-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 02:06 PM
[b] [color=gray]מייקל- הטייס שאיתך נראה עייף במיוחד. "ממממ...ה? אהה... אממ... אנחנו נוחתים באיזה בניין שלכאורה הוא בניין עסקים, רק שאף אחד לא באמת עובד שם. כל פעם שאתה רוצה כנס לשם עם הכרטיס הזה" הוא מוסר לך כרטיס מגנטי. ", עלה לקומת הגג ותתקשר אלינו. נבוא לקחת אותך. הדירה שאתה מדבר עליה נמצאת מזרחה, שתי רחובות מהבניין. זו הליכה די קצרה." המסוק עדיין בדרך.[/color] [/b][/quote]
"טוב תודה "אומר לטייס והתחיל ללכת לכיוון הדירה.
-
[color=green]סטיב- "לא עניינך. סתלק."[/color]
[color=gray]מייקל- אתה יורד מהמסוק, ויוצא מבניין המשרדים המדומה. אתה מתחיל ללכת לכיוון המקום האחרון שבו אייס אנג'ל נראה. הדירה היא בקומה השלישית של בניין קטן. בכניסה לדירה עומד איש לבוש שחורים. "מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 04:10 PM
[b]
[color=gray]מייקל- אתה יורד מהמסוק, ויוצא מבניין המשרדים המדומה. אתה מתחיל ללכת לכיוון המקום האחרון שבו אייס אנג'ל נראה. הדירה היא בקומה השלישית של בניין קטן. בכניסה לדירה עומד איש לבוש שחורים. "מה אתה רוצה?" הוא שואל אותך[/color] [/b][/quote]
"אהמ אני רוצה להיכנס "אומר לו .
"באתי לראות את אנג'ל"אומר לבחור
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 02:06 PM
[b]
[color=orange]אדריאן- זה לא עובד. בנוסף, אתה לא יכול להישען כי זה מכאיב לך לכנפיים. אתה מתחיל להשתעמם מאוד.[/color]
[/b][/quote]
"נו באמת..." אמלמל בעצבים.
אחפש גיטרה לא שבורה (כי אני זוכר שהיו גיטרות שבורות בבוקר) לנגן עליה. אם אמצא, אנגן עליה שירים של הלהקה ואנסה להלחין מנגינות חדשות.
-
[color=gray]מייקל- האיש אומר "אתה משלנו?" אתה מראה לו את הכרטיס המגנטי שטד נתן לך, והוא אומר "כנס, רק אל תיגע בכלום בלי אישור ממני, אנחנו לא צריכים את טביעות האצבעות שלך בכל מקום."[/color]
[color=orange]אדריאן- אתה מסתובב קצת בבית ההרוס שלך. כולו מלא בעטיפות חטיפים, פחיות בירה, ואבקה לבנה. אחד החדרים מסריח במיוחד, כך שאתה לא נכנס לשם, אבל בסוף מצאת גיטרה אקוסטית שלמה. אתה יושב בחדר שלך ומתחיל לנגן.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 05:13 PM
[b]
[color=orange]אדריאן- אתה מסתובב קצת בבית ההרוס שלך. כולו מלא בעטיפות חטיפים, פחיות בירה, ואבקה לבנה. אחד החדרים מסריח במיוחד, כך שאתה לא נכנס לשם, אבל בסוף מצאת גיטרה אקוסטית שלמה. אתה יושב בחדר שלך ומתחיל לנגן.[/color] [/b][/quote]
אני ממשיך לנגן ומנסה לאלתר משהו בניסיון ליצור לחן חדש, ואז אני מפסיק לנגן טיפה, עוצם עיניים ומנסה לקבל השראה או איזה מוזה בשביל ליצור מנגינה חדשה. אם אני מצליח, אנסה לנגן אותה. אם לא, אנגן את החומרים הישנים של הלהקה.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 05:13 PM
[b] [color=gray]מייקל- האיש אומר "אתה משלנו?" אתה מראה לו את הכרטיס המגנטי שטד נתן לך, והוא אומר "כנס, רק אל תיגע בכלום בלי אישור ממני, אנחנו לא צריכים את טביעות האצבעות שלך בכל מקום."[/color]
[/b][/quote]
"יש לך במקרה כפפות גומי או משהו "אשאל את השומר .
