-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גסטלי נעלם ואתה רואה שהוא נמצא באוויר,גופו נהיה לבן כולו,והוא מזנק לכיוונה של פוקאבו,אתה רואה פיצוץ אדיר,אחרי זה פוקאבו וגסטלי מפסידים בקרב,אתה רואה את המאמן מחזיר את הגסטלי ומוציא במקומו אוניקס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]זה תיקו 1-1.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים שבו נמצאת האחות ג'וי הקרובה ביותר היא מתקרבת אליך ושואלת אותך בקול מתעניין:"אתה חדש בעיר נכון?אתה באת להילחם נגד יוליוס נכון?אבל אתה צריך לרפות את הפוקימונים שלך נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][U][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/U][/FONT][/COLOR][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הזקן המסתורי מהנהן ומחייך[/SIZE][/FONT][/COLOR],אתה רואה נער יפה תואר אך אם זאת מאיים באופן לא ברור אתה שומע אותו צועק:"סבא!סבא!זה אתה אני לא מאמין אתה לא בחרת בנתיב של האימונים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את מזיז את המוחשים שלו ואתה שומע צלילים מוזרים,אתה שומע זמזום מפחיד ואם זאת די נחמד,אתה רואה שמתקרבים אליך כחמישה ווספיקווין וכמאה קומבי חזקים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו מתמוטט על הרצפה ומפסיד אתה שומע את הנער צוחק ואומר:"ואני חשבתי שהוא יכול לקבל את תג המכון של עירי הנהדרת,חשבתי שהוא מתמודד ראוי איזה דביל אני,ילד נעים מאוד מנהיג מכון העיר,יוליוס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני פוקימוני המים מסתכלים אליך במבט חשדני מאוד,אתה רואה ששניהם מוכנים להמשיך בקרב עד הסוף המר,או שלהם או שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE]
-
[QUOTE=הארי פוטר;988157][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][COLOR=olive][FONT=Arial][U][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/U][/FONT][/COLOR][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הזקן המסתורי מהנהן ומחייך[/SIZE][/FONT][/COLOR],אתה רואה נער יפה תואר אך אם זאת מאיים באופן לא ברור אתה שומע אותו צועק:"סבא!סבא!זה אתה אני לא מאמין אתה לא בחרת בנתיב של האימונים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE][/QUOTE]
"זה סבא שלך ילד?"אני אומר בשוק ואז אוסיף:"אהה!אתה המנהיג המכון טוב..אני מאתגר אותך לקרב מכון!"
-
[quote=הארי פוטר;988157][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע את מזיז את המוחשים שלו ואתה שומע צלילים מוזרים,אתה שומע זמזום מפחיד ואם זאת די נחמד,אתה רואה שמתקרבים אליך כחמישה ווספיקווין וכמאה קומבי חזקים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לצ'ימצ'אר:צ'ימצ'אר! תחזור! " ואזרוק את הפוקדור של צ'ימ'צאר עליו. אתחיל לרוץ הכי מהר שאני יכול ואנסה לברוח מין המקום[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=הארי פוטר;988157][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את גסטלי נעלם ואתה רואה שהוא נמצא באוויר,גופו נהיה לבן כולו,והוא מזנק לכיוונה של פוקאבו,אתה רואה פיצוץ אדיר,אחרי זה פוקאבו וגסטלי מפסידים בקרב,אתה רואה את המאמן מחזיר את הגסטלי ומוציא במקומו אוניקס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[][/QUOTE]
אני מחזיר את פואבו ואז מוציא את איווי לקרב"אוקי הכול תלוי בך אם תנצח אני יזכה בתג אם תפסיד לא אזכה בתג.אז אתה צריך לנצח את האוניקס הזה.זה היה קרב קשה בשבילך אך תנסה להביס את אוניקס.איוי כדור צל על אוניקס"
-
