-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100618][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ציפור שחורה לא ברורה מגיחה משום מקום פוגעת בפיג'י של המאמן באיווי שלך,אתה רואה שהם מובסים,אתה רואה שנופל פתק שבו כתוב:"שהשמש תגווע בצהריי היום,האור ישתקף בדמעות הזכוכית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי,המאמנת אומרת משועממת:"הקרב הזה מתחיל לשעמם אותי,טוטודייל תגמור עם המתקפה הזו בסדר?" טוטודייל הזוהר מפסיק עם העל חושי וטוטודייל שלך משתמש במתקפת ניב קרח שמפספסת.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מפסיקה לרשום דברים במחברת שלה היא מרימה את ראשה היא אומרת לך:"איזה פוקימון רצית,הפרופסור השאיר אצלי שלושה פוקימונים אני מקווה מאוד שאחד מהם הוא מה שרצית אחרת אני לא יודעת מה לעשות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]Gallade[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מרפא את פיפלאפ שלך,ג'ון מרפא את שלו ושניכם חוזרים למכון,דארק מסתכל עליכם בחיוך והוא אומר לכם:"מכירים את היער הקרוב,יער פטלבורג?" שניכם אומרים ביד:"כן" דארק ממשיך לחייך אבל חיוך די עצוב הוא אומר לכם:"המשימה שלכם היא למצוא בידריל זוהר יש שלושה כאלה ביער אבל הבידריל שאני מבקש הוא זוהר בצורה מוזרה יש לו סימנים אדומים על הגוף הבנתם,זו המשימה שלכם להביא אותו,מוכנים?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור אומר לך:"לא האמת הכול בסדר,חוץ מדבר אחד קטן אבל זה לא יעניין אותך,טוב אם אתה חייב לדעת יש באזור רטטה זוהר שפוגע בכול הרטטה באזור,ואני חייב למצוא דרך לסלק אותו מפה!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הפוקימון רוח-אדמה מהדור החמישי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שסינדוקוויל שלך מניע את ראשו בסירוב,אתה מבחין בזה שכול הפוקימונים פה הם מסוג אדמה או אבן,אתה מבין שסינדוקוויל שלך לא רוצה להרגיש לא שייך לפה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מחזיר את הטרטוויג שלך לפוכדור שלו,אתה רואה מאמן צעיר משחק לו עם הדיינו שלו,אתה רואה לידו יושבת מאמנת בערך בגילך,היא קוראת ספר בזמן שהיא נשענת על עץ סמוך למאמן.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]הודעות:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]מי שיפתח את ע''מ 20 יקבל מתקפה לפוקימון שלו![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
טוב אז נלך״ אגיד לו ״אתה בטוח שאתה לא רוצה קרב כאן?״
-
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*ראיתי שערכת קודם פה משהו,מה ערכת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסינדוקוויל יוצאים מין המערה המסתורית,אתה רואה את פרופסור אלם יוצא אליך במהירות הוא אומר לך:"היית בתוך בקולוסאום של פוקימוני האדמה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE]Druddigon man
הפרופסור אומר לך:"לא האמת הכול בסדר,חוץ מדבר אחד קטן אבל זה לא יעניין אותך,טוב אם אתה חייב לדעת יש באזור רטטה זוהר שפוגע בכול הרטטה באזור,ואני חייב למצוא דרך לסלק אותו מפה!".[/QUOTE]
"אני אעזור לך!" אתנדב למשימה "זה גם יהיה אימון טוב לסניבי! אז אפשר?" אשאל אותו בזמן שאסתכל עליו בעיניים נוצצות..
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור מחייך ואומר לך:"יופי אני מרוצה,הוא מסתובב לו באזור הדרומי של העיירה",אתה מוציא את סניבי מהפוכדור שלה,אתה והיא מתקדמים לדרום האזור,לאחר חמש דקות של הליכה אתה רואה רטטה זוהר מביס שלושה רטטה רגילים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100648][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]DarkTiger[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*ראיתי שערכת קודם פה משהו,מה ערכת?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וסינדוקוויל יוצאים מין המערה המסתורית,אתה רואה את פרופסור אלם יוצא אליך במהירות הוא אומר לך:"היית בתוך בקולוסאום של פוקימוני האדמה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מהאייפוד ונלחץ לי בטעות ערוך במקום צטט לתגובה הקודמת.. אל תדאג תיקנתי.
---
״כנראה שכן״ אענה לו ״מה זאת אומרת קולוסאום?״
-
[QUOTE]Druddigon man
הפרופסור מחייך ואומר לך:"יופי אני מרוצה,הוא מסתובב לו באזור הדרומי של העיירה",אתה מוציא את סניבי מהפוכדור שלה,אתה והיא מתקדמים לדרום האזור,לאחר חמש דקות של הליכה אתה רואה רטטה זוהר מביס שלושה רטטה רגילים. [/QUOTE]
"הופה..." אמלמל לעצמי ברצון "רטטה זוהר ומיוחד במינו,יהיה כבוד להביס אותו.." אומר בזמן שאבדוק עליו בפוקדע....
