-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
הגיע הזמן שאני עדכן לך את פוליאג
פוליאג עודכן לך
אתה מוציא את פולויאג ואת פיצ'ו להראות לריין.ריין אומר לך"בסדר אנו נלחם בקרב 2על 2 ביחידם.מובן לך.ואסור להשתמש ביכולת המיוחדת שלנו.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מוציא תפוכדור של צ'ימצ'אר ופותח אותו.צ'ימצ'אר יוצא לאוויר.צ'ימצ'אר מתחיל לתקוף בגחלת גייר בגחלת אדירה.גייר לא מצליח להתחמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.צ'ימצ'אר תוקף בשריטות את גייר.גייר מתחמק מזה בקלות.גייר תוקף בבשווק את צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;917348]
[B][COLOR=RoyalBlue]מייקל
אתה יורה עוד כפות כוח קטנות על עוד מראות.כפות הכוח הקנות שלך שובורות עוד ועעוד מראות.מס' המראות הולך וקטן מרגע לרגע.עליה ב6%[/COLOR][/B][/quote]
"טוב נמאס לי מזה " אומר לעצמי ואתקדם לדלת הבאה.
-
[B][COLOR="Blue"]מייקל
נמאס לך מן האימונים האלו ולכן אתה מתקדם לעבר הדלת הבאה.אך אין דלת הבאה.רון אומר לך"אני מבין שבאימונים האלו מעצבנים אותך.אבל אני יכול לגרום שהשליטה שלך תעלה ל100% תוך שניות.תרצה תחפץ שיעשה לך את זה?אם כן אני מיד מביא לך אחד כזה.ואז תוכל להתחיל תמסע שלך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;918006][B][COLOR="Blue"]לוקאס
פוליאג עודכן לך
אתה מוציא את פולויאג ואת פיצ'ו להראות לריין.ריין אומר לך"בסדר אנו נלחם בקרב 2על 2 ביחידם.מובן לך.ואסור להשתמש ביכולת המיוחדת שלנו.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מוציא תפוכדור של צ'ימצ'אר ופותח אותו.צ'ימצ'אר יוצא לאוויר.צ'ימצ'אר מתחיל לתקוף בגחלת גייר בגחלת אדירה.גייר לא מצליח להתחמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.צ'ימצ'אר תוקף בשריטות את גייר.גייר מתחמק מזה בקלות.גייר תוקף בבשווק את צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''לחמוק ולתקוף שוב בגחלת ואחר כך שוב בשריטות''
ואני אומר לו גם ''שהוא יכול לנצח את הגייר הזה בקלות''
-
[B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר מנסה להתחמק מהשוק של גייר.צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מהשוק של ג'ייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את גייר.גייר לא מצליח להתחמק מימנה ונפגע קשות.לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף את גייר בשריטות.גייר גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גייר משתמש בשוק שוב על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;917880][COLOR=green][B]אייס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=green]אתה אוכל את הגרגר שאור נותן לך.אתה אוכל אותוטה לאטמ לאט.ולאחר דקה אתה גומר לאכול את הגרגר.אתה מחין שכול כוחיתך שבים אליך.והרגל הפצועה שלך החלימה לגמרי.ואתה מוכן להמשיך להתאמן.[/COLOR][/B][/quote]
אשאג על המטרות בעודי תוקף עם הרגל בסיבוב כמו לפני הפציעה
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה שואג על מטרות ואתה שור הרבה מראות עם השאגה שלך.אתה מסובב את רגלך ושובר עוד כמה מראות.אור אומר לך"יפה השתפרת בקרוב היו לך חצי מראות ממה שהיה קודם."עליה ב10%[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;918210][B][COLOR=Blue]מייקל
נמאס לך מן האימונים האלו ולכן אתה מתקדם לעבר הדלת הבאה.אך אין דלת הבאה.רון אומר לך"אני מבין שבאימונים האלו מעצבנים אותך.אבל אני יכול לגרום שהשליטה שלך תעלה ל100% תוך שניות.תרצה תחפץ שיעשה לך את זה?אם כן אני מיד מביא לך אחד כזה.ואז תוכל להתחיל תמסע שלך"[/COLOR][/B][/quote]
"גאון למה לא אמרת לי את זה קודם" אומר לו בלעג .
