-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 25 2009, 04:26 PM
[b] אלכס -
במרכז האימונים נמצאים המון אנשים ופוקימונים. לפתע פונה אליך אחת העובדות ואומרת, "שלום, אני קרלי. אתה צריך עזרה? אתה נראה כאילו בו הפעם הראשונה שלך פה."
אגב,
אם אתם רוצים שותפ/ה למסע, תגיבו :ם [/b][/quote]
אני רוצה :D
[b] ג'יי -
לפיצ'ו אין גם מתקפת מהירות... שמע אתה חייב לבדוק שהודעה הראשונה איזה מתקפות יש לו או שפיצ'ו יובס
--
פיצ'ו ממשיך לא להבין את ההוראות. "צא טיירוג! תדחוף אותו בכל הכוח!"
[/b][/quote]
"מכת ברק!"
-
[b] קיט -
צ'ארמנדר נוהם וזה מאט טיפה אתה אייפום, אבל זה לא מספיק ואייפום מתחמק ונוחת לצ'ארמנדר על הראש. צ'ארנדר נראה עוד יותר עצבני ממקודם וממש נראה כאילו הוא הולך להתפוצץ מרוב עצבים... [/b][/quote]
זה מעצבן שאין לי מתקפות O:
------------------------------
"צ'ארמנדר,תשתמש בשריטה!"
-
[b] תומאס -
קראוונה נפגע מעלי הטער וגם מהספיגה. הוא נראה חלש אבל לא מוותר והוא נראה מאוד עצבני. הוא קופץ ומשתמש בניב קרח. [/b][/quote]
"חכה לרגע המתאים, ואז תחמוק הצידה! לאחר מכן, דחיפה!" אני מצווה עליו.
-
[b] בובי -
הכדור לוכד את קאטרפי. אתה שמח ומתכוון להחזיר את ווידל לפודור, כשהוא לפתע מתחיל לזהור!
[/b][/quote]
"וואי הווידל שלי מתחיל להתפתח" ואני מחכה שהוא יסיים להתפתח ואז אלך לחפש עוד פוקימון אחרון לצוות שלי
-
[b] דאקי -
"האמת היא שלמקום קוראים ניו סאיינווד, על שם האי שבמחוז ג'וטו. לפי מה שמספרים, כמה מלחים מסאיינווד שבג'וטו גילו את האי במקרה, והתיישבו שם." היא אומרת ואז קופצת עלייך ואומרת "תודה!!! אתה לא תצטער על זה!!!" ומחבקת אותך חזק.
[/b][/quote]
"זה בסדר!" אני אומר ומנסה לגרום לה להרפות ממני.
"בואי נלך כבר, מתחיל לשעמם לי" אני אומר לה.
-
[b]
מאט -
הונדור מביס את הוטהוט. מה עכשיו?
[/b][/quote]
עכשיו אני מחפש איזה מאמן להלחם נגדו
-
אלכס -
העובדת אומרת לך, "פה זה מרכז האימונים של קלפאנהוק, והוא הגדול ביותר בטרופן. למקום הזה מתאספים מאמנים, מתאמים ומגדלים מכל העולם כדי להתחזק ולהכיר אנשים. אתה צריך להירשם במחשב והוא מביא לך מאמנים שהם בערך ברמתך. אפשר להתחרות 1 על 1, 2 על 2, ואפילו 8, כולם על כולם!"
היא שמה לב שהיא מתלהבת קצת יותר מדי, משתעלת ואומרת "סליחה. בכל מקרה, מרכז האימונים הוא לא סתם זירת קרבות ; ניתן להכיר פה אנשים וללמוד על הפוקימונים. ובכן, תרצה להירשם למחשב?"
מקס -
זיזגון משתמש בזנב השוט אך נראה שהיא מפספס את מריל. מריל ממשיך ברולאווט, והפעם הוא מכה יותר חזק באדמה. זיגזגון נפגע קצת יותר מבעבר.
ג'יי -
הפעם טיירוג היה באמצע ההתקפה ולכן נפגע, אבל הוא ממשיך לדחוף את פיצ'ו.
קיט -
צ'ארמנדר רץ מהר מאוד - לא ידעת שצ'ארמנדר עצלן כזה יכול לרוץ מהר כל כך - ושורט את אייפום בעוצמה.
נראה ששני הפוקימונים לא מוכנים לוותר...
