-
[QUOTE=טום רידל;1039745][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*זה לא נוח לי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ עייף,אתה רואה שהפוקדע אומר לך:"קומבי,פוקימון הדבש,קומבי זה היא נקבה,הקומבי נפוצים בעיקר בסינו,הקומבי הזכר אינו מתפתח והקומבי הנקבה מתפתחת לווספיקווין,הקומבי בדרך כלל חיים בכוורות,קומבי זו יודעת זעקת חרק".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מדקיפ תשתמש בצעקה על קומבי ואז תפגע בה בעזרת מכה!"אומר למדקיפ בעידוד כדי שהוא יפגע בה.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ נרדם שוב פעם,אתה רואה את שלושת הפוקימונים מתקרבים אליך,הם כנראה לא אהבו את זה שניסית להתקיף אותם,אתה רואה את מגנמייט משתמש בתותח זאפ,את קומבי בזעקת חרק,ואת מנצ'קלס בבלבול.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]שלמח''הם[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש פתאום שהראש שלך כואב בחוזקה,אתה רואה תמונה מטושטשת,אתה רואה שוב את האי המסתורי,אתה רואה את האחים משנים צורה,אתה רואה את האח הופך להיות לטיאוס ואת האחות הופכת להיות לטיאס.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039749][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ נרדם שוב פעם,אתה רואה את שלושת הפוקימונים מתקרבים אליך,הם כנראה לא אהבו את זה שניסית להתקיף אותם,אתה רואה את מגנמייט משתמש בתותח זאפ,את קומבי בזעקת חרק,ואת מנצ'קלס בבלבול.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
"אני מצטער פוקימונים...פשוט אני צריך פוקימון למסע שלי כדי לקבל פוקימון מגניב במיוחד!"אגיד לפוקימונים האלה תוך כדי שאני מחזיר את מדקיפ לפוקדור שלו במהירות.
-
[QUOTE=טום רידל;1039749][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרגיש פתאום שהראש שלך כואב בחוזקה,אתה רואה תמונה מטושטשת,אתה רואה שוב את האי המסתורי,אתה רואה את האחים משנים צורה,אתה רואה את האח הופך להיות לטיאוס ואת האחות הופכת להיות לטיאס.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"יאי מגניב הם פוקימונים אגדיים.אני רוצה לתפוס את אחד מהם.פוקימון אגדי יעזור לי מאוד במסע". אני מוציא את פלאסאל החוצה ואומר לו"סופת ברקים על לטיאוס ולטיאס." אני אומר לצ'ימצ'אר"נסה לשלוח לעברם גחלת"
-
[quote=טום רידל;1039739][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2].[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]*לעלות על עץ?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שהרעידה נגמרה,אך אתה רואה משהו מפחיד כמו רעידת האדמה,אתה רואה שהים נעלם,האדמה,העצים והעיירה סנדג'ם נעלמו גם,אתה מוצא את עצמך בריק לבן,אתה רואה את סניבי מפחד מאוד.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
*כן
אני אומר לסניבי "אל תדאג חבר ! אני אוציא אותנו מפה ! "
ואנסה לרוץ ולמצוא משהו .
אם לא אמצא אשב ואחכה לראות מה יקרה.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה ששלושת הפוקימונים האלה מתעלמים ממך וממשיכים במשחק שלהם,אתה רואה ברמי בצבע ורוד,אתה נזכר שגם ברמי הוא פוקימון מסוג חרק ועוד משהו,אדמה,מתכת ועשב,או כנף,תלוי במינו ובסוגו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*האי שלהם נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפלאסל אינו רואה מהי המטרה שלו והוא פשוט מתבלבל ושולח מתקפת סופת ברקים על כול מקום שהוא רואה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ,ורץ,וממשיך לרוץ וכול מה שאתה רואה זה ריק לבן אדיר שלא נגמר אף פעם,אתה רואה שסניבי מנסה לפגוע בקרקע בשביל לשבור אותה,אתה רואה משהו שחור מתקרב אליך מהריק הלבן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039911][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה ששלושת הפוקימונים האלה מתעלמים ממך וממשיכים במשחק שלהם,אתה רואה ברמי בצבע ורוד,אתה נזכר שגם ברמי הוא פוקימון מסוג חרק ועוד משהו,אדמה,מתכת
אני אבדוק את המין של ברמי בעזרת פוקגייד ואז אם הוא יתגלה כבת אזרוק אליו פוקדור במהירות.