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;918560][B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר מנסה להתחמק מהשוק של גייר.צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מהשוק של ג'ייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את גייר.גייר לא מצליח להתחמק מימנה ונפגע קשות.לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף את גייר בשריטות.גייר גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גייר משתמש בשוק שוב על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''לחמוק שוב מהשוק ולתקוף בגחלת פעם נוספת''
ואחרי זה אני זורק על הגייר פוכדור
-
[quote=שלושה מחוזות 2;918596][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שואג על מטרות ואתה שור הרבה מראות עם השאגה שלך.אתה מסובב את רגלך ושובר עוד כמה מראות.אור אומר לך"יפה השתפרת בקרוב היו לך חצי מראות ממה שהיה קודם."עליה ב10%[/COLOR][/B][/quote]
זה לא היה מטרות?
---
"יש דרך שאני אוכל ללמוד עוד מתקפה?" אשאל את אור ואמשיך עם השאגה והבעיטות הסיבוביות
-
[B][COLOR="Blue"]מייקל
רון אומר לך"אה שכחתי.טוב לא משנה הנה החפץ.קוראים לחפץ האבן האסורה.בגלל שאסור להשתמש בה כי מזרזת את השליטה בכוח המיוחד ומחזקת אותו.המחתרת השיגה כמה כאלו.ואני מביא לך אחד כזה"רון מביא לך אבן בצבע שחור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר מהשוק של גייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת אדירה את גייר.גייר מתחמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר בקלות.אתה מציא פוכדור מתיקך.וזורק אותו על גייר.הפוכדור לוכד את גייר בתוכו.אך כעבור ני גייר משתחר מהפוכדור שזרקת אליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אופס
רון אומר לך"כן תוכל פשוט איכשהו להמציא שקשורה ליכולת שלך.או פשוט איכשהו מתקפה חדשה תבוא אליך.כמו עם שאגת האריה שלך."אתה ממשיך עם השאגה והבעיטות הסיבוביות ושובר עוד כמה מטרות.עליה ב5%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919224][B][COLOR="Blue"]מייקל
רון אומר לך"אה שכחתי.טוב לא משנה הנה החפץ.קוראים לחפץ האבן האסורה.בגלל שאסור להשתמש בה כי מזרזת את השליטה בכוח המיוחד ומחזקת אותו.המחתרת השיגה כמה כאלו.ואני מביא לך אחד כזה"רון מביא לך אבן בצבע שחור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר מהשוק של גייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת אדירה את גייר.גייר מתחמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר בקלות.אתה מציא פוכדור מתיקך.וזורק אותו על גייר.הפוכדור לוכד את גייר בתוכו.אך כעבור ני גייר משתחר מהפוכדור שזרקת אליו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אופס
רון אומר לך"כן תוכל פשוט איכשהו להמציא שקשורה ליכולת שלך.או פשוט איכשהו מתקפה חדשה תבוא אליך.כמו עם שאגת האריה שלך."אתה ממשיך עם השאגה והבעיטות הסיבוביות ושובר עוד כמה מטרות.עליה ב5%[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''לתקוף את גייר שוב בגחלת ואחרי זה תתקוף אותו בצעקה''
ואני זורק עליו עוד פוכדור
-
[b]איתי[/b]
[b]צ'ימצ'אר תוקף את גייר בגחלט חזקה והוא נשרף הוא מוציא שוק חשמלי שמחשמל מעט את צ'ימצ'אר אבל לא קורה כלום... אתה זורק פוקדור בעוצמה חזקה וגייר נופל מזה הוא נכנס לפוקדור ו: "... ... ... גלינג!"[/b]
[b]הוא נלכד מזל טוב![/b]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;918006][B][COLOR=Blue]לוקאס
פוליאג עודכן לך
[B][COLOR=Red][/COLOR][/B][/quote]
"אין בעיה,אתה תיתקוף ריאשון,אני רק יטעין את הפיצו שלי,סטטיות" אומר לו ואז לעצמי בחיוך,אגב בפיצו בשביל לחזק אותו עם חשמל אחייך אל פוליואג אלך לפינה של הדשא והתיחיל את הקרב עם פיצו.
