-
[quote=OmerFake;876047][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"תלך לחדר ההדמיה,הוא בצד שמאל שלך" עומר אומר לך,ואתה מסתכל לשמאל ורואה חדר מלא במחשבים אשר פתאום אתה מבין איך להפעיל אותם ואתה רואה שרשום לך:'בחר יריב' וישנם שם כל הפוקימונים הקיימים מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"היי מעניין אני יוכל להלחם כאן בקרבות הדמייה" אחשוב בשמחה
'במי אני אמחר?...עומר!' אחשוב ואבצע את הפעולות הנדרשות
'אני חושב שאני יעשה פוקימונים שיבחרו באופן אקראי ככה יהיה יותא כיף' אחשוב
-
[COLOR=Purple]GeneralAdam
אתה רואה שמולך מופיעה הדמיה של עומר שאומרת לך:"קדימה בא נתחיל להילחם,תניח את המשקפיים בשביל שזה יראה מציאותי" אתה רואה על המחשבים משקפיים מיוחדות,אתה לובש אותן ואתה רואה שאתה על ראש הר געש וההדמיה ניראת כמו עומר האמיתי עומר המדומה אומר לך:"קדימה בא נתחיל,צא פיצו!" אתה רואה שההדמיה זורקת פוקדור שמימנו יוצא פיקאצו קטן וחמוד מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;876061][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שמולך מופיעה הדמיה של עומר שאומרת לך:"קדימה בא נתחיל להילחם,תניח את המשקפיים בשביל שזה יראה מציאותי" אתה רואה על המחשבים משקפיים מיוחדות,אתה לובש אותן ואתה רואה שאתה על ראש הר געש וההדמיה ניראת כמו עומר האמיתי עומר המדומה אומר לך:"קדימה בא נתחיל,צא פיצו!" אתה רואה שההדמיה זורקת פוקדור שמימנו יוצא פיקאצו קטן וחמוד מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אחי תוסיף ספרייטים
-----------
"מעניין מי יצא לי...פוכדור צא!" אצעק ואחכה בקוצר רוח להופעת הפוקימון
-
[quote=OmerFake;874067]
[COLOR=darkorange]System[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"היי אתה,אתה חדש פה נכון?,אני עומר,נעים להכיר"איש עם שיער אדום אומר לך בחיוך ומושיט לשילדון שלך ברי כחול ואתה רואה ששילדון ממש אוהב אותו מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
" כן אני דיי חדש כאן נעים להכיר " אני מחייך ומסתכל על שילדון ומוסיף " טעים לך שילדון? , במאיפה הבאת את הפרי הבנהד הזה? ואז אני מרגיש לא נעים ואנ יאומר לעצמי ' זה נראה שהוא התאהב בו מבמט ראשון '
-
[quote=OmerFake;874587][COLOR=green]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=green](יש לך לארויטר,ואתה תשיג עכשיו איווי)[/COLOR]
[COLOR=green]----------[/COLOR]
[COLOR=green]"לארוי" הלארויטר שלך אומר והולך לבדוק מה יש שם פיתאום קופץ מהשיחים סווינב ובורח משם,אך עדיין יש כדור פרווה קטן וחמוד,אשר מתגלה כאיווי תינוק,והסווינב תקף אותו ופצע אותו,מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בואי!" אקרא לסאלי וארים את האיווי, ארוץ למעבדה כדי להראות לפרופסור וכדי שירפא אותו
-
אתה זורק את הפוקדור שלך ומימנו יוצא:[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/095.png[/IMG] אשר זוהם והמחשב אומר לך:"אוניקס יודע,זנב ברזל,צעקה,ריסוק אבנים,רעידת אדמה."[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]System
"יש לי את הברים האלה מקנטו,אני מקבל הספקה כל שבוע" עומר אומר לך בחיוך ומושיט לך 3 ואומר לך:"שמור אותם למקרה שתצטרך אותם,ובהצלחה בדרכך,דרך אגב ראיתי פיקאצו זוהר מסתובב באזור,אולי יהיה לך מזל ותוכל לתפוס אותו"[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]DarkTiger
