-
מקס
סטארלי עולה למעלה, ויורד בזמן שהוא מתשמש בדחיפה, אבל ספירו שם לב וממריא, וסטארלי נוחת, הוא שומר על המהירות בה הוא הגיע לקרקע, עושה שני צעדים וממריא שוב, ופוגע בספירו, וספירו שוב נופל על האדמה, כשהוא נראה די עייף
ירין
אתה יודע, אתה גם יכול לתת לפוקימונים שלך להלחם אחד בשני, אם אתה רוצה.
אתה מסתובב בשמורה, כשאתה זוכר שאסור ללכוד פוקימונים או לפגוע בהם קשה מדי. אתה רואה נאטו על אחד העצים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:28 AM
[b]
ירין
אתה יודע, אתה גם יכול לתת לפוקימונים שלך להלחם אחד בשני, אם אתה רוצה.
אתה מסתובב בשמורה, כשאתה זוכר שאסור ללכוד פוקימונים או לפגוע בהם קשה מדי. אתה רואה נאטו על אחד העצים. [/b][/quote]
אתה יכול להביא תמונה?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:28 AM
[b] מקס
סטארלי עולה למעלה, ויורד בזמן שהוא מתשמש בדחיפה, אבל ספירו שם לב וממריא, וסטארלי נוחת, הוא שומר על המהירות בה הוא הגיע לקרקע, עושה שני צעדים וממריא שוב, ופוגע בספירו, וספירו שוב נופל על האדמה, כשהוא נראה די עייף
[/b][/quote]
"כל הכבוד סטארלי" אני אומר
"וכל הכבוד אפילו לך ספירו" אני אומר וזורק את הפוקדור "נתת קרב טוב ואתה מאוד מתאים לצוות החלומות שאני בונה"
-
ירין
הנה,
[url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/177.shtml]http://www.serebii.net/pokedex-dp/177.shtml[/url]
מקס
הפוקדור פוגע בספירו והוא נכנס פנימה, הפוקדור מתנונדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת ספירו, יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:34 AM
[b] ירין
הנה,
[url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/177.shtml]http://www.serebii.net/pokedex-dp/177.shtml[/url]
[/b][/quote]
איזה מתקפות אני אשים לו?
--------------------------
"זיגז תתחיל במהירות-תתקדם בהמיהוץ ליריב ואז תתקוף בחבטת גוף משולב בדחיפה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:34 AM
[b] מקס
הפוקדור פוגע בספירו והוא נכנס פנימה, הפוקדור מתנונדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת ספירו, יעודכן מיד. [/b][/quote]
"סטארלי חזור" אני מחזיר את סטארלי לפוקדור שלו.
"עכשיו אני צריך למצוא מרכז פוקימונים, לאן הולכים.." אני אומר ומסתכל סביב
-
ירין
הגדר "לו"
--
נאטו לא היה מוכן להתקפה והוא נפגע, נאטו עף למעלה ומשתמש בניקור
מקס
אני מסתכל ורואה שעוד מעט מסתיים השביל ושעוד מעט אתה תהיה במרוול, אתה מתקדם בכיוון הזה, אך אתה רואה סנטרט בדרך.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:45 AM
[b] ירין
הגדר "לו"
--
נאטו לא היה מוכן להתקפה והוא נפגע, נאטו עף למעלה ומשתמש בניקור
[/b][/quote]
זיגז
----------
"תתחמק מהניקור בתפתע אותו בחבטת גוף מאחוריו!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:45 AM
[b] מקס
אני מסתכל ורואה שעוד מעט מסתיים השביל ושעוד מעט אתה תהיה במרוול, אתה מתקדם בכיוון הזה, אך אתה רואה סנטרט בדרך. [/b][/quote]
אתה יכול להביא תמונה? חח אני חושב כדאי שתשים תמונות מתי שאתה כותב שרואים פוקימון
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 10:19 AM
[b]
תמיר
15 בקירוב טוב.
