-
[quote=Batista;1066292][B][CENTER][SIZE=3][COLOR=red]מילה שישית: _ _ נ _ _ _ _[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/B]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]רמז: שם של פוקימון מהדור החמישי.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל'.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]מילים שאין: סטיליקס, פאנסאג'. [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=red][U][SIZE=3]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ותשתתף בחידון! זה חובה בסוף![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]----------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"טפיג תשתמש בקרן סולארית על רוגנרולה! טימפול תפחיד את קטוני בכך שתשתמש במבט מפחיד ואחרי זה תתקוף אותו בנגיחה!" אתה אומר לפוקימונים שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טפיג אוגר כוח אבל רוגנרולה רואה זאת וגם מאמנו שפוקד אליו לתקוף אותו ביריית אבן שפוגעת ישר בטפיג וכך מפסיקה את ההטענה של המתקפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר מכן טימפול משתמש בפרצוף מפחיד שמפחיד את קוטני ואז הוא משתמש בנגיחה חזקה על גופו שגורמת לו להיפגע קשות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"קוטני עלי תער! ורוגנרולה תשתמש בסופת חול!" צועק המאמן שלהם ואז קוטני שולח מלא עלי תער ורוגנרולה שולח סופת חול שמשתלבת עם העלי תער.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred] [/COLOR][/B][/quote]
*זה מאד בעייתי שמיהו שלא היהי אחרי כמה שעות טבות ואין לו מושג מה מצב החידון להשתתף,הרי בהודעה שלו זה לא כתוב כך שהוא צריך לערך שתי הודעוץ,מאוד מסובך! ס'
---
"טפיג להביור! טיומפל תשתמש בבעות! ותנסו לשלב את המתקפות יחד!"אני צועק אל עבר הפוקינים שלי ומשתמש באותה הטקטיקה של היריב.
-
[B][SIZE="3"][CENTER][COLOR="Black"]מילה שישית: _ _ נ ס _ _ _
רמז: שם של פוקימון מהדור החמישי.
אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל'.
מילים שאין: סטיליקס, פאנסאג'. [/COLOR][/CENTER][/SIZE][/B]
[B][COLOR="Red"]
[U][SIZE="3"]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/U]
לא הבנתי כלום, יש יותר מדי שגיאות כתיב.
תכתוב בבקשה בלי שגיאות כתיב...
וטפיג לא יודע להביור, הוא יודע גחלת...
-----------------------------------------
"טפיג גחלת! טימפול תשתמש בבועות! ותנסו לשלב את המתקפות יחד!" אתה צועק אל עבר הפוקימונים שלך כדי שזה יהיה כמו הטכניקה של היריב.
טפיג שולח גחלת וטימפול שולח בועות שמשתלבות וכך נוצר בועות אש שפוגעות בסופת עלים שמפסיקה את כול המתקפות.
פתאום אתה רואה שקוטני שולח מלא עלי תער שפוגעים בטפיג ורוגנרולה שולח אבן מהמתקפה יריית אבן על טימפול.
שני הפוקימונים שלך לא מספיקים לברוח ונפגעים מכול המתקפות אבל בקושי בגלל שהמתקפות כמעט לא השפיעו אליהם.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1066302][B][SIZE=3][CENTER][COLOR=black]מילה שישית: _ _ נ ס _ _ _[/COLOR][/CENTER]
[/SIZE][/B]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=black]רמז: שם של פוקימון מהדור החמישי.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל'.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]מילים שאין: סטיליקס, פאנסאג'. [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=red]לא הבנתי כלום, יש יותר מדי שגיאות כתיב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]תכתוב בבקשה בלי שגיאות כתיב...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]וטפיג לא יודע להביור, הוא יודע גחלת...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]-----------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"טפיג גחלת! טימפול תשתמש בבועות! ותנסו לשלב את המתקפות יחד!" אתה צועק אל עבר הפוקימונים שלך כדי שזה יהיה כמו הטכניקה של היריב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טפיג שולח גחלת וטימפול שולח בועות שמשתלבות וכך נוצר בועות אש שפוגעות בסופת עלים שמפסיקה את כול המתקפות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פתאום אתה רואה שקוטני שולח מלא עלי תער שפוגעים בטפיג ורוגנרולה שולח אבן מהמתקפה יריית אבן על טימפול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]שני הפוקימונים שלך לא מספיקים לברוח ונפגעים מכול המתקפות אבל בקושי בגלל שהמתקפות כמעט לא השפיעו אליהם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
"טפיג גחלת על כתוני! טמפיול תשתמש בבועות על רוגרולה! אל תוותרו להם,עוד תצליחו לנצח!"אנ אומר לפוקימונים שלי.
-
[B][COLOR="Red"][U][SIZE="3"]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/U]
תיתן אות!
חובה להשתתף!
------------------------------------
"טפיג גחלת על קוטני! טימפול תשתמש בבועות על רוגנרולה! אל תוותרו להם, עוד תצליחו לנצח!" אתה אומר לפוקימונים שלך.
טפיג שולח גחלת לעבר קוטני הירוק והוא נפגע קשות, ולאחר מכן טימפול שולח בועות שפוגעות ברוגנרולה שהוא על סף עילפון כמעט.
פתאום רוגנרולה נהיה זוהר ואז שולח קרן ענקית שפוגעת בטימפול ומעלפת אותו ואז לאחר מכן קוטני נופל על האדמה מעולף.
"רוגנרולה! למדת קרן על! כול הכבוד! תשתמש שוב על טפיג!" צועק הבחור בירוק ואז רוגנרולה שולח קרן על לעבר טפיג.
מה תעשה? [/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1066309][B][SIZE=3][CENTER][COLOR=black]מילה שישית: _ _ נ ס _ _ _[/COLOR][/CENTER]
[/SIZE][/B]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=black]רמז: שם של פוקימון מהדור החמישי.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל'.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]מילים שאין: סטיליקס, פאנסאג'. [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=red]תיתן אות![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]חובה להשתתף![/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"טפיג גחלת על קוטני! טימפול תשתמש בבועות על רוגנרולה! אל תוותרו להם, עוד תצליחו לנצח!" אתה אומר לפוקימונים שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טפיג שולח גחלת לעבר קוטני הירוק והוא נפגע קשות, ולאחר מכן טימפול שולח בועות שפוגעות ברוגנרולה שהוא על סף עילפון כמעט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פתאום רוגנרולה נהיה זוהר ואז שולח קרן ענקית שפוגעת בטימפול ומעלפת אותו ואז לאחר מכן קוטני נופל על האדמה מעולף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"רוגנרולה! למדת קרן על! כול הכבוד! תשתמש שוב על טפיג!" צועק הבחור בירוק ואז רוגנרולה שולח קרן על לעבר טפיג.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה? [/COLOR][/B][/quote]
ז'
---
"טפיג תשתמש בקרן סולארית על קרן העל בכל הכוח!"אני אומר לטפיג.