-
[QUOTE=לוקאס;919245][b]איתי[/b]
[b]צ'ימצ'אר תוקף את גייר בגחלט חזקה והוא נשרף הוא מוציא שוק חשמלי שמחשמל מעט את צ'ימצ'אר אבל לא קורה כלום... אתה זורק פוקדור בעוצמה חזקה וגייר נופל מזה הוא נכנס לפוקדור ו: "... ... ... גלינג!"[/b]
[b]הוא נלכד מזל טוב![/b][/QUOTE]
אני שמח והולך לפוכדור ומוציא את גייר ואומר לו ולצ'ימצ'אר ''שמהיום הם בצוות אחד''
ואחרי זה אני מחזיר אותם וממשיך בדרך
-
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה שמח על תפיסת גייר אתה מוציא את גייר החוצה.גייר נהנה להכיר אותך ואת צ'ימצ'אר.גייר וצ'ימצ'אר חוזרים לפוכדוירים שלהם.אתה ממשיך בדרך 1 ופוגש באיש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
אתה מטעין את פיצ'ו שלך בסטטיות.אתה הולך לדשא עם פיצ'ו ופוליאג שלך.גם ריין הולך לדשא.ריין אומר"אוקי אני אתחיל.צא סטריו תקוף בבועות את הפיצ'ו שלו"ריין מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/120d.png[/IMG] סטריו זוהר שתוקף בועות את פיצ'ו[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919303][B][COLOR="Red"]איתי
אתה שמח על תפיסת גייר אתה מוציא את גייר החוצה.גייר נהנה להכיר אותך ואת צ'ימצ'אר.גייר וצ'ימצ'אר חוזרים לפוכדוירים שלהם.אתה ממשיך בדרך 1 ופוגש באיש שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr012.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
לוקאס
אתה מטעין את פיצ'ו שלך בסטטיות.אתה הולך לדשא עם פיצ'ו ופוליאג שלך.גם ריין הולך לדשא.ריין אומר"אוקי אני אתחיל.צא סטריו תקוף בבועות את הפיצ'ו שלו"ריין מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/120d.png[/IMG] סטריו זוהר שתוקף בועות את פיצ'ו[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל אותו ''עם הוא רוצה להילחם נגדי בקרב זוגות''
-
[B][COLOR="Red"]איתי
המאמן אומר לך"שמי אלן.כן בשמחה אני אלחם נגדך בקרב זוגות.מה שמך?אנחנו מתחילים עכשיו"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919322][B][COLOR="Red"]איתי
המאמן אומר לך"שמי אלן.כן בשמחה אני אלחם נגדך בקרב זוגות.מה שמך?אנחנו מתחילים עכשיו"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו ''ששמי איתי'',ואני מוציא את גייר ואת צ'ימצ'אר ''ושואל אותו במי הוא ישתמש?''
-
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מוציא את גייר ואת צ'ימצ'אר לקרב זוגות שלך.אלן מוציא מכיסו 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/69d.png[/IMG] 2 בלספורטים והרים.אלן אומר לך"אתה רוצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזוגות הזה"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919347][B][COLOR="Red"]איתי
אתה מוציא את גייר ואת צ'ימצ'אר לקרב זוגות שלך.אלן מוציא מכיסו 2 פוכדורים ומהם יוצאים [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/69d.png[/IMG] 2 בלספורטים והרים.אלן אומר לך"אתה רוצה להתחיל או שאני יתחיל בקרב הזוגות הזה"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לגייר ''לתקוף בדחיפה'' ולצ'ימצ'אר ''לתקוף בגחלת את הבספורטים''
-
[B][COLOR="Red"]איתי
גייר תוקף את הלספורט השמאלי בדחיפה.הבלספורט השמאלי מתחמק מן הדחיפה של גייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את שני הלבספורט.הבלספורט לא מצליחים להתחמק מן הגחלת ונפגעים קשה.אלן אומר"בלספורט עלי טער על צ'ימצ'אר וגייר" בלספורט שולחים עלי טער עליהם.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;919369][B][COLOR="Red"]איתי
