-
[CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]איוונט ענק היישר מהואן![/COLOR][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]תשלחו למשימה חשובה בהואן,שם תפגשו בפרופסור,ואלוף הואן-סטיבן.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000]הם ידריכו אתכם ביחד עם המנהיגים של הצוות שלכם (ורונה,צ'ילי,סילן,קרייס)[/COLOR]
[COLOR=#000000]המשימה שלכם היא משימה סודית כמובן! הצוותים אקווה ומגמה התחברו לאחד-צוות S (חלל=ספייס=space)![/COLOR]
[COLOR=#000000]הם מנסים כעת להשיג את הכדור הירוק,אשר יעיר את ריקוזה,יש בידם את הכדור האדום-אשר מעיר את קיוגר,ואת הכדור האדום-אשר מעיר את גראודון..[/COLOR]
[COLOR=#000000]כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק![/COLOR]
[COLOR=#000000][I]יהיה בהמשך...[/I][/COLOR][/CENTER]
[B][COLOR=red]לי;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=red]Xddddd כשאתה אומר לו שתדג לו כמו בינך,זה נשמע כאילו יש לך בן,ותדאג לדסקול כמוהו..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][/COLOR][/I]
[COLOR=red]אתה רואה שהדסקול לא זזים,ולעומת זאת הדסקלופש מתקיפים אתכם שוב,טרטוויג וג'יודוד מנסים לחפות עלייך אך לא מצליחים,כולכם וסניבי שיצא מהפוכדור של בי,עפים אחורה.[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתה רואה שבי מסתכלת על הספר וקוראת שם משהו,אתה די מתעצבן עליה שהיא קוראת בזמן שמתקיפים אתכם.[/COLOR]
[COLOR=red]"תשמע! אומרים שאם הפוקימון מעולף,והוא באמת רוצה להצטרף אלייך..אז הוא יבטל את הכוח של עולם הרוחות למספר שניות ואז תוכל לזרוק עליו פוכדור!" אומרת בי ומסתכלת על הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתה מבחין ב[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/aerodactyl.png[/IMG] ענק שעליו מופיעה דמות.[/COLOR]
[COLOR=red]"בואו!" הוא/היא צועק לכם ויורד לעברכם עם ארודקטייל.[/COLOR]
[COLOR=red]לאט לאט אתה רואה יותר טוב את הדמות,ולבסוף אתה רואה אותה בצורה מושלמת [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/platinum/buck.gif[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=red]"אתם באים!?" הוא צורח לכם ומסמן לכם לעלות על ארודקטייל.[/COLOR]
-
[quote=The Kodak:);1086352][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]תשלחו למשימה חשובה בהואן,שם תפגשו בפרופסור,ואלוף הואן-סטיבן.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000]הם ידריכו אתכם ביחד עם המנהיגים של הצוות שלכם (ורונה,צ'ילי,סילן,קרייס)[/COLOR]
[COLOR=#000000]המשימה שלכם היא משימה סודית כמובן! הצוותים אקווה ומגמה התחברו לאחד-צוות S (חלל=ספייס=space)![/COLOR]
[COLOR=#000000]הם מנסים כעת להשיג את הכדור הירוק,אשר יעיר את ריקוזה,יש בידם את הכדור האדום-אשר מעיר את קיוגר,ואת הכדור האדום-אשר מעיר את גראודון..[/COLOR]
[COLOR=#000000]כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק![/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000][I]יהיה בהמשך...[/I][/COLOR][/CENTER]
[B][COLOR=purple]אלמוג;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=purple]שים לב לאיוונט..^^^..איך הוא?[/COLOR][/I]
[COLOR=purple]אתה מנסה למצוא חבל,אך לא מוצא אותו,לפתע דליברד יוצא מהפוכדור,הוא רואה את הבעיה שלכם ומציע לנסות לתת לה למשוך את השק שלו.[/COLOR]
[COLOR=purple]דליברד מתחיל לעוף לכיוון הילדה ונותן לה את השק שלו,היא מחזיקה בו והוא מוביל אותה לכיוונכם.[/COLOR]
[COLOR=purple]לאחר מספר שניות יוצאת הילדה מהמים,מתנשפת כולה.[/COLOR]
[COLOR=purple]היא מסתכלת עלייך,טרטוויג ודליברד ואומרת "תודה רבה,אני לא יודעת כיצד להודות לכם"[/COLOR]
[/quote]
איוונט מעניין מאוד...
---
"אין בעד מה,פשוט תבטחי לא להתקרב למים אם אין לך מצופים או שלא לקחת קודם שיעור שחייה... אני מקווה שאת בסדר אם לא אשמח לעזור."אני אומר לה בחיוך. לאחר מכן אחפש במערה פוקימוני מים.
-
[QUOTE=The Kodak:);1086388][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#000000]כעת,תוכרם הגיע,תשלחו למשימה ותצטרכו לעצור אותם מלהשיג את הכדור הירוק![/COLOR]
[I][COLOR=red]Xddddd כשאתה אומר לו שתדג לו כמו בינך,זה נשמע כאילו יש לך בן,ותדאג לדסקול כמוהו..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=red][/COLOR][/I]
[COLOR=red]אתה רואה שהדסקול לא זזים,ולעומת זאת הדסקלופש מתקיפים אתכם שוב,טרטוויג וג'יודוד מנסים לחפות עלייך אך לא מצליחים,כולכם וסניבי שיצא מהפוכדור של בי,עפים אחורה.[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתה רואה שבי מסתכלת על הספר וקוראת שם משהו,אתה די מתעצבן עליה שהיא קוראת בזמן שמתקיפים אתכם.[/COLOR]
[COLOR=red]"תשמע! אומרים שאם הפוקימון מעולף,והוא באמת רוצה להצטרף אלייך..אז הוא יבטל את הכוח של עולם הרוחות למספר שניות ואז תוכל לזרוק עליו פוכדור!" אומרת בי ומסתכלת על הפוקימונים.[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתה מבחין ב[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/aerodactyl.png[/IMG] ענק שעליו מופיעה דמות.[/COLOR]
[COLOR=red]"בואו!" הוא/היא צועק לכם ויורד לעברכם עם ארודקטייל.[/COLOR]
[COLOR=red]לאט לאט אתה רואה יותר טוב את הדמות,ולבסוף אתה רואה אותה בצורה מושלמת [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/platinum/buck.gif[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=red]"אתם באים!?" הוא צורח לכם ומסמן לכם לעלות על ארודקטייל.[/COLOR][/QUOTE]
אני מחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ואז עולה ביחד עם בי לארודקטיל של האיש.לאחר מכן אומר לאיש " תודה שהצלת את שנינו מן פוקימוני הרוח האלו.אני לי וזאת שלידי בי השותפה שלי למסע .אז מי אתה ? "
-
[CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[B]אלמוג;[/B]
"הי! ילד חכה רגע!" היא אומרת ורצה אחרייך, "מה אתה חושב שאני סתם ילדה קטנה? קוראים לי מירה,אני מהעיר סאנישור..נעים להכיר..רוצה מולי קרב? להראות לך שאני לא סתם ילדה קטנה?" היא אומרת וקורצת לך.
[B]לי;[/B]
"קוראים לי צ'אק..אני במקור מאזור ההישרדות,שם של מקום שנמצ רחוק מכאן,אך לאחר ששמעתי על עולם הרוחות עברתי לגור בעיירה סלסטיק" הוא אומר,הוא שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem214.png[/IMG] על ראשו,ואתה רואה שזה משמש לו כמשקפת "מה אתה עושה?" שניכם שואלים אותו והוא אומר "זה גלאי הרוחות..זה יראה לכם איפה יש חור שישאב אתכם משני העולמות..כל הזמן החור זז..יש במשקפת הזאת גם את המפה ובמפה מראים לכם איפה זה..במקרה שלנו אין מפה בעולם הרוחות ולכן זה רקק יראה לי את המיקום,ולהיכן זה הכי קרוב.
אתם רואים חור למעלה,בעננים וצ'אק מכוון את ארודקטייל לתוכו,איך שארודקטייל נכנס אתה מרגיש רעידה מתיקך,ורואה שהביצה של טפיג מתחילה לבקוע.
