-
[quote=אדון פריון;675872][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה אומרת :"לא היא בגריפינדור היא סוג של הרמיוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את שומעת קולות צחוק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד צועק :"[B]שקט![/B]" וכל הצחוקים נפסקו.[/FONT][/COLOR][/quote]
ני מפסיקה לדבר עם לולה ומביטה אל האגריד
-
[quote=אדון פריון;675872][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אתן נכנסות לסירה והסירה מתחילה לנוע כעבור חמש דקות את רואה את הטירה.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"איזה דירה גדולה ומוהדרת,מעניין עם היופי שלה נמצא גם בפנים ולא רק בחוץ...'אני חושבת ונכנסת לתוך הטירה.
-
[quote=אדון פריון;675872][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"לא נראה סרטני אש אלא נראה יצור דווקא יותר חביב ויותר נוח לשיחה,פירנזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]קנטאור זקן יחסית עם שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"פירנזה תלמידים,תלמידים פירנזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]פירנזה גד גידה. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
"היי אתה סוס " אומר
-
[quote=אדון פריון;675828]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר לך :"שמע בו נפתח דף חדש בסדר אני די מעריך את הנועזות שלך".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"סבבה, אבל זה כלל לא אומר שאנחנו חברים, זה אומר שאני לא אתקוף אותך בפעם הבאה שתפנה אליי" אני אומר לו ולוחץ את ידו, ומשם ממהר למגורי השינה, ללבוש פיג'מה.
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']פירנזה אומר בעצבנות :"אני קנטאור ולא סוס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"תכירו את פירנזה הוא קנטאור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מין הטירה יוצא קנטאור יפה טוהר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הקנטאור אומר :"שמי פירנזה לפני כמה שנים הגעתי לבית הספר כדי ללמד את התלמידים גילוי עתידות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר :"בסדר מה שתגיד אתה לא רוצה לאכול?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מסתובב ואתה רואה מגשים שלמים של כול האוכל שאתה אוהב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר :"פשוט עיצבן אותי שלא נפגעת ממני פעם אחת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי אומר :"זה בסדר זה קורה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']אישה נמוכה יחסית מסמנת לכם להיכנס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;676106][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"תכירו את פירנזה הוא קנטאור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]מין הטירה יוצא קנטאור יפה טוהר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הקנטאור אומר :"שמי פירנזה לפני כמה שנים הגעתי לבית הספר כדי ללמד את התלמידים גילוי עתידות".[/FONT][/COLOR][/quote]
"ואו" אני אומרת ונזכרת שראיתי פעם תמונה של קנטאור בספר
-
[quote=אדון פריון;676106]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר :"פשוט עיצבן אותי שלא נפגעת ממני פעם אחת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי אומר :"זה בסדר זה קורה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR]
"עזוב" אני אומר לו "זה היה מזל. אני עוד בקושי יודע קסמים, זה לא שאני כל כך כשרוני"
-
[quote=אדון פריון;676106][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אישה נמוכה יחסית מסמנת לכם להיכנס.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"זה מה שהתחלתי לעשות אך את חסמת לי כרגע את הדרך אולי מוטב שתזוז קצת לפנות לנו מקום להמשך הדרך?"אני אומרת בבקצת עצבנות וממשיכה בדרכי לכיוון הטירה.
-
[quote=אדון פריון;676106][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]פירנזה אומר בעצבנות :"אני קנטאור ולא סוס".[/FONT][/COLOR]
"מזה קנטאור" אומר
-
[quote=אדון פריון;676106]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר :"בסדר מה שתגיד אתה לא רוצה לאכול?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה מסתובב ואתה רואה מגשים שלמים של כול האוכל שאתה אוהב.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני לוקח אוכל מכל הבא ליד, ומתיישב במקום רחוק מהילד המעצבן שם אני מתחיל לאכול במהירות.
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"פירנזה לא נוח לי מי כמוך יודע על קנטאורים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']פירנזה אומר :"אנחנו הקנטאורים התפתחנו ביוון,אנחנו חיים ביערות,אנחנו טובים בקשתות אסטרונומיה ובגילויי עתידות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']הוא מציג לכם את הקשת שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']*זכית בעליית רמה אגב זה שפתחת את ע''מ 20.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"פירנזה לא נוח לי מי כמוך יודע על קנטאורים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']פירנזה אומר :"אנחנו הקנטאורים התפתחנו ביוון,אנחנו חיים ביערות,אנחנו טובים בקשתות אסטרונומיה ובגילויי עתידות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הוא מציג לכם את הקשת שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה יושב במקום אחר ואתה רואה ילד גבוהה עם שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה רואה שבדרך נפל לך האוכל.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך :"זה בסדר סלחתי,רק שתדע,[B]אקספליארמוס[/B]".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה נפגע מין הכישוף של רובין.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין:9\11[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']ג'ימי:6\11[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']את נכנסת לאולם הגדול ותשואות גדולות מתחילות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הודעות:[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']מההודעה הבאה יש גם מערך לימוד כישוף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;676518][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]את נכנסת לאולם הגדול ותשואות גדולות מתחילות.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"הם חוגגים בשבילנו על הקבלה אני חושבת..."אני אומרת לשתופה שלי ומתקדת לעבר התרואות בחיוך.
