-
[quote]סל
"אה!!..." נשמעת הצעקה של האיש, פוצצת לו את כל הבטן, הקרן עברה דרכו,
הוא צונח לריצפה ומת!, כל כוות המשטרה הגיעו למקום " תיכנע או שסופך אהיה קרב!" אומר לך קצין המשטרה,
אתה רואה שהם מלא אנשים.
מה תעשה? [/quote]
"אתם רק שוטרים עלובים- לא תצליחו נגדי!" אגיד בזעם, אשתגר מאחוריו ואחורר לו את הבטן עם כדור אנרגיה
"אתם גם רוצים למות?" אשאל את כל השאר
-
[B][b][u]בו[/u][/b]
"איזה מפגר!.." אומר האדון בייאוש ממך,
" תקשיב, מטומטם זה משהו בדיוק כמוך, אתה מטומטם!" הוא אומר ברצינות אבל עם חיוך קל.
" ועכשיו! תהיה רציני! אנחנו הולכים לחסל הרבה אנשים טוב?, את זה אתה יכול להבין?" שואל האדון בייאוש
מה תעשה?
[b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
חח... אהבתי!
~~~~~~~~~~~~~~~
הקופאית מתנגדת ולא מסכימה לזוז מהדלפק, אתה כבר בעצבים נותן לה אגרוף חזק לפרצוף ומעיף אותה דרך הקיר,
' אני כנראה לא מודע לכוחות שלי ' אתה חושב לעצמך ובלי לחשוב פעמים ניגש לקופה וגונב את הכסף.
פתאום ניגשת אליך אישה, אישה יפה מאוד! בלונדינית, עייניים כחולות, חזה גדול, לא נמוכה אבל זה לא גבוה
" אתה עובד כאן נכון?" שואלת האישה בתמימות ואתה שעוד מסונוור מהיופי שלה לא מספיק לענות,
" יופי " אומר האישה בחיך גדול שכובש אותך, "אז תוכל להביא לי שתי חזיות וזוג תחתונים מהקולב הגבוה שם?" שואלת האישה ומצביעה על קולב מעליך.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מסתובב בבית ומחפש את הנמר של אנדרואיד 27 בזמן שהוא שודד איזו חנות,
פתאום אחרי כמה דקות ארוכות של חיפושים אתה שומע את ריינו נובח בקול, אתה רץ כמו משוגע אחרי הנביחות בשביל לראות מה קרה לו.
אתה מגיע למקום ורואה את הנמר של אנדרואיד 27 שוכב מתחת לכמה אבנים די כבדות, אתה מזיז את האבנים ממנו ואתה רואה שמצבו קשה עד מאוד!, אנדרואיד 27 לא נמצא בקירבת מקום.
מה תעשה?
[b][u]סל[/u][/b]
כל השוטרים בורחים אחרי שראו אותך מפוצץ את חבר שלהם בלי למצמץ בכלל!,
רק אחד נשאר, בחור נמוך קומה, גבר שרירי , אתה מרגיש שיש בו איזה כוח מוזר.
"אני מציע לך להתחפף הבנת!?" אומר האיש בעצבנות.
מה תעשה?
[b][u]הזכר קצר![/u][/b]
[b][i]אצלי במשחק אפשר למות! ואם מתים אין דרך חזרה למשחק!,
תחשבו פעמיים לפני כל מהלך שלכם.[/i][/b][/B]
-
[quote]סל
כל השוטרים בורחים אחרי שראו אותך מפוצץ את חבר שלהם בלי למצמץ בכלל!,
רק אחד נשאר, בחור נמוך קומה, גבר שרירי , אתה מרגיש שיש בו איזה כוח מוזר.
"אני מציע לך להתחפף הבנת!?" אומר האיש בעצבנות.
מה תעשה?[/quote]
"אתה תמות כמו כל החברים שלך!" אגיד לו ואשתגר לידו, אתן לו מכה, אשתגר מאחוריו, אתן לו מכה, אשתגר מימינו, אתן לו מכה, אתשגר משמאלו, ואנפץ עליו קרן אנרגיה.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1037833][B][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
חח... אהבתי!
~~~~~~~~~~~~~~~
הקופאית מתנגדת ולא מסכימה לזוז מהדלפק, אתה כבר בעצבים נותן לה אגרוף חזק לפרצוף ומעיף אותה דרך הקיר,
' אני כנראה לא מודע לכוחות שלי ' אתה חושב לעצמך ובלי לחשוב פעמים ניגש לקופה וגונב את הכסף.