-
[color=orange]אדריאן- אתה ממשיך לנגן, אבל יותר מידי מחשבות טורדות אותך בשביל שתוכל לכתוב משהו חדש. הרצח במדיסון, ההיעלמות של ג'יימס, והדרך שבה גרמו לכם לחשוב שהוא מת. ככל שאתה מנסה יותר להתעלם, יותר קשה לך להתרכז בליצור ולנגן. [/color]
[color=gray]מייקל- הוא נכנס איתך לחדר, והולך לשידה קרובה, משם הוא שולף שתי כפפות בשבילך. "תשתדל לא להזיז דברים יותר מידי" הוא אומר.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 02:30 PM
[b] [color=blue]אריאל- הוא קם. "לא, לצערי לא אוכל לומר לך את שמי. אתה מבין, אני מתכנן להרוג אותך הלילה. אבל אם משהו ישתבש, אתה לא יכול לדעת מי אני."[/color] [/b][/quote]
"אה שיהיה, זה בגלל התיאוריה של על פיגועי הטירור אני צודק?" אשאלו באדישות כאילו לא אכפת לי ממה שאמר.
'יש לי את כל הלילה זה להתחמק מהרצח, אני יכול לברוח אבל עדיף שלא, לא יודע זה מעניין' אחשוב בטירוף.
"צדק..." אמלמל לפתע ואוריד את ראשי בחיוך מטורף.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 05:31 PM
[b] [color=gray]מייקל- הוא נכנס איתך לחדר, והולך לשידה קרובה, משם הוא שולף שתי כפפות בשבילך. "תשתדל לא להזיז דברים יותר מידי" הוא אומר.[/color] [/b][/quote]
'טוב צריך לחפש כל דבר שיכול לעזור ךלי'(מספרי טלפון תמונות וכו')אחשוב לעצמי.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 04:10 PM
[b] [color=green]סטיב- "לא עניינך. סתלק."[/color]
[/b][/quote]
"מטומטמת" אגיד לה ואחזור בחזרה לחנות שלי .
-
[color=blue]אריאל-"לא, לא ממש. אני פשוט מנסה לבחון איזו תאוריה... אבל אני צריך אותך מת בשבילה. אתה נראה בנאדם מספיק מעניין." הוא מחייך. הוא מושיט את היד שלו קדימה, כך שכף היד פתוחה כלפי מעלה. נפער לו חור בתוך היד, והוא מתחיל לדמם, בזמן שחומר נוסף בצבע כסוף יוצא גם כן. החומר הכסוף הולך ומתקשה עד שהוא מקבל צורה. הוא מחזיק בידו חרב ארוכה מאוד. "מוכן?"[/color]
[color=gray]מייקל- החדר של אנג'ל ממש לא מזכיר לך את האדם שהכרת. כשהייתם ילדים אנג'ל היה חבר טוב, אבל פזיז. הוא היה מאוד יהיר, ובסופו של דבר, גם לא אמין. אתה לא מאמין שהחדר הזה שייך לאותו אנג'ל שהכרת. על הקיר היו עשרות תמונות וכתבות שנגזרו מעיתונים רבים. ברבים מהם הופיע הסימן שהיה ברצח במדיסון ([url=http://img190.imageshack.us/img190/7016/infernaln.png]בשפה הלא ברורה[/url]). מסתבר שאנג'ל חיפש משהו בקשר לסימן הזה. ליד מיטה קטנה היו תמונות, רק באחת מהן הוא הופיע. הוא נראה מבוגר הרבה יותר מגילו, הוא לבוש בצורה מכובדת, ושיערו מסורק. מחובקת איתו עומדת אישה צעירה ויפה, אולי אשתו, ובידיה תינוק או תינוקת, אי אפשר לדעת רק על סמך התמונה. שאר התמונות מראות אנשים שאתה לא מכיר.[/color]
[color=green]סטיב- אתה רץ בחזרה אל החנות שלך. כשאתה מתקרב אליה אתה שומע רעש חזק של סירנות. יש לך הרגשה רעה, לכן אתה מגביר את הקצב. החנות מוסתרת מאחורי עשרות אנשים שמצטופפים באיזור הכניסה. ניידות של משטרה ואמבולנס נמצאים באיזור גם כן.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 06:49 PM
[b] [color=green]סטיב- אתה רץ בחזרה אל החנות שלך. כשאתה מתקרב אליה אתה שומע רעש חזק של סירנות. יש לך הרגשה רעה, לכן אתה מגביר את הקצב. החנות מוסתרת מאחורי עשרות אנשים שמצטופפים באיזור הכניסה. ניידות של משטרה ואמבולנס נמצאים באיזור גם כן.[/color] [/b][/quote]
"היי ! זוזו ! אני עובד בחנות הזאת" אני צועק לעברם ומתרפץ לבפנים
לראות מהו כל הבלאגן הזה .
