-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 12:49 PM
[b] [b]קאי דום[/b]
אתה מנסה להשתחרר אך זה לא מצליח לך. כל תזוזה שלך רק גורמת לך לסבול יותר.
"כדאי לך להרגע, אין דרך להשתחרר...וגם אם יש...מאוחר מדי" התקרב אליך מדען אחד ועל פניו היה חיוך זדוני ומרגיז למדי. הוא שיחרר אותך והתקין מולך מראה קטנה.
כשהסתכלת במראה...לא ראית שינוי או הבדל. היית אותו נער גבוהה ושרירי...אותו סגנון שיער ואותם הפנים. רק...לא היית לבוש...היה עליך רק תחתון שחור שמכסה את איברך. [/b][/quote]
לול XD
--
"תנו לי את הבגדים שלי, מגעיל אותי להסתובב ככה ליד מכוערים כמוכם" אני אומר באקראיות למי שלידי ובועט במראה בתקווה שהיא תשבר לרסיסים.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 02:59 PM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"אולי זה קצת מוזר או דבילי, אבל אני מרגישה קרבה אליך...כאילו אני מכירה אותך שנים" אמרה זואי וחייכה חיוך קטן ומתוק. מה שגרם לך להסמיק מעט. "אתה שולט בכח שלך? או שלפעמים אתה מגלה תופעות לוואי כלשהן?" שאלה אותך זואי בפתאומיות.
[/b][/quote]
"גם אני אלייך" אני אומר וממשיך "ולפעמים אני מקפיא מים או נוזלים אחרים בלי להרגיש"
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
"לא. אני עברתי דברים אחרים" ענה הנער ותפס את ידך השמאלית והגדולה. "אתה בא איתי" אמר הנער והחל למשוך אותך.
[b]טורי מקליין[/b]
את רצה במהירות אל הפתח ולבסוף את יוצאת מן הבסיס...היישר אל נקודת המפגש שלך ושל הקבוצה. את רואה את מייק עולה על הג'יפ שלו ואחריו אלברט על האופנוע שלו, מאחוריו יושב הנער אשר כבול באזיקי מתכת כבדים.
[b]קאי דום[/b]
"הנה, אתה לא מבין כמה שאתה מגעיל אותנו כבר" התקרב אליך המדען הראשי וזרק לך שקית קרטון שבתוכה הבגדים שלך...שרשראות וכל השייך לך. כמו-כן, המראה נשברה ורסיסי זכוכית מפוזרים בכל המעבדה.
...
אתה לבוש.
[b]ג'ון הארדי[/b]
"קורה...גם לי בהתחלה היו קשיים עם הכוחות שלי", "עכשיו הכל בסדר" אמרה זואי וחייכה חיוך מתוק, חיוך אשר הדליק אותך מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 09:40 PM
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
את רצה במהירות אל הפתח ולבסוף את יוצאת מן הבסיס...היישר אל נקודת המפגש שלך ושל הקבוצה. את רואה את מייק עולה על הג'יפ שלו ואחריו אלברט על האופנוע שלו, מאחוריו יושב הנער אשר כבול באזיקי מתכת כבדים.
[/b][/quote]
אני אעלה במהירות על האופנוע. בזמן שאני מגבירה מהירות לעבר אלברט, אני אשלוף את טפרי ביד הימנית.
אני אתקרב אל אלברט במהירות גדולה,
ואחתוך אותו [u]קצת[/u] בצד.
אני אלך לעבר מייק
-
[b]טורי מקליין[/b]
נראה שלאלברט כלל וכלל לא אכפת ממך...הוא שמח וחיוכו הזדוני לא יורד. מייק מתעלם ממך.
לפתע הוא מגביר מהירות ומתפרץ קדימה...משאיר אחריו פסי אש אשר מתאדים כעבור מספר שניות מעטות.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 10:12 PM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
נראה שלאלברט כלל וכלל לא אכפת ממך...הוא שמח וחיוכו הזדוני לא יורד. מייק מתעלם ממך.