אתה פותח את הדלת של המעבדה עם איווי בידיים,והפרופסור אומר לך:"לרפות אותו נכון?"הוא מכניס אותו למכונה ואיווי יוצא מימנה ברי ושלם הוא מתקרב אלייך ומלקק לך את הרגל,אשר זה סימן לחביבות.[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;876211][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה פותח את הדלת של המעבדה עם איווי בידיים,והפרופסור אומר לך:"לרפות אותו נכון?"הוא מכניס אותו למכונה ואיווי יוצא מימנה ברי ושלם הוא מתקרב אלייך ומלקק לך את הרגל,אשר זה סימן לחביבות.[/COLOR][/quote]
"היי איווי" אני מחייך אליו ומרים אותו "אולי תצטרף אליי, אני אהפוך אותך לאיווי הכי חזק במחוז"
-
איווי קופץ במקום עם חיוך על הפנים,ואתה רואה שפברווה שלו יסתתר ברי כחול כמו הים הפרופסור אומר לך:"כדי שתשמור את הברי הזה,הוא מרפא פצעים,ואני חושב שאיווי רוצה להיצטרף אלייך" איווי מהנהן עם הראש מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;876229][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]איווי קופץ במקום עם חיוך על הפנים,ואתה רואה שפברווה שלו יסתתר ברי כחול כמו הים הפרופסור אומר לך:"כדי שתשמור את הברי הזה,הוא מרפא פצעים,ואני חושב שאיווי רוצה להיצטרף אלייך" איווי מהנהן עם הראש מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בכיף" אני אומר לו ומראה לו את לארביטר "תכיר את לארביטר שלי"
====
תעדכן לי ולסאלי את הפוקימונים..
-
[COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=black]כינוי בפורום:totoman\dittoboy
פוקימון התחלתי: [/COLOR][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpffa/dpffa328.png[/IMG]
[COLOR=black] גיל(10-14):10
אופי: חביב על פוקימונים ושונא שוויצרים
רקע: נולדתי בבית נידח מתחת לאדמה שם גדלתי ואז כמה חוקרים מצאו אותי הוציאו אותי
מהאדמה ומאז אני חיי למעלה עם כל הפוקימונים ויום אחד אני יצאתי למקום אחר והחלטתי
שאני רוצה לצאת למסע ארוך ואני רוצה לפגוש הרבה פוקימונים חדשים
[/COLOR]תמונה: (ספרייט).[IMG]http://i41.tinypic.com/2qbxagz.png[/IMG]
פוקימונים: (לא לגעת).
כסף:400 ריו.
[COLOR=Black][SIZE=2]תגי מכון+סרטים: לא לגעת.
ציוד:קופסת תגים,5 פוקדורים,פוקדקס,טלפון,אוכל פוקימונים ואוכל בני אדם.
בקשות: לתפוס טוטודייל
[/SIZE][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;876211][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה זורק את הפוקדור שלך ומימנו יוצא:[IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/095.png[/IMG] אשר זוהם והמחשב אומר לך:"אוניקס יודע,זנב ברזל,צעקה,ריסוק אבנים,רעידת אדמה."[/COLOR]
[COLOR=darkgreen].[/COLOR][/quote]
'וואו מגניב אוניקס,בואו נראה מה הוא יודע'
"אוניקס קדימה תשתמש ברעידת אדמה!" אצעק
'בגלל שרעידת אדמה היא 100% דיוק והיא סוג אדמה אני חושב שיש לי כאן יתרון לא קטן' אחשוב
-
DittoBoy
תתן ספרייט מאמן בבקשה בתמונה
"לא ניראה לי,פיקאצו דילוג" ההדמיה אומרת ואתה רואה את הפיקאצו מדלג מעל האדמה בדיוק בתחילת רעידת האדמה ונוגע באדמה שוב בדיוק שנגמרת ואז עומר אומר:"פיקאצו תשתמש במכת וולט" אתה רואה שהפיקאצו רץ אל עבר אוניקס במהירות ומעיף אותו רחוק מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]DarkTiiger
עידכנתי,עוד לא תפסתה את איווי בפוקדור אז הוא לא שלך עדיין
--------
"קדימה בא נצא לדרך" סאלי אומרת ויוצאת מהמעבדה,אתה רואה שאיווי קופץ לך לידיים ומחייך אלייך מה תעשה?
