-
[quote]הדיגלטית מתעוררת מהזרם החלש ואתה שופך עליה את המים כדי לנקות אותה. היא משתעלת קלות ואז פוקחת עיניים. היא רואה שהיא מחוץ לאדמה, וישר קופצת לאדמה ורק הראש שלה נשאר בחוץ. "תודה רבה!" היא אומרת לך. ואז אתה שומע קירקור חזק וצורם והדיגלטית אומרת בהסמקה "סליחה.... לא אכלתי פשוט רבה מאוד זמן"[/quote]
"זה לא נורא אני אביא לך אוכל" אני הולך להביא לה אוכל ושואל אותה "איך הגעת למצב הזה?"
-
[quote=monster;716489]אני אומ לאספיאון"תירגעי הכל היה בסדר"מחפש משהו שיעזור לאספיאון[/quote]
[B]אתה מוצא כמה עלים מוזרים וכשאתה דורך על אחד מהם יוצא ממנו דבק. בלי לחשוב אתה לוקח ארבעה עלים ודוחף אותם לפה ומתחיל ללעוס.[/B]
[B]הטעם נוראי ומריר. אתה ממשיך ללעוס עד שנוצרת בפה שלך עיסה רירית. אתה מוציא אותה מהפה שלך ומתחיל לירוק מהטעם הרע. עדיין אין לך מושג מה אתה עושה ואתה לא שולט בידיים שלך, שמעצבות את העיסה לצורת לולאה דביקה ונוקשה. אחת הידיים שלך לוקחת את הרגל הקטועה ומניחה אותה במקומה. לאחר מכן שתי הידיים כובלות את הרגל למקומה עם העיסה הדביקה.כשהידיים שלך מתרוממות העיסה מתחיהל להתפשט ועוטפת את הרגל של אספיאון ונספגת שם. העיסה נעלמת והרגל כמו חדשה.[/B]
[B]נדהם, אתה חוזר על הפעולה הזו בשאר הרגליים וכולן מבריאות כשהעיסה נספגת.[/B]
[B]אספיאון מתעוררת ונראית כמו חדשה, ויפה יותר ממקודם. אתה נחוש לקבל כמה תשובות...[/B]
[quote=killerbee;716490]"זה לא נורא אני אביא לך אוכל" אני הולך להביא לה אוכל ושואל אותה "איך הגעת למצב הזה?"[/quote]
[B]"ניסיתי להציל את אימא שלי" היא עונה בפשטות "לפני חצי שנה היא חלתה וגנבתי לה תרופות ואוכל אבל תפסו אותי. זרקו אותי לתא מתכת, וזה החליש אותי כי החלק של הגוף שלי שמתחת לאדמה חייב להיות באדמה... לא נתנו לי אוכל או מים. היום, כשפרצת למקום, היכולת שלך ריסקה את התא שלי ונמלטתי.אבל הייתי חלשה והשתוקקתי לאוויר צח. הצלחתי רק לעלות לאדמה ולקרוא לך.[/B]
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;716957][B]אתה מוצא כמה עלים מוזרים וכשאתה דורך על אחד מהם יוצא ממנו דבק. בלי לחשוב אתה לוקח ארבעה עלים ודוחף אותם לפה ומתחיל ללעוס.[/B]
[B]הטעם נוראי ומריר. אתה ממשיך ללעוס עד שנוצרת בפה שלך עיסה רירית. אתה מוציא אותה מהפה שלך ומתחיל לירוק מהטעם הרע. עדיין אין לך מושג מה אתה עושה ואתה לא שולט בידיים שלך, שמעצבות את העיסה לצורת לולאה דביקה ונוקשה. אחת הידיים שלך לוקחת את הרגל הקטועה ומניחה אותה במקומה. לאחר מכן שתי הידיים כובלות את הרגל למקומה עם העיסה הדביקה.כשהידיים שלך מתרוממות העיסה מתחיהל להתפשט ועוטפת את הרגל של אספיאון ונספגת שם. העיסה נעלמת והרגל כמו חדשה.[/B]
[B]נדהם, אתה חוזר על הפעולה הזו בשאר הרגליים וכולן מבריאות כשהעיסה נספגת.[/B]
[B]אספיאון מתעוררת ונראית כמו חדשה, ויפה יותר ממקודם. אתה נחוש לקבל כמה תשובות...[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"עכעשיו את ממרגיש הבסדר אז בוא נלך"
-
[quote]"ניסיתי להציל את אימא שלי" היא עונה בפשטות "לפני חצי שנה היא חלתה וגנבתי לה תרופות ואוכל אבל תפסו אותי. זרקו אותי לתא מתכת, וזה החליש אותי כי החלק של הגוף שלי שמתחת לאדמה חייב להיות באדמה... לא נתנו לי אוכל או מים. היום, כשפרצת למקום, היכולת שלך ריסקה את התא שלי ונמלטתי.אבל הייתי חלשה והשתוקקתי לאוויר צח. הצלחתי רק לעלות לאדמה ולקרוא לך.[/quote]
"רגע אז את עוד צריכה להשיג את התרופות כי בזה אני יכול לעזור לך הגנבים האלה גנבו לי אוכל ומים אבל אני עמדתי על שלי וגנבתי להם כפול והאמת שלא בדיוק הסתכלתי מה לקחתי... אני אבדוק אם יש לי תרופה" אני אומר לה והולך לבדוק...
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;716159][B]
[B]XD אני אוהב את המילה מיניאטורי XD[/B]
[B]---------------------------------[/B]
[B]"עכשיו" אומר באגי ומניף אותך על גבו שוב "עכשיו מראים לך את שאר הטירה!" והוא מתחיל לרוץ ברחבי הטירה.[/B]
[B]אתם עוברים ליד חדר עצום מלא בחפצים מוזרים שבו רואים המון [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/132.png[/IMG]דיטואים מתרוצצים בו. מדי פעם מישהו מהם מחליף צורה לאיזה שהוא פוקימון "זה חדר המשחקים של הילדים" אומר לך באגי "הוא המקום האהוב על הדיטואים האלו"[/B]
[B]לאחר מכן אתם מגיעים לחדר גדול ובו המון כיורים, מקררים ועוד... במקום מתרוצצים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/241.png[/IMG] מילטאנקיות, [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/240.png[/IMG]מגבים ו[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/162.png[/IMG]פורטים ומכינים אוכל. "זה המטבח!" הוא אומר ונעצר. "רוצה לאכול משהו?"[/B]
[/B][/QUOTE]
"אני אשמח באגי" אני אומרת לו .
"הטירה מדהימה עם משרתים נפלאים. " אני מדברת בקול רם קצת כדי שהמשרתים ישמעו אותי.
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;716480][B]
[B]אתה נכנס למטבח בזעם ואז רואה משהו מפתיע.[/B]
[B]אתה רואה מול העיניים שלך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/156.png[/IMG]קווילבה יפה שנראית מוכרת. כשהיא מביטה בך היא אומרת "אופס, סליחה שהערתי אותך!" ואז היא מצחקקת קלות. כשהיא רואה שאתה לא מזהה אותה היא אומרת "זאת אני! סנדי! התפתחתי!"[/B][/QUOTE]
"ואו,את נראית...מדהים" אני אומר וניגש אליה,ומחבק אותה
"איך זה קרה?"
--
פתחתי את עמוד 20!
המשחק הזה נותן לי מזל...
-
[quote=METAGROSS16;715804]
[B]אתה שותה מהמים עד שאתה רווה. כשאתה קם אתה רואה לפע המון פוקימונים צוהלים ומתקדמים לעברך. תחילה אתה נבהל אבל אז הם מניפים אותך על הזרועות שלהם ומריאים לך. אתה מבולבל מאוד אבל שוכח את זה כש[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/153.png[/IMG]בייליף חמודה מעבירה לך עם הגפנים שלה פלח עצום של אבטיח. אתה מתחיל לאכול אותו.[/B]
[B]כשאתה מסיים, התהלוכה של הפוקימונים עוד נושאת אותך על הידיים. הבייליף החמודה, אתה רואה, היא זאת שנושאת אותך על גבה עכשיו. אתה תוהה אם זה רק המזל שהביא לך מים, אוכל, מעריצים ומישהי חמודה כמו בייליף או שזה משהו בכוכב.[/B]
[/B][/QUOTE]
--------------------
(:
--------------------
"איזו בילייף יפה'אני חושב לעצמי ומחכה שהתהלוכה תסתיים,כשבדרך אני חושב לעצמי 'בטח זה איזה טקס שעושים לפוקימונים חדשים בכוכב'.