לפתע הוא מגביר מהירות ומתפרץ קדימה...משאיר אחריו פסי אש אשר מתאדים כעבור מספר שניות מעטות. [/b][/quote]
"עצבנתי מישהו." אני אומרת בהרמת כתפיים [ ^^" ]
אני אנסה להגביר מהירות ולתת דחיפה קלה עם הרגל O:
לא דווקא כדי להתקרב למייק- כדי להתרחק מאלברט
-
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"קורה...גם לי בהתחלה היו קשיים עם הכוחות שלי", "עכשיו הכל בסדר" אמרה זואי וחייכה חיוך מתוק, חיוך אשר הדליק אותך מאוד. [/b][/quote]
"באמת?כמו מה למשל?" אני שואל ומחבק אותה יותר חזק
-
[b]טורי מקליין[/b]
בזמן שאת נוסעת את שמה לב לכפתור קטן ומזערי בצד הימני שלך. את לוחצת עליו ללא היסוס ולפתע מהירות האופנוע נכפלת. "הולי שיט! היא טסה על 360 קמ"ש!" נדהם הנער שישב מאחורי אלברט.
את עקפת את מייק, היית ראשונה ומאחוריך מייק. נראה שמייק מתעלם ממך...בשבילו את לא קיימת.
...
לבסוף אתם הגעתם חזרה אל האחוזה הגדולה. "אני אלך אל הפרופסור בשביל להביא לו את האפס הזה...אתם יכולים ללכת לשחק בינתיים בבובות" אמר אלברט לך ולמייק והלך אל הפרופסור...ומחזיק בידו הימנית את הנער.
[b]ג'ון הארדי[/b]
"בהתחלה לא ידעתי שאני יכולה להשטלת על גופים אחרים...היו תופעות שהייתי נתקעת באיזה גוף של חיה, היו תופעות שהייתי תקועה בגוף של עצמי ונעלמו לי הכוחות...היו הרבה מקרים" השיבה זואי וחייכה.
לפתע פיצוץ חזק הופיע מולכם...דבר אשר העיף את שניכם הצידה. מן העשן יצאה דמות הלבושה בשחור, שיער שחור וקצר אשר מורם עם ג'ל ועגיל קטן בגבה.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 14 2008, 01:08 AM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"בהתחלה לא ידעתי שאני יכולה להשטלת על גופים אחרים...היו תופעות שהייתי נתקעת באיזה גוף של חיה, היו תופעות שהייתי תקועה בגוף של עצמי ונעלמו לי הכוחות...היו הרבה מקרים" השיבה זואי וחייכה.
לפתע פיצוץ חזק הופיע מולכם...דבר אשר העיף את שניכם הצידה. מן העשן יצאה דמות הלבושה בשחור, שיער שחור וקצר אשר מורם עם ג'ל ועגיל קטן בגבה. [/b][/quote]
"מי אתה?!" אני צועק ומכין גבישי קרח ביד
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 14 2008, 01:08 AM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
בזמן שאת נוסעת את שמה לב לכפתור קטן ומזערי בצד הימני שלך. את לוחצת עליו ללא היסוס ולפתע מהירות האופנוע נכפלת. "הולי שיט! היא טסה על 360 קמ"ש!" נדהם הנער שישב מאחורי אלברט.
את עקפת את מייק, היית ראשונה ומאחוריך מייק. נראה שמייק מתעלם ממך...בשבילו את לא קיימת.
...
לבסוף אתם הגעתם חזרה אל האחוזה הגדולה. "אני אלך אל הפרופסור בשביל להביא לו את האפס הזה...אתם יכולים ללכת לשחק בינתיים בבובות" אמר אלברט לך ולמייק והלך אל הפרופסור...ומחזיק בידו הימנית את הנער. [/b][/quote]
אני שבה אל החדר שלי ונשכבת על המיטה.