--
הופיפ מנסה שוב ואתה רואה שכבר נוצר כדור, אבל כשהופיפ יורה אותו הכדור מתפוגג לפני שהוא פוגע בעץ. הופיפ מתחיל להתעייף [/b][/quote]
*זה מסביר את זה...*
"כל הכבוד הופיפ!אתה ממש מעולה!" אני הולך אליו ומלטף את ראשו בעדינות. "אז בוא ננסה עוד פעם.אתה מוכן?" אני שואל ובלי לחכות לתשובה אני אומר:"הופיפ,צא!כדור אנרגיה!"
-
מקס
[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/emespr/emespr161.png[/img]
ירין
זיגזגון אכן מתחמק, ונפגע מחבטת הגוף, ואחר כך נאטו מבצע בלבול (שבמשחק שלי משבש את מה שהפוקימון רואה, ולכן גורם לו לראות דברים שלא קיימים, או לא לראות דברים שקיימים).
תמיר
הופיפ מנסה שוב, אך אין שיפור משמעותי בין שני הנסיונות, הכדור מתפוגג בזמן התנועה שלו.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 07:37 AM
[b] דודי
פוצ'יאנה נכנס לפוקדור, והפוקדור מסתובב מספר פעמים ולבסוף נעצר. לכדת פוצ'יאנה יעדוכן מיד.
[/b][/quote]
אני אומר:
"יש לחדתי פוצ'אנה עכשיו שינקס בוא נלמד אותך מכת ברק"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 10:55 AM
[b] ירין
זיגזגון אכן מתחמק, ונפגע מחבטת הגוף, ואחר כך נאטו מבצע בלבול (שבמשחק שלי משבש את מה שהפוקימון רואה, ולכן גורם לו לראות דברים שלא קיימים, או לא לראות דברים שקיימים).
[/b][/quote]
שאלתי אם יש לך מתקפות לתת לי לזיגזגון!
_________
זיגזגון נסה לאתר אותו לפי הריח ואז חבטת גוף!" אני אומר
-
דודי
שינקס מסתכל אליך בסבלנות ומחכה שתסביר לו איך לבצע את מכת הברק
ירין
אה כן... יש בזה משהו, ואני כבר מתחיל לאבד תחושה באחת האזניים שלי מרוב השאלות האלה... הוא יכול לדחוף, הוא יכול לעשות חבטת ראש, הוא יכול לתקוף עם הזנב, בעקרון אפשר לנסות ללמד כל פוקימון כל מתקפה שהיא, אבל לפעמים זה עלול לא לעבוד...
--
זיגזגון מסתובב, והוא מתקרב לנאטו, אבל אז הוא פונה לכיוון אחר והוא לא מצליח להנעל על נאטו, ולאחר מכן נאטו תוקף בניקור. ואז כשהוא מנקר זיזגזגון קולט אותו ודוחף אותו. זגזגון עדיין מבולבל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 12:17 PM
[b] דודי
שינקס מסתכל אליך בסבלנות ומחכה שתסביר לו איך לבצע את מכת הברק
[/b][/quote]
"אתה צריך להגור אנרגיה חשמלית מהגוף שלך ולשחרר אותה לכיבון שאתה רוצה ככה אתה תוכל לדעת את זה"
-
דודי
שינקס מנסה הוא מתרכז, אבל בסך הכל מופיעים כמה ניצוצות קטנים מסביב אליו שלא משפיעים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 12:37 PM
[b] דודי
שינקס מנסה הוא מתרכז, אבל בסך הכל מופיעים כמה ניצוצות קטנים מסביב אליו שלא משפיעים. [/b][/quote]
אני אומר לו:
"עוד הפעם אבל עכשיו ממש תיתרכז!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 12:17 PM
[b]
ירין
אה כן... יש בזה משהו, ואני כבר מתחיל לאבד תחושה באחת האזניים שלי מרוב השאלות האלה... הוא יכול לדחוף, הוא יכול לעשות חבטת ראש, הוא יכול לתקוף עם הזנב, בעקרון אפשר לנסות ללמד כל פוקימון כל מתקפה שהיא, אבל לפעמים זה עלול לא לעבוד...
