-
[SIZE="5"]הודעות-
*האיוונט נכמר בהצלחה! האיוונט הבא יהיה בסביבות חנוכה.
*משישי הזה בצהריים ועד שבת בערב אני לא יוכל להגיב כי אני יוצא למחנה :(. בשבת בערב אני אשתדל להגיב.מחר אניגם לא אהיה כל כך הרבה זמן
*אנדי\צ'ופר- יש לך פוקימון עשב לבחירתך לקחת,התפתחות ראשונה
*כל ההתפתחויות ולמידות המתקפות שקרו במהלך האיוונט תקפות מעכשיו![/SIZE]
[COLOR="RoyalBlue"][B][U]שחר[/U][/B]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את טוקסיקרוק ואומר לו להשתמש בדופק אפל. טוקסיקרוק משחרר הילה מזוויעה עם מחשבות אפלות לעבר סרביין ופוגע בו קשות. אחר כך טוקסיקרוק דוקר את סרביין עם היד מכוסת הרעל שלו, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. ברנדון אומר לך:''כל הכבוד! עברת את מבחן הקבלה לצוות! בתור חבר צוות רשמי,אני מגיש לך את [B]סיכת הטירון[/B],סיכה שמודיעה לשאר הסוכנים שאתה סוכן של צוות אג'נטרה בדרגת טירון. בנוסף,לכל סוכן יש בסיס שבו הוא ישן ואליו הוא חוזר לאחר פעולותיו. הבסיס שלך ממקום בעיר וורמיליון שבמחוז קנטו. בהצלחה!'' הוא אומר ומשאיר אותך לבד בהאנגר החשוך.
מה תעשה? (טיפ-תקרא בדף הרשומים את תכולת התיק שלך,זה יכול לעזור)[/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U]אנדי[/U][/B]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה מוציא את היפופוטאס ואת לאקסיו. מולך ברנדון אומר:''קלפה,איגליבאף צאו!'' ומוציא פוקימון אחד שנראה כמו כוכב קטן ופוקימון שני שנראה כמו בלון ורוד. ''קלפה סטירה כפולה!איגליבאף שירה!'' הוא אומר. לאקסיו מבצע תמרוני התחמקות מרשימים מהשירה ומיד אחר כך הוא דוהר לעבר איגליבאף,עטוף בניצוצות חשמליים ומעלף אותו. מצד שני, היפופוטאס נסוג מהסטירות של קלפה ומיד אחר כך נושך את קלפה בחוזקה, עד שגם הוא מתעלף. אתה וברנדון מחזירים את הפוקימונים שלכם. ברנדון אומר:''יפה יפה ילד,הרשמת אותי,עכשיו הגיע הזמן לשלב השני.' הוא אומר וזורק אליך פוקדור ירוק-לבן עם הרגשה קפואה שנודפת ממנו. ''מונפרנו צא!'' הוא אומר ומוציא קוף כתום בגודל בינוני עם כתם כחול על הפרצוף,וזנב אש ארוך. ''הפוקימון הזה יבחן באמת את יכולותיך וכישוריך כסוכן. מונפרנו קיצוץ קארטה!'' הוא אומר ומונפרנו מחכה עם יד הקראטה שלו שתוציא את הפוקימון שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Green"][B][U]טל[/U][/B]
*2 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 1 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
*אין בעיה כבר מעדכן את דירלינג. דירלינג תהיה בצורת קיץ מכיוון שעכשיו קיץ. (לפי שחור\לבן)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את רצה אל הפלאזה (אזור החנויות) כשמיקואו מתקשה לעמוד בקצב שלך. את רצה לכל חנויות הבגדים והצעצועים ומעיפה מבטים על כל המוצרים בחנויות, ולאחר מכן הולכת אל חנות הטלפונים במטרה לקנות טלפון. מיקואו עוצר אותך ואומר:''מה קרה לך?התבלבלת?יש לך כבר טלפון!'' את נבוכה מאוד ולא מגיבה.
מיקואו אומר:''בגלל שאת רצת ישר לפה,אני אומר שעכשיו נלך לעשות מה שאני רוצה,שזה אומר ללכת לפארק ולהשתתף בתחרות הצילום.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"][B][U]עומר[/U][/B]
*0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה אומר לפוריגון לקפוץ ולהשתמש במתקפת טריו על הרצפה. פוריגון קופץ, ויורה אל הרצפה שילוב קטלני של קרח,להבות וברקים. בסופו של דבר דאגטריו יוצא בכאב מתוך האדמה ומתעלף. האיש שנלחמת מולו אומר לך:''כל הכבוד! אתה החבר הראשון אי פעם במועדון שניצח אותי! כפרס, אני נותן לך כרטיס רב-פעמי לספינה ס.ס אן, שעוגנת עכשיו בנמל! רוץ לעלות עליה ותגיע לאיים חדשים ולמקומות חדשים. בנוסף, הספינה היא ספינת יוקרה
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=torterra11;1403414][SIZE="5"]הודעות-
*משישי הזה בצהריים ועד שבת בערב אני לא יוכל להגיב כי אני יוצא למחנה :(. בשבת בערב אני אשתדל להגיב.מחר אניגם לא אהיה כל כך הרבה זמן
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
אתה מוציא את טוקסיקרוק ואומר לו להשתמש בדופק אפל. טוקסיקרוק משחרר הילה מזוויעה עם מחשבות אפלות לעבר סרביין ופוגע בו קשות. אחר כך טוקסיקרוק דוקר את סרביין עם היד מכוסת הרעל שלו, פוגע בו קשה מאוד ומעלף אותו. ברנדון אומר לך:''כל הכבוד! עברת את מבחן הקבלה לצוות! בתור חבר צוות רשמי,אני מגיש לך את [B]סיכת הטירון[/B],סיכה שמודיעה לשאר הסוכנים שאתה סוכן של צוות אג'נטרה בדרגת טירון. בנוסף,לכל סוכן יש בסיס שבו הוא ישן ואליו הוא חוזר לאחר פעולותיו. הבסיס שלך ממקום בעיר וורמיליון שבמחוז קנטו. בהצלחה!'' הוא אומר ומשאיר אותך לבד בהאנגר החשוך.
מה תעשה? (טיפ-תקרא בדף הרשומים את תכולת התיק שלך,זה יכול לעזור)[/COLOR]
[/QUOTE]
אני משתגר לבסיס ורמיליון מאושר מהניצחון.
-
[COLOR="RoyalBlue"][b][u]שחר[/u][/b]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
אתה משתגר לבסיס בוורמיליון ונכנס. הפקידה אומרת: ''אה אתה בטח החדש. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! החדר שלך הוא חדר מס' 562. שים לב שיש לך שותף בצוות,שמתגורר איתך באותו חדר ומבצע יחד איתך את המשימות. בהצלחה!''
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=torterra11;1403423][COLOR="RoyalBlue"][b][u]שחר[/u][/b]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
אתה משתגר לבסיס בוורמיליון ונכנס. הפקידה אומרת: ''אה אתה בטח החדש. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! החדר שלך הוא חדר מס' 562. שים לב שיש לך שותף בצוות,שמתגורר איתך באותו חדר ומבצע יחד איתך את המשימות. בהצלחה!''
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
הולך לחדר בכיף ומחפש להכיר את השותף ותוהה בליבי האם הוא חבר טוב או שהוא בכלל בעל אופי מעצבן.
-
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
*אין בעיה כבר מעדכן את דירלינג. דירלינג תהיה בצורת קיץ מכיוון שעכשיו קיץ. (לפי שחור\לבן)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
את רצה אל הפלאזה (אזור החנויות) כשמיקואו מתקשה לעמוד בקצב שלך. את רצה לכל חנויות הבגדים והצעצועים ומעיפה מבטים על כל המוצרים בחנויות, ולאחר מכן הולכת אל חנות הטלפונים במטרה לקנות טלפון. מיקואו עוצר אותך ואומר:''מה קרה לך?התבלבלת?יש לך כבר טלפון!'' את נבוכה מאוד ולא מגיבה.
מיקואו אומר:''בגלל שאת רצת ישר לפה,אני אומר שעכשיו נלך לעשות מה שאני רוצה,שזה אומר ללכת לפארק ולהשתתף בתחרות הצילום.
מה תעשי?[/COLOR]
''נו טוב'' אומר בחיוך ואלך אחרי מיקואו בשמחה.