'נו כבר... תתרכזי תתרכזי'
-------------------
זה מה שלוגאן עשה בקומיקס כדאי לגרום לאמה פרוסט להתקשר אליו לטלפון
------------------
אני מנסה ממש להתרכז בילדה קודם שראיתי שעצרה אותי מלתקוע סכין במוח.
אם זה לא יצליח:
אני אשלוף את הטפרים ואשים אותם ליד המוח שלי, ומתכוננת לקחת תנופה.
" אתה שומעת אותי?"
-
[b]ג'ון הארדי[/b]
"מה תעשה עם השלגון הקטן שלך? תרביץ לי?" אמר הנער המסטורי והחל לצחוק כמו מטורף.
[b]טורי מקליין[/b]
את מניפה את הטפרים שלך אך לפתע את מרגישה שיתוק, את לא מצליחה להזיז את ידיך בכלל. זה אלברט, הוא עומד ועם ידו השמאלית מחזיק את ידיך בעזרת כח מגנטי. "הפרופסור מוסר לך ולמייק 'תודה', זה הכל" אמר אלברט ושחרר אותך מאחיזתו.
-
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
"לא. אני עברתי דברים אחרים" ענה הנער ותפס את ידך השמאלית והגדולה. "אתה בא איתי" אמר הנער והחל למשוך אותך. [/b][/quote]
"לא נראה לי"אני אומר ומנסה לתפוס ביד ימין אותו בגוף ומנסה לזרוק אותו רחוק ממני
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 08:40 PM
[b] [b]קאי דום[/b]
"הנה, אתה לא מבין כמה שאתה מגעיל אותנו כבר" התקרב אליך המדען הראשי וזרק לך שקית קרטון שבתוכה הבגדים שלך...שרשראות וכל השייך לך. כמו-כן, המראה נשברה ורסיסי זכוכית מפוזרים בכל המעבדה.
...
אתה לבוש. [/b][/quote]
אני מתחיל לצעוד אל היציאה בעודי מתנגש 'בכוונה' בכולם.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 14 2008, 02:13 AM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"מה תעשה עם השלגון הקטן שלך? תרביץ לי?" אמר הנער המסטורי והחל לצחוק כמו מטורף.
[/b][/quote]
"לא" אני אומר
"אבל נראה אם זה ישנה לך משהו" אני אומר ומנסה להקפיא את הענר כמו שעשיתי עם הבקבוקים
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
אתה מצליך להשליך אותו לגובה אך כעבור מספר שניות נראה שהוא יודע לעוף. הוא עומד על שתי רגליו באוויר.
"נכון מגניב?" התחיל הנער לצחוק ופגע בך עם זרם אוויר נוסף.
[b]קאי דום[/b]
"תזהר חתיכת ^%&*@#" צעקו לעברך מספר מדענים אשר הרסת להם ניסיויים ועוד כל מיני דברים לא מובנים. לפתע מאחוריך רץ מדען אחד עם סכין מטבח מופנה אל גבך.
אתה קפאת במקום ולא העזת להתגונן. לפתע כסא קטן ומתכתי נדבק אל גבך ובכך הציל אותך מדקירה. לאחר-מכן הכסא נפל על רגלו של המדען...מה שגרם לו לעזוב אתוך בקריאת כאב.
[b]ג'ון הארדי[/b]
אתה לא מספיק אפילו להוציא קור מן הידיים שלך. אתה מרגיש שיתוק בכל הגוף.
"מופתע? לא נורא...בקרוב זה לא יהיה לך ממש אכפת" אמר הנער ועם תזוזה מזערית עם ידו השמאלית הרים אותך באוויר. "אם עד היום לא האמנת בקסמים ועל-חושי...אז אני ממש מרחם עליך" אמר הנער בקול עמוק ועם תזוזה נוספת של היד הוא העיף אותך אל עץ ישן וגדול. נפגעת חזק בידך הימנית.
"אתה מדמם! אני אעזור לך!" צעקה לעברך זואי והחלה לרוץ אל שדה הקרב.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 14 2008, 11:09 AM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
אתה לא מספיק אפילו להוציא קור מן הידיים שלך. אתה מרגיש שיתוק בכל הגוף.