--
זיגזגון מסתובב, והוא מתקרב לנאטו, אבל אז הוא פונה לכיוון אחר והוא לא מצליח להנעל על נאטו, ולאחר מכן נאטו תוקף בניקור. ואז כשהוא מנקר זיזגזגון קולט אותו ודוחף אותו. זגזגון עדיין מבולבל. [/b][/quote]
שכחתי שיש לו זנב...
__________________--
זיגז נסה זנב ברזל-רכז את הכוח בזנב ותקוף איתו! נסה להניעל לפי הריח שוב!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 7 2009, 04:30 PM
[b] ליאו
סניזל מנסה שוב, אבל אין שיפור משמעותי והחומר האפל מתפוגג באוויר. לאחר מכן סניזל שהיה מרוכז מאוד בלנסות ליצור את הכדור, לא שם לב לפיג'י המתקרב שניקר אותו. [/b][/quote]
"סניזל נמשיך עם כדור הצל אחר כך! השתמש בחבטת גוף ואז שריטות עד שתגמור אותו!"
-
דודי
שינקס מנסה שוב, אולי יש איזה ניצוץ יותר שם, אבל התוצאה לא גדולה בהרבה מהפעם הקודמת.
ירין
זיגזגון מסתכל סביב והולך לכיוון של נאטו, ואז נאטו משתמש בדחיפה, וזיגזגון מסתובב ומתקיף איתו עם הזנב, רק שהמכה לא יותר מדי חזקה ממכה רגילה עם הזנב. נאטו נפגע, והוא מתחיל להתעייף. תזכור שאסור לך לפגוע בו יותר מדי. הבלבול נחלש, וזגזגון קרוב יותר למציאות.
ליאו
סניזל חובט בפיג'י, והוא נפגע, ולאחר מכן הוא שורט אותו מספר פעמים והוא שוב נפגע, ואז פיג'י משתמש בדחיפה וסניזל נפגע. פיג'י מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:02 PM
[b] דודי
שינקס מנסה שוב, אולי יש איזה ניצוץ יותר שם, אבל התוצאה לא גדולה בהרבה מהפעם הקודמת.
[/b][/quote]
"יפה עכשיו תוסיף כוח לזה!"
-
[b] ירין
זיגזגון מסתכל סביב והולך לכיוון של נאטו, ואז נאטו משתמש בדחיפה, וזיגזגון מסתובב ומתקיף איתו עם הזנב, רק שהמכה לא יותר מדי חזקה ממכה רגילה עם הזנב. נאטו נפגע, והוא מתחיל להתעייף. תזכור שאסור לך לפגוע בו יותר מדי. הבלבול נחלש, וזגזגון קרוב יותר למציאות.
[/b][/quote]
"טוב זיגז חזור! היה כיך לנהל איתך קרב!" אני אומר ומתקדם למצוא פוקימון אחר
-
דודי
שינקס מתאמץ עוד אך שוב, נוספים רק ניצוצות, שעדיין לא מתחברים לכדי ברק שיכול לפגוע איפה שהוא, כלומר הוא עדיין לא מצליח, והוא מתחיל להתעייף
ירין
אתה מטייל עוד קצת בשמורה ומוצא בלספרואט. (הפוקימון צמח הזה מהעונה הראשונה שמתפתח בסופו של דבר לויקטריבל)
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:17 PM
[b] דודי
שינקס מתאמץ עוד אך שוב, נוספים רק ניצוצות, שעדיין לא מתחברים לכדי ברק שיכול לפגוע איפה שהוא, כלומר הוא עדיין לא מצליח, והוא מתחיל להתעייף
[/b][/quote]
"אוף שינקס! בוא למרכז הפוקימונים תיתרפא ואז ניתאמן שוב"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 07:37 AM
[b] איקי
קרבי מתחיל לרוץ על סידוט שמתחיל להתגלגל, קרבי מכה בו פעמיים, ואז סידוט נפגע עוד פעם מה שגורם לו לעלות למעלה, ואז הוא נוחת על הצבת מתגלגל במעלה הזרוע של קרבי, ופוגע בו. [/b][/quote]
"קרבי השתמש בדחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 11:55 AM
[b]
תמיר
הופיפ מנסה שוב, אך אין שיפור משמעותי בין שני הנסיונות, הכדור מתפוגג בזמן התנועה שלו. [/b][/quote]
"אוקיי,אז בוא ננוח" אני אומר לו,ומתיישב.