אלך להרשם לתחרות הצילום ואז אשאל איפה ומה מצלמים ומתי מתחילים
-
[QUOTE=torterra11;1311396]טוב,מתחילים
[u][b]התחלה[/b][/u]
אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][IMG]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/Twilightwolf4/palmer.gif[/IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.[/QUOTE]
״מה...״ אומר בתגובה להופעה הפתאומית של האיש ואמצמץ בבהלה ״מי אתה ומה אתה רוצה״ אומר ואז אשמע את ההסבר על צוות איג׳ינטרה ״טוב, אז בוא נתחיל״ אומר ואזרוק את אחד הפוכדורים להוט להתקבל לצוות ולנקום על מות אבי
-
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה מוציא את היפופוטאס ואת לאקסיו. מולך ברנדון אומר:''קלפה,איגליבאף צאו!'' ומוציא פוקימון אחד שנראה כמו כוכב קטן ופוקימון שני שנראה כמו בלון ורוד. ''קלפה סטירה כפולה!איגליבאף שירה!'' הוא אומר. לאקסיו מבצע תמרוני התחמקות מרשימים מהשירה ומיד אחר כך הוא דוהר לעבר איגליבאף,עטוף בניצוצות חשמליים ומעלף אותו. מצד שני, היפופוטאס נסוג מהסטירות של קלפה ומיד אחר כך נושך את קלפה בחוזקה, עד שגם הוא מתעלף. אתה וברנדון מחזירים את הפוקימונים שלכם. ברנדון אומר:''יפה יפה ילד,הרשמת אותי,עכשיו הגיע הזמן לשלב השני.' הוא אומר וזורק אליך פוקדור ירוק-לבן עם הרגשה קפואה שנודפת ממנו. ''מונפרנו צא!'' הוא אומר ומוציא קוף כתום בגודל בינוני עם כתם כחול על הפרצוף,וזנב אש ארוך. ''הפוקימון הזה יבחן באמת את יכולותיך וכישוריך כסוכן. מונפרנו קיצוץ קארטה!'' הוא אומר ומונפרנו מחכה עם יד הקראטה שלו שתוציא את הפוקימון שלך.
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אני רוצה באדו
*תבחר צבע
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
*פתחת את עמ' 20! וכפרס אתה מקבל אקסיו!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מוציא את פריליש ואת נאמל. ברנדון אומר: ''טאנגלה,שרומיש צאו!'' ומוציא יצור קטן דמוי סבך שרכים ויצו קטן דמוי פטריה. ברנדון אומר:''שרומיש ספיגה על פריליש! טאנגלה הצלפת כוח על נאמל!'' מה תעשה?
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה מוציא את אבומאסנוו, ואבואמאסנוו חוסם את קיצוצי הקראטה של מונפרנו בעזרת פטישי עץ. אחר כך,אבומאסנוו מייצר רוח מקפיאה אל האוויר שמקפיאה את ידיו ורגליו, ומתחיל לפגוע במונפרנו מכל הכיוונים עם אגרופים ובעיטות קפואים, כמתקפת נגד לקיצוצי הקראטה של מונפרנו. ברנדון אומר: ''מונפרנו גחלת!'' ומונפרנו שולח פחמים לוהטים לעבר אבומאסנוו
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=torterra11;1405757][B][U]רועי[/U][/B]
*תבחר צבע
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה מוציא את פריליש ואת נאמל. ברנדון אומר: ''טאנגלה,שרומיש צאו!'' ומוציא יצור קטן דמוי סבך שרכים ויצו קטן דמוי פטריה. ברנדון אומר:''שרומיש ספיגה על פריליש! טאנגלה הצלפת כוח על נאמל!'' מה תעשה?
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה מוציא את אבומאסנוו, ואבואמאסנוו חוסם את קיצוצי הקראטה של מונפרנו בעזרת פטישי עץ. אחר כך,אבומאסנוו מייצר רוח מקפיאה אל האוויר שמקפיאה את ידיו ורגליו, ומתחיל לפגוע במונפרנו מכל הכיוונים עם אגרופים ובעיטות קפואים, כמתקפת נגד לקיצוצי הקראטה של מונפרנו. ברנדון אומר: ''מונפרנו גחלת!'' ומונפרנו שולח פחמים לוהטים לעבר אבומאסנוו
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אבומסנו, תנסה להתחמק ואז להוציא רוח מקפיאה מהפה שלך ולהקפיא את מונפרנו" אומר לו.
-
[QUOTE=torterra11;1405757][B][U]רועי[/U][/B]
*תבחר צבע
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
[/QUOTE]
כחול
מה זה השעה והכסף?
ואני מקבל את האקסיו כחלק מהעלילה או שהוא כבר אצלי
--------------------------
"פריליש ונאמל הא?" אמלמל לעצמי בזמן שאוציא אותם מהפוכדורים ואחייך "פריליש תתחמק ותשתמש בקרן בועות ואז בכדור צל, נאמל קפוץ הצידה, תתפוס את טאנגלה בפיך ואז תשתמש בגחלת מטווח אפס" אגיד לפוקימונים שלי ואתחיל להיתלהב מהקרב
-
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
אתה נכנס לחדר ורואה איש מסוים. הוא אומר: ''שלום קוראים לי ג'ייק. איך קוראים לך? רוצה להילחם מולי?
הוא שואל אותך
מה תעשה?[/COLOR]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתם עוקבים אחרי השלטים הצהובים, ובסופו של דבר מגיעים לכניסה לצנרת ביוב. אתם שואלים איש איך מגיעים לפארק, והוא אומר שבכניסה לביוב של קסטליה יש רכבת תחתית שמובילה לפארק. אתם הולכים אל כניסת הביוב, שממנה עולה ריח מסריח, ומשם הולכים את תחנת הרכבת. הרכבת היא חינם, אז אתם עולים עליה. לאחר מכן אתם יורדים מהרכבת באזור ירוק בין הבניינים הגבוהים עם פוקימונים קטנים שמסתובבים,ואתם רואים שלט עם מצלמה. אתם הולכים לכיוונו ומגיעים לדוכן רישום לתחרות הצילום. את ומיקואו נרשמים,כל אחד בנפרד. את מקבלת טופס שעליו רשום:
[FONT="Courier New"]שם:
פוקימון 1 שיעזור בתחרות:[/FONT]
מיקואו אומר לך שאת צריכה למלא את הטופס
מה תעשי?[/COLOR]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה אומר לאבומאסנוו להתחמק. אבומאסנוו מתחמק מהמכה,ואז מנסה להקפיא את מונפרנו במקום. מונפרנו קופא, ואז אבומאסנוו מתקיף אותו בקרב קרח מכל הכיוונים עד שהוא מתעלף. ברנדון אומר:''יפה מאוד ילד. כבר המון זמן לא נתקלתי במאמן עם כל כך הרבה כוח ויצירתיות. בתור פרס, אני מעניק לך את הבאדו שלי. הבסיס שלך הוא הבסיס של העיר נימבאסה,יונובה.
בהצלחה!!!'' הוא אומר ומשאיר אותך לבד בהאנגר הגדול
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Cyan"][B][U]רועי[/U][/B]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
*כן, אתה תקבל אותו כחלק מהעלילה.
פריליש מתחמק מהספיגה ואז שולח לעבר שרומיש קרן בועות, שלא משפיעה עליו כל כך. אחר כך פריליש שולח כדור סגול שמשדר הילה מלחיצה לעבר שרומיש ומעלף אותו. נאמל מתחמק מההצלפה הכוחנית של טאנגלה, תופס אותו בפיו ושולח אליו פחמים בוערים מטווח אפס. גם טנגלה מתעלף. ברנדון מחזיר אותם ואומר:''אתה בהחלט מאמן חזק. עכשיו הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור תכלת-בהיר עם כתם לבן. ''הקרב הבא יבחן את כוחך ועוצמתך, גם במצבים הכי קשים. ברטיק צא!'' ברנדון אומר ומוציא דוב קוטב ענק עם זקן קרח. ''ברגע שתוציא את הפוקימון שלך הקרב יתחיל''. הוא אומר
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=torterra11;1407014][COLOR="RoyalBlue"][B][U]שחר[/U][/B]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
אתה נכנס לחדר ורואה איש מסוים. הוא אומר: ''שלום קוראים לי ג'ייק. איך קוראים לך? רוצה להילחם מולי?
הוא שואל אותך
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"טוב בוא נלחם" אני אומר בלהט "תוציא ראשון" אני אומר בתחמנות.
-
[QUOTE=torterra11;1407014][COLOR="RoyalBlue"][B][U]שחר[/U][/B]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
הוא שואל אותך
מה תעשה?[/COLOR]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתם עוקבים אחרי השלטים הצהובים, ובסופו של דבר מגיעים לכניסה לצנרת ביוב. אתם שואלים איש איך מגיעים לפארק, והוא אומר שבכניסה לביוב של קסטליה יש רכבת תחתית שמובילה לפארק. אתם הולכים אל כניסת הביוב, שממנה עולה ריח מסריח, ומשם הולכים את תחנת הרכבת. הרכבת היא חינם, אז אתם עולים עליה. לאחר מכן אתם יורדים מהרכבת באזור ירוק בין הבניינים הגבוהים עם פוקימונים קטנים שמסתובבים,ואתם רואים שלט עם מצלמה. אתם הולכים לכיוונו ומגיעים לדוכן רישום לתחרות הצילום. את ומיקואו נרשמים,כל אחד בנפרד. את מקבלת טופס שעליו רשום:
[FONT="Courier New"]שם:
מה תעשי?[/COLOR]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה אומר לאבומאסנוו להתחמק. אבומאסנוו מתחמק מהמכה,ואז מנסה להקפיא את מונפרנו במקום. מונפרנו קופא, ואז אבומאסנוו מתקיף אותו בקרב קרח מכל הכיוונים עד שהוא מתעלף. ברנדון אומר:''יפה מאוד ילד. כבר המון זמן לא נתקלתי במאמן עם כל כך הרבה כוח ויצירתיות. בתור פרס, אני מעניק לך את הבאדו שלי. הבסיס שלך הוא הבסיס של העיר נימבאסה,יונובה.
