-
[QUOTE=אדון פלריון;725974][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]אתה רואה שצ'ימצ'אר מתקרב אל טריקו,הוא תקוף אותו בשריטה אך הטריקו הופך לעץ ואתה שהטריקו עבד אליכם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי מסתכלת בחלון ואומרת לך בזעם :"אף אחד לא יוצא מפה עד להודעה חדשה,ורידיאן תחת מתקפה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]לואיס אומר לך :"תודה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה אותו מדבר עם השוטרים והם רצים אל עבר המפקד שנקרא [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מאמנת יוצאת מין אחד העצים והיא אומרת :"נעים מאוד אני חוקרת פוקימונים והמתקפה הזו שהקקונה השתמש בה מרדימה את היריב".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]טורצ'יק מתקרב אל פיקאצ'ו ותוקף אותו אך מאיזו שהיא סיבה טורצ'יק מפסיק לתקוף.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
טוב, צריך להזעיק את כוחות המשטרה, מה אוכל לעשות בינתיים במרכז הפוקימונים?
-
[QUOTE=אדון פלריון;729841][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]זנבו של צ'ימצ'אר מתחיל לבעור והוא רץ אל עבר טריקו ונותן לו שריטה בגב שמפילה אותו ומנצחת אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מראלי אומרת לך :"כול הכבוד ילד,הצלחת לנצח אותי ומייקי קיימת את ההבטחה לאחותך הגדולה מה?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]:"כן מארלי את יודעת את זה אחות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל
רד צועק אליך :"עוף מפה,צ'ריזארד להביור על הצ'רמנדר של יגאל עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הצ'ריזארד יורה אש ענקית שפוגעת בצ'רמנדר ומעלפת אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך בקור :"אני מצטער אני וטיטי עובדים לבד!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הטוטודייל המכונה טיטי משתמש במשאבת הידרו שפוגעת גם בארידוס וגם בקקונה הזוהר שמנצחת אותם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הילד זורק פוכדור אל עבר ארידוס והוא מצליח ללכוד אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]מה תעשה?
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]טורצ'יק מנסה לקום אך לא מצליח הברקים פגעו בו וניצחו אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"ציפיתי ליותר מזה אין לך סיכוי לנצח במכון פיוטר".[/FONT][/COLOR]
אני מחזיר את צ'רמנדר והולך למרכז הפוקמונים כדי לרפא את צ'רמנדר
-
[QUOTE=אדון פלריון;729986][COLOR=red][FONT=Arial]Ranrevah[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]הקקונה מתעורר ומתחמק מין הפוכדור שלך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אתה לא יכול לתפוס את הפוקימון הזה,בגלל שהוא לא פוקימון רגיל".[/FONT][/COLOR]
"אל תדאג אני אתפוס אותו קדימה טוטודייל אקדח מים בכל הכוח"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר :"מארלי פשוט רוצה שאני יהיה מאמן חזק יותר בעזרתה השגתי את השותף שלי פיג'י".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל שכמייה כתומה מתקרב אל עבר מארלי והוא אומר לה :"מארלי,בתור שומרת העיר פאלט אני מצפה ליותר ערנות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לאיש הזה:"מה כבר קרה!?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] פרץ למעבדה של הפרופסור והוא מאיים על חייו ועל חיי הפוקימונים שנמצאים שם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת למייקי :"תחזור הביתה עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי והאיש רצים אל עבר פאלט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
לאנס אומר לך :"קח את זה,זה יעזור לצ'רמנדר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הוא מושיט לך אבן מחודדת צהובה לאנס אומר לך :"תיתן את זה לצ'רמנדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן שלידך אומר לך :"תגיד לי מה לא בסדר איתך אתה לא רואה את כול השוטרים שנמצאים שם?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שמגג המכון קופץ מישהו בעל שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אתה לא יכול לתפוס אותו בגלל שהוא רובוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שני מאמנים בעלי חצי מסכה מתקרבים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=#666699][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן השמאלי אומר לך :"הרטטה שלנו והם נלחמים אז נראה לי צריך לעודד אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;730955]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן השמאלי אומר לך :"הרטטה שלנו והם נלחמים אז נראה לי צריך לעודד אותם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר להם:"אוקיי בהצלחה לכם, ודרך אגב, הם נלחמים על משהו מסויים?"
