אתם ידעתם שיוגי הו קפסולה מונסטר זה לא מהיוצרים המקוריים של יוגי הו?
Printable View
אתם ידעתם שיוגי הו קפסולה מונסטר זה לא מהיוצרים המקוריים של יוגי הו?
[QUOTE=Vepor;1265921]אתם ידעתם שיוגי הו קפסולה מונסטר זה לא מהיוצרים המקוריים של יוגי הו?[/QUOTE]
כע זה אמריקאי
[QUOTE=Vepor;1265918]יש למישהו רעיון לאנימה שאני אראה בזמן שאני מחכה לפרקים הבאים של זקסל [עד סוף השבוע אני מגיע לפרק הכי עדכני ואז מה אני אראה?][/QUOTE]
סתכל השטן הקטן שלי
כל פרק זה בערך 5 דקות
יש מצב אני אקח את ההצעה של עמית,דיג'ימון דאטא סקווד ואז אראה קרוס וורס
עמית איזו עונה זו דאטא סקוד?
חמישית נכון?
חח עוד 4 אנימות אני מסיים לראות ואני מגיע ל100 אנימות שסימתי לראות בחיים שלי
[url]http://myanimelist.net/animelist/monster1997[/url]
מזל טוב אני סיימתי בחיים שלי רק את אנימת יוגי הו הרגילה אפילו את Gx לא ראיתי בשלמותה
מישהו יכול להביא לי קישור לאתר שיש בו פרקים של יוגיהו קפסול מונסטרס? אני זוכר שראיתי מזה כמה פרקים כי היו לי איזה 5 חוגים Xd עכשיו יש לי רק 4...
ואם כבר, אז גם של 5דיס
חפש ב-Gogoanima או באתרים אחרים
Oחלאס לחשוב שהפוורום בצרות! אנחנו בסדר גמור ובתנופה גדולה! אל תתייאשו, בואו התלכדות
אני פה כול הזמן
עכשיו ספציפית לא,הלכתי [b]לסיים את אנימת פייב דיס! [/b]
סבבה. אבל מתגבש ונראה לכולם שאנחנו הפורום הכי טוב שיש! אנחנו לא ניכנע!
[QUOTE=Vepor;1265924]יש מצב אני אקח את ההצעה של עמית,דיג'ימון דאטא סקווד ואז אראה קרוס וורס
עמית איזו עונה זו דאטא סקוד?
חמישית נכון?[/QUOTE]
כן חמישית.
[QUOTE=The Charmander;1265936]Oחלאס לחשוב שהפוורום בצרות! אנחנו בסדר גמור ובתנופה גדולה! אל תתייאשו, בואו התלכדות[/QUOTE]
מסכימה!, זה כבר נהיה ממש מעצבן, אולי הוא היה פעם אבל זהו, השתקם, ואפילו יש דף בפייס!
טל, יש לך שיער ג'ינג'י כזה.. נכון?
זאת הגישה טל! כל הכבוד! אנחנו ננצח!
אנחנו בתנופה!
ראיתם? אפילו אלכס אמר ככה! אלכס חזר להיות אופטימי יסססססס!
[QUOTE=The Charmander;1265944]זאת הגישה טל! כל הכבוד! אנחנו ננצח!
אנחנו בתנופה!
ראיתם? אפילו אלכס אמר ככה! אלכס חזר להיות אופטימי יסססססס![/QUOTE]
אלכס אופטימי?האפוקליפסה בעיצומה! XD
סתאאם צחוקים..
בכ"מ אני ממש מאמין בגישה הזאת טל-אופטימיות זה דבר מאוד חשוב.
אלון-ממש לא.... אני לא מתה על שיער ג'ינג'י... ילמה?
יאללה עמית! לעודד את הגישה! חבר'ה בואו נוכיח פעילות ספורות! יאללה בואו הציף תגובות!
ספרות, הומור, אקטואליה ויהדות... כל מה שבא לכם! בואו נוכיח לניב ולאחרים שאנחנו לא סתם שמנים שמפטפטים בנו''ד כל היום!
יאללה ספרטההההההההה!
[quote=ttrrtte;1265946]אלון-ממש לא.... אני לא מתה על שיער ג'ינג'י... ילמה?[/quote]
לא יודע.. בדף של הפורום בפייסבוק חשבתי שהשיער שלך ג'ינג'י.. אז הוא חום? חח
סתם לדעת, אני לא מכיר הרבה ג'ינג'ים.. רק אחד בן.
אני פה לחצי שעה
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1265953]לא יודע.. בדףפ של הפורום חשבתי שהשיער שלך ג'ינג'י.. אז הוא חום? חח
סתם לדעת, אני לא מכיר הרבה ג'ינג'ים.. רק אחד בן.[/QUOTE]
כן.... תמונה של מאמנת ממש אומרת שיש לי חום חח
לא אני בלונדינית
[B][COLOR="Blue"]מה קורה כולם?[/COLOR][/B]
אחלה רותם. מה נשמע?