-
[B][SIZE="3"][COLOR="Black"][CENTER]מילה שישית: _ _ נ ס _ _ _
אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל', ז'.
מילים שאין: סטיליקס, פאנסאג'. [/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B]
"טפיג תשתמש בקרן סולארית על קרן העל בכל הכוח!" אתה אומר לטפיג בשמחה.
טפיג אוגר קרן סולארית ושולח אותה במהירות לעבר הקרן על ולאחר שנייה שניהם נפגשים ונוצר פיצוץ.
אתה רואה שטפיג עף אחורה אבל הוא לא מתעלף אלה רוגנרולה נשאר מקום שלו.
לאחר כמה דקות אתה רואה שרוגנרולה מעולף וטפיג עדיין עומד.
פתאום האיש נעלם עם רוגנרולה במהירות על שאתה לא מבין איך.
מה תעשה? [/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1066317][B][SIZE=3][COLOR=black][CENTER]מילה שישית: _ _ נ ס _ _ _[/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל', ז'.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]"טפיג תשתמש בקרן סולארית על קרן העל בכל הכוח!" אתה אומר לטפיג בשמחה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טפיג אוגר קרן סולארית ושולח אותה במהירות לעבר הקרן על ולאחר שנייה שניהם נפגשים ונוצר פיצוץ.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה רואה שטפיג עף אחורה אבל הוא לא מתעלף אלה רוגנרולה נשאר מקום שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]לאחר כמה דקות אתה רואה שרוגנרולה מעולף וטפיג עדיין עומד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פתאום האיש נעלם עם רוגנרולה במהירות על שאתה לא מבין איך.[/COLOR][/B]
ש'
--
'מוזר ,איך הוא הצליח להעילם כל כך מהר?!'אני חושב ומתחיל לחפש את קלואי.
-
אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל', ז', ש'.
'מוזר, איך הוא הצליח להיעלם כל כך מהר?!' אתה חושב לעצמך ומתחיל לחפש את קלואי.
אחרי כמה דקות חיפושים אתה מוצא את קלואי נלחמת נגד הפוקימון הציפור הכחול [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/5675abac0e7901b96191c0172b96a7f7.png[/IMG][/URL] .
"סוואדל!" היא צועקת ואז היא מוסיפה: "סוואדל תשתמש בקרן סולארית!" ואז סוואדל אוגר כוח לקרן סולארית.
אחרי שנייה הוא שולח אותו לעבר הפוקימון הציפור, והקרן הסולארית פוגע בציפור שישר מתעלף.
"פוקדור צא!," קוראת קלואי תוך כדי שהיא זורקת את הפוקדור על הציפור ומעודדת את סוואדל שלה.
פתאום הפוקדור נעצר וקלואי לוקחת את הפוקדור בשמחה, ואומרת לך: "תפסת פוקימון? אני כן.".
מה תעשה? [/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Batista;1066292][B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Red"]מילה שישית: _ _ נ ס _ _ _
אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל', ז', ש'.
מילים שאין: סטיליקס, פאנסאג'. [/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]Lord Voldemort[/U][/SIZE]
"תודה האחות ג'וי," אתה אומר בחיוך. "יש לך מושג מתי מגיעים?" אתה שואל אותה תוך כדי לקיחת הפוקדור של סנייבי שלך.
"יש עיכוב בשיט אז מחר בבוקר נגיע למחוז, אוקיי? ורוצה עוד משהו?" אומרת אחות ג'וי בשמחה תוך כדי בדיקת מה השעה.
"אם אתה רוצה לקנות חפצים אז החנות נפתחה, אתה יכול לקנות שם דברים למסע." מוסיפה האחות ג'וי בשמחה לעברך תוך כדי קבלת אנשים אחרים.
מה תעשה?[/COLOR][/B][/QUOTE]
[I]ג'ינסאקט?[/I]
~~~
"זה בסדר," אני אומר. "תודה רבה!" אני מוסיף ויוצא החוצה עם היידי. אני מחפש מקום להעביר את הזמן, אולי לאמן את סנייבי וללמד אותו מתקפה חדשה.
-
[B][SIZE="3"][CENTER][COLOR="Black"]נכון זה ג'ינסאקט! - [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/78cb4bd44c3f4a3859ddcf52fd68ca13.png[/IMG][/URL] .
מילה שביעית: _ _ _ _ - _ _ _ _
רמז: קשור לצוות פלזמה.
אותיות שאין:
מילים שאין: [/COLOR][/CENTER][/SIZE][/B]
[B][COLOR="Green"][U][SIZE="3"]Lord Voldemort[/SIZE][/U]
"זה בסדר," אתה אומר. "תודה רבה!" אתה מוסיף ויוצא החוצה עם היידי.
אתה מחפש מקום להעביר את הזמן, ואז חושב לנכון לאמן את סנייבי וללמד אותו מתקפה חדשה.
אתה הולך לצומת החדרים של הסוגים ומגיע לשם פחות מ7 דקות חסרות חיים.
אתה מתלבט עם היידי ואז אומרת היידי: "אני רוצה לבדוק את הפוקימון שלי פטרט אז אני הולכת לחדר האש, אתה בא?"
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1066334][B][SIZE=3]
[/SIZE][/B][B][COLOR=red][U][SIZE=3]הרוח המתמטקאית[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]'מוזר, איך הוא הצליח להיעלם כל כך מהר?!' אתה חושב לעצמך ומתחיל לחפש את קלואי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אחרי כמה דקות חיפושים אתה מוצא את קלואי נלחמת נגד הפוקימון הציפור הכחול [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/5675abac0e7901b96191c0172b96a7f7.png[/IMG][/URL] .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"סוואדל!" היא צועקת ואז היא מוסיפה: "סוואדל תשתמש בקרן סולארית!" ואז סוואדל אוגר כוח לקרן סולארית.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אחרי שנייה הוא שולח אותו לעבר הפוקימון הציפור, והקרן הסולארית פוגע בציפור שישר מתעלף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"פוקדור צא!," קוראת קלואי תוך כדי שהיא זורקת את הפוקדור על הציפור ומעודדת את סוואדל שלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]פתאום הפוקדור נעצר וקלואי לוקחת את הפוקדור בשמחה, ואומרת לך: "תפסת פוקימון? אני כן.".[/COLOR][/B]
"כן ,תפסתי פוקימון וגם הספקתי לערוך קרב פוקימונים קצר,תפסתי טרימפל."אני אומר לה.
-
[B][SIZE="3"][CENTER][COLOR="Black"]נכון זה ג'ינסאקט! - [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/78cb4bd44c3f4a3859ddcf52fd68ca13.png[/IMG][/URL] .
מילה שביעית: _ _ _ _ - _ _ _ _
אותיות שאין:
[B][COLOR="Red"][u][size="3"]הרוח המתמטקאית[/size][/u]
"כן, תפסתי פוקימון וגם הספקתי לערוך קרב פוקימונים קצר, תפסתי טימפול." אתה אומר לה.