פתאום ניגשת אליך אישה, אישה יפה מאוד! בלונדינית, עייניים כחולות, חזה גדול, לא נמוכה אבל זה לא גבוה
" אתה עובד כאן נכון?" שואלת האישה בתמימות ואתה שעוד מסונוור מהיופי שלה לא מספיק לענות,
" יופי " אומר האישה בחיך גדול שכובש אותך, "אז תוכל להביא לי שתי חזיות וזוג תחתונים מהקולב הגבוה שם?" שואלת האישה ומצביעה על קולב מעליך.
מה תעשה?
[b][u]הזכר קצר![/u][/b]
[b][i]אצלי במשחק אפשר למות! ואם מתים אין דרך חזרה למשחק!,
תחשבו פעמיים לפני כל מהלך שלכם.[/i][/b][/B][/QUOTE]
"אוקיי..."אומר לאישה ואז הביא לה שתי חזיות וזוג תחתונים מהקולב הגבוה.
-
[quote]לוקאס
אתה מסתובב בבית ומחפש את הנמר של אנדרואיד 27 בזמן שהוא שודד איזו חנות,
פתאום אחרי כמה דקות ארוכות של חיפושים אתה שומע את ריינו נובח בקול, אתה רץ כמו משוגע אחרי הנביחות בשביל לראות מה קרה לו.
אתה מגיע למקום ורואה את הנמר של אנדרואיד 27 שוכב מתחת לכמה אבנים די כבדות, אתה מזיז את האבנים ממנו ואתה רואה שמצבו קשה עד מאוד!, אנדרואיד 27 לא נמצא בקירבת מקום.
מה תעשה?[/quote]
"אני לא אתן לך למות ידידי אתה רק גור" אומר לו "ריינו בו מהר" ואקח את הגור על גבי, ארוץ לחנות החיות ששם בדקתי את ריינו.
"אני חייב ללכת לוטרינר הוא במצב קשה מצאתי אותו ככה!" אומר לאנשים בחנות חיות
-
[b][u]סל[/u][/b]
אתה משתגר מאחוריו ומעיף לו אגרוף הוא שכבר קולט מה אתה עושה משתגר גם ונעלם לך מהעייניים,
אתה שלא ממש מבין איך הוא קלט את הטכניקה שלך מסתכל לצדדים בשביל לחפש אותו,
" עכשיו נראה אותך! יגיבור גדול!" אתה שומע את הילד הזה צועד ומיד אחר כך מועיף מעליך ומעיף לך כדור אנרגייה די גדול בראש.
מה תעשה?
[u][i][b]אנדרואיד 27[/b][/i][/u]
אתה ניגש לאישה עם החזיות והתחתונים שהיא ביקשה " תודה.. " היא אומרת לך עם חיוך קטן וכובש,
" תגיד תרצה לצאת לשתות משהו כשתיגמר לך המשמרת?" שואלת האישה היפה שעוד חושבת שאתה עובד כאן,
" דרך אגב אני נועם " היא אומרת לך בחיוך קטן עם קריצה.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה עף לחנות בכל המהירות שלך! אתה עף כמה דקות ומגיע לחנות,
" שלום אדוני תר.." מתחילה לשאול אותך המוכרת אבל מיד אתה קוטע אותה, " אני חייב להכניס אותו לווטרינר!" אתה אומר במהירות ולא ממש מקשיב לה,
" בוא כנס " אומר ךל בחיוך הוטרינר ופותח לך את הדלת ללחדר בדיקה לחיות,
" אתה תאלץ לחכות כמה זמן " אומר לך הווטרינר.
מה תרצה לעשות בזמן הזה?
-
[quote]לוקאס
אתה עף לחנות בכל המהירות שלך! אתה עף כמה דקות ומגיע לחנות,
" שלום אדוני תר.." מתחילה לשאול אותך המוכרת אבל מיד אתה קוטע אותה, " אני חייב להכניס אותו לווטרינר!" אתה אומר במהירות ולא ממש מקשיב לה,
" בוא כנס " אומר ךל בחיוך הוטרינר ופותח לך את הדלת ללחדר בדיקה לחיות,
" אתה תאלץ לחכות כמה זמן " אומר לך הווטרינר.
מה תרצה לעשות בזמן הזה?[/quote]
'27 המפגר הזה לא יודע לשמור על החיות שלו' אומר ואלטף את ראשו של ריינו "רוצה להתאמן ריינו?" אשאל את כלבי ואעוף לעבר האגם ההוא שהתאמנו בו עם ריינו על גבי
-
[quote]סל
אתה משתגר מאחוריו ומעיף לו אגרוף הוא שכבר קולט מה אתה עושה משתגר גם ונעלם לך מהעייניים,
אתה שלא ממש מבין איך הוא קלט את הטכניקה שלך מסתכל לצדדים בשביל לחפש אותו,
" עכשיו נראה אותך! יגיבור גדול!" אתה שומע את הילד הזה צועד ומיד אחר כך מועיף מעליך ומעיף לך כדור אנרגייה די גדול בראש.
