[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 02:05 AM
[b] [b]ג'ון[/b]
שינקס נגד היטמון-לי!!
מה תגיד לשינקס לעשות?? [/b][/quote]
אני אומר לשינקס:"תשתמש בניצוץ ואז ניב קרח"
Printable View
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 02:05 AM
[b] [b]ג'ון[/b]
שינקס נגד היטמון-לי!!
מה תגיד לשינקס לעשות?? [/b][/quote]
אני אומר לשינקס:"תשתמש בניצוץ ואז ניב קרח"
[b]מאט[/b]
פיפלאפ מצליח לחמוק בעזרת קפיצה הוא מגיעה אל האונדור ומתחיל לנקר אותו בעוצמה.האונדור מישתמש בשאגה ומבהיל את פיפלאפ,האונדור מישתמש בעיטוי ותוקף את פיפלאפ בנשיכה פיפלאפ מישתחר ומיתכונן לשגר קרן בועות מה תעשה??
מצב
פיפלאפ20%
האונדור34%
[b]ריק[/b]
שינקס מישתמש בניצוץ על הפוכדור זה ניראה שהוא מפחד להיכנס לתוכו מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
אמבראון תוקף בדופק צל ובדיוק באותו הרגע סייטר תוקף ברוח כסופה שניהם נפגעים,אמבראון מיתאושש ותוקף במיתקפה מהירה ססייטר תוקף בקנף ברזל שניהם ניפגעים בעוצמה ניראה שזה תיקו מה תעשה??
[b]ירין[/b]
גרימר מישתמש בגז אך עדיין נפגע,גרימר תוקף בחבטת אופל בוצית ומסל את אקס אתה שומע את הקול המוכר שאומר :"כל הכבוד עכשיו תלך אל החדר שלך לישון ומחר כבר יצנו לך הוראות"מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
היטמון לי תוקף בבעיטה נמוכה בשילוב עם בעיטת מגה שינקס תוקף בניצוץ והמיתקפות מיתנגשות היטמון לי תוקף במהירות גבוהה משל שינקס ומצליח להפציע אותו בבעיטה כפולה ומעיף את שינקס באוויר שינקס מישתמש בעיטוי ותוקף אותו בניב קרח על ראשו ומצליח מה תעשה עכשיו היטמון לי לא יכול ליתקוף מה תעשה עכשיו??
מצב
היטמון לי65%
שינקס73%
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 02:56 AM
[b] [b]מאט[/b]
פיפלאפ מצליח לחמוק בעזרת קפיצה הוא מגיעה אל האונדור ומתחיל לנקר אותו בעוצמה.האונדור מישתמש בשאגה ומבהיל את פיפלאפ,האונדור מישתמש בעיטוי ותוקף את פיפלאפ בנשיכה פיפלאפ מישתחר ומיתכונן לשגר קרן בועות מה תעשה??
מצב
פיפלאפ20%
האונדור34%
[/b][/quote]
"האונדור תאגור כוחות ותרוץ אל פיפלאפ,בזמן שאתה רץ תתקוף בגחלת וכשתגיע תתקוף שוב בנשיכה!בכל הכוח שלך!"אני צועק להאונדור.
[b] [b]ג'יי[/b]
אמבראון תוקף בדופק צל ובדיוק באותו הרגע סייטר תוקף ברוח כסופה שניהם נפגעים,אמבראון מיתאושש ותוקף במיתקפה מהירה ססייטר תוקף בקנף ברזל שניהם ניפגעים בעוצמה ניראה שזה תיקו מה תעשה?? [/b][/quote]
"תנסה כדור צל!"
