נחמד!!! תודה :) אז אני רשום?
Printable View
יופי כי כבר נגמרות לי הציפורניים לכסיסהXD
תיקנתי את שלי ואני מקווה מאוד להתקבל
הרשומים:
kretorrbwly
~yarin~
omeriko
arad1021
Ducky
Charizard4Ever
ובגלל שהיה לי קשה לבחור אז הוספתי עוד מקום שאותו קיבלה scops owl ותקבלי פוקימון זהוב מחוץ לרשימה שכתוב
התחלה:
השמש רק התחילה לזרוח ואת/ה יודע/ת שהיום זה היום. אין למה לחכות ארזת אתמול את כל מה שאת/ה צריך/ה. את/ה קורא/ת שוב את המכתב שקיבלת מפרופסור גולד
[quote][b]נבחרת למסע אחרי פוקימוני הזהב. מחר בשעה 8 תגיע/י לקבל את הפוקימון שלך מהמעבדה שלי.[/b][/quote]
השעה 7 וחצי
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 11 2009, 04:17 PM
[b] הרשומים:
kretorrbwly
~yarin~
omeriko
arad1021
Ducky
Charizard4Ever
ובגלל שהיה לי קשה לבחור אז הוספתי עוד מקום שאותו קיבלה scops owl ותקבלי פוקימון זהוב מחוץ לרשימה שכתוב
התחלה:
השמש רק התחילה לזרוח ואת/ה יודע/ת שהיום זה היום. אין למה לחכות ארזת אתמול את כל מה שאת/ה צריך/ה. את/ה קורא/ת שוב את המכתב שקיבלת מפרופסור גולד
השעה 7 וחצי [/b][/quote]
יאאא D:
נקווה שיהיה משחק טוב ^_^
[quote][b]
נבחרת למסע אחרי פוקימוני הזהב. מחר בשעה 8 תגיע/י לקבל את הפוקימון שלך מהמעבדה שלי. [/b][/quote]
השעה 7 וחצי [/b][/quote]בהצלחה לי :XD:
-------------------------------------
אני מארגן תיק עם אוכל, פלאפון, ועוד דברים חיוניים, וב8 הולך לפרופסור
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 11 2009, 04:17 PM
[b] הרשומים:
kretorrbwly
~yarin~
omeriko
arad1021
Ducky
Charizard4Ever
התחלה:
השעה 7 וחצי [/b][/quote]
"היום היום הגדול, איזה כיף!" אני אומר ורץ למעבדה של הפרופסור
[quote][i]Originally posted by kretorrbwly[/i]@Jun 11 2009, 04:21 PM
[b]
השעה 7 וחצי [/QUOTE]בהצלחה לי :XD:
-------------------------------------
אני מארגן תיק עם אוכל, פלאפון, ועוד דברים חיוניים [/b][/quote]
הוא כתב שהכל כבר מאורגן :S
----------------------------------
"לעזאזל! אני מאחר!" אני צועק בזמן שאני קם מהמיטה שבבית המלון בחיפזון רב, מתלבש מהר ויוצא מהחדר.
אני רץ מהר אל חדר האוכל, שותה כוס שוקו ורץ הישר אל עבר המעבדה של פרופ' גולד.
[quote][b]הוא כתב שהכל כבר מאורגן :S
----------------------------------
"לעזאזל! אני מאחר!" אני צועק בזמן שאני קם מהמיטה שבבית המלון בחיפזון רב, מתלבש מהר ויוצא מהחדר.
אני רץ מהר אל חדר האוכל, שותה כוס שוקו ורץ הישר אל עבר המעבדה של פרופ' גולד.
[/b][/quote]והוא אמר בשמונה :XD:
אני מתחיל להתלבש אני שם בגדים חדשים אוכל ויוצא למעבדה של הפרופסור כדי לקחת פוקימון
[quote][i]Originally posted by kretorrbwly[/i]@Jun 11 2009, 04:30 PM
[b] והוא אמר בשמונה :XD: [/b][/quote]
אני יודע, אבל להתארגן, לאכול, לצאת, להגיע למעבדה...
