-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 03:37 PM
[b] [b]שון[/b]
מי אמר שספינדה בהלם?
~;~~~~~
ספינדה וסטאריו תוקפים בהיתקלות ונתקלים אחד בשני מה שגורר לפציעה חמורה לשניהם,סטאריו נופל למים וצף על המים אך ספינדה נופל לקרקעית האגם מה תעשה?? [/b][/quote]
בטעות יצא לי חחח
-------------------
''אוי לא, זה לא טוב, סטאריו תרד לקרקעית האגם ותציל את ספינדה'' אני אומר לסטאריו ומקווה שספינדה בסדר
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 03:37 PM
[b]
[b]מייקל[/b]
אתה ממשיך לחפש את ביתו של ג'ואי ונזכר שאתה צריך למצוא מאמן להילחם בו,לנצח בקרב ואז הוא יגיד לך איפו ג'ואי נמצא.אתה הולך במרינה ורואה נער יושב ומנגן על גיטרה מה תעשה??
מראה הנער~[img]http://www.pokecharms.com/trainercards/trainer/283.png[/img]~ [/b][/quote]
"בואנה אחי...אתה מזייף ברמות!!!!"אני צועק לו,"יאללה קרב,אחד על אחד!מה אתה אומר?"אני שואל אותו עם חיוך
-
[b]מייקל[/b]
לא שמעתה איך הוא מנגן טוב לא נורא,;
~~~~~~~~~~~~~~
"אתה תשלם על זה אפס צא גרידוס" הוא אומר בקול עצבני ונחוש בזמן שהוא זורק פוכדור שממנו יוצא גרידוטס אכזרי ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/130.png[/img]~ ואז המאמן מוסיף:"צא מתקפת משאבת הידרו על הפוקימון שהוא יוציא" מה תעשה??
[b]שון[/b]
סטארריו יורד לקרקעית האגם ופתאום אתה רואה שהאגם מתחיל ליזהור כולו ואז סטאריו עולה עם ספינדה על הגב ואתה קולט את הפוקימון הכי אדיר ומפחיד שראית בחייך יוצא מן האגם אחריהם ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/484.png[/img]~ הפוקימון עף לשמיים ונוחט ליידך,ואז אתה שומע קול בתוך הראש שאומר:"ילד אתה נבחרת ליהיות השומר של יהלום המים האם אתה מסכים לקבל אותו?" מה תעשה??
[b]ירין[/b]
טריקו נותן מכה על החול שהופך לבוץ ופוגע בסמירגל ובכך טריקו חומק ממתקפת האחיזה,סמירגל מנקה את הבוץ מעיניו ותוקף בהתחה אך טריקו חומק ותוקף אותו בהתקפה מהירה וישר אחריי תופס אותו בזנב ומעיף לאוויר בזמן שסמירגל באוויר טריקו תוקף בשאיבה,סמירגל נופל על האדמה וישר קם ושולח אל טריקו כדור צל מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 07:53 PM
[b]
[b]ירין[/b]
טריקו נותן מכה על החול שהופך לבוץ ופוגע בסמירגל ובכך טריקו חומק ממתקפת האחיזה,סמירגל מנקה את הבוץ מעיניו ותוקף בהתחה אך טריקו חומק ותוקף אותו בהתקפה מהירה וישר אחריי תופס אותו בזנב ומעיף לאוויר בזמן שסמירגל באוויר טריקו תוקף בשאיבה,סמירגל נופל על האדמה וישר קם ושולח אל טריקו כדור צל מה תעשה?? [/b][/quote]
"עכשיו תתחמק עם מתקפה מהריה ואז פזילה ואם זה לא עובד מכת בוץ וחבטת שאיבה!" אני אומר
-
[b] [b]מייקל[/b]
לא שמעתה איך הוא מנגן טוב לא נורא,;
~~~~~~~~~~~~~~
"אתה תשלם על זה אפס צא גרידוס" הוא אומר בקול עצבני ונחוש בזמן שהוא זורק פוכדור שממנו יוצא גרידוטס אכזרי ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/130.png[/img]~ ואז המאמן מוסיף:"צא מתקפת משאבת הידרו על הפוקימון שהוא יוציא" מה תעשה??