"מופתע? לא נורא...בקרוב זה לא יהיה לך ממש אכפת" אמר הנער ועם תזוזה מזערית עם ידו השמאלית הרים אותך באוויר. "אם עד היום לא האמנת בקסמים ועל-חושי...אז אני ממש מרחם עליך" אמר הנער בקול עמוק ועם תזוזה נוספת של היד הוא העיף אותך אל עץ ישן וגדול. נפגעת חזק בידך הימנית.
"אתה מדמם! אני אעזור לך!" צעקה לעברך זואי והחלה לרוץ אל שדה הקרב. [/b][/quote]
"אני בסדר" אני אומר "את מכירה אותו?" אני שואל את זואי
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 14 2008, 11:09 AM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
אתה מצליך להשליך אותו לגובה אך כעבור מספר שניות נראה שהוא יודע לעוף. הוא עומד על שתי רגליו באוויר.
"נכון מגניב?" התחיל הנער לצחוק ופגע בך עם זרם אוויר נוסף. [/b][/quote]
"אני לא הולך לאף מקום עד שאתה לא אומר לי מי אתה"אני אומר לו
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 14 2008, 02:13 AM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
את מניפה את הטפרים שלך אך לפתע את מרגישה שיתוק, את לא מצליחה להזיז את ידיך בכלל. זה אלברט, הוא עומד ועם ידו השמאלית מחזיק את ידיך בעזרת כח מגנטי. "הפרופסור מוסר לך ולמייק 'תודה', זה הכל" אמר אלברט ושחרר אותך מאחיזתו. [/b][/quote]
"תודה." אני אומר לו.
' תתרכזי.. תתרכזי..'
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 14 2008, 10:09 AM
[b] [b]קאי דום[/b]
"תזהר חתיכת ^%&*@#" צעקו לעברך מספר מדענים אשר הרסת להם ניסיויים ועוד כל מיני דברים לא מובנים. לפתע מאחוריך רץ מדען אחד עם סכין מטבח מופנה אל גבך.
אתה קפאת במקום ולא העזת להתגונן. לפתע כסא קטן ומתכתי נדבק אל גבך ובכך הציל אותך מדקירה. לאחר-מכן הכסא נפל על רגלו של המדען...מה שגרם לו לעזוב אתוך בקריאת כאב. [/b][/quote]
אני מסתובב אל הכסא המתכתי ומרים אותו בשתי ידי. בוחן אותו ולאחר מכן זורק אותו.
בזמן שהוא מתעופף באוויר אני מנסה להתמקד רק עליו ולחשוב באותו הרגע על הכסא.
-
[b]ג'ון הארדי[/b]
זואי מתקרבת אליך ועוזרת לך להתרומם. "לא...מעולם לא ראיתי אותו" משיבה לך זואי ולפתע עולה לאוויר וטסה במהירות גבוהה אל עץ ישן אחר ונפגעת ממנו. "אל תתערבי, אישה" אמר הנער ברוגז והחל להתקרב אליך.
[b]ברנדון פוטר[/b]
"אם תבוא איתי אני אגלה לך הכל + נוכל לנקום באנשים שהפכו אותך למה שאתה כיום" אומר לך הנער ויורד ארצה מן האוויר. נראה שפניו לשלום.
[b]טורי מקליין[/b]
הוא עוזב את חדרך וכעבור מספר שניות נכנסת האישה ההיא בעל השיער האדמוני. "טורי? שוב המשחקים המסוכנים שלך?!" מתעצבנת האישה ואת מופתעת לראות אותה ככה.
[b]קאי דום[/b]
הכסא עף במהירות גבוהה אל מיכל ענקי שבתוכו חומרים כימיים ומסוכנים. אתה מרים את ידך הימנית ומתמקד על הכסא בעודו עף במהירות רבה.