[QUOTE=הארי פוטר;988157][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע למרכז הפוקימונים שבו נמצאת האחות ג'וי הקרובה ביותר היא מתקרבת אליך ושואלת אותך בקול מתעניין:"אתה חדש בעיר נכון?אתה באת להילחם נגד יוליוס נכון?אבל אתה צריך לרפות את הפוקימונים שלך נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial][U][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/U][/FONT][/COLOR][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטריקו מתמוטט על הרצפה ומפסיד אתה שומע את הנער צוחק ואומר:"ואני חשבתי שהוא יכול לקבל את תג המכון של עירי הנהדרת,חשבתי שהוא מתמודד ראוי איזה דביל אני,ילד נעים מאוד מנהיג מכון העיר,יוליוס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ששני פוקימוני המים מסתכלים אליך במבט חשדני מאוד,אתה רואה ששניהם מוכנים להמשיך בקרב עד הסוף המר,או שלהם או שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][/SIZE][/QUOTE]
אני משיב לה "1. נכון אני חדש 2.מי זה יוליוס 3.אני לא בטוח אני רק צריך שתבדקי אם הם זקוקים לריפוי ואז אני מספר לה את כל מה שקרה מקבלת עד צארמנדר עד עכשיו ואומר"אם את יכולה להסביר לי מה קרה שם בבקשה תסבירי לי וגם אני צריך בבקשה מידע על המכון פה ואם את יכולה לספר לי על מתקפות התחלתיות של הפוקימונים שלי שאנסה ללמד אותם אני אסמך מאוד!"
-
[QUOTE=הארי פוטר;988157][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=3]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][/SIZE][/QUOTE]
טוב אתם רוצים קרב אני הולך לבאלבאזור ושואל ''אותו עם הוא יכול להילחם בקרב הזה נגד שנהם?''
-
[quote=הארי פוטר;988157][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
"באמת טריקו עוד חלש וזקוק קצת לאימוים,אבל בתור קרב ראשון הוא היהי מצוין,בכל מקרבה אני יאמן אותו ויחזור,אתה עוד תראה!"אני אומר לו והולך לרפאות את טריקו אצל האחות ג'וי.
-
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אוניקס משתמש בזנבו כדי להדוף את מתקפת כדור הצל לכיוון הקיר,אתה רואה את אוניקס משתמש במתקפת נשיכה ואיווי מנסה להתחמק אך לא מצליח,אתה שומע את הדלת נפתחת ואתה שומע קול עצבני אומר:"מה אתה חושב שאתה עושה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם כעבור מספר שניות,היא אומרת לך:"יוליוס הוא מנהיג מכון העיר שלנו,הפוקימונים שלך מוכנים לקרב נגד מנהיג המכון,בהצלחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מוציא פוכדור ואומר לך:"טוב,אני מוכן לקרב מולך,אבל האוניקס שלי זקוק למנוחה קטנה,אך אני מוכן להילחם בעזרת פוקימון אבן אחר,אתה תמצא אותו יריב עוצמתי,אתה רואה להילחם פה או במכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכול פוקימוני החרק האלה מקיפים אותך ואתה אל יכול להימלט,אתה רואה צ'ריזארד מעופף מתקרב אליך והוא מסלק את כול פוקימוני החרק המעצבנים האלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמנהיג המכון מראה לך סמל,סמל עגול ומוזהב,אתה רואה מבין שזה הוא תג המכון הוא אומר לך:"מה שאתה רואה פה זה תג החירות,אם אתה תנצח אותי תקבל את התג הזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]*איזה פוקימון שלך אתה רוצה לפתח,שלח בה''פ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבאלבזור לא מוכן לקרב נגדם אך בכול זאת הם מתקיפים אותך ואת באלבזור,אתה רואה דמות מסתורית מוציאה פוקימון מסוג חשמל והוא מביס את שני פוקימוני המים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;986954]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה להבה בצורת כוכב יוצאים מפיו של וולפיקס שפוגעים בצורה חמורה מאוד במדקיפ שלך,אתה רואה סימן כיווה על הלחי הימנית שלו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מתקפה מגניבה וולפיקס,עכשיו מאדקיפ תשתמש בחבטה!" אומר בהתרגשות ועם חיוך רחב ואתרגש מהקרב הריאשון שלי בחוץ.