[/b][/quote]
"הגרידוס שלך נראה קצת נשי"אני לוחש ומצחקק,"טורטוויג צא!"אני צועק ומוציא אותו מהפוקדור,"תשמש בשאיבה ובספיגה על המשאבת הידרו שלו ואז תקוף אותו בעלי תער ואז בסחרור עלים!"אני צועק לו
-
[b]ירין[/b]
טריקו חומק מכדור הצל ובאותו הזמן תוקף את סמירגל,ואז פתאום סמירגל מתחיל לזהור באור שחור והוא גדל טיפה אך לא משנה כלל, טום צועק בשמחה:"סאסורי עבר את גיל ההיתבגרות עכשיו הוא בוגר יש,סאסורי תראה לו את הכוחות החדשים שלך צא מתקפת קרן על ואחרי שתיתאוש מתקפת זנב ברזל" סמירגל תוקף בקרן על עוצמתית מה תעשה?
[b]מייקל[/b]
שתדע במשחק גרידוס הוא פוקימון מים\דרקון\מעופף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טרטוויג יוצא ותוקף בשאיבה סופגת ששואבת את משאבת ההידרו וגורמת לטרטוויג לזהור באור שחור משונה,
אחרי שטרטוויג מפסיק לזהור הוא גדל משמעותית והוא נראה בוגר יותר,טרטוויג תוקף במתקפת עלי תער עוצמתית שפוגעת בגרידוס בעוצמה ,המאמן צועק:"גרידוס תקוף במתקפת להביור ואז קרן קרח" גרידוס פותח את פיו וממינו יוצא להביור גדול ששורף את מתקפת סיחרור העלים ומתקדם אל כיוונו של טרטוויג מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 08:22 PM
[b] [b]ירין[/b]
טריקו חומק מכדור הצל ובאותו הזמן תוקף את סמירגל,ואז פתאום סמירגל מתחיל לזהור באור שחור והוא גדל טיפה אך לא משנה כלל, טום צועק בשמחה:"סאסורי עבר את גיל ההיתבגרות עכשיו הוא בוגר יש,סאסורי תראה לו את הכוחות החדשים שלך צא מתקפת קרן על ואחרי שתיתאוש מתקפת זנב ברזל" סמירגל תוקף בקרן על עוצמתית מה תעשה?
[/b][/quote]
"תתחמק עם מתקפה מהירה ואז תפוס אותו בזנב תעיף אותו ושאיבה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 08:22 PM
[b]
[b]מייקל[/b]
שתדע במשחק גרידוס הוא פוקימון מים\דרקון\מעופף
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טרטוויג יוצא ותוקף בשאיבה סופגת ששואבת את משאבת ההידרו וגורמת לטרטוויג לזהור באור שחור משונה,
אחרי שטרטוויג מפסיק לזהור הוא גדל משמעותית והוא נראה בוגר יותר,טרטוויג תוקף במתקפת עלי תער עוצמתית שפוגעת בגרידוס בעוצמה ,המאמן צועק:"גרידוס תקוף במתקפת להביור ואז קרן קרח" גרידוס פותח את פיו וממינו יוצא להביור גדול ששורף את מתקפת סיחרור העלים ומתקדם אל כיוונו של טרטוויג מה תעשה?? [/b][/quote]
הא כן?
אז טורטוויג הוא פוקימון אש\עשב\חשמל\רעל\מים\ברזל\רגיל.
להביור זה בכלל מתקפת אש..
