-
[quote]אד
צ'ארמנדר מסתובב ומנחית את הזנב שלו על נידורן. נידורן נפגעת, ומגיבה ושורטת את צ'ארמנדר.[/quote]
הנחתת זנב זו המתקפה שצ'ארמנדר תקף איתה..
-----------------------------------------------------------
"תשתמש בשריטה ואז בהנחתת הזנב!תנסה הפעם שהאש תפגע בה!" אומר ל'צארמנדר בבטחון.
-
סלחו לי על העדר התגובות, אך בזמן שלא הגבתי היה לי מבחן באוניברסיטה, וקצת שיפוצים בבית שהפריעו.
דניס
אכן.
--
אתה משלם במטבע כסף, וכעבור זמן מה חוזרת המלצרית עם האוכל שלך ועודף של חמש מטבעות ארד.
דוד
אתה עובר מרחוב לרחוב גדול יותר עד שאתה מגיע לכיכר העיר. אתה מסתכל היטב על השלטים ואתה מוצא את הכיוונים שחיפשת.
לי
"איפום, מכת זנב!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת שפוגעת באיפום המתקרב ומכה עם זנבו במגבי. מגבי נראה ממש עייף.
אד
נכון, ו..?
--
צ'ארמנדר תוקף ושורט כמה פעמים את נידורן. נידורן נושכת את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מגיב ומכה עם הזנב שלו בנידורן. ניודןר נפגעת, אך בורחת לפני שהאש על זנבו של צ'ארמנדר מגיעה אליה. היא לאחר מכן דוחפת את צ'ארמנדר.
-
[quote]אד
נכון, ו..?
--
צ'ארמנדר תוקף ושורט כמה פעמים את נידורן. נידורן נושכת את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מגיב ומכה עם הזנב שלו בנידורן. ניודןר נפגעת, אך בורחת לפני שהאש על זנבו של צ'ארמנדר מגיעה אליה. היא לאחר מכן דוחפת את צ'ארמנדר.[/quote]
"תשתמש בהנחתת זנב שוב ולאחר מכן בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר.
-
[quote=LordAbizi;1162395]דניס
אכן.
--
אתה משלם במטבע כסף, וכעבור זמן מה חוזרת המלצרית עם האוכל שלך ועודף של חמש מטבעות ארד.[/quote]
אוכל את האוכל בתאבון ואגיד לה "תודה רבה, האוכל טעים מאוד".
-
אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו ופוגע בנידורן. ונידורן שורטת את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט בתגובה את נידורן, והיא דוחפת אותו. נידורן מתחילה להתעייף.
דניס
טוב אין שום ערובה שהיא עדיין שם...
--
אתה סיימת לאכול את הואכל בהצלחה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1162395]
לי
"איפום, מכת זנב!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת שפוגעת באיפום המתקרב ומכה עם זנבו במגבי. מגבי נראה ממש עייף.
[/QUOTE]
אני אומר למבגי" נסה להחזיק מעמד עד סוף הקרב.שלח גחלת חזק על איפום ונסה שאולי תהיה לי כויה מזה"
-
[quote=LordAbizi;1171429]דניס
טוב אין שום ערובה שהיא עדיין שם...
--
אתה סיימת לאכול את הואכל בהצלחה.[/quote]
אלך לנמל של העיר
-
לי
"איפום, תקוף בדחיפה!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל איפום ופוגע בו, איפום רץ אל מגבי ודוחף אותו.
דניס
אתה יוצא מהפונדק אל העיר שכבר חשוכה מהעדר תאורה. איכשהו אתה עושה את דרכך לנמל, שעכשיו שומם ואין בו בערך אף אחד.
-
[quote=LordAbizi;1175220]דניס
אתה יוצא מהפונדק אל העיר שכבר חשוכה מהעדר תאורה. איכשהו אתה עושה את דרכך לנמל, שעכשיו שומם ואין בו בערך אף אחד.[/quote]
אחפש מקום ללון בו ללילה הקרוב באכזבה מהנמל.