לפתע הכסא נעצר והוא מרחפף באוויר.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 17 2008, 11:17 AM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
זואי מתקרבת אליך ועוזרת לך להתרומם. "לא...מעולם לא ראיתי אותו" משיבה לך זואי ולפתע עולה לאוויר וטסה במהירות גבוהה אל עץ ישן אחר ונפגעת ממנו. "אל תתערבי, אישה" אמר הנער ברוגז והחל להתקרב אליך.
[/b][/quote]
"למה פגעת בה?!" אני צועק ומכין לה מגן מקרח
-
[b]ג'ון הארדי[/b]
זואי שוכבת מעולפת על האדמה הקשה ומעליה חומת קרח עבה. הנער מתקרב אליך עוד יותר וחיוך זדוני נראה על פניו. "ג'ון, בוא איתי" אמר הנער ותפס בידך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 17 2008, 10:17 AM
[b] [b]קאי דום[/b]
הכסא עף במהירות גבוהה אל מיכל ענקי שבתוכו חומרים כימיים ומסוכנים. אתה מרים את ידך הימנית ומתמקד על הכסא בעודו עף במהירות רבה.
לפתע הכסא נעצר והוא מרחפף באוויר. [/b][/quote]
אני עם היד הימנית עושה תנועה של 'בוא לכאן' לכסא.
-
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
"אם תבוא איתי אני אגלה לך הכל + נוכל לנקום באנשים שהפכו אותך למה שאתה כיום" אומר לך הנער ויורד ארצה מן האוויר. נראה שפניו לשלום. [/b][/quote]
"אני כבר בקובצה כזאתי"אני אומר לו ומנסה לתת לו אגרוף פנים
-
[b]קאי דום[/b]
הכסא במהירות רבה עף לכיוונך ופוגע בך...מה שגורם לך לעוף ולהתנגש בקיר בטון שבסוף המעבדה. "זהו זה, נמאסת!" צעקו מספר מדענים והוציאו אקדחים. *האקדחים מפלסטיק*
[b]ברנדון פוטר[/b]
אתה רץ אליו עם אגרוף מוכן אך הוא עודף את המתקפה שלך בזרם אוויר שמטיס אותך אחורה. אתה מתנגש בעץ אחר ונפגע. "נו? חושב שתוכל להביס אותי?" התקרב אליך הנער וחייך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 17 2008, 08:47 PM
[b] [b]קאי דום[/b]
הכסא במהירות רבה עף לכיוונך ופוגע בך...מה שגורם לך לעוף ולהתנגש בקיר בטון שבסוף המעבדה. "זהו זה, נמאסת!" צעקו מספר מדענים והוציאו אקדחים. *האקדחים מפלסטיק* [/b][/quote]
"אם אתם רוצים אלימות..." אני אומר בלחש ובונה סביבי חומת מגן מכל אמצעי המתכת שיש במעבדה. כל הכסאות והשולחנות למיניהם.
-
[b]קאי דום[/b]
את מנסה להרים את כל חפצי המתכת ולהפתעתך זה לא מצליח לך. אפילו הכסא כבר לא מרחף לו.
"הפעלנו שדה כוח...הכוחות שלך לא פועלים יותר" אמר מדען אחד וגיחח. המדענים ירו ופגעו בכל גופך ואתה התעלפת.
...
...
...
...
...
...
אתה מתעורר ומוצא את עצמיך בתוך צינוק השבויים שבו היית מקודם.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 17 2008, 09:00 PM
[b] [b]קאי דום[/b]
את מנסה להרים את כל חפצי המתכת ולהפתעתך זה לא מצליח לך. אפילו הכסא כבר לא מרחף לו.
"הפעלנו שדה כוח...הכוחות שלך לא פועלים יותר" אמר מדען אחד וגיחח. המדענים ירו ופגעו בכל גופך ואתה התעלפת.
...
...
...
...
...
...
אתה מתעורר ומוצא את עצמיך בתוך צינוק השבויים שבו היית מקודם. [/b][/quote]
'איי...נמאס לי מהם' אני חושב לעצמי ומנסה לפתוח את הסורגים בעזרת הכוח המגנטי שלי.