בהצלחה!!!'' הוא אומר ומשאיר אותך לבד בהאנגר הגדול
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Cyan"][B][U]רועי[/U][/B]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
פריליש מתחמק מהספיגה ואז שולח לעבר שרומיש קרן בועות, שלא משפיעה עליו כל כך. אחר כך פריליש שולח כדור סגול שמשדר הילה מלחיצה לעבר שרומיש ומעלף אותו. נאמל מתחמק מההצלפה הכוחנית של טאנגלה, תופס אותו בפיו ושולח אליו פחמים בוערים מטווח אפס. גם טנגלה מתעלף. ברנדון מחזיר אותם ואומר:''אתה בהחלט מאמן חזק. עכשיו הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור תכלת-בהיר עם כתם לבן. ''הקרב הבא יבחן את כוחך ועוצמתך, גם במצבים הכי קשים. ברטיק צא!'' ברנדון אומר ומוציא דוב קוטב ענק עם זקן קרח. ''ברגע שתוציא את הפוקימון שלך הקרב יתחיל''. הוא אומר
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאבומסנו שהוא היה מצויין ואחזיר אותו ואז אומיא את המשגר שיש לי בתיק ואשתגר למפקדה
-
[QUOTE=torterra11;1407014][COLOR="RoyalBlue"][B][U][COLOR="Cyan"][B][U]רועי[/U][/B]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
ואם אפשר צבע פחות בהיר אני אשמח מאוד
----------------------
"צא פוקימון" אומר בהיתלהבות ובציפיה לראות מי זה יהיה 'אני מקווה שזה יהיה פוקימון חזק' אחשוב לעצמי
-
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
[FONT="Courier New"]שם:
מה תעשי?[/COLOR]
אני אחליט לקחת איתי את וירביאה בכדי שיהיה לי יתרון אווירי
שם:מיקו
פוקימון:וירביאה
-
שם:נועם
שם במשחק:טורי אמבראו
רקע:זה היה יום רגיל. טוב,לפחות היה אמור להיות. יום גשום. אני והכיתה שלי בסיור במוזיאון. אני בתור המאסף,יורד אחרון מהאוטובוס כשפתאום נשמעת צעקה. "להתכופף!" אני שומע אך לא מספיק להתכופף כשלפתע נשמע פיצוץ ואני עף באוויר לתוך המוזיאון. אני על הרצפה כשאני שם לב לצוות ראמפ"ג בעודם גונבים מה שנראה כמו יהלום צהוב בוהק. "היי,אתם תעצרו!" אני קורא. אבל כולם צוחקים עליי ואחד נותן לי בעיטה בפרצוף שמעיפה אותי עוד מטר אחורה.אני מנסה לקום,אך לפני שאני עומד אני שם לב שהם הסתלקו. "אני לא מאמין...אני יכולתי לעצור אותם..." לאחר שחזרתי הביתה,אני שם לב לפשיעה של צוות ראמפ"ג.איש אחד מצוות אג'נטרה התראיין ואמר שהם לא הצליחו לעצור את הפשע..." אני שומע את זה ויוצא מן הבית,ומתחיל לרוץ. "לאן אתה הולך?" אימא שלי שואלת. אני מסתובב ואומר: "אם הם לא הצליחו לעצור את ראמפ"ג,זה בגלל שאין להם אותי שם..." אומר וארוץ לבסיס להתקבל....
תיאור:שיער בלונדיני קצר,צלקת ברק על כתף שמאל,גובה 1.60,חיבה לווסטים וג'ינס.
אופי:רעות:יהיר,סקרן מדי,נכנס לצרות בקלות.
טובות:אסטראטג מעולה,יצירתי,טוב במצבי לחץ.
פוקימון התחלתי:
דרגה א:פנאפי,מגבי
דרגה ב':לרביטר
חפצים:לא לגעת
דרגה:לא לגעת
פוקימונים:לא לגעת
שותף:לא
הערות/הארות:
-
[SIZE="5"]הודעות-
*מצטער שלא הגבתי הרבה זמן. היו לי בעיות אינטרנט ולא היה לי איך להגיב
*בקרוב האיוונט השלישי!!! בהמשך יודעו פרטים נוספים. תמשיכו להתעדכן.[/SIZE]
bugoji1
*בשם התכוונתי לשם שאיתו אני אפנה אליך, לא שם בפורום
*רקע- 1. אתה עדיין לא מכיר את מגנו
2. זה לא המבחן שפירטתי עליו
3.אתה עוד לא מקבל את ההתחלתיים
תשנה את זה ואתה רשום
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
את ממלאת את הטופס ומפנים אותך ואת מיקואו למרכז הפארק. אתם מגיעים, יחד עם עוד כ-10 אנשים, ושומעים איש מדבר:''ברוכים הבאים לתחרות הצילום של קסטליה! בעזרת מצלמה והפוקימון שבחרתם יהיה עליכם לצלם תמונות של כל 12 הפוקימונים של הפארק:קוטוני,פטיליל,רטטה,פידוב,באנירי,סקיטי,איווי,אודינו,לופאני,דלקאטי,ליליגאנט,ווימסיקוט. לאחר שתצלמו את כולם תחזרו לכאן. הראשון שיצלם את כל 12 הפוקימונים ינצח!'' את מתחילה לחפש ורואה איווים שמטיילים בשדה. את מצלמת אותם. את מטלבת אם לרכב על גב ויבראבה כדי להגיע גבוה יותר.
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="Navy"][B][U]רועי[/U][/B]
*בסדר
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה זורק את הפוקדור ורואה שיוצא ממנו דרקון-נחש תכלת-לבן יפהפה, עם כדורים כחולים בזנב וכנפיים קטנות בצידי הראש (דרגונייר). ברנדון אומר:''ברטיק קרן קרח!'' וברטיק שולח קרן תכולה וקפואה לעבר דרגונייר
מה תעשה?[/COLOR]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה משתגר לנימבאסה הגדולה ומתחיל לטייל בעיר. בסופו של דבר אתה מגיע,לפי ההוראות, למאחורי הפסל הזוהר של פיצ'ו. אתה מניח את כף ידך על הפסל, ומהפסל נפתחת מעלית שלוקחת אותך עמוק עמוק מתחת לפני האדמה. המעלית נפתחת, ואתה רואה בניין תת-קרקעי ענקי. את נכנס אליו ומגיע אל הפקידה. היא אומרת לך:שלום! אתה בטח החדש. אנחנו הקמנו את המפקדה מתחת לאדמה מכיוון שנימבאסה היא עיר גדולה ועמוסה, ואנחנו חוששים שיפרצו אל המפקדה. החדר שלך הוא חדר מס' 397. דרך אגב, יש לך שותף בחדר. בהצלחה!!!''
מה תעשה?[/COLOR]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
ג'ייק אומר:"אין בעיה. אלקטרייק צא!'' ומהפוקדור יוצא אריה קטן ירוק-צהוב. ''אני מחכה'' ג'ייק אומר
מה תעשה?[/COLOR]
-
שם: מתן
שם במשחק: אייס
רקע: אייס נולד במחוז סינו בעיר ויילסטון .
אביו עובד בצוות אג'נטרה בלי שהמשפחה יודעת , אימו מתאמת פוקימונים מפורסמת שזכתה פעמיים בפסטיבל הגדול ואחיו מאמן פוקימונים שעכשיו נמצא במסע .
כשגיל היה בן 6 אביו נחטף בידי צוות רמפא"ג ללא ידיעת המשפחה , אייס שהבין שמשהו לא טוב קרא לקח את אחד הפוקימונים של אחיו שחזר הביתה וברח , לאחר כמה ימים הוא מצא ילדה ששוטטה ברחובות העיר כמוהו , הם הציגו את עצמם ולפתע פוקימון שנראה כמו איש עם שני פרחים על הידיים תקף אותם , אייס זרק את הפוקדור ויצא ממנו אמבואר , הפוקימון הזה הוא רוזרייד , לין אמרה , ואמרתי לאמבואר להשתמש בלהביור , רוזרייד התעלף והחזרתי את אמבואר לפוקדור , לפתע ראיתי כמה אנשים חוטפים איש , אייס הבין שהם חטפו את אביו , על החולצות היה כתוב רמפא"ג , מאז אייס רוצה להרוס את רמפא"ג ולהחזיר את אביו .
אייס חזר לביתו ונתן לאחיו את אמבואר , מאז לין באה אליו הרבה פעמים , בערך לפני חצי שנה , כשלין ואייס היו בני 13 רמפא"ג שדדו את האבנים , זהו זה , נמאס לי , אני הולך להצטרף לצוות אג'נטרה , אייס אמר .