[b]מאט[/b]
האונדור רץ במהירות עצומה ותוקף בגחלת תוך כדי ריצה,פיפלאפ תוקף בבועות האונדור מצליח להיתחמק.האונדור קופץ ותופס את פיפלאפ הבעזרת נשיכה האונדור לא מפסיק לינשוך פיפלאפ מיתעלף אתה שם לב שפיפלאפ מדמם מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
תיקו לא הבנתה
~~~~~~~~
אתה קורא את מה שאני כותב לך??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 03:07 AM
[b] [b]מאט[/b]
האונדור רץ במהירות עצומה ותוקף בגחלת תוך כדי ריצה,פיפלאפ תוקף בבועות האונדור מצליח להיתחמק.האונדור קופץ ותופס את פיפלאפ הבעזרת נשיכה האונדור לא מפסיק לינשוך פיפלאפ מיתעלף אתה שם לב שפיפלאפ מדמם מה תעשה??
[/b][/quote]
"אוי לא!"אני צועק רץ אל פיפלאפ ומרים אותו,"האונדור בוא איתי"אני אומר לו ומתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים,אני נכנס אליו ומחפש את האחות ג'וי.
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 03:07 AM
[b] [b]ג'יי[/b]
תיקו לא הבנתה
~~~~~~~~
אתה קורא את מה שאני כותב לך?? [/b][/quote]
טוב סליחה!
-----------
"צא סקיטי!"
[b] [b]ריק[/b]
שינקס מישתמש בניצוץ על הפוכדור זה ניראה שהוא מפחד להיכנס לתוכו מה תעשה?? [/b][/quote]
"אל תפחד שינקס, אני לא אעשה לך שום דבר רע" אני אומר לו, ומנסה לזרוק עליו את הפוקדור שוב.
[b]מאט[/b]
אתה מגיע לעיר פלמנור בשיא המהירות ניכנס למרכז הפוקימונים ומביא את פיפלאפ לאחות ג'וי אתה יוצא אחוצה ופיתאום מישהו שואל אותך עם אתה רוצה להחליף אוניקס על טרופיוס ו2000$ מה תענה??
~~~~~~~~
מערכת המשחק הופעלה:זכיתה בטרופיוס במקום אבסול כי יש לך פוקימון אופל בחבורה וב2000$
[b]ג'יי[/b]
אתה מוציא את סקיטי ומקס קורא להיטמון צ'ן מה תגיד לסקיטי לעשות??
[b]ריק[/b]
שינקס תוקף את הפוכדור בניצוץ עוד פעם אבל מיתקרב אלייך ומלקק אותך אתה מבין שהוא כנירא לא רוצה ליהיות בתוך פוכדור מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 03:21 AM
[b] [b]מאט[/b]
אתה מגיע לעיר פלמנור בשיא המהירות ניכנס למרכז הפוקימונים ומביא את פיפלאפ לאחות ג'וי אתה יוצא אחוצה ופיתאום מישהו שואל אותך עם אתה רוצה להחליף אוניקס על טרופיוס ו2000$ מה תענה??
~~~~~~~~
מערכת המשחק הופעלה:זכיתה בטרופיוס במקום אבסול כי יש לך פוקימון אופל בחבורה וב2000$
[/b][/quote]
חחח אהבתי!!!!!!! :lol:
-----------------
"בשמחה"אני אומר לו ומביא לו את אוניקס,אני לוקח את הפוקדור מהיד שלו ומוציא את טרופיוס,"שלום טרופיוס,אני המאמן החדש שלך,מאט,נעים מאוד!"אני אומר לו ומחכה לראות איך הוא יגיב.
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 03:21 AM
[b] [b]ריק[/b]
שינקס תוקף את הפוכדור בניצוץ עוד פעם אבל מיתקרב אלייך ומלקק אותך אתה מבין שהוא כנירא לא רוצה ליהיות בתוך פוכדור מה תעשה?? [/b][/quote]
"אוקיי שינקס, אתה יכול להיות מחוץ לפוקדור" אני אומר לו ומצחקק.
"בוא שינקס, נלך להר שיני מון!" אני אומר לשינקס ומתחיל ללכת לכיוון הר שיני מון.