-
[color=green]סטיב- אנשים חטטנים. אין להם כוונה לזוז. אבל אתה דוחף אותם בכוח מעליך. אתה עובר מתחת לפס המשטרתי הצהוב, ורואה על מה כל המהומה. ריי שוכב על הגב, כולו מכוסה בדם, ויד אחת שלו לא במקום שלה, אלא כחצי מטר משם. "ילד!" הוא פולט מעין נהימה חלושה. החובשים מסביבו שמו לו מעין חוסם עורקים על הגדם, ונראה שהם מתחילים לפנות אותו לבית חולים. ראית פציעות בזמן השירות הצבאי, אבל המראה של ריי שרוע על המדרכה בכניסה לחנות שלך עדיין מלחיץ אותך. השוטרים שעומדים שם פונים אליך, בזמן שהחובשים מעלים אותו על אלנוקה. "אתה מכיר אותו?" שואל אותך שוטר שמן ונמוך.[/color]
-
[b] [color=gray]מייקל- החדר של אנג'ל ממש לא מזכיר לך את האדם שהכרת. כשהייתם ילדים אנג'ל היה חבר טוב, אבל פזיז. הוא היה מאוד יהיר, ובסופו של דבר, גם לא אמין. אתה לא מאמין שהחדר הזה שייך לאותו אנג'ל שהכרת. על הקיר היו עשרות תמונות וכתבות שנגזרו מעיתונים רבים. ברבים מהם הופיע הסימן שהיה ברצח במדיסון ([url=http://img190.imageshack.us/img190/7016/infernaln.png]בשפה הלא ברורה[/url]). מסתבר שאנג'ל חיפש משהו בקשר לסימן הזה. ליד מיטה קטנה היו תמונות, רק באחת מהן הוא הופיע. הוא נראה מבוגר הרבה יותר מגילו, הוא לבוש בצורה מכובדת, ושיערו מסורק. מחובקת איתו עומדת אישה צעירה ויפה, אולי אשתו, ובידיה תינוק או תינוקת, אי אפשר לדעת רק על סמך התמונה. שאר התמונות מראות אנשים שאתה לא מכיר.[/color] [/b][/quote]
אהמ היה סמל שונה לא םO?
-----
"אנג'ל מה קרה לך "הסנן מהפה .
אקח את התמונה עם האישה והילד ואומר לשומר שאני צריך אותה .
-
[color=gray]מייקל- השומר אישר לך. "אם סיימת פה, " הוא אומר. "יש כמה מקומות שאתה יכול ללכת אליהם." הוא פותח את הדלת ושניכם יוצאים. "אתה יכול ללכת לזירת הפשע הראשונה בברוקלין שם הוא בוודאות נראה, או שאתה יכול ללכת למקום שבו נרצחו 11 האנשים אתמול. הקשר היחיד בין הרצח לבין אנג'ל הוא שהסמל מופיע בזירת הרצח. למעשה, הקורבנות שימשו ליצירת הסמל. או שאתה יכול לפרוש להיום ולחזור לבסיס."[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 07:43 PM
[b] [color=gray]מייקל- השומר אישר לך. "אם סיימת פה, " הוא אומר. "יש כמה מקומות שאתה יכול ללכת אליהם." הוא פותח את הדלת ושניכם יוצאים. "אתה יכול ללכת לזירת הפשע הראשונה בברוקלין שם הוא בוודאות נראה, או שאתה יכול ללכת למקום שבו נרצחו 11 האנשים אתמול. הקשר היחיד בין הרצח לבין אנג'ל הוא שהסמל מופיע בזירת הרצח. למעשה, הקורבנות שימשו ליצירת הסמל. או שאתה יכול לפרוש להיום ולחזור לבסיס."[/color] [/b][/quote]
"אני הלך לברוקלין,טוב תודה "אומר והתחיל ללכת לברוקלין .