לא עושים את זה בחמש דקות :S
[color=blue]עומר-[/color]
אתה הראשון שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 7 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור הימני ביותר וממנו יצא פוליווג זהוב![img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gpolwarl.jpg[/img]
"כוחו הנסתר עדיין לא ידוע לי ואני מקווה שתגלה בקרוב. כשתגלה או אם תצטרך משהו תתקשר איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתח אותו תראה שיש מסך בפנים ומספרים תחייג אלי אם תצטרך משהו.
אתה יוצא מהמעבדה עם פוליווג והוא מתחיל לרוץ.
[color=yellow]ירין-[/color]
אתה השני שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 6 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור האמצעי וממנו יצא אלקטרוייד זהוב[img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gelectrike.jpg[/img]
"כוחו הנסתר עדיין לא ידוע לי ואני מקווה שתגלה בקרוב. כשתגלה או אם תצטרך משהו תתקשר איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתח אותו תראה שיש מסך בפנים ומספרים תחייג אלי אם תצטרך משהו.
אתה יוצא מהמעבדה עם אלקטרוייד והוא מסתכל עליך.
[color=green]ארתור-[/color]
אתה השלישי שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 5 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור השני משמאל וממנו יצא צ'יקוריטה זהוב! [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gchikorita.jpg[/img]
אתה יוצא מהמעבדה עם צ'יקוריטה והוא נכנס לפוקדור.
[color=gray]לורן-[/color]
אתה הרביעי שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 4 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור השמאלי ביותר וממנו יצא סינדקוויל זהוב! [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gcindaquil.jpg[/img]
אתה יוצא מהמעבדה עם סינדקוויל והוא נכנס לפוקדור.
[color=orange]כריס[/color]
אתה החמישי שמגיע לפרופסור. "איחרת." הוא אומר ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 3 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור הימני ביותר וממנו יצא פנפי זהוב! [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gphanpy.jpg[/img]
"כוחו הנסתר כבר ידוע לי. אבל תגלה בקרוב בעצמך לכן אין סיבה שאומר לך. אם תצטרך משהו תתקשר איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתח אותו תראה שיש מסך בפנים ומספרים תחייג אלי אם תצטרך משהו.
אתה יוצא מהמעבדה עם פנפי הוא מביט בך "שלום." הוא אומר.
[color=purple]ג'ייד-[/color]
את השישית שמגיעה לפרופסור. "אני לא אוהב מאחרים." הוא נוזף בך "אבל היום יום מיוחד וחבל להרוס אותו." הוא ממשיך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 2 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. את בוחרת את הפוקדור השמאלי וממנו יצא גרולייט זהוב! [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Ggrowlith.jpg[/img]
"כוחו הנסתר עדיין לא ידוע לי ואני מקווה שתגלי בקרוב. כשתגלי או אם תצטרכי משהו תתקשרי איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתחי אותו תראי שיש מסך בפנים ומספרים תחייגי אלי אם תצטרכי משהו.
את יוצאת מהמעבדה עם גראולייט והוא מקשקש בזנב.
כולם-
חוץ ממה שתרצו לעשות בעיר (אם תרצו) אפשר ללכת לים (לאימונים) או להתחיל את הדרך לעיר 2 שזה אומר לכיוון היער
[quote][i]Originally posted by rob[/i]@Jun 11 2009, 04:57 PM
[b] [color=blue]עומר-[/color]
אתה הראשון שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 7 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור הימני ביותר וממנו יצא פוליווג זהוב![img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gpolwarl.jpg[/img]
אתה יוצא מהמעבדה עם פוליווג והוא מתחיל לרוץ.