[b] [b]ג'ון[/b]
היטמון לי תוקף בבעיטה נמוכה בשילוב עם בעיטת מגה שינקס תוקף בניצוץ והמיתקפות מיתנגשות היטמון לי תוקף במהירות גבוהה משל שינקס ומצליח להפציע אותו בבעיטה כפולה ומעיף את שינקס באוויר שינקס מישתמש בעיטוי ותוקף אותו בניב קרח על ראשו ומצליח מה תעשה עכשיו היטמון לי לא יכול ליתקוף מה תעשה עכשיו??
מצב
היטמון לי65%
שינקס73% [/b][/quote]
אני אומר לשינקס:"תשתמש בנשיכה ותשלב אותה עם ניצוץ!"
[b]מאט[/b]
הטרופיוס מחייך אלייך ומלקק אותך אתה נזכר בפיפלאפ הפצוע, ומחזיר את טרופיוס לפוכדור שלו אתה ניכנס לפנים ושואל את האחות ג'וי האם הוא יהיה בסדר האחות ג'וי עונה לך:"יקח יום יומיים להבריא הפציעות עמוקות"מה תעשה בינתיים??
[b]ריק[/b]
לא כדי לך יחסלו אותך מהר שם תיתאמן תעבור מכון ראשון+מרכז אימונים ותעשה ללפחות 5 ניצחונות באזור המאמנים
~~~~~~~~
אתה הולך אל העיר פלמנור למכון הבא או שאתה נישאר בעיר דארקר ומנסה את אזור המאמנים??
[b]ג'ון[/b]
שינקס פוגע חזק בהיטמון לי שמקבל שיתוק.מה תעשה עכשיו??
~~~~~
תנסה לשלב בהודעה אחת כמה שיותר מתקפות בבקשה!!
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 03:51 AM
[b] [b]מאט[/b]
הטרופיוס מחייך אלייך ומלקק אותך אתה נזכר בפיפלאפ הפצוע, ומחזיר את טרופיוס לפוכדור שלו אתה ניכנס לפנים ושואל את האחות ג'וי האם הוא יהיה בסדר האחות ג'וי עונה לך:"יקח יום יומיים להבריא הפציעות עמוקות"מה תעשה בינתיים??
[/b][/quote]
אני הולך אל המכון
[b] [b]ריק[/b]
לא כדי לך יחסלו אותך מהר שם תיתאמן תעבור מכון ראשון+מרכז אימונים ותעשה ללפחות 5 ניצחונות באזור המאמנים
~~~~~~~~
אתה הולך אל העיר פלמנור למכון הבא או שאתה נישאר בעיר דארקר ומנסה את אזור המאמנים?? [/b][/quote]
אני הולך לאזור האימונים, להתאמן מעט נגד מאמנים ברמה שלי.
[b]מאט[/b]
אתה הולך אל המכון,אתה מגיעה וניכנס לתוכו שם אתה רואה את מנהיג המכון עומד ומטפל ב[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa126.png[/img] מה תעשה??
[b]ריק[/b]
אתה מגיעה אל הפארק ומתחיל להיסתובב כשפיתאום אתה פוגש [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr008.png[/img] ואת[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa220.png[/img]ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa425.png[/img] ששם לב אלייך ושואל :"היי ילד רוצה קרב פוקימונים השינקס של נגד הסוינאב שלי??"
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 04:14 AM
[b] [b]מאט[/b]
אתה הולך אל המכון,אתה מגיעה וניכנס לתוכו שם אתה רואה את מנהיג המכון עומד ומטפל ב[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfsa/dpmfsa126.png[/img] מה תעשה??
[/b][/quote]
"אז אתה מנהיג המכון?"אני שואל אותו,"אני רוצה להלחם נגדך ולזכות בתג".
--------------------
יש לי משימה להוציא ממנו מידע נכון?