-
-
[COLOR=red][FONT=Arial]מה למה?[בה''פ תכתוב לי][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן הימני אומר לך :"כן הם נלחמים על כבוד ועל פרי האורן שלידם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה שהשמש שוקעת ואתה רואה מאמן שאומר לך :"תגיד אתה רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פלריון;731001]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן הימני אומר לך :"כן הם נלחמים על כבוד ועל פרי האורן שלידם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה רואה שהשמש שוקעת ואתה רואה מאמן שאומר לך :"תגיד אתה רוצה קרב?".[/FONT][/COLOR]
כבר ריפאתי את טורצ'יק?
------
אני אומר לו:"אני אשמח לקרב, לא יזיק אימון לטורצ'יק"
-
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*אז זהו שלא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר :"אני רוצה שהטורצ'יק שלך עייף קצת בוא נלך למרכז תרפא את הטורצ'יק שלך ואז נעשה את הקרב,אוקיי?"?[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;730955][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר :"מארלי פשוט רוצה שאני יהיה מאמן חזק יותר בעזרתה השגתי את השותף שלי פיג'י".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל שכמייה כתומה מתקרב אל עבר מארלי והוא אומר לה :"מארלי,בתור שומרת העיר פאלט אני מצפה ליותר ערנות!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש אומר :"[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] פרץ למעבדה של הפרופסור והוא מאיים על חייו ועל חיי הפוקימונים שנמצאים שם!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת למייקי :"תחזור הביתה עכשיו!".[/FONT][/COLOR]
לאנס אומר לך :"קח את זה,זה יעזור לצ'רמנדר שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]הוא מושיט לך אבן מחודדת צהובה לאנס אומר לך :"תיתן את זה לצ'רמנדר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן שלידך אומר לך :"תגיד לי מה לא בסדר איתך אתה לא רואה את כול השוטרים שנמצאים שם?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה שמגג המכון קופץ מישהו בעל שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"אתה לא יכול לתפוס אותו בגלל שהוא רובוט!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה שני מאמנים בעלי חצי מסכה מתקרבים.[/FONT][/COLOR]
כן ראיתי אותם אבל אני שואל מה אפשר לעשות עכשיו במרכז הפוקימונים?
-
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"טוב אני יודע,בוא נתגנב אל הקרב ונראה אותו,מה דעתך?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;732106][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]המאמן אומר לך :"טוב אני יודע,בוא נתגנב אל הקרב ונראה אותו,מה דעתך?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מעדיף להישאר כאן במקום בטוח, אני אשאל את מאדקיפ מה הוא רוצה לעשות
-
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ מוכן לקרב ואתה מבין שגם הוא רוצה לצאת מפה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;732108][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה את מדקיפ מוכן לקרב ואתה מבין שגם הוא רוצה לצאת מפה.[/FONT][/COLOR]
טוב אם כולכם רוצים אז נצא לראות את הקרב!
-
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי שומעת אותך והיא אומרת לך בזעם :"אף אחד לא יוצא".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;732114][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי שומעת אותך והיא אומרת לך בזעם :"אף אחד לא יוצא".[/FONT][/COLOR]
טוב ... :( מה אפשר לעשות כאן בינתיים?
-
[QUOTE=אדון פלריון;730955][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ אחרי מארלי והאיש לעבר העיר פאלט
-
[quote=אדון פלריון;732104][COLOR=#666699][FONT=Arial]MatanS23[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]*אז זהו שלא.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר :"אני רוצה שהטורצ'יק שלך עייף קצת בוא נלך למרכז תרפא את הטורצ'יק שלך ואז נעשה את הקרב,אוקיי?"?[/FONT][/COLOR]
אני חושב לעצמי:'באמת טורצ'יק קצת, עייף הוא צריך קצת מנוחה מהקרב נגד הפיקאצ'ו הזה'
אני אומר למאמן:"אוקיי, אני אלך לרפאות אותו במרכז הפוקימונים, ואז נעשה את הקרב" ואני הולך איתו למרכז הפוקימון כדי לרפאות את טורצ'יק.
