-
[QUOTE=PO ZON;678945]
[B]Tiger[/B]
[B]הראקרוס תוקף שוב באס השמיים ופלוודרן מנסה להדוף אותו עם גפן מצליפה והוא מצליח כאשר תופס את בטנו של הראקרוס, השניים קרובים מאוד הראקרוס תוקף במכת קרן ופלוודרן תוקף בחבטה השניים פוגעים זה בזה בחוזקה ושניהם נופלים על האדמה, שניהם מחוסלים.[/B]
[B]"יפה ההראקרוס של חזק, אבל לא מספיק היה לך רק מזל, חזור פלוודרן, צא מיג'ומרו" אמר מרטין והוציא פוקימון דמוי לוטרה.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/be/500.png[/IMG]
][/QUOTE]
'לא טוב...נמסטים שלי יהיה חלש נגדו' אני חושב לעצמי,ונאנח בשקט
"צא נמסטים!פצצת עשן ואז להביור!"
-
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול מנסה לחמוק אבל סנם מהיר ממנו הוא תופס אותו בקשירה, קאקול מנצל את הקירבה לסנם ותוקף אותו באקח מים, סנם נפגע חזק ממתקפת אקדח מים.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תוקף בפצצת עשן ומיג'ומרו תוקף במערבולת ששואבת את כל העשן איתה ביחד, נמסטים תקוף בלהביור ומיג'ומרו זורק את המערבולת המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ, "קדימה מיג'ומרו תקוף בבועות וחסל את נמסטים" אומר מרטין שניראה עצבני. מיג'ומרו עומד לתקוף בבועות.[/B]
-
[quote=PO ZON;678945][B]PokeStyle[/B]
[B]אתם מחליפים את הפוקימונים באיזה מכונה ואז אתם עולים לקומה הבא שם נמצאת הזירה של המכון, "טוב אז קדימה בוא נילחם, צאי מריפ תתחילי לטעון אנרגיה" אמרה מרינה והוציאה מריפ קטנה.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/93/179.png[/IMG]
[/quote]
"צא קמסטר תשתמש בזריקת חול ואז דחיפה צא!"
-
[QUOTE=PO ZON;678972][B]יגאל[/B]
[B]קאקול מנסה לחמוק אבל סנם מהיר ממנו הוא תופס אותו בקשירה, קאקול מנצל את הקירבה לסנם ותוקף אותו באקח מים, סנם נפגע חזק ממתקפת אקדח מים.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תוקף בפצצת עשן ומיג'ומרו תוקף במערבולת ששואבת את כל העשן איתה ביחד, נמסטים תקוף בלהביור ומיג'ומרו זורק את המערבולת המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ, "קדימה מיג'ומרו תקוף בבועות וחסל את נמסטים" אומר מרטין שניראה עצבני. מיג'ומרו עומד לתקוף בבועות.[/B][/QUOTE]
קאקול עוד פעם אקדח מים על סנם ואז דחיפה על הקיר כדי להוריד את סנם מעלך
-
[B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר תוקף בזירקת חול אבל מריפ חומקת, היא רצה במהירות אל קמסטר ותוקפת אותו בזנב ברזל אבל קמסטר חומק, מריפ תוקפת במכת חשמל ומצליחה לפגוע בקמסטר שנופל על הריצפה וניפצע.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף באקדח מים שוב אבל סנם חומק, סנם תוקף בנשיכה וקאקול בחבטה הפוקימונים פוגעים זה בזה ונפגעים חזק, באותה מידה[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;678988][B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר תוקף בזירקת חול אבל מריפ חומקת, היא רצה במהירות אל קמסטר ותוקפת אותו בזנב ברזל אבל קמסטר חומק, מריפ תוקפת במכת חשמל ומצליחה לפגוע בקמסטר שנופל על הריצפה וניפצע.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף באקדח מים שוב אבל סנם חומק, סנם תוקף בנשיכה וקאקול בחבטה הפוקימונים פוגעים זה בזה ונפגעים חזק, באותה מידה[/B][/QUOTE]
קאקול תתקוף בשריטה ואז אקדח מים
-
[quote=PO ZON;678988][B]PokeStyle[/B]
[/quote]
"קמסטר לא!"