'בחיי אני חייב כלי רכב ...' אחשוב לעצמי
-
[color=gray]מייקל-
אתה יכול לנסות לבקש מהCIA, אולי יתנו לך, או לקחת מונית\אוטובוס. זאת באמת דרך ארוכה. אתה כבר לא מוגבל בכסף כי אתה עובד אצל הCIA[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 07:47 PM
[b] [color=gray]מייקל-
אתה יכול לנסות לבקש מהCIA, אולי יתנו לך, או לקחת מונית\אוטובוס. זאת באמת דרך ארוכה. אתה כבר לא מוגבל בכסף כי אתה עובד אצל הCIA[/color] [/b][/quote]
אני אתקשר (לזה שתפס אותי שחכתי איך קוראים לו ><) ואשאל אותו אם יש לו איזה שהוא רכב שהוא יכול לתת לי על מנת לעזור לי בחקירה .
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 07:21 PM
[b] [color=green]סטיב- אנשים חטטנים. אין להם כוונה לזוז. אבל אתה דוחף אותם בכוח מעליך. אתה עובר מתחת לפס המשטרתי הצהוב, ורואה על מה כל המהומה. ריי שוכב על הגב, כולו מכוסה בדם, ויד אחת שלו לא במקום שלה, אלא כחצי מטר משם. "ילד!" הוא פולט מעין נהימה חלושה. החובשים מסביבו שמו לו מעין חוסם עורקים על הגדם, ונראה שהם מתחילים לפנות אותו לבית חולים. ראית פציעות בזמן השירות הצבאי, אבל המראה של ריי שרוע על המדרכה בכניסה לחנות שלך עדיין מלחיץ אותך. השוטרים שעומדים שם פונים אליך, בזמן שהחובשים מעלים אותו על אלנוקה. "אתה מכיר אותו?" שואל אותך שוטר שמן ונמוך.[/color] [/b][/quote]
"הוא המעסיק שלי" אומר ואתן לדמעה לזלוג .
"לא אתן לו ללכת לבדו לבית החולים ! אני - איתו !!" אצעק ואצמד לאלונקה שלו .
"מישהו יודע מה קרה כאן ?!" אשאל את אחד השוטרים אפנה דווקא לשוטר הנמוך והשמן .
-
[color=gray]מייקל-
צודק, אני צריך להוסיף אותו לדמויות. הוא חשוב.
------------------------------------------------------------
אתה מתקשר לטד ומבקש אמצעי תעבורה. "בטח." הוא אומר. "לך למשרדים המדומים שלנו, וכנס לחדר B2 בקומה השנייה. בחדר לך לתא 249 ותשתמש בכרטיס שלך כדי לפתוח אותו. יש שם מפתחות לטויוטה שלי." אתה הולך עד למשרדים המדומים, מגיע, הולך, לוקח את המפתחות, והולך למוסך. אתה לא יודע לאן בדיוק הם שייכים, אז אתה לוחץ על הביפר של המפתחות ו[url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_1.jpg]האוטו[/url] ש[url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_4.jpg]מצפצף (עוד תמונה)[/url] הוא פשוט [url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_5.jpg]מדהים (עוד תמונה כדי שנדב יקנא)[/url][/color]
[color=green]סטיב- השוטר הנמוך והשמן רוכן מעל הגוב של ריי. הוא מרים טיפה את החולצה שלו ומראה לך שעל הבטן שלו מישהו חרט עם סכין או משהו כתובת מוזרה:
[url=http://img190.imageshack.us/img190/7016/infernaln.png]http://img190.imageshack.us/img190/7016/infernaln.png[/url]
"זה אומר משהו לך?" הוא שואל, ועוזב את ריי כדי שיוכלו להעלות אותו לאמבולנס.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 08:23 PM
[b] [color=gray]מייקל-
צודק, אני צריך להוסיף אותו לדמויות. הוא חשוב.