"אז רוצה לרפאות את הפוקימונים ואז להילחם או ללכת לחנות למאמנים?" שואלת קלואי במסתוריות.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1066520][B][SIZE=3][CENTER][COLOR=black]נכון זה ג'ינסאקט! - [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/78cb4bd44c3f4a3859ddcf52fd68ca13.png[/IMG][/URL] .[/COLOR][/CENTER]
[/SIZE][/B]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=black]מילה שביעית: _ _ _ _ - _ _ _ _[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]רמז: קשור לצוות פלזמה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]מילים שאין: [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=red]"כן, תפסתי פוקימון וגם הספקתי לערוך קרב פוקימונים קצר, תפסתי טימפול." אתה אומר לה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אז רוצה לרפאות את הפוקימונים ואז להילחם או ללכת לחנות למאמנים?" שואלת קלואי במסתוריות.[/COLOR][/B]
ו'
--
"כן בוא נלך לרפאות אותם ואז נלך לחנות,אני חושב שנזקק לתרפאות במהשך המסע שלנו."אני אומר והולך לרפאות את הפוקימונים שלי.
-
[B][SIZE="3"][CENTER][COLOR="Black"]מילה שביעית: _ ו ו _ - _ ו _ _
אותיות שאין:
"כן בוא נלך לרפאות אותם ואז נלך לחנות, אני חושב שנזקק לתרפאות במהשך המסע שלנו." אתה אומר והולך לרפאות את הפוקימונים שלך.
אתה יוצא מהחדר עם קלואי ועם טפיג בחוץ אבל לפני כן אתה מחזיר את טפיג לפוקדור שלו וקלואי את סוואדל שלה.
אתם עולים במדרגות ומגיעים למרכז הפוקימונים אחרי 5 דקות ומרפאים את הפוקימונים שלכם במהירות.
"אני רוצה ללכת להשיג את החדר שלי, אוקיי? אתה בנתיים תקנה חפצים למסע." אומרת קלואי תוך כדי שהיא מביאה לך 1000$ כסף ואז היא הולכת משם.
מה תעשה?
*יש לך בכסף האישי 2000$ ועם הכסף של קלואי 3000$
[/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1066528][B][SIZE=3][CENTER][COLOR=black]מילה שביעית: _ ו ו _ - _ ו _ _[/COLOR][/CENTER]
[/SIZE][/B]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=black]רמז: קשור לצוות פלזמה.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]"כן בוא נלך לרפאות אותם ואז נלך לחנות, אני חושב שנזקק לתרפאות במהשך המסע שלנו." אתה אומר והולך לרפאות את הפוקימונים שלך. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה יוצא מהחדר עם קלואי ועם טפיג בחוץ אבל לפני כן אתה מחזיר את טפיג לפוקדור שלו וקלואי את סוואדל שלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתם עולים במדרגות ומגיעים למרכז הפוקימונים אחרי 5 דקות ומרפאים את הפוקימונים שלכם במהירות.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"אני רוצה ללכת להשיג את החדר שלי, אוקיי? אתה בנתיים תקנה חפצים למסע." אומרת קלואי תוך כדי שהיא מביאה לך 1000$ כסף ואז היא הולכת משם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]*יש לך בכסף האישי 2000$ ועם הכסף של קלואי 3000$[/COLOR][/B]
[/quote]
אני הולך לחנות בזריזות ומתחיל לבדוק איזה מוצרים אני יכול לקנות שם.
-
[QUOTE=Batista;1066492][B][SIZE="3"][CENTER][COLOR="Black"]מילה שביעית: _ ו ו _ - _ ו _ _
אותיות שאין:
"זה בסדר," אתה אומר. "תודה רבה!" אתה מוסיף ויוצא החוצה עם היידי.
אתה מחפש מקום להעביר את הזמן, ואז חושב לנכון לאמן את סנייבי וללמד אותו מתקפה חדשה.
אתה הולך לצומת החדרים של הסוגים ומגיע לשם פחות מ7 דקות חסרות חיים.
אתה מתלבט עם היידי ואז אומרת היידי: "אני רוצה לבדוק את הפוקימון שלי פטרט אז אני הולכת לחדר האש, אתה בא?"
[I]צוות רוקט?[/I]
~~~
"אוקיי," אני אומר, וחושב על כך כאתגר. אני אלחם בפוקימון אש!
-
[B][SIZE="3"][COLOR="Black"][CENTER]נכון דור, צוות רוקט!
מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
אותיות שאין:
מילים שאין: [/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B]
"אוקיי," אתה אומר להיידי, ואז אתה חושב על כך כאתגר בחדר האש לסנייבי שלך.
אתה נכנס לתוך החדר האש עם היידי ואז שני מאמנים ניגישם אליכם ושואלים אותכם: "רוצים קרב זוגות?".
היידי ישר אומרת בשמחה: "ברור אבל שותפי צריך גם להחליט אז..." ואז היא אומרת לך: "אתה רוצה וואלאס?"
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/5818fd93c7ebfa52f8461da50416fdc3.png[/IMG][/URL]
מה תעשה?[/COLOR][/B]
התבלבלתי יש לך 6000$
ושכחתי שפתחת את עמוד 20...
איזה מתקפה אתה רוצה שיהיה לטפיג ולטימפול?(אבל ששניהם יכולים ללמוד אותה)
----------------------------------
אתה הולך לחנות בזריזות ומתחיל לבדוק איזה מוצרים אתה יכול לקנות בחנות למאמנים צעירים כמוך.
אתה רואה שני סוגי שיקוים, וארבע סוגי נוגדים בצבעים שונים
ואז שואל אותך המוכר: "השיקוים מרפאים את הפוקימונים והנוגדים הם נגד רעל, שריפה הפוקימון או שינה או אפילו שיתוק, אז רוצה?
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Batista;1066292][B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Red"]מילה שישית: _ _ נ _ _ _ _
מילים שאין: סטיליקס, פאנסאג'. [/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B]
[B][COLOR="DarkRed"][U][SIZE="3"]JoinT[/SIZE][/U]
אבל זה חובה, רשום בחוקים.
----------------------------------
"זה לא טוב... אוקיי אושווט תקשיב טוב! תרוץ לעברו וכשהוא ינסה לפגוע בך תקפוץ ותשתמש באקדח מים שיפגע בגבו! צא!" אתה אומר לאושווט.
אושוווט הקטן, מתבלבל ורץ לעבר זורגו הקטן והצהוב אבל שאושווט מגיע אליו הוא לא קופץ, אלה הוא ישר משתמש באקדח מים שפוגע בזורגו הקטן.
זורגו הקטן נפגע מהאקדח המים ועף לעבר הקיר אבל הוא מתאושש במהירות, חוזר למצבו ורץ לעבר אושווט בנגיחה שפוגעת בו בחוזקה וכמעט מעלפת אותו.