'אני חייב לעשות משהו כדי לנצח לפחות בסיבוב הזה כדי שיהיה לי יתרון עליה"
"קמסטר תשתמש בעלי תער כדי לנסות להתקדם לעבר מריפ ואז מגה שאיבה"
-
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue]למשתמשי המשחק[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue]בסוף חודש אוגוסט תתקיים הליגה, ובשביל שכולם יגיעו עד הליגה בסוף חודש אוגוסט צריך לקיים אוונטים, לכן בכל יום חמישי מהשבוע יתקיים מרתון - אוונט במשחק מהשעה 8 בערב עד 2 בלילה, אתם תשתתפו במרתון הזה?[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף הסריטה אבל סנם חומק, סנם תוקף בלהביור ופוגע בזנבו של קאקול, קאקול מתחיל לבכות, "קדימה חסל את הלוזר הזה סנם, חסל אותו בניב אש" צעק המאמן, סנם עומד לתקוף בניב אש.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר תוקף בעלי תער ופוגע במריפ שהעלים נתקעים בתוך הפרווה שעליה וחוסמים לה את מתקפות החשמל, לפתע קמסטר רץ למריפ קופץ עליה ומחבק אותה, הוא מתחיל לתקוף אותה בשאיבה, לפתע מריפ צורחת היא ומהגוף שלה יוצא אנרגיית חשמל חזקה, לפתע נוצר פיצוץ וקמסטר עף על הקיר של המכון אבל לא נפגע בקושי, העשן של הפיצוץ מתפזר ומריפ שוכבת על הריצפה היא מחוסלת, מרינה מחזירה את מריפ ומוציאה פוקימון דמוי דבורה שזזה במהירות מטורפת.[/B]
[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/8453/21566299.png[/IMG]
-
[quote=PO ZON;678999][B][SIZE=3][COLOR=royalblue]למשתמשי המשחק[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=royalblue]בסוף חודש אוגוסט תתקיים הליגה, ובשביל שכולם יגיעו עד הליגה בסוף חודש אוגוסט צריך לקיים אוונטים, לכן בכל יום חמישי מהשבוע יתקיים מרתון - אוונט במשחק מהשעה 8 בערב עד 2 בלילה, אתם תשתתפו במרתון הזה?[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר תוקף בעלי תער ופוגע במריפ שהעלים נתקעים בתוך הפרווה שעליה וחוסמים לה את מתקפות החשמל, לפתע קמסטר רץ למריפ קופץ עליה ומחבק אותה, הוא מתחיל לתקוף אותה בשאיבה, לפתע מריפ צורחת היא ומהגוף שלה יוצא אנרגיית חשמל חזקה, לפתע נוצר פיצוץ וקמסטר עף על הקיר של המכון אבל לא נפגע בקושי, העשן של הפיצוץ מתפזר ומריפ שוכבת על הריצפה היא מחוסלת, מרינה מחזירה את מריפ ומוציאה פוקימון דמוי דבורה שזזה במהירות מטורפת.[/B]
[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/8453/21566299.png[/IMG][/quote]
[B]אני השתתף אחי אבל תעשה משעה יותר מוקדמת לא!? כי אנשם לא ישארו עד 2[/B]
[B]וחוץ מזה מה עושים במרתון הזה?[/B]
[B]--------------------------------------[/B]
'אני יודע איך להתמודד איתה,אני חושב'
"קמסטר חזור! צא ארון תשתמש בהתקשחות"
-
[QUOTE=PO ZON;678999][B][SIZE=3][COLOR=royalblue]למשתמשי המשחק[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף הסריטה אבל סנם חומק, סנם תוקף בלהביור ופוגע בזנבו של קאקול, קאקול מתחיל לבכות, "קדימה חסל את הלוזר הזה סנם, חסל אותו בניב אש" צעק המאמן, סנם עומד לתקוף בניב אש.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[IMG]http://img227.imageshack.us/img227/8453/21566299.png[/IMG][/QUOTE]
כן אני השתתף
-----------------------
אני אומר לקאקול אל תבכה תראה לו שאתה חזק תתקוף באקדח מים
-
[QUOTE=PO ZON;678972]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תוקף בפצצת עשן ומיג'ומרו תוקף במערבולת ששואבת את כל העשן איתה ביחד, נמסטים תקוף בלהביור ומיג'ומרו זורק את המערבולת המתקפות פוגעות זו בזו ונוצר פיצוץ, "קדימה מיג'ומרו תקוף בבועות וחסל את נמסטים" אומר מרטין שניראה עצבני. מיג'ומרו עומד לתקוף בבועות.[/B][/QUOTE]
"נמסטים,תשתמש בלהביור!"