-
[quote]ג'ייסון;
אתה הזוכה המאושר! סתם..חחח..תסתכל למעלה במה זכית..
היא מהנהנת,ואתה זורק על פסיידק פוכדור,הפוכדור משתחרר והיא יוצאת.
אתה זורק עליה עוד פוכדור,אך היא שוב יוצאת.
לבסוף אתה זורק עליה פוכדור אחרון והיא נתפסת, (מזל טוב! לכדת פסיידק! היא תעודכן עוד מעט..)
אתההולך שמח מעט,לכיוון הרכבת,לבדוק אם יש שם מישהו.
אתה רואה שצ'רן וליזי יוצאים ממנה וליזי אומרת "נחש מה? תפסתי קיובון וגם גלופין!"
צ'רן מסתכל עליה ואומר "חח..אני תפסתי בביצה וויסקאש זוהר!"
"את מי אתה תפסת? רוצים לתפוס עוד? נראה לי שאני לא.." שואלת אותך ליזי ומחייכת.
>[/quote]
ראיתי כבר..
------------------
"אוקיי, הינה היא באה-צאי פסידאק!" אומר ואוציא את פסידאק מהפוכדור שלה. לאחר מכן אגיד לה:"פסידאק,תכירי-אלה צ'רן וליזי חבריי למסע." ואחר כך אומר לליזי וצ'רן:"נראלי שכדאי שנתפוס עוד, שיהיו לנו עוד פוקימונים למקרי צרה, אני אומר שנלך הפעם לאזורים שונים, שיהיה לנו מגוון סוגים." ואחכה לתגובה של צ'רן וליזי בזמן שאחזיר את פסידאק לפוכדור שלה.
-
[B][COLOR=blue]ג'ייסון;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=blue]ואת האיוונט?[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]אתה מוציא את פסיידק שמסתכלת על כולם,ונראית שמחה,לאחר מכן היא חוזרת לפוכדור שלה,"היא ממש יפה!" אומרת ליזי ומחייכת היא מוסיפה "אני לא רוצה לתפוס עוד..אני אחכה לכם בחוץ.." אומרת ליזי והולכת לכיוון הבניין של הסאפרי ממנו התחלתם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אז זה רק אתה ואני..בסדר..אני הולך לאזור ההר.." צ'רן אומר.[/COLOR]
-
[quote=The Kodak:);1086222][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black][COLOR=black]איוונט ענק היישר מהואן![/COLOR][/COLOR][COLOR=black]
[COLOR=black]תשלחו למשימה חשובה בהואן,שם תפגשו בפרופסור,ואלוף הואן-סטיבן.[/COLOR][/COLOR]
[RIGHT][B]טום;[/B][/RIGHT]
אתם יוצאים מביתכם,מעט בדאגה אך מלאים גאווה שאתם הולכים להציל את העולם.
תוך מספר דקות אתם נכנסים לשביל שכולו מלא בשלג,אתה מסתכל על השביל ורואה מספר [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/swinub.png[/IMG] קטנים שעוברים את השביל.
אתה רואה בנוסף שישנו [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sneasel.png[/IMG] קטן וערמומי שמתכנן לתקוף את הסווינאב.
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני צועק אל הסווניב האלה:"סווינב תיזהרו יש סניזל שרוצה להתקיפכם,טרטוויג תתקיף!" [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*אילו מתקפות יש לטרטוויג.[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=The Kodak:);1086591][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[I][COLOR=blue]ואת האיוונט?[/COLOR][/I]
[COLOR=blue]אתה מוציא את פסיידק שמסתכלת על כולם,ונראית שמחה,לאחר מכן היא חוזרת לפוכדור שלה,"היא ממש יפה!" אומרת ליזי ומחייכת היא מוסיפה "אני לא רוצה לתפוס עוד..אני אחכה לכם בחוץ.." אומרת ליזי והולכת לכיוון הבניין של הסאפרי ממנו התחלתם.[/COLOR]
[COLOR=blue]"אז זה רק אתה ואני..בסדר..אני הולך לאזור ההר.." צ'רן אומר.[/COLOR][/QUOTE]
כן..
------
"ואני אבוא איתך!" אומר לצ'רן בשמחה ואוביל אותו לאזור ההר.
-
[B][COLOR=black]טום;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=black]*רשום בדף הראשי..נסיגה,בלימה ושאיבה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000000]*פתחת את עמוד 20! אתה מקבל פוקימון אופל לבחירתך,לא פסאודו אגדיים,לא אגדיים ולא התפתחויות.[/COLOR][/I]
[COLOR=black]הסווינאב לא שמים לב לקריאות שלך,וסניזל משתמש בשריטה ומעיף את הסווינאב אחורה.[/COLOR]
[COLOR=black]"סווי סווי!" הם צועקים,טרטוויג משתמש בשאיבה לכיוון סניזל,סניזל נפגע,והסווינאב רצים לכיוונכם,הם מסתתרים מאחורייך..אתה רואה שסניזל מסמן לטרטוויג שהוא מכריז קרב.[/COLOR]
[COLOR=blue]"בסדר.." הוא אומר,ואתם נכנסים לרכבת,ומחכים בסבלנות מספר דקות.[/COLOR]
[COLOR=blue]כעבור כמה דקות אתם יוצאים מהאזור,אדמה די קשה נמצאת באזור,גבעות וסלעים רבים.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל סביבך ורואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/rhyhorn.png[/IMG] שדוהר במורד הגבעה.[/COLOR]
[COLOR=blue]לפתע פוקימון מתכתי קטן [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/aron.png[/IMG] תופס את תשומת ליבכם,המתכת שלו מנצנת בשמש ובוהקת באור חזק.[/COLOR]
-
[QUOTE=The Kodak:);1086428][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[B]לי;[/B]
"קוראים לי צ'אק..אני במקור מאזור ההישרדות,שם של מקום שנמצ רחוק מכאן,אך לאחר ששמעתי על עולם הרוחות עברתי לגור בעיירה סלסטיק" הוא אומר,הוא שם [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem214.png[/IMG] על ראשו,ואתה רואה שזה משמש לו כמשקפת "מה אתה עושה?" שניכם שואלים אותו והוא אומר "זה גלאי הרוחות..זה יראה לכם איפה יש חור שישאב אתכם משני העולמות..כל הזמן החור זז..יש במשקפת הזאת גם את המפה ובמפה מראים לכם איפה זה..במקרה שלנו אין מפה בעולם הרוחות ולכן זה רקק יראה לי את המיקום,ולהיכן זה הכי קרוב.
אתם רואים חור למעלה,בעננים וצ'אק מכוון את ארודקטייל לתוכו,איך שארודקטייל נכנס אתה מרגיש רעידה מתיקך,ורואה שהביצה של טפיג מתחילה לבקוע.[/QUOTE]
אני אומר לצ'אק, תנחית את הארקודקטיל שלך אני רוצה להבקיע את ביצת הטאפיג שלי בשלום היא עומדת לפבקוע לי ". אני מחכה ומחזיק את ביצת הטאפיג עד שיבקע לי.
-
[quote]ג'ייסון;
"בסדר.." הוא אומר,ואתם נכנסים לרכבת,ומחכים בסבלנות מספר דקות.
כעבור כמה דקות אתם יוצאים מהאזור,אדמה די קשה נמצאת באזור,גבעות וסלעים רבים.
אתה מסתכל סביבך ורואה שדוהר במורד הגבעה.
לפתע פוקימון מתכתי קטן תופס את תשומת ליבכם,המתכת שלו מנצנת בשמש ובוהקת באור חזק.[/quote]
"מעניין מי אלה הפוקימונים האלה?" אשאל את צ'רן ואת עצמי ואוציא את הפוקידע מהתיק ואחפש עליהם מידע.לאחר מכן אלך אל הפוקימון הראשון שראינו ואשאל אותו:"היי, רוצה אוכל?" ואוציא את אחד מהפירות שיש לי ואראה לו את הפרי.
