-
בנוגע להתפתחות לגרידוס: אני מאוד מקווה שתהיה לגרידוס התפתחות שתצדיק את היותו פוקמון מעופף, כי עד עכשיו גרידוס הוא הפוקמון המעופף הכי פחות מעופף שקיים. הוא לא יודע אפילו מתקפת מעופף אחת. רוצים גרידוס עם fly!!!
ובנוגע לאיווי, לא נראה לי שיעשו אבן קרח שאיווי יוכל להתפתח בה לאיווי קרח, כי הרי יש כבר אבן עשב והיא לא משמשת לפיתוח איווי לאיווי עשב, למרות שהדברים האלה בהחלט יכולים לעזור. ואבן עשב זה רק כדי לפתח גלום ובלספרווט (או שזה ההתפתחות שלו, לא זוכר במדוייק את השם), זה יותר עדיף מאבן ברק?
-
כן אבל מה זה התפתחות במקומות מסוימים זה הרס הכל אם אני רוצה לפתח מגנטרון למגנזון ופרופופס אני לא יכול וגם איווי ככה שישנו התפתחות פעם אחת זה סתם הורס
-
את מגנטון ונוזפאס מפתחים בעליית רמה בהר קורנט
-
בישיאו אין הר קרונט נכון? אז איך נפתח אותם?
וגם משהו לדיון: מה אתם חושבים על Hm Ride זה שאתה רוכב על פוקימון כמו פוניטה למשל או לוציו
או כל אחד בעל 4 רגליים שגדול מספיק ושיהיה שימוש כמו אופניים ושיעזור לעבור מכשול מסוים ההתקפה של זה תלויה ברמת השמחה כמו RETURN
מגניב אם זה היה קיים לא ככה?
-
[QUOTE=guylamed;688916]את מגנטון ונוזפאס מפתחים בעליית רמה בהר קורנט[/QUOTE]
זו בדיוק הבעייה, אם תרצה לפתח אותם בhgss או בbw אתה לא יכול (אלא אם יגלו שיש מערה סודית תת קרקעית שעוברת מהר קורנט למחוז של bw)
-
הייתי בטוח שדיברתם על כללי, כנראה שתהיה עוד איזה דרך- או שפשוט נוזפאס ומגנטון לא יהיו במשחק הזה
-
וגם על איווי די חבל מה היה הקושי להמציא אבן קרח ואבן מתכת
-
לאחר שאני ינצח את הליגה האם אני יוכל לעבור בכל המחוזים וכל הליגות שהיו מהמחוז הראשון שנוצר בפוקימון(העונה הראשונה) ועד הרביעי (של הפוקימונים של הדור הרביעי)?
-
[QUOTE=Avihay241;693687]לאחר שאני ינצח את הליגה האם אני יוכל לעבור בכל המחוזים וכל הליגות שהיו מהמחוז הראשון שנוצר בפוקימון(העונה הראשונה) ועד הרביעי (של הפוקימונים של הדור הרביעי)?[/Q
אני מקווה שכן- משחק עם 32 מכונים צריך להיות קטלני אבל צריך להעלות את הרמות למקסימום של 150-200 כדי שזה יקרה*
-
אין סיכוי שזה יקרה, שכל המחוזות יהיו במשחק אחד!
אולי יעשו במשחק עוד מחוז אחד [b]אולי[/b]
-
או שיהיה משחק אחד מיוחד שאנחנו מתחילים בקנטו ועוברים את כל המחוזות וכל פעם שאנחנו עוברים מחוז אנחנו לוקחים פוקימון אחד ומתחילים שישייה חדשה....