-
[B]PokeStyle[/B]
[B]העיקר שתהיו ברוב המרתון לא חשוב לי עד 2, מה שיהיה ברמתון הזה זה שניתקדם הרבה במשחק, ואחרי שיגמר המרתון אני העשה סיכום ומי שהגיב הכי הרבה במרתון יקבל איזה פרס.[/B]
[B]----------------------[/B]
[B]"ביש תסתובבי סביב ארון בלי להפסיק" אמרה מרינה, ארון תקף בהתקשחות ולא זז, ביש החלה לסבתובב סביבו במהירות בלי הפסקה, לפתע אתה שם לב שארון ניראה מסוחרחר מאוד ועוד שניה הוא מפסיק להשתמש בהתקשחות בגלל שהוא מסוחרר.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף באדח מים וסנם תוקף בניב אש השניים פוגעים זה בזה אבל סנם פוגע חזק יותר ומחסל את קאקול, "ידעתי שאתה לוזר" אמר המאמן והחזיר את סנם לפוקדור והחל ללכת מהאזור.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B][COLOR=#4169e1]בסוף חודש אוגוסט תתקיים הליגה, ובשביל שכולם יגיעו עד הליגה בסוף חודש אוגוסט צריך לקיים אוונטים, לכן בכל יום חמישי מהשבוע יתקיים מרתון - אוונט במשחק מהשעה 8 בערב עד 2 בלילה, אתה תשתתף במרתון הזה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]-----------------------------[/COLOR][/B]
[B]מיג'ומרו תוקף בבועות ונמסטים תוקף בלהביור והמתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ אבל אף פוקימון לא נפגע. "קדימה מיג'ומרו חסל את נמסטים במערבות עם" צועק מרטין, מיג'ומרו יוצר מערבולת ענקית שעומדת לעוף לכיוונו של נמסטים.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;679006][B]PokeStyle[/B]
[B]העיקר שתהיו ברוב המרתון לא חשוב לי עד 2, מה שיהיה ברמתון הזה זה שניתקדם הרבה במשחק, ואחרי שיגמר המרתון אני העשה סיכום ומי שהגיב הכי הרבה במרתון יקבל איזה פרס.[/B]
[B]"ביש תסתובבי סביב ארון בלי להפסיק" אמרה מרינה, ארון תקף בהתקשחות ולא זז, ביש החלה לסבתובב סביבו במהירות בלי הפסקה, לפתע אתה שם לב שארון ניראה מסוחרחר מאוד ועוד שניה הוא מפסיק להשתמש בהתקשחות בגלל שהוא מסוחרר.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף באדח מים וסנם תוקף בניב אש השניים פוגעים זה בזה אבל סנם פוגע חזק יותר ומחסל את קאקול, "ידעתי שאתה לוזר" אמר המאמן והחזיר את סנם לפוקדור והחל ללכת מהאזור.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B][COLOR=#4169e1]בסוף חודש אוגוסט תתקיים הליגה, ובשביל שכולם יגיעו עד הליגה בסוף חודש אוגוסט צריך לקיים אוונטים, לכן בכל יום חמישי מהשבוע יתקיים מרתון - אוונט במשחק מהשעה 8 בערב עד 2 בלילה, אתה תשתתף במרתון הזה?[/COLOR][/B]
[B]מיג'ומרו תוקף בבועות ונמסטים תוקף בלהביור והמתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ אבל אף פוקימון לא נפגע. "קדימה מיג'ומרו חסל את נמסטים במערבות עם" צועק מרטין, מיג'ומרו יוצר מערבולת ענקית שעומדת לעוף לכיוונו של נמסטים.[/B][/QUOTE]
אני רץ לקאקול ואומר לו שהוא חזק יותר ממה שאני חשבתי ושאנחנו צריכים לתפוס עד פוקמונים
-
[quote=PO ZON;679006][B]PokeStyle[/B]
[/quote]
[B]אה מגניב למה לא חחח אני בפנים![/B]
[B]------------------------------[/B]
'אני חייב לחשוב על דרך לעצור את ביש' אחשוב לעצמי בדאגה
"ארון תשתמש במכת בוץ לאוויר כדי שביש לא תראה אותך ואז חבטה"
-
[QUOTE=PO ZON;679006]
[B]Tiger[/B]
[B]מיג'ומרו תוקף בבועות ונמסטים תוקף בלהביור והמתקפות פוגעות זו בזו ויוצרות פיצוץ אבל אף פוקימון לא נפגע. "קדימה מיג'ומרו חסל את נמסטים במערבות עם" צועק מרטין, מיג'ומרו יוצר מערבולת ענקית שעומדת לעוף לכיוונו של נמסטים.[/B][/QUOTE]
אני מניח שאין בעיה...:embarrassed:
--
"נמסטים,תשתמש במסך עשן ואז תתחמק ותשתמש בלהביור!"