-
[quote=monster;716961]אני אומר לאספיאון"עכעשיו את ממרגיש הבסדר אז בוא נלך"[/quote]
[B]היא קמה על רגליה בחן שלא ראית עליה לפני כן ומתחילה ללכת. ההליכה שלה חיננית, שקטה ונראית כמו ריקוד. אתה מביט בה בפה פעור ולפתע היא מסתובבת אליך ורואה את ההבעה הנדהמת שלך. כמו- ילדה. כאילו הטיפול הזה שינה אותה. היא הייתה עכשיו פחות רצינית והרבה יותר יפה וחיננית... אתה מסתכל בעיניים שלה, והעיניים שלפני כן היו של אם מסורה, דואגת ורצינית. עכשיו העיניים הראו שובבות, צחוק, הנאה, ילדות. היא נשכבת על גבה ומתמתחת. היא נראית מושכת. לפתע אתה יוצא מההלם ונזכר בהתקף שלך, שלא שלטת בעצמך. אתה בטוח שלזה יש קשר למה שקורה לה עכשיו.[/B]
[quote=killerbee;716967]"רגע אז את עוד צריכה להשיג את התרופות כי בזה אני יכול לעזור לך הגנבים האלה גנבו לי אוכל ומים אבל אני עמדתי על שלי וגנבתי להם כפול והאמת שלא בדיוק הסתכלתי מה לקחתי... אני אבדוק אם יש לי תרופה" אני אומר לה והולך לבדוק...[/quote]
[B]"לא, אין טעם" היא קוראת מאחוריך והקול שלה נמלא עצב. "אבל זאת אימא שלך!" אתה אומר וחוזר אליה. "לא בגלל זה" היא אומרת ומתחילה לבכות ואתה מרגיש כאילו חלק ממך מת כשאתה שומע את הבכי ובלי לדעת למה, דמעות מתחילות לרדת לך. אתה לא מבין למה אתה בוכה אבל אתה לא יכול לעצור את זה... כאילו את מחובר לדיגלטית הקטנה. לפתע אתה מבחין בצליל של הבכי שלכם, ומבין למה אתם בוכים, ולמה אין טעם למצוא תרופה לאימא שלה... אף תרופה כנראה לא תעזור יותר... אמא שלה כנראה...[/B]
[quote=בר.;717264]"אני אשמח באגי" אני אומרת לו .
"הטירה מדהימה עם משרתים נפלאים. " אני מדברת בקול רם קצת כדי שהמשרתים ישמעו אותי.[/quote]
[B]הפוקימונים שבמטבח מחייכים אליך וקדים לך קידה. את לא רגילה ליחס כל כך מכובד ואת מסמיקה במבוכה. באגי מצחקק כשהוא רואה את הסומק שלך ושאר הפוקימונים מחייכים וחוזרים לעבודתם. תוך שניות הם מכינים ארוחת ערב. הריח שלה האוכל מפתה מאוד ואת מרימה את ראשך לראות.[/B]
[B]את רואה שולחן קטן, מכוסה מפה לבנה. על השולחן יש את כל המאכלים האהובים עליך בצלוחיות קטנות ועוד צלוחיות, עם מאכלים שאת לא מכירה שאת מניחה כי הם האהובים על באגי. באמצע השולחן דולק נר ויש שם גם בקבוק יין משובח. הפוקימונים מכבים את האורות ומסתלקים בדממה. עכשיו השולחן נראה כמו מקום לארוחה רומנטית. באגי מתיישב בכיסא שלו, ואת מתיישבת בכיסא שלך. הוא מחיך אליך ואומר "אז, איך היום הראשון של השליטה החדשה בטירה?"[/B]
[quote=Tiger;717356]"ואו,את נראית...מדהים" אני אומר וניגש אליה,ומחבק אותה
"איך זה קרה?"
--
פתחתי את עמוד 20!
המשחק הזה נותן לי מזל...[/quote]
[B]אתה מזליסט! גם עמוד עשר וגם עשרים? אם תמשיך ככה תזכה בכל הפרסים XD[/B]
[B]-------------------------------[/B]
[B]"התאמנתי!" אומרת סנדי בשמחה "הלכתי לחפש אוכל ומצאתי קבוצה קטנה של ג'יאודודים, שפעם רבתי איתם והם הרביצו לי, אז חשבתי לנקום. הם אכלו משהו וזה היה נראה טוב. אז התגנבתי מאחוריהם, ואז זרקתי אבן על אחד מהם, תוך כדי שהתחבאתי.[/B]
[B]היית צריך לראות איך הם התחרפנו! הם חשבו שהמקום רדוף!" היא צחקה עכשיו "ואז חטפתי אותם וניצחתי אותם אחד אחד. ואז כשסיימתי עם האחרון, זה קרה!" כעת היא בכתה מאושר ואז היא נישקה אותך, נשיקה ארוכה וממושכת על השפתיים.[/B]
[quote=METAGROSS16;717429][quote=~Lior Dragon~;716159]
[B]--------------------[/B]
[B](:[/B]
[B]--------------------[/B]
[B]"איזו בילייף יפה'אני חושב לעצמי ומחכה שהתהלוכה תסתיים,כשבדרך אני חושב לעצמי 'בטח זה איזה טקס שעושים לפוקימונים חדשים בכוכב'.[/B][/quote]
[b][B]"לא" אומר לך אחד הפוקימונים התהלוכה, שכנראה קורא מחשבות, בחיוך "אנחנו כבר שנה שלמה שורדים עם מעט מים. המעיין הזה נעלם לפני המון זה! לא הבנו מה קרה! רבים מאיתנו מתו. אבל אז אתה הגעת! אפשר לומר שאתה המושיע שלנו!" קורא הפוקימון, שכעת אתה מזהה כ[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/130.png[/IMG]גרידוס. הוא זוחל על האדמה, גבוהה מעל כולם ומחייך אליך. זה היחס הכי טוב שקיבלת אי פעם מגרידוס. אבל אז הבייליף מצחקקת ומקצרת קצת את הגפנים כדי לקרב אותך לפנים שלה ואז אומרת לך תוך כדי צחקוק "זה בטח מפתיע לקבל יחס כזה מגרידוס" היא מחייכת ואתה מסמיק כשאתה כל כך קרוב אליה... מספיק קרוב כדי לנשק אותה, לחבק אותה. אתה מסמיק ומחייך[/B]
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;717553][B]
[B]הפוקימונים שבמטבח מחייכים אליך וקדים לך קידה. את לא רגילה ליחס כל כך מכובד ואת מסמיקה במבוכה. באגי מצחקק כשהוא רואה את הסומק שלך ושאר הפוקימונים מחייכים וחוזרים לעבודתם. תוך שניות הם מכינים ארוחת ערב. הריח שלה האוכל מפתה מאוד ואת מרימה את ראשך לראות.[/B]
[B]את רואה שולחן קטן, מכוסה מפה לבנה. על השולחן יש את כל המאכלים האהובים עליך בצלוחיות קטנות ועוד צלוחיות, עם מאכלים שאת לא מכירה שאת מניחה כי הם האהובים על באגי. באמצע השולחן דולק נר ויש שם גם בקבוק יין משובח. הפוקימונים מכבים את האורות ומסתלקים בדממה. עכשיו השולחן נראה כמו מקום לארוחה רומנטית. באגי מתיישב בכיסא שלו, ואת מתיישבת בכיסא שלך. הוא מחיך אליך ואומר "אז, איך היום הראשון של השליטה החדשה בטירה?"[/B]
[/B][/QUOTE]
"יום נהדר ,כמובן " אני אומרת.
"ומה איתך ,איך זה לחזור לפה?" אני שואלת אותו בחיוך.