גייר תוקף את הלספורט השמאלי בדחיפה.הבלספורט השמאלי מתחמק מן הדחיפה של גייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את שני הלבספורט.הבלספורט לא מצליחים להתחמק מן הגחלת ונפגעים קשה.אלן אומר"בלספורט עלי טער על צ'ימצ'אר וגייר" בלספורט שולחים עלי טער עליהם.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''לשרוף את עלי הטער בגחלת ולגייר לתקוף בדחיפה את שני הלבספורט''
-
[quote=שלושה מחוזות 2;919303]
[B][COLOR=Blue]
לוקאס
אתה מטעין את פיצ'ו שלך בסטטיות.אתה הולך לדשא עם פיצ'ו ופוליאג שלך.גם ריין הולך לדשא.ריין אומר"אוקי אני אתחיל.צא סטריו תקוף בבועות את הפיצ'ו שלו"ריין מוציא פוכדור וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2010/09/120d.png[/IMG] סטריו זוהר שתוקף בועות את פיצ'ו[/COLOR][/B][/quote]
"בהצלחה" אומר לו בחיוך ואז אשנה את פני לרציניות ואומר לפיצו:"קדימה חבר!,ניצוץ!" אומר לו בחיוך רחב ואחכה שהחשמל יפוצץ את הבועות.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;919224][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אופס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]רון אומר לך"כן תוכל פשוט איכשהו להמציא שקשורה ליכולת שלך.או פשוט איכשהו מתקפה חדשה תבוא אליך.כמו עם שאגת האריה שלך."אתה ממשיך עם השאגה והבעיטות הסיבוביות ושובר עוד כמה מטרות.עליה ב5%[/COLOR][/B][/quote]
אני יכול לשנות את השאגת אריה לטיגריס? טיגריסים גם שואגים ויש לי משהו עקרוני נגד אריות..
וזה לא היה אור? כי רשמת רון..
---
"טוב, אני אנסה משהו של טכניקת העגור" אמלמל, אתפוס את כףות ידיי זו בזו.
אמשוך את היד התוקפת אחורה כשהיא עדיין תופסת את היד השניה, היד השניה תהיה מעל למטרה.
במהירות גדולה אעביר את המשקל ליד התוקפת בעודי מתרומם על כריות רגליי [כדי להשתמש באנרגיה מהאדמה במתקפה]
אנחית את המרפק של התוקפת על המטרה, אשתמש ביד השניה כדי ליצב אותה ולחזק את ההתקפה [כשהיא עדיין מחזיקה בשניה]
-
[B][COLOR="Green"]אייס
כן התבלבלתי
אתה אתה תופס את כפות ידיך זו בזו.אתה מושך את היד התוקפת אחורה ואת היד השניה למלה מעל המטרה.אתה מעביר את המשקל שלך ליד התוקפת.אתה מנחית את המרפק של היד התוקפת על המטרה ואתה תוקף את המטרות.הרבה מטרות נשברות 10%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה אומר לריין "בהצלחה" פיצ'ו מתמש בניצוץ על הבועות .הניצוץ מפוצצץ את הבועות של סטריו.ריין אומר"סטאריו תכון אקדח מים ישר לפרצוף של פיצ'ו.קדימה בכול הכוח תעשה זאת"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר שורף את העלי הטער של בלספורט בגחלת.גייר משתמש בדחיפה על שני הבלספורט.שני הבלספורט לא מצליחים להתחמק מן הדחיפה ונפגעים קשה.אלן אומר"בלספורט שלחו גפן מצליפה על גייר"שני הבלספורט שולחים גפן מצליפה על גייר שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920141][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]כן התבלבלתי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה אתה תופס את כפות ידיך זו בזו.אתה מושך את היד התוקפת אחורה ואת היד השניה למלה מעל המטרה.אתה מעביר את המשקל שלך ליד התוקפת.אתה מנחית את המרפק של היד התוקפת על המטרה ואתה תוקף את המטרות.הרבה מטרות נשברות 10%[/COLOR][/B][/quote]
אז אתה מסכים שזה יהיה שאגת טיגריס?