-
בוויזל אני חשבתי על זה חחח
אבל אין סיכוי שזה יקרה, אולי שהסידרה תיגמר יעשו כזה משחק סיכום ויהיו את כל המחוזות במשחק
-
[QUOTE=buizel שולט;693734]או שיהיה משחק אחד מיוחד שאנחנו מתחילים בקנטו ועוברים את כל המחוזות וכל פעם שאנחנו עוברים מחוז אנחנו לוקחים פוקימון אחד ומתחילים שישייה חדשה....[/QUOTE]
אין בזה טעם עדיף כבר לפצת את זה לכמה משחקים.. מה הטעם במשחק אם אחרי זה אתה מאבד ת'שישיה שעבדת עליה קשה
-
[QUOTE=Just Haim~;693741]אין בזה טעם עדיף כבר לפצת את זה לכמה משחקים.. מה הטעם במשחק אם אחרי זה אתה מאבד ת'שישיה שעבדת עליה קשה[/QUOTE]
אתה שומר את השישייה אבל אתה משתמש בה רק באותו מחוז... בכל מקרה לדעתי צריך להעלות את הרמה של הפוקימונים עד 200 עם עושים משחק כזה
-
המחוז הזה הוא ענקי אין סיכוי שיהיו 2 מחוזות
גוטו היה קטן והוא כבר היה ליד קנטו אז שילבו אותם
כל השאר זה איים לא מחוברים בכלל אז אין סיכוי גדול שזה יקרה אולי בספינה להואן או לסינו אבל לא לכל שאר המחוזות
ראיתי את המפה זה מחוז ענקי אז כמעט בטוח שלא יהיה שילוב
-
[QUOTE=Guille;693751]המחוז הזה הוא ענקי אין סיכוי שיהיו 2 מחוזות
גוטו היה קטן והוא כבר היה ליד קנטו אז שילבו אותם
כל השאר זה איים לא מחוברים בכלל אז אין סיכוי גדול שזה יקרה אולי בספינה להואן או לסינו אבל לא לכל שאר המחוזות
ראיתי את המפה זה מחוז ענקי אז כמעט בטוח שלא יהיה שילוב[/QUOTE]
איפה מצאת את המפה?
-
אני חושב שבאליט פור יהיה מאמן חושך ויהיה לו זורואק
-
[QUOTE=guylamed;693757]איפה מצאת את המפה?[/QUOTE]
יש מפה בסרביי זה מחוז סימטרי כזה
לגבי מאמן חושך וזוזוראק באליט פור:
לא נראה לי שיהיה מאמן חושך כבר היה 3 דורות ברצף
ואולי זוזוראק הוא כמו לוקריו משיגים מביצה באי אירון מריילי טוב לא מריילי והאי אירון אבל משהו דומה
-
כן בסוף מצאתי אבל אי אפשר לאמוד את גודל המחוז ממפה כזאת
-
[quote=Guille;693761]יש מפה בסרביי זה מחוז סימטרי כזה
לגבי מאמן חושך וזוזוראק באליט פור:
לא נראה לי שיהיה מאמן חושך כבר היה 3 דורות ברצף
ואולי זוזוראק הוא כמו לוקריו משיגים מביצה באי אירון מריילי טוב לא מריילי והאי אירון אבל משהו דומה[/quote]
יכול להיות שאתה צודק
אז אולי ייה מכון חושך זה יכול להיות מגניב
-
[QUOTE=chimcharboy;693776]יכול להיות שאתה צודק
אז אולי ייה מכון חושך זה יכול להיות מגניב[/QUOTE]
אני מאוד מקווה שיהיה מכון חושך כי עוד לא היה אחד
-
אני רוצה שבאיסשו יהיו יותר פוקימוני רעל, רוח,אופל ועל חושי משאר המחוזות
-
גם אני רוצה שיהיה מכון חושך זה יהיה ממש מגניב וגם באמת אף פעם לא היה אז יש סיכוי גבוה שיהיה
-
[QUOTE=Just Haim~;693741]אין בזה טעם עדיף כבר לפצת את זה לכמה משחקים.. מה הטעם במשחק אם אחרי זה אתה מאבד ת'שישיה שעבדת עליה קשה[/QUOTE]
זה יכול להיות נחמד אם אתה יכול לקבל את השישייה הקודמת שלך אבל הם נחשבים פוקמונים מוחלפים כך שאתה צריך להשיג מספר תגים בהתאם לרמה שלהם בשביל שהם יצייתו לך
-
[QUOTE=dcaovhiedn;693881]זה יכול להיות נחמד אם אתה יכול לקבל את השישייה הקודמת שלך אבל הם נחשבים פוקמונים מוחלפים כך שאתה צריך להשיג מספר תגים בהתאם לרמה שלהם בשביל שהם יצייתו לך[/QUOTE]