-
[QUOTE=הארי פוטר;988954][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את אוניקס משתמש בזנבו כדי להדוף את מתקפת כדור הצל לכיוון הקיר,אתה רואה את אוניקס משתמש במתקפת נשיכה ואיווי מנסה להתחמק אך לא מצליח,אתה שומע את הדלת נפתחת ואתה שומע קול עצבני אומר:"מה אתה חושב שאתה עושה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למי שמדדבר"אתה מתכוון אלי או אל מנהיג המכון הזה.אבל אתה מפריע לי באמצע קרב מכון שאני נלחם בו ואני עומד לזכות בתג.אז אם הפרעת סגור תדלת ואפשר לדעת מי אתה אדוני?"
-
[QUOTE=הארי פוטר;988954][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדורים ומחזירה לך אותם כעבור מספר שניות,היא אומרת לך:"יוליוס הוא מנהיג מכון העיר שלנו,הפוקימונים שלך מוכנים לקרב נגד מנהיג המכון,בהצלחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff9900][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הילד מוציא פוכדור ואומר לך:"טוב,אני מוכן לקרב מולך,אבל האוניקס שלי זקוק למנוחה קטנה,אך אני מוכן להילחם בעזרת פוקימון אבן אחר,אתה תמצא אותו יריב עוצמתי,אתה רואה להילחם פה או במכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכול פוקימוני החרק האלה מקיפים אותך ואתה אל יכול להימלט,אתה רואה צ'ריזארד מעופף מתקרב אליך והוא מסלק את כול פוקימוני החרק המעצבנים האלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמנהיג המכון מראה לך סמל,סמל עגול ומוזהב,אתה רואה מבין שזה הוא תג המכון הוא אומר לך:"מה שאתה רואה פה זה תג החירות,אם אתה תנצח אותי תקבל את התג הזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]*איזה פוקימון שלך אתה רוצה לפתח,שלח בה''פ.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שבאלבזור לא מוכן לקרב נגדם אך בכול זאת הם מתקיפים אותך ואת באלבזור,אתה רואה דמות מסתורית מוציאה פוקימון מסוג חשמל והוא מביס את שני פוקימוני המים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תודה רבה"אני משיב לה ואני הולך לכיון המכון
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הנער החדש מתקרב אליך ואומר לך:"יוני אמרתי לך מאה פעמים שאני הוא מנהיג המכון,מצטער אבל עכשיו אתה נלחם נגדי ילד,אוניקס תשתמש בקרן על!" אתה רואה קרן אור עוצמתית במיוחד יוצאת מפיו של אוניקס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון המקורי נכנס לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למכון ואתה רואה עלם צעיר בעל שיער שחור,עיניים ירוקות בוהקות צלקת קטנה על הלחי הימנית מביט בך ואומר לך:"אתה רוצה להשיג את תג המכון שלי,נעים מאוד יוליוס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את וולפיקס משתמש שוב בשריון האש שלו,אתה רואה שהוא משלב את המתקפה הזו עם המתקפה שהוא השתמש בה קודם,אתה רואה את הכוכב הלהבתי עוצמתי במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;989037][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הנער החדש מתקרב אליך ואומר לך:"יוני אמרתי לך מאה פעמים שאני הוא מנהיג המכון,מצטער אבל עכשיו אתה נלחם נגדי ילד,אוניקס תשתמש בקרן על!" אתה רואה קרן אור עוצמתית במיוחד יוצאת מפיו של אוניקס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג המכון המקורי נכנס לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה נכנס למכון ואתה רואה עלם צעיר בעל שיער שחור,עיניים ירוקות בוהקות צלקת קטנה על הלחי הימנית מביט בך ואומר לך:"אתה רוצה להשיג את תג המכון שלי,נעים מאוד יוליוס".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את וולפיקס משתמש שוב בשריון האש שלו,אתה רואה שהוא משלב את המתקפה הזו עם המתקפה שהוא השתמש בה קודם,אתה רואה את הכוכב הלהבתי עוצמתי במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"נעים מאוד אני דן וכן באתי להשיג את תג המכון שלך אני מקוה שיהיה לנו קרב מענין ומהנה"ואני חושב לעצמי 'מענין איזה פוקימונים הוא משתמש בהם כדי שאוציא את בויזל הוא יותר חזק מצארמנדר לבנתים'ואני שולף את הפוקדור של בויזל ואומר לו "אני אשתמש בבויזל במי אתה תשתמש?"