כולם-
חוץ ממה שתרצו לעשות בעיר (אם תרצו) אפשר ללכת לים (לאימונים) או להתחיל את הדרך לעיר 2 שזה אומר לכיוון היער [/b][/quote]
"טוב פוליווג אני ואתה הולכים להיות צוות! אז אני מקווה שנסתדר!" אני אומר לו ומלטף את ראשו
"עכשיו רוצה אולי ללכת לימצוא איזה פוקימון חרק טוב?" אני שואל אותו
[b] [color=green]ארתור-[/color]
אתה השלישי שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 5 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור השני משמאל וממנו יצא צ'יקוריטה זהוב! [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gchikorita.jpg[/img]
אתה יוצא מהמעבדה עם פוליווג והוא נכנס לפוקדור. [/b][/quote]\
"צ'יקוריטה צאי" אומר ואזרוק את הפוקדור של צ'יקוריטה לאוויר ואז כשהיא תצא אומר לה "שלום לך צ'יקוריטה" אומר לה בחיוך וארים אותה על הידיים שלי ואלטף אותה ואחרי זה אומר לה "קדימה צ'יקוריטה בואי נלך לים כדי לאמן אותך ונראה מה את שווה" אומר לה ואתחיל ללכת לכיוון הים ביחד עם צ'יקוריטה
מדבר-מבדר? :huh:
-----------------------
"שלום פנפי" אני אומר ומחייך.
"אז אתה השותף החדש שלי, הא? אני שמח להכיר אותך! קוראים לי כריס, ואני המאמן שלך" אני אומר בנימה רגועה ומחייך לעברו.
"אז,... שנלך להתאמן קצת?"
-----------
למה אף אחד לא קיבל איווי? ם:
[quote][b]לורן-
אתה הרביעי שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 4 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור השמאלי ביותר וממנו יצא סינדקוויל זהוב!
אתה יוצא מהמעבדה עם פוליווג והוא נכנס לפוקדור.[/b][/quote]כתבת שאני יוצא עם פוליווג. למה לא קיבלתי איבי? אני משאיר פתוח, למקרה שתתחרט, כי ביקשתי איבי.
אני יוצא עם הפוקימון שלי, והולך לחפש פוקימונים בים
[b] [color=yellow]ירין-[/color]
אתה השני שמגיע לפרופסור. הוא מברך אותך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 6 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. אתה בוחר את הפוקדור האמצעי וממנו יצא אלקטרוייד זהוב[img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Gelectrike.jpg[/img]
אתה יוצא מהמעבדה עם אלקטרוייד והוא מסתכל עליך.
[/b][/quote]
"שלום לך, אני אקרא לך אלקטרו!" אני אומר לו
"אני מקווה שהיה לנו כיף ביחד, נכון?"
[b]
[color=purple]ג'ייד-[/color]
את השישית שמגיעה לפרופסור. "אני לא אוהב מאחרים." הוא נוזף בך "אבל היום יום מיוחד וחבל להרוס אותו." הוא ממשיך ומוביל אותך לחדר המחקר בו יש 2 פוקדורים. הוא נותן לך לבחור. את בוחרת את הפוקדור השמאלי וממנו יצא גרולייט זהוב! [img]http://i576.photobucket.com/albums/ss209/robbie_l218/Ggrowlith.jpg[/img]
"כוחו הנסתר עדיין לא ידוע לי ואני מקווה שתגלי בקרוב. כשתגלי או אם תצטרכי משהו תתקשרי איתי דרך זה." אומר הפרופסור ונותן לך פוקדור מגודל. "זה תקשורדור. אם תפתחי אותו תראי שיש מסך בפנים ומספרים תחייגי אלי אם תצטרכי משהו.
את יוצאת מהמעבדה עם גראולייט והוא מקשקש בזנב. [/b][/quote]
"שלום גרולייט" ומחייכת אליו בנחמדות "אז כנראה שאתה ואני ביחד, מה דעתך על ללכת לים ולהתאמן קצת?"
ככה זה, ג'ייד נחמדה רק לפוקימונים שלהOO