-
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]כולם לזכור[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=navy]היום בערב מרתון תגובות מהשעה 8 בערב[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]יגאל[/B]
[B]לפתע הפרופסור מגיעה הוא מרפא את קאקול ומביא לך את התיק למאמנים המתחילים שמצויד בפוקדע ובחמישה פוקדורים. אתה נפרד מהפרופסור ומתחיל ללכת באזור, לפתע קאקול מבחין בפוקימון דמוי תוקי שיושב על העץ הוא עושה פרצופים שמעצבנים את קאקול.[/B]
[IMG]http://img682.imageshack.us/img682/6242/51880526.png[/IMG]
[B]PokeStyle[/B]
[B]ארון מתחיל לירות על ביש כדורי בוץ אבל היא חומקת הוא מנסה בחבטה אבל היא חומקת גם מי זה במהירות, לפתע ביש משלבת בין מתקפת וולט לזנב ברזל, ומעבירה את כל אנרגיית הוולט שהיא צוברת לזנב ותוקפת עם זה בזנב ברזל, ארון נפגע חזק ועף על קיר המכון, ניראה שהפגיעה גרמה לו לסיחרור.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תוקף במסך עשן, ומיג'ומרו זורק את המערבולת ששואבת את מסך העשן עליה, נמסטים תוקף בלהביור שנספג מהר במערבולת, המערבולת פוגעת בנמסטים ומכניסה אותו עליה נמסטים נפגע חזק מעוד ועף על הריצפה, נמסטים מחוסל.[/B]
[B]"בשביל לנצח אותי תצטרך פוקימונים חזקים יותר, ועוד פוקימונים, הפוקימונים שלך לא מאומנים מספיק כדי לנצח אותי, טוב אני זזתי למכון החשמל שבעיר ספאק" אמר מרטין והחל ללכת.[/B]
-
[quote=PO ZON;682348][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]כולם לזכור[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=navy]היום בערב מרתון תגובות מהשעה 8 בערב[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]PokeStyle[/B]
[B]ארון מתחיל לירות על ביש כדורי בוץ אבל היא חומקת הוא מנסה בחבטה אבל היא חומקת גם מי זה במהירות, לפתע ביש משלבת בין מתקפת וולט לזנב ברזל, ומעבירה את כל אנרגיית הוולט שהיא צוברת לזנב ותוקפת עם זה בזנב ברזל, ארון נפגע חזק ועף על קיר המכון, ניראה שהפגיעה גרמה לו לסיחרור.[/B]
[/quote]
[B]אין בעיה אחי זוכר[/B]
[B]-------------------[/B]
"ארון אתה בסדר?! אצעק לו 'אני חייב לחשוב על אסטרטגיה כדי לפגוע בביש!' אחשוב לעצמי בדאגה
"ארון תשתמש בחבטה על האדמה כדי ליצור ערפל ולהאט את ביש ואז תשתמש במכת בוץ"
'מקווה שזה יעבוד' אחשוב בדאגה
-
[B]PokeStyle[/B]
[B]ארון בועט בריצפה אבל היא עשויה מתכת והוא לא מצליח לצור ממנה סוג של עשן, ארון תוקף במתקפת בוץ שוב אבל שוב הוא מפספס, ביש ממשיכה לזוז ואפילו אתה מתקשה לעקוב. "ביש הוא פוקימון שעובד על מהירות, מאמנים תוקפים ישר בלי לחשוב, וזה מחליש את הפוקימונים שלהם, בקצב שארון מגיב הוא יהיה מחוסל עוד כמה דקות." אומרת מרינה.[/B]
[B]לפתע אתה נזכר שפיבי גם אמרה לך שביש הוא פוקימון מאוד קשה, אבל כדי לנצח אותו צריך להשתמש במתקפה שלא תיתן לו אפשרות לברוח ולנסות לפגוע בכנפיים שלו שהם בעצם מה שנותן לו את המהירות.[/B]
-
[quote=PO ZON;682350][B]PokeStyle[/B]
[B]ארון בועט בריצפה אבל היא עשויה מתכת והוא לא מצליח לצור ממנה סוג של עשן, ארון תוקף במתקפת בוץ שוב אבל שוב הוא מפספס, ביש ממשיכה לזוז ואפילו אתה מתקשה לעקוב. "ביש הוא פוקימון שעובד על מהירות, מאמנים תוקפים ישר בלי לחשוב, וזה מחליש את הפוקימונים שלהם, בקצב שארון מגיב הוא יהיה מחוסל עוד כמה דקות." אומרת מרינה.[/B]
[B]לפתע אתה נזכר שפיבי גם אמרה לך שביש הוא פוקימון מאוד קשה, אבל כדי לנצח אותו צריך להשתמש במתקפה שלא תיתן לו אפשרות לברוח ולנסות לפגוע בכנפיים שלו שהם בעצם מה שנותן לו את המהירות.[/B][/quote]
'אני לא יכול לעשות הרבה כי לארון אין מתקפות חזקות וטובות אבל אני ינסה משהו שאולי זה הסיכוי האחרון שלי' אחשוב בדאגה
"ארון תשתמש במתקפת בוץ לעבר ביש ואז תקפוץ לתוך הבוץ לעבר ביש ותשתמש בנגיחה צא!"
