אחלה פרק.
אהבתי שהם התחילו להיכנס לטון בוגר יותר ולא ילדותי, מקווה שזה ימשך כך בעתיד.
הלוואי שגם אצלנו היינו פותרים סכסוכים עולמיים/ צבאיים בעזרת דו קרב.
Printable View
אחלה פרק.
אהבתי שהם התחילו להיכנס לטון בוגר יותר ולא ילדותי, מקווה שזה ימשך כך בעתיד.
הלוואי שגם אצלנו היינו פותרים סכסוכים עולמיים/ צבאיים בעזרת דו קרב.
[b]פרק 53[/b]
אז דברים מעניינים קורים... פתיח חדש! נצפה בו. לא נראה שמאנאבו השתנה לאחר הטיימסקיפ. חייזרים מוזרים מגיבים על יוחי. "a talking video tape would be pretty freaky" - נכון פגסוס? אז דאמאו מטריל את החייזרים בעולם התת קרקעי, וכולם מבסוטים מזה. Stray familiar ו mystic dealer, חיימשלי. והנה בא סבנס רוד. יוגה ממשיך להיות אופטימי, תמיד, ללא קשר למציאות. גרסה של miracle fusion! ממש אהבתי את miracle fusion של ג'ודאי. 5k התקפה קל. מכיוון שהם הדגישו את האפקט השני, כנראה הוא היה מנצח, ומה שיוגה בחר לא היה הנכון. פייזר הגיע ראשון לנקודות חיים תלת ספרתיות אז הוא ינצח. כן, מקסימום. אני חושב שזה מה שניחשתי בסוף הפרק הקודם כשראינו את הנחש הענקי. אבל יכול להיות שיש מקסימום עם neil המציא אותם בסבנס??? וזה קורה בעבר.??? ברור שיוגה לא מופתע מזה. לא נראה שההפסד הזיז מדי ליוגה. זהו, יוגה חזר לעולם שלו? זה הטיימסקיפ של שנתיים? יוחי זרק את הדק לפח? רעיון רע בעולם של יוגיהו.
העונה הזאת עדיין מתחילה מבטיח.
בפרק הבא:
[spoiler]
מאנאבו נגד יונה? באיזה קטע?
[/spoiler]
אחלה פרק, מפלצת מקסימום שלו ממש חזקה.
יפה שנותנים ליוגה להשתמש בקלפים חדשים.
[B]פרק 54
[/B]עכשיו גם למנבו יש מקסימום.
אז כל מי שמפסיד בקרב נגד מפלצת מסקימום נהפך לקלף? מזכיר לי ת משחקיי הצללים מהיוגי הו המקורי עם פגסוס.
רוביאן. אה כן, הכובע של רוביאן הוא קורא עתידות. משהו נראה לא תקין בנוגע למאנאבו הזה. במיוחד זה שניאנדסטר אומרת woof. זה אותו סוג של טעויות שהיו בהתחזות שלהם ל uts. אה אוקיי, זה אכן באמת מאנאבו, והם מעמידים פנים שהם מעמידים פנים שהם מעמידים פנים או משהו. אף אחד לא מבין את מאנאבו חוץ מיואמו כי היא הדמות הכי חכמה בסדרה. ליונה יש קראש על יוגה... שהוא סבא רבא שלה או משהו? Turn me into a card? האם אנחנו שוב ביוגיהו arc v? אנחנו בחיים לא נראה את העיניים של יוגה, הא? המפלצת שיונה זימנה היא גם עם 2100 התקפה, השראה מסבנס רואד? מה לעזאזל עובר על יונה. אז זה מה שקרה ליוגה??? ה monolith הפך אותו לקלף??? מה לעזאזל זה היה השיחה העצמית הזאת. יואמו היא היחידה ב cast שניחנה ביכולת ההבנה. היי, עכשיו ראינו את העיניים של יוגה, אפילו הן היו עצומות. Celeb rose נשמע כמו seven road... ועכשיו ראינו את העיניים שלו פתוחות באמת. נכון שיונה ממש עצבנה אותי בעבר? היא נהייתה קצת יותר נסבלת בפרק הזה. יונה לא בעניינים, הראשון שמגיע לחיים תלת ספרתיים מנצח. היא כבר הפסידה. Damn מקסימום אצל מאנאבו. Rip גוהא יונה. מאנאבו רצה לחוס עליה אבל לא נותנים לו. אה זה ספיציפית כשמפסידים למישהו עם מקסימום. מוזר.