תיאור: נעליים שחורות , מכנס בצבע אפור , חולצה שחורה עם איקס לבן גדול , שיער שחור שמגיע לו עד הצוואר , כובע לבן , שעון שמתפקד כgps למקומות אשר הוא רוצה להגיע וגם מראה מה השעה כמובן , על עינו יש צלקת כתוצאה מפגיעה של זאנגוס ששרט אותו והוא מטר חמישים ושש.
אופי: האופי שלי .
פוקימון התחלתי:
(לבחור מהרשימה שלמטה)
דרגה א: מגבי ופאנפי
דרגה ב': ראפלט (מתפתח לבראיברי)
חפצים:לא לגעת
דרגה:לא לגעת
פוקימונים:לא לגעת
שותף:כן
אם כן:
שם השותף: לין
תיאור השותף: שיער בלונדיני ארוך , היא מטר חמישים , יש לה מכנס קצר בצבע ירוק וחולצה קצרה בצבע אדום , נעליים כחולות , יש לה חגורת פוקדורים ותיק קטן עם דברים למסעות .
הערות/הארות: לין חברת ילדות של אייס והשניים לא יודעים שהאחר/ת נרשם/ה לצוות אג'נטרה
bugoji1
*בסדר
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה זורק את הפוקדור ורואה שיוצא ממנו דרקון-נחש תכלת-לבן יפהפה, עם כדורים כחולים בזנב וכנפיים קטנות בצידי הראש (דרגונייר). ברנדון אומר:''ברטיק קרן קרח!'' וברטיק שולח קרן תכולה וקפואה לעבר דרגונייר
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"דרגונייר, קול..." אומר בפליאה והתרגשות ואז אתעשת כשאשמע את הפקודה של ברנדון "תחמוק ותשתמש בטוויסטר" אגיד ואז אנסה לחזורעל הטריק שעשיתי עם נאמל תזחל לעברו ותתפוס לו את היד" אגיד ואז אוסיף במהרה "עכשיו תעם דרקון ומיד לאחר מיכן טוויסטר"
-
[QUOTE=torterra11;1408262][SIZE="5"]הודעות-
bugoji1
*בשם התכוונתי לשם שאיתו אני אפנה אליך, לא שם בפורום
*רקע- 1. אתה עדיין לא מכיר את מגנו
2. זה לא המבחן שפירטתי עליו
3.אתה עוד לא מקבל את ההתחלתיים
תשנה את זה ואתה רשום
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
את ממלאת את הטופס ומפנים אותך ואת מיקואו למרכז הפארק. אתם מגיעים, יחד עם עוד כ-10 אנשים, ושומעים איש מדבר:''ברוכים הבאים לתחרות הצילום של קסטליה! בעזרת מצלמה והפוקימון שבחרתם יהיה עליכם לצלם תמונות של כל 12 הפוקימונים של הפארק:קוטוני,פטיליל,רטטה,פידוב,באנירי,סקיטי,איווי,אודינו,לופאני,דלקאטי,ליליגאנט,ווימסיקוט. לאחר שתצלמו את כולם תחזרו לכאן. הראשון שיצלם את כל 12 הפוקימונים ינצח!'' את מתחילה לחפש ורואה איווים שמטיילים בשדה. את מצלמת אותם. את מטלבת אם לרכב על גב ויבראבה כדי להגיע גבוה יותר.
מה תעשי?[/COLOR]
*בסדר
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
מה תעשה?[/COLOR]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
אתה משתגר לנימבאסה הגדולה ומתחיל לטייל בעיר. בסופו של דבר אתה מגיע,לפי ההוראות, למאחורי הפסל הזוהר של פיצ'ו. אתה מניח את כף ידך על הפסל, ומהפסל נפתחת מעלית שלוקחת אותך עמוק עמוק מתחת לפני האדמה. המעלית נפתחת, ואתה רואה בניין תת-קרקעי ענקי. את נכנס אליו ומגיע אל הפקידה. היא אומרת לך:שלום! אתה בטח החדש. אנחנו הקמנו את המפקדה מתחת לאדמה מכיוון שנימבאסה היא עיר גדולה ועמוסה, ואנחנו חוששים שיפרצו אל המפקדה. החדר שלך הוא חדר מס' 397. דרך אגב, יש לך שותף בחדר. בהצלחה!!!''
מה תעשה?[/COLOR]
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
ג'ייק אומר:"אין בעיה. אלקטרייק צא!'' ומהפוקדור יוצא אריה קטן ירוק-צהוב. ''אני מחכה'' ג'ייק אומר
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]'מעניין, שותף לחדר' אחשוב לעצמי ואז אלך לחדר ואפתח אותו ואומר לו שקוראים לי אנדי ושאני החדש. אני אשאל אותו איך קוראים לו ואיזה פוקימונים יש לו.
-
[QUOTE=torterra11;1311396]טוב,מתחילים
[u][b]התחלה[/b][/u]
אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [IMG][IMG]http://i1005.photobucket.com/albums/af180/Twilightwolf4/palmer.gif[/IMG][/IMG]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.[/QUOTE]
אני מסתכל על הפוקדורים , מוצף ברגש , 'סוף סוף , אני הולך להציל את אבא שלי.' אני חושב לעצמי , "פאנפי , מגבי , צאו עכשיו." אני אומר , "פאנפי , מגבי , אנחנו הולכים לנצח." אני אומר לפאנפי ומגבי ואבחן את מי שעומד מולי , "את מי אתה מוציא?" אני שואל אותו .
-
[QUOTE=torterra11;1398674][SIZE="5"]הודעות
*בשביל שהאיוונט יתחיל, אני צריך שגם טל (Wendy( ודור (Joey Tribbiani יגיבו אז מי שיכול להגיד להם בנוסף לה''פ שאני שלחתי להם שיגיד.[/SIZE]
[B][U][COLOR="RoyalBlue"]שחר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="RoyalBlue"]*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-?
שינקס מתחמק מעלי התער. לאחר מכן ,שינקס רץ במהירות לעבר צ'יקוריטה, כשלאט לאט חשמל מתחיל לעטוף אותו, ובסוף הוא מתנגש בחוזקה בצ'יקוריטה. לאחר מכן הוא נושך את צ'יקוריטה ומעלף אותה *מזל טוב! שינקס למד [B]נשיכה[/B]!*גראולית' מחכה שטרטוויג יתקרב אליו, ואז הוא קופץ ומנסה להשתמש בגחלת, אך במקום זה הוא מתחיל להתגלגל כשהאש עוטפת אותו, ואז מתנגש בטרטוויג ומעלף אותו. *מזל טוב! גראולית' למד [B]גלגל להבה[/B]!* ברנדון אומר לך: ''יפה יפה, ניצחת אותי. הגיע הזמן לשלב השני'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור נוסף, גם הוא אדום כולו. אתה מחזיר את הפוקימונים שלך וברנדון אומר:''סרביין, צא!'' ומוציא החוצה פוקימון שנראה כנחש עשב עם רגליים. ''ברגע שץוציא את הפוקימון שלך נתחיל'' הוא אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U][COLOR="DeepSkyBlue"]עומר[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="DeepSkyBlue"]*0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-צהריים
*כסף-5,500 פ''ד
אתה אומר לפוריגון 2 להתחמק מהמתקפה, ואז אומר לו להשתמש במתקפת טריו. פוריגון 2 מרחף ומתחמק, ואז שולח לכיוון דאגטריו שילוב קטלני של להבות,ברקים וקרח. דאגטריו נפגע קשה מהמתקפה.
האיש אומר: ''דאגטריו,חפירה!'' ודאגטריו נבלע בתוך האדמה. אתה לא יודע איפה הוא הולך לצאת.
מה תעשה?[/COLOR]
[B][U]אנדי[/U][/B]
רשום. תבחר צבע ותגיב להתחלה.[/QUOTE]
״פוריגון, תתעופף גבוה ואז תשתמש במתקפת טריו על הרצפה!״ אני אגיד לפוריגון 2.
-
[QUOTE=torterra11;1408262][SIZE="5"]הודעות-
*כסף-5,000 פ''ד
*שעה-צהריים
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי הגיע הזמן לשינקס אז צא" אני אומר בלהט לקרב."שינקס תשתמש בניח קרח ואז נשיכה ותקנח בניב חשמל."
-
[quote]אתם מוצאים את עצמכם בחדר חשוך. פתאום נדלקים האורות בחדר ומולכם אתם מוצאים איש לבוש במעיל ירוק ( [img][/img]). הוא אומר לכם: ''תודה שרציתם להתקבל לצוות אג'נטרה. כעת תעברו את מבחן הקבלה שלכם,שיוכיח לי, ראש הצוות,אם אתם ראויים להצטרף לצוות. במבחן יהיו שני שלבים. בשלב הראשון אתם תשתתפו בקרב פוקימונים כפול מולי, ואת השלב השני אתם תראו אחר כך.''. ''טוב,בואו נתחיל'' הוא אומר, וזורק לעברכם שני פוקדורים אדומים כולם. הוא אומר לכם: '' ברגע שתוציאו את הפוקימונים שלכם יתחיל הקרב''.
