-
[quote=מאסטר ליאון;1318131]זה גם קשור באמת לג'ובי.. הנה ההשערה שלי:
ג'ובי חתום בירח נכון? אז הצ'אקרה של ג'ובי היא הביג'ואים, נכון? שתי דברים ידועים, אבל אני חושב שטובי הוא באמת סאסאקה שמת והוחייה על ידי הביג'ו בעל שמונת הזנבות(שנחשף במנגה וחבל שלא באנימה עדיין) וביג'ו בעל שמונת הזנבות הוא גם הנשמה של טובי והוא הבין שאם כל הצ'אקרה של ג'ובי(כל הביג'ואים) תאסף, הוא יוכל לשחרר את ג'ובי, ולהיות הכי חזק. כי הנשמה האמיתי של טובי היא סאסוקה הצעיר וכשיבוא הזמן, סאסקה ימות בשביל ליצור את טובי. אמרתי לך שזה מסובך[/quote]
3 דברים:
א סאסקה חי עוד לא מת
ב ביג'ו בעל שמונת הזמנבות הופיע באנימה והוא שייך לקילר בי
ג אתה צודק זה באמת מסובך לא הבנתי כמעט הכולxd.
-
אייל, אמרו לך פעם שאתה מחבר כל מיני נושאים ביחד, וזה יוצא משפט ממש לא קשור? Xd
-
[quote=מאסטר ליאון;1318131]זה גם קשור באמת לג'ובי.. הנה ההשערה שלי:
ג'ובי חתום בירח נכון? אז הצ'אקרה של ג'ובי היא הביג'ואים, נכון? שתי דברים ידועים, אבל אני חושב שטובי הוא באמת סאסאקה שמת והוחייה על ידי הביג'ו בעל שמונת הזנבות(שנחשף במנגה וחבל שלא באנימה עדיין) וביג'ו בעל שמונת הזנבות הוא גם הנשמה של טובי והוא הבין שאם כל הצ'אקרה של ג'ובי(כל הביג'ואים) תאסף, הוא יוכל לשחרר את ג'ובי, ולהיות הכי חזק. כי הנשמה האמיתי של טובי היא סאסוקה הצעיר וכשיבוא הזמן, סאסקה ימות בשביל ליצור את טובי. אמרתי לך שזה מסובך[/quote]
למה אתה חושב שדווקא אני אבין את אשר אתה אומר? להפך, אני אומר לך הרבה פעמים, שאין לי מושג מה אתה אומר.
זה לא יוצא דופן.
-
-
טובי הוא קילר בי??
וזה ג׳יובי לא ג׳ובי..
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1318136][SPOILER]גיוקי נחשף באנימה זה קילר ביי והוא נחשף בקרב נגד סאסקה[/SPOILER][/QUOTE]
שאלה
[SPOILER]מאיפה אתה ידע מה ג'יוקי שהוא הביג'ו של קילר בי? הרי נחשף רק במנגה[/SPOILER]
-
מצטער לי הייתי מפגר לגמרי והתבלבלתי Xd אבל תיקנתי בסוף
-
[QUOTE=monster;1318137]3 דברים:
א סאסקה חי עוד לא מת
ב ביג'ו בעל שמונת הזמנבות הופיע באנימה והוא שייך לקילר בי
ג אתה צודק זה באמת מסובך לא הבנתי כמעט הכולxd.[/QUOTE]
אבל לא סיימתי עדיין.. ההמשך הוא שכשהביג'ויים יתאספו כצ'אקרה(הג'ינג'וצ'ריקי והביג'ואים יהפכו לצ'אקרה חתומה בסאסקה) סאסוקה ימות מהכוח וזה יגרום שטובי יחיה(טובי הוא סאסקה שהפך לביג'ו של קילר בי, שהביג'ו שלו יצא ממנו וגרם לו למות.) ולכן טובי יקבל את הצ'אקרה לזימון ג'ובי, יחד עם היכולת של טובי להחיות גופות, הוא יחייה את ג'ובי ויחתום אותו בתוך עצמו מבחירה של הנשמה האמיתי של טובי שנמצתאת בסאסאסקה.
-
[QUOTE=Blackbeard;1318146]מצטער לי הייתי מפגר לגמרי והתבלבלתי Xd אבל תיקנתי בסוף[/QUOTE]
חח קראת לי, לא חשבתי שעבושד פה על מישהו. שמי המלא זה ליאור.
בכל מקרה הית יכול לרשום עד 3 דברים בכל קטוגריה-אם הית רוצה.
וואן פיס זאת המאנגה היחידה שאתה קראת שכמעט לה רק הצבעת?
-
[QUOTE=~prinny;1318143]טובי הוא קילר בי??