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מייקי אומר :"טוב אני אשאר כאן אני מפחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רץ אל עבר פאלט אתה רואה את המעבדה כולה עם חלונות שבורים.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"בקומה למעלה יש אצטדיון לקרבות להראות לך את האצטדיון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה מגיע למרכז ואתה רואה את האחות ג'וי מברכת את פניך היא שואלת אותך :"מה בשבילך נערי?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;732667][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רץ אל עבר פאלט אתה רואה את המעבדה כולה עם חלונות שבורים.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את מארלי"מה קרה למעבדה?.מי עשה זאת?אתם יודעים"
-
[quote=אדון פלריון;732667]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה מגיע למרכז ואתה רואה את האחות ג'וי מברכת את פניך היא שואלת אותך :"מה בשבילך נערי?".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לאחות ג'וי:"אני ארצה בבקשה לרפאות את הפוקימון שלי טורצ'יק" ואני אביא לה את הפוכדור של טורצ'יק כדי שתרפא אותו.
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לך :"מייקי איפה הוא? וזה צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] עשה את זה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את פרופסור אוק מוטל על הרצפה מין רגלו נוטף דם אתה רואה את טרייסי וביל מטפלים ברגלו אתה רואה איש בעל מסכה כחולה ליד הפוכדורים והוא צוחק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור ומחזירה לך אותו לידך המאמן והוא אומר לאחות ג'וי :"סליחה האחות ג'וי זה אפשרי שאני והמאמן הזה שלידי נלחם באצטדיון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"כן הוא למעלה מימין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד מסמן לך לבוא איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;732856][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לך :"מייקי איפה הוא? וזה צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] עשה את זה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה רואה את פרופסור אוק מוטל על הרצפה מין רגלו נוטף דם אתה רואה את טרייסי וביל מטפלים ברגלו אתה רואה איש בעל מסכה כחולה ליד הפוכדורים והוא צוחק.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למארלי"נדמה לי שחזר לביתו" אני לאש מסכה כחולה"אתה אחרי למה שקרה פה"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש צוחק ואומר :"אני רק שליח בזמן שאני פה המפקדים שלי המסכה הכחולה האמיתי [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] העוצמתי וגלימה שחורה הנורא תוקפים את ורידיאן ולואיס שומר האיש הובס ורד ולאנס עומדים להיות בני ערובה בזמן שאתם פה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי מסתכלת באיש בעל השכמייה,והם רצים אל עבר ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש בעל המסכה נעלם כלא היה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;732924][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש צוחק ואומר :"אני רק שליח בזמן שאני פה המפקדים שלי המסכה הכחולה האמיתי [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial] העוצמתי וגלימה שחורה הנורא תוקפים את ורידיאן ולואיס שומר האיש הובס ורד ולאנס עומדים להיות בני ערובה בזמן שאתם פה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי מסתכלת באיש בעל השכמייה,והם רצים אל עבר ורידיאן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש בעל המסכה נעלם כלא היה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני רץ ביחד עם מארלי ועם האיש בעל השכמיה לעיר ורידין
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה,מארלי והאיש בעל השכמייה מגיעים לעיר ורידיאן ואתה רואה מאמן בעל כובע אדום ואיש בעל גלימה כסופה ושיער אדום נלחמים נגד איש שדומה לאיש שפרץ למעבדה מישהו עם גלימה שחורה ועוד מישהו בעל שיער בלונדיני.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לאיש בעל השכמייה :"ג'ון מה אתה חושב שעומד לקרות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש שקוראים לו ג'ון אומר למארלי :"אני לא יודע מארלי אני באמת לא יודע".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;732947][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]אתה,מארלי והאיש בעל השכמייה מגיעים לעיר ורידיאן ואתה רואה מאמן בעל כובע אדום ואיש בעל גלימה כסופה ושיער אדום נלחמים נגד איש שדומה לאיש שפרץ למעבדה מישהו עם גלימה שחורה ועוד מישהו בעל שיער בלונדיני.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי אומרת לאיש בעל השכמייה :"ג'ון מה אתה חושב שעומד לקרות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]האיש שקוראים לו ג'ון אומר למארלי :"אני לא יודע מארלי אני באמת לא יודע".[/FONT][/COLOR]
אני אומר למארלי"אולי כדי שנחכה שקרב יגמר ואז אולי נדע מהקורה פה"
-
[quote=אדון פלריון;732856]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור ומחזירה לך אותו לידך המאמן והוא אומר לאחות ג'וי :"סליחה האחות ג'וי זה אפשרי שאני והמאמן הזה שלידי נלחם באצטדיון?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"כן הוא למעלה מימין".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד מסמן לך לבוא איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]מה תעשה? [/FONT][/COLOR][/quote]
אני עוקב אחריו לאן שהוא יוביל אותי, ואכין את הפוכדור של טורצ'יק כבר לקרב.