-----------0-------0---------
"תקוף שוב בשאיבה סופגת ואז בעלי תער וסחרור עלים בכל הכוח!"אני צועק לטורטוויג
-
[b]ירין[/b]
קרן העל מהירה מידי בשביל טריקו והיא מצליחה לפגוע בו בעוצמה רבה טריקו קרוב להיתעלף כפיתאום טריקו גם מתחיל לזהור אך באור ירוק ואחרי שהזוהר נעלם הוא תוקף בשאיבה עוצמתית שמרפאה את רוב פצעיו,סמירגל מיתאוש ותוקף בזנב ברזל מה תעשה??
~~~~~~~~
תבחר פוקימון מהרשימה שבפרסים של המשימה האחורנה יאנו לפתוח עמוד 20
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 08:58 PM
[b] [b]ירין[/b]
קרן העל מהירה מידי בשביל טריקו והיא מצליחה לפגוע בו בעוצמה רבה טריקו קרוב להיתעלף כפיתאום טריקו גם מתחיל לזהור אך באור ירוק ואחרי שהזוהר נעלם הוא תוקף בשאיבה עוצמתית שמרפאה את רוב פצעיו,סמירגל מיתאוש ותוקף בזנב ברזל מה תעשה??
~~~~~~~~
תבחר פוקימון מהרשימה שבפרסים של המשימה האחורנה יאנו לפתוח עמוד 20 [/b][/quote]
איזה מתקפה זו?
-----
"יופי עכשיו נסה גם אתה זנב ברזל עם הזנב שלך ותחבוט בו חזק!! ואז שאיבת ג'יגה(נקרא לזה כך..) ומכת בוץ לעינים שלו!!" אני אומר
---
איזה סוג אבסול?
-
[b]ירין[/b]
איזה נראה לך ברזל.אבסול הוא סוג אופל אין לו היתפתחויות.
~~~~~~~~~~~~
טריקו מנסה לחקות את סמירגל אך זה מסתיים בכשלון ופציעה של טריקו,טריקו תוקך בשאיבה אך הפעם היא לא חזקה כמו הקודמת~הקודמת היתחזקה בגלל היכולת של טריקו שכשהוא פצוע מתקפות העשב שלו מתחזקות~וסמירגל מצליח לחמוק ממרחב הפגיעה שלה,סמירגל תוקף במתקפת כדור צל שפוגעת בטריקו שבדיוק עמד לתקוף במכת בוץ ומחסלץ אותו מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 09:19 PM
[b] [b]ירין[/b]
איזה נראה לך ברזל.אבסול הוא סוג אופל אין לו היתפתחויות.
~~~~~~~~~~~~
טריקו מנסה לחקות את סמירגל אך זה מסתיים בכשלון ופציעה של טריקו,טריקו תוקך בשאיבה אך הפעם היא לא חזקה כמו הקודמת~הקודמת היתחזקה בגלל היכולת של טריקו שכשהוא פצוע מתקפות העשב שלו מתחזקות~וסמירגל מצליח לחמוק ממרחב הפגיעה שלה,סמירגל תוקף במתקפת כדור צל שפוגעת בטריקו שבדיוק עמד לתקוף במכת בוץ ומחסלץ אותו מה תעשה?? [/b][/quote]
יאללה אבסול!
----
"הייתה מצויין חזור! היה קרב מצויין!" אני אורמ לילד
-
[b]ירין[/b]
"באמת היה קרב מעולה אבל זה אל הה הוגן כי סאסורי שלי מאומן היטב,לאות תודה כך את הפוקימון הזה אני לא צריך אותו זה אבסול והוא בגיל ההיתבגרות" טום אומר לך בזמן שהוא מביא לך פוכדור שחור מה תעשה??
מתקפות:
חיתוך לילה
היתקלות
שריטה
נהמה
שאגה
לגלוג
מבט
הטעייה
שיגור~TELEPORT
התקפה מהירה
רוח תער
-
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 10:15 PM
[b] [b]ירין[/b]
"באמת היה קרב מעולה אבל זה אל הה הוגן כי סאסורי שלי מאומן היטב,לאות תודה כך את הפוקימון הזה אני לא צריך אותו זה אבסול והוא בגיל ההיתבגרות" טום אומר לך בזמן שהוא מביא לך פוכדור שחור מה תעשה??