-
[quote=הארי פוטר;988954][B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=3]הרוח המתמטיקאית[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/quote]
Tני מהננן בתפלאות,והולך לעבר החאות ג'וי לרפאות את טריקו.
-
[quote=הארי פוטר;989037]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את וולפיקס משתמש שוב בשריון האש שלו,אתה רואה שהוא משלב את המתקפה הזו עם המתקפה שהוא השתמש בה קודם,אתה רואה את הכוכב הלהבתי עוצמתי במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"מאדקיפ קדימה!,תחשוב על כל הכעס שעזרת שעוד לא השלמתם ותשתמש בו נגדו!,תעשה כל מה שאתה יכול!" אומר לו בנחישות.
-
[quote=הארי פוטר;988954][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial][SIZE=2].[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
מתי צ'ימצ'אר מתפתח?
____
[SIZE=2][COLOR=green]החשוב לעצמי:'איך אני כבר מחכה שהצ'ימצ'אר יהפוך אינפרנייפ חזק' ואפנה אל הצ'ריזרד ואומר לו:"תודה רבה לך על כל העזרה, מי המאמן שלך?"[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו יוליוס מוציא פוכדור והוא אומר לך:"אני בדרך כלל משתמש באוניקס שלי אך היום הוא לא חש בטוב אז אני משתמש בפוקימון חדש,צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה שילדון זוהר יוצא מהפוכדור שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]יש למנהיג המכון שילדון זוהר![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמהשמיים מגיע מאמן בעל צלקת שעוברת דרך עיניו הימנית,אתה רואה שעינו השמאלית כחולה ועינו הימנית אדומה-לבנה הוא אומר לך בקול צרוד אך נעים:"נעים מאוד,אני המאמן של צ'ריזארד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את מדקיפ זוהר בזוהר כחול-תכלת מסתורי ויפה מאוד,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אקדח מים חזק במיוחד שפוגע בוולפיקס שמשתמש במתקפת להביור חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב למרכז הפוקימונים שממנו יוצאת מאמנת צעירה,בערך בגילך,טריקו על כתפה והיא אומרת לו:"טריקי היום אנחנו ננצח את יוליוס נכון את תביאי לי גאווה נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;989059][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]מנהיג מכון העיר ג'ול-ריו יוליוס מוציא פוכדור והוא אומר לך:"אני בדרך כלל משתמש באוניקס שלי אך היום הוא לא חש בטוב אז אני משתמש בפוקימון חדש,צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה שילדון זוהר יוצא מהפוכדור שלו".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]יש למנהיג המכון שילדון זוהר![/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שמהשמיים מגיע מאמן בעל צלקת שעוברת דרך עיניו הימנית,אתה רואה שעינו השמאלית כחולה ועינו הימנית אדומה-לבנה הוא אומר לך בקול צרוד אך נעים:"נעים מאוד,אני המאמן של צ'ריזארד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את מדקיפ זוהר בזוהר כחול-תכלת מסתורי ויפה מאוד,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת אקדח מים חזק במיוחד שפוגע בוולפיקס שמשתמש במתקפת להביור חזקה מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב למרכז הפוקימונים שממנו יוצאת מאמנת צעירה,בערך בגילך,טריקו על כתפה והיא אומרת לו:"טריקי היום אנחנו ננצח את יוליוס נכון את תביאי לי גאווה נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"וואו הוא נראה חזק"אני אומר לו ומוציא את בויזל "צא בויזל עכשיו בויזל מהר תתקוף באמצעות סילון אקוה!"