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;717553][B][quote=METAGROSS16;717429]
[b][B]"לא" אומר לך אחד הפוקימונים התהלוכה, שכנראה קורא מחשבות, בחיוך "אנחנו כבר שנה שלמה שורדים עם מעט מים. המעיין הזה נעלם לפני המון זה! לא הבנו מה קרה! רבים מאיתנו מתו. אבל אז אתה הגעת! אפשר לומר שאתה המושיע שלנו!" קורא הפוקימון, שכעת אתה מזהה כ[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/130.png[/IMG]גרידוס. הוא זוחל על האדמה, גבוהה מעל כולם ומחייך אליך. זה היחס הכי טוב שקיבלת אי פעם מגרידוס. אבל אז הבייליף מצחקקת ומקצרת קצת את הגפנים כדי לקרב אותך לפנים שלה ואז אומרת לך תוך כדי צחקוק "זה בטח מפתיע לקבל יחס כזה מגרידוס" היא מחייכת ואתה מסמיק כשאתה כל כך קרוב אליה... מספיק קרוב כדי לנשק אותה, לחבק אותה. אתה מסמיק ומחייך[/B][/QUOTE]
------------------------
"כן,בדרך כלל הגרידוסים שראיתי כיבדו אותי רק בתור ארוחה שתשביע את רעבם הגדול"אני אומר לה,ואז אני שואל אותה:"תגידי,את רוצה להיות בת הזוג שלי?"
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;717553][B]
[B]אתה מזליסט! גם עמוד עשר וגם עשרים? אם תמשיך ככה תזכה בכל הפרסים XD[/B]
[B]-------------------------------[/B]
[B]"התאמנתי!" אומרת סנדי בשמחה "הלכתי לחפש אוכל ומצאתי קבוצה קטנה של ג'יאודודים, שפעם רבתי איתם והם הרביצו לי, אז חשבתי לנקום. הם אכלו משהו וזה היה נראה טוב. אז התגנבתי מאחוריהם, ואז זרקתי אבן על אחד מהם, תוך כדי שהתחבאתי.[/B]
[B]היית צריך לראות איך הם התחרפנו! הם חשבו שהמקום רדוף!" היא צחקה עכשיו "ואז חטפתי אותם וניצחתי אותם אחד אחד. ואז כשסיימתי עם האחרון, זה קרה!" כעת היא בכתה מאושר ואז היא נישקה אותך, נשיקה ארוכה וממושכת על השפתיים.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני ממש לא מזליסט...בכל משחק אחר,מתוך בוא נגיד 500 עמודים הייתי פותח אולי 10,בהנחה שיש 8 שחקנים.
--
"כל הכבוד לך!" אני אומר אחרי שהנשיקה משתחררת מפי. "למדת מתקפה חדשה?"
ואם כבר מדברים,אין פרס כלשהוא?
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;717553][B]היא קמה על רגליה בחן שלא ראית עליה לפני כן ומתחילה ללכת. ההליכה שלה חיננית, שקטה ונראית כמו ריקוד. אתה מביט בה בפה פעור ולפתע היא מסתובבת אליך ורואה את ההבעה הנדהמת שלך. כמו- ילדה. כאילו הטיפול הזה שינה אותה. היא הייתה עכשיו פחות רצינית והרבה יותר יפה וחיננית... אתה מסתכל בעיניים שלה, והעיניים שלפני כן היו של אם מסורה, דואגת ורצינית. עכשיו העיניים הראו שובבות, צחוק, הנאה, ילדות. היא נשכבת על גבה ומתמתחת. היא נראית מושכת. לפתע אתה יוצא מההלם ונזכר בהתקף שלך, שלא שלטת בעצמך. אתה בטוח שלזה יש קשר למה שקורה לה עכשיו.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני משתמש בקריאהעל קואירת על אספיאון
-
[quote]"לא, אין טעם" היא קוראת מאחוריך והקול שלה נמלא עצב. "אבל זאת אימא שלך!" אתה אומר וחוזר אליה. "לא בגלל זה" היא אומרת ומתחילה לבכות ואתה מרגיש כאילו חלק ממך מת כשאתה שומע את הבכי ובלי לדעת למה, דמעות מתחילות לרדת לך. אתה לא מבין למה אתה בוכה אבל אתה לא יכול לעצור את זה... כאילו את מחובר לדיגלטית הקטנה. לפתע אתה מבחין בצליל של הבכי שלכם, ומבין למה אתם בוכים, ולמה אין טעם למצוא תרופה לאימא שלה... אף תרופה כנראה לא תעזור יותר... אמא שלה כנראה...[/quote]
"אוי לא איזה נוראי... איך הדיגלטים בשבט לא נתנו לה תרופה מלחתחילה!" אני צועק ומשחרר קצת ברק לתקרה כדי להרגע "איך הם מעזים גם לגנוב ועוד הם לא דואגים לחבורה שלהם לבריאות... הם ממש כמו בני האדם!"
-
[quote=בר.;717562]"יום נהדר ,כמובן " אני אומרת.
"ומה איתך ,איך זה לחזור לפה?" אני שואלת אותו בחיוך.[/quote]
[B][SIZE=2]"די כיף לחזור" עונה לך באגי "אבל גם די מוזר... המקום השתנה... יש עוד חדר אחד שאני צריך לבדוק" הוא מהסס קלות ואז אוכל עוד קצת מהאוכל שלו.[/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]את מושכת כתפיים ואוכלת גם מהאוכל. האוכל מדהים. כל כך טעים שהלשון שלך מדגדגת. עד מהרה את מסיימת לאכול את כל האוכל. באגי מסיים את האוכל שלו ואז אומר "רוצה להמשיך בסיור?"[/SIZE][/B]
[quote=METAGROSS16;717613][quote=~Lior Dragon~;717553][b]
------------------------
"כן,בדרך כלל הגרידוסים שראיתי כיבדו אותי רק בתור ארוחה שתשביע את רעבם הגדול"אני אומר לה,ואז אני שואל אותה:"תגידי,את רוצה להיות בת הזוג שלי?"[/quote]
[B]בייליף מצחקקת קלות. "אתה ישיר הא?" היא אומרת ואז מנשקת אותך. אתה המום ולא מבין איך זה קרה בכזו מהירות. כל התהלוכה נעצרת ואתה שומע שריקות, תרועות ונהמות כעס קלות. אתה לא מופתע... בטח כל אלו שמחזרים אחרי הבייליף הזו מקנאים בך... לאחר שהיא משחררת את הנשיקה היא אומרת "זה עונה על השאלה?[/B]
[B][COLOR=red]*שיב לב! יש לך בת זוג. ראה עוד בדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[quote=Tiger;717617]אני ממש לא מזליסט...בכל משחק אחר,מתוך בוא נגיד 500 עמודים הייתי פותח אולי 10,בהנחה שיש 8 שחקנים.
--
"כל הכבוד לך!" אני אומר אחרי שהנשיקה משתחררת מפי. "למדת מתקפה חדשה?"