טוב, המשך טוב לפתיחה הטובה של העונה הזאת.
בפרק הבא:
[spoiler]
משהו שקשור לstudent council president...? חשבתי שזה התפקיד של סוגטסו.
[/spoiler]
באיחור של יומיים, פרק 55:
אה כן, משהו שקשור לבתי ספר. שכנראה יהיה מאוד מוזר. גברת צבתות היא המורה שלהם?? ולמה גנרל של צבא הוא תלמיד חטיבת ביניים... רוביאן מודכדכת אחרי שיונה התקלפה. כולם בטראומה מזה שאנשים הפכו לקלף. אוי לא, יודיאס עשה משהו לא נחוץ. אבל יואמו בסופו של דבר זרמה עם זה, איכשהו. זה תיקו מוחלט, כמובן. ולכן צריך לקבוע עם דו קרב. כמה מטומטם. ברור שיואמו לא תנצח ב-ftk. יודיאס שולח מסר יוגיהו סטנדרטי ליואמו, שלא צריכה את המסר הזה בכלל כי היא לא מנסה לנצח x.x יואמו מגיעה לחיים תלת ספרתיים ראשונה. Fusion מיוחד לדרקונים? למה אנשים רואים חזיונות של שבילים. כן, זה משהו מטורף כמו מה שיוגה היה עושה. ועוד כדי להשמיד את האפקט שלה, שזה הגיוני. אז יואמו מנצחת למרות שהיא לא רוצה. אבל היא בכל זאת מוותרת על המשרה. יש איזשהו קלף של יוגה שמסתובב שם.
פרק לא רע.
בפרק הבא:
[spoiler]
נראה שיוחי מתחיל להתאושש, ודו קרב נגד קוואי טל.
[/spoiler]
הפרק הרגיש לי כמו פילר.
פרק 56.
הנה סוף סוף יוחי נלחם, אבל חבל שהפסיד. יפה הוא ממש התחזק בשנתיים האלו.
Power bond איזה נוסטלגי הקלף הזה.
לאסקה יש מפקדה תת קרקעית, nice. רנרן בורחת גם מmik... אני לא זוכר אם ידענו את זה. לול יוחי עזר לה לברוח כי הוא בעט יותר חזק בפצצת עשן. הפייזר ג'וניור מצא את יוחי ורנרן. דאמאו הביא ליוחי את החפישה כדי להילחם בטרמולו... בוצ'י עדין כמו פיל בחנות חרסינה, נפלא. אז יוחי לא שיחק שנתיים... זה לא נשמע טוב בשבילו. יוחי משחק mind games, ולא רק דו קרב. מקסימום בתור הראשון וואו אוקיי. רגע לא היה קוואי טל בפרק הזה? או שבלבלתי את טרמולו עם קוואי טל? ויוחי הסתנוור מפלאשבנג תקול. כמה... נוח. לול רנרן תגלם את אותו תפקיד שהמדובבת שלה גילמה בסדרה הקודמת (אני חושב?). היי הם השתמשו שוב באותו מראה של של התאומים מהסדרה הקודמת בפלאשבק, נחמד. איך זה שרנרן מחזיקה את הקלפים של יוחי עוזר ליוחי לדעת מה יש לו ביד? הם עדיין צריכים לדבר. Power bond???? הולי שיט. פאק, עכשיו אני מתחיל להנות פה. מכיוון שרנרן חשבה בקול רם מה התכנית של יוחי, היא לא תעבוד. זה החוק. וואט. איזה אפקט נוח. להוסיף את ההתקפה של היריב להתקפה שלך. זה פשוט מלוכלך. הניחוש שלי הוא שמכינים מקסימום מהקלפים שנוצרים מאנשים שהפכו לקלפים או משהו? טוב, זה היה פרק טוב ליוחי, ופרק טוב סך הכל, ואני ממשיך להתרשם לטובה מההתחלה של העונה הזאת. רק אל תפשלו ברגע השיא.
בפרק הבא:
[spoiler]
יש שם איזשהי תכנית הסתננות מאוד מתוחכמת.
[/spoiler]
פרק 57.