"עכשיו!" קוראת האישה ואז זורגו שולח קרן בצבע שחור לעבר אושווט הכמעט מעולף.
מה תעשה? [/COLOR][/B][/QUOTE]
" אושוואט חזור ! " אצעק ואלך טיפה מבוך לפינה אך כל זאת תהיה הסחה .
' אולי הם חזקים , אבל הם זקנים ולא מהירים ... ' אחשוב לעצמי .
" אתם יודעים .. אני בורחחח !" אומר ורץ במהירות על מנת לעקוף אותם .
אתגר - ו'
-
[quote=Batista;1066629][B][SIZE=3][COLOR=black][CENTER]נכון דור, צוות רוקט![/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/B]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=black]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]התבלבלתי יש לך 6000$[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ושכחתי שפתחת את עמוד 20...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]איזה מתקפה אתה רוצה שיהיה לטפיג ולטימפול?(אבל ששניהם יכולים ללמוד אותה)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]----------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה הולך לחנות בזריזות ומתחיל לבדוק איזה מוצרים אתה יכול לקנות בחנות למאמנים צעירים כמוך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אתה רואה שני סוגי שיקוים, וארבע סוגי נוגדים בצבעים שונים [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ואז שואל אותך המוכר: "השיקוים מרפאים את הפוקימונים והנוגדים הם נגד רעל, שריפה הפוקימון או שינה או אפילו שיתוק, אז רוצה? [/COLOR][/B]
*ס'
ואני רוצה ללמד אותם hidden power שזה בעברית כוח נסתר,אם אני יוכל לבחור איזה סוג זה יהיה אז קרח לשניהם.
---
"כן אקנה 10 שיקוים מהסוג היותר משכולל ו2 מכל נוגדן,כמה זה עולה?"אני אומר למוכר ומוציא את הכסף שהוא אמר בתנאי שישי לי מספיק כסף.
-
[quote=Batista;1066292][B][CENTER][SIZE=3][COLOR=red]מילה שישית: _ _ נ _ _ _ _[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/B]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=red]רמז: שם של פוקימון מהדור החמישי.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]אותיות שאין: ו', מ', י', ד', ר', ח', ל'.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=red]מילים שאין: סטיליקס, פאנסאג'. [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B]
[B][COLOR=silver][U][SIZE=3]Yuma Tsukumo[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=silver]אולי היא ראתה שיש לך פידוב?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=silver]ותשתתף בחידון! זה חובה בסוף![/COLOR][/B]
[B][COLOR=silver]------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=silver]אתה חושב לעצמך: 'איזה מוזרה מי שזו לא תהיה, מאיפה לה שאני קיבלתי פידוב, האם הפרופסור סיפר לה על זה או שמישהו מרגל אחריי.' [/COLOR][/B]
[B][COLOR=silver]ואז אתה ממשיך בדרכל לחדרך מספר 519 ואז אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע, שלם ובריא לחדר שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=silver]אתה מכניס את הכרטיס לתוך המנעול והחדר נפתח, אתה נכנס לתוכו ומארגן את הדברים שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=silver]מה תרצה לעשות עכשיו? [/COLOR][/B]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*אבל אני לא עוקב אחרי החידון הזה!
אני מוציא את פינסייג' ואת פידוב שלי ואומר להם:"אוקיי,עכשיו אנחנו נלך לנו לנוח,כשתחזור מהמנוחה,נילחם אוקיי,לילה טוב" אומר להם בפיהוק ואלך לישון. [/COLOR][/SIZE]
-
[quote=Batista;1066292][B]
[/B]
[B][COLOR=blue][U][SIZE=3]Hattrick[/SIZE][/U][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]'אילו נראים פוקימונים טובים... בוא נבדוק מידע על שניהם' אתה חושב לעצמך, ומכוון את הפוקגייד אל עבר שני הפוקימונים שבצבע אדום.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][I][URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/4be031d024328cef880af1803055df5c.png[/IMG][/URL][/I][/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=blue]"פנסיר, פוקימון גבוה הטמפרטורה, פוקימון זה קשור בסיפור הקוף האפל עם האחים שלו מהסוגים השונים."[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=blue][I][URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/1b8b6c28d7c023c2b51b164822ebe853.png[/IMG][/URL][/I][/COLOR][/B]
[I][B][COLOR=blue]"דארמוקה, פוקימון זן הסגולה, זה פוקימון שאוהב מאוד אש ואם תוקפים אותו במתקפות אש הוא שואב אותם."[/COLOR][/B][/I]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred] [/COLOR][/B][/quote]
ז'
ושומע אני הולך לצבוע עכשיו בבית אז אני אגיב יותר מאוחר...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
'ואו... נראה לי הדארמוקה הזה נשמע חזק... אני חייב לתפוס אותו!' אני חושב לעצמי "אושווט, אקדח מים לעבר דארמוקה!" אני מצווה עליו.
-
[QUOTE=Batista;1066629][B][SIZE="3"][COLOR="Black"][CENTER]נכון דור, צוות רוקט!
מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
אותיות שאין:
מילים שאין: [/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B]
"אוקיי," אתה אומר להיידי, ואז אתה חושב על כך כאתגר בחדר האש לסנייבי שלך.
אתה נכנס לתוך החדר האש עם היידי ואז שני מאמנים ניגישם אליכם ושואלים אותכם: "רוצים קרב זוגות?".
היידי ישר אומרת בשמחה: "ברור אבל שותפי צריך גם להחליט אז..." ואז היא אומרת לך: "אתה רוצה וואלאס?"
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/5818fd93c7ebfa52f8461da50416fdc3.png[/IMG][/URL]
"כמובן," אני אומר ומוציא את סנייבי, הפוקימון היחיד שלי, לקרב.
~~~
[I]ב'[/I]
-
[B][COLOR="Black"][CENTER][SIZE="3"]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
אותיות שאין: ב', ז', ס', ו'
מילים שאין: [/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B]
"כמובן," אתה אומר ומוציא את סנייבי, הפוקימון היחיד שלך לקרב.
סנייבי יוצא מהפוקדור שלו בשמחה והיידי מוציאה פוקדור שיוצא ממנו פוקימון דמוי סנאי [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/0206df12cd6dd697e3904e2f1f326d57.png[/IMG][/URL] .
"פנסירים שלנו, תצאו!" צועקים הזוג ואז מוציאים שני פוקדורים שיוצאים מהם שני פוקימונים דמוי קופים.
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/7c4ee14aa7496ddb9f134168fa6b30ff.png[/IMG][/URL] ; [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/7c4ee14aa7496ddb9f134168fa6b30ff.png[/IMG][/URL]
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"][U][SIZE="3"]Hattrick[/SIZE][/U]
'ואו... נראה לי הדארמוקה הזה נשמע חזק... אני חייב לתפוס אותו!' אתה חושב לעצמי "אושווט, אקדח מים לעבר דארמוקה!" אתה מצווה עליו.