*מי שבחר בשותף עוד לא פגש בשותף שלו.[/quote]
"אוקיי,פנאפי,מגבי!צאו!"אומר ואזרוק בהתלהבות את הפוקדורים של פאנפי ומגבי באוויר. "בואו נתחיל בקצת עבודת צוות!פאפני תשתמש בחפירה ואז בגלגול מתחת למגבי כדאי להרים אותו לאוויר!מגבי תשתמש בגחלת כשאתה מגיע למעלה!"
-
[B][U]רועי[/U][/B]
אתה אומר לדרגונייר להתחמק והוא זוחל במהירות ומתחמק מהמכה. דרגונייר יוצר בעזרת זנבו טורנדו-אש קטלני ושולח אותו לעבר ברטיק. לאחר מכן דרגונייר תופס את היד של ברטיק בזנבו. כשברטיק מנסה לרוץ,דרגונייר מנצל את העוצמה של ברטיק ומטיס את עצמו אליו, ולאחר מכן שולח להבה סגולה עוצמתית לעבר ברטיק. ברטיק מתנשף. ברנדון אומר:''יפה מאוד. ברטיק קרן קרח!!!''' וברטיק מתחיל לטעון קרן קפואה שתחסל את דרוגנייר
מה תעשה?
[B][U]אנדי[/U][/B]
אתה נכנס לחדר ורואה את השותף שלך ישן . אתה אומר לעצמך שאתה תפנה אליו בבוקר
מה תעשה?
[B][U]מתן[/U][/B]
אתה מוציא את מגבי ופאנפי. ברנדון אומר:''קוטוני פטיליל צאו!'' ומהפוקדור יוצאים כדור כותנה ופרח קטן. ''ריקוד עלי כותרת שניכם!'' הוא אומר ואל עבר מאגבי ופאנפי נשלחים עלי כותרת חדים.
מה תעשה?
[B][U]עומר[/U][/B]
אתה אומר לפוריגון לרחף באוויר, ואז הוא משתמש במתקפת טריו קטלנית לעבר דאגטריו,והוא מתעלף. האיש אומר:''כל הכבוד! אתה הראשון אי פעם שניצח אותי! תוכל לחזור מתי שאתה רוצה. בהצלחה!'' אתה הולך ומתלבט מה לעשות
מה תעשה?
[B][U]שחר[/U][/B]
אתה מוציא את לאקסיו. לאקסיו שולח משיניו קרני קרח חזקות ומכת חשמל חזקה. אלקטרייק מתעלף. ג'ייק אומר:''כל הכבוד!. נתראה מחר'' וחוזר לישון.
מה תעשה?
[B][U]bugoji[/U][/B]
ברנדון אומר:''דרילבארים צאו!'' ושתי חפרפרות יוצאות החוצה. ''תשתמשו בשריטה'' והדרילבארים באים לשרוט בחוזקה את פנפי ומגבי. מה תעשה?
-
[QUOTE=torterra11;1411609][B][U]ר
[B][U]אנדי[/U][/B]
מה תעשה?
[/QUOTE]
אני אלך לישון ובבוקר אומר לו שקוראים לי אנדי ושאני החדש. אני אשאל אותו איך קוראים לו ואיזה פוקימונים יש לו.
-
[QUOTE=torterra11;1411609][B][U]רועי[/U][/B]
אתה אומר לדרגונייר להתחמק והוא זוחל במהירות ומתחמק מהמכה. דרגונייר יוצר בעזרת זנבו טורנדו-אש קטלני ושולח אותו לעבר ברטיק. לאחר מכן דרגונייר תופס את היד של ברטיק בזנבו. כשברטיק מנסה לרוץ,דרגונייר מנצל את העוצמה של ברטיק ומטיס את עצמו אליו, ולאחר מכן שולח להבה סגולה עוצמתית לעבר ברטיק. ברטיק מתנשף. ברנדון אומר:''יפה מאוד. ברטיק קרן קרח!!!''' וברטיק מתחיל לטעון קרן קפואה שתחסל את דרוגנייר
מה תעשה?
[B][U]אנדי[/U][/B]
מה תעשה?
[B][U]מתן[/U][/B]
אתה מוציא את מגבי ופאנפי. ברנדון אומר:''קוטוני פטיליל צאו!'' ומהפוקדור יוצאים כדור כותנה ופרח קטן. ''ריקוד עלי כותרת שניכם!'' הוא אומר ואל עבר מאגבי ופאנפי נשלחים עלי כותרת חדים.
מה תעשה?
[B][U]עומר[/U][/B]
אתה אומר לפוריגון לרחף באוויר, ואז הוא משתמש במתקפת טריו קטלנית לעבר דאגטריו,והוא מתעלף. האיש אומר:''כל הכבוד! אתה הראשון אי פעם שניצח אותי! תוכל לחזור מתי שאתה רוצה. בהצלחה!'' אתה הולך ומתלבט מה לעשות
מה תעשה?
[B][U]שחר[/U][/B]
אתה מוציא את לאקסיו. לאקסיו שולח משיניו קרני קרח חזקות ומכת חשמל חזקה. אלקטרייק מתעלף. ג'ייק אומר:''כל הכבוד!. נתראה מחר'' וחוזר לישון.
מה תעשה?
[B][U]bugoji[/U][/B]
ברנדון אומר:''דרילבארים צאו!'' ושתי חפרפרות יוצאות החוצה. ''תשתמשו בשריטה'' והדרילבארים באים לשרוט בחוזקה את פנפי ומגבי. מה תעשה?[/QUOTE]
אני אלך לרפאות את פוריגון במרכז הפוקימונים ואז אני אלך לבסיס.
-
[QUOTE=torterra11;1411609][B][U]
[B][U]מתן[/U][/B]
מה תעשה?
[/QUOTE]
"אוקיי." אני אומר , "מאגבי , פאנפי , בואו נעשה את זה." אני מוסיף , "מאגבי , תשתמש בפרץ אש על העלים כדי לשרוף אותם ואז תרוץ לכיוון קוטוני תוך כדי שימוש בפרץ אש , ואם העלים לא נשרפים אז תתחמק מהם ואז תרוץ לכיוון קוטוני תוך כדי שימוש בפרץ אש."אני אומר למאגבי , "פאנפי , אחרי שמאגבי ישרוף את העלים תשתמש בחפירה ובתוך הבור תשתמש בגלגול על פטיליל , ולאחר שתפגע בפטיליל תשתמש בגלגול על פטיליל , אם העלים לא נשרפים אז תשתמש בחפירה ובתוך הבור תשתמש בגלגול , ולאחר שתפגע תשתמש בגלגול על פטיליל." אני מוסיף .
-
[quote]ברנדון אומר:''דרילבארים צאו!'' ושתי חפרפרות יוצאות החוצה. ''תשתמשו בשריטה'' והדרילבארים באים לשרוט בחוזקה את פנפי ומגבי. מה תעשה?[/quote]
"פאנפי,תתחיל בחפירה!כשאתה מוכן,תעלה למעלה ותשתמש בגלגול כדי להעצים את התנופה שלך לכיוון הדרילבור הראשון! מגבי תשתמש בפרץ אש כדי לעוור את שדה הראייה של הדרילבור השני ואז תשתמש בגחלת!!!"
-
[quote=torterra11;1411609][B][U]רועי[/U][/B]
מה תעשה?
[/quote]
"דרגונייר תחמוק הצידה מהר" אומר במהירות ואמשיך להדריך את דרגונייר "עכשיו תשתמש שוב בזעם דרקון, לאחר מיכן תטוס כלפי מעלה ואז תצלול לעבר ברטיק ותשתמש שוב בזעם דרקון"
-
הודעות- מצטער שלא יכולתי להגיב כל כך הרבה זמן, הייתי בתקופת מבחנים ארוכה מאוד. מעכשיו אני יגיב רציף.