[/COLOR]
-
-
[quote=OmerFake;877261][COLOR=darkgreen]DarkTiiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]עידכנתי,עוד לא תפסתה את איווי בפוקדור אז הוא לא שלך עדיין[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]--------[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"קדימה בא נצא לדרך" סאלי אומרת ויוצאת מהמעבדה,אתה רואה שאיווי קופץ לך לידיים ומחייך אלייך מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"צא פוקדור!" אומר בחיוך ואכניס את איווי בעדינות לפוקדור
---
ותעדכן גם את הפוקימון של סאלי..
-
[quote=OmerFake;877261][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"לא ניראה לי,פיקאצו דילוג" ההדמיה אומרת ואתה רואה את הפיקאצו מדלג מעל האדמה בדיוק בתחילת רעידת האדמה ונוגע באדמה שוב בדיוק שנגמרת ואז עומר אומר:"פיקאצו תשתמש במכת וולט" אתה רואה שהפיקאצו רץ אל עבר אוניקס במהירות ומעיף אותו רחוק מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
אחי מתקפת וולט לא אמורה להשפיע אל אוניקס כי הוא מסוג אבן ואדמה
ואי אפשר להתחמק מרעידת אדמה ><
------------------------
"רוניקס תשתמש בריסוק סלעים קדימה!" אצעק
-
[quote=OmerFake;876211]
[COLOR=darkorange]"יש לי את הברים האלה מקנטו,אני מקבל הספקה כל שבוע" עומר אומר לך בחיוך ומושיט לך 3 ואומר לך:"שמור אותם למקרה שתצטרך אותם,ובהצלחה בדרכך,דרך אגב ראיתי פיקאצו זוהר מסתובב באזור,אולי יהיה לך מזל ותוכל לתפוס אותו"[/COLOR]
[/quote]
" תודה רבה עומר עזרתי לי מאוד מי יודע אולי עוד נפגש עוד בהמשך הדרך " אני לוחץ לו את היד ונפרד ממנו.
' פיקאצ'ו זוהר הוא אמר? , מעניין מאוד ' אני חושב לעצמי.
" קדימה שילדון זזים נחפש פיקאצ'ו זוה רבאזור " אני קם ומחש באזור את הפוקימון הזה.
-
[COLOR=DarkOrange]System
*לכבוד האירוע אתה מקבל הפתעה מימני
---------------------------------------
"פיקא פי" אתה שומע מהרגל שלך ומשהו מושך במכנסיך אתה מסתכל למטה ורואה פיצו קטן וזוהר עם אוזן בצורת לב,והוא מתחיל לבכות ודוחף אותך,אתה מבין שהוא רוצה שתעקוב אחריו מה תעשה?[/COLOR]
הוא דילג מעל הרעידת אדמה עד שנפסקה,ומכת וולט רק דחפה אותו לא הזיקה לו
"פיקאצו זנב ברזל!" ההדמיה אומרת אך זה מאוחר מידי,ריסוק האבנים פוגע בפיקאצו והוא מחוסל,ההדמיה אומרת לך:"טוב מאוד,עכשיו תסתכל על זה!" הוא אומר וזורק פוקדור שחור כמו הלילה,שמימנו יוצא [/COLOR][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/37/Spr_4h_249-Shadow.png[/IMG] [COLOR=Purple]מה תעשה?
[COLOR=DarkGreen]
DarkTiger
סאלי דמות שולית,לאר צריך להכניס את הפוקימוני םשלה,כי אתה היחיד שתשתמש בזה,
"היי אתה,אתה חדש פה נכון?" אתה שומע קול ממרחק אשר קורא לך אתה מסתכל אליו ורואה ילד עם שיר אדום בערך בגילך שאומר:"יש לך שם איווי שניראה ממש חזק,תפסתה אותו כבר?,סתכל על הליפאון שלי,צא ליפאון!" הדמות זורקת פוקדור שמימנו יוצא פוקימון בדמות האיווי שלך רק יותר גדול עם עלים על הגוף,ליפאון.
