אררג 210 ניצחונות רצוף ביוגי-הו
Printable View
אררג 210 ניצחונות רצוף ביוגי-הו
[quote=לעולם לא תדע;1269169]אררג 210 ניצחונות רצוף ביוגי-הו[/quote]
באיזה משחק יוגי הו אתה משחק? :O
[QUOTE=~Donphan~;1269165]אחלה עמית. שוב תודה על המשחק..[/QUOTE]
בבקשה..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1269166]גם אני אוהב דיג'ימון. הנה, אנחנו מסכימים על משהו.. (:
אבל בניגוד אליך אני לא אוהב את אקסרוס וורס ופרונטיר, כל השאר בסדר (עונה 2 קצת מעפנה אבל אני לא שונא אותה)..[/QUOTE]
איך אתה לא אוהב את פרויינטיר?!אני גדלתי על העונה הזאת!
[quote=DigiSaver;1269171]בבקשה..
איך אתה לא אוהב את פרויינטיר?!אני גדלתי על העונה הזאת![/quote]
הרעיון של הסדרה (החרא הזה שהם הופכים לדיג'ימונים בעצמם) היה נחמד בהתחלה אבל ככל שהם המשיכו עם הסדרה הביצוע נהיה גרוע, עשו את הדמויות מפגרות וזה היה כמו מעין חיקוי של העונה השנייה שגם בא הביצוע היה קצת פחות טוב. זאת הסיבה העיקרית, אין לי כוח להרחיב, אני יכול לכתוב ספר על זה XD
נ.ב. אני גדלתי על העונה הראשונה (:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1269172]הרעיון של הסדרה (החרא הזה שהם הופכים לדיג'ימונים בעצמם) היה נחמד בהתחלה אבל ככל שהם המשיכו עם הסדרה הביצוע נהיה גרוע, עשו את הדמויות מפגרות וזה היה כמו מעין חיקוי של העונה השנייה שגם בא הביצוע היה קצת פחות טוב. זאת הסיבה העיקרית, אין לי כוח להרחיב, אני יכול לכתוב ספר על זה XD
נ.ב. אני גדלתי על העונה הראשונה (:[/QUOTE]
תאמין לי שאני גדלתי בכללי על דיג'ימון(הייתי ממש קטן כשזה התחיל).הייתי בן 10 כשזה הפסיק(בדיג'ימון פרויינטיר).
הי
באסה עוד לא יצא תרגום לאנימת האצ'י שאני רוצה לראות
מקווה שיצא מחר
[quote=DigiSaver;1269174]תאמין לי שאני גדלתי בכללי על דיג'ימון(הייתי ממש קטן כשזה התחיל).הייתי בן 10 כשזה הפסיק(בדיג'ימון פרויינטיר).[/quote]
אוקיי ואתה עדיין אוהב את פרונטיר, שהוא הכי פחות טוב אחרי אקסרוס, זה לא משנה D:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1269176]אוקיי ואתה עדיין אוהב את פרונטיר, שהוא הכי פחות טוב אחרי אקסרוס, זה לא משנה D:[/QUOTE]
למה אתה לא אוהב את אקסוורס?
למרות שמבין אותך יש שם כמה קטעים מפגרים באקסוורס
כן וקרוס מעצבן קצת
[quote=monster;1269177]למה אתה לא אוהב את אקסוורס?
למרות שמבין אותך יש שם כמה קטעים מפגרים באקסוורס[/quote]
*הרעיון עצמו מפגר לדעתי, הם לקחו את כל הרעיון המרכזי בדיג'ימון ועשו לו טוויסט, מתחו ושינו עד שזה נהיה מספיק בלי טעם.. פשוט לא טוב, כל השילובים וזה, רעיון גרוע..
*הדיג'ימונים די מגעילים לדעתי וחלקם מפגרים לגמרי (אפשר לקחת לדוגמה את שאוטמון או איך שלא קוראים לו שהוא דביל)..
*הסדרה נהיתה ילדותית מדי. יש קטעים שאמורים להיות רציניים אבל רובם לא וזה הורס. הדמויות מפגרות וילדותיות ככה שאין בכלל טעם לראות, כמו לצפות בערוץ הופ..