מתקפות:
חיתוך לילה
היתקלות
שריטה
נהמה
שאגה
לגלוג
מבט
הטעייה
שיגור~TELEPORT
התקפה מהירה
רוח תער [/b][/quote]
"תודה!" אני אומר ומכניס את הפוכדור לחגורה
--
איפה אנחנו?
-
שיט סליחה לא ראיתי תהודעה שלך =\
~~~~~~~
מייקל
הוא לומד להביור בTH
ותאמין לי שלא סתם שמתי אותו ב3 סוגים תחשוב לבד הוא נמצא אצל מנהיגת מכון הדרקונים ואצל לאנס מאמן הדרקונים גם צ'ריזרד ואיירודקטייל שונו לסוגים שלהם+דרקון ואתה תראה עוד פוקימונים כאלה .
~~~~~~~~~~~
טרטוויג לא תוקף וקופץ עצידה ברגע שהלהביור עמד לפגוע בו וחמק בכך,טרטויג תוקף בשאיבה סופגת ומחזק את עצמו ואז הוא תוקף בעלי תער שפוגעים בגרידוס לפני שהוא מפסיק לסיים לטעון את קרן הקרח שלו,טרטוויג מסתחרר במקום ותוקף בסיחרור עלים וחוסם בעזרת מתקפה זו את קרן הקרח של גרידוס,גרידוס תוקף בזעם דרקון מה תעשה??
-
[b]ירין[/b]
אתם בדרך שמובילה לעיר דנג'ו
~~~~~
"אין בעד מה"הוא עונה והולך מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 10:23 PM
[b] שיט סליחה לא ראיתי תהודעה שלך =\
~~~~~~~
מייקל
הוא לומד להביור בTH
ותאמין לי שלא סתם שמתי אותו ב3 סוגים תחשוב לבד הוא נמצא אצל מנהיגת מכון הדרקונים ואצל לאנס מאמן הדרקונים גם צ'ריזרד ואיירודקטייל שונו לסוגים שלהם+דרקון ואתה תראה עוד פוקימונים כאלה .
~~~~~~~~~~~
טרטוויג לא תוקף וקופץ עצידה ברגע שהלהביור עמד לפגוע בו וחמק בכך,טרטויג תוקף בשאיבה סופגת ומחזק את עצמו ואז הוא תוקף בעלי תער שפוגעים בגרידוס לפני שהוא מפסיק לסיים לטעון את קרן הקרח שלו,טרטוויג מסתחרר במקום ותוקף בסיחרור עלים וחוסם בעזרת מתקפה זו את קרן הקרח של גרידוס,גרידוס תוקף בזעם דרקון מה תעשה?? [/b][/quote]
אוקיי..
----------
"תחמוק שוב הצידה ואז שאיבה ואז עלי תער בכל הכוח ואז ספיגה!"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 31 2009, 10:27 PM
[b] [b]ירין[/b]
אתם בדרך שמובילה לעיר דנג'ו
~~~~~
"אין בעד מה"הוא עונה והולך מה תעשה?? [/b][/quote]
"בואו נמשיך" אני אומר לה מחובק ראיתה
-
[b] [b]שון[/b]
סטארריו יורד לקרקעית האגם ופתאום אתה רואה שהאגם מתחיל ליזהור כולו ואז סטאריו עולה עם ספינדה על הגב ואתה קולט את הפוקימון הכי אדיר ומפחיד שראית בחייך יוצא מן האגם אחריהם ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/484.png[/img]~ הפוקימון עף לשמיים ונוחט ליידך,ואז אתה שומע קול בתוך הראש שאומר:"ילד אתה נבחרת ליהיות השומר של יהלום המים האם אתה מסכים לקבל אותו?" מה תעשה?? [/b][/quote]
''יהלום המים? מה זה? ולמה דווקא אני?'' אני שואל את הפוקימון בזמן שאני מבולבל וסקרן
ואז אני מבין שהפוקימון הזה הוא פאלקיה האגדי
-
[b]שון[/b]
"יהלום המים הוא יהלום שבו אני שומר את רוב כוחי כדי שאני לא יתפרע ויהפוך לאגרסבי בבו הזמן" הקול אומר לך, מה תעשה??
