-
[quote=Born This Way;1138482][COLOR=darkred][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred]"לופין תחזיר להם בעלי תער!" אתה מורה עליו "בקלסינג תנסה שוב אבל להפוך את העלים לבוערים ולא לפורר אותם עם גחלת!" אתה מוסיף.[/COLOR]
[COLOR=darkred]לופין שולח עלי תער ואז בקלסינג שולח גחלת אך היא שוב פעם שורפת את העלי תער, אתה מבין שבקסלינג צריך ללמוד קצת יותר על גחלת.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"תתקפו בדחיפה!" קורא הילד ואז הפוקימונים שלו יוצאים בדחיפה לעבר לופין ובקלסינג.[/COLOR][/quote]
"טוב, בלקסינג תתקוף בשריטה את כסקדט!" אורה לבלקסינג שלי ואחשוב 'נצטרך להתאמן על גחלת בהמשך'
"לופין תשתמש בעלי טער עליהם!" אורה ללופין לפני שבלקסינג יתחיל לרוץ אליהם בשביל השריטה.
-
[COLOR="DarkRed"][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B]
"לופין תשתמש בעלי תער עליהם!" אתה פוקד על לופין ואז הוא יוצא בעלי תער שפוגעים ישר בפוקימוני המים.
"טוב, בלקסינג תתקוף בשריטה את קסכדט!" אתה מוסיף ואז בקלסינג יוצא בשריטה על קסכדט שפוגע בו ישירות.
"תתקפו בעל קולי!" קורא הילד ואז שני הפוקימונים שלו שולחים על-קולי אחד לבקלסינג ואחד ללופין.[/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1138500][COLOR=darkred][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred]"לופין תשתמש בעלי תער עליהם!" אתה פוקד על לופין ואז הוא יוצא בעלי תער שפוגעים ישר בפוקימוני המים.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"טוב, בלקסינג תתקוף בשריטה את קסכדט!" אתה מוסיף ואז בקלסינג יוצא בשריטה על קסכדט שפוגע בו ישירות.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"תתקפו בעל קולי!" קורא הילד ואז שני הפוקימונים שלו שולחים על-קולי אחד לבקלסינג ואחד ללופין.[/COLOR][/quote]
"תנסה לדחות את העל קולי בעזרת נהמה!" אורה לבלקסינג.
"לופין תתקוף בכדור אנרגיה את אוצ'יאנוס בפיו!" אורה ללופין.
---
טעית בדף הראשי-
Growl=צעקה
Leer=נהמה
-
[I]אצל מי טעיתי?
ותפסיק עם המילה "אורה" וזה בקלסינג ולא בלסקינג...[/I]
~~~~~~~~
"תנסה לדחות את העל קולי בעזרת נהמה!" אתה פוקד על בקלסינג ואז הוא משתמש בנהמה לעבר העל-קולי ומצליח להשמיד את כול העל-קולי.
"לופין תתקוף בכדור אנרגיה את אוצ'יאנוס בפיו!" אתה פוקד על לופין ואז הוא שולח כדור אנרגיה שמצליחה להיכנס לתוך הפה של אוצ'יאנוס שישר מתפוצץ.
"שיט..." ממלמל הילד אך אתה שומע זאת ואתה רואה שאוצ'יאנוס מעולף וקסכדט תשוש, "קסכדט אקדח מים על בקלסינג ואז ניב קרח!" אומר הילד לפוקימון שלו.
קסכדט שולח אקדח מים לעבר בקלסינג שנפגע וישר מתעלף ואז הפוקימון ממשיך לעבר לופין בניב קרח.[/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1138522][COLOR=darkred][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][I]אצל מי טעיתי?[/I][/COLOR]
[I][COLOR=darkred]ותפסיק עם המילה "אורה" וזה בקלסינג ולא בלסקינג...[/COLOR][/I]
[COLOR=darkred]~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]"תנסה לדחות את העל קולי בעזרת נהמה!" אתה פוקד על בקלסינג ואז הוא משתמש בנהמה לעבר העל-קולי ומצליח להשמיד את כול העל-קולי.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"לופין תתקוף בכדור אנרגיה את אוצ'יאנוס בפיו!" אתה פוקד על לופין ואז הוא שולח כדור אנרגיה שמצליחה להיכנס לתוך הפה של אוצ'יאנוס שישר מתפוצץ.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"שיט..." ממלמל הילד אך אתה שומע זאת ואתה רואה שאוצ'יאנוס מעולף וקסכדט תשוש, "קסכדט אקדח מים על בקלסינג ואז ניב קרח!" אומר הילד לפוקימון שלו.[/COLOR]
[COLOR=darkred]קסכדט שולח אקדח מים לעבר בקלסינג שנפגע וישר מתעלף ואז הפוקימון ממשיך לעבר לופין בניב קרח.[/COLOR][/quote]
אורה=אגיד לו לעשות
אצלי
---
"לופין אל תיתן לו להגיע אליך!" אגיד לו "תתקוף עם עלי טער על הפה שלו ואל תיתן לו להגיע אליך!"
-
[QUOTE=Born This Way;1138450][COLOR="Green"][B][U]דארן ווסט~[/U][/B]
"תתחמק ואנפ!" אתה צועק בבהלה מהמתקפה האפקטיבית, "ואנפ, תשתמש בהגנה ואז בלהישאר!" אתה צועק בנחישות.
ונאפ מנסה להתחמק אך האבן האש יותר מהירה ואז פוגעת בו אך בגלל שפקדת עליו להשתמש בהגנה, יורד פחות נזק מונאפ.
