-
[QUOTE=LordAbizi;950081]רון
נשמע מפוקפק מעט לטעמי.
וכדור צל זה לא מתקפה טריוויאלית, אבל כאן במקרה זה יכול להתפרשחרת.
--
נייט הופך את הגוף שלו לדהוי מעט, ומנקי מנסה לתת לו אגרוף אך הוא עובר דרך נייט. נייט מנסה להבין למה התכוונת בכדור צל. הא מגיע להברקה, שהוא בעצמו כדור צל, ולכן הוא תוקף עם עצמו (דהיינו, דחיפה), והוא פוגע במנקי. השפעת הגוף הגזי פגה, ומנקי מצליח להביא אגרוף לנייט.[/QUOTE]
יש לי טענה יותר חזקה לגבי המבט מפחיד ברומח הדרקון יש את הדרקונים וכאשר רואים את הדרקונים הללו נוצר בך פחד הדרקון , ואתה פשוט נכנס לפאניקה כל כך חזקה שאתה לא יכול לזוז למשך מספר שניות.וכן כאשר החבורה רואה בדרקון מגיע והפחד הזה מכה בהם רשום שהם עומדים קפואים מפחד במקומם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נייט תפליץXDDD עליו מעט נמן הגז המקיף אותך " אומר בתקווה שזה אכן גז רעיל.
-
רון
אין שום ערובה שחוקי הפיזיקה של רומח הדרקון נכונים גם בעולם שלי. גסטלי אינו דרקון, והקיום שלו אינו מפחיד, אלא אתה מנסה לגרום להביט בצורה כל כך מפחידה ביריב, שהמהירות של היריב תקטן. זה לא נשמע לי הגיוני, ולכן אני לא גורם לזה לקרות.
--
גסטלי מתאמץ, ומצליח להזיז חלק מהגז העוטף אותו אל עבר מנקי. מנקי מנסה לנפנף את הגז, אך הוא סמיך וקשה לו לבצע זאת. בינתיים מנקי לא ממש יכול לראות כי הגז מסתיר ממנו את נייט.
-
[QUOTE=LordAbizi;951960]רון
אין שום ערובה שחוקי הפיזיקה של רומח הדרקון נכונים גם בעולם שלי. גסטלי אינו דרקון, והקיום שלו אינו מפחיד, אלא אתה מנסה לגרום להביט בצורה כל כך מפחידה ביריב, שהמהירות של היריב תקטן. זה לא נשמע לי הגיוני, ולכן אני לא גורם לזה לקרות.
--
גסטלי מתאמץ, ומצליח להזיז חלק מהגז העוטף אותו אל עבר מנקי. מנקי מנסה לנפנף את הגז, אך הוא סמיך וקשה לו לבצע זאת. בינתיים מנקי לא ממש יכול לראות כי הגז מסתיר ממנו את נייט.[/QUOTE]
אין לי כוח כבר להסביר לך ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נייט תיתקוף בכירסום ואז כדור צל" אומר לנייט.
-
רון
משמע שהטיעונים שלך לא הגיוניים מספיק. מול היגיון אני לא יכול להתווכח.
ואתה עדיין לא הסברת לו מה זה כדור צל...
--
נייט תוקף את מנקי חסר הישע, ומכרסם אותו. הגז חודל להקיף את מנקי, ומנקי יכול לראות שוב. הוא קופץ ושולח את רגלו ופוגע בנייט. נייט שוב משתמש בדחיפה (כזכור, מבחינתו דחיפה זה כדור צל) ופוגע במנקי.
-
[QUOTE=LordAbizi;956676]רון
משמע שהטיעונים שלך לא הגיוניים מספיק. מול היגיון אני לא יכול להתווכח.
ואתה עדיין לא הסברת לו מה זה כדור צל...
--
נייט תוקף את מנקי חסר הישע, ומכרסם אותו. הגז חודל להקיף את מנקי, ומנקי יכול לראות שוב. הוא קופץ ושולח את רגלו ופוגע בנייט. נייט שוב משתמש בדחיפה (כזכור, מבחינתו דחיפה זה כדור צל) ופוגע במנקי.[/QUOTE]
"נייט תיתקוף בגז רעיל שוב ואז בדחיפה <כדור צל>" אומר לו .
-
[QUOTE=LordAbizi;919793]דן
נראה לי שהתבלבלתי ורציתי לכתוב שאודיש מתחיל להתעייף.
רוצה להגיב להודעה הזו במקום?
.[/QUOTE]
לא משנה, עדין מחליט לנסוג ולברוח
-
רון
נייט שוב שולח מהגז העוטף אותו אל מנקי, ושוב מנקי לא ממש יכול לראות. נייט מנצל חולשה זו ודוחף את מנקי. בזמן הדחיפה, מנקי יכול לראות/להרגיש את נייט, ולכן הוא מצליח להנחית על נייט אגרוף קצר.
דן
אתם מתרחקים מאודיש מרחק ביטחון וממשיכים ללכת. אתה שם לב, שכעת כבר בערך צהריים, והעיר פלאטיום אינה נראית עוד מאחוריך. ההליכה ממשיכה, ואתה רואה על אחד העצים ספירו.
-
[QUOTE=LordAbizi;959143]רון
נייט שוב שולח מהגז העוטף אותו אל מנקי, ושוב מנקי לא ממש יכול לראות. נייט מנצל חולשה זו ודוחף את מנקי. בזמן הדחיפה, מנקי יכול לראות/להרגיש את נייט, ולכן הוא מצליח להנחית על נייט אגרוף קצר.
[/QUOTE]
נייט תיתקוף בצוווחה ואז בכירסום " אומר לנייט .
~~~~~~~~~~
הקרב קצת משעמם קתץ מתח לא יזיק
-
רון
בום! פיצוץ! אנשים מופיעים משום מקום והורגים אחד את השני, וגם אותך!
מותח נכון?
--
נייט צורח, והדבר הזה מפריע קצת למנקי, ומקשה עליו לחשוב על מה לעשות. לאחר מכן נייט מתקרב למנקי ומתחיל לכרסמו. מנקי הולם בנייט ומרחיק אותו ממנו. מנקי מתחיל להתעייף.
-
[QUOTE=LordAbizi;961350]רון
בום! פיצוץ! אנשים מופיעים משום מקום והורגים אחד את השני, וגם אותך!
מותח נכון?
--
נייט צורח, והדבר הזה מפריע קצת למנקי, ומקשה עליו לחשוב על מה לעשות. לאחר מכן נייט מתקרב למנקי ומתחיל לכרסמו. מנקי הולם בנייט ומרחיק אותו ממנו. מנקי מתחיל להתעייף.[/QUOTE]
נייט עכשיו תנסה לרכז הרבה אנרגייה בפה ולנסות להפוך אותה לכדור אנרגייה ואז תירה אותו על מנקי." אומר לנייט
-
רון
נייט מנסה לבצע אתה ההוראות שלך, והוא אוגר קצת אנרגיה, ויורה אותה, אך היא לא מספיק ממוקדת, והיא מתבדרת במהרה ללא נזק אמיתי.