לאחר הבדיקה אצעק לסניבי "סניבי! תשתמשי בסופת עלים!"
-
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*מזל טוב,פתחת את ע''מ 20 הסניבי שלך למדה "אגרוף עשב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך משתמשת בסופת עלים נגד הרטטה הזוהר שמגיב במתקפת קרן על שהודפת על העלים ופוגעת ישירות בסניבי שלך,אתה רואה שהיא משתמשת באגרוף עשב שהיא למדה שפוגע בפנים של רטטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הבנתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]פרופסור אלם אומר לך:"לפני כמה שנים התחילו פוקימוני האבן והאדמה שבאזור לבנות מחילות בשביל מגורים,אחרי כמה זמן הם החליטו לבנות זירת קרבות שתקבע מי פוקימון האדמה או האבן הכי חזק באזור,האלוף הנוכחי מנצל את כוחו הרב בשביל להרוס את המחוז,תבין אם הם יחפרו מספיק הים שמסביבנו יחדור לתוך האדמה ויטביע[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]את המחוז".[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100662][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]*מזל טוב,פתחת את ע''מ 20 הסניבי שלך למדה "אגרוף עשב".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי שלך משתמשת בסופת עלים נגד הרטטה הזוהר שמגיב במתקפת קרן על שהודפת על העלים ופוגעת ישירות בסניבי שלך,אתה רואה שהיא משתמשת באגרוף עשב שהיא למדה שפוגע בפנים של רטטה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]*הבנתי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]פרופסור אלם אומר לך:"לפני כמה שנים התחילו פוקימוני האבן והאדמה שבאזור לבנות מחילות בשביל מגורים,אחרי כמה זמן הם החליטו לבנות זירת קרבות שתקבע מי פוקימון האדמה או האבן הכי חזק באזור,האלוף הנוכחי מנצל את כוחו הרב בשביל להרוס את המחוז,תבין אם הם יחפרו מספיק הים שמסביבנו יחדור לתוך האדמה ויטביע[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]את המחוז".[/FONT][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
״מי האלוף הנוכחי?״ אשאל ״איך אפשר לעצור אותו?״
׳עושה רושם רע האלוף הזה׳ אחשוב לעצמי ואשאל את אלם ״אם אני אתפוס פוקימון אדמה אני אוכל להתחרות שם?״
-
[QUOTE]Druddigon man
*מזל טוב,פתחת את ע''מ 20 הסניבי שלך למדה "אגרוף עשב".
סניבי שלך משתמשת בסופת עלים נגד הרטטה הזוהר שמגיב במתקפת קרן על שהודפת על העלים ופוגעת ישירות בסניבי שלך,אתה רואה שהיא משתמשת באגרוף עשב שהיא למדה שפוגע בפנים של רטטה.[/QUOTE]
*יש!!
"יפה מאוד סניבי! למדת אגרוף עשב!" אצעק לה באהדה "תשתמשי בפזילה! ואז אגרוף עשב!" אורה לה בזמן שאני חושב לעצמי 'אדיר! אגרוף עשב! זו מתקפה עוצמתית,כדאי לי לאמן את המתקפה הזאת היטב בהזדמנות...'
-
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת בפזילה שמחלישה את ההגנה של רטטה אך רטטה לא נופל במלכודת הוא משתמש בעל חושי בשביל להדוף את אגרוף העשב של סניבי,סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים אך העל חושי הופך אותם לעלים קסומים שעפים לתוך המים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור אלם אומר לך:"זו בדיוק אחת הבעיות,אנחנו לא יודעים מי המלך של הזירה,ואנחנו גם לא מוצאים מישהו מספיק קטן,אל תעלב כן אבל יחסית למישהו בן ארבעים אתה יחסית קטן,אם אני אתן לך זמנית פוקימון אדמה או אבן בשביל לבצע את המשימה הזו ואחרי המשימה אתה מתחייב להחזיר לי אותו,אתה מוכן לקבל עליך את המשימה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100669][SIZE=2][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial]Druddigon man[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#003300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת בפזילה שמחלישה את ההגנה של רטטה אך רטטה לא נופל במלכודת הוא משתמש בעל חושי בשביל להדוף את אגרוף העשב של סניבי,סניבי משתמשת במתקפת סופת עלים אך העל חושי הופך אותם לעלים קסומים שעפים לתוך המים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור אלם אומר לך:"זו בדיוק אחת הבעיות,אנחנו לא יודעים מי המלך של הזירה,ואנחנו גם לא מוצאים מישהו מספיק קטן,אל תעלב כן אבל יחסית למישהו בן ארבעים אתה יחסית קטן,אם אני אתן לך זמנית פוקימון אדמה או אבן בשביל לבצע את המשימה הזו ואחרי המשימה אתה מתחייב להחזיר לי אותו,אתה מוכן לקבל עליך את המשימה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
״כן״ אענה לו ״תגיד אם אני מנצח פוקימון בקולוסאום מותר לי לתפוס אותו?״
-
[QUOTE]Druddigon man
*מזל טוב,פתחת את ע''מ 20 הסניבי שלך למדה "אגרוף עשב".