[b]ירין[/b]
"טוב ,אתה יודע שהמכון שבעיר הבאה הוא מכון החשמל"יסמין אומרת לך, מה תענה לה??
[b]מייקל[/b]
טרטוויג מנסה לחמוק ומצליח במזל,המאמן של גרידוס צועק:"גרידוס תקוף אותו בנזב אווקה קפוא".
גרידוס יוצר זנב אקווה ומפקיא אותו בעזרת ניב הקרח ומתחיל להיתקדם אל טרטווג שתוקף בשאיבה,גרידוס חוסם את מתקפת השאיבה בעזרת הקרח שעל זבנו ופוגע בטרטוויג שבדיוק תקף בעלי תער.
אתה מסתכל ורואה את גרידוס שנפגע מעלי התער ואת טרטוויג שוכב על הריצפה פצוע מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 07:27 AM
[b]
[b]מייקל[/b]
טרטוויג מנסה לחמוק ומצליח במזל,המאמן של גרידוס צועק:"גרידוס תקוף אותו בנזב אווקה קפוא".
גרידוס יוצר זנב אקווה ומפקיא אותו בעזרת ניב הקרח ומתחיל להיתקדם אל טרטווג שתוקף בשאיבה,גרידוס חוסם את מתקפת השאיבה בעזרת הקרח שעל זבנו ופוגע בטרטוויג שבדיוק תקף בעלי תער.
אתה מסתכל ורואה את גרידוס שנפגע מעלי התער ואת טרטוויג שוכב על הריצפה פצוע מה תעשה?? [/b][/quote]
"טורטוויג,בכל הכוח!תשתמש בספיגה ואז שאיבה ואז עלי תער ושוב שאיבה!"אני צועק לו
-
[b]
[b]ירין[/b]
"טוב ,אתה יודע שהמכון שבעיר הבאה הוא מכון החשמל"יסמין אומרת לך, מה תענה לה??
[/b][/quote]
"נכון...אנחנו צריכים פוקימון אדמה.." אני אומר לנ
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Oct 30 2009, 07:42 PM
[b] [b]תמיר[/b]
אתה יוצא מהמרכז ורואה שעדיין מוקדם מאד ושאין עדיין מאמנים שהיתעוררו מה תעשה?? [/b][/quote]
מה קרה המשחק חזר?לא אמרת שסגרת?
--
אני נכנס חזרה ליער,מחפש פוקימונים ליליים חזקים מספיק לאימון
-
טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
[b]תמיר[/b]
חזר לי החשק למשחק וגם כי לא רציתי לבזבז את ההשקעה לחינם +יהיו הרבה שינויים =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ליער אך אתה רואה שאין פוקימוני לילה אלה חלק מפוקימוני היום וחלק שבכלל לא מופיעים שבשאר חלקי היממה. האחד שהכי מושך את עינייך הוא פוקימון גדול אך קשה לך לזהות אותו אתה מתקרב וקולט את הפוקימון הכי מוזר ומפחיד שראיתה בחייך ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/483.png[/img]~ מה תעשה??
[b]ירין[/b]
"אין כל כך הרבה פוקימוני אדמה באזורים האלה ואני בספק שיש,יש שמועות על חבורת ג'יאודודים אבל קשה מאד למצוא אותם" יסמין אומרת לך מה תענה??