כעבור כמה דקות אני קם ואומר לגיבל:"אוקיי,בוא נמשיך!תשתמש בטופר דרקון על העץ!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:17 PM
[b]
ירין
אתה מטייל עוד קצת בשמורה ומוצא בלספרואט. (הפוקימון צמח הזה מהעונה הראשונה שמתפתח בסופו של דבר לויקטריבל) [/b][/quote]
תמונה אם אפשר.
-
דודי
כאמור מרכז הפוקימונים בעיר מרוול, שלשם אתה הולך.
אתה ממשיך ללכת בשדה ואז אתה רואה סלקות' תלוי על עץ מנומנם מעט.
איקי
קרבי דוחף את סידוט, וסידוט משתמש בהתמדה, הוא מתחיל לאגור אנרגיה.
תמיר
וואו אתה ממש עמוק בקטע הזה של ללמד אותם מתקפות הא? מצוין אם כן.
--
גיבל קם, מסתכל על העץ (מתרחק ממנו, אם הוא ישב ליד העץ, לא זוכר) וועשה כמה מתיחות (עד כמה שזה אפשרי אצל גיבל ם.ם). גיבל מתרכז, ואז הוא קופץ על העץ ושורט אותו, והשריטות בערך באותו עומק כמו בפעם האחרונה שהוא תקף, יותר עמוק משריטות רגילות, אך לא עמוק דיו.
ירין
כמובן.
[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg069.png[/img]
כולם
לאור ריבוי הבקשות, אולי פשוט כל אחד יכתוב אם הוא רוצה תמונה בכל פויקמון שהוא פוגש או לא?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:42 PM
[b] דודי
כאמור מרכז הפוקימונים בעיר מרוול, שלשם אתה הולך.
אתה ממשיך ללכת בשדה ואז אתה רואה סלקות' תלוי על עץ מנומנם מעט.
[/b][/quote]
אני רוצה תמונה
----------------
אני אומר:
"אה נחמד שימשיך לישון"והולך
-
[b] ליאו
סניזל חובט בפיג'י, והוא נפגע, ולאחר מכן הוא שורט אותו מספר פעמים והוא שוב נפגע, ואז פיג'י משתמש בדחיפה וסניזל נפגע. פיג'י מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
"סניזל דחיפה פעם נוספת וחסל אותו עם שריטה! צא פוקדור!" אני אומר ומשליך את הפוקדור שלי על פיג'י
-
[quote][b]איקי
קרבי דוחף את סידוט, וסידוט משתמש בהתמדה, הוא מתחיל לאגור אנרגיה.[/b][/quote]
"קרבי תקוף אותו על הצבטות שלך במהירות ולאחר מכן השתמש בדחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 01:42 PM
[b] ירין
כמובן.
[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg069.png[/img]
כולם
לאור ריבוי הבקשות, אולי פשוט כל אחד יכתוב אם הוא רוצה תמונה בכל פויקמון שהוא פוגש או לא? [/b][/quote]
אני רוצה- אני בקושי מכיר שמות של פוקימונים.. ככה גם עושים בהמון משחקים..
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 02:42 PM
[b]
תמיר
וואו אתה ממש עמוק בקטע הזה של ללמד אותם מתקפות הא? מצוין אם כן.
--
גיבל קם, מסתכל על העץ (מתרחק ממנו, אם הוא ישב ליד העץ, לא זוכר) וועשה כמה מתיחות (עד כמה שזה אפשרי אצל גיבל ם.ם). גיבל מתרכז, ואז הוא קופץ על העץ ושורט אותו, והשריטות בערך באותו עומק כמו בפעם האחרונה שהוא תקף, יותר עמוק משריטות רגילות, אך לא עמוק דיו.