'מקווה שזה יפעל כי ככה ביש לא תראה אותו והיא לא תוכל להתחמק' אחשוב לעצמי
-
[B]PokeStyle[/B]
[B]ארון משתמש במתקפת בוץ ואז לפתע הוא מתחיל לרוץ וקופץ לתוך הבוץ ועף לכיוונו של ביש, ביש תוקף בתגובה בוולט, השניים פוגעים זה בזה, ונוצר פיצוץ חזק, ביש נפגע אבל מצבו עדיין טוב, והוא עדיין ממשיך לזוז מהר, אבל ארון נפגע מאוד, כניראה שביש כמה רמות מעליו, ארון מסוחרר מאוד הוא לא יודע היכן ביש נמצאת והתזוזה המהירה של ביש לא תורמת לו הרבה.[/B]
-
[quote=PO ZON;682355][B]PokeStyle[/B]
[B]ארון משתמש במתקפת בוץ ואז לפתע הוא מתחיל לרוץ וקופץ לתוך הבוץ ועף לכיוונו של ביש, ביש תוקף בתגובה בוולט, השניים פוגעים זה בזה, ונוצר פיצוץ חזק, ביש נפגע אבל מצבו עדיין טוב, והוא עדיין ממשיך לזוז מהר, אבל ארון נפגע מאוד, כניראה שביש כמה רמות מעליו, ארון מסוחרר מאוד הוא לא יודע היכן ביש נמצאת והתזוזה המהירה של ביש לא תורמת לו הרבה.[/B][/quote]
'מה אני יכול לעשות אני חייב עזרה כלשהי' אחשוב לעצמי
"ארון תשתמש בהתקשחות כדי שתוכל לנוח קצת"
'אין לי מה לעשות אני כנראה לא ינצח בקרב הזה' אחשוב לעצמי בעצב
-
[B]PokeStyle[/B]
[B]ארון מנסה לתקוף בהתקשחות אבל הוא לא מרוכז מספיק ביש תוקפת בזנב ברזל עם וולט ופוגעת בארון חזק, ארון עף על הקיר של המכון שוב והוא לא מגיב יותר, ארון מחוסל.[/B]
[B]יש לך את קמסטר או שתבחר בין גבייט לשייממה[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;682348][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]כולם לזכור[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]יגאל[/B]
[B]לפתע הפרופסור מגיעה הוא מרפא את קאקול ומביא לך את התיק למאמנים המתחילים שמצויד בפוקדע ובחמישה פוקדורים. אתה נפרד מהפרופסור ומתחיל ללכת באזור, לפתע קאקול מבחין בפוקימון דמוי תוקי שיושב על העץ הוא עושה פרצופים שמעצבנים את קאקול.[/B]
[IMG]http://img682.imageshack.us/img682/6242/51880526.png[/IMG]
[B]PokeStyle[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]נמסטים תוקף במסך עשן, ומיג'ומרו זורק את המערבולת ששואבת את מסך העשן עליה, נמסטים תוקף בלהביור שנספג מהר במערבולת, המערבולת פוגעת בנמסטים ומכניסה אותו עליה נמסטים נפגע חזק מעוד ועף על הריצפה, נמסטים מחוסל.[/B]
[B]"בשביל לנצח אותי תצטרך פוקימונים חזקים יותר, ועוד פוקימונים, הפוקימונים שלך לא מאומנים מספיק כדי לנצח אותי, טוב אני זזתי למכון החשמל שבעיר ספאק" אמר מרטין והחל ללכת.[/B][/QUOTE]
קאקול תתקוף אותו באקדח מים
-
[b]יגאל[/b]
[b]קאקול תוקף באקדח מים ופוגע בפוקמון תוקי ומפיל אותו מהעץ, הפוקמון תוקי מתעצבן הוא תוקף בסופה ומעיף את קאקול על הריצפה, קאקול נפגע.[/b]
-
[QUOTE=PO ZON;682377][b]יגאל[/b]
[b]קאקול תוקף באקדח מים ופוגע בפוקמון תוקי ומפיל אותו מהעץ, הפוקמון תוקי מתעצבן הוא תוקף בסופה ומעיף את קאקול על הריצפה, קאקול נפגע.[/b][/QUOTE]
אני אומר לקאקול לקום ולתקוף באקדח מים בזמן ריצה על התוקי ואז שהתקוף בשריטה
-
[quote=PO ZON;682373][B]PokeStyle[/B]
[B]ארון מנסה לתקוף בהתקשחות אבל הוא לא מרוכז מספיק ביש תוקפת בזנב ברזל עם וולט ופוגעת בארון חזק, ארון עף על הקיר של המכון שוב והוא לא מגיב יותר, ארון מחוסל.[/B]
[B]יש לך את קמסטר או שתבחר בין גבייט לשייממה[/B][/quote]
"כל הכבוד אני רואה שביש שלך חזקה" ואחייך אליה
"צא קמסטר תשתמש בזריקת חול לאויר כדי להאט את ביש ואז תשתמש בעלי תער על הכנפיים שלה צא!"