[b]מייקל[/b]
טרטוויד מנסה לתקוף בשאיבה ומצליח לשאוב חלק מהאנרגייה של גרידוס ובכך מתאושש,גרידוס תוקף בריקוד גשם בזמן שטרטוויג תוקף בספיגה ומחזיר לעצמו עוד חלק מהאנרגייה,גרידוס תוקף בקרן קרח מסובבת שמקפיא את כל הטיפות של הגשם שיצר גרידוס ויוצרות נטיפים שעפים לכיוונו של טרטוויג שתוקף בעלי תער שעודפים חלק מהנטיפים אבל חלק גם פוגעים בו ופוצעים אותו,וטרטוויג תוקף בשאיבה אך גרידוס חומק ומשגר לעברו פעימת דרקון מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:23 PM
[b] טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
[b]ירין[/b]
"אין כל כך הרבה פוקימוני אדמה באזורים האלה ואני בספק שיש,יש שמועות על חבורת ג'יאודודים אבל קשה מאד למצוא אותם" יסמין אומרת לך מה תענה??
[/b][/quote]
לא הבנתי..
כמו הסילון פעימות מסובב?
----
"טוב בוא נלך וננסה למצוא אותם!" אני אומר בביטחון ונותן לה נשיקת עידוד
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 09:23 PM
[b] טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
[b]תמיר[/b]
חזר לי החשק למשחק וגם כי לא רציתי לבזבז את ההשקעה לחינם +יהיו הרבה שינויים =]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך ליער אך אתה רואה שאין פוקימוני לילה אלה חלק מפוקימוני היום וחלק שבכלל לא מופיעים שבשאר חלקי היממה. האחד שהכי מושך את עינייך הוא פוקימון גדול אך קשה לך לזהות אותו אתה מתקרב וקולט את הפוקימון הכי מוזר ומפחיד שראיתה בחייך ~[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/483.png[/img]~ מה תעשה?? [/b][/quote]
"צאו קקליאון,סורסקיט וסינדקוויל!
סינדקוויל,גלגל להבה על הפוקימון!"(מצביע עליו)
"סוסרקיט,פעימת מים!"
"קקליאון,חבטות זעם!"
-
[b]תמיר[/b]
הפוקימון מיד קם וחוסם את כל המתקפות במתקפת הגנה, ואז אתה שומע קול בראש שאומר:"אתה לא פגשת אותי סתם ככה,המפגש הזה מתרחש כדי שאני יוכל להעביר אלליך את יהלום המתכת האם תסכים לשמור עליו?" מה תעשה??
[b]ירין[/b]
"ירין אמרתי לך זה קשה למצוא אותם רק 2 מאמנים מצאו אותם וזה לקח להם 2 ימים וגם זו רק שמועה שהג'יאוד בכלל נמצאים כאן ולא במקום אחר" מה תענה ליסמין??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:45 PM
[b]
[b]ירין[/b]
"ירין אמרתי לך זה קשה למצוא אותם רק 2 מאמנים מצאו אותם וזה לקח להם 2 ימים וגם זו רק שמועה שהג'יאוד בכלל נמצאים כאן ולא במקום אחר" מה תענה ליסמין?? [/b][/quote]
"אז איך ממצח במכון?" אני שואל אותה
-
[b]ירין[/b]
"אתה תנצח אני לא משתתפת בקרבות מכון אני מתאמת,ואתה יש לי רעיון טוב על איזה סוג חשמל לא ממש משפיע ויש לך פוקימון מהשוג הזה?" אומרת יסמין מה תענה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:23 PM
[b]
[b]מייקל[/b]
טרטוויד מנסה לתקוף בשאיבה ומצליח לשאוב חלק מהאנרגייה של גרידוס ובכך מתאושש,גרידוס תוקף בריקוד גשם בזמן שטרטוויג תוקף בספיגה ומחזיר לעצמו עוד חלק מהאנרגייה,גרידוס תוקף בקרן קרח מסובבת שמקפיא את כל הטיפות של הגשם שיצר גרידוס ויוצרות נטיפים שעפים לכיוונו של טרטוויג שתוקף בעלי תער שעודפים חלק מהנטיפים אבל חלק גם פוגעים בו ופוצעים אותו,וטרטוויג תוקף בשאיבה אך גרידוס חומק ומשגר לעברו פעימת דרקון מה תעשה?? [/b][/quote]
"תחמוק מפעימת הדרקון ותתקוף שוב בשאיבת ספיגה ואז עלי תער ושוב שאיבה ספיגה ואז סחרור עלים!"אני צועק לטורטוויג
-
טוב מעכשיו אני נותן לכם רשות להכין טקטיקות לפוקימונים שלכם כל אחד שיכין טקטיקה אחת לפחות לכל פוקימון ושיוסיף לה 2 מתקפות אל תגזימו עם המתקפה יאנו לא קרן על וכאלה חזקות שהכוח שלה לא יעבור את ה60.טקטיקה=5 מהלכים ומעלה.