---
אשאג על המטרות ואשבור עוד כמה עם המתקפה החדשה בסגנון העגור, אקפל את אצבעותיי לטפרים ואמשיך עם סגנון הטיגריס
-
[B][COLOR="Green"]אייס
כן
אתה שואג על המטרות עם שאגת הטיגריס שלך.מס' מטרות נשברות.אתה שובר עוד כמה מרות גם עם מתקפה החדשה בסיגנון העגור שלך.בנסוף אתה מקפל את האצבעות שלך לטפריים ואתה שובר עוד כמה מטרות. עליה ב[/COLOR][/B][B][COLOR="Green"]10%[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920179][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]כן[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שואג על המטרות עם שאגת הטיגריס שלך.מס' מטרות נשברות.אתה שובר עוד כמה מרות גם עם מתקפה החדשה בסיגנון העגור שלך.בנסוף אתה מקפל את האצבעות שלך לטפריים ואתה שובר עוד כמה מטרות. עליה ב[/COLOR][/B][B][COLOR=green]10%[/COLOR][/B][/quote]
אני מביט סביב, מנסה לחשב כמה מטרות נותרו בעודי ממשיך לשאוג
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה מסתכל סביב מזיז את ראשך ומנסה לדעת כמה מטרות נותרו לך.לחר חישובים קלים אתה מגלה שנותרו לך 38 מטרות להשמיד.אתה שואג על המטרות ואתה משמיד עוד 5 מטרות.נותרו 33 מטרות להשמיד.עליה ב5%[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920232][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מסתכל סביב מזיז את ראשך ומנסה לדעת כמה מטרות נותרו לך.לחר חישובים קלים אתה מגלה שנותרו לך 38 מטרות להשמיד.אתה שואג על המטרות ואתה משמיד עוד 5 מטרות.נותרו 33 מטרות להשמיד.עליה ב5%[/COLOR][/B][/quote]
כמה אחוזים יש לי כבר?
---
אכה במכת העגור שוב, אמשיך עם טכניקת הטיגריס- מכות סיבוביות עם ה"טפרים" בשילוב עם בעיטות
אשתמש בשאגה כדי להעיף מטרות על מטרות אחרות ולנפץ אותן
-
[B][COLOR="Green"]אייס
86
אתה מכה את המטרות עם מכת העגור שלך,ואז עם טכניקת הטיגריס בעיות סיביוית עם הטרפריים שלך.ואז אתה משתמש בשאגה שמחסלת כמה מטרות.חיסלךת עוד 11 מטרות.עליה ב10%[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;919224][B][COLOR=Blue]מייקל
רון אומר לך"אה שכחתי.טוב לא משנה הנה החפץ.קוראים לחפץ האבן האסורה.בגלל שאסור להשתמש בה כי מזרזת את השליטה בכוח המיוחד ומחזקת אותו.המחתרת השיגה כמה כאלו.ואני מביא לך אחד כזה"רון מביא לך אבן בצבע שחור.[/COLOR][/B][B][COLOR=Green]\[/COLOR][/B][/quote]
"תודה , אבל איך משתמשים בה?" אומר לו ואקח את האבן מיידיו .
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920291][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]86[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מכה את המטרות עם מכת העגור שלך,ואז עם טכניקת הטיגריס בעיות סיביוית עם הטרפריים שלך.ואז אתה משתמש בשאגה שמחסלת כמה מטרות.חיסלךת עוד 11 מטרות.עליה ב10%[/COLOR][/B][/quote]
אשאג בכל כוחי ואתן עוד בעיטה מסובבת [כמו הקודמת שפצעה לי את הרגל..]
-
[quote]ניר
גסטלי נעלם ולפתע 10 כדורי צל באים אליך ממקומות שונים והחדר נהיה חשוך (לא חשבת על זה אה?)
אתה עושה פטיש רוחני ולמזלך רק 4 פוגעים בך (כדורי צל) אתה מותש מהקרב ונופל ארצה.
אחרי שניה רון בא ומקים אותך "כדי שתיזהר" הוא אומר[/quote]
"דיי, נמאס לי." אגיד לרון
"אני לא יכול לסבול את זה יותר", ואוציא פטיש רוחני בזעם.
אתן מכה עם הפטיש בראש שלי, ואקווה לרע.