-
[COLOR=red]אתם יוצאים דרך שער כלשהוא,וחוזרים למערה שהייתם בה.[/COLOR]
[COLOR=red]ארודקטייל עומ על האדמה ואתם יורדים ממנו.[/COLOR]
[COLOR=red]"היה כיף.." אומרת בי וקורצת,"נתראה.." אומר לכם צ'אק והולך משם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתהמוציא את הביצה,ורואה רק סדקים.[/COLOR]
[COLOR=red]"טפ טפיג" אתה שומע קול,ורואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/tepig.png[/IMG] קטן מקפץ לו בעליזות.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שגם יש על ראשו קליפות של ביצה,ובכך אתה מבין שזה הטפיג שלך.[/COLOR]
[COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/aron.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/back-normal/aron.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=blue]ארון,פוקימון שריון המתכת. הוא חי בדרך כלל עמוק בתוך ההרים,עם זאת,הרעב שלו עלול לגרום לו לאכול את מסילות הברזל של הרכבת.[/COLOR]
[COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/rhyhorn.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/back-normal/rhyhorn.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=blue]רייהורן,פוקימון הקוצים/דוקרנים. הגוף שלו עטוף בשכבות עבות עבור הסתרה,ולאחר מכן הוא מפיל מבנים.לרוע המזל,הוא לא ממש חכם.[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]אתה זורק לרייהורן פרי,ורייהורן אוכל אותו,ובורח,ובכך אתה מאבד את רייהורן.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה רואה שצ'רן ממשיך ללכת בהר.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה הולך לצד הנגדי ומחפש עוד פוקימונים,ורואה שורה של [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/nosepass.png[/IMG] שיושבים ומביטים לכיוון צפון.[/COLOR]
-
[QUOTE=The Kodak:);1087097][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red]אתם יוצאים דרך שער כלשהוא,וחוזרים למערה שהייתם בה.[/COLOR]
[COLOR=red]ארודקטייל עומ על האדמה ואתם יורדים ממנו.[/COLOR]
[COLOR=red]"היה כיף.." אומרת בי וקורצת,"נתראה.." אומר לכם צ'אק והולך משם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתהמוציא את הביצה,ורואה רק סדקים.[/COLOR]
[COLOR=red]"טפ טפיג" אתה שומע קול,ורואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/shiny/tepig.png[/IMG] קטן מקפץ לו בעליזות.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שגם יש על ראשו קליפות של ביצה,ובכך אתה מבין שזה הטפיג שלך.[/COLOR]
/COLOR][/QUOTE]
אני שמח שהביצה בקעה לי ויצאה מינה טאפיג זוהר.אני אומר לטאפיג " הי אני לי ואני המאמן שלך.יאלה ש/אר איתי בחוץ ". אאני משאיר את טאפיג בחוץ והולך איתו ועם בי לעבר המערה לעבר עיר ג'וביליף לבית הספר שלהם
-
[I][COLOR=red]תזכור שעוד לא תפסת את טפיג..אתה צריך לזרוק עליו פוכדור..בינתיים אין לו פוכדור כי הוא מביצה..[/COLOR][/I]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]בי מוציאה את סניבי,וטפיג נשאר בחוץ.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם ממשיכים ללכת לכיוון העיירה ג'ובילייף.[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתם נתקלים ב[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/016.png[/IMG] והן אומרות כל פעם מישהי אחרת "היי אתם","רוצים קרב?","כלומר קרב זוגות?",והן מחכות לתגובותכם.[/COLOR]
[COLOR=red]"זה יהיה אימון נהדר לטפיג וסניבי.." אומרת בי ומסתכלת בנחישות על הילדות.[/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR]
-
כינוי: ~JustDor~
שם פרטי: דור
שם במשחק: דרייק מארק (גם לרע קוראים דרייק ^^)
תמונה: [URL=http://img35.imageshack.us/i/gfts.png/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/8114/gfts.png[/IMG][/URL]
אופי: נער חסר סבלנות, אדיש, קצת מבודד מהחברה, צר רוח, וסקרן.
אך למרות כל אלא למעלה^ יש לו לב זהב, הוא מפחד להראות את הרגשות האמיתים שלו.
רקע: דרייק נולד לאימא שהייתה האחות ג'וי בעיר הארטהום ולאבא ארכיאולוג.
דרייק היה קטן כשראה את דרייק בחדשות, הוא הבין שמשהו רע הולך אבל לא לא הצליח להבין ממש מה..
ביום למחרת, דרייק יצא בבוקר לשחק עם הפוקימון של הוריו- האנטר. באותו הבוקר, באמצע המשחק של דרייק והאנטר, דרייק נפל לבור עמוד שחושך כיסה את פניו, לא נראתה התחתית של הבור. האנטר ישר "צלל" אל הבור החשוך והוציא את דרייק שעוד כמה שניות היה מתרסק על האדמה. דרייק הודה להאנטר, ככה דרייק התחיל לאהוב פוקימוני רוח והם הפכו לסוג החביב עליו. נשארה לו טראומה קטנה מאותו היום, הוא היה ילד קטן והאירוע היה לקוח מסרט אימה.
עיר התחלתית: הארטום
בנוסף למאמן אני רוצה להיות גם: רק מאמן
שותף: כן
פוקימון התחלתי: צימצאר
פוקימונים: לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור: לא לגעת
ציוד: ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוכדורים,טלפון,פוקדקס,גלאי רוחות
פוקימון שארצה לתפוס: גסטלי(לפי הרקע) ואשמח גם לבאגון
הצלחות: לא לגעת
/הערות|הארות|מרשמלו\ : מרשמלו O:
-
[quote]ג'ייסון;
ארון,פוקימון שריון המתכת. הוא חי בדרך כלל עמוק בתוך ההרים,עם זאת,הרעב שלו עלול לגרום לו לאכול את מסילות הברזל של הרכבת.
רייהורן,פוקימון הקוצים/דוקרנים. הגוף שלו עטוף בשכבות עבות עבור הסתרה,ולאחר מכן הוא מפיל מבנים.לרוע המזל,הוא לא ממש חכם.
אתה זורק לרייהורן פרי,ורייהורן אוכל אותו,ובורח,ובכך אתה מאבד את רייהורן.
אתה רואה שצ'רן ממשיך ללכת בהר.
אתה הולך לצד הנגדי ומחפש עוד פוקימונים,ורואה שורה של שיושבים ומביטים לכיוון צפון.[/quote]
למה הוא?אוף..
--------------------
"מעניין מי זה הפוקימון הזה?" אשאל את עצמי ואחפש עליו מידע בפוקידע.לאחר שאראה מידע עליו אחפש פוקימונים אחרים ללכידה.