-
[QUOTE=LordAbizi;1175220]לי
"איפום, תקוף בדחיפה!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת אל איפום ופוגע בו, איפום רץ אל מגבי ודוחף אותו.
.[/QUOTE]
אני אומר למגבי, תשמש בנגיחה על איפום.תנגח בו פשוט עם הראש שלך בחוזקה.לאחר מכן שלח גחלת לבר איפום שתגמר אותו"
-
דניס
לצורך מטרה זו, עומד לרשותך הפונדק שהיית בו קודם, או אכסניה. (שהרי ישנים בפונדק או אכסניה, ומכיוון שאינני מבדיל ביניהם אז שוב יש רק פונדק אחד ויחיד ואכסנייה אחת ויחידה.)
לי
"איפום, מכת זנב ולאחר מכן שריטות!" אומר המאמן. מגבי רץ לכיוון איפום ונוגח בו. מגבי מסתובב ומנחית מכה עם הזנב שלו על מגבי. מגבי דוחף את איפום. איפום שורט את מגבי. מגבי לפתע כורע על רגל אחת, וזה נראה כאילו יהיה לו קשה להלחם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1178734]
לי
"איפום, מכת זנב ולאחר מכן שריטות!" אומר המאמן. מגבי רץ לכיוון איפום ונוגח בו. מגבי מסתובב ומנחית מכה עם הזנב שלו על מגבי. מגבי דוחף את איפום. איפום שורט את מגבי. מגבי לפתע כורע על רגל אחת, וזה נראה כאילו יהיה לו קשה להלחם.[/QUOTE]
אני אומר למגבי" תנסה לאגור כוחות ולגמור את איפום בגחלת החזקה שלך"
-
[quote=LordAbizi;1178734]דניס
לצורך מטרה זו, עומד לרשותך הפונדק שהיית בו קודם, או אכסניה. (שהרי ישנים בפונדק או אכסניה, ומכיוון שאינני מבדיל ביניהם אז שוב יש רק פונדק אחד ויחיד ואכסנייה אחת ויחידה.)[/quote]
אכנס שוב לפונדק, ואגש למישהו שעובד שם "יש מקום פנוי שאוכל ללון בו הלילה אצלכם?"
-
[quote]אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו ופוגע בנידורן. ונידורן שורטת את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט בתגובה את נידורן, והיא דוחפת אותו. נידורן מתחילה להתעייף.[/quote]
"אוקיי-תשתמש בשריטה עכשיו!" אומר לצ'ארמנדר.
-
לי
"איפום, תן לו כמה אגרופים!" אומר המאמן. מגבי מנסה להשתמש בגחלת, אך הוא מוציא רק פיסות אש קטנות שמתפזרות די מהר מהעדר כח. בינתיים איפום מגיע ומכה במגבי.
דניס
"כן. המחיר הבסיסי לחדר הוא 2 ארד ללילה. זה אם אתה משתמש בחדר שיש בו רק מיטה וזהו." אומר לך העובד שאיתו אתה מדבר.
אד
צ'ארמנדר שורט את נידורן, ונידורן נושכת את צ'ארמנדר.
-
[quote=LordAbizi;1180750]דניס
"כן. המחיר הבסיסי לחדר הוא 2 ארד ללילה. זה אם אתה משתמש בחדר שיש בו רק מיטה וזהו." אומר לך העובד שאיתו אתה מדבר.
[/quote]
"טוב" אשלוף 2 מטבעות ברונזה ואגיש לו אותם
-
[quote]אד
צ'ארמנדר שורט את נידורן, ונידורן נושכת את צ'ארמנדר.[/quote]
"אוקיי צ'ארמנדר-תגמור אותה בכך שתשתמש בהנחטת זנב!" אומר לצ'ארמנדר בבטחון כיוון שאני יודע שהיא תתעלף ואז אלכוד אותה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1180750]לי
"איפום, תן לו כמה אגרופים!" אומר המאמן. מגבי מנסה להשתמש בגחלת, אך הוא מוציא רק פיסות אש קטנות שמתפזרות די מהר מהעדר כח. בינתיים איפום מגיע ומכה במגבי.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי" תשמש באגרוף אש ובנגיחה על איפום"
-
דניס
הוא לוקח את הכסף.
