[QUOTE=Shikamaru;1064068]זזתי להירשם! (קראתי תמשחק קודם לא הייתי בטוח שיש מקום)[/QUOTE]
לשלי?
אם כן איך הוא?
Printable View
[QUOTE=Shikamaru;1064068]זזתי להירשם! (קראתי תמשחק קודם לא הייתי בטוח שיש מקום)[/QUOTE]
לשלי?
אם כן איך הוא?
[quote=Shikamaru;1064068]זזתי להירשם! (קראתי תמשחק קודם לא הייתי בטוח שיש מקום)[/quote]
עוד מעט אל תירשם עכשיו!
עומר בטעות כתבתי פוקדה...
למה לא להירשם עכשיו?
וכן המשחק שלך טוב לדעתי =]
מה לעשות
עומר יש לי סיכוילתפוס את מגמר ונזליף ביחד?
[QUOTE=Shikamaru;1064075]למה לא להירשם עכשיו?
וכן המשחק שלך טוב לדעתי =][/QUOTE]
אז תירשם לשלי.
וברקע צריך להיות שאתה לא מכיר בכלל את הדור ה5,
נולדת במחוז קנטו בעיר פאלט ואתה רצית להתחיל את המסע כדי להציל את אש עם באלבזור או עם פוקימון אחר התחלתי...
סיכוי כמו לתפוס פוקימון אחד 25% למגמר ו-25% לנאזליף
זה יהיה קל כי אני באמת לא כל כך מכיר את הדור החמישי (רק את הראשון עד הרביעי אני מכיר)
ועוד שאלה בנוגע לשותף, כשאני בוחר כן אני יכול לכתוב איך קוראים לה ומה הפוקימון ההתחלתי שלה?
מי שפותח עמוד 40 מקבל פרס יפה ממני...
התקדמתם יפה D:
הנה נו''ד שהתחפש בפסח למ''ת!
[QUOTE=Shikamaru;1064080]זה יהיה קל כי אני באמת לא כל כך מכיר את הדור החמישי (רק את הראשון עד הרביעי אני מכיר)
ועוד שאלה בנוגע לשותף, כשאני בוחר כן אני יכול לכתוב איך קוראים לה ומה הפוקימון ההתחלתי שלה?[/QUOTE]
הפוקימון התחלתי אני בוחר, ואם אתה רוצה שהיא\הוא יהיה על התחלה איתך תעשה את זה ברקע.
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064079]סיכוי כמו לתפוס פוקימון אחד 25% למגמר ו-25% לנאזליף[/QUOTE]
אוף אני צריך את שניהם אני רוצה לאמן את נזליף עם אני יתפוס אותו עם מגמר ואחרי זה לאמן את ראלטס עם נזליף ככה אני יוכל לחזק אותו
[quote=Shikamaru;1064068]זזתי להירשם! (קראתי תמשחק קודם לא הייתי בטוח שיש מקום)[/quote]
[quote=!!~איתי~!!;1064085]אוף אני צריך את שניהם אני רוצה לאמן את נזליף עם אני יתפוס אותו עם מגמר ואחרי זה לאמן את ראלטס עם נזליף ככה אני יוכל לחזק אותו[/quote]
גם אם היית תופס רק אחד מהם הסיכוי הוא 25% בגלל שאתה משתמש בפוכדור רגיל,אם היית משתמש בגרייטבול אז 50%,אולטרה בול 75* ומאסטרבול 100%
אוקע תודה
הרשמה חדשה:
מה-31.4 עד ה-30.6!
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1064086]גם אם היית תופס רק אחד מהם הסיכוי הוא 25% בגלל שאתה משתמש בפוכדור רגיל,אם היית משתמש בגרייטבול אז 50%,אולטרה בול 75* ומאסטרבול 100%[/QUOTE]
אני צריך ללכת לקנות שחכתי למה אתה לא מזכיר לי לקנות><
ראית את התת ניק שלי מנהל ראשי ומייסד מזוייף><
למה ההרשמה?
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1063990]בעוד חמש שנים גם אתה לא תהיה בפורום...[/QUOTE]
עובדה.אני ועוד איך אהיה בפורום.ובקשר לחברה,היו לי 2 חברות ואף אחת מהן לא זרקה אותי בגלל זה. אם זאת מישהי שבאמת אוהבת אותך היא תקבל אותך כמו שאתה
[quote=Shikamaru;1064092]למה ההרשמה?[/quote]
למ''ת שלי אבל תסתכל בתאריכים...
מי רואה כאן נארוטו שיפודן?
אני לא
אני כן
זה הגיוני
בגלל שקוראים לי בפורום שיקאמארו?
לא הבנתי?
שיקאמארו זה שם של דמות מנארוטו חשבתי שאתה יודע ובגלל זה אתה כתבת הגיוני....
[quote=Shikamaru;1064121]שיקאמארו זה שם של דמות מנארוטו חשבתי שאתה יודע ובגלל זה אתה כתבת הגיוני....[/quote]
התכוונתי האריכים הגיוניים?
עזוב, אי הבנה, חשבתי דיברת על משו אחר שנכתב קודם לא משנה..
הלכתי
אני מדבר עם היטמן והוא רוצה לחזור אני רק צריך לדבר עם רותם
בהצלחה
[B][U][COLOR="DarkGreen"]כנסו לסיקורים שלי בפורום ירוק!!!!!
השקעתי שם הרבה![/COLOR][/U][/B]
טל, אתה יודע משהו מוזר..
פעם היית מנהל של תחבורה,כלי רכב..וכל מה שמזהם..
ועכשיו אתה משקיע בפורום ירוק (ממש כמו מנהל אמיתי) שזה בדיוק ההפך מהתחבורה !
פחות לזהם ! !
מצחיק,לא ?
עומר מתי יש עוד הרשמה אצלך? וד"א מי שרוצה יש מקום פנוי אחד במכין פעילויות אצלי במגזין,מישהו?
עומר עוד הרבה זמן...
למה בסיקור שללי על הזאב הטסמני אל הגיבו אבל בסיקור של טל כולם מגיבים? הסיוקר שלי היה גורע?
אני עוד מעט הולך לישון,כל מי שרוצה להזמין שילוב שיישלח לי בפרטי ולכל חפירה או התלבטות דברו איתי. סלמת' ואלמוג רוצה לעשות באטל מתישהו? ביי
[quote=PikaRevolution;1064152]אני עוד מעט הולך לישון,כל מי שרוצה להזמין שילוב שיישלח לי בפרטי ולכל חפירה או התלבטות דברו איתי. סלמת' ואלמוג רוצה לעשות באטל מתישהו? ביי[/quote]
כן,למה לא? תגיד סוג פוקימונים ושנינו נכין.
אני לא הולך לישון היום!