אושווט פוקימון הבונה שולח אקדח מים לעבר הפוקימון הקוף הקטן ששמו דארמוקה ופוגע בו ישר בבטן.
דארמוקה עף בהפתעה על הקיר מרוב עוצמה אבל לא מתעלף וישר שולח גחלת לעבר אושווט, פוקימון הבונה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Silver"][U][SIZE="3"]Yuma Tsukumo[/SIZE][/U]
אז בשביל לעקוב תגיב במשחק שלי מתי שאתה נמצא בפורום.
------------------------------------------------------------------------
אתה מוציא את פינסייג' ואת פידוב שלך ואומר להם בפיהוק תוך כדי הכנות לישון: "אוקיי,עכשיו אנחנו נלך לנו לנוח, כשתחזור מהמנוחה, נילחם אוקיי, לילה טוב." ואז אתה הולך לישון.
אתה נשכב על המיטה, פידוב הולך לישון על הכלוב המוכן בחדרך ופינסייג' יושן על השטיח הלא נעים.
~~~~~~~~~~~~
"אוי!" אתה אומר אחרי השינה הראשונה שלך שהיא לא בבית ואז פידוב ופינסייג' קמים גם אחריך.
אתה רואה שהשעה בשעון: "9:49" ואז משמיעים ברמקול: "ב11:30 מגיעים לאיסשו תתכוננו!".
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אוקיי אבל אני בוחר את הסוג אז אני אעשה הגרלה.
-------------------------------------------------------
"כן אקנה 10 שיקוים מהסוג היותר משכולל ו2 מכל נוגדן, כמה זה עולה?" אתה אומר למוכר ומוציא את הכסף שהוא אמר בתנאי שישי לך מספיק כסף.
"שיקוי אחד עולה 500$ ונגודים עולים רק 100$ אז הכול יוצא 5800$, אז רוצה?" שואל המכיר עם התוצאה הגבוה הזאת.
מה תעשה?
------------------------------------------------------
טפיג יצא לו מעופף ולטימפול יצא חרק.[/COLOR][/B]
אל תתחכם, זה לא יצליח לך.
--------------------------------
"אושוואט חזור!" אתה צועק והולך טיפה לפינת המבוך של בית האבות.
'אולי הם חזקים, אבל הם זקנים ולא מהירים...' אתה חושב לעצמך.
"אתם יודעים... אני בורח!" אתה צועק בכול הכוח ואז רץ במהירות על מנת לעקוף אותם.
"חחח!" צוחקים כול הזקנים ואז שאתה רץ אתה רואה שהדלת נסגרת במהירות ואתה לא תוכל לעקוף.
"אם אתה פוחד ממני זה טוב אבל זה בשביל שתהיה מאמן חזק ולא תפסיד למנהיגי המכון..." אומרת הזקנה שנלחמה נגדך.
"אתה רוצה להמשיך או להילחם נגד אחר?" מוסיפה הזקנה בחיוך.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Batista;1067228][B][COLOR="Black"][CENTER][SIZE="3"]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
מילים שאין: [/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B]
סנייבי יוצא מהפוקדור שלו בשמחה והיידי מוציאה פוקדור שיוצא ממנו פוקימון דמוי סנאי [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/0206df12cd6dd697e3904e2f1f326d57.png[/IMG][/URL] .
"פנסירים שלנו, תצאו!" צועקים הזוג ואז מוציאים שני פוקדורים שיוצאים מהם שני פוקימונים דמוי קופים.
[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/7c4ee14aa7496ddb9f134168fa6b30ff.png[/IMG][/URL] ; [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/7c4ee14aa7496ddb9f134168fa6b30ff.png[/IMG][/URL]
מה תעשה?[/COLOR][/B]
'ואו... נראה לי הדארמוקה הזה נשמע חזק... אני חייב לתפוס אותו!' אתה חושב לעצמי "אושווט, אקדח מים לעבר דארמוקה!" אתה מצווה עליו.
אושווט פוקימון הבונה שולח אקדח מים לעבר הפוקימון הקוף הקטן ששמו דארמוקה ופוגע בו ישר בבטן.
דארמוקה עף בהפתעה על הקיר מרוב עוצמה אבל לא מתעלף וישר שולח גחלת לעבר אושווט, פוקימון הבונה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Silver"][U][SIZE="3"]Yuma Tsukumo[/SIZE][/U]
אז בשביל לעקוב תגיב במשחק שלי מתי שאתה נמצא בפורום.
------------------------------------------------------------------------
אתה מוציא את פינסייג' ואת פידוב שלך ואומר להם בפיהוק תוך כדי הכנות לישון: "אוקיי,עכשיו אנחנו נלך לנו לנוח, כשתחזור מהמנוחה, נילחם אוקיי, לילה טוב." ואז אתה הולך לישון.
אתה נשכב על המיטה, פידוב הולך לישון על הכלוב המוכן בחדרך ופינסייג' יושן על השטיח הלא נעים.
~~~~~~~~~~~~
"אוי!" אתה אומר אחרי השינה הראשונה שלך שהיא לא בבית ואז פידוב ופינסייג' קמים גם אחריך.
אתה רואה שהשעה בשעון: "9:49" ואז משמיעים ברמקול: "ב11:30 מגיעים לאיסשו תתכוננו!".
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אוקיי אבל אני בוחר את הסוג אז אני אעשה הגרלה.
-------------------------------------------------------
"כן אקנה 10 שיקוים מהסוג היותר משכולל ו2 מכל נוגדן, כמה זה עולה?" אתה אומר למוכר ומוציא את הכסף שהוא אמר בתנאי שישי לך מספיק כסף.
"שיקוי אחד עולה 500$ ונגודים עולים רק 100$ אז הכול יוצא 5800$, אז רוצה?" שואל המכיר עם התוצאה הגבוה הזאת.
מה תעשה?
------------------------------------------------------
טפיג יצא לו מעופף ולטימפול יצא חרק.[/COLOR][/B]
אל תתחכם, זה לא יצליח לך.
--------------------------------
"אושוואט חזור!" אתה צועק והולך טיפה לפינת המבוך של בית האבות.
'אולי הם חזקים, אבל הם זקנים ולא מהירים...' אתה חושב לעצמך.
"אתם יודעים... אני בורח!" אתה צועק בכול הכוח ואז רץ במהירות על מנת לעקוף אותם.
"חחח!" צוחקים כול הזקנים ואז שאתה רץ אתה רואה שהדלת נסגרת במהירות ואתה לא תוכל לעקוף.
"אם אתה פוחד ממני זה טוב אבל זה בשביל שתהיה מאמן חזק ולא תפסיד למנהיגי המכון..." אומרת הזקנה שנלחמה נגדך.
"אתה רוצה להמשיך או להילחם נגד אחר?" מוסיפה הזקנה בחיוך.
אתגר - ו' .
" תשחררו אותי עכשיו או שאני מתקשר למשטרה ! " אומר בצעקה גדולה .