כולם
לאור ריבוי הבקשות, אולי פשוט כל אחד יכתוב אם הוא רוצה תמונה בכל פויקמון שהוא פוגש או לא? [/b][/quote]
*אין לי בעיה שתשים תמונות.אני מכיר את כל הפוקימונים בעל פה,אבל עדיף שתעשה את כל המשחק צבעוני יותר.למשל כשאתה רושם את השם שלי,תדגיש אותו ותעשה אותו בצבע כחול למשל.זה יקל על התמצאות וגם יראה יפה יותר.או למשל אם אתה רושם של פוקימון,את השם של הפוקימון תעשה כקישור לתמונה,ואת השם של הפוקימון תצבע בצבע הסוג שלו(רעל-סגול,מעופף אפור וכו)*
"כל הכבוד גיבל,תנסה לרכז המון אנרגיה ביד,ובמיוחד בציפורניים!תשמור את האנרגיה ביד וכשאתה מגיע לעץ תשחרר את כולה בבת אחת!"
-
טוב אז אולי אני אוסיף את פוקימון אליט 2K למועדפים
דודי
אתה פוגש[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg069.png[/img]
ליאו
לא ענית לי, האם אתה רוצה תמונה לכל פוקימון שאתה פוגש או לא?
--
פיג'י נפגע מההתקפות והוא נופל מותש על האדמה, הפוקדור פוגע בו והוא נכנס. הפוקדור רועד מספר פעמים, ולבסוף נעצר ולכדת פיג'י. יעודכן מיד
איקי
גם אתה לא ענית, האם אתה רוצה תמונה לכל פוקימון שאתה פוגש או לא?
--
סידוט נפגע ומאבד את האנרגיה שצבר, והוא מתחיל להתעייף. הוא משתמש בגלגול
ירין
ג'יגליפף מתנפל ומתחיל לרחף, והוא מתחיל לשיר. השירה שלו לא מרדימה את בלספרואוט אבל הוא בהחלט נראה רגוע יותר.
תמיר
'יפה יותר' זה לא פונקציונלי, ואני משתדל שהמשחק שלי יהיה פונקציונלי כמה שאפשר (ולכן הרבה דברים בטופס ההרשמה הם רשות). כדי להקל על ההתמצאות אני יורד שורה בין המשך לשם, אני מאמין שזה יעבוד. אני כבר התייאשתי בשיעורי ספרות מדברים לא פונקציונליים שלא תורמים, אז אני מנסה לתקן את זה...
--
גיבל מהנהן, הוא שוב אוגר אנרגיה, ולאחר מכן קופץ ושורט את העץ, והשריטות נהיות עמוקות יותר. גיבל מחייך מעט.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 02:04 PM
[b] דודי
אתה פוגש[img]http://pokemonelite2000.com/pkfrlg069.png[/img]
[/b][/quote]
"אני לא מעוניין בקרב עכשיו אני רוצה לרפת את שינקס ופוצ'יאנה" אאני אומר
-
[b]
ירין
ג'יגליפף מתנפל ומתחיל לרחף, והוא מתחיל לשיר. השירה שלו לא מרדימה את בלספרואוט אבל הוא בהחלט נראה רגוע יותר.
[/b][/quote]
איך אני אלמד אותו שירה שירדים? ותן לי מתקפות..
_______-
"ג'יגי תמשיך לרחף ואז תפתיע אותו מאחור עם דילדול משולב בדחיפה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 03:04 PM
[b] טוב אז אולי אני אוסיף את פוקימון אליט 2K למועדפים
תמיר
'יפה יותר' זה לא פונקציונלי, ואני משתדל שהמשחק שלי יהיה פונקציונלי כמה שאפשר (ולכן הרבה דברים בטופס ההרשמה הם רשות). כדי להקל על ההתמצאות אני יורד שורה בין המשך לשם, אני מאמין שזה יעבוד. אני כבר התייאשתי בשיעורי ספרות מדברים לא פונקציונליים שלא תורמים, אז אני מנסה לתקן את זה...