אם אני משווה לזה את סייברס אין פשוט מילים לתאר כמה זה גרוע..
[quote=מאסטר ליאון;1269178]כן וקרוס מעצבן קצת[/quote]
יש לי שאלה ראית את זה?
או שסתם כתבת את זה בשביל המונה?
הוא כתב קודם שהוא רואה את זה
[quote=Sakurai Tomoki;1269181]הוא כתב קודם שהוא רואה את זה[/quote]
לא שמתי לב
[quote=Sakurai Tomoki;1269179]*הרעיון עצמו מפגר לדעתי, הם לקחו את כל הרעיון המרכזי בדיג'ימון ועשו לו טוויסט, מתחו ושינו עד שזה נהיה מספיק בלי טעם.. פשוט לא טוב, כל השילובים וזה, רעיון גרוע..
*הדיג'ימונים די מגעילים לדעתי וחלקם מפגרים לגמרי (אפשר לקחת לדוגמה את שאוטמון או איך שלא קוראים לו שהוא דביל)..
*הסדרה נהיתה ילדותית מדי. יש קטעים שאמורים להיות רציניים אבל רובם לא וזה הורס. הדמויות מפגרות וילדותיות ככה שאין בכלל טעם לראות, כמו לצפות בערוץ הופ..
אם אני משווה לזה את סייברס אין פשוט מילים לתאר כמה זה גרוע..[/quote]
אני דווקא אהבתי את קרווס וררס למרות שבאמת הקטע של השילובים מפגר והדיג'ימונים נראים כמו רוטוים.
גם הקטע של התפחיות מפגר מאוד
בנוסף הקטע [COLOR=Yellow]שבו מביסים תרע שאטומן פתאום מתמזג עם כל הדיג'ימונים שקיימים ונהפך לחזק[/COLOR]-זה מפגר
זה כל מה שנראה לי מפגר באנימה הזאת
[quote=monster;1269182]לא שמתי לב
אני דווקא אהבתי את קרווס וררס למרות שבאמת הקטע של השילובים מפגר והדיג'ימונים נראים כמו רוטוים.
גם הקטע של התפחיות מפגר מאוד
בנוסף הקטע [COLOR=Yellow]שבו מביסים תרע שאטומן פתאום מתמזג עם כל הדיג'ימונים שקיימים ונהפך לחזק[/COLOR]-זה מפגר
זה כל מה שנראה לי מפגר באנימה הזאת[/quote]
אתה לא שם לב שזה קצת (הרבה) ילדותי? O_ם
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1269181]הוא כתב קודם שהוא רואה את זה[/QUOTE]
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1269183]אתה לא שם לב שזה קצת (הרבה) ילדותי? O_ם[/QUOTE]
דיג'ימון זה אנימה לילדים אז מה הפלא שזה ילדותי
[quote=monster;1269184]דיג'ימון זה אנימה לילדים אז מה הפלא שזה ילדותי[/quote]
לעומת אפילו (אני אלך הכי רחוק) העונה השנייה שלדעתי היא ילדותית לגמרי לגמרי לגמרי, זה יותר ילדותי..
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1269176]אוקיי ואתה עדיין אוהב את פרונטיר, שהוא הכי פחות טוב אחרי אקסרוס, זה לא משנה D:[/QUOTE]
אני אוהב את פרויינטיר כי אני גדלתי על זה.
זה לא פותר אותי מלאהוב גם את דאטא סקוואד(שזה יותר בוגר מכולם) ואת קרוס וורס.
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1269179]*הרעיון עצמו מפגר לדעתי, הם לקחו את כל הרעיון המרכזי בדיג'ימון ועשו לו טוויסט, מתחו ושינו עד שזה נהיה מספיק בלי טעם.. פשוט לא טוב, כל השילובים וזה, רעיון גרוע..
אם אני משווה לזה את סייברס אין פשוט מילים לתאר כמה זה גרוע..[/QUOTE]
אני יודע שזה ילדותי.