תומאס -
מזל"ט על הכינוי החדש ^^
--
התוכנית מצליחה וקרוואנה עובר למצב תשישות.
בובי -
ווידל זוהר ומתחיל לשנות את צורתו. מהר מאוד הוא הופך ליצור צהוב... הפוקידע אומר לך שזה קקונה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa014.png[/img]
דאקי -
היא מחייכת ואומרת, "ברור, ברור, סליחה" ובאה איתך.
אתם מהלכים בעיר. יש בה מרכז אימונים גדול ומכון. לאן תלך?
מאט -
בעיר קלאפנהוק יש מרכז אימונים מיוחד וגדול, שם יהיה לך הכי הרבה סיכוי למצוא מאמן.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 26 2009, 01:19 AM
[b] מאט -
בעיר קלאפנהוק יש מרכז אימונים מיוחד וגדול, שם יהיה לך הכי הרבה סיכוי למצוא מאמן. [/b][/quote]
אז אני מתחיל ללכת לכיוון העיר קלאפנהוק!
-
[b] אלכס -
העובדת אומרת לך, "פה זה מרכז האימונים של קלפאנהוק, והוא הגדול ביותר בטרופן. למקום הזה מתאספים מאמנים, מתאמים ומגדלים מכל העולם כדי להתחזק ולהכיר אנשים. אתה צריך להירשם במחשב והוא מביא לך מאמנים שהם בערך ברמתך. אפשר להתחרות 1 על 1, 2 על 2, ואפילו 8, כולם על כולם!"
היא שמה לב שהיא מתלהבת קצת יותר מדי, משתעלת ואומרת "סליחה. בכל מקרה, מרכז האימונים הוא לא סתם זירת קרבות ; ניתן להכיר פה אנשים וללמוד על הפוקימונים. ובכן, תרצה להירשם למחשב?" [/b][/quote]
"אממ.. כן" אני אומר בחיוך טיפה מבוהל ממנה.(XD)
-
[b]
דאקי -
היא מחייכת ואומרת, "ברור, ברור, סליחה" ובאה איתך.
אתם מהלכים בעיר. יש בה מרכז אימונים גדול ומכון. לאן תלך? [/b][/quote]
מרכז האימונים.
-
מאט -
אתה מגיע לקלאפנהוק. כבר חושך ומאוחר, ואתה מחליט ללכת לישון. בבוקר אתה מתעורר, מפנה את החדר שבמרכז הפוקימונים, והולך למרכז האימונים. כשאתה נכנס באה אליך עובדת ואומרת לך "אתה נראה כאילו זו הפעם הראשונה שלך פה. אתה צריך עזרה?"
אלכס -
אתה נרשם במחשב. לאחר שאתה ממלא את כל הפרטים המשחב מחפש יריב, ואז מוצא וכותב "הקרב שלך יתחיל בעוד 13 דקות. תתכונן בבקשה וגש אל כניסת המתמודדים השנייה של זירה 16."
דאקי -
אתה לא ממש מבין מה הולך שם, אבל טרייסי אומר "אני מכירה את המקום הזה טוב! בן דוד שלי עובד פה, וכל כמה זמן אנחנו מבקרים פה והוא עורך לי סיור! אני יכולה להסביר לך כל דבר שתרצה!" היא אומרת וצ'ימיצ'אר מסכים.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 26 2009, 01:38 AM
[b] דאקי -
אתה לא ממש מבין מה הולך שם, אבל טרייסי אומר "אני מכירה את המקום הזה טוב! בן דוד שלי עובד פה, וכל כמה זמן אנחנו מבקרים פה והוא עורך לי סיור! אני יכולה להסביר לך כל דבר שתרצה!" היא אומרת וצ'ימיצ'אר מסכים. [/b][/quote]
"בסדר" אני אומר לטרייסי ומחייך.
-
[b]
אלכס -
אתה נרשם במחשב. לאחר שאתה ממלא את כל הפרטים המשחב מחפש יריב, ואז מוצא וכותב "הקרב שלך יתחיל בעוד 13 דקות. תתכונן בבקשה וגש אל כניסת המתמודדים השנייה של זירה 16." [/b][/quote]
אני מחפש את הזירה.
-
[b] מקס -
זיזגון משתמש בזנב השוט אך נראה שהיא מפספס את מריל. מריל ממשיך ברולאווט, והפעם הוא מכה יותר חזק באדמה. זיגזגון נפגע קצת יותר מבעבר.
