-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"תודה על ההסבר, אגב פאנג שלך מגניב אמיתי." אמר כריס והחל לרוץ בגשם. "אני הולך לרכוש את הדמון הראשון שאני רואה!" הוא צרח ורשרושים נשמעו מידית. הבזק וכריס נעלם. הוא הועף כמה מטרים אחורה.
הוא הזדקף באיטיות וסימן לך להשאיר את זה לו. הוא היה נראה כאילו הוא גיבש רעיון. "כח האנרגיה הטמון בחול, אני מצווה עלייך בזכות שליטתי, השתחרר!" הוא קרא, עוקב אחרי ההסבר שלך בפירוט. עלומת חול התערבלה והפכה לכדור אנרגיה שכריס שמט מיד. כדורגל.
הדמון שעמד מולו היה נראה כמו קיפוד סגלגל. הקוצים שעל גבו בהקו באור כסוף ועיניו בהקו באדום. הוא עצמו התגלגל לכדור והטיח את עצמו לעבר כריס שנהג בתבונה ובעט את הכדור ישירות על הדמון. הוא גילה שהוא יכול לכוונת את הכדור בעזרת תנודות ידיו. לאחר כמה הטחות כאלה הקיפוד התעלף.
"כוח האנרגיה הטמון שקיפוד, אני מצווה עליך בזכות הכוח שניתן לי, השתחרר!" פקד כריס. כשהקיפוד הופיע בפעם השנייה כריס הציג אותו בשם צ'ארלס. שזה היה השחקן כדורגל המועדף עליו.
אתם החלטתם שזה מספיק ולכן עזבתם את המקום. עליתם במדרגות וכריס הצביע לעבר החנויות. "הייתי רוצה לבדוק מה אפשר לקנות לשנה הבאה. כאילו אמא כבר קנתה לי הכל, אבל יש גם מותרות. בא לך לבדוק? או לעשות משהו אחר?"
[b]אנייה ~
[/b]
אנייה 10
הווארד 10
[QUOTE]טרה:
התקפה:1
דיוק: 4
הגנה:2
מהירות: 4
יכולת: בכל פעם שטהורת בצע ממלאת התקפה כרצונה היא יכולה לנשוק ליריב, דבר שמעלה לה את ההתקפה בשלוש נקודות.[/QUOTE]
טרה נכנסה אל מתחת לאדמה בדממה.
"טהורת בצע הא?" לחש הווארד. "הדמון למעשה נמצא בין שני יקומים בו זמנית. הטקטיקה הבסיסית שלו די ברורה לי. להתחבא ביקום המקביל ולמחוץ את היריב. טוב אז זה לא הולך לעבוד."
שתי ידיה של טרה נשלחות מעלה אך גירגיר כבר הספיק לנופף בכנפיו ולהתרחק.
"את מבינה? גם אני יכול להתחבא..."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1356534][b]אנג'ל ~
[/b]
"תודה על ההסבר, אגב פאנג שלך מגניב אמיתי." אמר כריס והחל לרוץ בגשם. "אני הולך לרכוש את הדמון הראשון שאני רואה!" הוא צרח ורשרושים נשמעו מידית. הבזק וכריס נעלם. הוא הועף כמה מטרים אחורה.
הוא הזדקף באיטיות וסימן לך להשאיר את זה לו. הוא היה נראה כאילו הוא גיבש רעיון. "כח האנרגיה הטמון בחול, אני מצווה עלייך בזכות שליטתי, השתחרר!" הוא קרא, עוקב אחרי ההסבר שלך בפירוט. עלומת חול התערבלה והפכה לכדור אנרגיה שכריס שמט מיד. כדורגל.
הדמון שעמד מולו היה נראה כמו קיפוד סגלגל. הקוצים שעל גבו בהקו באור כסוף ועיניו בהקו באדום. הוא עצמו התגלגל לכדור והטיח את עצמו לעבר כריס שנהג בתבונה ובעט את הכדור ישירות על הדמון. הוא גילה שהוא יכול לכוונת את הכדור בעזרת תנודות ידיו. לאחר כמה הטחות כאלה הקיפוד התעלף.
"כוח האנרגיה הטמון שקיפוד, אני מצווה עליך בזכות הכוח שניתן לי, השתחרר!" פקד כריס. כשהקיפוד הופיע בפעם השנייה כריס הציג אותו בשם צ'ארלס. שזה היה השחקן כדורגל המועדף עליו.
אתם החלטתם שזה מספיק ולכן עזבתם את המקום. עליתם במדרגות וכריס הצביע לעבר החנויות. "הייתי רוצה לבדוק מה אפשר לקנות לשנה הבאה. כאילו אמא כבר קנתה לי הכל, אבל יש גם מותרות. בא לך לבדוק? או לעשות משהו אחר?"
[/QUOTE]
"אני בעד"אומר ואלך איתו בחיפוש אחר 'מותרות'.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1356534][b]
[b]אנייה ~
[/b]
אנייה 10
הווארד 10
טרה נכנסה אל מתחת לאדמה בדממה.