הם לא מצייתים בכלל או שלפעמים? אני אף פעם לא בדקתי דברים כאלה
תמיד חשבתי שהרמה שהם אומרים זה "תאמן עד לרמה הזאת למכון הבא"
-
חחח Guille זה גם מה שאני תמיד חושב
ואני מעדיף שיהיו יותר פוקימוני חשמל במשחק הזה כי אין כל כך הרבה בכל ארבעת המחוזות ואז יוצא כימעט שלרוב השחקנים יש כימעט תמיד את אלקטרובז או את לוקסרי
-
יש לי רעיון די מגניב:
אם הפוקדור פוגע בפוקימון הוא נתפס ישר אבל צריך לתכנן מסלול מדויק והפוקימון יכול לזוז
ככל שהפוקימון יותר קשה לתפיסה בדורות הקודמים ככה הוא יזוז יותר מהר ומרחקים יותר גדולים כאן וככל שיש לו פחות חיים הוא זז יותר לאט ומרחקים פחות גדולים
נראה לי די מגניב ויכול לשפר בהרבה את דרגות ההנאה במשחק
-
[quote=yoyoav02;709561]יש לי רעיון די מגניב:
אם הפוקדור פוגע בפוקימון הוא נתפס ישר אבל צריך לתכנן מסלול מדויק והפוקימון יכול לזוז
ככל שהפוקימון יותר קשה לתפיסה בדורות הקודמים ככה הוא יזוז יותר מהר ומרחקים יותר גדולים כאן
נראה לי די מגניב ויכול לשפר בהרבה את דרגות ההנאה במשחק[/quote]
לא נראה לי שזה יקרה..
אם בסדרה זה לא קורה-אז גם במשחקים לא,כי בסדרה אי אפשר לתכנן מסלול שיראו אותו...
-
[QUOTE=Master GoKu;709971]לא נראה לי שזה יקרה..
אם בסדרה זה לא קורה-אז גם במשחקים לא,כי בסדרה אי אפשר לתכנן מסלול שיראו אותו...[/QUOTE]
אבל בסדרה פוקדור יכול לפספס פוקמון, דבר שאין במשחקים. במשחקים הפוקדור בטוח פוגע אבל לא בטוח תופס, בסדרה הפוקדור לא תמיד פוגע ואם הוא פוגע אז הוא גם לא תמיד תופס. יכול להיות נחמד אם זה יהיה כמו בסדרה שצריך לכוון את הפוקדור כשזורקים אותו
-
[QUOTE=Master GoKu;709971]לא נראה לי שזה יקרה..
אם בסדרה זה לא קורה-אז גם במשחקים לא,כי בסדרה אי אפשר לתכנן מסלול שיראו אותו...[/QUOTE]
ברור שלא רואים אותו
מה אתה רוצה שיראו בסדרה קו שהוא המסלול של הפוקדור?
לא אבל המאמנים "מכוונים" את הפוקדורים שיפגעו בפוקימון
לי זה נראה רעיון נחמד
-
אני מקווה שסוף סוף מישהו שם ביפן יקלוט שזה קצת מפגר שאוניקס בוקע מביצה !!!!
חייבים להמציא פוקימון שמתפתח לאוניקס !!!!!!!!!!!
אם הם הצליחו עם סנורלקס אז גם זה אפשרי
-
[QUOTE=netanel770;712934]אני מקווה שסוף סוף מישהו שם ביפן יקלוט שזה קצת מפגר שאוניקס בוקע מביצה !!!!
חייבים להמציא פוקימון שמתפתח לאוניקס !!!!!!!!!!!
אם הם הצליחו עם סנורלקס אז גם זה אפשרי[/QUOTE]
צודק בהחלט
זה באמת נראה מפגר שדבר כזה ענק בוקע מביצה
לדעתי צריל להיות דומה לאוניקס אבל עם שתי אבנים בגודל 15 ס"מ כל אחת לא סלעים
וגם להוריד את הקרן זה נראה חזק מידי לפוקימון תינוק
-
[quote=dcaovhiedn;709979]אבל בסדרה פוקדור יכול לפספס פוקמון, דבר שאין במשחקים. במשחקים הפוקדור בטוח פוגע אבל לא בטוח תופס, בסדרה הפוקדור לא תמיד פוגע ואם הוא פוגע אז הוא גם לא תמיד תופס. יכול להיות נחמד אם זה יהיה כמו בסדרה שצריך לכוון את הפוקדור כשזורקים אותו[/quote]
זה היה יכול לקרות במשחקים של הדור הראשון, פשוט הסירו את האפשרות הזאת מאז.