לאחר מכן ונאפ משתמש בלהישאר ואז הוא עומד במקום, עצבני ופרוי לא פוקד על הפוקימון שלו לתקוף.
"ונ!" צועק ונאפ ואז הוא יוצא במתקפה, פוגע באינפלר הקטן ואז פתאום ונאפ עולה בלהבות, ונאפ נשרף.
"להביור עכשיו..." קורא פרוי ואז הפוקימון שלו שולח להביור לעבר ונאפ שנפגע, נשרף ואז ישר מתעלף.[/COLOR]
][/QUOTE]
"מה..." אני פולט בהלם וקופא לרגע במקום, ומיד מרכין את ראשי ומוציא את הפוקדור מהכיס שלי, "תחזור..." אני אומר בראש נפול מבושה ומחזיר את ואנפ לפוקדור.
'אני לא מאמין שהפסדתי...' אני חושב לעצמי בדיכאון, ומרים את ראשי, "א-אני עוד אחזור להביס אותך..." אני אומר לפרוי בחוסר ביטחון ויוצא במהירות מהמכון. לאחר מכן, אני מחפש שוב את מרכז הפוקימונים, כשבראשי לא מפסיקה המחשבה על ההפסד.
-
[quote=Born This Way;1138494][COLOR=blue][B][U]תומאס בלאק~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=blue]"אוקיי... אז נראה לי שאקנה 2 מכל תרופה, 2 גרייט בול ומשאר הפוכדורים פוכדור 1" אתה אומר לו "כמה זה יוצא לי ביחד?" אתה שואל אותו. [/COLOR]
[COLOR=blue]"1200... כול פוכדור עולה 50$ וכול תרופה 100$." אומר לך המוכר בחיוך ענקי בגלל העסקה הטובה הזאת.[/COLOR][/quote]
רגע יש לי רק 1200$ בכללי או שהתחלתי עם יותר??
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"ממ בסדר, אני קונה" אני אומר וסופר את הכסף. אני מוסר לו אותו ולוקח את הקניות שלי. לאחר מכן אני יוצא החוצה וממשיך להסתובב בעיר.
-
[quote=Born This Way;1137926][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
'טוב, שיהיה, בכל מקרה אין לי זמן' אתה חושב בצורה מעצבנת.
"צא ונאפ, צמח משתולל" אתה מוציא אותו ופוקד עליו להשתמש בצמח משתולל.
ונאפ יוצא וישר משתמש בצמח משתולל אך הפוקימון החשמלי שאתה צריך לבדוק בפוקג'יר מתחמק במהירות ותוקף במכת ברק לעבר ונאפ.[/COLOR][/quote]
'איך אני תמיד שוכח?!' אני שואל את עצמי בעצבנות ומוציא את הפוקיגיר כדי לבדוק אותו.
"טוב ונאפ, עד שאני אדע למה הוא מסוגל פשוט תשתמש בכוח טבע מסביבך כדי שהוא לא יוכל להתקרב" אני אומר לו.
-
[B][SIZE="3"][COLOR="Sienna"][CENTER]במקום ששניים יצאו מהמ"ת, רק אחד יצא בגלל שדודי פרש בגלל חוסר זמן להגיב.[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR="Green"][B][U]דארן ווסט~[/U][/B]
אתה מוציא את הפוכדור מהכיס שלך, "תחזור..." אתה אומר בראש נפול מבושה ומחזיר את ואנפ לפוכדור.
'אני לא מאמין שהפסדתי...' אתה חושב לעצמך בדיכאון, ומרים את ראשך, "א-אני עוד אחזור להביס אותך..."
אתה אומר לפרוי בחוסר ביטחון ואז אתה יוצא במהירות מהמכון.
לאחר מכן, אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את ונאפ ולאחר כמה דקות אתה מגיע לשם,
מרפא את ונאפ ואז רואה דוכן להרשמה לתחרות, "פה יש תחרות פוקימונים, תרצה להשתתף?" שואלת האחות ג'וי.[/COLOR]
[COLOR="DarkGreen"][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
'איך אני תמיד שוכח?!' אתה שואל את עצמך בעצבנות ואז אתה מוציא את הפוקיג'יר כדי לבדוק אותו.
[I]"פאצ'ילוגו, פוקימון סנאי החשמל הקטן, פאצ'ילוגו הוא התת התפתחות של פאצ'יריסו האהוב על הילדות הקטנות, וגם הוא יכול להתפתח לאלמוגה בעזרת אבן אורי"[/I]
בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר שישר נכבה.
"טוב ונאפ, עד שאני אדע למה הוא מסוגל פשוט תשתמש בכוח טבע מסביבך כדי שהוא לא יוכל להתקרב" אתה אומר לו ואז ונאפ משתמש בכוח טבע.
פתאום יוצא מלא צמחים מהאדמה שתופסים את פאצ'ילוגו ואז חונקים אותו, אך הוא משתמש במכת ברק שמחסלת את הצמחים ושעפה לעבר ונאפ.[/COLOR]
[I]זה כבר היה מתוקן ממיזמן...[/I]
~~~~~~~~~~~~
"לופין אל תיתן לו להגיע אליך!" אתה אומר לו "תתקוף עם עלי טער על הפה שלו ואל תיתן לו להגיע אליך!" אתה מוסיף.
לופין שולח מלא עלי תער שעוברים לעבר קסכדט אך שהעלים נכנסים לתוך הפה שלו הם נקפאים בגלל הניב קרח ואז הוא פוגע בלופין.