וזה ג׳יובי לא ג׳ובי..[/QUOTE]
לפי ההשערה שלי: טובי הוא כל הג'ינג'צ'וריקים וסאסאקה יחד עם כל הביג'ואים והוא הופך לג'יובי
-
[quote=מאסטר ליאון;1318147]אבל לא סיימתי עדיין.. ההמשך הוא שכשהביג'ויים יתאספו כצ'אקרה(הג'ינג'וצ'ריקי והביג'ואים יהפכו לצ'אקרה חתומה בסאסקה) סאסוקה ימות מהכוח וזה יגרום שטובי יחיה(טובי הוא סאסקה שהפך לביג'ו של קילר בי, שהביג'ו שלו יצא ממנו וגרם לו למות.) ולכן טובי יקבל את הצ'אקרה לזימון ג'ובי, יחד עם היכולת של טובי להחיות גופות, הוא יחייה את ג'ובי ויחתום אותו בתוך עצמו מבחירה של הנשמה האמיתי של טובי שנמצתאת בסאסאסקה.[/quote]
יש בכל הסיפור הזה בערך אותה רמת היגיון כמו בעלילות של משחקי התפקידים שלך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1318150]יש בכל הסיפור הזה בערך אותה רמת היגיון כמו בעלילות של משחקי התפקידים שלך.[/QUOTE]
רק שהמשחק הבא יהיה על הנושא שאני יודע עליו הכול ואם צריך אז אוסיף הסבר. ויש בזה המון היגיון
-
[quote=מאסטר ליאון;1318147]אבל לא סיימתי עדיין.. ההמשך הוא שכשהביג'ויים יתאספו כצ'אקרה(הג'ינג'וצ'ריקי והביג'ואים יהפכו לצ'אקרה חתומה בסאסקה) סאסוקה ימות מהכוח וזה יגרום שטובי יחיה(טובי הוא סאסקה שהפך לביג'ו של קילר בי, שהביג'ו שלו יצא ממנו וגרם לו למות.) ולכן טובי יקבל את הצ'אקרה לזימון ג'ובי, יחד עם היכולת של טובי להחיות גופות, הוא יחייה את ג'ובי ויחתום אותו בתוך עצמו מבחירה של הנשמה האמיתי של טובי שנמצתאת בסאסאסקה.[/quote]
כמה דברים לא הגיונים:
למה שסאסקה ימות כשהביגוים יהפכו לצ'אקרה?
טובי הוא לא הביג'ו של קילר בי.
אי אפשר להחיות את ג'ובי. צריך תגופה שלו בשביל זה אבל היא לא קימת.
טובי לא יכול להחיות מתים.
-
[quote=מאסטר ליאון;1318151]רק שהמשחק הבא יהיה על הנושא שאני יודע עליו הכול ואם צריך אז אוסיף הסבר. ויש בזה המון היגיון[/quote]
אין לי כל ספק שזה יהיה אכן המצב.
-
אביזי, אתה ציני?
ליאור, אתה לא מבין את ההשערה בכלל..
-
די לקרוא לו ג׳ובי, זה ג׳יובי.. זה כמו שתקראו לקיובי קובי..
-
[quote=מאסטר ליאון;1318154]אביזי, אתה ציני?
ליאור, אתה לא מבין את ההשערה בכלל..[/quote]
אז תסביר תשערה שכולנו נבין.
ממתי אתה רואה נארוטו?
עידןXD
-
[QUOTE=~prinny;1318155]די לקרוא לו ג׳ובי, זה ג׳יובי.. זה כמו שתקראו לקיובי קובי..[/QUOTE]
אז נארוטו יהיה נג'יטו וסאסאקה יהפוך לסאסאילן וסאקורה לסקאלונה..
ליאור,אני רואה ממזמן ואני ממשיך, יש לי רק עוד 10 פרקים
-
[QUOTE=מאסטר ליאון;1318154]אביזי, אתה ציני?
ליאור, אתה לא מבין את ההשערה בכלל..[/QUOTE]
רמת ההבחנה שלך מפתיעה אותי..
[QUOTE=monster;1318157]אז תסביר תשערה שכולנו נבין.
ממתי אתה רואה נארוטו?
עידןXD[/QUOTE]
הוא לא רואה נארוטו, הוא בטח קורא השערות מהאינטרנט וכותב אותן פה..
-
[quote=מאסטר ליאון;1318154]אביזי, אתה ציני?
ליאור, אתה לא מבין את ההשערה בכלל..[/quote]
יש כאלו שיגידו שזו אכן הייתה ציניות.
-
[QUOTE=~prinny;1318160]רמת ההבחנה שלך מפתיעה אותי..
הוא לא רואה נארוטו, הוא בטח קורא השערות מהאינטרנט וכותב אותן פה..[/QUOTE]
לא נכון, אני רואה ותראה לי איפה יש את ההשערה שלי
ליאור,אני רואה
-
[quote=מאסטר ליאון;1318159]אז נארוטו יהיה נג'יטו וסאסאקה יהפוך לסאסאילן וסאקורה לסקאלונה..