[b]מאט[/b]
ג'וני מנהיג מכון האש קם ומחזיר את המגמר הזוהר שלו הוא אומר :"צא[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img]" במי תיבחר לקרב נגד [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa058.png[/img]??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 04:20 AM
[b] [b]מאט[/b]
ג'וני מנהיג מכון האש קם ומחזיר את המגמר הזוהר שלו הוא אומר צא"גרואולייט" במי תיבחר לקרב נגד גרואולייט?? [/b][/quote]
"אוקיי נעשה את זה שווה.האונדור מוכן?תשתמש בשאגה ואז תרוץ אל גראוליט ותוך כדי ריצה תתקוף בגחלת וכשתגיע אליו תקוף אותו פעמיים בנשיכה!"אני אומר להאונדור.
[b]מאט[/b]
האונדור שואג אך גרואולייט לא ניבהל ברגע שהאונדור מתחיל לרוץ לכיוון גרואולייט ,גרואולייט משגר להביור ענקי ששורף את כל גופו של האונדור אתה לא מספיק למצמץ כשגרואולייט רץ ומשתמש בגלגל להבה מה תעשה??
מצב
גרואולייט100%
האונדור84%
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 04:25 AM
[b] [b]מאט[/b]
האונדור שואג אך גרואולייט לא ניבהל ברגע שהאונדור מתחיל לרוץ לכיוון גרואולייט ,גרואולייט משגר להביור ענקי ששורף את כל גופו של האונדור אתה לא מספיק למצמץ כשגרואולייט רץ ומשתמש בגלגל להבה מה תעשה?? [/b][/quote]
"האונדור!בכל הכוח שלך תעצור אותו בעזרת נשיכה,ואז תתקוף בערפיח בכל הכוח!ואז שוב נשיכה!"אני צועק להאונדור
[b]מאט[/b]
האונדור מנסה לעצור רת גלגל הלהבה בעזרת נשיכה אך זה לא עוזר והוא רק ניפגע יותר האונדור בכוחותיו מישתמש בערפיח ומרעיל את גרואולייט גרולייט מישתמש בשאגה כדי לנסות לפזר את כל הפיח ואז תוקף בדופק דרקון מה תעשה??
מצב
גרואולייט90%
האונדור44%
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 04:34 AM
[b] [b]מאט[/b]
האונדור מנסה לעצור רת גלגל הלהבה בעזרת נשיכה אך זה לא עוזר והוא רק ניפגע יותר האונדור בכוחותיו מישתמש בערפיח ומרעיל את גרואולייט גרולייט מישתמש בשאגה כדי לנסות לפזר את כל הפיח ואז תוקף בדופק דרקון מה תעשה??
מצב
גרואולייט90%
האונדור44% [/b][/quote]
"האונדור תנסה שוב ערפיח ואז גחלת ומיד אחר כך נשיכה!"אני צועק לו
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 04:14 AM
[b] [b]ריק[/b]
אתה מגיעה אל הפארק ומתחיל להיסתובב כשפיתאום אתה פוגש [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/frlgemtr/frlgemtr008.png[/img] ואת[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa220.png[/img]ו[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa425.png[/img] ששם לב אלייך ושואל :"היי ילד רוצה קרב פוקימונים השינקס של נגד הסוינאב שלי??" [/b][/quote]
איזה מתקפות יש לשינקס?
---------------------------------------------------------------------------------------
"אין בעיה!" אני אומר לו.
"שינקס תקוף בניצוץ!" אני אומר לשינקס.
[b]מאט[/b]
האונדור מישתמש בערפיח אבל גרואולייט תוקף בשאגה,האונדור תוקף בגחלת ופוגע בגרולייט ואז בעיטוי מוצלח קופץ ונושך אותו באוזן גרואולייט מתחיל ליילל בקול רם, ג'וני צועק:"גרואולייט להט עכשיו וז גלגל להבה" פיתאום גרואולייט זוהר באש ותוקף את האונדור בגלגל להט שמחסל אותו.מה תעשה??