ואם כבר מדברים,אין פרס כלשהוא?[/quote]
[B]לא אין פרס בעמוד 20. יש בעמוד 30.[/B]
[B]-------------------------------------------[/B]
[B]"לא הייתי קוראת לזו התקפה" היא אומרת וצוחקת.[/B]
[B]היא מזנקת ומתחילה להסתובב. באוויר. היא זוהרת ואז העולם מתהפך. היצפה הופכת לתיקרה ואתה עומד עליה. התיקרה הגבוהה הופכת לריצפה ואתה פוחד מאוד ליפול. סנדי מעופפת וצוחקת. היא מוחאת כף והכל חוזר לצורה הרגיל שלו.[/B]
[quote=monster;718075]אני משתמש בקריאהעל קואירת על אספיאון[/quote]
[B]אספיאון מזנקת הצידה והבעת פחד על פרצופה. "מה אתה חושב שאתה עושה?!" היא שואלת בקול שונה מהקול שלה- בקול של נערה, ולא של מבוגרת. "זאת אני! מה אתה חושב שאתה עושה?! תפסיק לתקוף אותי!" היא חומקת שוב ואז מזנקת עליך ומפילה אותך על הריצפה.[/B]
[quote=killerbee;718115]"אוי לא איזה נוראי... איך הדיגלטים בשבט לא נתנו לה תרופה מלחתחילה!" אני צועק ומשחרר קצת ברק לתקרה כדי להרגע "איך הם מעזים גם לגנוב ועוד הם לא דואגים לחבורה שלהם לבריאות... הם ממש כמו בני האדם!"[/quote]
[B]"בקלות!" עונה הדיגלטית "דרך אגב, קוראים לי דיגי" היא אומרת ואז ממשיכה בסיפור שלה "הם בכלל גרמו למחלה שלה... הם התעללו בה וכלאו אותה בכלוב מלא בכל מיני נגיפים. כשהוציאו אותה היא הייתה חולה כמעט בכל המחלות הקיימות. היא נשלחה הביתה והימרו מתי היא תמות"[/B]
-
[quote]"בקלות!" עונה הדיגלטית "דרך אגב, קוראים לי דיגי" היא אומרת ואז ממשיכה בסיפור שלה "הם בכלל גרמו למחלה שלה... הם התעללו בה וכלאו אותה בכלוב מלא בכל מיני נגיפים. כשהוציאו אותה היא הייתה חולה כמעט בכל המחלות הקיימות. היא נשלחה הביתה והימרו מתי היא תמות" [/quote]
"יש פוקימונים רעים בעולם הזה... את מוזמנת להישאר פה בינתיים אם את רוצה אני לא אתן לך לחזור אל שאר הדיגלטים...."
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;718922][B][SIZE=2]"
[B]לא אין פרס בעמוד 20. יש בעמוד 30.[/B]
[B]-------------------------------------------[/B]
[B]"לא הייתי קוראת לזו התקפה" היא אומרת וצוחקת.[/B]
[B]היא מזנקת ומתחילה להסתובב. באוויר. היא זוהרת ואז העולם מתהפך. היצפה הופכת לתיקרה ואתה עומד עליה. התיקרה הגבוהה הופכת לריצפה ואתה פוחד מאוד ליפול. סנדי מעופפת וצוחקת. היא מוחאת כף והכל חוזר לצורה הרגיל שלו.[/B]
[/B][/QUOTE]
אז אני לא כזה מזליסט...
--
"ואו!" אני אומר אחרי שאני עומד שוב כרגיל "זה מדהים!זה יכול להיות שימושי מאוד...את יכולה לעשות את זה שוב?אני רוצה להתרגל לזה"
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;718922][B][SIZE=2[quote=METAGROSS16;717613]
[B]בייליף מצחקקת קלות. "אתה ישיר הא?" היא אומרת ואז מנשקת אותך. אתה המום ולא מבין איך זה קרה בכזו מהירות. כל התהלוכה נעצרת ואתה שומע שריקות, תרועות ונהמות כעס קלות. אתה לא מופתע... בטח כל אלו שמחזרים אחרי הבייליף הזו מקנאים בך... לאחר שהיא משחררת את הנשיקה היא אומרת "זה עונה על השאלה?[/B]
[B][COLOR=red]*שיב לב! יש לך בת זוג. ראה עוד בדף הרשומים.[/COLOR][/B]
[/B][/QUOTE]
--------------------
אני מנשק אותה בחזרה,-ומחכה לראות איפה תיגמר התהלוכה.
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;718922][B][SIZE=2]"
[B]אספיאון מזנקת הצידה והבעת פחד על פרצופה. "מה אתה חושב שאתה עושה?!" היא שואלת בקול שונה מהקול שלה- בקול של נערה, ולא של מבוגרת. "זאת אני! מה אתה חושב שאתה עושה?! תפסיק לתקוף אותי!" היא חומקת שוב ואז מזנקת עליך ומפילה אותך על הריצפה.[/B]
[B[/B][/QUOTE]
אני אומר לאפחיאון"מצטער בוא נמשיך למצוא אתנאמבריאון"
-
[B]ואתה כזה שקוף. הרי ברור גם לי וגם לך שאם לא הייתי אומר לך "זה מוקדם מדי" אלה פשוט מגיע לזה, לא היית אומר את זה:sorry:[/B]
[B]------------------------[/B]
[B]קריסי אומרת "יש לך התנגדות לסגסוגת של יהלום ועוד אבן?" וכשאתה לא עונה כי אתה לא מבין, היא גוררת אותך אחריה. אתם מגיעים למחסן קטן והיא פותחת את הדלת והפה שלך נפער בתדהמה.[/B]
[B]המחסן מלא יהלומים, אבל לא סתם יהלומים... למעשה, אין שם יהלום רגיל אחד. אתה רואה סגסוגות של יהלום וארמלד, של יהלום וטיטניום, של יהלום ואיזמרגד ועוד המון סוגים אחרים. קורסולה מתפקעת מצחוק למראה הבעתך הנדהמת[/B][/QUOTE]
בו פשוט נסתום ונשחק בסדר? עייפתי מהשיחה הזו. (XD)
-------------------------------------
"וואו." אני אומר ומביט ביהלומים המיוחדים והמדהימים האלו.
אני מתהפך בטעות מרוב הייחוד של הדברים האלה, מניע את הרגליים במהירות כדי לחזור לעוד ואומר "אה מותק, קצת עזרה לא תזיק לי!."
-
[quote=~Lior Dragon~;715798][B]אחי [/B]
[B]אתה שוחה ומגיע אל רמוריידים. הם נבהלים ומסתדרים במבנה שגורם להם להראותכמו רמוריד ענקי. זה לא עובד עליך ואתה צולל לתוך הקבוצה ותופס רמורייד אחד בזנבו. אתה מנער אותו עד שהוא מאבד את ההכרה ואז נוגס בו ובולע. הטעם שלו נהדר. אתה ממשיך לרדוף אחרי הקבוצה ובדרך טורף עוד 6 רמוריידים ואז מגיע למקום שנראה כמו הבית שלהם ושם אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/224.png[/IMG]אוקטילרי. הוא מביט ברמוריידים ואחד מהם צובר תאוה בכך שהוא יורה אחורה קרן על ומגיע אליו. הוא מדבר איתו ואוקטילרי מביט בך בזעם ודמעות מופיאות בעיניו. הוא מרים את ראשו ומפנה אותו לשמים. מעל פיו מתחיל להצטבר כדור כתום. אתה מבין שהוא הולך לתקוף.[/B]
[/quote]
"אואו זה ממש לא טוב" אני אומר לעצמי "טוב אין לי ברירה אני חייב ליברוח" אני אומר ומיתכונן ליברוח
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;718922][B][SIZE=2]"די כיף לחזור" עונה לך באגי "אבל גם די מוזר... המקום השתנה... יש עוד חדר אחד שאני צריך לבדוק" הוא מהסס קלות ואז אוכל עוד קצת מהאוכל שלו.[/SIZE][/B]
[B][SIZE=2]את מושכת כתפיים ואוכלת גם מהאוכל. האוכל מדהים. כל כך טעים שהלשון שלך מדגדגת. עד מהרה את מסיימת לאכול את כל האוכל. באגי מסיים את האוכל שלו ואז אומר "רוצה להמשיך בסיור?"[/SIZE][/B]
/B][/QUOTE]
"אוקיי" אני אומרת ובאה לסיור .
-
[quote=killerbee;718931]"יש פוקימונים רעים בעולם הזה... את מוזמנת להישאר פה בינתיים אם את רוצה אני לא אתן לך לחזור אל שאר הדיגלטים...."[/quote]
[B]"אני לא רוצה לחזור אל הדיגלטים" היא אומרת "ותודה על ההזמנה!" היא אומרת בחיוך "אני חייבת להודות לך איכשהו... יש לי רעיון!" היא אומרת ואז מתחפרת באדמה. אתה נבהל ורץ לראות לאן היא התחפרה. אתה רואה אותה חופרת עמוק ואז פונה. אתה מהרהר כמה דקות מה לעשות ואז היא חוזרת עם משהו על הראש ובדרכה החוצה מכסה את הבור כדי שלא יעקבו אחריה. היא יוצאת מהבור עם מגש ועליו 2 דברים-[/B]
[B]תפוח מצופה חומר זהוב. אתה מזהה את הריח- דבש!!![/B]
[B]לידו יש אבן קטנה צהובה- שקופה. בתוכה יש ברק מקפצץ וזה. אתה מרגיש כוח בנוכחותה- אבן רעם.[/B]
[quote=Tiger;718939]אז אני לא כזה מזליסט...