-
[B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף באקדח מים בזמן שהוא רץ אבל הפוקימון חומק , קאקול מתקרב אל התוקי במהירות וקופץ לעברו ותוקף אותו בשריטה, הפוקימון תוכי נופל ונפגע, קאקול מנצל את זה שהוא פצוע ותוקף אותו באדח מים, הפוקימון תוכי מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור והפוקדור פוגע בתוקי ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה פוקימון ראשון, אתה בודק מדיע על הפוקימון בפוקדע שלך, "פאר, פוקימון התוכי, כאשר הוא מאבד נוצות הם נשרפות כאשר הם נופלות מגופו, הוא עף במהירות גדולה, המתקפות שיש לפאר שלך הם: להביור, ניקור, צרחה, סופה." אומר הפוקדע.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר משתמש בזריקת חול דבר שלא מאט את ביש, קמסטר תוקף בעלי תער אבל ביש חומקת כל הזמן, לפתע קמסטר מתעצבן הגלגל שסביב ראשו מתחיל להסתובב במהירות ומוציא עלים לכל הכיוונים, ביש מנסה לחמוק אבל לא מצליחה וכמה עלים פוגעים בה ובכנפיה, ביש נופלת לאדמה וקמסטר מנצל את ההזדמנות לפתע הוא תוקף במכת גוף, וקופץ על ביש, ביש נפגעת חזק ולא יכולה להלחם יותר, מרינה מחזירה את ביש ומוציא פיקאצ'ו שניראה תמים מאוד, אבל הזנב שלו נראה מאוד גדול לעומת הפיקאצ'ואים האחרים שראיתה במקום, קמסטר למד מכת גוף[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0a/025.png[/IMG]
-
[quote=PO ZON;682388][B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר משתמש בזריקת חול דבר שלא מאט את ביש, קמסטר תוקף בעלי תער אבל ביש חומקת כל הזמן, לפתע קמסטר מתעצבן הגלגל שסביב ראשו מתחיל להסתובב במהירות ומוציא עלים לכל הכיוונים, ביש מנסה לחמוק אבל לא מצליחה וכמה עלים פוגעים בה ובכנפיה, ביש נופלת לאדמה וקמסטר מנצל את ההזדמנות לפתע הוא תוקף במכת גוף, וקופץ על ביש, ביש נפגעת חזק ולא יכולה להלחם יותר, מרינה מחזירה את ביש ומוציא פיקאצ'ו שניראה תמים מאוד, אבל הזנב שלו נראה מאוד גדול לעומת הפיקאצ'ואים האחרים שראיתה במקום, קמסטר למד מכת גוף[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0a/025.png[/IMG][/quote]
'מעניין מאוד הפיקאצ'ו הזה נראה מיוחד משאר הפיקאצ'ואים שראיתי' אחשוב לעצמי
"קמסטר תשתמש בזריקת חול ואז עלי תער צא!"
-
[QUOTE=PO ZON;682388][B]יגאל[/B]
[B]קאקול תוקף באקדח מים בזמן שהוא רץ אבל הפוקימון חומק , קאקול מתקרב אל התוקי במהירות וקופץ לעברו ותוקף אותו בשריטה, הפוקימון תוכי נופל ונפגע, קאקול מנצל את זה שהוא פצוע ותוקף אותו באדח מים, הפוקימון תוכי מחוסל, אתה זורק עליו פוקדור והפוקדור פוגע בתוקי ומכניס אותו עליו, הפוקדור זז מצד לצד עד שלפתע הוא נעצר, כל הכבוד תפסתה פוקימון ראשון, אתה בודק מדיע על הפוקימון בפוקדע שלך, "פאר, פוקימון התוכי, כאשר הוא מאבד נוצות הם נשרפות כאשר הם נופלות מגופו, הוא עף במהירות גדולה, המתקפות שיש לפאר שלך הם: להביור, ניקור, צרחה, סופה." אומר הפוקדע.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/0a/025.png[/IMG][/QUOTE]
אני אומר לקוקאל שהוא היה טוב ואנחנו ממשיכים לחפש עד פוקימון אחד לתפוס
-
[QUOTE=PO ZON;682348][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=navy]כולם לזכור[/COLOR][/SIZE][/B]
[B]Tiger[/B]
[B]"בשביל לנצח אותי תצטרך פוקימונים חזקים יותר, ועוד פוקימונים, הפוקימונים שלך לא מאומנים מספיק כדי לנצח אותי, טוב אני זזתי למכון החשמל שבעיר ספאק" אמר מרטין והחל ללכת.[/B][/QUOTE]
אני נאנח,ומחזיר את נמסטים לפוכדור.
לאחר מכן אני נכנס למרכז הפוקימונים,מרפא את הפוקימונים שלי.