כולם הופכים לקלפים ורק ארט'מאדר שמח מזה- קריפי
יאלה זוויז'ו חוזר בפרק הבא.
המלחמה על החזרת השליטה בעצמם התחילה. או משהו. רוביאן זימנה את fisher sky משום מה. אוקיי השומרים בכניסה היו טרף קל. פנים חדשות לטובת mik בדמות ההוא עם הכובע הנבואי, או משהו? ומסתבר שהתכנית כוללת למשוך את מאנאבו משם... התגבורת של האנשים עם השיער הצבעוני הפסידו... אה כן השוטרת המוזרה מהpreview, אני זוכר אותה. אה כן השוטרת היא meeg chan. זה הגיוני. Wtf למג צ'אן יש מקסימום של מג צ'אן... קופיקו פשוט טוחבת בהם אחד אחד. קיאזו הוא גרסה s7 - כי הוא בא מסבנס! אההההה!!! יוגה הביא איתו את מגנום over road מסבנס!!! Damn. כן, דאמאמו נראה מרוצה למדי מזה שכולם הופכים לקלפים... והנה ננהושי ויואמה נפגשים. טוב, אני אוהב את הכיוון שאנחנו מתקדמים בו.
בפרק הבא:
[spoiler]
מאנאבו נגד מישהו... אולי פייזר? לא ברור. אה זוויג'ו.
[/spoiler]
פרק 58.
פרק טוב זוויז'ו הראשון שמצליח להביס כאן מפלצת מקסימום.
מנבו פשוט השתגע.
אני משער שהסוג של פאג'ר שיש לו פיצול אישיות או משהו דומה.
מאנאבו חושף את התפקיד שלו כסוכן כפול לטובת יואמו והשאר בסיפור הזה. מגילה שחושבים שמכילה סודות ובידעבד היא ריקה... כמה סטנדרטי. זוויג'ו פראי מופיע! זוויג'ו נגד מאנאבו... זוויג'ו עושה תור ארוך וחופר ומאנאבו פשוט עושה מקסימום בתור הראשון. מאנאבו קצת איבד את זה. לא הבנתי איך זוויג'ו משתמש בדאמאמו לצורך הדו קרב...? מאנאבו המטורף קצת קריפי לצפייה. היי הוא עשה משהו כמו magic cylinder וניצח בדו קרב! מה לא בסדר עם פייזר??? וfisher sky יודע את מה שקרה איתו.
בפרק הבא:
[spoiler]
יודיאס נגד פייזר ג'וניור. נשמע מבטיח.
[/spoiler]
[B]פרק 59
[/B]הנה סוף סוף אחד האחים הובס.
אז יש משהו מוזר עם ריוגה פייזר, עכשיו נגלה מה בדיוק הבעיה. או שלא נגלה. למה זה חשוב שהפייזרים נמצאים בmutsuba mansion? האם יש איזשהו סכסוך היסטורי שם? מסכן fisher sky כל הזמן נתפס בחלקים. לול טרמולו עוקב אחרי fisher sky לcorroffium ומוצא שם את יודיאס במקרה. כמה נוח. מקסימום בתור הראשון, כמה נוח. מה הטעם בלהעלות התקפה בתור הראשון... או שהוא סתם נפטר מקלפים ביד כדי לשלוף יותר בתור הבא.. אני אוהב את זה שעל התצוגה של קאיזו יש רצפים של 0 ו-7... רגע מה קאיזו שדרג??!?!? את הקלפים של מגנום אובר רואד?? איך זה חוקי. הtheme של יוגה והמקסימום שלו מסבנס מתנגן. רק שהפעם מגנום אובר רואד הוא רכבת ולא רובוטריק. But you still take damage. כרגיל, יואמו שואלת את השאלות הנכונות. But you still take damage. כמה הגנה יש לאביסקיי של טרמולו. וואו להקריב מפלצות של היריב, הרבה זמן לא ראינו את זה. אבל לא הבנתי, זה לא נחשב "להשמיד בעזרת אפקטים"? אוקיי יודיאס ניצח אבל לא הבנתי עדיין למה המלכודת של טרמולו לא הגנה על המקסימום שלו מפני הקרבה לצד של יודיאס. איזה טריק קלפים לא הגיוני בעליל אבל. טוב, אחלה פרק.
בפרק הבא:
[spoiler]
יואמו נגד פייזר???
[/spoiler]