--
"ואו!" אני אומר אחרי שאני עומד שוב כרגיל "זה מדהים!זה יכול להיות שימושי מאוד...את יכולה לעשות את זה שוב?אני רוצה להתרגל לזה"[/quote]
[B]סנדי מצחקקת ואז שוב קופצץ ומתגלגלת. היא זוהרת בזהב ואז העולם מתהפך, אבל לא באותה צורה...[/B]
[B]הפעם הוא לא מתהפך אנכית. הוא מסתובב ב-90 מעלות. הפעם הריצפה היא אחת הקירות, ושני קירות הפכו לריצפה ולתיקרה. שוב, סנדי מעופפת באוויר מצחקקת ואז מוחאת כף והעולם חוזר למצב רגיל.[/B]
[quote=METAGROSS16;718960][quote=~Lior Dragon~;718922][b][SIZE=2
--------------------
אני מנשק אותה בחזרה,-ומחכה לראות איפה תיגמר התהלוכה.[/quote]
[B]התהלוכה מתקדמת עוד כמה מטרים ולבסוף מגיעה לכפר קטן. בכפר אתה רואה המון פוקימונים שנראים מיובשים. כמה פוקימונים מהתהלוכה ממהרים לעברם ומשקים אותם במים. כמה אחרים רצים לבאר המים שבכפר וממלאים אותם במים עד שהיא עולה על גדותיה. עוד כמה הולכים לגינה קטנה ומשקים אותה. עד מהרה, הכפר שכשהגעת היה יבש ושקט עכשיו היה מלא בפוקימונים שמחים, רווים ובצמחים נושאי פרי ענקיים.[/B]
[quote=monster;719031]אני אומר לאפחיאון"מצטער בוא נמשיך למצוא אתנאמבריאון"[/quote]
[B]אספיאון ממצמצת ומטה את ראשה הצידה. זנבה מתחיל להצליף בעצבנות. היא אומרת "אני מקווה שאתה לא רציני! למצוא אותו שוב?! אתה יודע מה יקרה אם הוא שוב יעשה לי את מה שהוא עשה לי?! הפעם היכולת הצלה עצמית שלי תהפוך אותי לתינוקת! אתה יודע על מה אני מדברת, נכון?" היא אומרת. אתה נזכר פתאום ברגע שלא שלטת בעצמך והצלת את חייה ואז היא הפכה לצעירה יותר.[/B]
[quote=darkon10000;719094]בו פשוט נסתום ונשחק בסדר? עייפתי מהשיחה הזו. (XD)
-------------------------------------
"וואו." אני אומר ומביט ביהלומים המיוחדים והמדהימים האלו.
אני מתהפך בטעות מרוב הייחוד של הדברים האלה, מניע את הרגליים במהירות כדי לחזור לעוד ואומר "אה מותק, קצת עזרה לא תזיק לי!."[/quote]
[B]אוקיי:sorry:[/B]
[B]--------------[/B]
[B]קורסולה מצחקקת ואז שמה את אחד הקרניים שלה מתחת לשיריון שלך והופכת אותך. אתה נושף בהקלה. אחרי זה אתה בוחן את היהלומים. אתה רואה יהלום ממש מגניב- הוא בצבע העלה שעל הראש שלך. לפתע עולה לך רעיון לראש- לגלף לקורסולה שרשרת בצורה שלך.[/B]
[quote=death note;719296]"אואו זה ממש לא טוב" אני אומר לעצמי "טוב אין לי ברירה אני חייב ליברוח" אני אומר ומיתכונן ליברוח[/quote]
[B]אוקטילרי צועק ואתה לא מספיק לברוח ואתה מרגיש את קרן העל של אוקטילרי. היא מתפוצצת מולך ואתה מועף מהמים. אתה עף כמהמטרים מעל העצים הכי גבוהים באי ואז מתרסק על צמרת אחד העצים. אתה מפחיד כמה סטארלים שמצייצים במחאה ובורחים משם. אתה מתרומם מהענף שנחתת עליו ויורד מהעץ. אתה מביט במקום שבו אוקטילרי פגע בך והמון לראות שאין שם אפילו שפשוף. העור שלך חלק. לפתע אתה נזכר שההדף גם היה חזק מדי בשביל קרן על... זו לא הייתה קרן על...[/B]
[quote=בר.;720170]"אוקיי" אני אומרת ובאה לסיור .[/quote]
[B]באגי שוב מניף אותך על הגב שלו ומתחיל ללכת הפעם לא לרוץ. הוא נכנס לחדר הסמוך למטבח ואתה נדהמת כל כך עד שאת נופלת מהגב שלו. הריצפה של החדר היא קרמיקה ורודה מבריקה ומבהיקה. החדר מואר בכמה נרות, אבל האור שלהם לא עמום כמו של נרות רגילים... למעשה הם מאירים כמו מנורות של בני אדם![/B]
[B]אבל זה לא מה שתופס את צומת ליך- החדר מלא בבריכות שבהן שוחים פוקימוני מים מכל מיני סוגים. ובמרכז החדר, בריכה ענקית עם מזרקה מיוחדת באמצע-[/B]
[B]המזרקה עשוייה אבן אפורה. היא מחולקת לכמה דברים-[/B]
[B]באמצע יש קיוגר מאבן שמשפריץ מים ל-5 כיוונים שונים. מסביבו יש כמה שלוסים מאבן שמשפריצים מים לכיוון שונה כל אחד.[/B]
-
[quote]"אני לא רוצה לחזור אל הדיגלטים" היא אומרת "ותודה על ההזמנה!" היא אומרת בחיוך "אני חייבת להודות לך איכשהו... יש לי רעיון!" היא אומרת ואז מתחפרת באדמה. אתה נבהל ורץ לראות לאן היא התחפרה. אתה רואה אותה חופרת עמוק ואז פונה. אתה מהרהר כמה דקות מה לעשות ואז היא חוזרת עם משהו על הראש ובדרכה החוצה מכסה את הבור כדי שלא יעקבו אחריה. היא יוצאת מהבור עם מגש ועליו 2 דברים-
תפוח מצופה חומר זהוב. אתה מזהה את הריח- דבש!!!
לידו יש אבן קטנה צהובה- שקופה. בתוכה יש ברק מקפצץ וזה. אתה מרגיש כוח בנוכחותה- אבן רעם.[/quote]
"אני לא מאמין זאת אבן רעם אני יכול להתפתח... אבל אני צריך להשתמש בה ברגע הנכון רק שאני ממש אצתרך את הכוח המלא שלי אז אני לא יכול להחזיק את זה בינתיים תעזרי לי להביא את האבן רעם ואני אקח את התפוח תודה לך"
אני אומר בשמחה
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;721270][B]
[B]באגי שוב מניף אותך על הגב שלו ומתחיל ללכת הפעם לא לרוץ. הוא נכנס לחדר הסמוך למטבח ואתה נדהמת כל כך עד שאת נופלת מהגב שלו. הריצפה של החדר היא קרמיקה ורודה מבריקה ומבהיקה. החדר מואר בכמה נרות, אבל האור שלהם לא עמום כמו של נרות רגילים... למעשה הם מאירים כמו מנורות של בני אדם![/B]
[B]אבל זה לא מה שתופס את צומת ליך- החדר מלא בבריכות שבהן שוחים פוקימוני מים מכל מיני סוגים. ובמרכז החדר, בריכה ענקית עם מזרקה מיוחדת באמצע-[/B]
[B]המזרקה עשוייה אבן אפורה. היא מחולקת לכמה דברים-[/B]
[B]באמצע יש קיוגר מאבן שמשפריץ מים ל-5 כיוונים שונים. מסביבו יש כמה שלוסים מאבן שמשפריצים מים לכיוון שונה כל אחד.[/B][/QUOTE]
"וואו .איזה חדר יפה .הוא נבנה לפוקימוני מים במיוחד ,אני צודקת?" אני שואלת .