-
[quote=אדון פריון;676518][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"פירנזה לא נוח לי מי כמוך יודע על קנטאורים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]פירנזה אומר :"אנחנו הקנטאורים התפתחנו ביוון,אנחנו חיים ביערות,אנחנו טובים בקשתות אסטרונומיה ובגילויי עתידות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]הוא מציג לכם את הקשת שלו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הודעות:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]מההודעה הבאה יש גם מערך לימוד כישוף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][/quote]
"וואו" אומר בהתפעלות
-
[quote=אדון פריון;676518]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"זה בסדר סלחתי,רק שתדע,[B]אקספליארמוס[/B]".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה נפגע מין הכישוף של רובין.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין:9\11[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ימי:6\11[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][/quote]
אני מכוון את השרביט שלי ישר ליד שלו וצועק שוב "אקספליארמוס!"
-
[quote=אדון פריון;676518][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]*זכית בעליית רמה אגב זה שפתחת את ע''מ 20.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"פירנזה לא נוח לי מי כמוך יודע על קנטאורים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]פירנזה אומר :"אנחנו הקנטאורים התפתחנו ביוון,אנחנו חיים ביערות,אנחנו טובים בקשתות אסטרונומיה ובגילויי עתידות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]הוא מציג לכם את הקשת שלו.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מגניב" אני אומרת ללולה בהתפעלות ושואלת את פירנזה "אתה יכול להראות לנו את המיומנות שלך?"
--
מה זה אומר הרמות?
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"המשימה שלכם היא בעזרת פירנזה לגלות עקבות של קנטאורים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']*עם הרמות בקרבות יש לך יותר נק' לחיים ואפשר ללמוד עוד לחשים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']פירנזה מוציא את קשתו ויורה באוויר כעבור מספר רגעים חץ מגיע משום מקום.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין מתחמק וצועק :"אקספליארמוס" אתה רואה כדור של אור מתקרב אליך.[/FONT][/COLOR][COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']הילדה מחייכת והיא אומרת :"אגב שמי ריילי ומה הוא שמך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;678959]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Verdana][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין מתחמק וצועק :"אקספליארמוס" אתה רואה כדור של אור מתקרב אליך.[/FONT][/COLOR]
אני מתכופף כדי להתחמק ואז מלמטה מכוון אליו את השרביט וצועק "אקספליארמוס!"
-
[quote=אדון פריון;678959][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"המשימה שלכם היא בעזרת פירנזה לגלות עקבות של קנטאורים".[/FONT][/COLOR]
"רגע כולם יוצאים איתו" אומר להאגריד
-
-
[quote=אדון פריון;678959][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]הילדה מחייכת והיא אומרת :"אגב שמי ריילי ומה הוא שמך?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"שמי גורד נעים להכיר!"אני אומרת בנימוס לריילי.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"לא,חלק ילכו עם פירנזה וחלק איתי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הכדור הכסוף עומד לפגוע ברובין והארי אומר :"טוב ילדים זהו להיום".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר לך :"בוא עכשיו יש שיעור תעופה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']ריילי אומרת :"טוב אם לא שמת לב קראו בשמך גורד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']את שמה לב שהמכשפה מחכה רק לך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הודעות:[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']סליחה שלא הייתי ביומיים האחרונים לא הרגשתי טוב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;680589][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]ריילי אומרת :"טוב אם לא שמת לב קראו בשמך גורד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]את שמה לב שהמכשפה מחכה רק לך.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אופס לא שמתי לב!"אני לוחשת לה בשקט והולכת לעבר המכשפה בראש מושפל.
-
[quote=אדון פריון;680589]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הכדור הכסוף עומד לפגוע ברובין והארי אומר :"טוב ילדים זהו להיום".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין אומר לך :"בוא עכשיו יש שיעור תעופה".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"קדימה בוא " אני אומר לו ומתחיל ללכת איתו לכיוון המדשאות "אני ממש מתרגש. זאת פעם ראשונה שאני עולה על מטאטא. אתה עלית על מטאטא פעם?"
-
[quote=אדון פריון;680589][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"לא,חלק ילכו עם פירנזה וחלק איתי".[/FONT][/COLOR]
"הא טוב" אומר לו
-
[quote=אדון פריון;678959][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]*עם הרמות בקרבות יש לך יותר נק' לחיים ואפשר ללמוד עוד לחשים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]פירנזה מוציא את קשתו ויורה באוויר כעבור מספר רגעים חץ מגיע משום מקום.[/FONT][/COLOR][/quote]
"מה זה?" אני נבהלת ושואלת את לולה "מאיפה הוא הגיע?"
-
שם משתמש:Eustass Kid.
שם במשחק:לי קופר
אופי חכם חסר רגישות אגואיסט
רמה:1
כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
כישופי קרב:שתק,פורטגו.
שותפים:1
בית:לא לגעת.
סוג דם:,חצוי,
ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
רשום למועדונים:לא לגעת.
כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
חית מחמד:,נחש,בסיליסיק
רשום לעיתון:הנביא היומי,
תגי הצטיינות:לא לגעת.
מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
מחברת משימות:לא לגעת.