------------------------------------------------------------
אתה מתקשר לטד ומבקש אמצעי תעבורה. "בטח." הוא אומר. "לך למשרדים המדומים שלנו, וכנס לחדר B2 בקומה השנייה. בחדר לך לתא 249 ותשתמש בכרטיס שלך כדי לפתוח אותו. יש שם מפתחות לטויוטה שלי." אתה הולך עד למשרדים המדומים, מגיע, הולך, לוקח את המפתחות, והולך למוסך. אתה לא יודע לאן בדיוק הם שייכים, אז אתה לוחץ על הביפר של המפתחות ו[url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_1.jpg]האוטו[/url] ש[url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_4.jpg]מצפצף (עוד תמונה)[/url] הוא פשוט [url=http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2006/12/Toyota-FT-HS-Hybrid-Sports-Car_5.jpg]מדהים (עוד תמונה כדי שנדב יקנא)[/url][/color]
[/b][/quote]
B)
----
"I like this"אומר בקול והכנס למכונית .
אחר כך הסע לזירת הפשע בברוקלין.
-
[color=gray]מייקל- האוטו נוהם כשאתה מדליק אותו. אתה נכנס לכביש ושם גז. האוטו מגיב בצורה מדהימה, יותר מכל אוטו אחר שנהגת בו. אתה בוחר לך איזו מוזיקה שאתה רוצה, ונוסע בכיף עד ברוקלין. אתה מגיע למקום המדובר ועוצר את האוטו. המקום כבר שומם לחלוטין, אבל גדר גדולה ומאולתרת מקיפה אותו. עדיין יש סקרנים שבאים לראות את אירוע הטרור הראשון מאז ה11 בספטמבר. מעבר לגדר יש בור ענק באדמה, פעור באמצע הכביש, כך שהוא הרס כליל את מערכת הצנרת. עבודות תיקון התחילו במקום, אבל אין כרגע אף עובד, כנראה בגלל השעה המאוחרת.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 08:34 PM
[b] [color=gray]מייקל- האוטו נוהם כשאתה מדליק אותו. אתה נכנס לכביש ושם גז. האוטו מגיב בצורה מדהימה, יותר מכל אוטו אחר שנהגת בו. אתה בוחר לך איזו מוזיקה שאתה רוצה, ונוסע בכיף עד ברוקלין. אתה מגיע למקום המדובר ועוצר את האוטו. המקום כבר שומם לחלוטין, אבל גדר גדולה ומאולתרת מקיפה אותו. עדיין יש סקרנים שבאים לראות את אירוע הטרור הראשון מאז ה11 בספטמבר. מעבר לגדר יש בור ענק באדמה, פעור באמצע הכביש, כך שהוא הרס כליל את מערכת הצנרת. עבודות תיקון התחילו במקום, אבל אין כרגע אף עובד, כנראה בגלל השעה המאוחרת.[/color] [/b][/quote]
"טוב חייב להיות כאן משהו שהם פיספסו"אומר בלחש .
'זה צריך להיות במקום שהם לא יצפו לו ,ככה אנגל חושב 'אחשוב לעצמי ואחפש בצינורות ובכל מקום לא הגיוני.
-
[b] [color=blue]אריאל-"לא, לא ממש. אני פשוט מנסה לבחון איזו תאוריה... אבל אני צריך אותך מת בשבילה. אתה נראה בנאדם מספיק מעניין." הוא מחייך. הוא מושיט את היד שלו קדימה, כך שכף היד פתוחה כלפי מעלה. נפער לו חור בתוך היד, והוא מתחיל לדמם, בזמן שחומר נוסף בצבע כסוף יוצא גם כן. החומר הכסוף הולך ומתקשה עד שהוא מקבל צורה. הוא מחזיק בידו חרב ארוכה מאוד. "מוכן?"[/color]
[/b][/quote]
אחייך חיוך מטורף על כל פניי ואגלגל עיניי בטירוף.