סניבי שלך משתמשת בסופת עלים נגד הרטטה הזוהר שמגיב במתקפת קרן על שהודפת על העלים ופוגעת ישירות בסניבי שלך,אתה רואה שהיא משתמשת באגרוף עשב שהיא למדה שפוגע בפנים של רטטה.[/QUOTE]
"בחיי... הרטטה הזה טוב.." אמלמל לעצמי "אני חייב לגמור את זה,סניבי! ריקוד עלים ואז,מיקוד אנרגיה!"
אורה לה בתקווה שזה יגמור את הרטטה הזוהר והקשוח הזה...
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100618][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה ציפור שחורה לא ברורה מגיחה משום מקום פוגעת בפיג'י של המאמן באיווי שלך,אתה רואה שהם מובסים,אתה רואה שנופל פתק שבו כתוב:"שהשמש תגווע בצהריי היום,האור ישתקף בדמעות הזכוכית".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"מה זה היה?" אשאל ומיד אכניס את הפתק לכיס שלי.
"טוב..היה קרב טוב מאוד! איך קוראים לך?" אשאל את הילד.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100618]
[[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי מפסיקה לרשום דברים במחברת שלה היא מרימה את ראשה היא אומרת לך:"איזה פוקימון רצית,הפרופסור השאיר אצלי שלושה פוקימונים אני מקווה מאוד שאחד מהם הוא מה שרצית אחרת אני לא יודעת מה לעשות".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
][/QUOTE]
'אם המזל שלי הפוקימון בטח יחסר לה' אחשוב לעצמי ואגמגם בשקט "אני רוצה את.. את.. טו, טורצ'יק".
אסתכל על פניה של האחות ג'וי בחשש ואחכה לתגובתה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100012][COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה להעיר את קוטורי אתה רואה שהיא פותחת את עיניה בחולשה רבה היא אומרת לך:"הוא שמה" היא מצביעה לכיוון המערה הקרובה [מערת אורבורג]ואז היא מתמוטטת שוב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial]Tobi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]מתקפת ניב הקרח משתלב עם מתקפת אקדח המים שיוצר סילון קפוא לגמרי שפוגע בטוטודייל הזוהר ומקפיא אותו,אתה רואה שהטוטודייל הזוהר מנסה להשתמש במתקפת חפירה אך הוא לא מצליח.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה ממשיך בדרכך,אתה חושב שמישהו עוקב אחריך,אתה מסתובב אבל אתה לא רואה שום דבר,אתה ממשיך בדרכך לכיוון מרכז הפוקימונים,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב:"מרכז הפוקימונים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]אתה וג'ון מגיעים ביחד למכון,ג'ון אומר לך:"טוב אני אחכה שאתה תביס את מנהיג המכון ואז אני אלחם נגדו בסדר?" הוא הולך לכיוון המושבים של הצופים,אתה רואה שנכנס לחדר עלם צעיר בעל גלימה שחורה כמו הלילה,הוא אומר בקול שקט:"אז אתה רוצה להילחם נגדי?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע אומר לך:"קטרפי,פוקימון הזחל הקטן,קטרפי הוא טרף קל מאוד לפוקימוני הכנף השונים,לקטרפי יש הרבה אויבים בטבע,הנפוץ ביניהם הוא ספירו,למרות מה שנראה הקטרפי והווידל חברים טובים לעומת הבטרפריי והבידריל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial]DarkTiger[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מלטף את סינדווקויל החדש שלך אתה מרגיש כיווה קטנה ביד בגלל שגבו של סינדווקויל הצית להבה,הוא אומר לך במבוכה:"סינ" |סליחה| הוא מסתכל עליך כאילו הוא מחכה לראות מה תעשה לו בתור עונש.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שטרטוויג מחייך אליך בחיבה רבה,אתה מבין שהוא די אוהב אותך,אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה להקת ספירו קטנים וחמודים שלפניהם עפים כחמישה פירו מסוכנים וגדולים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני מניח אותה והולך למערה שאני מגיע אני מוציא את צ'ימצ'אר ובידוף ואומר להם ''אנחנו נכנסים תזהרו'' ואני נכנס למערה
-
[QUOTE]Tobi
טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי,המאמנת אומרת משועממת:"הקרב הזה מתחיל לשעמם אותי,טוטודייל תגמור עם המתקפה הזו בסדר?" טוטודייל הזוהר מפסיק עם העל חושי וטוטודייל שלך משתמש במתקפת ניב קרח שמפספסת.[/QUOTE]
"טוטודייל-התשמש במתקפת אקדח מים!" אומר לטוטודייל ואחשוב לעצמי:"למה הוא כל הזמן מפספס?מה קורה פה?"