-
*סליחה שלא הגבתי הרבה זמן פשוט החרימו לי את המחשב
[quote][COLOR=#808000][B]רז;[/B][/COLOR]
[COLOR=#808000][I]*להבא יותר מושקע[/I][/COLOR]
[I][COLOR=olive]*חלק צדקת וחלק טעית..צדקת בגלל שאלו רובי וספיר,אך גם ברקת,ולכן החלטתי לוותר ולתת לך.[/COLOR][/I]
[COLOR=olive]אתה נכנס לתוך השיחים ולפתע אתה רואה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/chatot.png[/IMG] קטן, "מי אתה?" אתה שואל אותו והוא חוזר אחריך "מי אתה?".[/COLOR]
[COLOR=olive]לפתע צ'אטוט יוצא החוצה מהשיח,ותוקך את זובאט בניקור שמעיף אותו ומעלף אותו.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה שליד הפוקימון המוזר יושב [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG] שכנראה הוא זה שאמר לך לרוץ לשיחים.[/COLOR]
[COLOR=olive]"צ'א צ'אטוט!" קורא הפוקימון,והילד ניגש אליך ואומר "שלום,קוראים לי ג'וו..וזה צ'אטוט שלי,רק שהוא לא ממש צייתן.." [/COLOR][/quote]
אני אומר "שלום ג'וו תודה רבה על החילוץ"ואבדוק אם יש לי מרפאים בתיק
-
[QUOTE=The Kodak:);1087120][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[B][COLOR=red]לי;[/COLOR][/B]אני אומר להם " אין בעיה זה
[I][COLOR=red]תזכור שעוד לא תפסת את טפיג..אתה צריך לזרוק עליו פוכדור..בינתיים אין לו פוכדור כי הוא מביצה..[/COLOR][/I]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]בי מוציאה את סניבי,וטפיג נשאר בחוץ.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם ממשיכים ללכת לכיוון העיירה ג'ובילייף.[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע אתם נתקלים ב[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/dp/016.png[/IMG] והן אומרות כל פעם מישהי אחרת "היי אתם","רוצים קרב?","כלומר קרב זוגות?",והן מחכות לתגובותכם.[/COLOR]
[COLOR=red]"זה יהיה אימון נהדר לטפיג וסניבי.." אומרת בי ומסתכלת בנחישות על הילדות.[/COLOR]
[COLOR=red][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר להם " אין בעיה זה תהיה אימון ננהדר לטאפיג שלי .". אני אומר לטאפיג , תכונן לקרב שלך נגד שני הילדות האלו.זה הקרב הראשון שלך אז תן את כול כולך בקרב ". אני מחכה שהילדות תוציאו פוקימונים
-
[CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[B][COLOR=darkorchid]דור;[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorchid]רשום,תגיב להתחלה.[/COLOR]
[I][COLOR=blue]אף אחד לא אמר לך שחייב לתפוס אותו :punch:[/COLOR][/I]
[COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/nosepass.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=blue]נוספאס,פוקימון המצפן.כששניים נפגשים,הם לא יכולים להתקרב יותר מדי כי אפם דוחה זה את זה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מבחין בנוספאס שעומדים בשמש,וממשיך ללכת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מבחין במספר סלעים מתגלגלים מן ההר,שאותם אתה כבר זוכר כג'יודוד,ועוד פוקימון דמוי עץ שיושב לו בפתח ההר.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתקרן ובודק את העץ בפוקדקס:[/COLOR]
[COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sudowoodo.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=blue]סודוודו,פוקימון החיקוי.למרות שהוא תמיד מעמיד פנים כעץ,הרכבו נראה דומה יותר לסלע מאשר צמחייה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"הנה אתה! סופסוף מצאתי את הפוקימון המושלם!" קורא צ'רן,שכבר התחיל לטפס על ההר.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
[B][COLOR=olive]רז;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=olive]תזכיר לי באיזו עיר כתבת שנולדת? הרטאום? ויילסטון?[/COLOR][/I]
[COLOR=#808000]~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה בודק,ולצערך לא מוצא.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה שג'ואו וצ'אטוט מתחילים להתרחק ממכם.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
[COLOR=red]טפיג שמח לקראת קרבו,ומוציא מאפו מעט עשן כדי להראות לכם שהוא מוכן.[/COLOR]
[COLOR=red]סניבי עומד ליד טפיג וצועק "סני סניבי!".[/COLOR]
[COLOR=red]מכיוון שטפיג קטן,הוא נבהל מקריאותיו של סניבי ומתחבא מאחורייך.[/COLOR]
[COLOR=red]"צאו! בונסליי מים ג'וניור!" הבנות צועקות ומוציאות [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/bonsly.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/mime-jr.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=red]"מים ג'וניור בלבול! (confusion) בונסלי מחבטה! (Flail)" הן צועקות.[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקי,לי,תאמר לטפיג שלך לעמוד בזירה,סניבי תתפוס את בונסלי בהצלפת גפן!" אומרת בי.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שטפיג הצעיר,מסתכל על הפוקימונים של הבנות ומתחיל מעט לפחד.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
-
[CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[B][COLOR=darkorchid]דור;[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorchid]רשום,תגיב להתחלה.[/COLOR]
[I][COLOR=blue]אף אחד לא אמר לך שחייב לתפוס אותו :punch:[/COLOR][/I]
[COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/nosepass.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=blue]נוספאס,פוקימון המצפן.כששניים נפגשים,הם לא יכולים להתקרב יותר מדי כי אפם דוחה זה את זה.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מבחין בנוספאס שעומדים בשמש,וממשיך ללכת.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מבחין במספר סלעים מתגלגלים מן ההר,שאותם אתה כבר זוכר כג'יודוד,ועוד פוקימון דמוי עץ שיושב לו בפתח ההר.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתקרן ובודק את העץ בפוקדקס:[/COLOR]
[COLOR=blue][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/sudowoodo.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=blue]סודוודו,פוקימון החיקוי.למרות שהוא תמיד מעמיד פנים כעץ,הרכבו נראה דומה יותר לסלע מאשר צמחייה.[/COLOR]
[COLOR=blue]"הנה אתה! סופסוף מצאתי את הפוקימון המושלם!" קורא צ'רן,שכבר התחיל לטפס על ההר.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
[B][COLOR=olive]רז;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=olive]תזכיר לי באיזו עיר כתבת שנולדת? הרטאום? ויילסטון?[/COLOR][/I]
[COLOR=#808000]~~~~[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה בודק,ולצערך לא מוצא.[/COLOR]
[COLOR=olive]אתה רואה שג'ואו וצ'אטוט מתחילים להתרחק ממכם.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
[COLOR=red]טפיג שמח לקראת קרבו,ומוציא מאפו מעט עשן כדי להראות לכם שהוא מוכן.[/COLOR]
[COLOR=red]מכיוון שטפיג קטן,הוא נבהל מקריאותיו של סניבי ומתחבא מאחורייך.[/COLOR]
[COLOR=red]"צאו! בונסליי מים ג'וניור!" הבנות צועקות ומוציאות [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/bonsly.png[/IMG][IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/mime-jr.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=red]"מים ג'וניור בלבול! (confusion) בונסלי מחבטה! (Flail)" הן צועקות.[/COLOR]
[COLOR=red]"אוקי,לי,תאמר לטפיג שלך לעמוד בזירה,סניבי תתפוס את בונסלי בהצלפת גפן!" אומרת בי.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה רואה שטפיג הצעיר,מסתכל על הפוקימונים של הבנות ומתחיל מעט לפחד.[/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR]
-
[QUOTE=The Kodak:);1087321][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=#9932cc][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " יש לך יתרון סוגי על בונלזלי. אז אל תפחד מימנו ומים ג'וניור.אתה חזק מהם ומסוגל להביס אותם. אז תשאר זירה ושלאחר שסניבי תתקוף את בונזלי תשלח גחלת חזקה לעבר בונזלי.נסה שלא לפגוע בסניבי עם גחלת.לאחר מכן תשתמש בהתקלה על מים גוניור "
-
[B]לי;[/B]
[I]אתה טועה..בונסליי הוא מסוג אבן,לא עשב..ולכן הוא חזק על טפיג ולא טפיג עליו..[/I]
טפיג,עדיין מעט מבוהל,מתהלך באיטיות לעבר מקומו בזירה,"טפ טפיג?" הוא שואל אותך ומסתכל על הפוקימונים שמולו,"בונס..מיים.." קוראים הפוקימונים ומביטים בטפיג שמתחיל מעט לפחד.
"טפ טפיג!" הוא קורא ורץ אלייך שוב,אתה מבין שהוא מבוהל.
אתה שוב קורא לו לזירה,והוא הולך לשם באיטיות "טפ טפיג.." הוא קורא וסניבי מרגיע אותו.
"אפשר להתחיל? קדימה שניכם!" צועקות הילדות.
סניבי מושיט את גפניו לעבר בונסלי,אך מים ג'וניור משתמש בבלבול ומעיף את הגפנים לכל עבר,אחת הגפנים כמעט פוגעות בטפיג והשנייה באדמה.
"קדימה מחבטה!" צועקת הילדה ובונסלי שועט לעבר טפיג כשקרנו מונפת באוויר.
"טפ טפיג!" הוא נלחץ,אתה אומר לו להשתמש בגחלת,אך הוא מפחד ומתחמק מן המתקפה בזריזות,לאחר מכן בונסלי ממשיך במחבטה לכיוון סניבי,והפעם טפיג שולח גחלת,אך הוא מפספס ומעיף אותה לשמיים.