-
[QUOTE=אדון פלריון;732667][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"בקומה למעלה יש אצטדיון לקרבות להראות לך את האצטדיון?".[/FONT][/COLOR]
כן למה לא?
יש לי יריב לקרב?
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי וג'ון אומרים בעצבנות :"אנחנו ממחתרת המאמנים וזה המנהיג שלנו אנחנו חייבים לעזור לו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי זורקת פוכדור באוויר ומשם יוצא הטריקו שצ'ימצ'אר שלך נלחם מולו אתה רואה כשלושה פיג'יוט נכנסים לשדה הקרב והם תוקפים את צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*כן הילד שעמד לידך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד אומר לך :"רוצה קרב אחד על אחד כי אין לי ממש הרבה פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי מסמנת לכם לבוא איתה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה עולה במדרגות ואתה רואה עוד אחות ג'וי שאומרת :"איזה סוג קרב אתם רוצים אחד על אחד או קרב זוגות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן אומר :"אחד על אחד בבקשה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי מכניסה אתכם לחדר הולוגרמות.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733264][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי וג'ון אומרים בעצבנות :"אנחנו ממחתרת המאמנים וזה המנהיג שלנו אנחנו חייבים לעזור לו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מארלי זורקת פוכדור באוויר ומשם יוצא הטריקו שצ'ימצ'אר שלך נלחם מולו אתה רואה כשלושה פיג'יוט נכנסים לשדה הקרב והם תוקפים את צוות [/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial]D[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"תקוף בשריטות את צוות D אוקי קדימה"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]המאמן בעל הגלימה השחורה שולח גל הדף שמעיף את צ'ימצ'אר אל אחד העצים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מין העצים יורדים שלושה פוקימוני חרק שנראים לך כמו דבורים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מראלי אומרת :"קומבי אהה סוף כול סוף הגיע הזמן שאני אתפוס אחד כזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר :"מארלי זה לא המקום ובטח שבטח של הזמן".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733264][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial]
[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial]GUYLAMED[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*כן הילד שעמד לידך.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]הילד אומר לך :"רוצה קרב אחד על אחד כי אין לי ממש הרבה פוקימונים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי מסמנת לכם לבוא איתה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה עולה במדרגות ואתה רואה עוד אחות ג'וי שאומרת :"איזה סוג קרב אתם רוצים אחד על אחד או קרב זוגות?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי מכניסה אתכם לחדר הולוגרמות.[/FONT][/COLOR]
טוב, בוא נעלה למעלה ונילחם שם!