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"השם שלי הוא ויקטור,נעים מאוד איך קוראים לך,הקרב נחמד חבל שהציפור השחורה המוזרה הזו הרסה את הקרב,תחזור פיג'י!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,בידוף וצ'ימצ'אר מגיעים לתוך המערה,אתה רואה אוסרינג גדול מאוד,האוסרינג חובט בסלעים ויוצר משהו דמוי אדם,אתה רואה שלפסל הזה יש פנים מכורות,הפנים של קוטורי!
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הטוטודייל שלך משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בטוטודייל הזוהר של המאמנת,אתה רואה שטוטודייל הזוהר משתמש שוב במתקפת על חושי שלוכדת בצורה חזקה ובלתי אפשרית לשחרור את הטוטודייל שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי אומרת לך:"זה יום המזל שלך,זה הפוקימון האחרון שנשאר ממה שהפרופסור הביא לי,הנה הפוכדור של טורצ'יק שלך,והנה החבילה של הציוד למאמן המתחיל יום נעים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]ריקוד העלים של סניבי לא פוגע ברטטה בצורה יעילה אך רטטה הזוהר משתמש במתקפת ניב על שפוגע בצורה ישירה ויעילה מאוד בזנבה של סניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור אלם אומר לך בצער:"לצערי אני לא יודע,לזירת האדמה יש חוקים משלה לדעתי הם לא יראו בעין יפה אם מישהו ילכוד אחד מהם,אבל זה באחריות שלך,בהצלחה,אגב קח הנה הגליגר שלי אני נותן לך אותו בהשאלה,הוא יודע ניב קרח,כנף פלדה,רוח שמיים ועוקץ אדמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100901][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן אומר לך:"השם שלי הוא ויקטור,נעים מאוד איך קוראים לך,הקרב נחמד חבל שהציפור השחורה המוזרה הזו הרסה את הקרב,תחזור פיג'י!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אתה,בידוף וצ'ימצ'אר מגיעים לתוך המערה,אתה רואה אוסרינג גדול מאוד,האוסרינג חובט בסלעים ויוצר משהו דמוי אדם,אתה רואה שלפסל הזה יש פנים מכורות,הפנים של קוטורי!
[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]הטוטודייל שלך משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בטוטודייל הזוהר של המאמנת,אתה רואה שטוטודייל הזוהר משתמש שוב במתקפת על חושי שלוכדת בצורה חזקה ובלתי אפשרית לשחרור את הטוטודייל שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]האחות ג'וי אומרת לך:"זה יום המזל שלך,זה הפוקימון האחרון שנשאר ממה שהפרופסור הביא לי,הנה הפוכדור של טורצ'יק שלך,והנה החבילה של הציוד למאמן המתחיל יום נעים".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]ריקוד העלים של סניבי לא פוגע ברטטה בצורה יעילה אך רטטה הזוהר משתמש במתקפת ניב על שפוגע בצורה ישירה ויעילה מאוד בזנבה של סניבי שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור אלם אומר לך בצער:"לצערי אני לא יודע,לזירת האדמה יש חוקים משלה לדעתי הם לא יראו בעין יפה אם מישהו ילכוד אחד מהם,אבל זה באחריות שלך,בהצלחה,אגב קח הנה הגליגר שלי אני נותן לך אותו בהשאלה,הוא יודע ניב קרח,כנף פלדה,רוח שמיים ועוקץ אדמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''תתקוף את האוסרינג בגלגל להבה ואחרי זה בגחלת''
ואחרי זה אני אומר לבידוף ''תתקוף באקדח מים ואחרי זה בניב על בכל הכוח גם על אוסרינג ''
ואני אומר ''אותו יביס אותך''
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100901]
[/QUOTE]
"כנ"ל" אומר ואחטוף בזריזות את הפוקדור האדום- לבן, 'טורצ'יק, אנחנו ממשיכים ביחד- עד הסוף!' אחשוב לעצמי וחיוך גדול יעלה על פני.
אצא ממרכז הפוקימונים ואשליך את כדורו של טורצ'יק לאוויר "טורצ'יק- אני בוחר בך!" אצעק בקול.