[B][U][COLOR="Navy"]רועי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="navy"]אתה אומר לדרגונייר להתחמק מקרן הקרח ודרגונייר מצליח על הקשקש להתחמק, אך קצה הזנב שלו קופא. דרגונייר מייצר טוויסטר כדי להפשיר את הרגל שלו, והטוויסטר הולך ומתפתח אל ברטיק. ברטיק נפגע. אחר כך דרגונייר שולח זעם דרקון עוצמתי לעבר ברטיק ומעלף אותו. ברנדון אומר: ''כל הכבוד. ניצחת אותי. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! הנה התיק שלך, שבו נמצאים כל הדברים שאתה זקוק להם, וסיכת הטירון שלך, שמוכיחה שאתה חבר בצוות אג'נטרה. בתור מתנה על תושייתך הרבה, אה זוכה באחד מהפוקימונים הישנים והיותר חזקים שלי, אקסיו. ברכותיי. הבסיס שלך נמצא בעיר לאבהברידג' ,הואן. בהצלחה!!!'' הוא אומר ועוזב את החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"][U][B]נועם[/B][/U]
פאנפי משתמש בחפירה ומספיק לצלול לתוך הבור לפני שדרילבאר שורט אותו. ברנדון אומר:''דרילבאר תעקוב אחריו בבור!'' ודרילבאר צולל אל הבור. שומעים רעשים חזקים מהבור, ורואים הבזקי אור עוצמתיים. ואז, פתאום, מזנק מהבור פיל אפור ענקי ומתגלגל, שסוחף אחריו את הדרילבאר הקטן עד שהוא מתעלף *מזל טוב! דרילבאר התפתח ל[B]דונפאן[/B] ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/232.gif[/IMG])* אחר כך מאגבי משתמש בפרץ אש שפוגע בדרילבאר ומסנוור עד כדי רמה שהוא לא יכול לזוז. אחר כך מגבי שולח אליו אבני גחלת לוהטות, שפוגעות בו בעוצמה ומעלפות אותו. ברנדון מתרשם ואומר לך: ''כל הכבוד, אם הצלחת כל כך מהר לפתח את הפוקימון הזה, כנראה שיש לך יצירתיות מיוחדת שמביאה פוקימונים למצבי התפתחות. ועכשיו, הגיע הזמן לשלב השני.'' הוא אומר וזורק לך פוקדור כחול וכבד. ''בשלב השני, תקבל פוקימון בהתפתחות שניה שיילחם מול פוקימון שחזק עליו מבחינת הסוגים. אם תנצח, התקבלת לצוות. אם תפסיד, לא תתקבל והפוקימונים החדשים יילקחו ממך.'' אתם מחזירים את הפוקימונים וברנדון אומר: ''לודיקולו צא!'' ומהפוקדור יוצא יצור שנראה כמו פיניאטה של ברווז שמן עם סומבררו. ''אני מחכה שתתחיל. '' ברנדון אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="DarkSlateGray"][U][B]מתן[/B][/U]
אתה אומר למגבי לשרוף את העלים עם פרץ אש, ופאנפי שולח מהפה שלו פרץ של נחשיח אש גדולים ואדומים ששורפים כליל את כל העלים. אחר כך מגבי מייצר שוב פעם את פרץ האש הקטלני ורץ לעבר קוטוני, עד שלאט לאט הוא נעטף בלהבות ומתנגש בקוטוני בעוצמה עטוף בלהבות *מזל טוב! מגבי למד [B]טעינת להבה[/B]!!!* קוטוני מתעלף. אחר כך, לאחר שכל העלים נשרפו, פאנפי משתמש בחפירה ומתחפר לתוך בור. הוא יוצא מהבור בפתאומיות מתחת לפטיליל ומתגלגל, סוחף את פטיליל איתו עד שפטיליל מתעלף. ברנדון מחזיר את הפוקימונים שלו, ואחרי מבט מתרשם אומר:" כל הכבוד, כנראה שלפוקימונים שלך יש רוח לחימה חזקה ועוצמתית, שכנראה הם מקבלים ממך. עכשיו הגיע הזמן לשלב השני.'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור בצבעים כחול-כהה, לב באדום, מסודרים בדוגמה בסגנון אינדיאני שנותן לך אומץ לנצח את ברנדון. ''בשלב הזה אתה הולך להילחם עם הפוקימון החדש שלך מול פוקימון שחזק עליו מבחינת הסוגים, ולהוכיח שאתה מתאים לצוות בכך שתנצח. זבסטרייקה צא!'' הוא אומר ומהפוקדור יוצאת זברה ענקית בצבע שחור עם פסי ברק לבנים. ''תוציא את הפוקימון ויתחיל הקרב.'' ברנדון אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה חוזר לבסיס בבלקת'ורן, שם בתוך החדר שלך אתה מרפא את פוריגון ומעודד אותו על הניצחון שלו. אתה מנסה להתלבט מה לעשות בשלושת ימי החופש שלך. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red[B][U]אנדי[/U][/B]
אתה מתעורר בבוקר והשותף שלך אומר בבהלה: ''מה זה מי אתה? אתה באת לקחת אותי? לעולם לא!'' אתה מעביר מבט על השותף לחדר שלך ורואה שהוא לובש בגדי ספורט ושעל השידה שלו נחים משקפי ראייה. אתה אומר:" לא באתי לעשות לך כלום. אני אנדי וורטהם ואני השותף שלך בצוות. מה השם שלך?" אתה רואה שהוא נרגע מעט ומסדר את המשקפיים על אפו. "קוראים לי לוקאס קייג'. נעים להכיר אותך" פתאום אתם שומעים צפצוף מחריש אוזניים, ולוקאס נבהל שוב פעם. אתה פותח את לוח המשימות האלקטרוני מהתיק שלך ומראה ללוקאס מה רשום
[FONT="Fixedsys"]משימה 1- "האור שבקצה המנהרה".
לוקאס ואנדי שלום. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה, והנה פרטי המשימה הראשונה שלכם
פרטים: כמו שאתם בוודאי יודעים,במיוחד אתה, אנדי, באמצע מחוז סינו עובר הר קורונט. בקצה אחת המנהרות של הר קורונט, שמובילה לעיר סנוופוינט, התקבלו דיווחים על אורות וקולות מוזרים. כשהסוכנים שלנו צאו לבדוק, הם גילו שקצה המנהרה סתום באבנים. משימתכם היא לפתוח את קצה המנהרה, ולגלות מה קרה במנהרה שגרם לאירועים המוזרים הללו.
נ''ב: ברגע שתגיעו להר קורונט, על לוח המשימות תופיע מפה שתוביל אתכם עד למיקום של מנהרה. בהצלחה! .[/FONT]
לוקאס אומר: "נו אנדי, אתה בא?"
מה תעשה?"][/COLOR]
שחר
אתם מתחילים את הקרב ובאמצע הקרב אתם שומעים צפצוף מחריש אוזניים. אתה לוקח את לוח המשימות ורואה את הכיתוב הבא:
[FONT="Courier New"]משימה 1-"מבצע חפרפרת"
ג'ייק ותומאס שלום. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה, ואלה פרטי המשימה הראשונה שלכם.
פרטים: כמו שאתם בוודאי יודעים, במחוז קאנטו נמצאת מערת הדיגלטים, אשר מלאה בחפרפרות האחרונות. בזמן האחרון הגיעו אלינו תלונות שבמערת הדיגלטים, טוב ,אין דיגלטים. עליכם לחקור את המצב ולדווח לנו. בהצלחה! [/FONT]
ג'ייק אומר לך: ''נסיים את זה כבר אחר כך. עכשיו, בוא נלך אל המערה!"
מה תעשה?
-
[QUOTE=torterra11;1419507]
אתה אומר למגבי לשרוף את העלים עם פרץ אש, ופאנפי שולח מהפה שלו פרץ של נחשיח אש גדולים ואדומים ששורפים כליל את כל העלים. אחר כך מגבי מייצר שוב פעם את פרץ האש הקטלני ורץ לעבר קוטוני, עד שלאט לאט הוא נעטף בלהבות ומתנגש בקוטוני בעוצמה עטוף בלהבות *מזל טוב! מגבי למד [B]טעינת להבה[/B]!!!* קוטוני מתעלף. אחר כך, לאחר שכל העלים נשרפו, פאנפי משתמש בחפירה ומתחפר לתוך בור. הוא יוצא מהבור בפתאומיות מתחת לפטיליל ומתגלגל, סוחף את פטיליל איתו עד שפטיליל מתעלף. ברנדון מחזיר את הפוקימונים שלו, ואחרי מבט מתרשם אומר:" כל הכבוד, כנראה שלפוקימונים שלך יש רוח לחימה חזקה ועוצמתית, שכנראה הם מקבלים ממך. עכשיו הגיע הזמן לשלב השני.'' הוא אומר וזורק אליך פוקדור בצבעים כחול-כהה, לב באדום, מסודרים בדוגמה בסגנון אינדיאני שנותן לך אומץ לנצח את ברנדון. ''בשלב הזה אתה הולך להילחם עם הפוקימון החדש שלך מול פוקימון שחזק עליו מבחינת הסוגים, ולהוכיח שאתה מתאים לצוות בכך שתנצח. זבסטרייקה צא!'' הוא אומר ומהפוקדור יוצאת זברה ענקית בצבע שחור עם פסי ברק לבנים. ''תוציא את הפוקימון ויתחיל הקרב.'' ברנדון אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי , תהיו לצידי מגבי ופאנפח." אני אומר וזורק את הפוקדור החדש , "ברייברי , תשתמש במתקפת כנף ותוך כדי בציפור אמיצה ככה שהוא יקבל פי 2 נזק מאשר 2 המתקפות בנפרד , לאחר מכן תשתמש במתקפת כנף ובמהירות תחמוק מכל המתקפות של זבסטרייקה." אני אומר .
-
[quote=torterra11;1419507]הודעות- מצטער שלא יכולתי להגיב כל כך הרבה זמן, הייתי בתקופת מבחנים ארוכה מאוד. מעכשיו אני יגיב רציף.