מייקל
אתה יודע ששאיבה וספיגה זה כמעט אותו כבר רק שספיגה זה מהאוויר ומהמים ושאיבה זה מפוקימון ככה שאין צורך לשלב אותם.
~~~~~~~~~~~~~~
טרטוויג מנסה לחמוק והוא מצליח במזל וכמעט נופל לים ~דא אתם במרינה~ המאמן של גרידוס צועק :"גרידוס תחמוק מהמתקפות שלו בכך שתקפוץ לים ואז אתה יודע מה לעשות" בדיוק כשטרטוויג תוקף בשאיבה סופגת גרידוס קופץ למים וחומק,טרטוויג תוקף בעלי תער אצת המים אך העלים פשוט פוגעים במים ומתחילים לצוף, מה תעשה??
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:50 PM
[b] [b]ירין[/b]
"אתה תנצח אני לא משתתפת בקרבות מכון אני מתאמת,ואתה יש לי רעיון טוב על איזה סוג חשמל לא ממש משפיע ויש לך פוקימון מהשוג הזה?" אומרת יסמין מה תענה?? [/b][/quote]
"אני יודע טריקו אבל בכל זאת..זה קרב אחד על אחד?" אני שואל אותה
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 09:45 PM
[b] [b]תמיר[/b]
הפוקימון מיד קם וחוסם את כל המתקפות במתקפת הגנה, ואז אתה שומע קול בראש שאומר:"אתה לא פגשת אותי סתם ככה,המפגש הזה מתרחש כדי שאני יוכל להעביר אלליך את יהלום המתכת האם תסכים לשמור עליו?" מה תעשה?? [/b][/quote]
'הוא ישיר מידי,משהו פה מסריח' אני חושב לעצמי בזהירות
"ומה המגבלות או הסכנות הכרוכות בכך?מה יקרה אם אני אשמור עליו?" אני שואל בקול כדי שישמע
--
זה היה יותר מידי ישיר!אני לא מאמין שהוא יפקיד משהו חשוב בידי ילד בגיל ההתבגרות,בעל פוקימונים מתחילים ביותר,בלי אפילו לבחון אותו...
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 08:59 PM
[b]
מייקל
אתה יודע ששאיבה וספיגה זה כמעט אותו כבר רק שספיגה זה מהאוויר ומהמים ושאיבה זה מפוקימון ככה שאין צורך לשלב אותם.