-
[quote=Batista;1067228][B][COLOR=black][CENTER][SIZE=3]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _[/SIZE][/CENTER]
[/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: ב', ז', ס', ו'[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]אוקיי אבל אני בוחר את הסוג אז אני אעשה הגרלה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]-------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"כן אקנה 10 שיקוים מהסוג היותר משכולל ו2 מכל נוגדן, כמה זה עולה?" אתה אומר למוכר ומוציא את הכסף שהוא אמר בתנאי שישי לך מספיק כסף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"שיקוי אחד עולה 500$ ונגודים עולים רק 100$ אז הכול יוצא 5800$, אז רוצה?" שואל המכיר עם התוצאה הגבוה הזאת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה? [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]------------------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]טפיג יצא לו מעופף ולטימפול יצא חרק.[/COLOR][/B]
[/quote]
*ה'
"מה?! טוב אז אקנה 8 שיקוים שזה 4000$ דלר וזהו!"אני אומר ומשלם את הכסף,4 יקוים אני שם לי ו4 שיקוים אני שם לקלואי.
-
JoinT יוצא מהמשחק בגלל שהוא רוצה לצאת...
[B][SIZE="3"][CENTER][COLOR="Black"]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', ה'
"מה?! טוב אז אקנה 8 שיקוים שזה 4000$ דלר וזהו!" אתה אומר ומשלם את הכסף,
ואז אתה מחליט שיהיה 4 שיקוים שאתה שם לך ו4 שיקוים אתה שם לקלואי.
"טוב רגע..." אומר המוכר ולמחסן ואחרי כמה שניות הוא יוצא עם קופסא שיש בה 8 שיקוים [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/41ff5973069e2fa79ba080378f01a2f2.png[/IMG][/URL] .
מה תעשה?
*נשאר לך 2000$
[/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1067228][B][COLOR=black][CENTER][SIZE=3]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _[/SIZE][/CENTER]
[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]'ואו... נראה לי הדארמוקה הזה נשמע חזק... אני חייב לתפוס אותו!' אתה חושב לעצמי "אושווט, אקדח מים לעבר דארמוקה!" אתה מצווה עליו. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אושווט פוקימון הבונה שולח אקדח מים לעבר הפוקימון הקוף הקטן ששמו דארמוקה ופוגע בו ישר בבטן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דארמוקה עף בהפתעה על הקיר מרוב עוצמה אבל לא מתעלף וישר שולח גחלת לעבר אושווט, פוקימון הבונה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה?[/COLOR][/B][/quote]
אפשר לנחש מילה אחת?
אם כן אני מנחש שהמילה הראשונה היא יד
אה ואני מגיב עכשיו והולך לאיזה שעתיים (קניות עם אימא שלי היא צריכה את האוטו בשבילהם אז אני הנהג התורן חח)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"בסדר אושווט רוץ אל עבר דארמוקה (נשמע כמו שוקו מוקה בטעם חדש חח) ושלח אקדח מים שוב, אבל הפעם כוון אל עבר הרגליים שלו! גרום לו להחליק, ואז פגע בו עם חיתוך אוויר!" אני מצווה עליו.
-
[SIZE="3"][B][COLOR="Black"][CENTER]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
מילים שאין: יד[/CENTER][/COLOR][/B][/SIZE]
אפשר וטוב.
-----------------
"בסדר אושווט רוץ אל עבר דארמוקה ושלח אקדח מים שוב, אבל הפעם כוון אל עבר הרגליים שלו! גרום לו להחליק, ואז פגע בו עם חיתוך אוויר!" אתה פוקד על אושווט.
אושווט מתחיל לרוץ לעבר דארמוקה ושולח אקדח מים שפוגע בו שוב אבל ברגליים, וכך דארמוקה מתחלק על הפרצוף המכוער שלו.
לאחר מכן אושווט שולח את הקונכייה לעבר דארמוקה ופוגע בדארמוקה שוב וישר מעלף אותו.
פתאום הקונכייה חוזרת לעבר אושווט ופוגעת בו בחוזקה אבל לא מעלפת אותו בגלל שהמתקפה היא מסוג מים והוא מסוג מים.
מה תעשה? [/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1067425][SIZE=3][B][COLOR=black][CENTER]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _[/CENTER]
[/COLOR][/B][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=black]מילים שאין: יד[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=blue]אפשר וטוב.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]-----------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"בסדר אושווט רוץ אל עבר דארמוקה ושלח אקדח מים שוב, אבל הפעם כוון אל עבר הרגליים שלו! גרום לו להחליק, ואז פגע בו עם חיתוך אוויר!" אתה פוקד על אושווט.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אושווט מתחיל לרוץ לעבר דארמוקה ושולח אקדח מים שפוגע בו שוב אבל ברגליים, וכך דארמוקה מתחלק על הפרצוף המכוער שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאחר מכן אושווט שולח את הקונכייה לעבר דארמוקה ופוגע בדארמוקה שוב וישר מעלף אותו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פתאום הקונכייה חוזרת לעבר אושווט ופוגעת בו בחוזקה אבל לא מעלפת אותו בגלל שהמתקפה היא מסוג מים והוא מסוג מים.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מה תעשה? [/COLOR][/B][/quote]
י'
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אושווט, אתה בסדר?" אני קורא בדאגה וניגש אליו לבדוק מה מצבו "קרב טוב" אני מעודד אותו "בסדר פוכדור, צא!" אני קורא ומשליך פוכדור ריק אל עברו של דארמוקה, ואני ממתין בצפייה שהוא ילכד 'הלוואי שילכד' אני חושב לעצמי.
-
[B][COLOR="Black"][CENTER][SIZE="3"]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', י'
מילים שאין: יד[/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B]
אתה רוצה שותף\שותפה בסוף?.
וכנס למסן.
-------------------------------------
"אושווט, אתה בסדר?" אתה קורא בדאגה וניגש אל אושווט כדי לבדוק מה מצבו "קרב טוב" אתה מעודד אותו לאחר מכן.
"בסדר פוקדור, צא!" אתה קורא ומשליך פוכדור ריק אל עברו של דארמוקה,
ואז אתה ממתין בצפייה שהוא ילכד 'הלוואי שילכד' אתה חושב לעצמך לאחר הזריקה של הפוקדור.
דארמוקה נהיה אדום זוהר ואז נכנס לפוקדור האדום שנופל על הרצפה ושמתנדנד על הרצפה.