-
[quote=הארי פוטר;989059]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"כל הכבוד מאדקיפ!,למדת אקדח מים אבל מה זה היה הדבר הכחול הזה?" אשאל אותו ואז אתהשט אעמוד במקום בנוח ואומר לו:"אקדח מים בכל הכח מול הלהביור,ואז בעשן בעזרת הסונר שלך תתקוף אותו בחשאיות!" אומר ואסרוק בפוקדקס את מאדקיפ בשביל לגלות מה זה הדבר הכחול הזה.
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שילדון משתמש בהגנת פלדה חזקה מאוד שלא מאפשרת לבוויזל לפגוע בשילדון,אתה רואה שהוא משתמש במתקפת ניגוח ראש עוצמתי במיוחד,אתה רואה שהוא טוען את המתקפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*שכחתי הוא אולי למד את המתקפה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שניהם מתמוטטים על הרצפה של הזירה,אתה מבין שזה הסימן שאתה יכול לתפוס את וולפיקס ולצרף אותו לשישה שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;989059]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לאיש:"איזה צ'ריזרד חזק יש לך! תוכל לספר לי מאיפה הצלקת ומדוע העיניים שלך בצבעים אדום וכחול?"[/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מרכין את ראשו ואומר לך:"בעבר הייתי עוזר במעבדה של פרופסור אלן,במחוז אמליה,אחד הניסויים על ביצת פוקימון אגדי,אנטי לפי מה שנראה לי השתבש פרופסור אלן ניצל,שלושה מעוזרי המעבדה נהרגו ואני נשרפתי עיני הימנית קיבלה את כול המנה ונהרסה,אני בקושי מצליח לראות איתה,הצלקת באותו מקרה נוצרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=הארי פוטר;989071]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]*שכחתי הוא אולי למד את המתקפה הזו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את שניהם מתמוטטים על הרצפה של הזירה,אתה מבין שזה הסימן שאתה יכול לתפוס את וולפיקס ולצרף אותו לשישה שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
אזרוק פוקדור על וולפיקס ואחזיר את מאדקיפ לפוקדור ואחכה בקוצר רוח שהפוקדור יעצר על הריצפה כסימן שתפסתי את וולפיקס
-
[QUOTE=הארי פוטר;988954][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני רוצה להילחם כאן"אני אומר ואז אוסיף:"דסטוקס צא!"
-
[quote=הארי פוטר;989059]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מתקרב למרכז הפוקימונים שממנו יוצאת מאמנת צעירה,בערך בגילך,טריקו על כתפה והיא אומרת לו:"טריקי היום אנחנו ננצח את יוליוס נכון את תביאי לי גאווה נכון?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אני רואה שגם לך חיש טריקו נכון? נ.ב בהצלחה בקרב מכון,בדיוק אני הפסתי שם."אני אומר לה בחיוך וממשיך בדרכי.