-
[QUOTE=טום רידל;1039911][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[ONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000] [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]*האי שלהם נעלם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שפלאסל אינו רואה מהי המטרה שלו והוא פשוט מתבלבל ושולח מתקפת סופת ברקים על כול מקום שהוא רואה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
אני אומר לפאסאל"תחזור לפוכדור שלך.הם נעלמו אז איחן טעם שתהיה חוץ". אני מחזיר את פלאסאל לפוכדור שלו ואז אומר לצ'ימצ'אר ולטאדיורסה" תאיצו בכול הכוך שלכם את הסירה אני רוצה להגיע כבר להעיר טוינליף"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*אני מכריז בזאת על ביטול החוק שמשמיד את הפרסים ולכן אתה מקבל איווי זכר שיודע כדור צל,ועל-חושי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הפוקדע שלך סורק את הברמי ואומר לך:"ברמי,נקבה מסוגים מתכת וחרק,ברמי יודעת ראש מתכת,וסופת עלים,ברמי זו תתפתח לוורמדאם מסוג מתכת".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2] [/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לעיירה סנדג'ם,אתה רואה שהלילה כבר ירד,אתה רואה שאין אור לא בחנות,לא במרכז הפוקימונים ולא במעבדה,אתה רואה דמות ששקופה כמו אוויר מתקדמת במהירות לכיוון האגם.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039918][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*אני מכריז בזאת על ביטול החוק שמשמיד את הפרסים ולכן אתה מקבל איווי זכר שיודע כדור צל,ועל-חושי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הפוקדע שלך סורק את הברמי ואומר לך:"ברמי,נקבה מסוגים מתכת וחרק,ברמי יודעת ראש מתכת,וסופת עלים,ברמי זו תתפתח לוורמדאם מסוג מתכת".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
תודה לך...
------------------
'וואו פוקימון טוב לתפיסה!'אחשוב לעצמי ואז ארוץ לעבר ברמי ואזרוק לעברה פוקדור.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה את מדקיפ ואיווי יוצאים מהפוכדורים שלהם,אתה רואה שברמי קולטת מה אתה מנסה לעשות ופוגעת במדקיפ בעזרת סופת עלים חזקה במיוחד,אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת על חושי על ברמי ומעיף אותה על העצים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1039921][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה את מדקיפ ואיווי יוצאים מהפוכדורים שלהם,אתה רואה שברמי קולטת מה אתה מנסה לעשות ופוגעת במדקיפ בעזרת סופת עלים חזקה במיוחד,אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת על חושי על ברמי ומעיף אותה על העצים.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
שתדע אני רוצה אמבריון או את התפתחות חשמל של איווי אז בבקשה אל תעשה שהא יתפתח לפוקימונים אחרים...
-----------------
"תחזור מדקיפ יהיה לך קשה פה ואתה צריך לנוח!"אומר למדקיפ תוך כדי שאני מחזיר אותו לפוקדור ואומר לאיווי:"איווי תשתמש בעל חושי שוב ואז בכדור צל בכול הכוח!"ואז אזרוק על ברמי אחרי שהוא יקבל את כול המתקפות שאיווי שולח לעברו.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*אני אמצא לשלב את זה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי משתמש שוב ושוב במתקפת על-חושי,אתה רואה שהוא שולח כדור צל חזק מאוד ואליו הוא משתמש בעל חושי,אתה רואה את הכדור האימתני פוגע בברמי ומביס אותה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1039925][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*אני אמצא לשלב את זה.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שאיווי משתמש שוב ושוב במתקפת על-חושי,אתה רואה שהוא שולח כדור צל חזק מאוד ואליו הוא משתמש בעל חושי,אתה רואה את הכדור האימתני פוגע בברמי ומביס אותה.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
תודה
-----------------------
"וואו אתה מדהים איווי!"אצעק לעבר איווי, ארוץ אליו ואחבק אותו ואז אוציא פוקדור מכיסי ובעודי אומר ומשליך את הפוקדור הריק לעבר ברמי:"פוקדור צא!"
-
[QUOTE=טום רידל;1039918][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מגיע לעיירה סנדג'ם,אתה רואה שהלילה כבר ירד,אתה רואה שאין אור לא בחנות,לא במרכז הפוקימונים ולא במעבדה,אתה רואה דמות ששקופה כמו אוויר מתקדמת במהירות לכיוון האגם.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני עוקב אחר הדמות השקופה בלי שתים לב.ומנסה להבין מי זאת הדמות הזאת ומה היא עושה באגם.אני מכין את הפוכדור של צ'ימנצ'אר במקרה של צרה
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה את הפוכדור מנצנץ באור השמש הבוהקת,אתה רואה שהפוכדור מצליח ללכוד את ברמי,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,תפיסה,אתה רואה שהפוכדור שתפס את ברמי מחכה שתיקח אותו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תפסת ברמי נקבה,שיודעת ראש ברזל וסופת עלים,איבדת פוכדור אחד!