מה תעשה?[/quote]
"אתה מברך אותי?, הרי אתה עומד למות. וואו אני מבין שאתה לא חכם."
אני אשאב את הכדור אל הפה שלי ואפלוט את כל האנרגיה שלי.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1038046][b][u][u][i][b]אנדרואיד 27[/b][/i][/u]
אתה ניגש לאישה עם החזיות והתחתונים שהיא ביקשה " תודה.. " היא אומרת לך עם חיוך קטן וכובש,
" תגיד תרצה לצאת לשתות משהו כשתיגמר לך המשמרת?" שואלת האישה היפה שעוד חושבת שאתה עובד כאן,
" דרך אגב אני נועם " היא אומרת לך בחיוך קטן עם קריצה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"שלום נועם"אומר לנועם ואז אנשק לה את ידה תוך כדי שאני מוסיף:"נגמר לי המשמרת עכשיו...אז לאן הולכים מותק?"
-
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה משאיר את הנמר של אנדרואיד 27 אצל הווטרינר בתקווה שהכול אצלו בסדר,
אתה עף עם ריינו לאגם שבוא התאמנתם בפעםם האחרונה,
אתה עף על ריינו על גבך במשך כמה דקות ומגיע לאגם,
" אוף באמת הרסתי לו את הבית " אתה אומר לריינו ומסתכל על הבית של אנדרואיד 27 שהרסת,
"קדימה ריינו! אתה רוצה להתאמן?" אתה שואל אותו,
" וואפ וואפ " עונה לך ריינו ואתה מבין שהוא עונה בחיוב.
מה תעשה?
[b][u]סל[/u][/b]
אתה מצליח לשאוב את כדור האנרגייה החזק של הילד,אתהה מבין שיש לו כוח לברנש הקטן הזה,
"מה?!" צועק הילד ופתאום אתה פותח את פיך וקרן אנרגייה ענקית יוצאת ממנו,
הילד עף גבוה לשמיים, אתה מרגיש שהעוצמה שלו קצת ירדה, אתה מבין שהוא נפגע מהקרן שלך.
פתאום אתה שומע את הקול של הילד אבל בחלש " קא.. מה..אה..מה... אה!" ואתה רואה קרן אנרגייה ענקית יורדת מהשמיים לכיוונך.
מה תעשה?
"חח... חמוד אתה,בוא נילך לאכול משהו על איזו כוס קפה קטנה" אומרת לך נועם עם חיוך קטן וחמוד,
אתה והיא הולכים ומגיעים לאיזה בית קפה קטן, " בוא נישב פה" אומרת לך נועם בחיבה,
"מלצר!" קוראת נועם והמלצר מגיע אלייכם, " אני לא מכיר אותך?! " אומר לנועם המלצר בעצבים,
נועם שכנראה מכירה אותה ישר נכנסת למגננה, " לא בחיים לא ראיתי אותך " היא אומרת בחשש,
"אה! אני זוכר מאיפה אני מכיר אותך! את לא רצית לשכב איתי בבר בצפון העיר!" הוא אומר בעצבים ואתה רואה שנועם די מפחדת.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1039278][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
"חח... חמוד אתה,בוא נילך לאכול משהו על איזו כוס קפה קטנה" אומרת לך נועם עם חיוך קטן וחמוד,
אתה והיא הולכים ומגיעים לאיזה בית קפה קטן, " בוא נישב פה" אומרת לך נועם בחיבה,
"מלצר!" קוראת נועם והמלצר מגיע אלייכם, " אני לא מכיר אותך?! " אומר לנועם המלצר בעצבים,
נועם שכנראה מכירה אותה ישר נכנסת למגננה, " לא בחיים לא ראיתי אותך " היא אומרת בחשש,
"אה! אני זוכר מאיפה אני מכיר אותך! את לא רצית לשכב איתי בבר בצפון העיר!" הוא אומר בעצבים ואתה רואה שנועם די מפחדת.
מה תעשה?[/QUOTE]
"מלצר לך מי פה כי אני חבר שלה עכשיו ואם אתה לא הולך...אתה הולך למות ביסורים או בלי רגל ויד"אגיד למלצר תוך כדי שאני קם בעצבים ואז אני תופס אותו בחולצתו בחוזקה.