לופין פתאום מתחיל להפוך לקרח, "קסכדט תשבור את הקרח!" קורא הילד ואז בדיוק שקסכדט הולך לעברו פתאום הקרח מתפנץ, נשלח מלא עלי תער שפוגעים בקסכדט ומעלפים אותו.
"אתה עוד תשמע ממני!" קורא הילד ואז הוא בורח עם הפוקימון שלו שבתוך הפוכדור שלו.[/COLOR]
[COLOR="Blue"][B][U]תומאס בלאק~[/U][/B]
[I]יש לך רק 1200$[/I]
~~~~~~~~~~~
"ממ בסדר, אני קונה" אתה אומר וסופר את הכסף, מגיש לו את הכסף ואז לוקח את הקניות שלך.
לאחר מכן אתה יוצא החוצה וממשיך להסתובב בעיר ואז אתה רואה שקיבלת הודעה שבעוד 5 דקות הקרב שהוא חצי הגמר מתחיל! [/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140040][COLOR=darkred][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR][COLOR=darkred][I]זה כבר היה מתוקן ממיזמן...[/I][/COLOR]
[COLOR=darkred]~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]"לופין אל תיתן לו להגיע אליך!" אתה אומר לו "תתקוף עם עלי טער על הפה שלו ואל תיתן לו להגיע אליך!" אתה מוסיף.[/COLOR]
[COLOR=darkred]לופין שולח מלא עלי תער שעוברים לעבר קסכדט אך שהעלים נכנסים לתוך הפה שלו הם נקפאים בגלל הניב קרח ואז הוא פוגע בלופין.[/COLOR]
[COLOR=darkred]לופין פתאום מתחיל להפוך לקרח, "קסכדט תשבור את הקרח!" קורא הילד ואז בדיוק שקסכדט הולך לעברו פתאום הקרח מתפנץ, נשלח מלא עלי תער שפוגעים בקסכדט ומעלפים אותו.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אתה עוד תשמע ממני!" קורא הילד ואז הוא בורח עם הפוקימון שלו שבתוך הפוכדור שלו.[/COLOR]
[/quote]
אז איך אתמול זה היה ככה? אעלק מזמן O.O
---
"תחזור לופין" אושיט את הפוקדור לכיוונו "נלחמתם מעולה"
אלך למרכז פוקימונים כדי לרפא אותם במכונה.
-
[QUOTE=Born This Way;1140040][B][SIZE="3"][COLOR="Sienna"][CENTER]במקום ששניים יצאו מהמ"ת, רק אחד יצא בגלל שדודי פרש בגלל חוסר זמן להגיב.[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/B]
אתה מוציא את הפוכדור מהכיס שלך, "תחזור..." אתה אומר בראש נפול מבושה ומחזיר את ואנפ לפוכדור.
'אני לא מאמין שהפסדתי...' אתה חושב לעצמך בדיכאון, ומרים את ראשך, "א-אני עוד אחזור להביס אותך..."
אתה אומר לפרוי בחוסר ביטחון ואז אתה יוצא במהירות מהמכון.
לאחר מכן, אתה הולך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את ונאפ ולאחר כמה דקות אתה מגיע לשם,
מרפא את ונאפ ואז רואה דוכן להרשמה לתחרות, "פה יש תחרות פוקימונים, תרצה להשתתף?" שואלת האחות ג'וי.[/COLOR]
][/QUOTE]
"אממ... תחרות פוקימונים?" אני שואל בחשש ובחוסר בטחון, 'שווה לי להשתתף? אולי אני אפסיד שוב?' אני חושב לעצמי בחשש ומגרד בראשי, 'טוב נו אולי זה ישפר אותי...' אני חושב לעצמי.
אני לוקח נשימה עמוקה, "כן, אני רוצה להשתתף." אני אומר בחיוך קטן ומאולץ, ובודק מה צריך לעשות כדי להשתתף.
-
אתה לוקח נשימה עמוקה, "כן, אני רוצה להשתתף." אתה אומר בחיוך קטן ומאולץ, ובודק מה צריך לעשות כדי להשתתף.
"אז אתה צריך למלאות את הטופס!" האחות ג'וי אומרת ואז היא מגישה לך טופס שכתוב בו:
[QUOTE]שם:
קרב יחיד\זוגי:
אם קרב זוגי אז השותף:
כמה פוקימונים יש: [/QUOTE] [/COLOR]
[I]זה היה רגיל ממתי שעדכנתי לך את לופין...[/I]
~~~~~~~~~~~~
"תחזור לופין" אתה מושיט את הפוכדור לכיוונו ואז הוא חוזר עליו "נלחמתם מעולה" אתה אומר לפוכדורים של לופין ושל בקלסינג.
לאחר מכןו אתה הולך למרכז פוקימונים כדי לרפא אותם במכונה ואתה מצליח לעשות זאת בקלות.
"אייס... ברדלי מוכן לצאת למסע שלו, אתה יכול רגע לעזור לי?" שואלת האחות ג'וי ואתה מהנהן שאתה יכול לעזור.
אתה נכנס לחדר ואז אתה עוזר לברדלי לקום, "הוא יצטרך קביים ליום אחד, תעזור לו בזה." היא אומרת, מביאה לך את הקביים ואתה מסדר את הקביים על ברדלי.