-
[b]קאי דום[/b]
אתה פותח את סורגי הברזל לרווחה ומצליח להמלט החוצא. אתה כרגע באחד ממסדרונות הבסיס הגדול.
לאן תלך?
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 18 2008, 09:21 AM
[b] [b]קאי דום[/b]
אתה פותח את סורגי הברזל לרווחה ומצליח להמלט החוצא. אתה כרגע באחד ממסדרונות הבסיס הגדול.
לאן תלך? [/b][/quote]
אתחיל לצעוד לעבר היציאה. היציאה שתוציא אותי למדבר הפתוח.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 17 2008, 09:47 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
אתה רץ אליו עם אגרוף מוכן אך הוא עודף את המתקפה שלך בזרם אוויר שמטיס אותך אחורה. אתה מתנגש בעץ אחר ונפגע. "נו? חושב שתוכל להביס אותי?" התקרב אליך הנער וחייך. [/b][/quote]
'אני חייב להגיע לאחוזה שם יעזרו לי'אני חושב ורץ לכיון האחוזה
-
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
הוא עוזב את חדרך וכעבור מספר שניות נכנסת האישה ההיא בעל השיער האדמוני. "טורי? שוב המשחקים המסוכנים שלך?!" מתעצבנת האישה ואת מופתעת לראות אותה ככה. [/b][/quote]
אני אכניס את הטפרים.
"זה סתם לכיף" אני אומר בחיוך. "ניסיתי לגרום לך לבוא " אני אומר בפרצוף כזה : ^^
-
[b]קאי דום[/b]
אתה מוצא בקלות את היציאה מהבסיס ומוצא את עצמיך במדבר החם. מאחוריך הבסיס ומולך מדבר.
לאן תלך? לכיוון המדבר, לכיוון שמאחורי הבסיס?
[b]ברנדון פוטר[/b]
אתה רץ בשיא כוחך אל האחוזה אך הנער עוצר אותך עם זרם אוויר שלא מאפשר לך להגיע לצד השני. 'הרוח חזקה מדי, לא אוכל להכנס במצב כזה לאחוזה' אתה חושב לעצמך ומתרחק משדה הרוח שיצר הנער.
[b]טורי מקליין[/b]
"אני כל כך חשובה לך? בשביל מה רצית שאבוא?" שאלה אותך האישה והתיישב ליד.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 19 2008, 09:14 AM
[b] [b]קאי דום[/b]
אתה מוצא בקלות את היציאה מהבסיס ומוצא את עצמיך במדבר החם. מאחוריך הבסיס ומולך מדבר.
לאן תלך? לכיוון המדבר, לכיוון שמאחורי הבסיס? [/b][/quote]
מאחורי הבסיס.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 19 2008, 10:14 AM
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
"אני כל כך חשובה לך? בשביל מה רצית שאבוא?" שאלה אותך האישה והתיישב ליד. [/b][/quote]
"לדבר" אני אומרת במשיכת כתפיים. "עד עכשיו את היחידה שנורמלית פה... כולל אותי..." אני אומרת בלגלוג עצמי
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 19 2008, 10:14 AM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
אתה רץ בשיא כוחך אל האחוזה אך הנער עוצר אותך עם זרם אוויר שלא מאפשר לך להגיע לצד השני. 'הרוח חזקה מדי, לא אוכל להכנס במצב כזה לאחוזה' אתה חושב לעצמך ומתרחק משדה הרוח שיצר הנער. [/b][/quote]
'לא עובד אחוזה אז בריחה ודאי יעבוד'אני חושב ומתחיל לברוח ממנו
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 17 2008, 11:56 AM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
זואי שוכבת מעולפת על האדמה הקשה ומעליה חומת קרח עבה. הנער מתקרב אליך עוד יותר וחיוך זדוני נראה על פניו. "ג'ון, בוא איתי" אמר הנער ותפס בידך. [/b][/quote]
"מי אתה?!" אני צועק ומסתכל על זואי