-
[quote=הארי פוטר;989078][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=3]Dor_T[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]האיש מרכין את ראשו ואומר לך:"בעבר הייתי עוזר במעבדה של פרופסור אלן,במחוז אמליה,אחד הניסויים על ביצת פוקימון אגדי,אנטי לפי מה שנראה לי השתבש פרופסור אלן ניצל,שלושה מעוזרי המעבדה נהרגו ואני נשרפתי עיני הימנית קיבלה את כול המנה ונהרסה,אני בקושי מצליח לראות איתה,הצלקת באותו מקרה נוצרה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לו:"ואוו סיפור מדהים!" ואוסיף:תוכל לספר לתת לי כמה עצות איך לשפר את הצי'מצ'אר שלי? יש לך צ'ריזרד נורא חזק, אתה בטוח תוכל חעזור לי לפתח את הצ'ימצ'אר שלי!"[/COLOR][/SIZE]
-
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]Knight of Skulls[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial]יוליוס מוציא את הפוכדור שלו ואומר לך:"צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה את השילדון הזוהר של יוליוס יוצא מין הפוכדור שלו,הוא נראה קשוח מראה,אתה רואה את דסדוקס מוכן לקרב יוליוס אומר לך:"הקרב יהיה אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial]הקרב נגד יוליוס מתחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Dor_T[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש עוצם את עיניו ואומר לך בקול סדוק:"אני נשבעתי לעצמי שמעכשיו אני נותן לכול אחד טובה אחת בלבד,את הטובה שלך בזבזת על הקומבי,תגיד לי מה עבר לך בראש,אתה לא מכיר את המשפט 'בכול אזור שיש קומבי יש עוד כמה'".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#33cccc][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#33cccc][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את הפוכדור של וולפיקס מונח על הרצפה,פשוט מחכה שתיקח אותו,אתה רואה קיבאגו רץ לכיוון הפוכדור ואחריו מאמנת בעלת שיער שחור-צהוב ועיניים ירוקות והיא אומרת:"קיבי לא לקחת את זה!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לכדת וולפיקס זכר שיודע:שריון אש,להביור וצלקת אש,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial]הרוח המתמטיקאית[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial]הילדה אומרת לך בקול סהרורי:"אל תרגיש לא בסדר אם עצמך,יוליוס הוא טיפוס קשוח,כמו אבן,הצחקתי את עצמי,טריקי שלי היא הפוקימון הראשון שלי קיבלתי אותה לפני מספר ימים ואתה?".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;989413][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial]Knight of Skulls[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial]יוליוס מוציא את הפוכדור שלו ואומר לך:"צא שילדון אני בוחר בך!" אתה רואה את השילדון הזוהר של יוליוס יוצא מין הפוכדור שלו,הוא נראה קשוח מראה,אתה רואה את דסדוקס מוכן לקרב יוליוס אומר לך:"הקרב יהיה אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=olive][FONT=Arial]הקרב נגד יוליוס מתחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"ידסדוקס תשתמש בעל-חושי ובעוקץ רעל על שילדון"אני אומר
ואז אוסיף:"דסדוקס אם שילדון תוקף במתקפת נגד תשתמש בהגנה!"
-
[quote=הארי פוטר;989413]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]Poke chef[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את הפוכדור של וולפיקס מונח על הרצפה,פשוט מחכה שתיקח אותו,אתה רואה קיבאגו רץ לכיוון הפוכדור ואחריו מאמנת בעלת שיער שחור-צהוב ועיניים ירוקות והיא אומרת:"קיבי לא לקחת את זה!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=blue][FONT=Arial]לכדת וולפיקס זכר שיודע:שריון אש,להביור וצלקת אש,איבדת פוכדור אחד.[/FONT][/COLOR][/B]
[/quote]
"תיזהר!" אומר לקיבאגו והוציא את מאדקיפ שירחיק אותו,אחטוף את הפוקדור והוציא את וולפיקס מהפוקדור ואומר להם:"עכשיו אתם ביחד,גם אם אתם לא רוצים בזאת,נמשיך?"
-
[quote=הארי פוטר;989413]
[B][U][COLOR=#333399][FONT=Arial]הרוח המתמטיקאית[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333399][FONT=Arial]הילדה אומרת לך בקול סהרורי:"אל תרגיש לא בסדר אם עצמך,יוליוס הוא טיפוס קשוח,כמו אבן,הצחקתי את עצמי,טריקי שלי היא הפוקימון הראשון שלי קיבלתי אותה לפני מספר ימים ואתה?".[/FONT][/COLOR][/quote]
"כן גם טריקו שלי,קיבלתי לפני מספר ימים לא רב דרך אגב שמי הוא אוהד,מהו שמך?"אומר לה.