"רוצים חדר במקום?ה ככה ינוח ברדלי." מוסיפה האחות ג'וי.[/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140106][COLOR=darkred][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][I]זה היה רגיל ממתי שעדכנתי לך את לופין...[/I][/COLOR]
[COLOR=darkred]~~~~~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=darkred]"תחזור לופין" אתה מושיט את הפוכדור לכיוונו ואז הוא חוזר עליו "נלחמתם מעולה" אתה אומר לפוכדורים של לופין ושל בקלסינג.[/COLOR]
[COLOR=darkred]לאחר מכןו אתה הולך למרכז פוקימונים כדי לרפא אותם במכונה ואתה מצליח לעשות זאת בקלות.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אייס... ברדלי מוכן לצאת למסע שלו, אתה יכול רגע לעזור לי?" שואלת האחות ג'וי ואתה מהנהן שאתה יכול לעזור. [/COLOR]
[COLOR=darkred]אתה נכנס לחדר ואז אתה עוזר לברדלי לקום, "הוא יצטרך קביים ליום אחד, תעזור לו בזה." היא אומרת, מביאה לך את הקביים ואתה מסדר את הקביים על ברדלי.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"רוצים חדר במקום?ה ככה ינוח ברדלי." מוסיפה האחות ג'וי.[/COLOR][/quote]
"אם הוא רוצה.." אאנח ואביט על ברדלי
-
[I]תשקיע עוד קצת בתגובות...[/I]
~~~~~~~~~~~
אתה נאנח ומסתכל על ברדלי, "אם הוא רוצה.." אתה אומר ואז ברדלי מסתכל אליך בחזרה וישר מסכים להצעה של האחות ג'וי.
"בגלל שאתם מאמנים זה יהיה בחינם, אבל אני אשלח לכם טפסים בערב להרשמה לליגה ולמרכזי פוקימונים..." היא אומרת ואז מגישה לך מפתח.
אתה הולך עם ברדלי לאט לעבר המעלית, עולה בה איתו ואז ישר מגיעים לחדר ומגלים שיש בו שני מיטות, מקרר, חדר אמבטיה ענקי, LCD ומחשב הכי חדש שיש.[/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140040][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
'איך אני תמיד שוכח?!' אתה שואל את עצמך בעצבנות ואז אתה מוציא את הפוקיג'יר כדי לבדוק אותו.
[I]"פאצ'ילוגו, פוקימון סנאי החשמל הקטן, פאצ'ילוגו הוא התת התפתחות של פאצ'יריסו האהוב על הילדות הקטנות, וגם הוא יכול להתפתח לאלמוגה בעזרת אבן אורי"[/I]
בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקג'יר שישר נכבה.
"טוב ונאפ, עד שאני אדע למה הוא מסוגל פשוט תשתמש בכוח טבע מסביבך כדי שהוא לא יוכל להתקרב" אתה אומר לו ואז ונאפ משתמש בכוח טבע.
פתאום יוצא מלא צמחים מהאדמה שתופסים את פאצ'ילוגו ואז חונקים אותו, אך הוא משתמש במכת ברק שמחסלת את הצמחים ושעפה לעבר ונאפ.[/COLOR][/quote]
"צמח משתולל, קפוץ למעלה" אני אומר לונאפ.
"תפוס אותו עם הצמחים ותכה אותו באדמה כמו תמיד" אני מוסיף אחרי שהוא מתחמק.
"כשהוא על הרצפה תשתמש שוב בכוח טבע" אני מוסיף עוד ומתחיל לחכות ולראות מה יקרה.
-
"צמח משתולל, קפוץ למעלה" אתה אומר לונאפ ואז הוא משתמש בצמח משתולל שמעיף אותו למעלה ומפוצץ את המכת ברק.
"תפוס אותו עם הצמחים ותכה אותו באדמה כמו תמיד" אתה מוסיף אחרי שהוא מתחמק ואז הצמחים שנותרו תופסים את פאצ'ילוגו ואז מכים אותו באדמה.
"עכשיו כוח טבע!" אתה קורא ואז מלא כוכבים יוצאים מהפה של ונאפ שעפים לעבר פאצ'ילוגו שנפגע ואז הוא ישר מתעלף, כול הכבוד ניצחת פאצ'ילוגו בעזרת ונאפ.[/COLOR]
-
[QUOTE=Born This Way;1140106][COLOR="Green"][B][U]דארן ווסט~[/U][/B]
אתה לוקח נשימה עמוקה, "כן, אני רוצה להשתתף." אתה אומר בחיוך קטן ומאולץ, ובודק מה צריך לעשות כדי להשתתף.
"אז אתה צריך למלאות את הטופס!" האחות ג'וי אומרת ואז היא מגישה לך טופס שכתוב בו:
[/COLOR]
][/QUOTE]
אני ניגש וממלא את הטופס:
[CODE]שם: דארן ווסט
קרב יחיד\זוגי: יחיד
אם קרב זוגי אז השותף: אין שותף
כמה פוקימונים יש: 2 פוקימונים
[/CODE]
בסיום הכתיבה אני מגיש את הטופס המלא לאחות ג'וי, בחיוך קטן ומנמוס.
-
אני ניגש וממלא את הטופס:
[QUOTE]שם: דארן ווסט
קרב יחיד\זוגי: יחיד
אם קרב זוגי אז השותף: אין שותף
כמה פוקימונים יש: 2 פוקימונים[/QUOTE]
אתה מסיים לכתוב בטופס ואז אתה מגיש את הטופס המלא לאחות ג'וי, בחיוך קטן ומנומס.