[b]ריק[/b]
בעמוד הראשון הודעה 3 יש שם את ההתקפות של השינקס והלרויטר שלך
~~~~~~~~~~~~
שינקס מנסה ליפגוע בסוינאב עפ הניצוץ אך משהו לא נותן לחשמל לכעת בסוינאב פיתאום אתה מוציא את הפוקידע ובודק איזה סוג סוינאב ומביו שסוינאב הוא גם פוקימון מסוג אדמה מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 04:53 AM
[b] [b]מאט[/b]
האונדור מישתמש בערפיח אבל גרואולייט תוקף בשאגה,האונדור תוקף בגחלת ופוגע בגרולייט ואז בעיטוי מוצלח קופץ ונושך אותו באוזן גרואולייט מתחיל ליילל בקול רם, ג'וני צועק:"גרואולייט להט עכשיו וז גלגל להבה" פיתאום גרואולייט זוהר באש ותוקף את האונדור בגלגל להט שמחסל אותו.מה תעשה??
[/b][/quote]
"אני אחזור להלחם נגדן בקרוב!"אני אומר לו,לוקח את האונדור ויוצא מהמכון,אני הולך למרכז הפוקימונים לבדוק מה עם פיפלאפ.
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 04:53 AM
[b] [b]ריק[/b]
בעמוד הראשון הודעה 3 יש שם את ההתקפות של השינקס והלרויטר שלך
~~~~~~~~~~~~
שינקס מנסה ליפגוע בסוינאב עפ הניצוץ אך משהו לא נותן לחשמל לכעת בסוינאב פיתאום אתה מוציא את הפוקידע ובודק איזה סוג סוינאב ומביו שסוינאב הוא גם פוקימון מסוג אדמה מה תעשה?? [/b][/quote]
"שינקס נסה לתקוף אותו בניב אש!" אני אומר לשינקס.
[b]מאט[/b]
אתה מחזיר את האונדור לפוכדור והולך למרכז הפוקימונים אתה ניכנס ורואה את האחות ג'וי.היא מבחינה בך ואומרת:"הפיפלאפ שלך כבר ער עם תירמה תוכל להיכנס אליו לחדר" מה תענה??
[b]ריק[/b]
שינקס תוקף את סוינאב בניב אש,סוינאב נניפצע אך תוקף במכת בוץ שפוגעת בשינקס, סוינאב מיתכוון לתקוף בקרן קרח. מה תגיד לשינקס לעשות??
[b]
[b]ירין[/b]
גרימר מישתמש בגז אך עדיין נפגע,גרימר תוקף בחבטת אופל בוצית ומסל את אקס אתה שומע את הקול המוכר שאומר :"כל הכבוד עכשיו תלך אל החדר שלך לישון ומחר כבר יצנו לך הוראות"מה תעשה??
[/b][/quote]
"הייתה מצויין גרימר!" אני הולך לחדר לישון
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 11:49 AM
[b] [b]מאט[/b]
אתה מחזיר את האונדור לפוכדור והולך למרכז הפוקימונים אתה ניכנס ורואה את האחות ג'וי.היא מבחינה בך ואומרת:"הפיפלאפ שלך כבר ער עם תירמה תוכל להיכנס אליו לחדר" מה תענה??
[/b][/quote]
אני נכנס לחדר של פיפלאפ ולוקח אותו החוצה ושואל אותו,"פיפלאפ אתה בסדר?"
[b] [b]ג'ון[/b]
שינקס פוגע חזק בהיטמון לי שמקבל שיתוק.מה תעשה עכשיו??
~~~~~
תנסה לשלב בהודעה אחת כמה שיותר מתקפות בבקשה!! [/b][/quote]
אני אומר לשינקס:"תשתמש בניב קרח וניצוץ ביחד, ואחרי זה תשתמש בנשיכה!"
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 11:49 AM
[b] [b]ריק[/b]
שינקס תוקף את סוינאב בניב אש,סוינאב נניפצע אך תוקף במכת בוץ שפוגעת בשינקס, סוינאב מיתכוון לתקוף בקרן קרח. מה תגיד לשינקס לעשות?? [/b][/quote]
"שינקס קפוץ מעליו ולאחר מכן השתמש בדחיפה וניב אש!" אני אומר לשינקס.