-
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת שפוגעת באוסרינג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אוסרינג מגיב בעזרת נהימת פחד שפוגעת בצורה ישירה בצ'ימצ'אר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]בידוף משתמש ניב על שמפספס את אוסרינג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אוסרינג משתמש במתקפת אגרוף פלדה שפוגע בבידוף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו,אתה רואה שהטורצ'יק שלך מסתכלת עליך [טורצ'יק בת]והיא מחייכת אליך חיוך נבוך מעט,אתה רואה שלושה פיג'י מסתכלים עליך ועל טורצ'יק אתה רואה שמאחוריהם יש פיג'יוטו חזק שמסתכל עליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100915][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]איתי[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]צ'ימצ'אר משתמש במתקפת גחלת שפוגעת באוסרינג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אוסרינג מגיב בעזרת נהימת פחד שפוגעת בצורה ישירה בצ'ימצ'אר.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]בידוף משתמש ניב על שמפספס את אוסרינג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אוסרינג משתמש במתקפת אגרוף פלדה שפוגע בבידוף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#993300][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו,אתה רואה שהטורצ'יק שלך מסתכלת עליך [טורצ'יק בת]והיא מחייכת אליך חיוך נבוך מעט,אתה רואה שלושה פיג'י מסתכלים עליך ועל טורצ'יק אתה רואה שמאחוריהם יש פיג'יוטו חזק שמסתכל עליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''תשתמש בסופת אש בכל הכוח''
ובידוף ''תתהושש ותתקוף באקדח מים אותו בכל הכוח''
-
[QUOTE]Druddigon man
ריקוד העלים של סניבי לא פוגע ברטטה בצורה יעילה אך רטטה הזוהר משתמש במתקפת ניב על שפוגע בצורה ישירה ויעילה מאוד בזנבה של סניבי שלך.[/QUOTE]
'קדימה סניבי,אנחנו עומדים להפסיד' אחשוב לעצמי בלחץ "טוב סניבי! תשתמשי במיקוד אנרגיה ולאחר מכן אגרוף עשב!" אנסה לומר בצורה שישמע כאילו אני בביטחון כדי שסניבי תהיה רגועה ולא בלחץ...
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100076][SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]הפוקדע מתחיל לצפצף:"נינדורן,פוקימון עכבר הרעל,לנינדורן יש שני סוגים,נינדורן זכר ונינדורן נקבה,הזכרים מתפתחים לנינדונו ואז לנינדוקינג,הנקבה מתפתחת לנינדורנה ואז לנינוקווין".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
*שאלתי קודם את פיקאצ'ו שאלה
אני אומר לפיקאצ'ו: "אתה מכיר אותו?, כי הוא נראה עצבני שהוא ראה אותך קודם, עשית לו משהו?" ואז אני מחכה לתשובה של פיקאצ'ו תוך שאני מתכונן לקרב אפשר בין שניהם.
-
[QUOTE]Tobi
הטוטודייל שלך משתמש במתקפת אקדח מים שפוגע בטוטודייל הזוהר של המאמנת,אתה רואה שטוטודייל הזוהר משתמש שוב במתקפת על חושי שלוכדת בצורה חזקה ובלתי אפשרית לשחרור את הטוטודייל שלך.[/QUOTE]
"טוטודייל-תנסה להשתמש שוב באקדח מים על הטוטודייל הזוהר!" אומר לטוטודייל בתקווה שיצליח ובדאגה למצבו.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1100915]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו,אתה רואה שהטורצ'יק שלך מסתכלת עליך [טורצ'יק בת]והיא מחייכת אליך חיוך נבוך מעט,אתה רואה שלושה פיג'י מסתכלים עליך ועל טורצ'יק אתה רואה שמאחוריהם יש פיג'יוטו חזק שמסתכל עליך.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אתכופף בכדי ליבחון את הפוקימון החמודה שיצאה מן הביצה בגובה העיניים.
"שמי דרייק, נעים להכיר" אומר ואבחין בשלושה פיג'ים ופיג'יאוטו שנועצים בי מבטים.
"טורצ'ק, את רוצה להשתתף בקרב הראשון שלך?" אשאל ואחכה לתשובתה.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100901][SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/quote]
"אתה צודק..אבל לא משנה.." אומר ואוציא את הפתק ואזכר בו שוב,אחרי זה אחזיר אותו לכיסי.
"רוצה לבוא איתי לעיר פטלבורג?" אשאל אותו ואז אתחיל ללכת ואומר "תגיד..מה אתה אומר על המשפט הבא 'שהשמש תגווע בצהריי היום,האור ישתקף בדמעות הזכוכית', מה אתה אומר?"