[B][U][COLOR=Navy]רועי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy]אתה אומר לדרגונייר להתחמק מקרן הקרח ודרגונייר מצליח על הקשקש להתחמק, אך קצה הזנב שלו קופא. דרגונייר מייצר טוויסטר כדי להפשיר את הרגל שלו, והטוויסטר הולך ומתפתח אל ברטיק. ברטיק נפגע. אחר כך דרגונייר שולח זעם דרקון עוצמתי לעבר ברטיק ומעלף אותו. ברנדון אומר: ''כל הכבוד. ניצחת אותי. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! הנה התיק שלך, שבו נמצאים כל הדברים שאתה זקוק להם, וסיכת הטירון שלך, שמוכיחה שאתה חבר בצוות אג'נטרה. בתור מתנה על תושייתך הרבה, אה זוכה באחד מהפוקימונים הישנים והיותר חזקים שלי, אקסיו. ברכותיי. הבסיס שלך נמצא בעיר לאבהברידג' ,הואן. בהצלחה!!!'' הוא אומר ועוזב את החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
'התקבלתי' אחשוב בהיתרגשות 'באמת התקבלתי לצוות איג'ינטרה!!' אחשוב ואחייך לעצמי. 'טוב אז אני צריך להגיע לבסיס שלי, אבל קודם נארגן לי ציוד ליציאה וננעל את הביץת' אחשוב לעצמי, אארוז תיק קטן עם המצרכים הבסיסיים, אצא מהבית ואנעל אותו, בודק שכל החלונות סגורים היטב. לאחר מיכן אתקדם לכיוון לאבהברידג'(לא מצאתי מפה אז אין לי הוראות מדויקות יותר)
-
[QUOTE=torterra11;1419507]הודעות- מצטער שלא יכולתי להגיב כל כך הרבה זמן, הייתי בתקופת מבחנים ארוכה מאוד. מעכשיו אני יגיב רציף.
[B][U][COLOR="Navy"]רועי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="navy"]אתה אומר לדרגונייר להתחמק מקרן הקרח ודרגונייר מצליח על הקשקש להתחמק, אך קצה הזנב שלו קופא. דרגונייר מייצר טוויסטר כדי להפשיר את הרגל שלו, והטוויסטר הולך ומתפתח אל ברטיק. ברטיק נפגע. אחר כך דרגונייר שולח זעם דרקון עוצמתי לעבר ברטיק ומעלף אותו. ברנדון אומר: ''כל הכבוד. ניצחת אותי. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! הנה התיק שלך, שבו נמצאים כל הדברים שאתה זקוק להם, וסיכת הטירון שלך, שמוכיחה שאתה חבר בצוות אג'נטרה. בתור מתנה על תושייתך הרבה, אה זוכה באחד מהפוקימונים הישנים והיותר חזקים שלי, אקסיו. ברכותיי. הבסיס שלך נמצא בעיר לאבהברידג' ,הואן. בהצלחה!!!'' הוא אומר ועוזב את החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Orange"][U][B]נועם[/B][/U]
פאנפי משתמש בחפירה ומספיק לצלול לתוך הבור לפני שדרילבאר שורט אותו. ברנדון אומר:''דרילבאר תעקוב אחריו בבור!'' ודרילבאר צולל אל הבור. שומעים רעשים חזקים מהבור, ורואים הבזקי אור עוצמתיים. ואז, פתאום, מזנק מהבור פיל אפור ענקי ומתגלגל, שסוחף אחריו את הדרילבאר הקטן עד שהוא מתעלף *מזל טוב! דרילבאר התפתח ל[B]דונפאן[/B] ([IMG]http://www.pokemonelite2000.com/wp-content/uploads/2011/03/232.gif[/IMG])* אחר כך מאגבי משתמש בפרץ אש שפוגע בדרילבאר ומסנוור עד כדי רמה שהוא לא יכול לזוז. אחר כך מגבי שולח אליו אבני גחלת לוהטות, שפוגעות בו בעוצמה ומעלפות אותו. ברנדון מתרשם ואומר לך: ''כל הכבוד, אם הצלחת כל כך מהר לפתח את הפוקימון הזה, כנראה שיש לך יצירתיות מיוחדת שמביאה פוקימונים למצבי התפתחות. ועכשיו, הגיע הזמן לשלב השני.'' הוא אומר וזורק לך פוקדור כחול וכבד. ''בשלב השני, תקבל פוקימון בהתפתחות שניה שיילחם מול פוקימון שחזק עליו מבחינת הסוגים. אם תנצח, התקבלת לצוות. אם תפסיד, לא תתקבל והפוקימונים החדשים יילקחו ממך.'' אתם מחזירים את הפוקימונים וברנדון אומר: ''לודיקולו צא!'' ומהפוקדור יוצא יצור שנראה כמו פיניאטה של ברווז שמן עם סומבררו. ''אני מחכה שתתחיל. '' ברנדון אומר.
מה תעשה?[/COLOR]
מה תעשה?[/COLOR]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה חוזר לבסיס בבלקת'ורן, שם בתוך החדר שלך אתה מרפא את פוריגון ומעודד אותו על הניצחון שלו. אתה מנסה להתלבט מה לעשות בשלושת ימי החופש שלך. מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red[B][U]אנדי[/U][/B]
אתה מתעורר בבוקר והשותף שלך אומר בבהלה: ''מה זה מי אתה? אתה באת לקחת אותי? לעולם לא!'' אתה מעביר מבט על השותף לחדר שלך ורואה שהוא לובש בגדי ספורט ושעל השידה שלו נחים משקפי ראייה. אתה אומר:" לא באתי לעשות לך כלום. אני אנדי וורטהם ואני השותף שלך בצוות. מה השם שלך?" אתה רואה שהוא נרגע מעט ומסדר את המשקפיים על אפו. "קוראים לי לוקאס קייג'. נעים להכיר אותך" פתאום אתם שומעים צפצוף מחריש אוזניים, ולוקאס נבהל שוב פעם. אתה פותח את לוח המשימות האלקטרוני מהתיק שלך ומראה ללוקאס מה רשום
[FONT="Fixedsys"]משימה 1- "האור שבקצה המנהרה".
לוקאס ואנדי שלום. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה, והנה פרטי המשימה הראשונה שלכם
פרטים: כמו שאתם בוודאי יודעים,במיוחד אתה, אנדי, באמצע מחוז סינו עובר הר קורונט. בקצה אחת המנהרות של הר קורונט, שמובילה לעיר סנוופוינט, התקבלו דיווחים על אורות וקולות מוזרים. כשהסוכנים שלנו צאו לבדוק, הם גילו שקצה המנהרה סתום באבנים. משימתכם היא לפתוח את קצה המנהרה, ולגלות מה קרה במנהרה שגרם לאירועים המוזרים הללו.
נ''ב: ברגע שתגיעו להר קורונט, על לוח המשימות תופיע מפה שתוביל אתכם עד למיקום של מנהרה. בהצלחה! .[/FONT]
לוקאס אומר: "נו אנדי, אתה בא?"
מה תעשה?"][/COLOR
אתם מתחילים את הקרב ובאמצע הקרב אתם שומעים צפצוף מחריש אוזניים. אתה לוקח את לוח המשימות ורואה את הכיתוב הבא:
[FONT="Courier New"]משימה 1-"מבצע חפרפרת"
ג'ייק ותומאס שלום. ברוכים הבאים לצוות אג'נטרה, ואלה פרטי המשימה הראשונה שלכם.
פרטים: כמו שאתם בוודאי יודעים, במחוז קאנטו נמצאת מערת הדיגלטים, אשר מלאה בחפרפרות האחרונות. בזמן האחרון הגיעו אלינו תלונות שבמערת הדיגלטים, טוב ,אין דיגלטים. עליכם לחקור את המצב ולדווח לנו. בהצלחה! [/FONT]
י
ג'ייק אומר לך: ''נסיים את זה כבר אחר כך. עכשיו, בוא נלך אל המערה!"
מה תעשה?[/QUOTE]
אני אומר ללוקאס:" טוב, עכשיו מתארגנים, אוכלים ויוצאים לדרך" ואז נתארגן ונצא לחדר אוכל נשתמש במחשיר שיגור כדי להגיע להר קורונט
-
[quote]עומר
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה חוזר לבסיס בבלקת'ורן, שם בתוך החדר שלך אתה מרפא את פוריגון ומעודד אותו על הניצחון שלו. אתה מנסה להתלבט מה לעשות בשלושת ימי החופש שלך. מה תעשה?[/quote]
אני אשתגר לעיר פיוטר בקנטו, אחפש מקום לאמן את הפוקימונים ואחשוב 'מעניין מה תהיה המשימה הבאה'.
