הוא על אופנועים
Printable View
הוא על אופנועים
משתמשים בו באופנועים ואי אפשר להפעיל בו נומל ספילס רק ספיד ספילס עוד דבר מיוחד בו שלכל אחד' מהמתמודדים יש קלף זירה שנקרא ספיד וורלד 2 ובכל תור שני המתמודדים מקבלים ספיד קאונטרס(מוני מהירות) שבזכותם אתה יכול להפעיל את הספיד ספילס(קסמים מהירים) או את ספיד וורלד 2 ואחת מהיכולות המיוחדות שלו(לפי מס') הקאונטרים לרוב צריך למחוק קאונטרים כדי להפעיל קסמים מהירים בספיד וורלד 2 חובה למחוק את מס' הקאונטרים שמצויין
גם נכון אבל לא על זה דיברתי ומור 15 אני מבקש רק בעברית ולא בעברית לועזית אני לא מבין ככה ולא מקבל את התשובה
משתמשים בו באופנועים ואי אפשר להפעיל בו קסמים רגילים רק קסמים מהירים עוד דבר מיוחד בו שלכל אחד' מהמתמודדים יש קלף זירה שנקרא עולם מהירות(איזה מטומטם להגיד את זה) 2 ובכל תור שני המתמודדים מקבלים מוני מהירות שבזכותם אתה יכול להפעיל את הקסמים המהירים או את עולם מהירות 2 ואחת מהיכולות המיוחדות שלו לפי מס' מוני המהירות לרוב צריך למחוק מוני מהירות כדי להפעיל קסמים מהירים בעולם מהירות 2 חובה למחוק את מס' מוני המהירות שמצויין שמצויין
עריכה:ככה אני רגל לכתוב מזה משנה לך אתה במילא מבין כי לפי דעתי זה מטומטם להגיד עולם מהירות וכו'
[quote=mor15;749190]משתמשים בו באופנועים ואי אפשר להפעיל בו קסמים רגילים רק קסמים מהירים עוד דבר מיוחד בו שלכל אחד' מהמתמודדים יש קלף זירה שנקרא עולם מהירות(איזה מטומטם להגיד את זה) 2 ובכל תור שני המתמודדים מקבלים מוני מהירות שבזכותם אתה יכול להפעיל את הקסמים המהירים או את עולם מהירות 2 ואחת מהיכולות המיוחדות שלו לפי מס' מוני המהירות לרוב צריך למחוק מוני מהירות כדי להפעיל קסמים מהירים בעולם מהירות 2 חובה למחוק את מס' מוני המהירות שמצויין שמצויין
עריכה:ככה אני רגל לכתוב מזה משנה לך אתה במילא מבין כי לפי דעתי זה מטומטם להגיד עולם מהירות וכו'[/quote]
זה יותר טוב 4 נק'.
[SIZE=4]שאלה שישים ואחד-4 נק'[/SIZE]
[SIZE=4]מה היה מיוחד כול כך בקרב הראשון של יוגי\אתן נגד מקסימליאן פגסוס לעומת הקרב של יוגי\אתן נגד סטו קביאה [לא המפלצות אופן הקרב]?[/SIZE]
הקרב בין השנים(אתם ופגאסוס) היה סוג של קרב מילניום לפגאסוס עין המילניום ולאתם פירמידת המילניום
[quote=mor15;749508]הקרב בין השנים(אתם ופגאסוס) היה סוג של קרב מילניום לפגאסוס עין המילניום ולאתם פירמידת המילניום[/quote]
א' זה אתן וב' טעית
יוגי ואוטם התחלפו כל הזמן בכדי לבלבל את פגסוס,-ולגרום לעין המילניום שלו להיות חסרת תועלת.
[quote=METAGROSS16;749538]יוגי ואוטם התחלפו כל הזמן בכדי לבלבל את פגסוס,-ולגרום לעין המילניום שלו להיות חסרת תועלת.[/quote]
אני מדבר על הקרב הראשון
שמישהו יענה כבר על השאלה אני לא יודע את התשובה, רק היום גם אני מתחיל בחידון הזה. את רוב התשובות האחרות ידעתי אז חשבתי גם לנסות את זה.
אה נזכרתי אם אני לא טועה זה שיוגי נלחם בפגסוס כדי להשיב את סבא שלו ובקאיבה הוא נלחם כדי להביא לסבא שלו את כחול העין ואומרים אטם
[quote=mor15;749627]אה נזכרתי אם אני לא טועה זה שיוגי נלחם בפגסוס כדי להשיב את סבא שלו ובקאיבה הוא נלחם כדי להביא לסבא שלו את כחול העין ואומרים אטם[/quote]
לא בדיוק
נגד פגסוס כדי להחזיר את סבו ומקיבה להחזיר את אקסודיה שגנב ממנו
גם לא
זה היה משהוא שהקרב היה ע"י הטלויזיה או משהוא דומה
הראשון היה בשביל להחזיר את סבו,ונגד סטו הוא נלחם בכדי לנקום את זה שהוא הביס את סביו,-ושהוא השמיד את הדרקון כחול העין הרביעי,-שהיה שייך במקור לחבר של סבא של יוגי,(זה שלבת שלו יש משקפיים).
[quote=Golden Boy;749745]זה היה משהוא שהקרב היה ע"י הטלויזיה או משהוא דומה[/quote]
צודק 4נק'.
[SIZE=4]שאלה שישים ושתיים-4 נק'.[/SIZE]
[SIZE=4]קרו הולמן[למי שלא יודע זה עורב]משתמש בכנף שחורה זריחת ה.....?[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
שמש
לא
ירח ?
גם לא
אור
[quote=nilasak;750784]אור[/quote]
טעות
שריון
לא
זריחת הצפון
טעות
זריחת צל הלבנה?
לא זה קלף מפלצת
קלף קסם זריחת החושך
[quote=Golden Boy;750891]קלף קסם זריחת החושך[/quote]
זה קלף מפלצת מה שזה אומר שאתה טועה
המערבולת
לא
אדון השיכחה
טעות
החנית?
זו תשובה לא נכונה
לדעתי כדאי שתתן עוד כמה נסיונות ואז תחליף חידה,-כי זה לוקח המון זמן.
מה שתגיד
קלף היחידה שהוא זריחת משהוא זה זה--->[url]http://www.yugioh-card.com/en/products/images/jacket_TSHD.png[/url]