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099671][SIZE=2][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]JustDor[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=#ff6600][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה דופק בדלת המעבדה ואתה רואה שלט שבו כתוב:"סגור לרגל שיפוצים",אחרי זה אתה רואה שכתוב בהמשך:"במרכז הפוקימונים חלוקת ההתחלתיים,עמכם הסליחה".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]סאסקה קון[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]באלבזור משתמש במתקפת כדור אנרגיה שנהדף על ידי מתקפת גל הלם של פיקאצ'ו,מסביב לפיקאצ'ו מתחילים לנצוץ ניצוצות ואז אתה רואה גל חשמלי חזק מאוד שפוגע בבאלבזור ובך,וגם במאמן של פיקאצ'ו,המאמן של פיקאצ'ו אומר לך:"אתה יודע מה זה היה?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]*תגיד אתה חולה אמנזיה או משהו,תבדוק רגע את ע''מ 3 ההודעה שלך וזו ההודעה הראשונה שלך במ''ת .[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון אומר לך:"לא חשבתי על זה באמת צריך לרפות גם את טוטודייל,קדימה למרכז!" אתה והוא מתחילים ללכת למרכז הפוקימונים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]כשאתה חוזר מהמרכז [ריפאו את פיפלאפ]ג'ון מתחיל לרוץ לכיוון המכון הוא קורא לך:"האחרון שמגיע למכון הוא אפסון!".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]אתה פותח בחבילה ואתה רואה חמישה פוכדורים,פוקדע,חכה,מפה של מחוז ג'וטו,נרתיק לתגים וגם אוכל לפוקימונים ולך,אתה רואה שסינדווקויל יוצא מהפוכדור שלו והוא ישן לידך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]הפרופסור אומר לך:"בחבילה יש את כול מה שמאמן מתחיל צריך,פוכדורים,פוקדע וכול שאר הדברים" הוא סוגר את הדלת,אתה מוציא את טרטוויג שלך והוא מסתכל עליך בבחינה.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"תאמת שאין לי מושג" אני אומר בהלם המום מהעוצמה "טוב בכל מקרה באלבזור עוד פעם כדור אנרגיה"!
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100901]
[COLOR=#339966][FONT=Arial][SIZE=2]פרופסור אלם אומר לך בצער:"לצערי אני לא יודע,לזירת האדמה יש חוקים משלה לדעתי הם לא יראו בעין יפה אם מישהו ילכוד אחד מהם,אבל זה באחריות שלך,בהצלחה,אגב קח הנה הגליגר שלי אני נותן לך אותו בהשאלה,הוא יודע ניב קרח,כנף פלדה,רוח שמיים ועוקץ אדמה".[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקיי" אענה לו "אני אזהר, תודה"
אקח את הפוקדור של גליגר ואכנס למנהרה.
-
[QUOTE]Gallade
אתה מרפא את פיפלאפ שלך,ג'ון מרפא את שלו ושניכם חוזרים למכון,דארק מסתכל עליכם בחיוך והוא אומר לכם:"מכירים את היער הקרוב,יער פטלבורג?" שניכם אומרים ביד:"כן" דארק ממשיך לחייך אבל חיוך די עצוב הוא אומר לכם:"המשימה שלכם היא למצוא בידריל זוהר יש שלושה כאלה ביער אבל הבידריל שאני מבקש הוא זוהר בצורה מוזרה יש לו סימנים אדומים על הגוף הבנתם,זו המשימה שלכם להביא אותו,מוכנים?".[/QUOTE]
"אני מוכן דארק!" אגיד לדארק "ואיתך ג'ון?" אשאל את ג'ון ואז אצא על היער פטלבורג.
-
[quote=Yuma Tsukumo;1100631][B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]ExtremeStyle[/SIZE][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]המאמנת אומרת לך:"הדיינו הזה יכול להתפתח אבל הוא לא רוצה,בגלל זה שמתי לו אבן נצח שתעזור אותו,בינתיים הוא יביס את הטרטוויג שלך!" אתה רואה עוד סילון להבה אדום שהפעם מפספס את טרטוויג שמשתמש בעלי תער שפוגעים בדיינו.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אל תיהיה כל כך בטוחה בקשר לזה" אגיד בחיוך
"טרטוויג תשתמש בזנב ברזל קדימה!" אצעק
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1099505][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black][FONT=Arial]אתה ומנצ'קלס מחפשים פוקימון להילחם נגדו ואתה מוצא מאמן צעיר שמאמן איווי בעזרת קרבות נגד אוויר,אתה רואה שאיווי משתמש במתקפת כדור צל אך הוא מפספס,אתה שומע את הילד אומר לך:"רוצה קרב נגדי?".[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
מצטער על התגובה המאוחרת, הייתי חולה מת שלושה ימים...