-
[quote=The Kodak:);1086621][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[B][COLOR=black]טום;[/COLOR][/B]
[I][COLOR=black]*רשום בדף הראשי..נסיגה,בלימה ושאיבה.[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000000]*פתחת את עמוד 20! אתה מקבל פוקימון אופל לבחירתך,לא פסאודו אגדיים,לא אגדיים ולא התפתחויות.[/COLOR][/I]
[COLOR=black]הסווינאב לא שמים לב לקריאות שלך,וסניזל משתמש בשריטה ומעיף את הסווינאב אחורה.[/COLOR]
[COLOR=black]"סווי סווי!" הם צועקים,טרטוויג משתמש בשאיבה לכיוון סניזל,סניזל נפגע,והסווינאב רצים לכיוונכם,הם מסתתרים מאחורייך..אתה רואה שסניזל מסמן לטרטוויג שהוא מכריז קרב.[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*אז מה נשאר,תגיד פוקימון מספר 624 [אני לא זוכר את השם]נחשב פאסודו,הוא לא התפתחות,זה הפוקימון מתכת-אופל מדור חמש.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*"מזמן" ולא "מסמן" .[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני אומר לטרטוויג שלי בקור רוח שמתאים למקום:"טרטוויג,הינך פוקימון מסוג עשב ואילו סניזל הוא מסוג קרח ואופל,סוגי קרח חזקים במיוחד על עשב,אז אני מבקש שתעשה את המקסימום שאתה יכול".[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=The Kodak:);1087373][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[B]לי;[/B]
[I]אתה טועה..בונסליי הוא מסוג אבן,לא עשב..ולכן הוא חזק על טפיג ולא טפיג עליו..[/I]
טפיג,עדיין מעט מבוהל,מתהלך באיטיות לעבר מקומו בזירה,"טפ טפיג?" הוא שואל אותך ומסתכל על הפוקימונים שמולו,"בונס..מיים.." קוראים הפוקימונים ומביטים בטפיג שמתחיל מעט לפחד.
"טפ טפיג!" הוא קורא ורץ אלייך שוב,אתה מבין שהוא מבוהל.
אתה שוב קורא לו לזירה,והוא הולך לשם באיטיות "טפ טפיג.." הוא קורא וסניבי מרגיע אותו.
"אפשר להתחיל? קדימה שניכם!" צועקות הילדות.
סניבי מושיט את גפניו לעבר בונסלי,אך מים ג'וניור משתמש בבלבול ומעיף את הגפנים לכל עבר,אחת הגפנים כמעט פוגעות בטפיג והשנייה באדמה.
"קדימה מחבטה!" צועקת הילדה ובונסלי שועט לעבר טפיג כשקרנו מונפת באוויר.
"טפ טפיג!" הוא נלחץ,אתה אומר לו להשתמש בגחלת,אך הוא מפחד ומתחמק מן המתקפה בזריזות,לאחר מכן בונסלי ממשיך במחבטה לכיוון סניבי,והפעם טפיג שולח גחלת,אך הוא מפספס ומעיף אותה לשמיים.[/QUOTE]
אופס שכחתי את זה
----------------------------
אני אומר לטאפיג , אל תפחד אתה נמצא בידיים טובות.אז תקח אומץ ותחיל להילחם.זה בסדר שהמתקפות שלך יפספסו את היריב.אתה רק בקעת מהביצה שלך ואתה לא שול במתקופתיך מצוין.אז נצטרך לעבוד על זה מאור יותר.עכשיו שלח גחלת לעבר מיים ג'וניר ונסה לפגוע בו "
-
[RIGHT][B][COLOR=black]טום רידל;[/COLOR][/B][/RIGHT]
[I][COLOR=black]*זה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pawniard.png[/IMG][/COLOR][/I][I][COLOR=black]?[/COLOR][/I]
[URL="http://pokemondb.net/type/dark"][I][COLOR=black]כאן יש את כל פוקימוני האופל[/COLOR][/I][/URL][I][COLOR=black] ויש הרבה..מורקרוו,האונדור,סניזל,פורליון,סטאנקי,קרבאנה ועוד..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]*לא נתת לטרטוויג פקודות..[/COLOR][/I]
[COLOR=black]טרטוויג מהנהן בראשו ומתקדם לעבר סניזל,סניזל מביט בו,ורץ לכיוון טרטוויג תוך כדי שהוא מתכונן להתקיפו בשריטה,טרטוויג מסתכל עלייך ומחכה שתיתן לו פקודות.[/COLOR]
[B][COLOR=red]ליאור;[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]טפיג מסתכל עלייך ומהנהן בראשו,אך עדיין ממשיך להיות מפוחד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מים ג'וניור תשתמש בבלבול ולאחר מכן מחסום (Barrier)! לאחר מכן תשתמש בחקיין (copycat)! בונסליי תשתמש בבכי מזוייף ולאחר מכן חקיין גם כן!" אומרות הילדות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טפיג שולח גחלת לעבר מים ג'וניור,אך הוא מגן על עצמו בעזרת בלבול ששולח את הגחלת לצד השני.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא משתמש במחסום,ושכבת אור ורדרדה מקיפה את מים.ג'וניור ונעלמת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סניבי רץ לעבר בונסלי בגפן צליפה,והוא משתמש בבכי מזוייף,סניבי פוגע בו,אך כשרואה אותו בוכה נחלש הנזק של הגפנים,בונסליי מחייך חיוך שטני קטן ומשתמש בחקיין על הצלפת הגפן של סניבי.[/COLOR]
[COLOR=red]מים ג'וניור משתמש גם כן על הגחלת של טפיג שהשתמש בה מקודם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מים.ג'וניור שולח גחלת אל סניבי ופוצע אותו חזק,ובונסלי שולח גפנים לעבר טפיג,בגפנים מצליפות בו חזק והוא נפגע בצורה חלשה בגלל שסוג עשב חלש נגד סוג אש.[/COLOR]
-
[quote=The Kodak:);1087391][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[RIGHT][B][COLOR=black]טום רידל;[/COLOR][/B][/RIGHT]
[I][COLOR=black]*זה [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/pawniard.png[/IMG][/COLOR][/I][I][COLOR=black]?[/COLOR][/I]
[URL="http://pokemondb.net/type/dark"][I][COLOR=black]כאן יש את כל פוקימוני האופל[/COLOR][/I][/URL][I][COLOR=black] ויש הרבה..מורקרוו,האונדור,סניזל,פורליון,סטאנקי,קרבאנה ועוד..[/COLOR][/I]
[I][COLOR=black]*לא נתת לטרטוויג פקודות..[/COLOR][/I]
[COLOR=black]טרטוויג מהנהן בראשו ומתקדם לעבר סניזל,סניזל מביט בו,ורץ לכיוון טרטוויג תוך כדי שהוא מתכונן להתקיפו בשריטה,טרטוויג מסתכל עלייך ומחכה שתיתן לו פקודות.[/COLOR]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]*בדיוק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]אני אומר אל טרטוויג בביטחון רב אבל בתוכי אני קצת דואג:"תשתמש במתקפת שאיבה,אחרי זה תשתמש במתקפת חבטה,ואז שאיבה,ואז שוב חבטה ותחזור על זה שוב ושוב!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=The Kodak:);1087391][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
]
[B][COLOR=red]ליאור;[/COLOR][/B]
[COLOR=#ff0000]טפיג מסתכל עלייך ומהנהן בראשו,אך עדיין ממשיך להיות מפוחד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מים ג'וניור תשתמש בבלבול ולאחר מכן מחסום (Barrier)! לאחר מכן תשתמש בחקיין (copycat)! בונסליי תשתמש בבכי מזוייף ולאחר מכן חקיין גם כן!" אומרות הילדות.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טפיג שולח גחלת לעבר מים ג'וניור,אך הוא מגן על עצמו בעזרת בלבול ששולח את הגחלת לצד השני.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]הוא משתמש במחסום,ושכבת אור ורדרדה מקיפה את מים.ג'וניור ונעלמת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]סניבי רץ לעבר בונסלי בגפן צליפה,והוא משתמש בבכי מזוייף,סניבי פוגע בו,אך כשרואה אותו בוכה נחלש הנזק של הגפנים,בונסליי מחייך חיוך שטני קטן ומשתמש בחקיין על הצלפת הגפן של סניבי.[/COLOR]
[COLOR=red]מים ג'וניור משתמש גם כן על הגחלת של טפיג שהשתמש בה מקודם.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מים.ג'וניור שולח גחלת אל סניבי ופוצע אותו חזק,ובונסלי שולח גפנים לעבר טפיג,בגפנים מצליפות בו חזק והוא נפגע בצורה חלשה בגלל שסוג עשב חלש נגד סוג אש.[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לטאפיג " אל תותר לשני הפוקימונים האלו.אתה חזק מאוד ואתה יכול לנצח אחד מהם ואולי גם את שניהם.אז רוץ אל מיים ג'וניר ואז כשתהיה קרוב אליו תשתמש בהתקלה ולאחר מכן ישירות אליו גחלת "
-
יום בהיר אחד,אתם קמים לקולי הצ'ינגלינג באזור,הפוקימון שלכם מנער אתכם וקורא לכם להתחיל יום חדש.