-
[B]אוקיי:sorry:[/B]
[B]--------------[/B]
[B]קורסולה מצחקקת ואז שמה את אחד הקרניים שלה מתחת לשיריון שלך והופכת אותך. אתה נושף בהקלה. אחרי זה אתה בוחן את היהלומים. אתה רואה יהלום ממש מגניב- הוא בצבע העלה שעל הראש שלך. לפתע עולה לך רעיון לראש- לגלף לקורסולה שרשרת בצורה שלך.[/B]
/B][/QUOTE]]
אני מחייך ולוקח את היהלום וחוט דק, יוצא מהחדר לשנייה ואומר לקרוסליה "חכי כאן רגע." כשאני סוגר את הדלת.
אחרי זה אני מתחיל לגלף את היהלום פרט - פרט, עד שהוא דומה אלי לגמרי.
עושה עלי תער על האדמה, תופס אחד מהם ועושה חור דק מאוד באמצע הבטן ומשחיל דרכו את החוט שלקחתי.
אחרי זה אני פותח את הדלת ונותן לה את השרשרת, מנשק אותה בלחי, ואומר לה "זה בשבילך מותק."
-
[B]סנדי מצחקקת ואז שוב קופצץ ומתגלגלת. היא זוהרת בזהב ואז העולם מתהפך, אבל לא באותה צורה...[/B]
[B]הפעם הוא לא מתהפך אנכית. הוא מסתובב ב-90 מעלות. הפעם הריצפה היא אחת הקירות, ושני קירות הפכו לריצפה ולתיקרה. שוב, סנדי מעופפת באוויר מצחקקת ואז מוחאת כף והעולם חוזר למצב רגיל.[/B]
[/B][/QUOTE]
"את שולטת בכיוון שהעולם מתהפך אליו?"
-
[B]אספיאון ממצמצת ומטה את ראשה הצידה. זנבה מתחיל להצליף בעצבנות. היא אומרת "אני מקווה שאתה לא רציני! למצוא אותו שוב?! אתה יודע מה יקרה אם הוא שוב יעשה לי את מה שהוא עשה לי?! הפעם היכולת הצלה עצמית שלי תהפוך אותי לתינוקת! אתה יודע על מה אני מדברת, נכון?" היא אומרת. אתה נזכר פתאום ברגע שלא שלטת בעצמך והצלת את חייה ואז היא הפכה לצעירה יותר.[/B]
[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"אזזה מהשהיה.אז לאן נלך נכזוטר לביתנו"
-
[quote=killerbee;721279]"אני לא מאמין זאת אבן רעם אני יכול להתפתח... אבל אני צריך להשתמש בה ברגע הנכון רק שאני ממש אצתרך את הכוח המלא שלי אז אני לא יכול להחזיק את זה בינתיים תעזרי לי להביא את האבן רעם ואני אקח את התפוח תודה לך"
אני אומר בשמחה[/quote]
[B]דיגלט אומרת "בסדר. אז אני אשים אותו עכשיו באחד הארונות" ואז היא מתחפרת. אתה רואה אותה פונה לכיוון המטבח ואז חוזרת, שוב מכסה את הבור אחריה. "החבאתי אותה בארון השליש שבמטבח" היא אומרת ואז רואה שאכלת את התפוח ושהאצבעות של נדבקו אחת לשנייה ושאתה לא מצליח לפתוח את כף היד והיא תקועה באגרוף.[/B]
[B]היא נקרעת מצחוק ושוקעת קצת באדמה וצוחקת.[/B]
[quote=בר.;721280]"וואו .איזה חדר יפה .הוא נבנה לפוקימוני מים במיוחד ,אני צודקת?" אני שואלת .[/quote]
[B]"כן" אומר באגי בחיוך ואז נעלם. את מסתובבת לחפש אותו ואז מישהו דוחף אותך בגב. את קופצת ועפה לבריכה, מבוהלת. לפתע באגי מופיע משום מקום וצוחק. הוא יכול להיות בלתי נראה! את מתעצבנת עליו אבל גם צוחקת על עצמך ושולחת אליו זרם חשמל קל. הוא קופץ גם כן ונופל לבריכה, צוחק. לפתע יש לך הרגשה מוזרה. הבטן שלך מתהפכת ובאגי יד עם כל הפוקימונים שם מתנשפים בהפתעה. את זוהרת באור לבן ולפתע הראייה שלך מתחדדת. את מרגישה שאת נמתחת ולפתע הידיים שלך הופכות לסנפירים והרגליים- לזנב. את נמתחת ומרגישה משונה, כשלפתע הכל נגמר ואת מרגישה משוחררת מאוד. את רואה שכולם נדהמים ואז את רואה את ההשתקפות שלך במים. את רואה שמהמים מביטה אליך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/171.png[/IMG]לנטרון יפה.[/B]
[quote=darkon10000;721298]]
אני מחייך ולוקח את היהלום וחוט דק, יוצא מהחדר לשנייה ואומר לקרוסליה "חכי כאן רגע." כשאני סוגר את הדלת.
אחרי זה אני מתחיל לגלף את היהלום פרט - פרט, עד שהוא דומה אלי לגמרי.
עושה עלי תער על האדמה, תופס אחד מהם ועושה חור דק מאוד באמצע הבטן ומשחיל דרכו את החוט שלקחתי.
אחרי זה אני פותח את הדלת ונותן לה את השרשרת, מנשק אותה בלחי, ואומר לה "זה בשבילך מותק."[/quote]
[B]קורסולה מתרגשת לקבל את השרשרת ומיד עונדת אותה. היא מוצאת יהלום גדול שמשקף הכל בבהירות ועושה מולו פוזות בעודה מצחקקת בתענוג. לאחר מכן היא חוזרת אליך והשרשרת רק הפכה אותה ליפה יותר ומושכת יותר. היא מנשקת אותך ממושכות על הפה ואומרת "תודה רבה לך"[/B]
[quote=Tiger;721375]"את שולטת בכיוון שהעולם מתהפך אליו?"[/quote]
[B]סנדי נראית כאילו אתה מחמיא לה וסומק קל מציף את פניה ואז אומרת בטון של מישהי שלא רוצה להשתחצן "כן" ואז כשרואה שאתה מחייך היא מחייכת גם ועל גבה וראשה נדלקת אש. היא רואה שאתה מביט בפליאה באש שהופיעה לה על הראש ומסמיקה עוד יותר ומכבה את הלהבות ואומרת "כן, כשהתפתחתי נוספה לי גם אש על הראש"[/B]
[quote=monster;721971]אני אומר לאספיאון"אזזה מהשהיה.אז לאן נלך נכזוטר לביתנו"[/quote]
[B]לא בדיוק הבנתי מה אמרת לה...[/B]
-
[quote]דיגלט אומרת "בסדר. אז אני אשים אותו עכשיו באחד הארונות" ואז היא מתחפרת. אתה רואה אותה פונה לכיוון המטבח ואז חוזרת, שוב מכסה את הבור אחריה. "החבאתי אותה בארון השליש שבמטבח" היא אומרת ואז רואה שאכלת את התפוח ושהאצבעות של נדבקו אחת לשנייה ושאתה לא מצליח לפתוח את כף היד והיא תקועה באגרוף.
היא נקרעת מצחוק ושוקעת קצת באדמה וצוחקת[/quote]
"נורא מצחיק אני הולך לשתוף את זה..." אני אומר והולך לשטוף...
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;722023][B]
[B]קורסולה מתרגשת לקבל את השרשרת ומיד עונדת אותה. היא מוצאת יהלום גדול שמשקף הכל בבהירות ועושה מולו פוזות בעודה מצחקקת בתענוג. לאחר מכן היא חוזרת אליך והשרשרת רק הפכה אותה ליפה יותר ומושכת יותר. היא מנשקת אותך ממושכות על הפה ואומרת "תודה רבה לך"[/B]
[/B][/QUOTE]
"הכול בשבלך." אני לוחש לה, "תרצי שנעשה משהו ביחד?" אני שואל אותה.