"אוקיי, בעוד חצי שעה תחזור לכאן, הקרב הראשון שלך יתחיל!" היא אומרת לך בחיוך ואז מכניסה לפוקיג'יר שלך מספר שבו תוכל לקבל את הודעה מתי הקרב שלך יתחיל. [/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140507][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
"צמח משתולל, קפוץ למעלה" אתה אומר לונאפ ואז הוא משתמש בצמח משתולל שמעיף אותו למעלה ומפוצץ את המכת ברק.
"תפוס אותו עם הצמחים ותכה אותו באדמה כמו תמיד" אתה מוסיף אחרי שהוא מתחמק ואז הצמחים שנותרו תופסים את פאצ'ילוגו ואז מכים אותו באדמה.
"עכשיו כוח טבע!" אתה קורא ואז מלא כוכבים יוצאים מהפה של ונאפ שעפים לעבר פאצ'ילוגו שנפגע ואז הוא ישר מתעלף, כול הכבוד ניצחת פאצ'ילוגו בעזרת ונאפ.[/COLOR][/quote]
"טוב... זה היה קל.. אולי יותר מדי קל" אני חושב ונאנח, מוציא החוצה פוקדור ריק ומכין אותו לזריקה ביד.
"אתה שלי סנאי.." אני אומר וזורק עליו את הפוקדור, מחכה לראות אם הוא ייתפס.
גם הוא נתפס וגם אם לא אני הולך חזרה לעיר לנסות ולמצוא אבן אורי.
-
אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומכין אותו לזריקה בידך הימיני.
"אתה שלי סנאי..." אני ממלמל וזורק עליו את הפוכדור, מחכה לראות אם הוא ייתפס.
הסנאי נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נופל, מתנדנד ולאחר כמה שניות נעצר הפוכדור.
[B][U]זה אומר שתפסת את את הסנאי פאצ'ילוגו![/U][/B]
אתה לוקח את הפוכדור וישר הולך חזרה אחר חיפוש אבן אורי ואתה מגלה שיש גן בשביל מציאת אבני אורי בעיר אך זה עולה 100$ דולר לכניסה.[/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140518][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
אתה שולף פוכדור ריק מכיסך ומכין אותו לזריקה בידך הימיני.
"אתה שלי סנאי..." אני ממלמל וזורק עליו את הפוכדור, מחכה לראות אם הוא ייתפס.
הסנאי נכנס לתוך הפוכדור ואז הפוכדור נופל, מתנדנד ולאחר כמה שניות נעצר הפוכדור.
[B][U]זה אומר שתפסת את את הסנאי פאצ'ילוגו![/U][/B]
אתה לוקח את הפוכדור וישר הולך חזרה אחר חיפוש אבן אורי ואתה מגלה שיש גן בשביל מציאת אבני אורי בעיר אך זה עולה 100$ דולר לכניסה.[/COLOR][/quote]
"מאה דולרים זה כלום, קח/י" אני אומר לשומר/ת, נותן את הכסף הנדרש ונכנס פנימה לגן.
אני מתחיל לחפש אבני אורי בגן שם, אם זה לא מצליח אני מבקש תדרוך מאנשים שאולי יודעים איפה אפשר למצוא את האבנים האילו.
-
מאה דולרים זה כלום, קח" אתה אומר לשומר, נותן את הכסף הנדרש ונכנס פנימה לגן.
אתה רואה מלא סלעים אפורים ומחפש אחר האבנים ולאחר כמה דקות אתה רואה סלע אפורה שיש בה אבן בצבע כחול ([URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/0e8a6fc2134adbf843554a2200b9fc68.gif[/IMG][/URL]).
אתה מנסה להוציא אותה אך רואה שהיא ממש עמוקה בתוך האבן, אולי תצטרך פוקימון שיעזור לך לשבור את הסלע.[/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140525][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
מאה דולרים זה כלום, קח" אתה אומר לשומר, נותן את הכסף הנדרש ונכנס פנימה לגן.
אתה רואה מלא סלעים אפורים ומחפש אחר האבנים ולאחר כמה דקות אתה רואה סלע אפורה שיש בה אבן בצבע כחול ([URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/0e8a6fc2134adbf843554a2200b9fc68.gif[/IMG][/URL]).
אתה מנסה להוציא אותה אך רואה שהיא ממש עמוקה בתוך האבן, אולי תצטרך פוקימון שיעזור לך לשבור את הסלע.[/COLOR][/quote]
"טוב.. אין טעם לאתאמץ, צא פאצ'ילונו" אני אומר ומוציא אותו.
"אתה רואה את האבן הכחולה? יופי.. תחפור אותה החוצה.. ותתפתח בדרך גם" אני אומר בקור רוח ומחכה בסבלנות.
-
"טוב.. אין טעם לאתאמץ, צא פאצ'ילוגו" אתה אומר, מוציא אותו ואז הוא יוצא במהירות מהפוכדור.
"אתה רואה את האבן הכחולה? יופי.. תחפור אותה החוצה.. ותתפתח בדרך גם" אתה אומר בקור רוח ומחכה בסבלנות.
פאצ'ילוגו נוגע בהאבן ופתאום מתחיל לזוהר ואז לאחר כמה שניות אתה רואה פוקימון דמוי סנאי מעופף ([URL=http://www.israup.net][IMG]http://www.israup.net/images/93492ad22277b4eb53b91c7d8924b824.gif[/IMG][/URL])
"אלמוגה!" קורא הפוקימון הסנאי המעופף שכדאי לבדוק לו את המתקפות ולדעת עליו פרטים.[/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140531][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
"טוב.. אין טעם לאתאמץ, צא פאצ'ילוגו" אתה אומר, מוציא אותו ואז הוא יוצא במהירות מהפוכדור.