[B]פגשתה את עומר[/B]
[/COLOR][/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885018][COLOR=purple][COLOR=purple]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=purple]סאלי דמות שולית,לאר צריך להכניס את הפוקימוני םשלה,כי אתה היחיד שתשתמש בזה,[/COLOR]
[COLOR=purple]____________________[/COLOR]
[COLOR=purple]"היי אתה,אתה חדש פה נכון?" אתה שומע קול ממרחק אשר קורא לך אתה מסתכל אליו ורואה ילד עם שיר אדום בערך בגילך שאומר:"יש לך שם איווי שניראה ממש חזק,תפסתה אותו כבר?,סתכל על הליפאון שלי,צא ליפאון!" הדמות זורקת פוקדור שמימנו יוצא פוקימון בדמות האיווי שלך רק יותר גדול עם עלים על הגוף,ליפאון.[/COLOR]
[COLOR=purple][B]פגשתה את עומר[/B][/COLOR]
[/COLOR][/quote]
אז רק תגיד לי.. והיא שותפה שלי, זה כמו דמויות במשחק... אולי פשוט תרשום את הפוקימונים שלה ברשומים [בסעיף שלי] לא צריך ספריטים..
---
"הרגע תפסתי אותו" אני אענה לו "אני דניס, מי אתה?"
-
*אני מוסיף אבן קרח בשביל לפתח לגליסאון,אני יוסיף את ססאלי
-
[quote=OmerFake;885152][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]*אני מוסיף אבן קרח בשביל לפתח לגליסאון,אני יוסיף את ססאלי[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]__________________[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"קוראים לי עומר,אני גם מאמן,קח את זה כמתנת היכרות" עומר אומר לך וזורק לעברך אבן קרח,הוא ואמר:"תפתח את איווי לגליסאון,זה יכול לעזור לו הרבה" אתה רואה שאיווי מחייך ואז עומר אומר:"אתה יודע שזו בת נכון?" [/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"היי ילד,יש לך גם משהו בשבילי?" סאלי שואלת את עומר ועומר זורק לעברה אבן עשב[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]מה תעשה?[/COLOR][/quote]
למה לגליסיאון? אני גם לא מתכוון לפתח אותו כל כך מהר..
---
"אני לא רוצה לפתח אותה" אני עונה לו ומחזיר את האבן "רק תפסתי אותה, אני לא רוצה לפתח אותה כל כך מהר"
-
"בסדר" עומר אומר בעקשנות והולך מהמקום סאלי אומרת לך:"אתה יודע,פעם שמעתי את השם הזה,אה!,ניזכרתי,זה מנהיג הליגה!" אתה רואה שעומר כבר נעלם ואיווי מלקק אותך ופתאום מן השיחים יוצא אמבראון מעוצבן שמתחיל לתקוף אותך מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885193][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"בסדר" עומר אומר בעקשנות והולך מהמקום סאלי אומרת לך:"אתה יודע,פעם שמעתי את השם הזה,אה!,ניזכרתי,זה מנהיג הליגה!" אתה רואה שעומר כבר נעלם ואיווי מלקק אותך ופתאום מן השיחים יוצא אמבראון מעוצבן שמתחיל לתקוף אותך מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אני מניח את איווי בצד" ופונה אל סאליבעודי מוציא את לארביטר "תעזרי לי להלחם מולו?"
-
"בסדר" סאלי אומרת בחיבה ומוציאה את טורציק מהפוקדור ואז אומרת:"אתה לא חושב שכדי קודם ללכת ליער?,בשביל שלא נבלגן פה את העיר,מה אתה אומר?" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkGreen]_______
נירשמתי למ"ת שלך[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885229][COLOR=darkgreen]DarkTiger
"בסדר" סאלי אומרת בחיבה ומוציאה את טורציק מהפוקדור ואז אומרת:"אתה לא חושב שכדי קודם ללכת ליער?,בשביל שלא נבלגן פה את העיר,מה אתה אומר?" מה תעשה?