"כמה אירוני אה?, אתה טוען שלרצוח אנשים ככה סתם זה לא צודק ואתה ניגש לרצוח אותי, בגלל תיאוריה" אומר לו.
"אני נולתי מוכן, אבל הצדק לא ייתן לך" אומר לו ואחייך חיוך מטורף בעודי יודע שהצדק מגן עליי ולא יקרה לי דבר.
-
[color=gray]מייקל- אתה מחפש בין כל המקומות המוזרים ביותר, איזשהו רמז למה קרה בדיוק במקום הזה. לאחר כמה דקות בהן אתה כמעט מתייאש, אתה מבחין בחריטה מסתורית על אחת האבנים, חריטה דומה לכיתוב המסתורי שאנג'ל חיפש מידע לגביו.[/color]
[color=blue]אריאל- לפני שאתה מספיק לעשות משהו נוסף, החרב של האיש מפלחת לך את הכתף, וכורתת לך את כל זרוע ימיו. דם רב נשפך, בזמן שאתה נופל על הגב, צורח מכאבים, מנסה לעצור את הדימום בגדם הענק. "אתה לא הבנת אותי נכון." הוא אומר בזמן שאתה זועק מכאבים. "לי לא איכפת להרוג אנשים... לעזאזל, אני מת על זה! למשל בדרך לכאן הרגתי 5 אנשים ומהדם שלהם ציירתי ציור נחמד!" הוא מראה לך ציור עם כיתוב מסתורי: राक्षसी. אתה מרגיש כאב חזק בגב שלך. "זה אמור לקחת כמה שעות..." אומר האיש באכזבה. "אולי כדאי שאני אטפל בפצע הזה." ולהפתעתך הוא עוצר לך את הדימום, שם לך תחבושת מאולתרת ומושיב אותך. "עכשיו נחכה." הוא אומר.
--------------
אל תדאג מהיד, יהיו הפתעות[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:00 PM
[b]
[color=blue]אריאל- לפני שאתה מספיק לעשות משהו נוסף, החרב של האיש מפלחת לך את הכתף, וכורתת לך את כל זרוע ימיו. דם רב נשפך, בזמן שאתה נופל על הגב, צורח מכאבים, מנסה לעצור את הדימום בגדם הענק. "אתה לא הבנת אותי נכון." הוא אומר בזמן שאתה זועק מכאבים. "לי לא איכפת להרוג אנשים... לעזאזל, אני מת על זה! למשל בדרך לכאן הרגתי 5 אנשים ומהדם שלהם ציירתי ציור נחמד!" הוא מראה לך ציור עם כיתוב מסתורי: राक्षसी. אתה מרגיש כאב חזק בגב שלך. "זה אמור לקחת כמה שעות..." אומר האיש באכזבה. "אולי כדאי שאני אטפל בפצע הזה." ולהפתעתך הוא עוצר לך את הדימום, שם לך תחבושת מאולתרת ומושיב אותך. "עכשיו נחכה." הוא אומר.
--------------
אל תדאג מהיד, יהיו הפתעות[/color] [/b][/quote]
"אתה איש כלבבי!" אקרא אחוז טירוף וכאב ללא שום אכפתיות שזרועי נכרתה כרגע.
"אתה מאוד מעניין, מאוד, ולמה אתה מטל בי עכשיו?, חשבתי שתרצה להרגי?" אשאלו.
~~~
זה בסדר דווקא זה די מגניב P:
-
[color=blue]אריאל- "תראה, לא סיימתי לבדוק את התיאוריה שלי." הוא אומר. "צבוע אחד." הוא מוסיף בחיוך מרושע[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:04 PM
[b] [color=blue]אריאל- "תראה, לא סיימתי לבדוק את התיאוריה שלי." הוא אומר. "צבוע אחד." הוא מוסיף בחיוך מרושע[/color] [/b][/quote]
"מקועקע!" אשיב ברשעות גם אני.