[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחריי הדמות,אתה רואה שהיא מגיעה לתוך המערה של מספרייט בלי לגעת במים אפילו,אתה שומע קול רועם שאומר:"מי מעז לחלל את הים העל-חושי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039930][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה את הפוכדור מנצנץ באור השמש הבוהקת,אתה רואה שהפוכדור מצליח ללכוד את ברמי,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,תפיסה,אתה רואה שהפוכדור שתפס את ברמי מחכה שתיקח אותו.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]תפסת ברמי נקבה,שיודעת ראש ברזל וסופת עלים,איבדת פוכדור אחד!
"יש תפסתי ברמי!"אצעק בקול רעם ואז אלך לפוקדור אקח אותו ואז אלך עם איווי למרכז הפוקימונים כדי לרפא את כול הפוקימונים שלי.
-
[QUOTE=טום רידל;1039930][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה עוקב אחריי הדמות,אתה רואה שהיא מגיעה לתוך המערה של מספרייט בלי לגעת במים אפילו,אתה שומע קול רועם שאומר:"מי מעז לחלל את הים העל-חושי!".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לדמות"אני מחחל את מי הים העל חושי,שמי לי אני ראיתי דמות מוזרה הולכת במי האגם הזה אז עקבתי אחר הדמות המיסתורית עד שהגעתי לכאן.אז רגע מספרייט גר באגם הזה זה גדול.אל תדאג לא באתי לתפוס את מספרייט שלך"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה נכנס למרכז הפוקימונים,אתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"שלום לך,ראיתי איך תפסת את הברמי הזו" היא לוקחת לך את הפוכדורים וכעבור מספר שניות היא מחזירה לך אותם ואומרת לך:"המשך יום נעים".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה דמות יוצאת לעברך אתה רואה שהיא די מזכירה את האחים המוזרים,חוץ מזה שלה אין את המשולש המוזר,לדמות יש שיער ורוד מסודר יפה,יש לה עיניים גדולות וכתומות הדמות אומרת לך:"מי אתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039933][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה נכנס למרכז הפוקימונים,אתה רואה את האחות ג'וי אומרת לך:"שלום לך,ראיתי איך תפסת את הברמי הזו" היא לוקחת לך את הפוכדורים וכעבור מספר שניות היא מחזירה לך אותם ואומרת לך:"המשך יום נעים".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
"תודה רבה האחות ג'וי!"אומר לאחות ג'וי ואז אלך ליער אטרנה בשמחה.
-
[QUOTE=טום רידל;1039933][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה דמות יוצאת לעברך אתה רואה שהיא די מזכירה את האחים המוזרים,חוץ מזה שלה אין את המשולש המוזר,לדמות יש שיער ורוד מסודר יפה,יש לה עיניים גדולות וכתומות הדמות אומרת לך:"מי אתה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לדמות"אמרתי לך אני מאמן מן העיר טוינליף הגעתי לפהי כי ראיתי דמות מיסתורית.שמי לי ויש לי 3 פוקימונים.אם אתה רוצה אני אזוב את המקום ולא אפריע לך.טוב תוכל להגיד לי מ יאתה?.אני אמרתי מי אני עכשיו תורך"
-
[QUOTE]YumiYugi
אתה וריק ממשיכים בשביל האמצעי,לבסוף אתה רואה שני פוקימונים,זובאט וקופינג,אתה רואה מאחוריהם אבן מאוד מוכרת לך,האבן שאתה וריקואזה שטתם אליה,אתה שומע את קולו של ריקואזה אומר לך:"תיקח את האבן,זו המשימה שלך,קח את האבן ותיכנס לפורטל!".[/QUOTE]
"טוב ריקואזה!" אענה לריקואזה וארוץ אל האבן בזמן שאתקיף את זובאט וקופינג במכת ברק.לאחר שאגיע אל האבן אקח אותה ואגיד לריק:"ביי ריק! היה נעים להכיר אותך!" ואלך אל הפורטל.