-
יש לי השערה אולי יהיה פוקימון סייח (תינוק סוס) שמתפתח כמו אייבי עם אבנים אם זה אבן אש אז לפוניטה ואם זאת אבן חשמל (כרגע משמשת רק לאיבי ולפיקאצו) אז לזברה חשמל הזאת
-
אני רוצה שיהיה שיוויון בינינו לבין המאמנים במשחק, או שיתנו לנו לרכב על אופניים בתוך בניינים או שלא יאפשרו מאמן שהוא רוכב אופניים בתוך בניינים כמו מגדל הקרבות (בהנחה שהאופניים נשארים) כל פעם שאני רואה רוכב אופניים במגדל הקרבות זה מעצבן אותי שהוא יכול ואני לא
-
[QUOTE=dcaovhiedn;740146]אני רוצה שיהיה שיוויון בינינו לבין המאמנים במשחק, או שיתנו לנו לרכב על אופניים בתוך בניינים או שלא יאפשרו מאמן שהוא רוכב אופניים בתוך בניינים כמו מגדל הקרבות (בהנחה שהאופניים נשארים) כל פעם שאני רואה רוכב אופניים במגדל הקרבות זה מעצבן אותי שהוא יכול ואני לא[/QUOTE]
מה הטעם באופניים בתוך בניינים? אין שם מרחקים גדולים
-
[QUOTE=Guille;740164]מה הטעם באופניים בתוך בניינים? אין שם מרחקים גדולים[/QUOTE]
א. זה לא בגלל שצריך, זה בשביל עיקרון השוויוניות, שלא רק למאמנים בתוך המשחק יהיה אפשר לעשות את זה
ב. כשנכנסים למרכז הפוקמונים זה ממש מעצבן שצריך ללכת עד לקבלה ברגל (אפילו שזה ממש קצת), אני בשוונג של המהירות של האופניים ואז פתאום זה נפסק כי נכנסתי למרכז הפוקמונים וזה נהיה לאט.
-
[QUOTE=dcaovhiedn;740185]א. זה לא בגלל שצריך, זה בשביל עיקרון השוויוניות, שלא רק למאמנים בתוך המשחק יהיה אפשר לעשות את זה
ב. כשנכנסים למרכז הפוקמונים זה ממש מעצבן שצריך ללכת עד לקבלה ברגל (אפילו שזה ממש קצת), אני בשוונג של המהירות של האופניים ואז פתאום זה נפסק כי נכנסתי למרכז הפוקמונים וזה נהיה לאט.[/QUOTE]
תגיד אתה נוסע באופניים בביתי חולים בבית שלך נראה לך הגיוני?
-
[QUOTE=Guille;740213]תגיד אתה נוסע באופניים בביתי חולים בבית שלך נראה לך הגיוני?[/QUOTE]
תגיד אתה זורק כדור על יצור מוזר שיכול לספוג מכות חשמל, שריפות, צונאמים ומכות רצח ולהישאר בלי פגע, והיצור הזה הופך לאור אדום ונכנס לכדור, זה נראה לך הגיוני? זה משחק, ואם לאחרים מותר אז גם אני רוצה!!
-
[QUOTE=dcaovhiedn;740338]תגיד אתה זורק כדור על יצור מוזר שיכול לספוג מכות חשמל, שריפות, צונאמים ומכות רצח ולהישאר בלי פגע, והיצור הזה הופך לאור אדום ונכנס לכדור, זה נראה לך הגיוני? זה משחק, ואם לאחרים מותר אז גם אני רוצה!![/QUOTE]
חחה צודק
אבל אם אתה מדבר על שיוויון למה אתה יכול לזוז חופשי בעולם והמאמנים מחכים לך שנה באותו מקום?