-
[QUOTE=אדון פלריון;733295][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]המאמן בעל הגלימה השחורה שולח גל הדף שמעיף את צ'ימצ'אר אל אחד העצים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מין העצים יורדים שלושה פוקימוני חרק שנראים לך כמו דבורים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מראלי אומרת :"קומבי אהה סוף כול סוף הגיע הזמן שאני אתפוס אחד כזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון אומר :"מארלי זה לא המקום ובטח שבטח של הזמן".[/FONT][/COLOR]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בשריטות על הקומבי תעזור לצארלי לתפוס 1"
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]*מי זה "צ'ארלי"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מראלי אומרת :"טריקו קשר מוות על קומבי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון מוציא פוכדור כחול ואומר :"פיג'יוט תפוס את טריקו ואת צ'ימצ'אר בעזרת רוח ציפורים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הפיג'יוט הענקי יוצא מין הפוכדור ותופס את צ'ימצ'אר ביד השמאלית ואת טריקו ביד הימנית".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733310][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]*מי זה "צ'ארלי"[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מראלי אומרת :"טריקו קשר מוות על קומבי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]ג'ון מוציא פוכדור כחול ואומר :"פיג'יוט תפוס את טריקו ואת צ'ימצ'אר בעזרת רוח ציפורים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הפיג'יוט הענקי יוצא מין הפוכדור ותופס את צ'ימצ'אר ביד השמאלית ואת טריקו ביד הימנית".[/FONT][/COLOR]
התבלתי התכונתי למארלי
אני אומר לצ'ימצ'אר"שרוט את אחד הקומבי לפני שתיפגע"
-
[quote=אדון פלריון;733264]
אני אשאל את האחות ג'וי:"מה זה החדר הזה? מה עושים בו?"
-
[quote=אדון פלריון;728709][COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הטריקו מתחמק מין הצעקה אתה רואה אותו קופץ והוא פוגע בפיג'י של מייקי שנופל ומפסיד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]מייקי אומר באכזבה :"תחזור פיג'י".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]הילדה אומרת :"עכשיו ילדון זה קרב אחד על אחד,טריקי קרב גלדיאטורים!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]טריקו מתקדם אל עבר צ'ימצ'אר ומתחיל להתקיף אותו בחוזקה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה רואה מאמן בעל כובע אדום מתקרב אליך ואומר לך :"שומר העיר לא מסתדר רוצה לעזור לו?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה מסתכל שוב בטלוויזיה ואתה רואה ש-[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial]RE[/FONT][/COLOR][COLOR=navy][FONT=Arial] ניצח את לואיס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]טורצ'יק מתחיל לנקר בזעם את פיקאצ'ו אתה רואה שהסטטיות ממשיכה לפגוע בטורצ'יק אך הוא לא נכנע.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]המאמן מסתכל על הפיקאצ'ו שלו והוא אומר :"פיקאצ'ו סיים את זה בשיתוק!".[/FONT][/COLOR]
אני אומר למאמן בעל הכובע האדום: "אני הולך להציל אותו, אני רוצה לעזור לו איפה הוא נמצא אתה יודע".
-
[COLOR=teal][FONT=Arial]מאוחר מדי פיג'יוט תפס את טריקו ואת צ'ימצ'אר ג'ון אומר לכם ולפיג'יוט שלו :"זה ילמד אתכם להתרכז במשימה פיג'יוט בוא הנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הפיג'יוט נוחת ליד ג'ון והוא משחרר את טריקו ואת צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן אומר :"כן הוא פה מולך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]המאמן הולך לאחות ג'וי ומדבר איתה והוא מסמן לך לצאת החוצה איתו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]מה תעשה?[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת :"זה חדר קרבות עם זירות משתנות והחדר של היום הוא זירת קרח".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]אתה מרגיש פתאום שהקור מתחיל לגבור אתה רואה שהקרקע הופך לקרח מוצק האחות ג'וי עולה על כיסא השופט והיא אומרת :"כול צד יכול להשתמש רק בפוקימון אחד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#666699][FONT=Arial]הילד אומר :"קדימה צא סניזל!".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=אדון פלריון;733443][COLOR=teal][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][COLOR=teal][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]מאוחר מדי פיג'יוט תפס את טריקו ואת צ'ימצ'אר ג'ון אומר לכם ולפיג'יוט שלו :"זה ילמד אתכם להתרכז במשימה פיג'יוט בוא הנה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=teal][FONT=Arial]הפיג'יוט נוחת ליד ג'ון והוא משחרר את טריקו ואת צ'ימצ'אר.[/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר"תקוף בשריטות וצעקה על צוות D"