-
[quote=הארי פוטר;989413]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Dor_T[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש עוצם את עיניו ואומר לך בקול סדוק:"אני נשבעתי לעצמי שמעכשיו אני נותן לכול אחד טובה אחת בלבד,את הטובה שלך בזבזת על הקומבי,תגיד לי מה עבר לך בראש,אתה לא מכיר את המשפט 'בכול אזור שיש קומבי יש עוד כמה'".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial]?".[/FONT][/COLOR][/quote]
[COLOR=green]אומר לאיש:"לא האמת שאני לא מכיר את המשפט הזה, בכל מקרה, תודה על הכל ובהצלחה בהמדך הדרך, להתראות!" ואלך בדרך לעיר הראשונה, תוך שאני מחפש בקפדנות פוקימונים ומאמנים שישמשו לפיתוח צ'ימצ'אר לקראת קרב המכון הראשון!"[/COLOR]
-
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוקץ הרעל של דסדוקס שלך פוגע אבל לא משפיע,אתה שומע את יוליוס צוחק צחוק מפחיד הוא אומר לך:"שכחת!מתקפות רעל כמו עוקץ רעל לא פועלות על פוקימוני מתכת כמו שילדון!" אתה שומע את הזקן אומר:"זה נכון ילד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע רעש של כנפיים מתרוממות ועפות אתה מבין שהאיש המסתורי הלך לדרכו,אתה מסתכל על השמיים,אתה רואה את הירח,אך הוא לא נראה כמו תמיד הוא לא לבן כמו השלג הוא שחור-אדום,אתה מבין שיש ליקוי ירח,אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך וסביבו הילה שחורה מסתורית ועיניו נהיות אדומות כדם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שהילדה עם הקיבאגו רצה אליך והיא אומרת לך:"שמע,אני מצטערת על מה שהקיבאגו שלי עשה,הוא פוקימון בעקרון טוב לב אבל הוא כמו עורב חמדן,הוא אוהב דברים נוצצים ופוכדור חדש שנוצץ באור הירח זה נוצץ".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"שמי הוא דיימונד,נעים מאוד אהוד,רוצה לבוא איתי למכון,תסתכל עלי ועל טריקי שלי נלחמות ואולי אתה והטריקו שלך תלמדו דבר או שניים ואולי אחרי זה נלחם זה בזו,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=#333399][FONT=Arial]פגשת את דיימונד![/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#333399][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=הארי פוטר;989526][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שעוקץ הרעל של דסדוקס שלך פוגע אבל לא משפיע,אתה שומע את יוליוס צוחק צחוק מפחיד הוא אומר לך:"שכחת!מתקפות רעל כמו עוקץ רעל לא פועלות על פוקימוני מתכת כמו שילדון!" אתה שומע את הזקן אומר:"זה נכון ילד".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=#333399][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"עבדת עלי!"אני אומר על הזקן ואוסיף:"דסדוקס על חושי בכול הכוח ואז הגנה!"
-
[QUOTE=הארי פוטר;989037][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=3]Eliyaex[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]R][/QUOTE]
אני אומר לאיווי"טוב נדמה לי שקרב המכון הזה עומד להגיע לקיצו.תשגר כדור צל לעבר הקרן העל שתגן עליך מפני קרן העל.לאחר מכן במהירות שגר אל אוניקס עוד כדור צל לעברו"
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את קרן העל משמידה את כדור הצל אחת ולתמיד והיא פוגעת באיווי שנפגע מזה קשות,אתה רואה שאיווי שוכב לו שמה,מובס בלי ניע,אתה רואה את מנהיג המכון מחזיר את אוניקס שלו והולך לחדר האחורי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפסדת למנהיג המכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הזקן אומר לך:"אני רק אמרתי לך את החולשות של האויב שלך,לא אמרתי לך להשתמש בדסדוקס,אמרתי שיכולות מעופף יכולות לעזור,במקרה ולא ידעת גם לפיפלאפ יש יכולות כאלה,אתה בחרת להתעלם מזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=הארי פוטר;989538][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3][B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=3]Knight of Skulls[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]הזקן אומר לך:"אני רק אמרתי לך את החולשות של האויב שלך,לא אמרתי לך להשתמש בדסדוקס,אמרתי שיכולות מעופף יכולות לעזור,במקרה ולא ידעת גם לפיפלאפ יש יכולות כאלה,אתה בחרת להתעלם מזה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"טוב..."אני אומר בפרצוף ביישני ואוסיף:"דסדוקס על-חושי"
----
אני אומר כבר שלושה תגובות שדסדוקס יעשה על-חושי ואתה מתעלם למה?