[/b][/quote]
"זיגזגון, השתמש בדחיפה ואז זנב שוט!"
-
[b] בובי -
ווידל זוהר ומתחיל לשנות את צורתו. מהר מאוד הוא הופך ליצור צהוב... הפוקידע אומר לך שזה קקונה. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa014.png[/img]
[/b][/quote]
אני מחזיר את קקונה לפוכדור והלך לחפש לי פוקימון אחרון לצוות שלי
-
[b] ג'יי -
הפעם טיירוג היה באמצע ההתקפה ולכן נפגע, אבל הוא ממשיך לדחוף את פיצ'ו.
[/b][/quote]
"תחשמל אותו שוב!"
-
[b] קיט -
צ'ארמנדר רץ מהר מאוד - לא ידעת שצ'ארמנדר עצלן כזה יכול לרוץ מהר כל כך - ושורט את אייפום בעוצמה.
נראה ששני הפוקימונים לא מוכנים לוותר... [/b][/quote]
"צ'ארמנדר,כשתתקרב אליו תשתמש בנהמה ואז בשריטה!"
-
[b] מאט -
אתה מגיע לקלאפנהוק. כבר חושך ומאוחר, ואתה מחליט ללכת לישון. בבוקר אתה מתעורר, מפנה את החדר שבמרכז הפוקימונים, והולך למרכז האימונים. כשאתה נכנס באה אליך עובדת ואומרת לך "אתה נראה כאילו זו הפעם הראשונה שלך פה. אתה צריך עזרה?"
[/b][/quote]
"כן,זאת הפעם הראשונה שלי פה.אני אשמח לעזרה!תודה.."
-
[b] תומאס -
מזל"ט על הכינוי החדש ^^
--
התוכנית מצליחה וקרוואנה עובר למצב תשישות. [/b][/quote]
תודה ^^
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"בסדר, פוכדור צא!" אני קורא ומשליך אותו לכיוונו של קרוואנה בתקווה שהוא יתפס.
-
דאקי -
"אתה צריך להירשם" היא אומרת ומקלידה פרטים במחשב. היא שואלת אותך שאלות ואתה עונה, וכשהיא מסיימת היא אומרת "הקרב שלך מתחיל עוד 20 דקות, בכניסה א' של זירה 47." אני יודעת איפה זה, לכן אפשר לנוח עד אז"
כעבור מספר דקות היא מסתכלת בשעון אומרת, "אוי, אנחנו מאחרים!" והיא לוקחת אותך למזדרון ארוך, מלא במעליות. היא לוקחת אותך למעלית ה-47, ולמעלית שמסומנת ב-א'. "רד, אני אצפה בך!" היא אומרת ואתה יורד ונכנס למזדרון צר.
במזדרון אתה פוגש בשומר שאומר, "מהר, תיכנס!" הוא אומר ואתה נכנס לתוך עוד מעלית, שעולה ומביאה אותך לזירת הקרב.
הקהל מריע, ואתה רואה את טרייסי מעודדת אותך בשורה הראשונה ; היריב שלך מעולה, ואתה רואה... שזה לא אחר מאשר קווין! [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/282.png[/img]
"הבטחתי לך שתפסיד לי בקרב החוזר. פה אתה תפסיד לי מול כל הקהל!" הוא אומר.
אלכס -
העובדת מסבירה לך שאתה צריך ללכת במסדרון, להיכנס למעלית מספר 16 ב'. אתה נכנס ויורד, אתה פוגש שומר שאומר לך להיכנס במעלית. אתה עולה לתוך הזירה ופווגש ביריב שלך ; לא אחר מאשר רודי! [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/169.png[/img]
"היי.. אלכס? זה אתה?! מה נשמע?!" הוא שואל אותך ואז נהפך לרציני, "הפעם אני אנצח אותך!"
מקס -
זיגזגון דוחף את מריל אבל זה לא מפריע לו לבצע לבצע רולאווט נוסף, הפעם חזק, שממש יוצר בקע קטן באדמה. זיגזאון נפגע...
בובי -
אתה לא מוצא כלום, אתה מבין שאין פוקימונים טובים באיזור הזה.
ג'יי -
טיירוג כבר ממש חלש, אבל הוא ממשיך לדחוף את פיצ'ו...