-
[quote]סל
אתה מצליח לשאוב את כדור האנרגייה החזק של הילד,אתהה מבין שיש לו כוח לברנש הקטן הזה,
"מה?!" צועק הילד ופתאום אתה פותח את פיך וקרן אנרגייה ענקית יוצאת ממנו,
הילד עף גבוה לשמיים, אתה מרגיש שהעוצמה שלו קצת ירדה, אתה מבין שהוא נפגע מהקרן שלך.
פתאום אתה שומע את הקול של הילד אבל בחלש " קא.. מה..אה..מה... אה!" ואתה רואה קרן אנרגייה ענקית יורדת מהשמיים לכיוונך.
מה תעשה?[/quote]
"לא תנצח אותי! אתה לוזר!, לא תצליח נגדי! אהההההההה!" אגיד ואשגר בכל כוחי קרן אנרגיה נגדית לקאמאהמאה של הילד.
-
[quote]לוקאס
אתה משאיר את הנמר של אנדרואיד 27 אצל הווטרינר בתקווה שהכול אצלו בסדר,
אתה עף עם ריינו לאגם שבוא התאמנתם בפעםם האחרונה,
אתה עף על ריינו על גבך במשך כמה דקות ומגיע לאגם,
" אוף באמת הרסתי לו את הבית " אתה אומר לריינו ומסתכל על הבית של אנדרואיד 27 שהרסת,
"קדימה ריינו! אתה רוצה להתאמן?" אתה שואל אותו,
" וואפ וואפ " עונה לך ריינו ואתה מבין שהוא עונה בחיוב.
מה תעשה?[/quote]
"ריינו תתאמן על כדורי אנרגייה אני הולך להתאמן על הפלאש הסופי שלי, הוא צריך קצת יותר מיקוד" אומר לריינו ואהפוך לסופר סייאן (רק שתדע שלהשאר במצב סופר סייאן זה לא מאוד קשה בסאדאת סל גוקו וגוהן היו במצב סופר סייאן כל הזמן הם אפילו יישנו עם המצב הזה) "אהההה" אצעק ואתחיל לאגור כוח בשתי הידיים שלי "קההההההה!" אצעק שנית ואאגור כוח חזק יותר אך לא אגדיל את הכדורים "אהההה!!" אצעק מכאב, אני לא יכול לאגור כלכך הרבה אנרגייה מרוכזת "פלאש סופי!" אצעק וארה יריית פלאש סופי חזקה מתמיד לצד המרוחק של האגם, איפה שריינו לא מתאמן
-
[i][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b][/i]
[b][i][/i][/b]
[i]"חח.." מגחח המלצר, "אני הולך אבל אתה עוד תפגוש אותי, אני מבטיח" הוא מוסיף ויוצא מהמקום,[/i]
[i]"אז.. אתה באמת כל כך חזק?" שואלת בתימימות נועם.[/i]
[i]מה תעשה?[/i]
[i][b][u]לוקאס[/u][/b][/i]
[b][i][/i][/b]
אתה יורה פלאש סופי אבל אתה רואה שהוא לא ממש חזק, פתאום מהצד השני של האגם עפים אליך כדורי אנרגייה גדולים, "וואפ....וואפ.." אתה שומע את ריינו נובח ומבין שהוא ממשיך להתאמן על זה.
מה תעשה?
[b][u]סל[/u][/b]
[b][/b]
אתה משגר קרן אנרגייה אבל הקרן לא מספיק חזקה ואתה נפגע חזק מהקמאהמאהה,
אתה מרוח על ריצפה די חסר אונים, הילד מתקרב אליך מהשמיים והוא נראה די עצבני.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040007][i][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b][/i]
[b][i][/i][/b]
[i]"חח.." מגחח המלצר, "אני הולך אבל אתה עוד תפגוש אותי, אני מבטיח" הוא מוסיף ויוצא מהמקום,[/i]
[i]"אז.. אתה באמת כל כך חזק?" שואלת בתימימות נועם.[/i]
[i]מה תעשה?[/i]
[/QUOTE]
"כן אני חזק מאוד רוצה לבדוק אפילו?"אשאל את נועם תוך כדי שאני מקרב קצת את ראשי לראש שלה.
-
[b]"כן! בוא נראה עד כמה אתה במת חזק!" אומרת לך נועם בנחישות והולכת לכיוון הדלת.,
"לאן את הולכת?" אתה שואל אותה,
" בוא החוצה נראה עד כמה אתה באמת חזק" אומרת לך נועם,
אתם הולכים והולכים ומגיעים לפארק " נו תראה לי את הכוח שלך " אומרת נועם ומחכה.[/b]
-
[quote]לוקאס
אתה יורה פלאש סופי אבל אתה רואה שהוא לא ממש חזק, פתאום מהצד השני של האגם עפים אליך כדורי אנרגייה גדולים, "וואפ....וואפ.." אתה שומע את ריינו נובח ומבין שהוא ממשיך להתאמן על זה.