~~~~~~~~~~~~~~
טרטוויג מנסה לחמוק והוא מצליח במזל וכמעט נופל לים ~דא אתם במרינה~ המאמן של גרידוס צועק :"גרידוס תחמוק מהמתקפות שלו בכך שתקפוץ לים ואז אתה יודע מה לעשות" בדיוק כשטרטוויג תוקף בשאיבה סופגת גרידוס קופץ למים וחומק,טרטוויג תוקף בעלי תער אצת המים אך העלים פשוט פוגעים במים ומתחילים לצוף, מה תעשה?? [/b][/quote]
"תנצל את הזמן שהוא במים ותשתמש בספיגה בלי הפסקה ותהיה מוכן לתקוף שהוא יצא!"אני אומר לטורטוויג
-
[b]מייקל[/b]
טרטוויג עושה כדברייך ושואב כמויות אדירות של אנרגייה עד שפתאום הוא מתחיל לזהור באור לבן והוא גדל ומשתנה ~מזל טוב הוא היתפתח~ האור מפסיק ואתה רואה שבמקום טרטוויג עומד שם גרוטל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/388.png[/img],גרוטל ממשיך לתקוף בספיגה כשפתאום יוצאת מהמים מתקפת משאבת הידרו שפוגעת בטרטוויג ואחריה גרידוס שמשגר עלייה קרן קרח ומקפיא בכך את גריטל מה תעשה??
[b]תמיר[/b]
"אני מפקיד את היהלום הזה אצלך כי אתה נבחרת ליהיות השומר שלו, והיהלום הוא בעצם רוב האנרגייה שלי אתה בטל שואל למה ריכזתי את האנרגייה שלי בתוכו טוב זאת הסיבה:יגיע יום ובו אני ושאר פוקימוני הדרקון נהפוך לאגרסיבים ומסוכנים וביחד עם הכוח שלנו נהפוך לאיום ענק לאנושות אתה מבין?" מה תעשה??
[b]ירין[/b]
"לא יודעת עדיין נמצא אסטרטגייה נגדו אל תדאג מאמי אני איתך" יסמין אומרת לך ומדאגדגת אותך במותן, מה תעשה?
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 09:28 PM
[b]
[b]ירין[/b]
"לא יודעת עדיין נמצא אסטרטגייה נגדו אל תדאג מאמי אני איתך" יסמין אומרת לך ומדאגדגת אותך במותן, מה תעשה? [/b][/quote]
"טוב.." אני אומר ומכניס ידיים מתחת לחולצתה וממשש לה תמותניים
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha_Madara[/i]@Nov 1 2009, 09:28 PM
[b] [b]מייקל[/b]
טרטוויג עושה כדברייך ושואב כמויות אדירות של אנרגייה עד שפתאום הוא מתחיל לזהור באור לבן והוא גדל ומשתנה ~מזל טוב הוא היתפתח~ האור מפסיק ואתה רואה שבמקום טרטוויג עומד שם גרוטל [img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_pictures/388.png[/img],גרוטל ממשיך לתקוף בספיגה כשפתאום יוצאת מהמים מתקפת משאבת הידרו שפוגעת בטרטוויג ואחריה גרידוס שמשגר עלייה קרן קרח ומקפיא בכך את גריטל מה תעשה??
[/b][/quote]
"גרוטל תנסה לשבור את הקרח עם עלי תער ואז לתקוף את גרידוס בשאיבה ואז בסחרור עלים!"אני צועק לו
-
[b]ירין[/b]
אתה רוצה אולי לשנות תמראה שלה לשו יותר נוו אתה מבין להכין לך תבחר פשוט פנים ואני יכין
;~~~~~~~~~~~~~~
"חחח זה נעים מה שאתה עושה=P" יסמין אומרת ואתם ממשיכים ללכת אחרי הליכה קצרה אתם רואים שהשמש מתחילה לשקוע ושבצד הדרך החוף עדיין ממשיך מה תעשה??
[b]מייקל[/b]
הוא לא יכול הוא קפוא,.. תגיב תגובה חדשה
-
[b] [b]שון[/b]
"יהלום המים הוא יהלום שבו אני שומר את רוב כוחי כדי שאני לא יתפרע ויהפוך לאגרסבי בבו הזמן" הקול אומר לך, מה תעשה?? [/b][/quote]
''ואני הנבחר? אם ככה אז אין לי ברירה ואני חייב להסכים'' אני אומר לפאלקיה