--
גיבל מהנהן, הוא שוב אוגר אנרגיה, ולאחר מכן קופץ ושורט את העץ, והשריטות נהיות עמוקות יותר. גיבל מחייך מעט. [/b][/quote]
"יופי גיבל,אתה רואה שזה עובד?קדימה,עוד פעם!לבסוף נצליח!קדימה,טופר דרקון!"
-
[b] איקי
גם אתה לא ענית, האם אתה רוצה תמונה לכל פוקימון שאתה פוגש או לא?
--
סידוט נפגע ומאבד את האנרגיה שצבר, והוא מתחיל להתעייף. הוא משתמש בגלגול. [/b][/quote]
כן, ואת שמו ליד התמונה.
--
"קרבי עצור אותו עם אחיזת צבט ותפגע בו!"
-
דודי
אתה הולך עוד קצת ואתה נכנס למרוול! פירוט של הדברים שיש במרוול נמצא בהודעה הראשונה.
ירין
אני לא מרגיש נח עם זה שאחרי מתקפה אחת הפוקימון לא יוכל לעשות כלום למשך זמן מה, ולכן שירה לא מרדים, אלא מחליש את הפוקימון היריב, היפנוזה גורמת לפוקימון לבהות באוויר במשך זמן מה, ואבקת שינה, אני לא סגור אם המתקפה הזאת תהיה במשחק בכלל או לא.
עכשיו מתקפות... גלגול, סטירה דחיפה, וכמובן כל דבר אחר שבא לך ללמד ולא קיים באף רשימה שהיא.
--
ג'יגליפף מתגלגל (באוויר) ופוגע בבלספרוט, ולאחר מכן ג'יגליפף מתכוון לדחוף אותו אך בלספרוט תופס אותו עם הידיים שלו, והוא זורק אותו, אך בגלל שג'יגליפף כל כך קל הוא עף די לאט
תמיר
עקשנות!
--
גיבל מנסה שוב, הוא מתרכז קופץ ושורט את העץ, והשריטות בערך באותו עומק כמו קודם. ולפני שתנסה לאמר לו שוב, תזכור שהוא רק כמה שעות מחוץ למרתף של המעבדה של פרופ' רוזנשיין.
איקי
קרבי תופס אותו ונותן לו כמה מכות, ולבסוף סידוט נופל והוא לא יכול להלחם יותר
אגב ירין ודודי, שניכם במרוול, אז אם מישהו מכם רוצה לאתגר את המכון, כדאי שיעשה את זה מהר, כי מכון יש רק אחד. אם זה שמתאגר ראשון לא יגיב במשך 4 שעות, השני יוכל להכנס גם, כדי לא למשוך יותר מדי זמן.
-
[b] ליאו
לא ענית לי, האם אתה רוצה תמונה לכל פוקימון שאתה פוגש או לא?
--
פיג'י נפגע מההתקפות והוא נופל מותש על האדמה, הפוקדור פוגע בו והוא נכנס. הפוקדור רועד מספר פעמים, ולבסוף נעצר ולכדת פיג'י. יעודכן מיד
[/b][/quote]
כן אני מעדיף שתשים תמונות..
--------------
"סניזל תפסנו פיג'י! עכשיו בו נתאמן קצת!" אני אומר ומסדר מספר אבנים בשורה,
"סניזל אני רוצה שתנסה להשתמש בכדור צל על האבנים האלה ואל תעז לוותר אתה תסיים להיתאמן רק שכל האבנים יתפוצצו!" אני פוקד עליו באכזריות ומתחיל לאמן אותו,
נ.ב
תגיד לי מתי הוא מצליח ללמוד את כדור הצל ואם אני צריך לקחת את סניזל ופיג'י למרכז הפוקימונים אחרי הקרב שלהם?