אתם קמים ומתארגנים,אתם יורדים ללמטה והפוקימון שלכם אוכל אוכל לפוקימונים ואתם אוכל רגיל,אתם והפוקימון שלכם הולכים לראות טלוויזיה,שלפתע אתם רואים מספר טלפון על דף נייר,עליו רשום:
ציטוט:
צוות הצלה-פלטינה_000-157-568
אתם בהתחלה לא ממש מבינים מה זה הפתק הזה,שלפתע אתם נזכרים באותו תשדיר של "סינו עכשיו" שראיתם בצעירותכם.
מה תעשו?
--------------------
"צימצאר, בוא נעשה את זה." אומר בנחישות ואגש לטלפון לחייג את המספר.
-
[COLOR=#800080][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[B][COLOR=black]טום רידל;[/COLOR][/B]
[COLOR=black]טרטוויג משתמש בשאיבהףובכך עוצר את מתקפת השריטה של סניזל ומעלה לעצמו אנרגיה.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא רץ לעבר סניזל בבלימה (לא חבטה) אך סניזל המהיר מתחמק.[/COLOR]
[COLOR=black]טרטוויג מנסה להשתמש בשאיבה ומפספס,אך לאחר מכן בבלימה הוא מצליח לפגוע.[/COLOR]
[COLOR=black]סניזל,שקולט מה שטרטוויג עומד לעשות הפעם,מתחמק מהשאיבה,הוא שולח שורת רסיסי קרח שפוגעים בטרטוויג ומעיפים אותו אחורה,אתה רואה שטרטוויג קפוא ולא יכול לזוז.[/COLOR]
[COLOR=black]לפתע הסווינאב קמים,ונוהמים בחוזקה,לא קורא כלום,והם צורחים שוב,צרחה שמכאיבה לך באוזניים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שתוך רגע מתקרבים לכיונכם באיטיות מספר [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/piloswine.png[/IMG] די גדולים.[/COLOR]
[/COLOR][COLOR=black]לאחר מספר דקות,אתם ממשיכים לחכות לפיילוסווין,והסניזל עומד במקומו,אתה שומע את האדמה מעט רועשת ואתה רואה ש[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/mamoswine.png[/IMG] ענק בה לכיוונכם,הוא מגרש את הסניזל והולך לכיוון הסווינאב,טרטוויג שכבר לא קופא,חוזר לכיוונך ומסתכל על האדמה הקרה,עצוב שלא ניצח בקרב.[/COLOR]
[COLOR=#800080][/COLOR]
[COLOR=red]טפיג רץ לכיוון מים,אך מים משתמש בחקיין ממקודם,ותופס את טפיג עם הגפנים שלו,"מממיים!" הוא צועק ומשתמש בדגדוג על טפיג שמתחיל לצחוק ממנו.[/COLOR]
[COLOR=red]בונסלי מנסה להשתמש במבטה על סניבי,אך סניבי מתחמק ומצליף בו עם גפניו,בונסלי נופל ומתעלף.[/COLOR]
[COLOR=red]טפיג שצוחק ולא יכול להתקיף,משתעל לפתע,ומפיו יוצא עשן שחור שמעוות את ראייתו של מים.ג'וניור וגורם לו להפסיק את הבלבול.[/COLOR]
[COLOR=red]טפיג משתמש בגחלת ופוגע במים.ג'וניור,מים משתמש בחקיין ואז שולח לעבר סניבי גחלת שמעלפת גם אותו.[/COLOR]
[B][COLOR=darkorchid]דרייק;[/COLOR][/B]
[COLOR=darkorchid]צ'ימצ'אר מהנהן בראשו,אתה מחפש טלפון וצ'ימצ'אר מגיש לך אותו ומחייך,אתה מודה לו ומתקשר..[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]כעבור מספר שניות עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
[/COLOR]
-
[QUOTE=The Kodak:);1087453][COLOR=#800080][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[
[COLOR=red]טפיג רץ לכיוון מים,אך מים משתמש בחקיין ממקודם,ותופס את טפיג עם הגפנים שלו,"מממיים!" הוא צועק ומשתמש בדגדוג על טפיג שמתחיל לצחוק ממנו.[/COLOR]
[COLOR=red]בונסלי מנסה להשתמש במבטה על סניבי,אך סניבי מתחמק ומצליף בו עם גפניו,בונסלי נופל ומתעלף.[/COLOR]
[COLOR=red]טפיג שצוחק ולא יכול להתקיף,משתעל לפתע,ומפיו יוצא עשן שחור שמעוות את ראייתו של מים.ג'וניור וגורם לו להפסיק את הבלבול.[/COLOR]
[COLOR=red]טפיג משתמש בגחלת ופוגע במים.ג'וניור,מים משתמש בחקיין ואז שולח לעבר סניבי גחלת שמעלפת גם אותו.[/COLOR]
][/QUOTE]
אני אומר לבי " זהו הלך לנו הסיכוי לנצח אותן.טאפיג לא יצליח לנצח 2 פוקימונים כשהוא רק בקע מביצה ". אני אומר לטאפיג " אני לא חושב שתחזיק עוד מעמד בקרב הזה אז יש לי מהלך שאתה תבצע אותו אם תיכשל בו כנראה שנפסיד.אם לא אולי ננצח .טוב תשתמש במהלך התאבדות - רוץ לעבר שניהם כשאתה מתגלגל לעברם ואתה משתמש בגחלת שלך. "
-
[COLOR=#800080] [/COLOR]
[I][COLOR=red]למה? בונסליי התעלף..הוא רק נגד אחד..[/COLOR][/I]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]טפיג מסתכל עלייך ולא מוכן להיפסל בקרבו הראשון,הוא מנסה להיפטר מפחדיו אך לא מצליח,למרות זאת,הוא רץ לכיוון מים ג'וניור בהתקלה.[/COLOR]
[COLOR=red]מים ג'וניור משתמש בחקיין ומשתמש גם בהתקלה.[/COLOR]
[COLOR=red]ברגע האחרון,כשטפיג ומים עומדים להתנגש,טפיג בטעות משתמש בגחלת שמתפוצצת על מים טפיג.[/COLOR]
[COLOR=red]שני הפוקימונים מתעלפים והילדות עוזבות את המקום.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה שומע לפתע צלצול,ורואה הרבה ילדים רצים לידכם,אתה רואה שמימנך נמצאת העיירה ג'ובילייף ושכנראה הם הולכים לבית הספר.[/COLOR]
-
[quote=The Kodak:);1087453][COLOR=#800080][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=black]טרטוויג משתמש בשאיבהףובכך עוצר את מתקפת השריטה של סניזל ומעלה לעצמו אנרגיה.[/COLOR]
[COLOR=black]הוא רץ לעבר סניזל בבלימה (לא חבטה) אך סניזל המהיר מתחמק.[/COLOR]
[COLOR=black]טרטוויג מנסה להשתמש בשאיבה ומפספס,אך לאחר מכן בבלימה הוא מצליח לפגוע.[/COLOR]
[COLOR=black]סניזל,שקולט מה שטרטוויג עומד לעשות הפעם,מתחמק מהשאיבה,הוא שולח שורת רסיסי קרח שפוגעים בטרטוויג ומעיפים אותו אחורה,אתה רואה שטרטוויג קפוא ולא יכול לזוז.[/COLOR]
[COLOR=black]לפתע הסווינאב קמים,ונוהמים בחוזקה,לא קורא כלום,והם צורחים שוב,צרחה שמכאיבה לך באוזניים.[/COLOR]
[COLOR=black]אתה רואה שתוך רגע מתקרבים לכיונכם באיטיות מספר [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/piloswine.png[/IMG] די גדולים.[/COLOR]
[/COLOR][COLOR=black]לאחר מספר דקות,אתם ממשיכים לחכות לפיילוסווין,והסניזל עומד במקומו,אתה שומע את האדמה מעט רועשת ואתה רואה ש[IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/mamoswine.png[/IMG] ענק בה לכיוונכם,הוא מגרש את הסניזל והולך לכיוון הסווינאב,טרטוויג שכבר לא קופא,חוזר לכיוונך ומסתכל על האדמה הקרה,עצוב שלא ניצח בקרב.[/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[/quote]
[SIZE=2][COLOR=black]אני מלטף את טרטוויג שלי ואומר לו:"אל תדאג ידידי,יום קרב יום לא קרב,מה לעשות,היום יצא לנו יום לא קרב,מה לעשות,בוא נלך למרכז הפוקימונים".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000000]*אפשר שהפרופסור יהיה במרכז בסנופויט? [/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=The Kodak]
[COLOR=darkorchid]צ'ימצ'אר מהנהן בראשו,אתה מחפש טלפון וצ'ימצ'אר מגיש לך אותו ומחייך,אתה מודה לו ומתקשר..[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]כעבור מספר שניות עונה לך קול מבוגר "הלו? שלום,הגעתם לצוות הצלה פלטינה,אני הוא פרופסור רוואן,מי מדבר?ומה יש ברצונך לומר?"