הפוקדור שזרקת מתנדנד כמה פעמים ואז נעצר, הוא לא נפתח, בקיצור לא קורא ואז אתה מבין שתפסת את דארמוקה, פוקימון האש.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1067545][B][COLOR=black][CENTER][SIZE=3]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _[/SIZE][/CENTER]
[/COLOR][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', י'[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]אתה רוצה שותף\שותפה בסוף?.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]וכנס למסן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]-------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"אושווט, אתה בסדר?" אתה קורא בדאגה וניגש אל אושווט כדי לבדוק מה מצבו "קרב טוב" אתה מעודד אותו לאחר מכן. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"בסדר פוקדור, צא!" אתה קורא ומשליך פוכדור ריק אל עברו של דארמוקה, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]ואז אתה ממתין בצפייה שהוא ילכד 'הלוואי שילכד' אתה חושב לעצמך לאחר הזריקה של הפוקדור. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]דארמוקה נהיה אדום זוהר ואז נכנס לפוקדור האדום שנופל על הרצפה ושמתנדנד על הרצפה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]הפוקדור שזרקת מתנדנד כמה פעמים ואז נעצר, הוא לא נפתח, בקיצור לא קורא ואז אתה מבין שתפסת את דארמוקה, פוקימון האש.[/COLOR][/B]
לא יודע, אולי שותפה (אהםמייאהם)
והאות - פ'
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עשינו זאת, אושווט! תפסנו את הפוקימון הראשון שלנו!" אני קורא בשמחה ומרים את הפוכדור מהרצפה "קדימה אושווט, בוא נלך למרכז הפוקימונים" אני אומר ומשיב אותו לפוכדור שלו כדי שינוח. אני יוצא החוצה מהחדר וניגש אל מרכז הפוקימונים לטפל בשניהם. לאחר מכן אני עולה לסיפון העליון כדי לצבור קצת אוויר ואור שמש.
-
[B][SIZE="3"][COLOR="Black"][CENTER]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', י', פ'.
מילים שאין: יד[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B]
מיי?
אתה תקבל שותפה שקוראים לה מיי.
------------------------------------------
"עשינו זאת, אושווט! תפסנו את הפוקימון הראשון שלנו!" אתה קורא בשמחה ומרים את הפוקדור של דארמוקה מהרצפה.
"קדימה אושווט, בוא נלך למרכז הפוקימונים." אתה אומר ומשיב את אושווט לפוקדור שלו כדי שינוח.
אתה יוצא החוצה מהחדר האש וניגש אל מרכז הפוקימונים לטפל בשני הפוקימונים שלך, אושווט ודארמוקה.
אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך בעזרת האחות ג'וי.
"כך, הינה הפוקדורים שלך." אומרת האחות ג'וי תוך כדי שהיא מגישה לך את הפוקדורים שלך.
לאחר מכן אתה עולה לסיפון העליון כדי לצבור קצת אוויר ואור שמש אבל אתה מגלה שיש שקיעה כעת.
"נכון השקיעה יפה?" אתה שומע קול יפה וחלש של נערה בת גילך ואז אתה מגלה שזאת ילדה עם תיק בצבע לבן ושיער בלונדיני [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/bb14beae0349f9f1fec9eced73279ee2.png[/IMG][/URL] .
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1067417]
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=black]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', ה'[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=red]"מה?! טוב אז אקנה 8 שיקוים שזה 4000$ דלר וזהו!" אתה אומר ומשלם את הכסף, [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ואז אתה מחליט שיהיה 4 שיקוים שאתה שם לך ו4 שיקוים אתה שם לקלואי. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"טוב רגע..." אומר המוכר ולמחסן ואחרי כמה שניות הוא יוצא עם קופסא שיש בה 8 שיקוים [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/41ff5973069e2fa79ba080378f01a2f2.png[/IMG][/URL] .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]*נשאר לך 2000$[/COLOR][/B]
[/quote]
אני מחלק את הכסף 1000$ לי ו1000$ לקלואי ומתחיל ללכת לשדרות החדרים כדי לבקש את המפתחות לחדר שלי.
-
[QUOTE=Batista;1067228][B][COLOR="Black"][CENTER][SIZE="3"]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', י', פ'.
מילים שאין: יד [/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B]
"פנסיר..." אני אומר בקול שקט, ומוציא את הפוקגייד כדי להשיג מידע אודות שני הקופיפים הקטנים.
לאחר מכן אני אפקוד על סניביי, "שלח גפנים ותפוס את שני הפוקימונים- לאחר מכן, תטיח אותם אחד בשני במהירות!"
~~~
[I]ר'?[/I]
-
[B][SIZE="3"][COLOR="Black"][CENTER]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', י', פ', ר'.
מילים שאין: יד
רמז נוסף: זה איש ולא פוקימון.
[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B]
"פנסיר..." אתה אומר בקול שקט, ומוציא את הפוקגייד כדי להשיג מידע על שני הקופיפים הקטנים.
[I][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/a7fbda6d7eddacd0671b9afad9643a66.png[/IMG][/URL]
"פנסיר, פוקימון קוף האש, פנסיר אוהב להיות במקומות חמימים והוא קשור לסיפור קוף האופל."[/I]
הפוקגייד נכבה ואתה מחזיר אותו לכיס שלך
ולאחר מכן אתה אפקוד על סניביי, "שלח גפנים ותפוס את שני הפוקימונים- לאחר מכן, תטיח אותם אחד בשני במהירות!"
סנייבי במהירות שולח שני גפנים שתופסים את הפנסירים במהירות ואז מטיח את שניהם ביחד.
שני הפנסירים נפגשים ומתנגשים בעוצמה אבל לא קורא כלום והם שולחים להביור עוצמתי לעבר הסנייבים.
"סנייבי טוויסטר!" צועקת היידי ואז הסנייבי שלה שולחת סופה ענקית שמעלימה את הלהביור.
"להביור שוב!" צועקים הזוג והפנסירים שולחים להביור עוד יותר עוצמתי לעבר הסנייבים.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
אתה מחלק את הכסף 1000$ לך ו1000$ לקלואי ומתחיל ללכת לשדרות החדרים כדי לבקש את המפתחות לחדר שלי.
"תודה רבה!" אומרת קלואי בדרך ואז היא לוקחת את ה1000$ ואת ה4 שיקוים שקנית.
אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לשדרה ורואה אישה עם מגש על ידה [URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/7b43ac78451b25c478237c5fd0c0893f.png[/IMG][/URL] .
"שלום לכם." אומרת האישה "מה הפוקימונים התחלתיים שלכם?" מוסיפה האישה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[quote=Batista;1067800][B][SIZE=3][COLOR=black][CENTER]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _[/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', י', פ', ר'.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]מילים שאין: יד [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]רמז נוסף: זה איש ולא פוקימון.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[B][COLOR=red]אתה מחלק את הכסף 1000$ לך ו1000$ לקלואי ומתחיל ללכת לשדרות החדרים כדי לבקש את המפתחות לחדר שלי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"תודה רבה!" אומרת קלואי בדרך ואז היא לוקחת את ה1000$ ואת ה4 שיקוים שקנית.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע לשדרה ורואה אישה עם מגש על ידה [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/7b43ac78451b25c478237c5fd0c0893f.png[/IMG][/URL] .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]"שלום לכם." אומרת האישה "מה הפוקימונים התחלתיים שלכם?" מוסיפה האישה.[/COLOR][/B]
*אש קטצ'ם?