ליאור,אני רואה ממזמן ואני ממשיך, יש לי רק עוד 10 פרקים[/quote]
אז אתה [spoiler]בקרב של גאי נגד קיסאמה?[/spoiler]
-
אני לא עומד לחפש עכשיו, אתה לקחת את זה מדיון מוזנח על נארוטו ותירגמת עם גוגל טרנסלייט ובגלל זה זה גם לא מובן..
-
[quote=~prinny;1318164]אני לא עומד לחפש עכשיו, אתה לקחת את זה מדיון מוזנח על נארוטו ותירגמת עם גוגל טרנסלייט ובגלל זה זה גם לא מובן..[/quote]
אתה פוגע בכבודו של גוגל טרנסלייט.
-
-
לגוגל טרנסלייט אין כבוד..
אייל אתה לא רואה..
-
טו בוא נעביר נושא ונעזוב את מאסטר ליאון. אם הוא אומר שהוא רואה אז כנראה שהוא רואה.
נעביר נושא
מי פה רואה /ראה Highschool DxD..
-
[QUOTE=monster;1318169]טו בוא נעביר נושא ונעזוב את מאסטר ליאון. אם הוא אומר שהוא רואה אז כנראה שהוא רואה.
נעביר נושא
מי פה רואה /ראה Highschool DxD..[/QUOTE]
תודה ואני [COLOR="Yellow"]לא[/COLOR] רואה את זה
-
[QUOTE=LordAbizi;1318165]אתה פוגע בכבודו של גוגל טרנסלייט.[/QUOTE]
לגוגל טרנסלייט לא מגיע שום כבוד
[QUOTE=monster;1318169]טו בוא נעביר נושא ונעזוב את מאסטר ליאון. אם הוא אומר שהוא רואה אז כנראה שהוא רואה.
נעביר נושא
מי פה רואה /ראה Highschool DxD..[/QUOTE]
ראיתי 3 פרקים עם חברים, כמו שאמרתי לך כבר, זה נחמד אבל לא מצחיק במיוחד (יותר מדי פורנו), SNO יותר טוב בהרבה
-
פתחתי את כל הספויילרים החתימה של ליאור.. מגניב..
-
[quote=ワンピース;1318171]לגוגל טרנסלייט לא מגיע שום כבוד
ראיתי 3 פרקים עם חברים, כמו שאמרתי לך כבר, זה נחמד אבל לא מצחיק במיוחד (יותר מדי פורנו), SNO יותר טוב בהרבה[/quote]
אל תגיד את זה.
גוגל טרנסלייט זה הדבר הכי קרוב שיש לנו למתרגם רב-שפותי אוטומטי...
ויש לו את השימושים שלו.
-
-
[QUOTE=ワンピース;1318171]לגוגל טרנסלייט לא מגיע שום כבוד
ראיתי 3 פרקים עם חברים, כמו שאמרתי לך כבר, זה נחמד אבל לא מצחיק במיוחד (יותר מדי פורנו), SNO יותר טוב בהרבה[/QUOTE]
אני יותר אוהב את היסקול די אקס די. אנימה משתפרת מאוד. הפרקים האחרונים טובים מאוד.
[QUOTE=~prinny;1318172]פתחתי את כל הספויילרים החתימה של ליאור.. מגניב..[/QUOTE]
יש לך מזל שהורדתי שמה ספוילירים מהמנגה של נארוטו-פעם היו שם ספולירים מהמנגה.
-
באלי ללמוד בספרות עוד סיפור של ש״י עגנון..
-
[QUOTE=monster;1318144]שאלה
[SPOILER]מאיפה אתה ידע מה ג'יוקי שהוא הביג'ו של קילר בי? הרי נחשף רק במנגה[/SPOILER][/QUOTE]
ג'יוקי זה התמנון הזה של קילר בי,זה עם 8 הזנבות הוא נלחם בוא עם סאסקה
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1318178]ג'יוקי זה התמנון הזה של קילר בי,זה עם 8 הזנבות הוא נלחם בוא עם סאסקה[/QUOTE]
התמנון זה הצ׳יבי
-
[QUOTE=ACMilaneZi;1318178]ג'יוקי זה התמנון הזה של קילר בי,זה עם 8 הזנבות הוא נלחם בוא עם סאסקה[/QUOTE]
איך אתה יודע שקוראים לו ככה?, זה נחשף רק במאנגה
-
[QUOTE=monster;1318181]איך אתה יודע שקוראים לו ככה?, זה נחשף רק במאנגה[/QUOTE]
נארוטופדיה ><
-
[quote=~prinny;1318177]באלי ללמוד בספרות עוד סיפור של ש״י עגנון..[/quote]
אילו סיפורי עגנון למדת?
אני למדתי "פרנהיים", "האדונית והרוכל", ואיך לא, "סיפור פשוט" (שזה למען האמת רומאן).
-
גיא אמני לא מבין, למה אתה כותב סתם ככה ספויילרים?!