"כן. זה רעיון טוב." אני אומר בחיוך ומוציא את מנצ'לקס מהפוקדור שלו ומחכה לקרב
-
[SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מסתכל על איווי שלו ועל מנצ'קלס שלך,הוא אומר לך:"טוב שאני אתחיל או שאתה תתחיל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאיווי מסתכל על מנצ'קלס בחיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטור אומר לך:"לא יודע אבל זה נשמע לי מוכר,בוא נראה,שהשמש תגווע זה שהשמש מתה,זאת אומרת בשקיעה,אבל מה זאת אומרת בצהריי היום,ממתי יש שקיעה בצהריים,ומה זה לעזאזל דמעות זכוכית?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*גלגל להבה לא סופת אש בסדר?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אוסרינג משתמש במתקפת שאגת דרקון שפוגעת בבידוף ומעלפת אותו,צ'ימצ'אר מסתכל על חברו שהפסיד בקרב,הוא משתמש במתקפת כעס שמחזקת אותו,צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגעת ישירות באוסרינג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי החזקה במיוחד של הטוטודייל הזוהר,אתה רואה שהמאמנת מחייכת אליך ואומרת לך:"חבל רציתי שהקרב הזה ימשיך עוד קצת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק מהנהנת,אתה רואה ששלושת הפיג'י קופצים על טורצ'יק שלך ומתקיפים אותה במתקפות חזקות במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לעצור אותם אבל פיג'יוטו קופץ עליך ותוקף אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שוב משתמש במתקפה המוזרה שהורסת את כדור האנרגיה שטרטוויג שלח,טרטוויג שלך נפגע מהאנרגיה המסתורית החשמלית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"ואני אתן לך את כול ההרפתקאות האלה,קדימה,האחרון שמגיע ליער פטלבורג הוא אפסון!" הוא רץ לכיוון יער פטלבורג,דארק אומר לך בחיוך:"למה אתה מחכה,לך כבר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במתקפת סופר עלים שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה הזוהר משתמש במתקפת על חושי שפוגע באחד הרטטות שמעולפים,הרטטה שמכושף בעל חושי עף על סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו מניע את ראשו לסירוב אבל אתה רואה שמיד אחרי זה הוא יורד על ארבע ומתכונן להתנפל על נינדורן הזכר,אתה מבין שהוא מוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה,סינדוקוויל והגליגר של פרופסור אלם מתקדמים בתוך המערה,אתה רואה שמתמקדים לפניך שני נינוקינג[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]חזקים וגדולים,הם תופסים אותך ואת הפוקימונים שלך וגוררים אותך לתוך הזירה.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]לאחר שאתה נכנס לזירה אתה רואה נינוקינג זוהר הוא אומר לך:"נינוקינג?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]|מי אתה?|.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]זנבו הקטן של טרטוויג הופך להיות מתכת,זנב המתכת של טרטוויג מתקרב לפניו של דיינו שהודף את זה בעזרת גל הלם,דיינו משתמש בכדור צל שפוגע בטרטוויג ישירות בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
-
[quote=Yuma Tsukumo;1101786]
[SIZE=2][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]The KoDak[/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][SIZE=2]ויקטור אומר לך:"לא יודע אבל זה נשמע לי מוכר,בוא נראה,שהשמש תגווע זה שהשמש מתה,זאת אומרת בשקיעה,אבל מה זאת אומרת בצהריי היום,ממתי יש שקיעה בצהריים,ומה זה לעזאזל דמעות זכוכית?".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/quote]
"אין לי מושג.." אומר ואסתכל על השמיים.
"זה נפל מהציפור ההיא...אבל לא משנה" אמלמל ואז אוסיף "היי ויקטור! רוצה שנהיה שותפים למסע הקטן הזה?" אומר לו ואקרוץ לכיונו, "אולי נעזור זה לזה ללמד את הפוקימונים שלנו מתקפות" אומר לו ואחייך.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1101786][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]המאמן מסתכל על איווי שלו ועל מנצ'קלס שלך,הוא אומר לך:"טוב שאני אתחיל או שאתה תתחיל".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאיווי מסתכל על מנצ'קלס בחיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אני אתחיל!צא מנצ'לקס, נשיכה על איווי ואז תשתמש במנוחה!" אני אומר בלמנצ'לקס בנחישות ומחכה לראות מה יקרה לו
-
[QUOTE]Tobi
טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי החזקה במיוחד של הטוטודייל הזוהר,אתה רואה שהמאמנת מחייכת אליך ואומרת לך:"חבל רציתי שהקרב הזה ימשיך עוד קצת".
[/QUOTE]
"את יכולה להמשיך לרצות." אומר למאמנת ולאחר מכן אומר לטוטודייל:"טוטודייל-תנסה להיחלץ ממתקפת העל חושי ולאחר מכן תשתמש באקדח מים!" ואחשוב לעצמי:"איך לעזאזל אפשר להיחלץ ממתקפה כ"כ חזקה?"
-
[QUOTE]Gallade
ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"ואני אתן לך את כול ההרפתקאות האלה,קדימה,האחרון שמגיע ליער פטלבורג הוא אפסון!" הוא רץ לכיוון יער פטלבורג,דארק אומר לך בחיוך:"למה אתה מחכה,לך כבר".[/QUOTE]
"ג'ון אתה אפסון!" אצעק לו בחזרה ואז ארוץ בשיא המהירות לעבר יער פטלבורג כדי להצליח במשימה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1101786]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]טורצ'יק מהנהנת,אתה רואה ששלושת הפיג'י קופצים על טורצ'יק שלך ומתקיפים אותה במתקפות חזקות במיוחד.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial][SIZE=2]אתה מנסה לעצור אותם אבל פיג'יוטו קופץ עליך ותוקף אותך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני מבקש שתדייק יותר, באיז מתקפות השתמשו הפיג'ים? באיזו מתקפה השתמש הפיג'יאוטו? איך עצרתי אותם?