---
"הפקוימון ההתחלתי שלי הוא טפיג אבל אם את מתכוונת איזה פקוימונים יש לי אז יש לי גם טימפול. דרך אגב אפשר את המפתחות לדירה שלי?"אני אומר לאישה עם המגש ומבקשה את המפתחות לחדרי.
-
[B][SIZE="3"][CENTER][COLOR="Black"]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
מילים שאין: יד, אש קטצ'ם.
רמז נוסף: זה איש ולא פוקימון.[/COLOR][/CENTER][/SIZE][/B]
"הפוקימון ההתחלתי שלי הוא טפיג." אתה אומר לאישה עם המגש ומחכה לתגובתה בעניין.
"שלי זה סוואדל." אומרת קלואי ואז אומרת האישה: "טוב שניכם הולכים לחדרים נפרדים.".
"אתה ילד הולך לחדר מספר 498 ואת ילדה מספר החדר שלך הוא 540." אומרת האישה ואז מגישה לקלואי מפתח ולך מפתח לבד.
"טוב אני אלך מכאן לחדר, ביי!" אומרת לך קלואי בשמחה ואז הולכת לעבר החדר שלה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Naruto Uzumaki;1067800][B][SIZE="3"][COLOR="Black"][CENTER]מילה שמינית: מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _
מילים שאין: יד, אש קטצ'ם.
רמז נוסף: זה איש ולא פוקימון.
[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B]
"פנסיר..." אתה אומר בקול שקט, ומוציא את הפוקגייד כדי להשיג מידע על שני הקופיפים הקטנים.
[I][URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/a7fbda6d7eddacd0671b9afad9643a66.png[/IMG][/URL]
"פנסיר, פוקימון קוף האש, פנסיר אוהב להיות במקומות חמימים והוא קשור לסיפור קוף האופל."[/I]
הפוקגייד נכבה ואתה מחזיר אותו לכיס שלך
ולאחר מכן אתה אפקוד על סניביי, "שלח גפנים ותפוס את שני הפוקימונים- לאחר מכן, תטיח אותם אחד בשני במהירות!"
סנייבי במהירות שולח שני גפנים שתופסים את הפנסירים במהירות ואז מטיח את שניהם ביחד.
שני הפנסירים נפגשים ומתנגשים בעוצמה אבל לא קורא כלום והם שולחים להביור עוצמתי לעבר הסנייבים.
"סנייבי טוויסטר!" צועקת היידי ואז הסנייבי שלה שולחת סופה ענקית שמעלימה את הלהביור.
"להביור שוב!" צועקים הזוג והפנסירים שולחים להביור עוד יותר עוצמתי לעבר הסנייבים.
[I]א'?[/I]
~~~
"תנסה להשתמש גם כן בטוויסטר, סנייבי!" אני אומר במהירות ונלחץ, מקווה שהוא יצליח להשתמש במתקפה ולדחות את שני הלהביורים.
-
[quote=Naruto Uzumaki;1067715][B][SIZE=3][COLOR=black][CENTER]מילה שמינית: _ _ - _ _ _ _[/CENTER]
[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=black]אותיות שאין: ב', ז', ס', ו', י', פ'.[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][COLOR=blue]מיי?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה תקבל שותפה שקוראים לה מיי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]------------------------------------------[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"עשינו זאת, אושווט! תפסנו את הפוקימון הראשון שלנו!" אתה קורא בשמחה ומרים את הפוקדור של דארמוקה מהרצפה. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"קדימה אושווט, בוא נלך למרכז הפוקימונים." אתה אומר ומשיב את אושווט לפוקדור שלו כדי שינוח. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה יוצא החוצה מהחדר האש וניגש אל מרכז הפוקימונים לטפל בשני הפוקימונים שלך, אושווט ודארמוקה. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אחרי כמה דקות הליכה אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומרפא את הפוקימונים שלך בעזרת האחות ג'וי.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"כך, הינה הפוקדורים שלך." אומרת האחות ג'וי תוך כדי שהיא מגישה לך את הפוקדורים שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לאחר מכן אתה עולה לסיפון העליון כדי לצבור קצת אוויר ואור שמש אבל אתה מגלה שיש שקיעה כעת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]"נכון השקיעה יפה?" אתה שומע קול יפה וחלש של נערה בת גילך ואז אתה מגלה שזאת ילדה עם תיק בצבע לבן ושיער בלונדיני [URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/bb14beae0349f9f1fec9eced73279ee2.png[/IMG][/URL] .[/COLOR][/B]
האמת שהתכוונתי למיי מהמשחקים....
ומילה ראשונה הר?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"כן... לפעמים השקיעה מרגיעה, את יודעת?" אני עונה לה "אושווט ודארמוקה, צאו החוצה ותיהנו גם אתם מהשקיעה" אני קורא ומשחרר אותם החוצה.
-
[B][COLOR="Black"][CENTER][SIZE="3"]מילה שמינית: מילה שמינית: א_ - _ א_ _
מילים שאין: יד, אש קטצ'ם, הר.
רמז נוסף: זה איש ולא פוקימון.[/SIZE][/CENTER][/COLOR][/B]
"כן... לפעמים השקיעה מרגיעה, את יודעת?" אתה עונה לה "אושווט ודארמוקה, צאו החוצה ותיהנו גם אתם מהשקיעה" אתה קורא ומשחרר אותם החוצה.
אושווט יוצא החוצה מהפוקדור שלו וגם דארמוקה שמסתכלים בחדות לעבר הילדה בשמחה.
"וואו איזה פוקימונים חמודים יש לך! אני התחלתי את המסע עם טפיג, הפוקימון האש של מחוז איסשו." אומרת הילדה בשמחה.
"שמי הוא מיי, מה שמך?" שואלת הילדה ששמה מיי בשמחה תוך כדי שאני מושיטה לעברך את היד שלה.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
"תנסה להשתמש גם כן בטוויסטר, סנייבי!" אתהומר במהירות ונלחץ, תוך כדי שאתה מקווה שהוא יצליח להשתמש בטוויסטר.
"סנייבי שלך לא יכול ללמוד את המתקפה בגלל הוא יכול ללמוד רק מלידה..." אומרת היידי בשקט ואז סנייבי מנסה לעשות טוויסטר.
פתאום סנייבי שלך מייצר סופה קטנה בצבע כחול שנשלח לעבר הלהביורים וכך נפסק הלהביורים. גילית שסנייבי שלך יודע טוויסטר מלידה!.
"יפה מאוד! עכשיו פינסירים תשתמשו בצעקות ואז באגרופי אש!" אומרים הזוג שוב ביחד ואז שני הפנסירים צועקים וכך משתקים את שני הסנייבים.
לאחר מכן שני הפנסירים רצים לעבר באגרופי אש לעבר הסנייבים שלכם.
מה תעשה?[/COLOR][/B]