-
[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=navy]מרתון המשחק מתחיל עכשיו, מעשיו התגובות שלכם יספרו ומי שיגיב הכי הרבה הערב יקבל פרס[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר תוקף בזריקת חול אבל פיקאצ'ו משתמש בזנב שלו וקופץ לגובה ומתחמק מהמתקפה, [/B]
[B]"קדימה בוא נתחיל לקרוע אותו, פיקאצ'ו שלב זנב ברזל וולט ותראה לו מה אתה יודע לעשות" צעקה מרינה, לפתע פיקאצ'ו החל לרדת במהירות כאשר הוא משתמש בוולט וכאשר הוא הגיע קרוב למסטר הוא התהפך לכיוון הישבן והשתמש בזנב ברזל, לפתע זנבו של פיקאצ'ו החל לזהור ולהסתובב, קמסטר תקוף בעלי התער, וזנבו של פיקאצ'ו החל להעיף את העלים מפיקאצ'ו, לפתע המתקפה פגע בקמסטר שנפגע חזק ועף על קיר המכון, קמסטר הפצוע לא מחוסל.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]אתה ממשיך ללכת ולחפש פוקימונים, ולפתע אתה רואה את דוכן החשמל שבו אתה צריך לנצח כדי להיכנס למכון החשמל. וליד אתה רואה מלא מלא קרנווינים.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/55/Spr_4p_455.png[/IMG]
[B]Tiger[/B]
[B]אתה מרפא את הפוקימונים שלך, ואחרי שאתה מרפא אתה שומע שבין העיר וולט לבין העיר ספארק צוות F השתלטו על הדרך והם חטפו אנשים. וצוותי החילוץ נתקעו בעיר מגמה בגלל תרגיל של צוות F.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;683308][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=navy]מרתון המשחק מתחיל עכשיו, מעשיו התגובות שלכם יספרו ומי שיגיב הכי הרבה הערב יקבל פרס[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר תוקף בזריקת חול אבל פיקאצ'ו משתמש בזנב שלו וקופץ לגובה ומתחמק מהמתקפה, [/B]
[B]"קדימה בוא נתחיל לקרוע אותו, פיקאצ'ו שלב זנב ברזל וולט ותראה לו מה אתה יודע לעשות" צעקה מרינה, לפתע פיקאצ'ו החל לרדת במהירות כאשר הוא משתמש בוולט וכאשר הוא הגיע קרוב למסטר הוא התהפך לכיוון הישבן והשתמש בזנב ברזל, לפתע זנבו של פיקאצ'ו החל לזהור ולהסתובב, קמסטר תקוף בעלי התער, וזנבו של פיקאצ'ו החל להעיף את העלים מפיקאצ'ו, לפתע המתקפה פגע בקמסטר שנפגע חזק ועף על קיר המכון, קמסטר הפצוע לא מחוסל.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]אתה ממשיך ללכת ולחפש פוקימונים, ולפתע אתה רואה את דוכן החשמל שבו אתה צריך לנצח כדי להיכנס למכון החשמל. וליד אתה רואה מלא מלא קרנווינים.[/B]
[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/5/55/Spr_4p_455.png[/IMG]
[B]Tiger[/B]
[B]אתה מרפא את הפוקימונים שלך, ואחרי שאתה מרפא אתה שומע שבין העיר וולט לבין העיר ספארק צוות F השתלטו על הדרך והם חטפו אנשים. וצוותי החילוץ נתקעו בעיר מגמה בגלל תרגיל של צוות F.[/B][/QUOTE]
אני מוציא את פאר ואומר לו שתקוף בלהביור את הקרניון החזק ביותר
-
[quote=PO ZON;683308][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=navy]מרתון המשחק מתחיל עכשיו, מעשיו התגובות שלכם יספרו ומי שיגיב הכי הרבה הערב יקבל פרס[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]PokeStyle[/B]
[B] .[/B][/quote]
"קמסטר תשתמש בזריקת חול כדי לנסות ולהתקדם לפיקאצ'ו ואז מגה שאבה צא!"
-
[B]יגאל[/B]
[B]פאר יוצא מהפוקדור ותוקף את הקרניווין בלהביור, הקרניוון המופתע חומק במהירות, הוא תוקף ביריית זרע ופוגע חזק בפאר שנופל על הריצפה.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר תוקף שוב בזריקת חול, וזה שוב לא עובד כי שוב פיקאצ'ו חומק, קמסטר תוקף במגמה שאיבה ושואב מפיקאצ'ו אנרגיה, פיקאצ'ו מתעצבן, הוא תוקף בוולט ואז שניה אחת לפני שהוא פוגע בקמסטר הוא תוקף באנרגיית חזיז, קמסטר תוקף במכת גוף כדי להדוף את האנרגיה, דבר שגורם לפיצוץ ופוגע חזק בקמסטר, קמסטר מחוסל, עכשיו אתה חייב לבחור בין שייממה לבין גיבייט, כי תוכל להשתמש רק באחד מהם לקרב. [/B]
-
[quote=PO ZON;683333][B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר תוקף שוב בזריקת חול, וזה שוב לא עובד כי שוב פיקאצ'ו חומק, קמסטר תוקף במגמה שאיבה ושואב מפיקאצ'ו אנרגיה, פיקאצ'ו מתעצבן, הוא תוקף בוולט ואז שניה אחת לפני שהוא פוגע בקמסטר הוא תוקף באנרגיית חזיז, קמסטר תוקף במכת גוף כדי להדוף את האנרגיה, דבר שגורם לפיצוץ ופוגע חזק בקמסטר, קמסטר מחוסל, עכשיו אתה חייב לבחור בין שייממה לבין גיבייט, כי תוכל להשתמש רק באחד מהם לקרב. [/B][/quote]
"אין בעיה! צא גיבייט! תשתמש בחפירה ואז זעם דרקון!