"אתה רואה את האבן הכחולה? יופי.. תחפור אותה החוצה.. ותתפתח בדרך גם" אתה אומר בקור רוח ומחכה בסבלנות.
פאצ'ילוגו נוגע בהאבן ופתאום מתחיל לזוהר ואז לאחר כמה שניות אתה רואה פוקימון דמוי סנאי מעופף ([URL="http://www.israup.net"][IMG]http://www.israup.net/images/93492ad22277b4eb53b91c7d8924b824.gif[/IMG][/URL])
"אלמוגה!" קורא הפוקימון הסנאי המעופף שכדאי לבדוק לו את המתקפות ולדעת עליו פרטים.[/COLOR][/quote]
אני מוציא את הפוקיגיר שוב ובוק את אלמוגה.
"תפסיק לרחף כבר, שיגעת לי את השכל" אני אומר לו תוך כדי.
-
אתה מוציא את הפוקיג'יר שוב ובודק את אלמוגה כדי לדעת מה המתקפות שלו ופרטים עליו.
"אלמוגה, פוקימון הסנאי המעופף, אלמוגה הוא פוקימון חמוד שסוגו הוא מעופף\חשמל, הוא מאוד חברותי."
"מתקפות של אלמוגה הם: הלם רעם (Thundershock), מתקפה מהירה, הצלפת זנב, טעינה (Charge) ומתקפת ברק." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שישר נכבה.
"תפסיק לרחף כבר, שיגעת לי את השכל" אתה אומר לו והוא מפסיק אך הוא עף אליך ויושב לך על הכתף, "סיימת שם?" שואל השומר של המקום. [/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140540][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
אתה מוציא את הפוקיג'יר שוב ובודק את אלמוגה כדי לדעת מה המתקפות שלו ופרטים עליו.
"אלמוגה, פוקימון הסנאי המעופף, אלמוגה הוא פוקימון חמוד שסוגו הוא מעופף\חשמל, הוא מאוד חברותי."
"מתקפות של אלמוגה הם: הלם רעם (Thundershock), מתקפה מהירה, הצלפת זנב, טעינה (Charge) ומתקפת ברק." בוקע קול של אישה מתכתית מהפוקיג'יר שישר נכבה.
"תפסיק לרחף כבר, שיגעת לי את השכל" אתה אומר לו והוא מפסיק אך הוא עף אליך ויושב לך על הכתף, "סיימת שם?" שואל השומר של המקום. [/COLOR][/quote]
"אוקיי.. אחלה פוקימון בשביל קרב המכון הראשון שלי" אני ממלמל.
"אולי תשתוק כבר שומר מעצבן, לא רוצה לסיים, שילמתי לך 100 דולר אז תתחפף ממני" אני אומר לו וממשיך ללכת.
אני מחפש עוד אבנים שנראות טוב ולוקח כמה איתי, אחרי שאני מסיים לקחת אני יוצא החוצה מהגן.
"מרוצה עכשיו אידיוט?" אני שואל בחוצפה את השומר כשאני עוזב והולך לבדוק איפה ברדלי.
-
"אוקיי.. אחלה פוקימון בשביל קרב המכון הראשון שלי" אתה ממלמל ואלמוגה מתחיל לשמוח.
אתה מחפש עוד אבנים שנראות טוב אך אתה לא מוציא שום אבן מחוץ אבן אורי, ובגלל זה אתה לוקח אבן אורי אחד למטרות נחוצות.
"מרוצה עכשיו אידיוט?" אתה שואל בחוצפה את השומר בדיוק שאתה יוצא ואז הוא חוזר לבקתה שלו, לבכות כי אימא שלו לא הביאה לו מתנה ליומהולדת שלו.
לפניך שלושה אפשרויות: ללכת למכון, ללכת למרכז או ללכת לPokeMart.
במה תבחר?[/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140549][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
"אוקיי.. אחלה פוקימון בשביל קרב המכון הראשון שלי" אתה ממלמל ואלמוגה מתחיל לשמוח.
אתה מחפש עוד אבנים שנראות טוב אך אתה לא מוציא שום אבן מחוץ אבן אורי, ובגלל זה אתה לוקח אבן אורי אחד למטרות נחוצות.
"מרוצה עכשיו אידיוט?" אתה שואל בחוצפה את השומר בדיוק שאתה יוצא ואז הוא חוזר לבקתה שלו, לבכות כי אימא שלו לא הביאה לו מתנה ליומהולדת שלו.
לפניך שלושה אפשרויות: ללכת למכון, ללכת למרכז או ללכת לPokeMart.
במה תבחר?[/COLOR][/quote]
אני הולך למרכז לבדוק אם ברדלי עדיין שם.
גם אם הוא שם ואם לא אני יוצא החוצה לרפא את הפוקימונים ואז למכון.
-
אתה הולך למרכז לבדוק אם ברדלי עדיין שם ואתה רואה שברדלי השאיר לך מכתב אצל האחות ג'וי שבו כתוב שהוא במכון.
אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי ולאחר מכן אתה הולך למכון ומגלה שזה מכון האבן.
אתה נכנס למכון, סקרן לגלות מה קורה שם ומי מנהיג המכון של המכון.
אתה רואה מלא אבנים בצדדים, דלת ענקית שלידו יש שלט שכתוב עליו: "בתוך החדר נמצא הזירה, חכו פה לשומר."