"בסדר." הוא אומר ומוביל אותך לכיוון החדר.
אד
כידוע, אתה קובע באיזה שלב אתה רוצה לסיים את הקרב. יש רמזים שלי שעוזרים להבין.
--
צ'ארמנדר רץ אל נידורן ומכה בה עם זנבו. נידורן בתגובה נושכת את צ'ארמנדר. נידורן נראית ממש עייפה.
לי
"איפום, תן לו מכה עם הזנב ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לתת אגרוף אש, אך כמקודם הוא לא מצליח, מה גם שהאגרוף הזה יוצא מאוד חלש. איפום נותן מכה עם הזנב למגבי. מגבי מנסה לנגוח באיפום אך איפום בורח ודוחף את מגבי. "בן אדם, לא נראה לך שאתה מתעלל בפוקימון שלך יותר מדי?" שואל אותך המאמן.
-
[quote=LordAbizi;1183826]דניס
הוא לוקח את הכסף.
"בסדר." הוא אומר ומוביל אותך לכיוון החדר.
[/quote]
אכנס לחדר ואלך לישון
-
[quote]אד
כידוע, אתה קובע באיזה שלב אתה רוצה לסיים את הקרב. יש רמזים שלי שעוזרים להבין.
--
צ'ארמנדר רץ אל נידורן ומכה בה עם זנבו. נידורן בתגובה נושכת את צ'ארמנדר. נידורן נראית ממש עייפה.[/quote]
"צ'ארמנדר-תתקוף את נידורן בהנחטת זנב!" אומר לצ'ארמנדר ובזמן שהוא תוקף, אבוא מאחורי הנידורן ואלכוד אותה עם הפוקירשת.
-
[QUOTE=LordAbizi;1183826]
לי
"איפום, תן לו מכה עם הזנב ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לתת אגרוף אש, אך כמקודם הוא לא מצליח, מה גם שהאגרוף הזה יוצא מאוד חלש. איפום נותן מכה עם הזנב למגבי. מגבי מנסה לנגוח באיפום אך איפום בורח ודוחף את מגבי. "בן אדם, לא נראה לך שאתה מתעלל בפוקימון שלך יותר מדי?" שואל אותך המאמן.[/QUOTE]
אני אומר למאמן" לא אכפת לי,. אני אומר למבי" תרכז את כול כוח האש שלך בגופך ואז תפלוט את כול כוח האש במתקפת הגחלת הכי חזקה שלך גמור את איפום"
-
דניס
אתה עוקב אחרי האיש לחדר, נכנס אליו, והולך לישון. אתה מתעורר ביום המחרת, יום שני, כשהשמש כבר זרחה אם כי היא נמצאת די עוד נמוך משהו.
אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו את נידורן, ולאחר מכן אתה מופיע מאחורי נידורן, פורש את הפוקרשת ועוטף אותה בה. נידורן מנסה להתנגד, אך ללא הועיל. היא נלכדה. יעודכן מיד.
לי
"איפום, תקפוץ מעלה ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לשגר מתקפת אש, אך הוא אינו מצליח כלל עקב העייפות, ואיפום מכה בו בחזקה. מגבי מתמוטט.
-
[QUOTE=LordAbizi;1189055]
לי
"איפום, תקפוץ מעלה ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לשגר מתקפת אש, אך הוא אינו מצליח כלל עקב העייפות, ואיפום מכה בו בחזקה. מגבי מתמוטט.[/QUOTE]
אני מחזיר את מגבי לפוכדור שלו ואז הולך למקום שבו אוכל לרפא את מגבי שלי
-
[QUOTE=LordAbizi;1189055]דניס
אתה עוקב אחרי האיש לחדר, נכנס אליו, והולך לישון. אתה מתעורר ביום המחרת, יום שני, כשהשמש כבר זרחה אם כי היא נמצאת די עוד נמוך משהו.
אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו את נידורן, ולאחר מכן אתה מופיע מאחורי נידורן, פורש את הפוקרשת ועוטף אותה בה. נידורן מנסה להתנגד, אך ללא הועיל. היא נלכדה. יעודכן מיד.
לי
"איפום, תקפוץ מעלה ודחיפה!" אומר המאמן. מגבי מנסה לשגר מתקפת אש, אך הוא אינו מצליח כלל עקב העייפות, ואיפום מכה בו בחזקה. מגבי מתמוטט.[/QUOTE]
אצא מן החדר ואחזיר את המפתח, אשאל לאן אוכל ללכת או שאבדוק במפה (אם יש לי)
-
[quote]אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו את נידורן, ולאחר מכן אתה מופיע מאחורי נידורן, פורש את הפוקרשת ועוטף אותה בה. נידורן מנסה להתנגד, אך ללא הועיל. היא נלכדה. יעודכן מיד.[/quote]
"יופי!לכדתי נידורן!" אומר לעצמי בשמחה ואלך עם צ'ארמנדר אל העיר הבאה.
-
נעלם לשבוע עד ה-18/08.
לי
אין לך פוכדור, יש לך פוקרשת.
--
אתה עוטף חזרה את מגבי, והולך לכישופייה, שמה אפשר לרפא פוקימונים, אך לפי הידוע בהודעה מספר שלוש, אין להכנס לכישופייה לבד (כלומר כדי להכנס יש לחכות שמישהו יבוא פנימה, או לדפוק קודם בדלת). חוץ מזה שעכשיו כבר די חשוך.
דניס
המפה שבעמוד הראשון ידועה לכם.
אד
אתם מתנגדים הלאה, וכעבור זמן מה אתה מגיע לעיר ורידיוס-אנטום. הרחובות מתחילים להתרוקן, מכיוון שכבר קרוב מאוד לחושך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1194130]נעלם לשבוע עד ה-18/08.
לי
אין לך פוכדור, יש לך פוקרשת.
--
אתה עוטף חזרה את מגבי, והולך לכישופייה, שמה אפשר לרפא פוקימונים, אך לפי הידוע בהודעה מספר שלוש, אין להכנס לכישופייה לבד (כלומר כדי להכנס יש לחכות שמישהו יבוא פנימה, או לדפוק קודם בדלת). חוץ מזה שעכשיו כבר די חשוך.
.[/QUOTE]
אני אחפש לי מקום שאפשר לישון בו
-
[quote]אד
אתם מתנגדים הלאה, וכעבור זמן מה אתה מגיע לעיר ורידיוס-אנטום. הרחובות מתחילים להתרוקן, מכיוון שכבר קרוב מאוד לחושך.[/quote]
"הממ..מעניין אם יש פה מקום לינה.." אומר לעצמי ואלך בינתיים על הכישופייה ואשאל לליווי על מנת לרפא את הפוקימונים שלי.
-
לי
אתה מחפש ומוצא פונדק בעיר.
אד
אתה הולך למרכז העיר ושם מסתכל על השלטים ומוצא את השלט של כישופייה. אתה מוצא אליה ודופק בדלת. מכשף שואל אותך לשם מה באת. אתה עונה לו שבאת לרפא את הפוקימונים שלך. (ככה אני פרשתי את "שואל לליווי..." בתגובה שלך). הוא מוביל אותך אל אחד מהכשפים.
"לרפא פוקימון זה מטבע ארד אחד," הוא אומר. "תראה לי את הפוקימונים שאתה רוצה לרפא אותם קודם."
-
[QUOTE=LordAbizi;1203196]לי
אתה מחפש ומוצא פונדק בעיר.
[/QUOTE]
אני נכנס אליו ואז אומר לבעל המקום" אפשר חדר לישון בו הלילה ?"