[/COLOR][/QUOTE]
שלום, שמי דרייק ואני רוצה להצטרף לצוות.
-
[quote=The Kodak:);1086428] [CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][B][U][COLOR=blue]קיוגר! [/COLOR][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[B]אלמוג;[/B]
"הי! ילד חכה רגע!" היא אומרת ורצה אחרייך, "מה אתה חושב שאני סתם ילדה קטנה? קוראים לי מירה,אני מהעיר סאנישור..נעים להכיר..רוצה מולי קרב? להראות לך שאני לא סתם ילדה קטנה?" היא אומרת וקורצת לך.
[/quote]
"נעים להכיר מירה. לי קוראים אלמוג ואני מהעיר סנויפט. אוקי אז בו נלחם ונראה את הרמה של שלנו,תזהרי אני גם לא חלשלש כמו שאת חושבת. במיוחד עם טרטוויטג אני איתו כבר הרבה זמן!"אני אומר לה ומכוון את טרטוויג לקרב.
-
[QUOTE=The Kodak:);1087461][COLOR=#800080] [/COLOR]
[I][COLOR=red]למה? בונסליי התעלף..הוא רק נגד אחד..[/COLOR][/I]
[COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]טפיג מסתכל עלייך ולא מוכן להיפסל בקרבו הראשון,הוא מנסה להיפטר מפחדיו אך לא מצליח,למרות זאת,הוא רץ לכיוון מים ג'וניור בהתקלה.[/COLOR]
[COLOR=red]מים ג'וניור משתמש בחקיין ומשתמש גם בהתקלה.[/COLOR]
[COLOR=red]ברגע האחרון,כשטפיג ומים עומדים להתנגש,טפיג בטעות משתמש בגחלת שמתפוצצת על מים טפיג.[/COLOR]
[COLOR=red]שני הפוקימונים מתעלפים והילדות עוזבות את המקום.[/COLOR]
[COLOR=red]אתה שומע לפתע צלצול,ורואה הרבה ילדים רצים לידכם,אתה רואה שמימנך נמצאת העיירה ג'ובילייף ושכנראה הם הולכים לבית הספר.[/COLOR][/QUOTE]
אופס
---------------
אנימ אומר לבי , יאלה לבית הספר " .אני מחזיר את טאפיג לפוכדור שלו ואז הולך לבית הספר למאמנים שבג'וביליף עם בי
-
[quote]ג'ייסון;
אף אחד לא אמר לך שחייב לתפוס אותו
נוספאס,פוקימון המצפן.כששניים נפגשים,הם לא יכולים להתקרב יותר מדי כי אפם דוחה זה את זה.
אתה מבחין בנוספאס שעומדים בשמש,וממשיך ללכת.
אתה מבחין במספר סלעים מתגלגלים מן ההר,שאותם אתה כבר זוכר כג'יודוד,ועוד פוקימון דמוי עץ שיושב לו בפתח ההר.
אתה מסתקרן ובודק את העץ בפוקדקס:
סודוודו,פוקימון החיקוי.למרות שהוא תמיד מעמיד פנים כעץ,הרכבו נראה דומה יותר לסלע מאשר צמחייה.
"הנה אתה! סופסוף מצאתי את הפוקימון המושלם!" קורא צ'רן,שכבר התחיל לטפס על ההר.[/quote]
"כל הכבוד צ'רן!" אומר לצ'רן ואלך אל סודוודו ואומר לו:"רוצה פרי?" ואוציא לו פרי מהתיק שלי מהפירות שהביאו לי בתחילת המסע בספארי.
-
כינוי-Druddigon man
שם פרטי:עומר
שם במשחק:צ'אק ג'קסון
תיאור:[URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/422aa9b962dacf15383932886c1dd5e4.png[/IMG][/URL]
אופי:צ'אק היה ילד קופצני,הוא תמיד היה מצחיק ושמח,אם מעצבנים אותו הוא מעצבן חזרה בלי להתחשבן אם אף אחד,הוא די מנומס לאחרים אבל הוא יכול גם להתחצף,בסך הכל הוא די בסדר,למרות שאין לו הרבה סובלנות,ובכלל
יש לו הפרעות קשב....
רקע:צ'אק היה ילד מיוחד,הייתה לו הפרעת קשב,היא התפרצה פעמים מעטות וגם שזה קרה זה לא היה כל כך נורא..
חוץ ממקרה אחד,זה היה יום אחד,בטלויזיה היה משודר 'סינו עכשיו',כל המשפחה הקשיבה ונראתה מודאגת (לצ'אק היו 5 אחים ואחיות), אבל צ'אק לא שמע כלום אז החליט לצייר בשולחן.לאחר היציאה לפרסומות המשפחה הסבירה לו על המקרה,הוא לא שמע כלום,עד שהוזכרה המילה "פוקימון רוח",צ'אק פחד מהם,הכל בגלל גנגר ששהה בחצר שלו ושוטט שם והבהיל אותו דרך החלון בלילה...צ'אק הבין את הסכנה של 'עולם הרוחות' ודרייק,ולכן רשם את המספר לאחר הפרסומות בזמן שהבטיח לו שהוא יעשה משהו בעניין..עברו 9 שנים,הפרעות הקשב התמעטו לפעמים נדירות אבל הם עדיין היו מתרחשות מפעם לפעם,לאחר התלבטויות קשות,הוא רצה את פיפלאפ כפוקימון ההתחלתי שלו...צ'אק אהב את כל הפוקימונים לפעמים הוא שוטט בשדה,ונהג לתפוס פוקימונים לגדל ולהאכיל אותם כמה שבועות ואז להחזיר אותם לטבע,הוא ראה בזה מין עזרה לפוקימונים...יום אחד ששוטט בשדה ראה את גנגר,זה שהציק לו בילדותו...לאחר דממה מוחלטת צ'אק החליט לשלוח לעבר גנגר חיוך רחב,..אבל גנגר נראה כועס,
הוא התקרב אל צ'אק ותקף אותו בדחיפה....מאז,צ'אק שנא פוקימוני רוח עוד יותר מקודם...
עיר התחלתית:הארטום
שותף:כן (מתי אני מקבל אותו?)