מה תעשה?[/quote]
"אההההה" אצעק בזעם "עוד כוח!" אצעק אוגר בתוכי כוח עצום ביותר בעודי במצב רגיל "עוד כוח!! אני חייב להשיג כוח!" אצעק ואאגור כוח מהסביבה אתחיל לקחת אנרגייה מכל האנשים שבאזור (אותו העיקרון של הספיריט בומב) "אההה" אצעק בעודי הופך לסופר סייאן תוך כדי שאני מכין את המתקפה וכך משיג עוד כוח מעצמי ומגביר את כוח הפלאש "פיינל!" אצעק ואשלב את ידי ליצירת כדור אחד זהוב "פלאש!" אצעק וארה קרן סופית לכיוון הירח
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040015][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
[b]"כן! בוא נראה עד כמה אתה במת חזק!" אומרת לך נועם בנחישות והולכת לכיוון הדלת.,
"לאן את הולכת?" אתה שואל אותה,
" בוא החוצה נראה עד כמה אתה באמת חזק" אומרת לך נועם,
אתם הולכים והולכים ומגיעים לפארק " נו תראה לי את הכוח שלך " אומרת נועם ומחכה.[/b][/QUOTE]
"טוב הינה אבל אל תבכי לי נועם!"אצעק לעבר נועם ואז אעוף לעברה ואתן לה בעיטה ברגל שרק תיפול.
-
[b][u][size=3]לוקאס[/size][/u][/b]
[b]כל הכבוד על התגובות המושקעות, אתה הולך לקבל פרס שאני יחשוב עליו, אם תרצה איז פרס מסוים תציע לי בפרטי או במסן.[/b]
[b]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/b]
[b]אתה מרכז את הכוח שלך לעוצמה מקסימאלית של סופרסאיין, אתה מעיף קרן ענקית לשמיים,
אתה מתפעל מעצמך מאוד ושומע הרבה ציוצים של ציפורים שעפות מהמקום,
אתה מסתכל ורואה שריינו עוד מתאמן על כדורי האנרגייה והוא מתקדם יפה!,[/b]
[b]מה תרצה לעשות?[/b]
[b][u][size=3]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]"אח!..." אומרת נועם, " לא התכוונתי שתרביץ לי יחמור!" היא אומרת בעצבים,[/b]
[b]" מה נראה לך שאתה עושה?!" היא מתעצבנת וצועקת מהריצפה,[/b]
[b]מה תעשה?[/b]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040052][b][u][size=3][b][u][size=3]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]"אח!..." אומרת נועם, " לא התכוונתי שתרביץ לי יחמור!" היא אומרת בעצבים,[/b]
[b]" מה נראה לך שאתה עושה?!" היא מתעצבנת וצועקת מהריצפה,[/b]
[b]מה תעשה?[/b][/QUOTE]
"חשבתי שאת כמוני...או קצת שונה ממני אבל יש לך כוחות..."אומר בבישנות לנועם ואז אוסיף:"מצטער נועם את סולחת לי?"
-
[b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]"אוף.. אתה מפגר, אב מזלך שאתה חמוד!" היא אומרת לך עם חיוך קטן,
" אתה וצה לראות למה אני מסוגלת!?" שואלת אותך נועם,
" תראה " היא אומרת ושולחת כדור אנרגייה די קטן אבל חזק על אחד העצים ומפוצצת אותו לגורמים,
" אז.. מה אתה חושב על זה?" היא אומרת לך בחיוך ערמומי[/b]
-
[quote]לוקאס
כל הכבוד על התגובות המושקעות, אתה הולך לקבל פרס שאני יחשוב עליו, אם תרצה איז פרס מסוים תציע לי בפרטי או במסן.
!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
אתה מרכז את הכוח שלך לעוצמה מקסימאלית של סופרסאיין, אתה מעיף קרן ענקית לשמיים,
אתה מתפעל מעצמך מאוד ושומע הרבה ציוצים של ציפורים שעפות מהמקום,
אתה מסתכל ורואה שריינו עוד מתאמן על כדורי האנרגייה והוא מתקדם יפה!,
מה תרצה לעשות?[/quote]
חחח אני רוצה ללמוד ספיריט בומב או קמהאמהא או לפגוש את גוקו או גוהן
---------------------------------------------------------
"כן מותק!" אצעק לשמיים ואסתכל מה קרה שם "יופי עכשיו אני אנוח קצת" אומר ואפול מהשמיים כי אוריד את רמת התעופה שלי לאפס, ארגיש את הנפילה החופשית של כמאתיים המטרים שהייתי באוויר ואז בתוך המים הצלולים של האגם ארגיש את הקרירות הנעימה ואשחה לי קצת.