-
[B][COLOR="Olive"]ניר
אתה מתעצבן נורא ומוציא את הפטיש שלך ודופק לך אותו בראש.גסטלי ורון נדהמים ששאתה מנסה להתאבאד.אתה נופל על האדמה ומאבד את הכרה שלך.לאחר כמה שניות אתה חוזר אך הזיכרון שלך נעלם היכולת והמתקפה שלך השתנו(מה שכתבת לי במסן שלח לי בה.פ או במסן מיד שוב)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה שואג בכול כוחך ונותן עוד בעיטה מסובת למטרות.אתה מצליח שבור עוד 10 מטרות.רון אומר לך"כול הכבוד אייס.כמעט סיימת תאימונים שלך"עליה ב8%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מייקל
רון אומר לך"פשוט תרכז את כול הכוח שלך לאבן.כאילו אתה מעביר את הכוחות שלך לאבן.ואז האבן תחזיר לך תכוחות.ואחוזי השליטה שלו יעלו ל100% תוך שניה.אז נסה את זה זה בטוח לא תוכל להיפגע מזה"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920389][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שואג בכול כוחך ונותן עוד בעיטה מסובת למטרות.אתה מצליח שבור עוד 10 מטרות.רון אומר לך"כול הכבוד אייס.כמעט סיימת תאימונים שלך"עליה ב8%[/COLOR][/B][/quote]
שאג עד שאתעייף, ואז אכה בבעיטות את כל שאר המטרות
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;920389][B][COLOR="Olive"]ניר
אתה מתעצבן נורא ומוציא את הפטיש שלך ודופק לך אותו בראש.גסטלי ורון נדהמים ששאתה מנסה להתאבאד.אתה נופל על האדמה ומאבד את הכרה שלך.לאחר כמה שניות אתה חוזר אך הזיכרון שלך נעלם היכולת והמתקפה שלך השתנו(מה שכתבת לי במסן שלח לי בה.פ או במסן מיד שוב)[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מה, מה?, מי אני?" אסתכל בחדר.
"מי אתם?!" אגיד. ואז אני משגר חומצה דרך העיניים שלי נגד הבן-אדם שלידי.
-
[quote=שלושה מחוזות 2;920389]
[B][COLOR=Blue]מייקל
רון אומר לך"פשוט תרכז את כול הכוח שלך לאבן.כאילו אתה מעביר את הכוחות שלך לאבן.ואז האבן תחזיר לך תכוחות.ואחוזי השליטה שלו יעלו ל100% תוך שניה.אז נסה את זה זה בטוח לא תוכל להיפגע מזה"[/COLOR][/B][/quote]
"אתה מעלה בי חשד קל כשאתה כל כך ממהר שאני ינסה את זה " אומר בחשדנות וארכז מעט מאד כוח לאבן ואראה מה יקרה.
-
[B][COLOR="Blue"]מייקל
אתה מרכז מעט כוח אל האבן השחורה.האבן השחורה מחזירה לך את הכוח שלך.אתה מרגיש שבין רגע התחזקת באמת.ורון לא שיקר לך זה הצליח לך.אחוזי השליטה שלך עלו ל100%.רון מביא לך פוכדור,5פוכדורים ופוקידע.הוא אומר לך"הפוכדור בתוכו נמצא התחלתי שלך.סימת פה עכשיו צא מהבסיס ופנה שמאלה אל דרך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]ניר
אתה משגר חומצה מן עיניך אל רון.רון מתחמק מזה בקלות.הוא אומר לך"אני מבין המכה שקיבלת מן הפטיש שלך.גרצמה שתאבד את הזיכרון שלך.טוב שמי רון וזה גסטלי הפוקימון שלך.שמך ניר ואתה מתאמן פה על אחוזי השליטה שלך במתקפה שלך.אז תמשיך.מולך יש מראות"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
אתה שואג על המטרות עד שאתה מתעייף.השאגה שלך מחסלת 5 מטרות.אתה מכה את כול שאר המטרות שנותרו בעיטות חזקות.לאחר דקה של בעיטות אתה שובר את כול המטרות.אור אומר לך"כול הכבוד סימת את אימוניך.הנה הפוכדור של איוי.5 פוכדורים ופוקידע.עכשיו תצא מהבסיס איך שנכנכסת ותפנה שמאלה"אור מגיש לך את הפוכור של איוי,5פוןכדורים,ופוקידע עליה ל100%[/COLOR][/B]