-
[quote]אד
אתה הולך למרכז העיר ושם מסתכל על השלטים ומוצא את השלט של כישופייה. אתה מוצא אליה ודופק בדלת. מכשף שואל אותך לשם מה באת. אתה עונה לו שבאת לרפא את הפוקימונים שלך. (ככה אני פרשתי את "שואל לליווי..." בתגובה שלך). הוא מוביל אותך אל אחד מהכשפים.
"לרפא פוקימון זה מטבע ארד אחד," הוא אומר. "תראה לי את הפוקימונים שאתה רוצה לרפא אותם קודם."[/quote]
"אוקיי, צאו צ'ארמנדר ונידורן!" אומר ואוציא את צ'ארמנדר ונידורן מהפוקירשת.
-
לי
"כן, יש לנו חדרים. חדר פשוט שמכיל רק מיטה יעלה שתי מטבעות ארד ללילה." הוא אומר.
אד
"הם אינם פצועים, הם בסך הכל עייפים מקרב. אין טעם כל כך לרפא אותם. הם בסך הכל צריכים לנוח והם יחזרו למלוא הכוח שלהם. אם אתה נלחם יותר מדי עם פוקימון מסויים ואינך נותן לו לנוח כמות זמן מספקת, הסיכוי שהוא יפצע באמת גדל, ואז הוא כבר נצטרך לרפא אותו. הייתי יכול לא לאמר לך את זה ולבקש ממך כסף עבור ריפוי, אבל מיו בורא-כל לא יראה זאת בעין יפה." הוא אומר לך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1207922]לי
"כן, יש לנו חדרים. חדר פשוט שמכיל רק מיטה יעלה שתי מטבעות ארד ללילה." הוא אומר.
א[/QUOTE]
אני אומר לו" אז אקח חדר פשוט"
-
[quote]אד
"הם אינם פצועים, הם בסך הכל עייפים מקרב. אין טעם כל כך לרפא אותם. הם בסך הכל צריכים לנוח והם יחזרו למלוא הכוח שלהם. אם אתה נלחם יותר מדי עם פוקימון מסויים ואינך נותן לו לנוח כמות זמן מספקת, הסיכוי שהוא יפצע באמת גדל, ואז הוא כבר נצטרך לרפא אותו. הייתי יכול לא לאמר לך את זה ולבקש ממך כסף עבור ריפוי, אבל מיו בורא-כל לא יראה זאת בעין יפה." הוא אומר לך.[/quote]
"טוב תודה רבה!" אומר למכשף ואצא איתו ממרכז הפוקימונים.לאחר מכן אסתובב בעיר קצת ואלך לעיר הבאה.
-
לי
"בסדר גמור." הוא אומר. אתה משלם לו 2 מטבעות ארד, והוא מוביל אותך לאחד החדרים הפנויים.
אד
אני מודע לזה שייתכן והמידע הזה נשכח עקב הזמן הארוך שעבור בין התגובות, אבל כעת כבר די חשוך. האם ברצונך להמשיך בתכנית? (אגב, אין דבר כזה מרכז פוקימונים)
-
[QUOTE=LordAbizi;1211477]לי
"בסדר גמור." הוא אומר. אתה משלם לו 2 מטבעות ארד, והוא מוביל אותך לאחד החדרים הפנויים.
)[/QUOTE]
אני נכנס לחדר, והולך לישון
-
[quote]אד
אני מודע לזה שייתכן והמידע הזה נשכח עקב הזמן הארוך שעבור בין התגובות, אבל כעת כבר די חשוך. האם ברצונך להמשיך בתכנית? (אגב, אין דבר כזה מרכז פוקימונים)[/quote]
אני רוצה לפרוש.
מצטער אבל אני לא ממש מתחבר למשחק...
-
לי
אתה נכנס לחדר והולך לישון. אתה מתעורר ביום המחרת (הלא הוא היום שני) בשעת בוקר מוקדמת, כשהשמש עוד די נמוכה.
אד
קרנף מכונף נופל עליך ואתה מת.