[b]ירין[/b]
כל הכבוד עלית לדרגת חייל מיתקדם אתה מקבל התקפה לכל פוקימון
זנגוס-מספרי X
גרימר-רפש
בדו-כדור אנרגייה
~~~~~~~~~
אתה מיתעורר בבוקר ולידך בגדי חייל מיתקדם אתה לובש אותם ומוצא פתק שבו כתוב שאתה צריך לנצח את המכון הראשון ואז ללכת אל העיר של המכון השני"מ תעשה??
[b]מאט[/b]
אתה לא יכול הוא רק התעורר הוא צריך לנוח
~~~~~~~~~
אתה רואה שפיפלאפ שוכב על המיטה,על רוב חלקי גופו יש תחבושות נראה שהוא נפצע מאד בקרב
פיפלאפ מיסתכל עלייך רגע או שניים וחיוך עולה על פניו. מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
שינקס תוקף בניצוץ ובניב קרח שמקפיא את רגליו של היטמון לי,היטמון לי משותק,שינקס תוקף בנשיכה חזקה מאד היטמון לי מישתמש בבעיטה נמוכה לכיוון שינקס מה תעשה??
[b]ריק[/b]
שינקס מנסה ליקפוץ מעל סוינאב שפיתאום תוקף בקרן קרח שמקפיא את רוב לחקי גופו של שינקס סוינאב מיתכונן ליתקוף בהורדה[takedown] מה תעשה??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 12:58 PM
[b]
[b]מאט[/b]
אתה לא יכול הוא רק התעורר הוא צריך לנוח
~~~~~~~~~
אתה רואה שפיפלאפ שוכב על המיטה,על רוב חלקי גופו יש תחבושות נראה שהוא נפצע מאד בקרב
פיפלאפ מיסתכל עלייך רגע או שניים וחיוך עולה על פניו. מה תעשה?? [/b][/quote]
אני הולך אליו מלטף אותו ואומר לו,"מצטער על מה שקרה,עוד מעט תרגיש טוב ואני נשאר כאן איתך עד שתהיה בריא!"אני אומר לו ומוציא את לופיני ואת טרופיוס מהפוקדורים,"את האונדור כבר הכרת,אז תכיר את לופיני ואת טרופיוס"אני אומר ומצביע עליהם.
[b] [b]ירין[/b]
כל הכבוד עלית לדרגת חייל מיתקדם אתה מקבל התקפה לכל פוקימון
זנגוס-מספרי X
גרימר-רפש
בדו-כדור אנרגייה
~~~~~~~~~
אתה מיתעורר בבוקר ולידך בגדי חייל מיתקדם אתה לובש אותם ומוצא פתק שבו כתוב שאתה צריך לנצח את המכון הראשון ואז ללכת אל העיר של המכון השני"מ תעשה??
[/b][/quote]
יש!
וזה כל המשימה- אני לא צריך לחקור משהו?
אתה יכול להסביר לי מזה רפש ומספרי?
-----
אני הולך החוצה ומנסה לחפש פוקמוני אש\אדמה\ אבן\ מעופף בסביבה
[b] [b]ריק[/b]
שינקס מנסה ליקפוץ מעל סוינאב שפיתאום תוקף בקרן קרח שמקפיא את רוב לחקי גופו של שינקס סוינאב מיתכונן ליתקוף בהורדה[takedown] מה תעשה?? [/b][/quote]
יותר נכון לתרגם את זה הפלה ולא הורדה...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
"שינקס נסה להפשיר את עצמך בעזרת ניב האש ולאחר מכן להתחמק מסווינאב!" אני אומר לשינקס
[b]מאט[/b]
פיפלאפ אומר"פיפ פי לאפ פיפ" והלופיני משיבה לו"לופ פי לו פי ני" ופיפלאפ מעלה חיוך על פניו.אחרי חצי שעה אחות ג'וי ניכנסת ועושה לפיפלאפ בדיקות ואז אומרת לך:"היום בערב תוכל לקחת אותו עכשיו כדי שתלך ליקנות לפוקימונים שלך וגם לפיפלאפ אוכל" ופיתאום אתה ניזכר שהאונדור פצוע מאד בגלל הקרב מה תעשה??
