
איך אתה מצפה שאני אדע לענות על השאלה הזו אם אין לי מושג מה עשית בה?
יש מצב שמישהו בטעות כבר ראה את האקסמן החדש ויכול להגיד לי אם הוא סבבה?
אני אמור ללכת עוד שלוש שעות בערך ואני רוצה לוודא שאני לא זורק 50 שקל לפח.
[QUOTE=LordAbizi;1500135]איך אתה מצפה שאני אדע לענות על השאלה הזו אם אין לי מושג מה עשית בה?[/QUOTE]
אוי, האמץ החסרתי מלא פרטים
חחח הכוונה הייתה לחלק המסומן באדום.
זו שאלה אחת מתוך 5 (כל אחת 20), וזו אחת מתוך השתיים בדיפרנציאלי
עשיתי את כולה כמו שצריך פרט לחלק האדום, הממ.. לא חושב שאקבל על הסעיף המדובר נקודות בכלל.
אז נראה לי 6? אין סיבה שתהיה חלוקה לא מאוזנת בין הנקודות בסעיפים. הם פחות או יותר באותה רמה. אולי הסעיף השני קצת יותר זול, אז 7 נקודות.
[QUOTE=LordAbizi;1500143]אז נראה לי 6? אין סיבה שתהיה חלוקה לא מאוזנת בין הנקודות בסעיפים. הם פחות או יותר באותה רמה. אולי הסעיף השני קצת יותר זול, אז 7 נקודות.[/QUOTE]
אוי
מקווה שלא, ויירדו רק חמש נקודות
לפי מה שהבנתי אם אני רוצה לעלות ל5 אני חייב 95+
[QUOTE=DarkShadow;1500140]יש מצב שמישהו בטעות כבר ראה את האקסמן החדש ויכול להגיד לי אם הוא סבבה?
אני אמור ללכת עוד שלוש שעות בערך ואני רוצה לוודא שאני לא זורק 50 שקל לפח.[/QUOTE]
רציתי וחברים שלי לא זרמו כי חלק לא ראו את הסדרה (אז הלכנו לשכנים 2)
אבל זה אקסמן/סרט של מארבל שהוא לא ארבעת המופלאים אז זה לא יכול לאכזב ממש
[QUOTE=דניס זה אני;1500145]רציתי וחברים שלי לא זרמו כי חלק לא ראו את הסדרה (אז הלכנו לשכנים 2)
אבל זה אקסמן/סרט של מארבל שהוא לא ארבעת המופלאים אז זה לא יכול לאכזב ממש[/QUOTE]
למארוול אין את הזכויות הקולנועיות של מארוול, וזה רק עוד יותר מדאיג אותי לאור העובדה שחוץ מ"דדפול", לא הלכתי לאף סרט שהוא לא של מארוול לאחרונה.
אוף אנשים אם אתם מסתכלים בעדכונים האלה תגיבו בהם לפחות
אפילו תגיבו
"קראתי"
שאני אדע שמישהו מסתכל על זה בכלל ולא אבזבז לעצמי עוד כמה שעות על כלום
[QUOTE=just a Popplio;1500148]אוף אנשים אם אתם מסתכלים בעדכונים האלה תגיבו בהם לפחות
אפילו תגיבו
"קראתי"
שאני אדע שמישהו מסתכל על זה בכלל ולא אבזבז לעצמי עוד כמה שעות על כלום[/QUOTE]
אתה שביעיסט. לך תלמד לאיזה עברית או היסטוריה או מגמות או משהו בסגנון.