אני אצוף לי בנחת על המים כ10 דקות ואלך לריינו "אתה רוצה ללמוד גם לעוף כמוני ידידי?" אשאל אותו "טוב אז אחר כך בו נלך לווטרינר"
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040056][b][u][size="3"]אנדרואיד 27[/size][/u][/b]
[b]"אוף.. אתה מפגר, אב מזלך שאתה חמוד!" היא אומרת לך עם חיוך קטן,
" אתה וצה לראות למה אני מסוגלת!?" שואלת אותך נועם,
" תראה " היא אומרת ושולחת כדור אנרגייה די קטן אבל חזק על אחד העצים ומפוצצת אותו לגורמים,
" אז.. מה אתה חושב על זה?" היא אומרת לך בחיוך ערמומי[/b][/QUOTE]
"את סאיינת?!מה את נועם?!"אשאל בבהלה את נועם ואז אגיד לה:"גם אני יכול"ואז אשלך לעבר העצים גם כדור אנרגיה קטן.
-
[B][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
"אני לא סאיינית, טיפשון אחד, אני אנדרואידית בדיוק כמוך אם אני לא טועה, נכון?" שואלת נועם עם חיוך,
" אולי נתאמן ביחד? מה דעתך?" שואלת נועם.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מחליט לא לקחת את ריינו לווטרינר, " תתאמן קצת לבד" אתה אומר לריינו,
" אני גם צריך להתאמן על משהו " אתה מוסיף ואומר, " וואפ וואפ!" אומר ריינו ואתה מבין שהוא נענה בחיוב,
ריינו הולך להתאמן על כדורי האנרגייה ואתה מנסה משהו חדש, אתה זוכר שפעם ראית את אביך עושה איזו מתקפה, משהו חזק כזה, " קא מה אה מוקה " או משהו כזה הוא אמר,
אתה מנסה לעשות את המתקפה אבל נכשל פעמים אחדות, " אני אצליח!" אתה אומר בקול ומרכז את האנרגייה שלך, " קא...מה.. אה... מה... אה!!" אתה צועק ומעיף לשמים משהו כמו קרן אנרגייה רק פי שתיים בגודל ויותר חזקה בהרבה,
למדת קאמהאהמהאה!,
הכוח שלך עלה ל900,
סטטים:
כוח+1
מהירות+1
הגנה+1[/B]
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040099][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
"אני לא סאיינית, טיפשון אחד, אני אנדרואידית בדיוק כמוך אם אני לא טועה, נכון?" שואלת נועם עם חיוך,
" אולי נתאמן ביחד? מה דעתך?" שואלת נועם.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"איזה אנדרואיד את?אני אנדרואיד 27 וכן אני מוכן לאתמן איתך נועם"אומר לנועם תוך כדי שאני הולך לכיוונה.
-
[quote]לוקאס
אתה מחליט לא לקחת את ריינו לווטרינר, " תתאמן קצת לבד" אתה אומר לריינו,
" אני גם צריך להתאמן על משהו " אתה מוסיף ואומר, " וואפ וואפ!" אומר ריינו ואתה מבין שהוא נענה בחיוב,
ריינו הולך להתאמן על כדורי האנרגייה ואתה מנסה משהו חדש, אתה זוכר שפעם ראית את אביך עושה איזו מתקפה, משהו חזק כזה, " קא מה אה מוקה " או משהו כזה הוא אמר,
אתה מנסה לעשות את המתקפה אבל נכשל פעמים אחדות, " אני אצליח!" אתה אומר בקול ומרכז את האנרגייה שלך, " קא...מה.. אה... מה... אה!!" אתה צועק ומעיף לשמים משהו כמו קרן אנרגייה רק פי שתיים בגודל ויותר חזקה בהרבה,
למדת קאמהאהמהאה!,
הכוח שלך עלה ל1100,
סטטים:
כוח+1
מהירות+1
הגנה+1[/quote]
"וואו יופי טוב ריינו בו איתי לווטרינר" אני אומר לריינו ומתחיל ללכת לווטרינר במהירות "בו נראה אם תעקוף אותי!" אומר לריינו
-
[b][u]אנדרואיד27[/u][/b]
"אני לא בטוחה בדיוק,.." אומרת נועם בבילול,
"אני זוכרת שכשבנו אותי הגיע למעבדה של הפרופסור איזו מישהו שניסה לגנוב אותי, הפרופסור שלח אות לארץ ומאז אני כאן" אומרת נועם,
"אז מתאמנים?" שואלת נועם בחיוך
[b][u]לוקאס[/u][/b]
"בוא ריינו" אתה אומר לריינו ואתם מתחילים בתחרות לווטרינר בשביל לקחת את הנמר של אנדרואיד 27 ולבדוק אם הכל בסדר אצל ריינו,
"קדימה!" אתה צועק לרייינו שמדדה מאחורה, לאחר רבע שעה אתם מגיעים לווטרינר ושואלים אותו איפה הנמר של אנדרואיד 27, "הוא מאחור בכלוב הלבן, הוא בריא שמו שור!" אומר לך הווטרינר,
" תרצה שאני יבדוק את הכלב שלך בזמן שתביא את הנמר?" שואל אותך הווטרינר.