-
[QUOTE=PO ZON;683333][B]יגאל[/B]
[B]פאר יוצא מהפוקדור ותוקף את הקרניווין בלהביור, הקרניוון המופתע חומק במהירות, הוא תוקף ביריית זרע ופוגע חזק בפאר שנופל על הריצפה.[/B]
[B]PokeStyle[/B]
[B]קמסטר תוקף שוב בזריקת חול, וזה שוב לא עובד כי שוב פיקאצ'ו חומק, קמסטר תוקף במגמה שאיבה ושואב מפיקאצ'ו אנרגיה, פיקאצ'ו מתעצבן, הוא תוקף בוולט ואז שניה אחת לפני שהוא פוגע בקמסטר הוא תוקף באנרגיית חזיז, קמסטר תוקף במכת גוף כדי להדוף את האנרגיה, דבר שגורם לפיצוץ ופוגע חזק בקמסטר, קמסטר מחוסל, עכשיו אתה חייב לבחור בין שייממה לבין גיבייט, כי תוכל להשתמש רק באחד מהם לקרב. [/B][/QUOTE]
אני אומר לפאר לתקוף בלהביור לאז בניקור
-
[B]PokeStyle[/B]
[B]גבייט יוצא מהפוקדור הוא נראה עצבני הוא מתחיל לחפור במהירות, לפתע פיקאצ'ו שוכב על הריצפה, כעבור כמה שניות הוא קם במהירות וקופץ לגבוה, לפתע גבייט יוצא, הוא תוקף בזעם דרקון ופיקאצ'ו תוקף בזנב ברזל השניים פוגעים זה בזה אבל אף אחד מהם לא נפגע.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]פאר תוקף שוב בלהביור אבל קרניווין חומק שוב, קרניווין תוקף בנשיכה ופוצע חזק מאוד את פאר, פאר חלש מדי כדי לתקוף בניקור.[/B]
-
[QUOTE=PO ZON;683340][B]PokeStyle[/B]
[B]גבייט יוצא מהפוקדור הוא נראה עצבני הוא מתחיל לחפור במהירות, לפתע פיקאצ'ו שוכב על הריצפה, כעבור כמה שניות הוא קם במהירות וקופץ לגבוה, לפתע גבייט יוצא, הוא תוקף בזעם דרקון ופיקאצ'ו תוקף בזנב ברזל השניים פוגעים זה בזה אבל אף אחד מהם לא נפגע.[/B]
[B]יגאל[/B]
[B]פאר תוקף שוב בלהביור אבל קרניווין חומק שוב, קרניווין תוקף בנשיכה ופוצע חזק מאוד את פאר, פאר חלש מדי כדי לתקוף בניקור.[/B][/QUOTE]
אני אומר לפאר לתקוף בסופה ואז בצעקה
-
[QUOTE=PO ZON;683308][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=navy]מרתון המשחק מתחיל עכשיו, מעשיו התגובות שלכם יספרו ומי שיגיב הכי הרבה הערב יקבל פרס[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B]Tiger[/B]
[B]אתה מרפא את הפוקימונים שלך, ואחרי שאתה מרפא אתה שומע שבין העיר וולט לבין העיר ספארק צוות F השתלטו על הדרך והם חטפו אנשים. וצוותי החילוץ נתקעו בעיר מגמה בגלל תרגיל של צוות F.[/B][/QUOTE]
ולפי דעתי,מן הסתם זה יהיה POKESTYLE...(וסיכוי קטן יותר שזה יהיה יגאל)
--
'הרי אני היחידי שיכול להציל אותם,אני סופר ראין!!!' אני חושב לעצמי והולך לדרך הזו.
-
[B]יגאל[/B]
[B]פאר תוקף בסופה וקרניוויין מנסה לחמוק אבל לא מצליח והוא נפגע, פאר תוקף בצרחה שבמבלבלת קצת את קרניווין הפצוע.[/B]
[B]Tiger[/B]
[B]לא חובה, הפרס הוא לא על התגובות שעשיתה עד היום, זה על התגובות שאתה כותב רק היום במרתון, אז כולם יכולים לזכות[/B]
[B]---------------------------[/B]
[B]אתה לוקח את הפוקימונים ויוצא מן העיר וולט, אתה מתחיל ללכת לפתע אתה רואה את הצוות הוא עושה משהו, אתה רואה מלא מלא מסוקים של הצוות, ואתה גם רואה מלא מלא אנשים קשורים שהם החטופים של הצוות, נראה שמאמני הצוות חופרים באדמה כדי לחפש משהו.[/B]