"אם כך, מה התיאוריה שלך?" אשאלו כאילו לא קרה כלום הרגע.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:00 PM
[b] [color=gray]מייקל- אתה מחפש בין כל המקומות המוזרים ביותר, איזשהו רמז למה קרה בדיוק במקום הזה. לאחר כמה דקות בהן אתה כמעט מתייאש, אתה מבחין בחריטה מסתורית על אחת האבנים, חריטה דומה לכיתוב המסתורי שאנג'ל חיפש מידע לגביו.[/color] [/b][/quote]
'זה יכול להיות שימושי'אחשוב לעצמי ואקח את זה.
---
כבר לילה נכון ם:?
-
[color=blue]אריאל- הוא מושיט שוב את היד שלו, והפעם יוצאת ממנה אבן קטנה. הוא מחזיק אותה ביד אחת, ואת החרב ביד שנייה, ומתחיל להשחיז את החרב בעזרתה. "אל תתחמק צבוע. איפה היה הצדק שלך כששמעת שהרגתי 5 אנשים בדרך לפה? רק בשביל לכתוב משהו עם הדם שלהם, אם מותר לי לציין."[/color]
[color=gray]מייקל-
כן
----------
אתה יוצא החוצה מהמכתש הקטן שיצר הפיגוע, מהרהר בכל מה שקרה. פתאום אתה רואה אותה שוב. הבחורה שראית אתמול בצהריים בוכה, עומדת כעת ליד הרכב שלך ומסתכלת עליך. הלבוש שלה נראה די מהודר, אבל זה לא מסתדר עם העובדה שיש לה קעקוע גדול לאורך הפנים, קעקוע שממשיך במורד צווארה והמשכו מוסתר בגלל בגדיה.[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:22 PM
[b] [color=gray]מייקל-
כן
----------
אתה יוצא החוצה מהמכתש הקטן שיצר הפיגוע, מהרהר בכל מה שקרה. פתאום אתה רואה אותה שוב. הבחורה שראית אתמול בצהריים בוכה, עומדת כעת ליד הרכב שלך ומסתכלת עליך. הלבוש שלה נראה די מהודר, אבל זה לא מסתדר עם העובדה שיש לה קעקוע גדול לאורך הפנים, קעקוע שממשיך במורד צווארה והמשכו מוסתר בגלל בגדיה.[/color] [/b][/quote]
מעניין מאוד לאן זה מגיע XD
---------
"הפעם את לא תסלקי אותי ?"אשאל את הבחורה .
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:22 PM
[b] [color=blue]אריאל- הוא מושיט שוב את היד שלו, והפעם יוצאת ממנה אבן קטנה. הוא מחזיק אותה ביד אחת, ואת החרב ביד שנייה, ומתחיל להשחיז את החרב בעזרתה. "אל תתחמק צבוע. איפה היה הצדק שלך כששמעת שהרגתי 5 אנשים בדרך לפה? רק בשביל לכתוב משהו עם הדם שלהם, אם מותר לי לציין."[/color] [/b][/quote]
"לא, אני לא אגע בך, כי בהצטברות המעשים שלך לא מגיע לך להעינש על פניי אלא על ידי הצדק" אומר לו.
'צדק, אם אתה שומע אותי בבקשה בוא לכאן, הגן על השליח השלך!' אחשוב לעצמי ואנסה לתקשר איתו.
-
[color=gray]מייקל-
בא לי שתיפטר מהבתולים לפני נדב... סתם צוחק נדב, מה אתה קורא את זה זה של תומר
-------------------------------------------
היא לא מגיבה. היא מתחילה לדבר כאילו לא אמרת כלום. "האנשים שאתה עובד איתם. אל תסמוך עליהם. הם מסוכנים."[/color]
[color=blue]אריאל-"הוא לא מקשיב לך." אומר האיש בזלזול, עדיין נותן את תשומת לבו לחרב. "לא שמעת שהוא מת?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:28 PM
[b]
[color=blue]אריאל-"הוא לא מקשיב לך." אומר האיש בזלזול, עדיין נותן את תשומת לבו לחרב. "לא שמעת שהוא מת?"[/color] [/b][/quote]
אסתכל בו במבט אחוז טירוף, מבט רצחני, כאילו אין לו חרב ביד.