היום נר אחרון של חנוכה..
[quote=ttrrtte;1265955]כן.... תמונה של מאמנת ממש אומרת שיש לי חום חח
לא אני בלונדינית[/quote]
בדף של הפייסבוק חח
[b]אכן נר אחרון.
עלי זה לא משפיע :)
אני ברגילה עד יום ראשון.[/b]
[quote=ttrrtte;1265942]מסכימה!, זה כבר נהיה ממש מעצבן, אולי הוא היה פעם אבל זהו, השתקם, ואפילו יש דף בפייס![/quote]
דף בפייסבוק הוא אות הגאולה? נהפוך הוא, דף פייסבוק לפורום הוא תחילתו של אסון מתממש ובא. דף פייסבוק הוא סממן לריקבון. כל דבר שיש לו פייסבוק קמל ומת. סמנו את מילותיי במדגש.
הי
[QUOTE=LordAbizi;1265961]דף בפייסבוק הוא אות הגאולה? נהפוך הוא, דף פייסבוק לפורום הוא תחילתו של אסון מתממש ובא. דף פייסבוק הוא סממן לריקבון. כל דבר שיש לו פייסבוק קמל ומת. סמנו את מילותיי במדגש.[/QUOTE]
הלכת קצת רחוק עם זה אביזי...
דף פייסבוק לא יהרוג אף אחד...
[QUOTE=Alon :P_hanpy;1265957]אחלה רותם. מה נשמע?
היום נר אחרון של חנוכה..
בדף של הפייסבוק חח[/QUOTE]
?? בדף של הפייסבוק רואים אותי בתחפושת של פורים מכיתה ד' חח (התחפשתי למלאך אבל לא הגבתי בדף של הפורום עם זה מה שאתה חושב, אני לא רוצה שידעו איך אני נראת חח)
היי רותם מה נשמע?
[QUOTE=The Charmander;1265963]הלכת קצת רחוק עם זה אביזי...
דף פייסבוק לא יהרוג אף אחד...[/QUOTE]
אביזי צודק, יש ילדים שהתאבדו בגלל דברים שרשמו להם בסקייפ אז-
דף פייסבוק [B]כן[/B]יכול להרוג
[quote=The Charmander;1265963]הלכת קצת רחוק עם זה אביזי...
דף פייסבוק לא יהרוג אף אחד...[/quote]
דף פייסבוק כמעט הרג מישהו מהכיתה שלי שחשב שזה יהיה מצחיק לפתוח חשבון פייסבוק על שמי.
הוא ידע שאני מתכוון להרוג אותו, אז הוא הותיר את התיק שלו מאחור וברח. לקחתי את התיק שלו וקשרתי אותו על שרוך שאני תמיד נושא בכיס. לאחר מכן התחלתי לרדוף אחריו במסדרון כשאני מסובב את התיק שלו שקשור על שרוך. אני די בטוח שהוא חש אימה מהולה בצחוק.
שלום .
וואו אביזי. לא ידעתי שיש לך את זה!
[QUOTE=LordAbizi;1265967]דף פייסבוק כמעט הרג מישהו מהכיתה שלי שחשב שזה יהיה מצחיק לפתוח חשבון פייסבוק על שמי.
הוא ידע שאני מתכוון להרוג אותו, אז הוא הותיר את התיק שלו מאחור וברח. לקחתי את התיק שלו וקשרתי אותו על שרוך שאני תמיד נושא בכיס. לאחר מכן התחלתי לרדוף אחריו במסדרון כשאני מסובב את התיק שלו שקשור על שרוך. אני די בטוח שהוא חש אימה מהולה בצחוק.[/QUOTE]
חחח משעשע קצת
[quote=The Charmander;1265978]וואו אביזי. לא ידעתי שיש לך את זה![/quote]
כן, בנוסף לצד של מתמטיקאי משוגע יש לי גם צד של פסיכופט אלים.
כפרע עליך אביזי שלנו!
[QUOTE=The Charmander;1265992]כפרע עליך אביזי שלנו![/QUOTE]
מסכימה חח:D
אביזי מה שמך ?
[quote=Erwin;1265996]אביזי מה שמך ?[/quote]
אני פשוט אביזי. לא פחות ולא יותר.
כבר באיחור אבל בנוגע למה שאדם אמר [שצריך להוכיח שאנחנו לא שמנים שיושבים בנו''ד או משהו כזה] אני לוקח על עצמי את התפקיד שזה שמציף את פורום יוגי הו
גם אני ארוין ..
אני עדיין מתלבט אם לספר לכם את שמי האמיתי :o