פוקימון התחלתי:פיפלאפ
ציוד:ציוד מחנאות,אינסוף אוכל לפוקימונים/בני אדם,אינסוף פוקדורים,טלפון,פוקדקס וגלאי רוחות.
פוקימונים שארצה לתפוס:אני חובב פוקימוני אש ומים,אבל בסך הכל אני אוהב את כולם...אם אפשר פוקימון מסוים אז טפיג...
הצלחות:לא לגעת.
הערות/הארות/מרשמלו:מרשמלו ורוד...הכי טעים!
-
[COLOR=black]אתם מחפשים את היציאה לכיוון מרכז הפוקימונים,אך מתחילה לה סופת שלג ואתם לא רואים את הדרך.[/COLOR]
[COLOR=black]כל משפחת הסווינאב הולכת מן המקום,חוץ מסווינאב קטן שהולך לכיוונכם,"סווי סווינאב!" הוא קורא לכם.[/COLOR]
[COLOR=black]סווינאב רץ בשלג וטרטוויג רץ אחריו במהירות ואתה רץ אחרי שניהם,כעבור כדקה הוא מוביל אתכם לפתח של מערה שנמצאת בתוך הר,על השלט רשום "הר קורונט",סווינאב קופץ בשמחה,ונראה שהוא מחבב אותך.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]בפעמים הבאות יותר מושקע..וכשאתה מדבר תעשה " ,ככה זה יותר נוח ומובן לקריאה.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]~~[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"הא דרייק! שלום זה אני פרופסור רוואן,זה שנתן לך את צ'יצ'אר הקטן,זוכר אותי?" הוא שואל ואתה עונה לו שכן.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]"צוות פלטינה? נדמה לי שכבר אי אפשר לשלוח עוד..אה לא! דווקא יש 2 מקומות,בסדר,תצטרך להגיע לעיר פאסטוריה,שם תחכה לך ורונה..אני חייב לנתק..להתראות.." הוא אומר ומנתק את הטלפון.[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]אתה רואה שצ'ימצ'אר קופץ ורוצה כבר ללכת לבחוץ.[/COLOR]
[B][COLOR=purple]אלמוג;[/COLOR][/B]
[COLOR=purple]מירה עונה לך "כן..אני מאמינה לך..ואני מהעיר פלוארומה..טוב בוא נתחיל! צא קדברה!" וזורקת פוכדור שמנצנץ במערה,מהפוכדור יוצא [IMG]http://img.pokemondb.net/sprites/black-white/normal/kadabra.png[/IMG] די גדול שאומר "קדב קדברה!" בקול מוזר.[/COLOR]
[COLOR=purple]הוא רואה את מירה והיא רצה אליו "אתה בסדר? טוב בוא ננצח אותם בקרב פוקימונים! בסדר קדבר'י שלי?" וקדברה מהנהן ומתכונן לקרב.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם מתקדמים לעיר ג'ובילייף,ואתם רואים שהרבה ילדים נכנסים למן בניין גדול וחום שעומד בפתח העיר.[/COLOR]
[COLOR=red]בי מזכירה "חכה! קודם נלך למרכז הפוקימונים!" ואתם הולכים לשם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם נכנסים והאחות ג'ואי מרפאה לכם את הפוקימונים ואומרת לכם "הנה,הפוקימונים שלכם בריאים,עכשיו לכו לבית הספר שלא תפספסו את השיעור!" [/COLOR]
[COLOR=red]בי רצה לכיוון בית הספר וגם אתה,אתם נכנסים ורואים את המנהלת שרי [IMG]http://www.poke-amph.com/black-white/sprites/trainers/nurse.png[/IMG] ובכיתה יושבים הרבה ילדים [IMG]http://www.poke-amph.com/black-white/sprites/trainers/school-kid-female.png[/IMG][IMG]http://www.poke-amph.com/black-white/sprites/trainers/school-kid-male.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/61.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=red]היא אומרת לכם "בואו הצטרפו.." ואתם מתיישבים,"נתחיל בעבודה קלה ואחרי זה קרב..השאלה הראשונה היא,אילו סוגי מתקפות חזקים על הסוג מתכת?" [/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מוציא פרי ורוצה לתת אותו לסודוודו,אך סודוודו לא זז ורק מזיז את ראשו כאילו היה עץ.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל על השאר ורואה את 3 ג'יודוד שמתגלגלים שוב,2 ארון שמבריקים באור השמש,ואת שורת הנוספאס על ההר.[/COLOR]
[COLOR=blue]לפתע אתה רואה את צ'רן הולך לכיוונך ואומר "חבל..מצאתי אוניקס שם אבל לא הצלחתי לתפוס אותו..טוב הלכתי אל ליזי.." והוא מתקדם לעבר בניין הסאפרי.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה נשאר באזור ההר לבד,ביחד עם הסודוודו שעומד ומביט למרחק.[/COLOR]
[COLOR=blue]אתה מסתכל ורואה שנשארו לך 2 דקות להיות בסאפרי![/COLOR]
[COLOR=darkslategray][B]צ'אק ג'קסון-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkslategray]רקע מעולה! רשום~תגיב להתחלה.[/COLOR]
-
[QUOTE=The Kodak:);1087730][CENTER][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=black][U][COLOR=blue][B]קיוגר! [/B][/COLOR][B][COLOR=red]V[/COLOR][COLOR=blue]S[/COLOR] [COLOR=red]גראודון![/COLOR] [COLOR=green]V[/COLOR][COLOR=red]S[/COLOR][COLOR=green]ריקואזה![/COLOR][/B][/U][/COLOR][/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red]אתם מתקדמים לעיר ג'ובילייף,ואתם רואים שהרבה ילדים נכנסים למן בניין גדול וחום שעומד בפתח העיר.[/COLOR]
[COLOR=red]בי מזכירה "חכה! קודם נלך למרכז הפוקימונים!" ואתם הולכים לשם.[/COLOR]
[COLOR=red]אתם נכנסים והאחות ג'ואי מרפאה לכם את הפוקימונים ואומרת לכם "הנה,הפוקימונים שלכם בריאים,עכשיו לכו לבית הספר שלא תפספסו את השיעור!" [/COLOR]
[COLOR=red]בי רצה לכיוון בית הספר וגם אתה,אתם נכנסים ורואים את המנהלת שרי [IMG]http://www.poke-amph.com/black-white/sprites/trainers/nurse.png[/IMG] ובכיתה יושבים הרבה ילדים [IMG]http://www.poke-amph.com/black-white/sprites/trainers/school-kid-female.png[/IMG][IMG]http://www.poke-amph.com/black-white/sprites/trainers/school-kid-male.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/61.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/60.png[/IMG].[/COLOR]
[COLOR=red]היא אומרת לכם "בואו הצטרפו.." ואתם מתיישבים,"נתחיל בעבודה קלה ואחרי זה קרב..השאלה הראשונה היא,אילו סוגי מתקפות חזקים על הסוג מתכת?" [/COLOR]
ה.[/COLOR][/QUOTE]
אני מצביע ואומר למנהלת " זה קל סוג אש חזק על סוג מתכת "
-
[QUOTE=The Kodak
[SIZE=4][COLOR=royalblue][U][B]התחלה[/B][/U][/COLOR][/SIZE]
[B][COLOR=royalblue][spoiler][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]יום בהיר אחד,אתם קמים לקולי הצ'ינגלינג באזור,הפוקימון שלכם מנער אתכם וקורא לכם להתחיל יום חדש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתם קמים ומתארגנים,אתם יורדים ללמטה והפוקימון שלכם אוכל אוכל לפוקימונים ואתם אוכל רגיל,אתם והפוקימון שלכם הולכים לראות טלוויזיה,שלפתע אתם רואים מספר טלפון על דף נייר,עליו רשום:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אתם בהתחלה לא ממש מבינים מה זה הפתק הזה,שלפתע אתם נזכרים באותו תשדיר של "סינו עכשיו" שראיתם בצעירותכם.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]מה תעשו?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue][/spoiler][/COLOR][/B][/QUOTE]
לדקה אני אעלה זכרונות מהיום הזה וההבטחה שלי לעצמי,ולאחר מכן אתקשר למספר,ואבקש להצטרף לצוות...