קיט -
שני הפוקימונים שורטים אחד את השני, אבל שניהם לא נראים כאילו הם הולכים לוותר. "אני מניחה שיקח לזה זמן... אבל לי ולאייפום יש זמן! עכשיו, מכת זנב אחרונה!"
מאט -
העובדת אומרת לך להירשם במחשב. כשאתה גומר היא אומרת לך ללכת למסדרון, לרדת במעלית 31 ב'. אתה יורד ומגיע לחדר קטן עם שומר, הוא מכניס אותך למעלית ואתה עולה לזירה עמוסת קהל, מריע. כמה שניות אחר כך מגיע היריב שלך. היריב הוא לא אחר מאשר אמנדה! [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/190.png[/img]
תומאס -
מזל טוב! קראוונה נתפס.
אתה בא לללכת אבל הנערה ממקודם באה אליך ואומרת, "עכשיו אתה רוצה להילחם?" ומחייכת חיוך חמוד.
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 27 2009, 10:31 PM
[b] דאקי -
"אתה צריך להירשם" היא אומרת ומקלידה פרטים במחשב. היא שואלת אותך שאלות ואתה עונה, וכשהיא מסיימת היא אומרת "הקרב שלך מתחיל עוד 20 דקות, בכניסה א' של זירה 47." אני יודעת איפה זה, לכן אפשר לנוח עד אז"
כעבור מספר דקות היא מסתכלת בשעון אומרת, "אוי, אנחנו מאחרים!" והיא לוקחת אותך למזדרון ארוך, מלא במעליות. היא לוקחת אותך למעלית ה-47, ולמעלית שמסומנת ב-א'. "רד, אני אצפה בך!" היא אומרת ואתה יורד ונכנס למזדרון צר.
במזדרון אתה פוגש בשומר שאומר, "מהר, תיכנס!" הוא אומר ואתה נכנס לתוך עוד מעלית, שעולה ומביאה אותך לזירת הקרב.
הקהל מריע, ואתה רואה את טרייסי מעודדת אותך בשורה הראשונה ; היריב שלך מעולה, ואתה רואה... שזה לא אחר מאשר קווין! [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/282.png[/img]
"הבטחתי לך שתפסיד לי בקרב החוזר. פה אתה תפסיד לי מול כל הקהל!" הוא אומר.
[/b][/quote]
"עוד נראה בקשר לזה!" אני צועק ומחכה לראות באיזה פוקימון הוא משתמש.
-
[b]
מאט -
העובדת אומרת לך להירשם במחשב. כשאתה גומר היא אומרת לך ללכת למסדרון, לרדת במעלית 31 ב'. אתה יורד ומגיע לחדר קטן עם שומר, הוא מכניס אותך למעלית ואתה עולה לזירה עמוסת קהל, מריע. כמה שניות אחר כך מגיע היריב שלך. היריב הוא לא אחר מאשר אמנדה! [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/190.png[/img]
[/b][/quote]
"אז אני אמור להלחם נגדה עכשיו"אני חושב לעצמי.."אוקיי!האונדור צא!"אני אומר ושולח את האונדור (כי אני לא שם אותו בפוקדור) לזירה.
-
[b]
אלכס -
העובדת מסבירה לך שאתה צריך ללכת במסדרון, להיכנס למעלית מספר 16 ב'. אתה נכנס ויורד, אתה פוגש שומר שאומר לך להיכנס במעלית. אתה עולה לתוך הזירה ופווגש ביריב שלך ; לא אחר מאשר רודי! [img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/169.png[/img]
"היי.. אלכס? זה אתה?! מה נשמע?!" הוא שואל אותך ואז נהפך לרציני, "הפעם אני אנצח אותך!" [/b][/quote]
"מה שתגיד" אני אומר ומוציא את דיגלט
-
[b] ג'יי -
טיירוג כבר ממש חלש, אבל הוא ממשיך לדחוף את פיצ'ו...
[/b][/quote]
"שוב מכת ברק בכול הכוח"
-
[b] בובי -
אתה לא מוצא כלום, אתה מבין שאין פוקימונים טובים באיזור הזה. [/b][/quote]
אני הולך למרכז הפוקימונים ואז אני הולך למכון הראשון שלי
-
[b] מקס -
זיגזגון דוחף את מריל אבל זה לא מפריע לו לבצע לבצע רולאווט נוסף, הפעם חזק, שממש יוצר בקע קטן באדמה. זיגזאון נפגע...
[/b][/quote]
"זיגזגון, זנב שוט ואז דחיפה!"