[COLOR=darkgreen]_______
נירשמתי למ"ת שלך[/COLOR][/COLOR][/quote]
הגבתי לך
------
"אוקיי" אני רץ אל היער בעודי מרים את האיווית שלי מן האדמה "בואי סאלי"
-
אתה יוצא לעבר יער החרקים ופתאום אתה רואה מולך[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/636.png[/IMG] והוא תוקף אותך בגחלת מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885245][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה יוצא לעבר יער החרקים ופתאום אתה רואה מולך[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/636.png[/IMG] והוא תוקף אותך בגחלת מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"גלגול לארביטר!" אני חומק בעודי מורה ללארביטר שלי, אני מביט סביב כדי לראות אם האמבריאון נכנס אחרינו ליער
-
האמבראון נעלם כמו שעומר נעלם מיקודם,לארויטר משתמש בעיגול ומתגלגל לעבר [/COLOR][COLOR=darkgreen][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/636.png[/IMG] אך זה לא פגע בו,הוא משתמש שוב בגחלת שמעיפה את לארויטר שלך,ואתה רואה שהוא נחלש סאלי אומרת:"תן לי לטפל בזה,טורציק תשתמש בגחלת" אתה רואה ששני הגחלות מתנגשות ויוצרות ענן עשן גדול מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885254][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]האמבראון נעלם כמו שעומר נעלם מיקודם,לארויטר משתמש בעיגול ומתגלגל לעבר [/COLOR][COLOR=darkgreen][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/636.png[/IMG] אך זה לא פגע בו,הוא משתמש שוב בגחלת שמעיפה את לארויטר שלך,ואתה רואה שהוא נחלש סאלי אומרת:"תן לי לטפל בזה,טורציק תשתמש בגחלת" אתה רואה ששני הגחלות מתנגשות ויוצרות ענן עשן גדול מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
"בוא לארביטר" אקח אותו ואתיישב ליד איווי כדי לצפות בקרב, אעודד את סאלי "קדימה סאלי! את קורעת אותו!"
-
"כן!,עכשיו טורציק ניקור" סאלי פוקדת ואתה רואה שהחרק נפגע קשות מהניקור,הוא כמעט מחוסל סאלי אומרת לך:"אתה רוצה אותו?,אני נגעלת מחרקים" מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885262][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"כן!,עכשיו טורציק ניקור" סאלי פוקדת ואתה רואה שהחרק נפגע קשות מהניקור,הוא כמעט מחוסל סאלי אומרת לך:"אתה רוצה אותו?,אני נגעלת מחרקים" מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"לא" אני עונה "רוצה לחפש עוד פוקימונים ביער?"
-
[quote=OmerFake;885018][COLOR=darkorange]System[/COLOR]
[COLOR=darkorange]*לכבוד האירוע אתה מקבל הפתעה מימני[/COLOR]
[COLOR=darkorange]---------------------------------------[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"פיקא פי" אתה שומע מהרגל שלך ומשהו מושך במכנסיך אתה מסתכל למטה ורואה פיצו קטן וזוהר עם אוזן בצורת לב,והוא מתחיל לבכות ודוחף אותך,אתה מבין שהוא רוצה שתעקוב אחריו מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=purple][/COLOR][/quote]
וולאק אוהב אוןתך עומר
- - - - - - - - - - -
" כן פיצ'ו חמוד " אני מסתכל עליו ומבין שאני אצטרך לעקוב אחריו , אני מסתכל לצדדים ואומר " קדימה פיצ'ו חמוד תראה לי מה הבעיה "
-
"בסדר בא נלך,אבל קודם אני רוצה שנעבור בעיר,שמעתי שיש שם גם תחרות פוקימונים וגם מכון,מה אתה אומר?" סאלי שואלת אותך בחיבה וזורקת פוקדור על החרק ואומרת:"אני אשמור אותו אם הצטרך אותו" מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=DarkOrange]System
"פיצ פיצ" פיצו מצביע לעבר טוגקיס מעוצבן שתוקף פיקאצו דומה לפיצו ,רק גדול יותר,הפיקאצו פצוע ברגל ולכן לא יכול ליתקוף,אתה מבין שהוא רוצה שתעזור לאח שלו מה תעשה?