-
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון יער אטרנה,אתה רואה בניין ישן מאוד שבו כתוב:"בית היציקה של פוגו,נפתח בשנת 1996,נחרב בשנת 2007".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות אומרת לך:"אני הוא מספרייט,ואתה פלשת לאזור שלי בסינו,עכשיו תתרחק אתה יודע מה קרה לבן אדם האחרון שהיה פה,הוא מת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff99cc][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial]YamiYugi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2]אתה תופס את האבן וקופץ איתה לפורטל,אתה רואה את המבט הזועם של ריק,אתה יוצא מהפורטל ואתה רואה שהאי איירון אינו נחרב,אתה רואה את הפסל של ריק שמביס את פריימר דיאגלה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039966][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך לכיוון יער אטרנה,אתה רואה בניין ישן מאוד שבו כתוב:"בית היציקה של פוגו,נפתח בשנת 1996,נחרב בשנת 2007".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[/QUOTE]
'זה לא מעניין...אולי בהמשך אני אבקר פה'אחשוב לעצמי ואז אלך לעיר אטרנה כדי להילחם במכון העשב.
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*המכונים השתנו,רורק,פאנטינה,קנדיס,וולקנר והשאר כבר לא מנהיגי מכון וגם הסוגים שונים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ממשיך בכיוון יער אטרנה,אתה רואה המון פוקימוני מים ואש מסתובבים שמה,אך אינך רואה פוקימוני עשב או חרק,אתה גם מזהה שלושה פוקימוני אופל חזקים במיוחד.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1039968][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*המכונים השתנו,רורק,פאנטינה,קנדיס,וולקנר והשאר כבר לא מנהיגי מכון וגם הסוגים שונים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה ממשיך בכיוון יער אטרנה,אתה רואה המון פוקימוני מים ואש מסתובבים שמה,אך אינך רואה פוקימוני עשב או חרק,אתה גם מזהה שלושה פוקימוני אופל חזקים במיוחד.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
טוב...
-----------------
אני אתקרב לאט לפוקימוני האופל ואז אוציא את מדקיפ ואגיד לו:"מדקיפ תנסה להשתמש באקדח מים על הפוקימוני האופל."
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה את שלושת הפוקימונים שלך יוצאים ומשלבים כוחות,מדקיפ משתמש באקדח מים,איווי משתמש בכדור צל וברמי משלבת את זה עם סופת עלים,אתה רואה שהמים הופכים להיות שחורים כצל ומסביבם יש עלים,אתה יוצר מתקפה חדשה וחזקה,וחוץ מזה מדקיפ למד אקדח מים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]מדקיפ למד אקדח מים![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1039972][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה את שלושת הפוקימונים שלך יוצאים ומשלבים כוחות,מדקיפ משתמש באקדח מים,איווי משתמש בכדור צל וברמי משלבת את זה עם סופת עלים,אתה רואה שהמים הופכים להיות שחורים כצל ומסביבם יש עלים,אתה יוצר מתקפה חדשה וחזקה,וחוץ מזה מדקיפ למד אקדח מים.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#000000]מדקיפ למד אקדח מים![/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]
"יפה מאוד מדקיפ עכשיו כולכם תשתמשו במתקפות הכי חזקים שלכם על כול הפוקימונים שכאן!אתם מסוגלים!"אצעק לעבר כולם בתקווה שיעלפו כמה שיותר פוקימונים!
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שפוקימוני האופל בורחים ממך ומהפוקימונים שלך,אתה רואה שלט שבו כתוב:"אתה מתקרב לעיר אטרנה,עיר של זמן וחלל".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1039975][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שפוקימוני האופל בורחים ממך ומהפוקימונים שלך,אתה רואה שלט שבו כתוב:"אתה מתקרב לעיר אטרנה,עיר של זמן וחלל".[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אני אחזיר את כולם לפוקדורים מחוץ את מדקיפ, אעלה אותו על הכתף שלי ואז אלך לעיר אטרנה עם מדקיפ בשמחה.
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ שמח להיות על הכתף שלך,אתה נכנס לעיר אטרנה והדבר הראשון שאתה רואה הוא המכון של העיר,אתה שלט אבן שבו כתוב:"מכון אטרנה-סוג קרב שלושה על שלושה,מנהיג מכון טוד".[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1039979][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שמדקיפ שמח להיות על הכתף שלך,אתה נכנס לעיר אטרנה והדבר הראשון שאתה רואה הוא המכון של העיר,אתה שלט אבן שבו כתוב:"מכון אטרנה-סוג קרב שלושה על שלושה,מנהיג מכון טוד".[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
תוכל להשים ספרייטים של הפוקימונים של טוד?
--------------------
אני אנכס למכון ואז אצעק בתוכו:"אני מאתגר אותך לקרב מכון טוד!ודרך אגב איזה סוג המכון?!"