-
[b] תומאס -
מזל טוב! קראוונה נתפס.
אתה בא לללכת אבל הנערה ממקודם באה אליך ואומרת, "עכשיו אתה רוצה להילחם?" ומחייכת חיוך חמוד. [/b][/quote]
"בטח, רק תני לי לרפא את הפוקימונים שלי קודם" אני אומר לה בחיוך וניגש למרכז הפוקימונים הקרוב.
-
דאקי -
"אתה בטוח מדי בעצמך..." הוא אומר ואז קורא, "צא, יאנמה!" [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa193.png[/img]
"צוות כפול, ואז מתקפה מהירה!"
מאט -
"מממ.. נראה שהוא התחזק מאז הפעם הקודמת!" היא אומרת, ואז קופצת ושולחת פוקדור. "צא פוליוואג!" [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa060.png[/img]
"תשתמש בריקוד גשם, ואז באקדח מים!"
אלכס -
"צא! ספינאראק!" [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa167.png[/img]
"תשתמש בפרצוף מפחיד שיאט אותו, ואז בצל לילה!"
ג'יי -
פיצ'ו כבר חלש והוא נותן את מכת הברק האחרונה שלו. שני הפוקימונים עפים על הרצפה, מותשים. הנער מחזיר את טיירוג לפוקדור ואומר, "אני לאנס, ואני אנקום. הפעם זה היה רק משחק, אבל בפעם הבאה... ובכן, המשחק נגמר. בכל מקרה, קח את זה" הוא נותן לך מכשיר דמוי פלאפון, ופשוט הולך משם.
בובי -
אתה הולך למרכז הפוקימונים, ישן שם את הלילה וקם עם כוחות מחודשים.
אתם מתקדמים לעבר המכון, ועוד מרחוק אתה רואה אותו, אבל רק כשאתה מולו אתה רואה עד כמה הוא יפה: בניין גדול עם פסל ענק של פידג'יוט על הגג, הפידג'יוט פורש כנפיים גדולות ונראה כאילו הוא צועק.
אתה נכנס אל המכון. אתה שומע המון קולות ציפורים, רועשים מאוד. אתה נכנס אל האולם ורואה נער, מטפל בפידג'י, הוא בכלל לא שם לב שהגעת. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr060.png[/img]
מקס -
זיגזון פוגע במריל ומעביר אותו למצב תשישות.
תומאס -
אתה מרפא אותם וחוזר. היא מחכה לך על החוף, וכשאתה בא, קמה מיד.
"יופי שבאתי, חיכיתי לך!" היא אומרת, "מוכן לקרב?"
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 28 2009, 12:29 AM
[b]
אלכס -
"צא! ספינאראק!" [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa167.png[/img]
"תשתמש בפרצוף מפחיד שיאט אותו, ואז בצל לילה!" [/b][/quote]
"תתחמק בחפירה ואזז תצא עם רעידת אדמה!" אני אומר בנחישות
-
[b] דאקי -
"אתה בטוח מדי בעצמך..." הוא אומר ואז קורא, "צא, יאנמה!" [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa193.png[/img]
"צוות כפול, ואז מתקפה מהירה!"
[/b][/quote]
"מאריפ, צאי! תשתמשי מכת ברק על כל היאנמות, וכשתמצאי את האמיתי תשתמשי עליו בגל רעם!"
-
אלכס -
דיגלט חופר ומצליח להתחמק, אבל הוא מושפע מהפרצוף המפחיד. הוא יוצא מהאדמה ומשתמש ברעידת אדמה. הפוקינאב שלך רוטט ורשום על המסך:
דיגלט
רעידת אדמה עוצמה 7
רעידת האדמה פוגעת בספינאראק. "ספינאראק עכשיו! יריית חוט שתתקע אותו במקום ואז עוקץ רעל!"
דאקי -
מריפ נפגעת מהמתקפה המהירה, אבל משתמשת במכת ברק ומוצאת את האמיתי. היא משתמשת בגל רעם שמשתק את יאנמה. "יאנמה, קח את זה!" קווין זורק אל עבר יאנמה מן סוכריה ואומר, "זהו מבטל שיתוק. הוא נותן ליאנמה פרץ של אנרגיה, והוא חוזר לקרב עם כוחות מחודשים." יאנמה אוכל את הסוכריה וקם מיד. "יאנמה, סוניק בום!"