-
[QUOTE=הארי פוטר;989538][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=3]שלושת המחוזות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את קרן העל משמידה את כדור הצל אחת ולתמיד והיא פוגעת באיווי שנפגע מזה קשות,אתה רואה שאיווי שוכב לו שמה,מובס בלי ניע,אתה רואה את מנהיג המכון מחזיר את אוניקס שלו והולך לחדר האחורי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הפסדת למנהיג המכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאיוי"לא נורא שהפסדת בכול זאת לא היה לך סיכוי להביס פוקימון חזק כמו אוניקס.עליך להתאמן יותר" אני מחזיר את איויו ואת פוקאבו לפוכדורים שלהםן יוצא מהמכון והולך למרכז הפוקימונים לרפא אותם
-
[quote=הארי פוטר;989526]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה שומע רעש של כנפיים מתרוממות ועפות אתה מבין שהאיש המסתורי הלך לדרכו,אתה מסתכל על השמיים,אתה רואה את הירח,אך הוא לא נראה כמו תמיד הוא לא לבן כמו השלג הוא שחור-אדום,אתה מבין שיש ליקוי ירח,אתה רואה את צ'ימצ'אר שלך וסביבו הילה שחורה מסתורית ועיניו נהיות אדומות כדם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=#333399][FONT=Arial]![/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/quote]
[SIZE=2][COLOR=green]אומר לצ'ימצ'אר:"מה קרה? אתה בסדר?" ואומר לו:"תשתמש בגחלת על העץ מימין. ואקווה שהילה השחורה המסתורית מסמנת משהו טוב.[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=הארי פוטר;989526]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]הילדה מחייכת אליך והיא אומרת לך:"שמי הוא דיימונד,נעים מאוד אהוד,רוצה לבוא איתי למכון,תסתכל עלי ועל טריקי שלי נלחמות ואולי אתה והטריקו שלך תלמדו דבר או שניים ואולי אחרי זה נלחם זה בזו,מה דעתך?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][COLOR=#333399][FONT=Arial]פגשת את דיימונד![/FONT][/COLOR][/B][/SIZE][/quote]
"בסדר גמור,ותיזהרי בקרב,הטריקו שלי יחסית חזק!"אומ רלה בחיוך והתכונן לצפות בקרב המכון וללמוד דבר או שניים.
-
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפוקאבו ואיווי יוצאים בראש מורכן מהפוכדורים שלהם,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה רואה את מנהיג המכון,יוליוס מתקרב אליך ואומר לך:"רק שתדע,אני מצטער אבל אחי לא היה צריך להילחם בך,במיוחד לא בקרב של שתיים על שתיים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]*אופס...[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה את דסדוקס משתמש במתקפת קרן על-חושי,אתה רואה את שילדון משתמש במתקפת מחסום אור שמבטל את שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שכול הפוקימונים בסביבה מתחילים לזהור בהילה השחורה המסתורית הזאת,אתה רואה את האיש עם הצלקת ממקודם רץ לכיוונך וצ'ריזארד שלו גם עם הילה שחורה רודף אחריו הוא אומר לך:"רוץ ילד,הירח השחור משגע את הפוקימונים!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333399][FONT=Arial][SIZE=2]שניכם נכנסים לתוך מכון העיר ג'ול-ריו,אתה רואה שכולו מסחה אבני פיתוח ומאובנים שונים ומשונים,אתה רואה ילד צעיר ממך ומדיימונד בשנה בערך רץ משם בוכה,אתה שומע את קולו של מנהיג המכון שאומר:"המתמודד הבא!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]