-
[quote=טום רידל;1039911]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רץ,ורץ,וממשיך לרוץ וכול מה שאתה רואה זה ריק לבן אדיר שלא נגמר אף פעם,אתה רואה שסניבי מנסה לפגוע בקרקע בשביל לשבור אותה,אתה רואה משהו שחור מתקרב אליך מהריק הלבן.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'רק שזה לא דארקריי...רק שזה לא הוא ...' אחשוב לי בפחד .
אני אשאל את הדמות השחורה " מה זה ? מה קרה לי ? "
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*ברור אבל בדף הראשי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה נכנס למכון,אתה רואה זירה רגילה,משטח חול רגיל,לא נראה שהמכון הזה מיוחד כול כך,אתה רואה שמנהיג המכון יוצא,מנהיג המכון אומר לך:"נעים מאוד,אני הוא טוד מנהיג המכון,סוג המכון הוא רעל,מוכן לקרב,צא נידו" אתה רואה נינדורן זכר.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הקרב מול טוד מנהיג מכון אטרנה מתחיל,לטוד יש נינדורן זכר![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][U][COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=fuchsia][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]הדמות מחייכת אליך ואומרת לך בפשטות:"זה פשוט מאוד,אתה מת,רעידת האדמה הזו גרמה לאחד העצים ליפול עליך ועל סניבי שלך,שניכם מתתם ישירות,סיפור עצוב,אבל יש דרך שתחזור למטה,לעולם החיים,האם אתה מעוניין?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=טום רידל;1039993][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]*ברור אבל בדף הראשי.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה נכנס למכון,אתה רואה זירה רגילה,משטח חול רגיל,לא נראה שהמכון הזה מיוחד כול כך,אתה רואה שמנהיג המכון יוצא,מנהיג המכון אומר לך:"נעים מאוד,אני הוא טוד מנהיג המכון,סוג המכון הוא רעל,מוכן לקרב,צא נידו" אתה רואה נינדורן זכר.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]הקרב מול טוד מנהיג מכון אטרנה מתחיל,לטוד יש נינדורן זכר![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
"אוקיי יהיה לי קשה אבל קודם כול תחזור מדקיפ!"אומר למדקיפ ואחזיר אותו לפוקדור שלו
תוך כדי שאני מוציא את הפוקדור של ברמי ואומר לה:"ברמי תשתמש בסופת עלים על נידורן ואז בראש ברזל אליו!"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שנינדורן מתחמק משתי המתקפות שברמי שולחת עליו,אתה רואה שטוד לא מפחד מברמי אלא מרוצה מאוד מזה שבחרת בפוקימון מתכת,אתה רואה שנינדורן שולח מתקפת להביור שפוגעת בברמי שלך.[/SIZE][/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=טום רידל;1039997][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שנינדורן מתחמק משתי המתקפות שברמי שולחת עליו,אתה רואה שטוד לא מפחד מברמי אלא מרוצה מאוד מזה שבחרת בפוקימון מתכת,אתה רואה שנינדורן שולח מתקפת להביור שפוגעת בברמי שלך.[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'זה לא טוב'אחשוב לעצמי בכעס ואז אגיד לברמי בעידוד:"ברמי תשתמש בסופת עלים על האדמה כדי שנינדורן יקפוץ ואז תפתיע אותו בראש ברזל בכול הכוח!"
-
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שלנינדורן אין שום פחד מעלים שלך,אתה רואה שרואה משתמש במתקפת חוד-קרן,אתה רואה איך הקרן הקטנה שעל ראשו גודלת ופוגעת בברמי,טוד מחייך ואומר:"תודה נינדורן,חזור,צא קרוגאנק אני בוחר בך!" אתה רואה שיוצא מהפוכדור הבא שלו קרוגאנק זוהר![/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לטוד יש קרוגאנק זוהר![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
-
[QUOTE=טום רידל;1040001][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]The Saw[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]אתה רואה שלנינדורן אין שום פחד מעלים שלך,אתה רואה שרואה משתמש במתקפת חוד-קרן,אתה רואה איך הקרן הקטנה שעל ראשו גודלת ופוגעת בברמי,טוד מחייך ואומר:"תודה נינדורן,חזור,צא קרוגאנק אני בוחר בך!" אתה רואה שיוצא מהפוכדור הבא שלו קרוגאנק זוהר![/SIZE][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#000000][SIZE=2]לטוד יש קרוגאנק זוהר![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
"זה לא טוב...'אחשוב לעצמי תוך כדי שאני מחזיר את ברמי לפוקדור שלו, מוציא את איווי ואומר לו:"איווי תשתמש בכדור צל על קרוגאנק ואז תפתיע אותו בעל-חושי!"