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 28 2009, 12:50 AM
[b] דאקי -
מריפ נפגעת מהמתקפה המהירה, אבל משתמשת במכת ברק ומוצאת את האמיתי. היא משתמשת בגל רעם שמשתק את יאנמה. "יאנמה, קח את זה!" קווין זורק אל עבר יאנמה מן סוכריה ואומר, "זהו מבטל שיתוק. הוא נותן ליאנמה פרץ של אנרגיה, והוא חוזר לקרב עם כוחות מחודשים." יאנמה אוכל את הסוכריה וקם מיד. "יאנמה, סוניק בום!" [/b][/quote]
"מאריפ, מהר! תשתמשי במכת ברק בכדי לחסום ואז עוד גל רעם!"
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 28 2009, 12:50 AM
[b] אלכס -
דיגלט חופר ומצליח להתחמק, אבל הוא מושפע מהפרצוף המפחיד. הוא יוצא מהאדמה ומשתמש ברעידת אדמה. הפוקינאב שלך רוטט ורשום על המסך:
דיגלט
רעידת אדמה עוצמה 7
רעידת האדמה פוגעת בספינאראק. "ספינאראק עכשיו! יריית חוט שתתקע אותו במקום ואז עוקץ רעל!"
[/b][/quote]
"דיגלט תישתמש בשריטה בשביל לקרוע את החבל ואז שוב חפירה ואז תצא ותתקוף במכת בוץ ומכת חול ביחד!"
-
[b] בובי -
אתה הולך למרכז הפוקימונים, ישן שם את הלילה וקם עם כוחות מחודשים.
אתם מתקדמים לעבר המכון, ועוד מרחוק אתה רואה אותו, אבל רק כשאתה מולו אתה רואה עד כמה הוא יפה: בניין גדול עם פסל ענק של פידג'יוט על הגג, הפידג'יוט פורש כנפיים גדולות ונראה כאילו הוא צועק.
אתה נכנס אל המכון. אתה שומע המון קולות ציפורים, רועשים מאוד. אתה נכנס אל האולם ורואה נער, מטפל בפידג'י, הוא בכלל לא שם לב שהגעת. [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr060.png[/img] [/b][/quote]
"אהה סליחה" אני אומר בנימוס ומוסיף
"אני רוצה להילחם פה במכון"!
-
דאקי -
יאנמה מתחמק מהמתקפות בקלות. נראה שהסוכריה נתנה לו הרבה אנרגיה. הוא טס לעבר מריפ במתקפה מהירה ופוגע בה קשה. "חושב שנפסיד כל כך בקלות?"
אלכס -
התוכנית מצליחה, ספינאראק מפספס את דיגלט ודיגלט מבלבל את ספינאראק.
בובי -
"הו, שלום." הבחור אומר. "קוראים לי ת'ור, ת'ור קלאנדו. אני מנהיג את המכון פוקימוני המעופף של מחוז טרופן. אז בלי הרבה מילים מיותרות, שנתחיל?"
-
[b] מקס -
זיגזון פוגע במריל ומעביר אותו למצב תשישות.
[/b][/quote]
"זיגזגון! דחיפה ואז עוד אחת"
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 28 2009, 05:07 AM
[b] בובי -
"הו, שלום." הבחור אומר. "קוראים לי ת'ור, ת'ור קלאנדו. אני מנהיג את המכון פוקימוני המעופף של מחוז טרופן. אז בלי הרבה מילים מיותרות, שנתחיל?" [/b][/quote]
"קדימה נתחיל" אני אומר לא ומוציא את קקונה לקרב"
-
[quote][i]Originally posted by Ori-Kun[/i]@Jul 28 2009, 05:07 AM
[b]
אלכס -
התוכנית מצליחה, ספינאראק מפספס את דיגלט ודיגלט מבלבל את ספינאראק.
[/b][/quote]
"יופי דיגלט עכשיו רעידת אדמה!"
-
[b] קיט -
שני הפוקימונים שורטים אחד את השני, אבל שניהם לא נראים כאילו הם הולכים לוותר. "אני מניחה שיקח לזה זמן... אבל לי ולאייפום יש זמן! עכשיו, מכת זנב אחרונה!" [/b][/quote]
"אני מניח שגם לי יש,צ'ארמנדר תתפוס את זנבו של אייפום ותנסה לזרוק אותו על הרצפה ולהשתש בשריטה!"