-
[COLOR="DimGray"][B][U]מתן[/U][/B]
אתה מוציא את ברווירי. ברנדון אומר:''זבסטרייקה, מכת ברק!'' וזבסטרייקה שולח קרן חשמל קטלנית לעבר ברווירי. ברווירי לא מפחד ומתחיל להשתמש במתקפת כנף, ו כדי שימוש בציפור אמיצה. ברווירי מנטרל את מכת הברק, ומפתיע את זבסטרייקה. זבסטרייקה נפגע בעוצמתיות מהמתקפה.אחר כך זבסטרייקה ממטיר מגון מתקפות חשמליות לעבר ברווירי, ורובם אפילו לא פוגעות בו. אחר כך הוא משתמש על זבסטרייקה בסדרת מתקפות כנף עוצמתיות, עד שזבסטרייקה מתעלף. ברנדון אומר לך, עם מבט מתרשם בעיניו: "ברכותיי אייס! התקבלת לצוות אג'נטרה!" הוא מגיש לך תיק שמסווה את עצמו בסביבה. "בתיק הזה יש את כל מה שתצטרך למסע שלך בתור סוכן. בנוסף,הנה תג הטירון, שמוכיח שאתה חבר בצוות אג'נטרה. הבסיס שלך נמצא בעיר דריפטוויל,יונובה. בהצלחה!'' הוא אומר ועוזב את החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה נזכר שאין לך מה לנעול,כי הגעת להאנגר ריק של הצות. אתה משתגר בעזרת המשגר שלך לעיר לאבהרידג' ונכנס למרכז הפוקימונים. האחות רואה את התגית שלך, ומכניסה אותך למרפאה האחורית. אתה נכנס לחדר האחורי, ורואה דלת שרשום עליה "נוריט תכיס". אתה מבין שהכוונה היא לסיכת טירון, ואתה מצמיד את התג שלך למצלמה. אתה שומע צפצוף ורואה מעלית מולך. אתה נכנס אליה והמעלית יורדת לבד עמוק אל תוך האדמה, עד שהיא נעצרת, ואתה יוצא אל לובי גדול וירוק, שנראה כמו ג'ונגל. הלובי מקושט בדגלים חומים וירוקים, ואתה רואה שהלובי מלא באנשים במדים עם פוקימון מאחוריהם. אתה שומע שהפקידה קוראת לך. אתה ניגש אליה והיא אומרת: "אתה בטח החדש. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! אני וונדי, ואני הפקידה של הבסיס הזה. מכיוון שאתה חדש, אתה זוכה בחדר משלך, שיספק את הצרכים הבסיסיים שלך. החדר שלך הוא חדר מס' 364. בהצלחה!"
אתה עולה אל החדר ורואה חדר קטן שמזכיר חדר קטן בבית מלון. בחדר יש סלון,חדר שינה ואמבטיה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U]אנדי
[/U][/B]אתה ולוקאס ניגשים לחדר האוכל הגדול של הבסיס ואוכלים ארוחה טובה. לאחר מכן אתם עולים לחדר, מתארגנים ומשתגרים להר קורונט. אתם הולכים לאט לאט אל המקום עד שאתם שומעים צלילים מוזרים ורואים אורות בוהקים.
מה תעשה?[/COLOR]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה משתגר לעיר פיוטר בקנטו ומסתובב בעיר. אתה מתלב מה המשימה הבאה, ומחליט לא להטריד אותך בזה במהלך ימי החופשה שלך. אתה מסתובב בעיר ופוגש ביריבך לשעבר, שאותו נציחת, ברוק,מנהיג מכון פיוטר. ברוק אומר לך: "דרו! הרבה זמן לא התראינו! אצלי אין הרבה מאתגרים בזמן האחרון, ואתה נראה די משועמם. אז מה דעתך על קרב פוקימונים ידידותי אצלי בכון? נו, מה אתה אומר?"
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=torterra11;1419608][COLOR="DimGray"][B][U]מתן[/U][/B]
אתה מוציא את ברווירי. ברנדון אומר:''זבסטרייקה, מכת ברק!'' וזבסטרייקה שולח קרן חשמל קטלנית לעבר ברווירי. ברווירי לא מפחד ומתחיל להשתמש במתקפת כנף, ו כדי שימוש בציפור אמיצה. ברווירי מנטרל את מכת הברק, ומפתיע את זבסטרייקה. זבסטרייקה נפגע בעוצמתיות מהמתקפה.אחר כך זבסטרייקה ממטיר מגון מתקפות חשמליות לעבר ברווירי, ורובם אפילו לא פוגעות בו. אחר כך הוא משתמש על זבסטרייקה בסדרת מתקפות כנף עוצמתיות, עד שזבסטרייקה מתעלף. ברנדון אומר לך, עם מבט מתרשם בעיניו: "ברכותיי אייס! התקבלת לצוות אג'נטרה!" הוא מגיש לך תיק שמסווה את עצמו בסביבה. "בתיק הזה יש את כל מה שתצטרך למסע שלך בתור סוכן. בנוסף,הנה תג הטירון, שמוכיח שאתה חבר בצוות אג'נטרה. הבסיס שלך נמצא בעיר דריפטוויל,יונובה. בהצלחה!'' הוא אומר ועוזב את החדר.
מה תעשה?[/COLOR]
אתה נזכר שאין לך מה לנעול,כי הגעת להאנגר ריק של הצות. אתה משתגר בעזרת המשגר שלך לעיר לאבהרידג' ונכנס למרכז הפוקימונים. האחות רואה את התגית שלך, ומכניסה אותך למרפאה האחורית. אתה נכנס לחדר האחורי, ורואה דלת שרשום עליה "נוריט תכיס". אתה מבין שהכוונה היא לסיכת טירון, ואתה מצמיד את התג שלך למצלמה. אתה שומע צפצוף ורואה מעלית מולך. אתה נכנס אליה והמעלית יורדת לבד עמוק אל תוך האדמה, עד שהיא נעצרת, ואתה יוצא אל לובי גדול וירוק, שנראה כמו ג'ונגל. הלובי מקושט בדגלים חומים וירוקים, ואתה רואה שהלובי מלא באנשים במדים עם פוקימון מאחוריהם. אתה שומע שהפקידה קוראת לך. אתה ניגש אליה והיא אומרת: "אתה בטח החדש. ברוך הבא לצוות אג'נטרה! אני וונדי, ואני הפקידה של הבסיס הזה. מכיוון שאתה חדש, אתה זוכה בחדר משלך, שיספק את הצרכים הבסיסיים שלך. החדר שלך הוא חדר מס' 364. בהצלחה!"
אתה עולה אל החדר ורואה חדר קטן שמזכיר חדר קטן בבית מלון. בחדר יש סלון,חדר שינה ואמבטיה.
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U]אנדי
[/U][/B]אתה ולוקאס ניגשים לחדר האוכל הגדול של הבסיס ואוכלים ארוחה טובה. לאחר מכן אתם עולים לחדר, מתארגנים ומשתגרים להר קורונט. אתם הולכים לאט לאט אל המקום עד שאתם שומעים צלילים מוזרים ורואים אורות בוהקים.
מה תעשה?[/COLOR]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה משתגר לעיר פיוטר בקנטו ומסתובב בעיר. אתה מתלב מה המשימה הבאה, ומחליט לא להטריד אותך בזה במהלך ימי החופשה שלך. אתה מסתובב בעיר ופוגש ביריבך לשעבר, שאותו נציחת, ברוק,מנהיג מכון פיוטר. ברוק אומר לך: "דרו! הרבה זמן לא התראינו! אצלי אין הרבה מאתגרים בזמן האחרון, ואתה נראה די משועמם. אז מה דעתך על קרב פוקימונים ידידותי אצלי בכון? נו, מה אתה אומר?"
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
"בסדר" אגיד לו ואלך איתו למכון. בקרב אני אשתמש בסניזל.
-
[COLOR="DeepSkyBlue"][B][U]עומר
[/U][/B]*0 ימים עברו מאז המשימה האחרונה. עוד 3 יום למשימה חדשה.
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה הולך עם ברוק למכון. אתה מוציא תא סניזל. ברוק מנגד אומר: "סטיליקס, צא!" ומהפוקדור יוצא נחש מתכת אימתני "סטיליקס זנב ברזל!" ברוק אומר וזנב ברזל קטלני ומחוזק דוהר לעבר סניזל.
מה תעשה?[/COLOR]
-
מה תעשה?[/COLOR]
מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR="Red"][B][U]אנדי
מה תעשה?[/COLOR]
*השעה במשחק-אחה''צ
*כסף-5,500 פ''ד
אתה משתגר לעיר פיוטר בקנטו ומסתובב בעיר. אתה מתלב מה המשימה הבאה, ומחליט לא להטריד אותך בזה במהלך ימי החופשה שלך. אתה מסתובב בעיר ופוגש ביריבך
לשעבר, שאותו נציחת, ברוק,מנהיג מכון פיוטר. ברוק אומר לך: "דרו! הרבה זמן לא התראינו! אצלי אין הרבה מאתגרים בזמן האחרון, ואתה נראה די משועמם. אז מה דעתך על קרב פוקימונים ידידותי אצלי בכון? נו, מה אתה אומר?"
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
אני אוציא את לוקסיו ואומר לו להשתמש בניצוץ כדי להבהיר את החדר ואז נתקדם,קדימה. לאחרמכ אוציא את אבונסנוו והיפופוטס ואומר להם להתכונן לתקוף אם,משהו קורה.
ן
-
מה תעשה?[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד חברים." אני אומר בשמחה ושם את התיק על גבי , "בואו נצא לדריפטוויל" אני ממשיך בדברי ויוצא לכיוון דריפטוויל.