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;722023][B]ד
[B]סנדי נראית כאילו אתה מחמיא לה וסומק קל מציף את פניה ואז אומרת בטון של מישהי שלא רוצה להשתחצן "כן" ואז כשרואה שאתה מחייך היא מחייכת גם ועל גבה וראשה נדלקת אש. היא רואה שאתה מביט בפליאה באש שהופיעה לה על הראש ומסמיקה עוד יותר ומכבה את הלהבות ואומרת "כן, כשהתפתחתי נוספה לי גם אש על הראש"[/B]
[/B][/QUOTE]
"את נראית מדהים" אני מחמיא לה ומנשק אותה בפה נשיקה קצרה.
לאחר מכן אני מציע:"את רוצה ללכת לטיול?אני עדיין לא מתמצא בכל הסביבה כאן" אני אומר ומסתכ לעליה במבט שואל.
-
[B]"כן" אומר באגי בחיוך ואז נעלם. את מסתובבת לחפש אותו ואז מישהו דוחף אותך בגב. את קופצת ועפה לבריכה, מבוהלת. לפתע באגי מופיע משום מקום וצוחק. הוא יכול להיות בלתי נראה! את מתעצבנת עליו אבל גם צוחקת על עצמך ושולחת אליו זרם חשמל קל. הוא קופץ גם כן ונופל לבריכה, צוחק. לפתע יש לך הרגשה מוזרה. הבטן שלך מתהפכת ובאגי יד עם כל הפוקימונים שם מתנשפים בהפתעה. את זוהרת באור לבן ולפתע הראייה שלך מתחדדת. את מרגישה שאת נמתחת ולפתע הידיים שלך הופכות לסנפירים והרגליים- לזנב. את נמתחת ומרגישה משונה, כשלפתע הכל נגמר ואת מרגישה משוחררת מאוד. את רואה שכולם נדהמים ואז את רואה את ההשתקפות שלך במים. את רואה שמהמים מביטה אליך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/171.png[/IMG]לנטרון יפה.[/B]
[/B][/QUOTE]
"אני ...אני התפתחתי ...אני לנטורן!!!יש !" אני צועקת כל כך חזק שכל הטירה יכלה ממש לשמוע.
-
[quote=~Lior Dragon~;721270]
[B]אוקטילרי צועק ואתה לא מספיק לברוח ואתה מרגיש את קרן העל של אוקטילרי. היא מתפוצצת מולך ואתה מועף מהמים. אתה עף כמהמטרים מעל העצים הכי גבוהים באי ואז מתרסק על צמרת אחד העצים. אתה מפחיד כמה סטארלים שמצייצים במחאה ובורחים משם. אתה מתרומם מהענף שנחתת עליו ויורד מהעץ. אתה מביט במקום שבו אוקטילרי פגע בך והמון לראות שאין שם אפילו שפשוף. העור שלך חלק. לפתע אתה נזכר שההדף גם היה חזק מדי בשביל קרן על... זו לא הייתה קרן על...[/B]
[/quote]
"מעניין מזה היה" אני אומר לעצמי "טוב הגיע הזמן לחפש מקום טוב למנוחה" אני אומר ומחפש
-
[B]לא בדיוק הבנתי מה אמרת לה...[/B][/QUOTE]
אני אומר לאספיאון"טוב אני אלך לבד להציל אתת בנך אמבריאון"
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;721270][B
[quote=METAGROSS16;718960]
[B]התהלוכה מתקדמת עוד כמה מטרים ולבסוף מגיעה לכפר קטן. בכפר אתה רואה המון פוקימונים שנראים מיובשים. כמה פוקימונים מהתהלוכה ממהרים לעברם ומשקים אותם במים. כמה אחרים רצים לבאר המים שבכפר וממלאים אותם במים עד שהיא עולה על גדותיה. עוד כמה הולכים לגינה קטנה ומשקים אותה. עד מהרה, הכפר שכשהגעת היה יבש ושקט עכשיו היה מלא בפוקימונים שמחים, רווים ובצמחים נושאי פרי ענקיים.[/B]
[/B][/QUOTE]
-----------------------
'מאז שיצאתי מכדור הארץ לא אכלתי אפילו קצת אוכל'אני חושב לעצמי,-ניגש לאחד מעצי הפרי,קוטף כמה פירות ואוכל אותם,-ובנוסף אני שואל את בילייף עם היא רוצה גם.
-
[quote=killerbee;722032]"נורא מצחיק אני הולך לשתוף את זה..." אני אומר והולך לשטוף...[/quote]
[B]אתה הולך לשטוף בברז שהקמת אבל אז נזכר שהוא לא מחובר למקור מים. אתה מניד בראשך ומסתובב ליד הברז. הזנב שלך בטעות מפעיל אותו ואתה קופץ ונתלה על התיקרה עם הציפורניים שלך מרוב הפתעה כשאתה שומע זרימת מים. אתה רואה שמהברז זורמים מים. 'מוזר' אתה חושב ומקמט את המצח. דיגי באה לראות מה כל הרעש והיא רואה אותך תלוי על התיקרה והיא נראית... מקנאת... 'עוד יותר מוזר' אתה חושב[/B]
[quote=darkon10000;722034]"הכול בשבלך." אני לוחש לה, "תרצי שנעשה משהו ביחד?" אני שואל אותה.[/quote]
[B]קורסולה מצחקקת ומסמיקה כשהראש שלך כל כך קרוב לשלה. היא אומרת "בוא אחריי" ומתחילה ללכת לאט לא וההליכה שלה כל כך חיננית ומפתה שאתה נגרר אחריה. אתם נכנסים לחדר ענקי עם בריכות גדולות. רחש המים מפר את הבלבול שאתה היית שרוי בוא ואתה רואה שקורסולה נעלמה. אתה מחפש אותה ואז פתאום היא מופיעה מאחורייך ומניפה אות באוויר עם הקרניים שלה ומשליכה אותך לבריכה בעודה מצחקקת וקופצת מיד אחריך.[/B]
[quote=Tiger;722112]"את נראית מדהים" אני מחמיא לה ומנשק אותה בפה נשיקה קצרה.