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040130][b][u]אנדרואיד27[/u][/b]
"אני לא בטוחה בדיוק,.." אומרת נועם בבילול,
"אני זוכרת שכשבנו אותי הגיע למעבדה של הפרופסור איזו מישהו שניסה לגנוב אותי, הפרופסור שלח אות לארץ ומאז אני כאן" אומרת נועם,
"אז מתאמנים?" שואלת נועם בחיוך
[/QUOTE]
"ברור שמתאמנים נועם!"אומר לנועם ואז אעקוב אחריה למקום האימון.
-
[quote]לוקאס
"בוא ריינו" אתה אומר לריינו ואתם מתחילים בתחרות לווטרינר בשביל לקחת את הנמר של אנדרואיד 27 ולבדוק אם הכל בסדר אצל ריינו,
"קדימה!" אתה צועק לרייינו שמדדה מאחורה, לאחר רבע שעה אתם מגיעים לווטרינר ושואלים אותו איפה הנמר של אנדרואיד 27, "הוא מאחור בכלוב הלבן, הוא בריא שמו שור!" אומר לך הווטרינר,
" תרצה שאני יבדוק את הכלב שלך בזמן שתביא את הנמר?" שואל אותך הווטרינר.
מה תעשה?[/quote]
"ברור רק תיזהר ריינו אל תהרוג אנשים עם היכולות החדשות שלך!" אומר לדוקטור ולריינו ואלך להביא את גלייד, כשאגיע לכלוב אקח אותו ואשחרר אותו ממנו "מה קורה גלייד תומר הדביל לא יודע לטפל בך אה? אני אלמד אותו לקח!"
-
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מקבל 450$ על העבודה השבוע,
!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
אתה מדבר קצת עם גלייד והולך לווטרינר,"אז.. איל ריינו" אתה שואל אותו,
"הוא בריא מאוד, הדופק שלו קצת גבוה אבל זה בגלל שהוא התאמן בטח, זה הגיוני" אומר לך הדוקטור בחיוך.
מה תעשה?
אתה הולך אחרי נועם והיא מובילה אותך למקום דומה לדבר, בלי עצים בלי מים, בלי כלום רק חול וחול,
" אז מה אתה יכול ללמד אותי שאני לא יודעת?, לא התאמנתי כמה כמה שנים" אומרת לך נועם
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040147][b][u][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה הולך אחרי נועם והיא מובילה אותך למקום דומה לדבר, בלי עצים בלי מים, בלי כלום רק חול וחול,
" אז מה אתה יכול ללמד אותי שאני לא יודעת?, לא התאמנתי כמה כמה שנים" אומרת לך נועם
מה תעשה?[/QUOTE]
"בת כמה את?"אשאל בהפתעה את נועם ואז אוסיף:"אני יודע רק כדור אנרגיה וזהו..."
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040147][b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מקבל 450$ על העבודה השבוע,
!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
אתה מדבר קצת עם גלייד והולך לווטרינר,"אז.. איל ריינו" אתה שואל אותו,
"הוא בריא מאוד, הדופק שלו קצת גבוה אבל זה בגלל שהוא התאמן בטח, זה הגיוני" אומר לך הדוקטור בחיוך.
מה תעשה?
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אקח את ריינו ואת גלייד על הגב שלי ואסתובב בכל האזור לחפש את 27 המעצבן שלא יודע לטפל בחיות "אל תדאג גלייד אני אנקום בשבילך נמר אמיץ"
-
"אני בת 15, לפי מה שאני יודעת " עונה לך נועם,
"אם אתה לא יודע עוד אז אתה בעצם כמוני..." היא מוסיפה עם פרצוף מופתע,
פתאום אתה שומע פיצוץ ענק מאזור המסעדה שהייתם בה, אתה רואה שהרבה עשן עולה משם.
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה לוקח את ריינו מהווטרינר " הוא בריא כמו שור!" אומר לך הווטרינר לפני צאתך מהחנות חיות.