[b]ירין[/b]
רפש~גרימר יורה רפש בוץ רעיל מהפה שלו
מספרי אקס [אם אתה רואה את האנימה אז יש אותה לגיסקור של אש]הינה תמונה של המיתקפה:[img]http://i385.photobucket.com/albums/oo295/Tohru-sama/gliscor.jpg[/img]והסבר הציפורניים של זנגום מתחלות ליזהור זנגוס עושה X עם הידיים ואז זה זה שולח אנרגייה כזאת בצורתX.
המשימה היא להוציא ממנהיג המכון השני מידע על המחתרת.
~~~~~~~~~
אתה הולך לכיוון העיר דארקר שפיתאום אתה פוגש [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb231.png[/img] מה תעשה??
[b]ריק[/b]
ברגע האחרון ששינקס מצליח להפשיר ומיתחמק,סוינאב תוקף בחפירה מה תעשה??
~~~~~
טוב איך שאתה אומר מתי אתה ממשיך במשחק שלך ראיתה שנירשמתי??
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 01:34 PM
[b]
[b]ירין[/b]
רפש~גרימר יורה רפש בוץ רעיל מהפה שלו
מספרי אקס [אם אתה רואה את האנימה אז יש אותה לגיסקור של אש]הינה תמונה של המיתקפה:[img]http://i385.photobucket.com/albums/oo295/Tohru-sama/gliscor.jpg[/img]והסבר הציפורניים של זנגום מתחלות ליזהור זנגוס עושה X עם הידיים ואז זה זה שולח אנרגייה כזאת בצורתX.
המשימה היא להוציא ממנהיג המכון השני מידע על המחתרת.
~~~~~~~~~
אתה הולך לכיוון העיר דארקר שפיתאום אתה פוגש [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfb/dpmfb231.png[/img] מה תעשה??
[/b][/quote]
"בדו צא! שאיבה צמחית ואז כדור אנרגייה מימי!!!" אני אומר
[b] [b]מאט[/b]
פיפלאפ אומר"פיפ פי לאפ פיפ" והלופיני משיבה לו"לופ פי לו פי ני" ופיפלאפ מעלה חיוך על פניו.אחרי חצי שעה אחות ג'וי ניכנסת ועושה לפיפלאפ בדיקות ואז אומרת לך:"היום בערב תוכל לקחת אותו עכשיו כדי שתלך ליקנות לפוקימונים שלך וגם לפיפלאפ אוכל" ופיתאום אתה ניזכר שהאונדור פצוע מאד בגלל הקרב מה תעשה??
[/b][/quote]
אני מחזיר את האונדור לפוקדור נותן אותו לאחות ג'וי,מחזיר את לופיני ואת טרופיוס לפוקדורים ויוצא מהמרכז והולך לחנות,"אני רוצה בבקשה אוכל לפוקימונים"אני אומר למוכר.
[b] [b]ריק[/b]
ברגע האחרון ששינקס מצליח להפשיר ומיתחמק,סוינאב תוקף בחפירה מה תעשה??
~~~~~
טוב איך שאתה אומר מתי אתה ממשיך במשחק שלך ראיתה שנירשמתי?? [/b][/quote]
כן אני יודע, אני פותח את המשחק מחר/ היום בלילה כי אני לא אהיה כל היום
-----------------------------------------------------------------------------------------------
"שינקס נסה להקשיב היכן הוא נמצא, וכשאתה מרגיש שהוא מגיע קפוץ למעלה ותקוף אותו בניב אש בכל הכוח!" אני אומר לשינקס.