[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885289][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]"בסדר בא נלך,אבל קודם אני רוצה שנעבור בעיר,שמעתי שיש שם גם תחרות פוקימונים וגם מכון,מה אתה אומר?" סאלי שואלת אותך בחיבה וזורקת פוקדור על החרק ואומרת:"אני אשמור אותו אם הצטרך אותו" מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בואי נלך" אני עונה בחיבה והולך לעיר
-
סאלי יוצאת אל היער ופתאום אתה שומע אותה צורחת,אתה רואה שיש קטרפי על רגל שלה והיא נלחצת כמו משוגעת היא אומרת לך:"על מה אתה מסתכל? תוריד אותו!" מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885289]
[COLOR=darkorange]"פיצ פיצ" פיצו מצביע לעבר טוגקיס מעוצבן שתוקף פיקאצו דומה לפיצו ,רק גדול יותר,הפיקאצו פצוע ברגל ולכן לא יכול ליתקוף,אתה מבין שהוא רוצה שתעזור לאח שלו מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
" מהר צא שילדון , השתמש בראשייה! " אני ממהר לתקוף כדי הפיקאצ'ו החמוד לא יפגע שפם
-
[COLOR=DarkOrange]SysTem
"פיק פי" אתה שומע מפיקאצו ורואה שהוא משתמש פתאום במכת וולט שמעיפה את טוגקיס למרחקים פיקאצו בא וקופץ לך על הראש,ומתחיל ללקק אותך,אתה מבין שהוא מחבב אותך,פיצו בא ומחבק לך את הרגל ואתה רואה שהוא מודה לך מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885359][COLOR=darkorange]SysTem[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"פיק פי" אתה שומע מפיקאצו ורואה שהוא משתמש פתאום במכת וולט שמעיפה את טוגקיס למרחקים פיקאצו בא וקופץ לך על הראש,ומתחיל ללקק אותך,אתה מבין שהוא מחבב אותך,פיצו בא ומחבק לך את הרגל ואתה רואה שהוא מודה לך מה תעשה?[/COLOR][/quote]
" זה בסר פיקאצ'ו חחח" אני מחייך אליו ואל פיצ'ו ,
" פיקאצ'ו תרצה להצטרף איתי יחד למסע? " אני אשאל אותו בנחמדות
-
[COLOR=DarkOrange]System
"פי פי(XD יצא פיפי)" פיקאצו אומר לך בעצב ואתה שומע בראשך:"אני לא יכול,אני צריך לשמור על השבט שלנו,אבל האח הקטן שלי מחבב אותך תיקח אותו" פיקאצו מחייך אלייך ופיצו מתחיל לבכות כי לא בחרתה בו מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;885374][COLOR=darkorange]System[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"פי פי(XD יצא פיפי)" פיקאצו אומר לך בעצב ואתה שומע בראשך:"אני לא יכול,אני צריך לשמור על השבט שלנו,אבל האח הקטן שלי מחבב אותך תיקח אותו" פיקאצו מחייך אלייך ופיצו מתחיל לבכות כי לא בחרתה בו מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אני מתחכם ואומר " נראה לך שבחרתי בך פיקאצ'ו? אתה כבר גדול ואמיץ , בחרתי בפיצ'ו החמוד שצריך מסע לחיים! " אני מסתכל אליו ושואל אותו " תרצה לבוא איתי פיצ'ו? "
-
[COLOR=DarkOrange]System
"פייי!" פיצו צועק ואז מרוב שמחה שולח אלייך ניצוץ,ואתה מתחשמל ופיצו מתחיל לבכות בגלל שפגע בך ואז הוא נרגע ואתה שומע במוחך:"תתפוס את אחי" מה תעשה?[/COLOR]