לאחר מכן אני מציע:"את רוצה ללכת לטיול?אני עדיין לא מתמצא בכל הסביבה כאן" אני אומר ומסתכ לעליה במבט שואל.[/quote]
[B]סנדי אומרת "ברור" ואתה מופתע מהביטחון שיש לה כעת אחרי שהתפתחה. ביטחון שכל כך חסר לה כשהייתה סינדקווילית "בוא" היא אומרת בחיוך ומתחילה ללכת ליער. אתה הולך אחריה. בדרך אתה רואה המון פוקימונים על העצים, בשיחים, וחלק מהפוקימונים הם חלק מהנוף. אתה בטעות מטפס על גבעה קטנה שמתחילה לזוז ומגלה שזה טורטרה, מיח בטעות סנפלורה ומנסה לאכול צ'ירובי קטן שדומה לדובדבן.[/B]
[B]לבסוף אתם מגיעים למעיין קטן שורץ פקימונים מכל הסוגים.[/B]
[quote=בר.;723003]"אני ...אני התפתחתי ...אני לנטורן!!!יש !" אני צועקת כל כך חזק שכל הטירה יכלה ממש לשמוע.[/quote]
[B]באגי מתאושש מההלם ואומר לך "כל הכבוד! כמה שאת יפה!" ואז מנשק אותך נשיקה ממושכת. כל הפוקימונים מתאוששים גם ומתחילים לברך אותך לחבק אותך או לטפוח לך על הגב. באגי כל אותו זמן נשאר על ידך ונראה חושש כל פעם שפוקימון התכוון לחבק אותך כאילו הוא חושש שיגנבו לו אותך. לפתע מופיע לנטורן זכר ונושק לך על הלחי במקום לברך אותך. באגי מתעצבן כמו שאת התעצבנת במקרה צ'נסי והציפורניים באחת הרגליים שלו מתארכות והוא חובט בעוצמה בלנטורן הזכר ומעיף אותו אל הקיר הנגדי. כל הפוקימונים משתתקים. אחרי רגע ההלם הם כולם מתחילים לצעוק על לנטורן דברים כמו "חשבנו שאתה סתם דיברת כל הזמן!" "בוגד!" אידיוט!". באגי מתרחק ממך ולפתע הקול שלו נעשה עמוק יותר. קול של מבוגר. לקול החדש יש הד נוסף. "תסלקו אותו מטריטוריה הזו!".[/B]
[B]ברגע שהוא אומר את זה הפוקימונים מפסיקים לצעוק על לנטורן ומתחילים לתקוף. את רואה כמה גרידוסים יוצרים מערבולת סביבו שמעיפה אותו לתקרה. אחרי זה רמוריידים משתמשים עליו בקרן על ואז כמה ווינגלים ופליפרים נושאים אותו משם הרחק הרחק...[/B]
[B]באגי חוזר אליך ואומר לך בקולו הרגיל "מצטער שהיית צריכה לראות את זה"[/B]
[quote=death note;723009]"מעניין מזה היה" אני אומר לעצמי "טוב הגיע הזמן לחפש מקום טוב למנוחה" אני אומר ומחפש[/quote]
[B]אתה זוחל כמה מטרים ולפתע מוצא מערה. מהמערה בוקעים קולות רעם עמומים. אתה מסתקרן ונכנס למערה.[/B]
[B]לפתע אתה רואה הבזק גדול של אור לבן ואתה ממצמץ.[/B]
[B]כשאתה פוקח את עיניך אתה לא במערה. מאחוריך יש פתח למערה אבל אתה בתוך מקום עם אור עמום. האור העמום מקנה לך הרגשה נוחה כיוון שזה האור שפוקימוני דרקון בדרך כלל חיים איתו.[/B]
[B]אחרי רגע אתה מבחין באגם ענקי שמשתרע לאורך קילומטרים. באגם אתה רואה כמה צלליות שמתקרבות אליך. אתה נבהל ונסוג אבל אז פורצים מהמים קבוצה של [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/147.png[/IMG]דרטינים, כמו שהיית לפני שהתפתחת, ובראשם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/148.png[/IMG]דרגונייר כמו שאתה עכשיו. למראה בני מינך אתה נרגע.[/B]
[quote=monster;723111]אני אומר לאספיאון"טוב אני אלך לבד להציל אתת בנך אמבריאון"[/quote]
[B]"אתה בטוח?" אומרת אספיאון ונראית לפתע עוד יותר מודאגת. שזנב שלה מצליף כעת חזק יותר וכל הצלפה נשמעת כמו צליפת שוט. "אני לא בטוחה שאפשר" היא אומרת ומצביעה לכיוון השמים.[/B]
[B]אתה מביט לשמיים ונפל על הטוסיק שלך מהפתעה כשאתה רואה בשמיים קבוצת כוכבים אדומים בוהקים שיוצרת צורת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/491.png[/IMG]דארקראי אדום בשמיים. הדארקראי נע באיטיות לעבר מרכז השמים ואתה יודע שמשהו נורא יקרה כשהוא יהיה באמצעם. הצבע האדום שלו מזכיר באופן מדהים את הצבע של העיטורים שהיו על האמבריאון... זה אותו צבע. גל הבנה פתאומי מכה בך.[/B]
[quote=METAGROSS16;725502][quote=~Lior Dragon~;721270][B
-----------------------
'מאז שיצאתי מכדור הארץ לא אכלתי אפילו קצת אוכל'אני חושב לעצמי,-ניגש לאחד מעצי הפרי,קוטף כמה פירות ואוכל אותם,-ובנוסף אני שואל את בילייף עם היא רוצה גם.[/quote]
[B]אתה אוכל מהפירות. הטעם שלהם מדהים. הראש שלך מסתחרר מרוב שהם טעימים ואתה בולע בטעות תפוח בלי ללעוס אותו אבל במקום להתקע בגרון שלך, הוא מחליק מטה ומורח את הטעם שלו על כל הרון שלך, מה שמקנה לך הרגשה נעימה. לפתע אתה מזהה את הטעם של הפירות, ואת הקור שמתפשט כל פעם שנושמים... הפירות שקטפת מהעץ המסויים הזה הם בטעם מנטה! אתה מציע לביילי אחד והיא בולעת את הפרי בהנאה צרופה.[/B]
-
[QUOTE=~Lior Dragon~;725560][B]
[quote=METAGROSS16;725502]
[B]אתה אוכל מהפירות. הטעם שלהם מדהים. הראש שלך מסתחרר מרוב שהם טעימים ואתה בולע בטעות תפוח בלי ללעוס אותו אבל במקום להתקע בגרון שלך, הוא מחליק מטה ומורח את הטעם שלו על כל הרון שלך, מה שמקנה לך הרגשה נעימה. לפתע אתה מזהה את הטעם של הפירות, ואת הקור שמתפשט כל פעם שנושמים... הפירות שקטפת מהעץ המסויים הזה הם בטעם מנטה! אתה מציע לביילי אחד והיא בולעת את הפרי בהנאה צרופה.[/B][/QUOTE]
------------------
'זה מוזר,-אף פעם לא ראיתי פירות כאלו בכדור הארץ'אני חושב לעצמי בעודי קוטף עוד פרי,-ואוכל אותו.
-
[quote]אתה הולך לשטוף בברז שהקמת אבל אז נזכר שהוא לא מחובר למקור מים. אתה מניד בראשך ומסתובב ליד הברז. הזנב שלך בטעות מפעיל אותו ואתה קופץ ונתלה על התיקרה עם הציפורניים שלך מרוב הפתעה כשאתה שומע זרימת מים. אתה רואה שמהברז זורמים מים. 'מוזר' אתה חושב ומקמט את המצח. דיגי באה לראות מה כל הרעש והיא רואה אותך תלוי על התיקרה והיא נראית... מקנאת... 'עוד יותר מוזר' אתה חושב[/quote]
"מה קרה דיגי? למה את נראית מקנאת?"
-
[quote=METAGROSS16;725571][quote=~Lior Dragon~;725560]
[B]------------------[/B]
[B]'זה מוזר,-אף פעם לא ראיתי פירות כאלו בכדור הארץ'אני חושב לעצמי בעודי קוטף עוד פרי,-ואוכל אותו.[/B][/quote]
[B][B]אתה קוטף פרי, הפעם מעץ אחר. אתה טועם אותו והטעם הזה, שכל כך התגעגעת אליו כיוון שלא טעמת אותו מאז שהמאמן שלך זרק אותך בבעיטה מהבית שלו. הפרי החום בהיר בטעם של עוגיות שוקולד ציפס נוזליות... אתה לא שם לב ואוכל עוד כמה עד שביילי מצחקקת ואומרת "שלא תגמור את הכל טיפשוני!" ואז גוררת אותך עם הגפנים שלה ומנשקת אותך, מה שמסיח את דעתך מהפירות.[/B][/B]
[B][quote=killerbee;725575]"מה קרה דיגי? למה את נראית מקנאת?"[/quote][/B]
[b][B]"למה אני מקנאה?" היא אומרת ואז מתחילה להתקדם לעם אחד הקירות ואומרת "תראה למה!" ומנסה לטפס במעלה הקיר. היא לא מצליחה אפילו להתחיל לעלות עליו וכבר מתהפכת על הראש. היא במהרה מוציאה אותו החוצה בהבעת פנים חמוצה "כי אני לעומת שאר הדיגלטים, וגם לעומתך, אף פעם לא הצלחתי להתהפך או לטפס על קירות ולהצמד לתקרה...[/B]
-
[quote]]"למה אני מקנאה?" היא אומרת ואז מתחילה להתקדם לעם אחד הקירות ואומרת "תראה למה!" ומנסה לטפס במעלה הקיר. היא לא מצליחה אפילו להתחיל לעלות עליו וכבר מתהפכת על הראש. היא במהרה מוציאה אותו החוצה בהבעת פנים חמוצה "כי אני לעומת שאר הדיגלטים, וגם לעומתך, אף פעם לא הצלחתי להתהפך או לטפס על קירות ולהצמד לתקרה...[/quote]
את צריכה רק לחפור דרך הקיר ולנסות לעלות וחוץ מזה זה לא חשוב לעשות את זה.." אני אומר ויורד מהתקרה..
"מעניין איך הברז פיתאום עבד... מוזר.."