פתאום אתה רואה איש צעיר ניגש אליך בשמחה ומראה לך פוכדור רגיל, "אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל בחיבה ואתה עונה שכן.
"אוקיי, הקרב שלך מתחיל אחרי הילד שבתוך החדר, רק איזה קרב תרצה? קרב זוגות ששני הפוקימונים שלך ביחד או יחיד?" הוא שואל ואז מגחך. [/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140556][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
אתה הולך למרכז לבדוק אם ברדלי עדיין שם ואתה רואה שברדלי השאיר לך מכתב אצל האחות ג'וי שבו כתוב שהוא במכון.
אתה מרפא את הפוקימונים שלך אצל האחות ג'וי ולאחר מכן אתה הולך למכון ומגלה שזה מכון האבן.
אתה נכנס למכון, סקרן לגלות מה קורה שם ומי מנהיג המכון של המכון.
אתה רואה מלא אבנים בצדדים, דלת ענקית שלידו יש שלט שכתוב עליו: "בתוך החדר נמצא הזירה, חכו פה לשומר."
פתאום אתה רואה איש צעיר ניגש אליך בשמחה ומראה לך פוכדור רגיל, "אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל בחיבה ואתה עונה שכן.
"אוקיי, הקרב שלך מתחיל אחרי הילד שבתוך החדר, רק איזה קרב תרצה? קרב זוגות ששני הפוקימונים שלך ביחד או יחיד?" הוא שואל ואז מגחך. [/COLOR][/quote]
"קודם כל, אל תתלהב עלי ותגחך" אני אומר לו עצבני מעט.
"ודבר שני, אם זה רק קרב אחד וזהו אני ארצה קרה יחיד עם פוקימון אחד בלבד.. אם לא, אני אלחם עם שני הפוקימונים שלי" אני אומר לו.
-
[QUOTE=Born This Way;1140120][COLOR="DarkRed"][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B]
[I]תשקיע עוד קצת בתגובות...[/I]
~~~~~~~~~~~
אתה נאנח ומסתכל על ברדלי, "אם הוא רוצה.." אתה אומר ואז ברדלי מסתכל אליך בחזרה וישר מסכים להצעה של האחות ג'וי.
"בגלל שאתם מאמנים זה יהיה בחינם, אבל אני אשלח לכם טפסים בערב להרשמה לליגה ולמרכזי פוקימונים..." היא אומרת ואז מגישה לך מפתח.
אתה הולך עם ברדלי לאט לעבר המעלית, עולה בה איתו ואז ישר מגיעים לחדר ומגלים שיש בו שני מיטות, מקרר, חדר אמבטיה ענקי, LCD ומחשב הכי חדש שיש.[/COLOR][/QUOTE]
''אתה רוצה לצאת להסתובב כאן בעיר או להשאר כאן?'' אשאל את ברדלי
-
[QUOTE=Born This Way;1140515][COLOR="Green"][B][U]דארן ווסט~[/U][/B]
אני ניגש וממלא את הטופס:
אתה מסיים לכתוב בטופס ואז אתה מגיש את הטופס המלא לאחות ג'וי, בחיוך קטן ומנומס.
"אוקיי, בעוד חצי שעה תחזור לכאן, הקרב הראשון שלך יתחיל!" היא אומרת לך בחיוך ואז מכניסה לפוקיג'יר שלך מספר שבו תוכל לקבל את הודעה מתי הקרב שלך יתחיל. [/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי, תודה." אני משיב בנימוס ומחייך.
אני הולך ומתיישב קצת במרכז, נח ומחכה לקראת הקרב המתקרב.
-
"אוקיי, תודה." אתה משיב בנימוס ומחייך.
אתה הולך ומתיישב קצת במרכז, נח ומחכה לקראת הקרב המתקרב.
פתאום אתה רואה בחוץ מלא אנשים רצים לחוף, אולי תלך לשם כדי לראות מה יש שם. [/COLOR]
"קודם כל, אל תתלהב עלי ותגחך" אתה אומר לו בקול עצבני מעט והוא הולך צעד אחד אחורה.
"ודבר שני, אם זה רק קרב אחד וזהו אני ארצה קרה יחיד עם פוקימון אחד בלבד.. אם לא, אני אלחם עם שני הפוקימונים שלי" אתה מוסיף.
"זה יהיה קרב אחד... אז אתה רוצה עם פוקימון?" הוא שואל ואז פתאום ברדל יוצא מהחדר, עצוב ואז הוא ניגש אליך.
"הפסדתי... תעשה קרב זוגי, זה יעזור לך מאוד אך אני לא הצלחתי ממש..." הוא אומר ואז יוצא מהמכון.[/COLOR]
''אתה רוצה לצאת להסתובב כאן בעיר או להשאר כאן?'' אתה שואל את ברדלי.
"אם אתה יודע... אני כמעט לא יכול ללכת אז אני לא אצא מהחדר..." הוא אומר לך ואתה ישר מתבאס ואז אתה מגלה שנשלח לך הודעה שבו כתובה שהקרב הראשון שלך מתחיל בעוד 10 דקות![/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140629][COLOR=DarkGreen][B][U]בלייק ג'ונסון~[/U][/B]
"קודם כל, אל תתלהב עלי ותגחך" אתה אומר לו בקול עצבני מעט והוא הולך צעד אחד אחורה.
"ודבר שני, אם זה רק קרב אחד וזהו אני ארצה קרה יחיד עם פוקימון אחד בלבד.. אם לא, אני אלחם עם שני הפוקימונים שלי" אתה מוסיף.