אתה עף לחפש את אנדרואיד 27, אתה עף ומתחתיך אתה רואה חנות שעולה באש " הצילו!!! עזרה!?!?" אתה שומע מלע אנשים צועקים, מחוץ לחנות אתה רואה שלושה אנשים עומדים וצוחקים, הם כניראה הציתו את החנות.
מה תעשה.?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040215][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
מה תעשה?
[/QUOTE]
"את באה נועם?זה יהיה לנו אימון טוב!"אומר לנועם ואז ארוץ איתה לעבר החנות שעולה באש.
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040215][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה לוקח את ריינו מהווטרינר " הוא בריא כמו שור!" אומר לך הווטרינר לפני צאתך מהחנות חיות.
אתה עף לחפש את אנדרואיד 27, אתה עף ומתחתיך אתה רואה חנות שעולה באש " הצילו!!! עזרה!?!?" אתה שומע מלע אנשים צועקים, מחוץ לחנות אתה רואה שלושה אנשים עומדים וצוחקים, הם כניראה הציתו את החנות.
מה תעשה.?[/QUOTE]
מתעלם וממשיך לחפש את 27 עם ריינו על הגב שלי
-
אתה עף למקום במהירות ונועם אחריך, אתה מגיע כמעט למקום ופתאום בשמיים מתנגש בך מישהו,
אתה מכיר אותו אבל אתה עדיין קצת מבולבל מהפגיעה, זה לוקאס!,
מה תעשה?
[b][u]לוקאס[/u][/b]
אתה מתעלם וממשיך לחפש אחר אנדרואיד 27, אתה עף במהירות ופתאום מתנגש במישהו בשמים,
אתה קצת מטושטש מהפגיעה אבל לאט לאט אתה שם לב שאתה מכיר אותו! זה אנדרואיד 27,
מה תעשה?
-
[QUOTE=♣DarkBoy♣;1040247][b][u]אנדרואיד 27[/u][/b]
אתה עף למקום במהירות ונועם אחריך, אתה מגיע כמעט למקום ופתאום בשמיים מתנגש בך מישהו,
אתה מכיר אותו אבל אתה עדיין קצת מבולבל מהפגיעה, זה לוקאס!,
מה תעשה?
[/QUOTE]
'אוי לא...'אחשוב לעצמי ואז אגיד לנועם:"בוא מהר לחנות!"ואז אטוס איתה לחנות כדי לכבות את השריפה.
-
[QUOTE=The Saw;1040248]'אוי לא...'אחשוב לעצמי ואז אגיד לנועם:"בוא מהר לחנות!"ואז אטוס איתה לחנות כדי לכבות את השריפה.[/QUOTE]
"החנות הזאת גמורה אין לך סיכוי לכבות את האש" אומר ל27 "בוא, אל תבזבז זמן בזמן האחרון אני מרגיש כוחות עצומים מגיעים לכיוון שלנו אנחנו צריכים להתאמן אתה לא מגיע לקרסוליים של היצור הזה אפילו במצב סופר אנדרואיד וגם לא החברה שלך היא יותר חלשה אפילו ממך" אומר בטון רציני ועצבני "אם לא תתאמן אני אתן לך למות לבד ולא אעזור לך בקרב!"
-
[QUOTE=KillerBee;1040296]"החנות הזאת גמורה אין לך סיכוי לכבות את האש" אומר ל27 "בוא, אל תבזבז זמן בזמן האחרון אני מרגיש כוחות עצומים מגיעים לכיוון שלנו אנחנו צריכים להתאמן אתה לא מגיע לקרסוליים של היצור הזה אפילו במצב סופר אנדרואיד וגם לא החברה שלך היא יותר חלשה אפילו ממך" אומר בטון רציני ועצבני "אם לא תתאמן אני אתן לך למות לבד ולא אעזור לך בקרב!"[/QUOTE]
"טוב מה שתגיד..."אומר ללוקאס ואז אגיד לנועם:"בואי נועם אני אקח אותך לביתי"ואז אלך עם לוקאס ועם נועם לבית ההרוס שלי.
-
[b][u]לוקאס+אנדרואיד 27[/u][/b]
אנדרואיד 27 מקשיב ללוקאס ואתם הולכים לבית של אנדרואיד 27 עם נועם,אתם מגיעים לבית של אנדרואיד 27,
" בוא נתאמן!" לוקאס אומר עצבני לאנדרואיד 27,"יש לי רעיון!" אומרת נועם בקול רך ונעים, " תילחמו אחד נגד השני, הכוחות שלכם במצב סופר די שקולים" היא אומרת.
מה תעשו?