"מה אמרת?!!!!!!!!!!" אשאל בזעם אקום ואתפוס את חרבו, אם ינסה להיעלם אסתובב ואתן איגרופים לכל הכיוונים ולא התייחס לפצעיי הקשים, רק בזעם ובזלזול שהוא מפגין כלפי הצדק.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:28 PM
[b] [color=gray]מייקל-
בא לי שתיפטר מהבתולים לפני נדב... סתם צוחק נדב, מה אתה קורא את זה זה של תומר
-------------------------------------------
היא לא מגיבה. היא מתחילה לדבר כאילו לא אמרת כלום. "האנשים שאתה עובד איתם. אל תסמוך עליהם. הם מסוכנים."[/color] [/b][/quote]
"ועליך אני יכול לסמוך?"אשאל אותה .
"גם עם הייתי רוצה לא הייתי יכול לברוח "אומר לה .
-
[color=blue]אריאל- הוא מחייך. לפני שאתה מצליח להתרומם לגמרי, אתה מוטח שוב ברצפה, כאילו יד בלתי נראית דוחפת אותך ללא מאמץ. "אל תתאמץ יותר מידי, אתה תאבד יותר דם ויהיה פחות סיכוי שתשרוד את היום." אומר לך האיש. אתה לא מבין איך הוא הטיח אותך בקרקע שוב בלי אפילו לגעת בך.[/color]
[color=gray]מייקל-
[url=http://public5.tektek.org/img/av/1004/d05/1533/94de517.png]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d05/1533/94de517.png[/url] הנה היא, רציתי לשים את התמונה לפני שתי תגובות, אבל לא עבד לי האתר.
------------------------------------------
היא מסתכלת על היד שלך, ואפילו שיש לך שרוול שמסתיר את הצמיד, היא מודעת אליו. "זהו." היא אומרת. "הצמיד מקולקל. עכשיו אתה סומך עליי?"[/color]
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:39 PM
[b] [color=blue]אריאל- הוא מחייך. לפני שאתה מצליח להתרומם לגמרי, אתה מוטח שוב ברצפה, כאילו יד בלתי נראית דוחפת אותך ללא מאמץ. "אל תתאמץ יותר מידי, אתה תאבד יותר דם ויהיה פחות סיכוי שתשרוד את היום." אומר לך האיש. אתה לא מבין איך הוא הטיח אותך בקרקע שוב בלי אפילו לגעת בך.[/color]
[/b][/quote]
"בן ז***" אקללו בזעם.
"הצדק לעולם לא מת!" אומר לו.
'צדק, תוכיח לו זאת, בוא לכאן, תעזור לי, בבקשה ממך!' אתחנן אליו במחשבותיי.
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 5 2010, 10:39 PM
[b] [color=gray]מייקל-
[url=http://public5.tektek.org/img/av/1004/d05/1533/94de517.png]http://public5.tektek.org/img/av/1004/d05/1533/94de517.png[/url] הנה היא, רציתי לשים את התמונה לפני שתי תגובות, אבל לא עבד לי האתר.
------------------------------------------
היא מסתכלת על היד שלך, ואפילו שיש לך שרוול שמסתיר את הצמיד, היא מודעת אליו. "זהו." היא אומרת. "הצמיד מקולקל. עכשיו אתה סומך עליי?"[/color] [/b][/quote]
אז את באה לפה הרבה ?
--------------
"עדיין לא הבנתי מה רע בלעזור לחפש אחריי מישהו שהורג אנשים..."אומר לה
"אז מה את צריכה ?"אשאל .
-
[color=blue]אריאל- האיש רק צוחק יותר. " "צדק צדק! בוא כבר צדק! אתה עושה לי את זה צדק!" אתה פטתי. ואני הולך להוכיח לך שהצדק מת, כשתמות לאחר שהניסוי שלי יסתיים." הוא אומר.[/color]
[color=gray]מייקל-
שאלה אחת כל פעם
---------
היא מסתכלת עליך בזלזול. "אתה כזה טיפש." היא אומרת, כאילו זאת עובדה מוכחת. "סטן וורן לא מחפש את הרוצחים. הוא מחפש [b]אותנו[/b]"[/color]