"זה יהיה קרב אחד... אז אתה רוצה עם פוקימון?" הוא שואל ואז פתאום ברדל יוצא מהחדר, עצוב ואז הוא ניגש אליך.
"הפסדתי... תעשה קרב זוגי, זה יעזור לך מאוד אך אני לא הצלחתי ממש..." הוא אומר ואז יוצא מהמכון.[/COLOR][/quote]
"כן עם פוקימון אחד" אני אומר לאיש שם.
"אין טעם בקרב זוגות עם פוקימונים כמו שלי, זה מכון אבן ורק ונאפ חזק מבין השלושה על אבן, הפוקימונים שלך שניהם אש, בגלל זה היה לך קשה" אני מסביר לברדלי לפני שהוא יוצא.
"אז קבענו? אני רוצה להתחיל.." אני שואל ואומר לאיש הזה שעומד שם.
-
"כן עם פוקימון אחד" אתה אומר לאיש שם והוא מהנהן בשמחה.
"אז מתי מתחילים? אני רוצה להתחיל..." אתה שואל את האיש הזה שעומד שם.
"עכשיו..." הוא אומר לך ואז אתם נכנסים לתוך החדר.
אתה רואה שם מישהו שיש לו פוכדור על ידו, עם חולצה אדומה ומשקפיים על ראשו, "אני פרוי ואתה בטחבלייק נכון?" הוא שואל ואתה עונה שכן בצורה מבולבלת.
"אני מנהיג מכון האבן, הקרב יהיה ביחידים!" הוא אומר בשמחה, "תוציא את הפוקימון שלך ואז אני אוציא את שלי." הוא מושיב.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up2/mzylmgyz2jnh.bmp[/IMG][/URL][/COLOR]
-
[QUOTE=Born This Way;1137926][B][SIZE="3"][COLOR="Red"][B][U]דיויד אדלר~[/U][/B]
"נראה לי שאני בסדר" אתה ממלמל לכיוונו "תגיד, מה קרה לי בעצם? אני לא זוכר" אתה מוסיף ואז אתה נשכב בחזרה על המיטה ומסתכל על התקרה, מנסה להזכר עוד קצת.
"אתה התעלפת... אמרו לי שחשבת שנתתי לך אגרוף אך זה לא קרה..." הוא אומר ואז הוא יוצא מחדר בתיסכול.
"טוב, אתה מוכן לצאת מכאן, אתה רוצה או לחכות פה עוד שעה בערך?" שואלת אותך האחות ג'וי בנימוס.
[/COLOR][/QUOTE]
"אני חושב שאתחפף מפה עכשיו" אני אומר. אני קם מהמיטה, ויוצא מהחדר. אני פונה לחפש את ברדלי 'למה הוא כ"כ התעצבן? אני זוכר בערפול מישהו שדומה לו מאוד שצחק עלי ונתן לי אגרוף' אני חושב בפרצוף חמוץ 'הוא לפחות לא היה יכול להגיד לי מה באמת קרה?'
-
[COLOR="Red"][B][U]דיויד אדלר~ [/U][/B]
"אני חושב שאתחפף מפה עכשיו" אתה אומר, קם מהמיטה, ויוצא מהחדר הלבן.
לאחר מכן אתה פונה לחפש את ברדלי ומוצא אותו.
"היי דיויד! מה קורה?" הוא שואל אותך ואתה מנסה לדלות מימנו מידע מה קרה שמה עם האישה.
"טוב... האישה הזאת בטח העילפה אותך ואני נאלצתי לקחת אותך למרכז... אתה בטח חלמת על זה שנתתי לך אגרוף..." הוא אומר לך, הוא רוצה שתאמין לו.[/COLOR]
-
[quote=Born This Way;1140629][COLOR=darkred][B][U]אייס דיאמונד~[/U][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred]''אתה רוצה לצאת להסתובב כאן בעיר או להשאר כאן?'' אתה שואל את ברדלי.[/COLOR]
[COLOR=darkred]"אם אתה יודע... אני כמעט לא יכול ללכת אז אני לא אצא מהחדר..." הוא אומר לך ואתה ישר מתבאס ואז אתה מגלה שנשלח לך הודעה שבו כתובה שהקרב הראשון שלך מתחיל בעוד 10 דקות![/COLOR][/quote]
"טוב תשמע" אגיד לו "אתה תשאר כאן לנוח ולי יש קרב באיזו תחרות עוד עשר דקות אז אני הולך, סבבה?"
אצא מהחדר ואלך לתחרות בהתרגשות.
-
"טוב תשמע" אתה אומר לו "אתה תשאר כאן לנוח ולי יש קרב באיזו תחרות עוד עשר דקות אז אני הולך, סבבה?"
"אוקיי, לך אפילו לעשות סקס עם בחורה, העיקר שאני אישן כאן וארגיש מצוין בלילה." הוא אומר לך ואתה מגחך.
לאחר מכן אתה יוצא מהחדר בהתרגשות לקראת התחרות ואז מגיע לתחרות תוך 5 דקות, "אוקיי אייס דיאמונד תעלה לבמה!" קוראים לך.
אתה עולה לבמה ורואה ילד מולך עומד, "תוציאו את הפוקימונים שלכם!" קוראת השדרנית ואז הילד מוציא פוכדור שיוצא ממנו חרק בצבע סגול.
[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up352.siz.co.il/up1/njykjtzkhhoj.bmp[/IMG][/URL][/COLOR]