אני רואה את זה גם בגלל שיש את ההתפתחות החדשה הזאת(דיג'יקרוס) וגם כי זה נוסטלגיה(שתדע לך רק בעונה הזאת התחלתי לאהוב דיג'ימון שוב).
לדעתי ראית רק את ה-10 פרקים הראשונים, כי בפרק 11 מתחיל כול הדברים הטובים.
5 הכי טוב השנייה באמת די גרועה ושש לא הכי טוב
חברה ממליץ לכם לראות את האנימה Highschool DxD ראיתי רק 5דקות מן הפרק בגלל שהזמן צפיה נגמר לי וזה היה כמה דקות טובות מלאות באצ'י גבוה.
[QUOTE=monster;1269190]חברה ממליץ לכם לראות את האנימה Highschool DxD ראיתי רק 5דקות מן הפרק בגלל שהזמן צפיה נגמר לי וזה היה כמה דקות טובות מלאות באצ'י גבוה.[/QUOTE]
לא נראלי שיהיה לי זמן לראות את זה.
אני רואה עכשיו די גריימן ואני רוצה להמשיך לראות וואן פיס.
[QUOTE=DigiSaver;1269191]לא נראלי שיהיה לי זמן לראות את זה.
אני רואה עכשיו די גריימן ואני רוצה להמשיך לראות וואן פיס.[/QUOTE]
יצא לזה רק פרק 1 בינתיים
באיזה פרק אתה בדי גריי מן?
היי חבר'ס
מצ'עמם לי
לא רק לך
[quote=DigiSaver;1269187]אני אוהב את פרויינטיר כי אני גדלתי על זה.
זה לא פותר אותי מלאהוב גם את דאטא סקוואד(שזה יותר בוגר מכולם) ואת קרוס וורס.
אני יודע שזה ילדותי.
אני רואה את זה גם בגלל שיש את ההתפתחות החדשה הזאת(דיג'יקרוס) וגם כי זה נוסטלגיה(שתדע לך רק בעונה הזאת התחלתי לאהוב דיג'ימון שוב).
לדעתי ראית רק את ה-10 פרקים הראשונים, כי בפרק 11 מתחיל כול הדברים הטובים.[/quote]
סייברס והעונה השלישית הכי טובות לדעתי..
אני רואה הכל, רק כדי לדעת אם משהו משתפר, אבל זה לא עובד ממש S:
[QUOTE=מאסטר ליאון;1269198]לא רק לך[/QUOTE]
למי עוד? :nose_pick:
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1269199]סייברס והעונה השלישית הכי טובות לדעתי..
אני רואה הכל, רק כדי לדעת אם משהו משתפר, אבל זה לא עובד ממש S:[/QUOTE]
אדוני מוכן להסבירי לאנוכי על עניין ה"גסט"?
לי
[quote=מאסטר ליאון;1269202]לי[/quote]
לע, לא ידעתי --__--
ליאור,בפול מטאל אלכימיסט 2009 זה מתעדכן או שזה נגמר?
כולם! תסתכלו בדף הפרופיל שלי! ערכתי את הכול!
[quote=Aichi Sendou;1269204]ליאור,בפול מטאל אלכימיסט 2009 זה מתעדכן או שזה נגמר?[/quote]
ליאור?
יש לך רעיון לעשות משהו מר מגל ציני
[QUOTE=Aichi Sendou;1269204]ליאור,בפול מטאל אלכימיסט 2009 זה מתעדכן או שזה נגמר?[/QUOTE]
נגמר עם 64 פרקים
אוקיי תודה
הלכתי לראות Gx מחר כנראה לא אהיה פה רוב היום
[quote=מאסטר ליאון;1269207]יש לך רעיון לעשות משהו מר מגל ציני[/quote]
אה... לא ><
**צונזר**
שכחת לשים ספוילר ועלולים לתת לך באן
[QUOTE=Aichi Sendou;1269212]שכחת לשים ספוילר ועלולים לתת לך באן[/QUOTE]
יש לי בעיות עם תגית הספויליר
אתה מספר לי
אתה רוצה באן או משהו?
[QUOTE=Aichi Sendou;1269214]אתה רוצה באן או משהו?[/QUOTE]