אלה דברים חשובים..
-------------------------
"טורצ'יק, עזרי לי, תשתמשי בגחלת על פיג'יאוטו!" אצעק ואחכה לתגובתה.
~לאחר המתקפה~
"כל הכבוד! עכשיו תשתמשי בחלת על שלושת הפיג'ים!" אומר ואצביע לכיוון שלושת הציפורים הקטנות שעושות את דרכם אלי ואל טורצ'יק הקטנה.
-
[QUOTE=Yuma Tsukumo;1101786][SIZE=2][B][U][COLOR=black][FONT=Arial]Cladino[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=black][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]אתה רואה שאיווי מסתכל על מנצ'קלס בחיוך מרושע.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]*גלגל להבה לא סופת אש בסדר?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=2]אוסרינג משתמש במתקפת שאגת דרקון שפוגעת בבידוף ומעלפת אותו,צ'ימצ'אר מסתכל על חברו שהפסיד בקרב,הוא משתמש במתקפת כעס שמחזקת אותו,צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה שפוגעת ישירות באוסרינג.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#993300][FONT=Arial][SIZE=2]טוטודייל שלך לא מצליח להיחלץ ממתקפת העל חושי החזקה במיוחד של הטוטודייל הזוהר,אתה רואה שהמאמנת מחייכת אליך ואומרת לך:"חבל רציתי שהקרב הזה ימשיך עוד קצת".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=olive][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו שוב משתמש במתקפה המוזרה שהורסת את כדור האנרגיה שטרטוויג שלח,טרטוויג שלך נפגע מהאנרגיה המסתורית החשמלית.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#99cc00][FONT=Arial][SIZE=2]ג'ון מסתכל עליך ואומר לך:"ואני אתן לך את כול ההרפתקאות האלה,קדימה,האחרון שמגיע ליער פטלבורג הוא אפסון!" הוא רץ לכיוון יער פטלבורג,דארק אומר לך בחיוך:"למה אתה מחכה,לך כבר".[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2]סניבי משתמשת במתקפת סופר עלים שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה הזוהר משתמש במתקפת על חושי שפוגע באחד הרטטות שמעולפים,הרטטה שמכושף בעל חושי עף על סניבי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]SportMan[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][/SIZE]
[COLOR=green][FONT=Arial][SIZE=2]פיקאצ'ו מניע את ראשו לסירוב אבל אתה רואה שמיד אחרי זה הוא יורד על ארבע ומתכונן להתנפל על נינדורן הזכר,אתה מבין שהוא מוכן לקרב.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]אתה,סינדוקוויל והגליגר של פרופסור אלם מתקדמים בתוך המערה,אתה רואה שמתמקדים לפניך שני נינוקינג[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]חזקים וגדולים,הם תופסים אותך ואת הפוקימונים שלך וגוררים אותך לתוך הזירה.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#339966][FONT=Arial]לאחר שאתה נכנס לזירה אתה רואה נינוקינג זוהר הוא אומר לך:"נינוקינג?"[/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][COLOR=#339966][FONT=Arial]|מי אתה?|.[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]זנבו הקטן של טרטוויג הופך להיות מתכת,זנב המתכת של טרטוויג מתקרב לפניו של דיינו שהודף את זה בעזרת גל הלם,דיינו משתמש בכדור צל שפוגע בטרטוויג ישירות בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'טוב זה לא הולך בוא ננסה מתקפה אחרת אולי ננסה לחסום לפיקאצו תראיה ואז נתקוף בכדור אנרגיה'אני חושב לעצמי ואז צועק לבאלבזור"תשתמש בפצצת רעל ותכון על הפנים שלו ואז כדור אנרגיה!"אני אומר ומקוה שזה יצליח
-
[quote=Yuma Tsukumo;1101786]
[COLOR=#003366][FONT=Arial][SIZE=2]זנבו הקטן של טרטוויג הופך להיות מתכת,זנב המתכת של טרטוויג מתקרב לפניו של דיינו שהודף את זה בעזרת גל הלם,דיינו משתמש בכדור צל שפוגע בטרטוויג ישירות בפנים.[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
'מה אני יכול לעשות? היא ממש חזקה'
"טרטוויג מהר תשתמש בזנב ברזל כדי לקבל תנופה ואז תעופף היישר
לדיינו ותפגע בו עם זנב ברזל קדימה!" אצעק
-
[QUOTE]Druddigon man
סניבי משתמשת במתקפת סופר עלים שפוגע ברטטה הזוהר,אתה רואה שרטטה הזוהר משתמש במתקפת על חושי שפוגע באחד הרטטות שמעולפים,הרטטה שמכושף בעל חושי עף על סניבי.[/QUOTE]
"סניבי!" אקרא לה בדאגה "מהר! תתחמקי ואז,אגרוף עשב!" אורה לה בתקווה שתבצע את ההוראות מושלם..