"טהורת בצע הא?" לחש הווארד. "הדמון למעשה נמצא בין שני יקומים בו זמנית. הטקטיקה הבסיסית שלו די ברורה לי. להתחבא ביקום המקביל ולמחוץ את היריב. טוב אז זה לא הולך לעבוד."
שתי ידיה של טרה נשלחות מעלה אך גירגיר כבר הספיק לנופף בכנפיו ולהתרחק.
"את מבינה? גם אני יכול להתחבא..."[/QUOTE]
'שיט טרה! מה נעשה?' אחשוב לעברה 'תנסי אולי למשוך אותו עלייך, את בת, הוא למרות הכל בן! תשתמשי בפיתוי או משהו כזה ואז תטביעי אותו!' אחשוב לעברה.
"ברור שמשהו פשוט יהיה מובן לך" אומר בזלזול ואנסה להסתיר עד כמה שאוכל את הפניקה שלי "אתה לא יכול להבין שום דבר מעבר לבסיסי! עממי שכמותך בחיים לא יוכל לעשות משהו מעבר לזה!" אנחר לעברו ואפלוט צווחת צחוק
-
[B]אנג'ל ~
[/B]
אתם מסתובבים בחנויות. מגוון של מוצרים נפרשים לעיניכם. כריס נראה שהוא מתעניין ללכת לכיוון השוק. אדון כוסאומו מתקרב לעברו עם בננה בצבע סגול. דו שיח מתחיל בניהם.
עם זאת אדם לבוש שחורים התקרב לאזור והביט בך במבט חשוד ונעלם בין האנשים. אנשים רנדומליים מתחילים לשוחח אתך ולהציג בפניך את הירקות והפירות שלהם. לחץ מתחיל להצטבר סביבך.
[B]אנייה ~
[/B]
אנייה 10
הווארד 9
[quote][quote]טרה:
יכולת: בכל פעם שטהורת בצע ממלאת התקפה כרצונה היא יכולה לנשוק ליריב, דבר שמעלה לה את ההתקפה בשלוש נקודות.[/quote][/quote]
טרה מצייתת לך ושיר עמוק ונעים מתנגן. גובר באורך פלא על כל הרעש של הקרבות סביב. גירגיר מאבד מעוף ויורד למטה עד שנוחת על רגליו. טרה תופסת את רגלו הימנית ומתחילה למשוך ללמטה.
"כדור האנרגיה של זעם אפל אשר נרכש על ידי, אני מצווה עליך בזכות שליטתי," קרא הווארד והביט בך בחיוך. נראה שהמילים שאמרת לו לא השפיעו עליו. "השתחרר!"
גירגיר קיבל את כדור האנרגיה ועורו הפך אפור וצל כהה עטף את טרה. היא הביטה בך בהלם ולא זזה ממקומה והפעולה הופסקה.
-
[quote=ヒトカゲ;1356554]
אנייה ~
אנייה 10
הווארד 9
טרה מצייתת לך ושיר עמוק ונעים מתנגן. גובר באורך פלא על כל הרעש של הקרבות סביב. גירגיר מאבד מעוף ויורד למטה עד שנוחת על רגליו. טרה תופסת את רגלו הימנית ומתחילה למשוך ללמטה.
"כדור האנרגיה של זעם אפל אשר נרכש על ידי, אני מצווה עליך בזכות שליטתי," קרא הווארד והביט בך בחיוך. נראה שהמילים שאמרת לו לא השפיעו עליו. "השתחרר!"
גירגיר קיבל את כדור האנרגיה ועורו הפך אפור וצל כהה עטף את טרה. היא הביטה בך בהלם ולא זזה ממקומה.[/quote]
'מהר טרה צללי מתחת למים ועם זנבך, קחי אותו איתך!' אחשוב בקדחנות ואסתכל סביבי, למצוא אולי משהו שיוכל לעזור לי.
"ככה אתה מתעלם? מרוב הסיכויים הבחורה היחידה שנראית טוב, אי פעם תדבר איתך?" אצעק "איזה אפס!" אמשיך במטרה לגרום לו לאבד את ריכוזו
-
[quote=ヒトカゲ;1356554]אנג'ל ~
אתם מסתובבים בחנויות. מגוון של מוצרים נפרשים לעיניכם. כריס נראה שהוא מתעניין ללכת לכיוון השוק. אדון כוסאומו מתקרב לעברו עם בננה בצבע סגול. דו שיח מתחיל בניהם.
עם זאת אדם לבוש שחורים התקרב לאזור והביט בך במבט חשוד ונעלם בין האנשים. אנשים רנדומליים מתחילים לשוחח אתך ולהציג בפניך את הירקות והפירות שלהם. לחץ מתחיל להצטבר סביבך.
[/quote]
"כריס!"אומר ואמשוך את הילד המסכן לפניי שיפול לתרמית.
"בוא נעזוב את השוק ונלך לחנויות "אומר ואביט בוא במבט רציני.
-
[quote]ג'ואי ~
"מה זה זה?" נבהל הנער "זה מין טכניקה? מה אתה קוסם? אתה מנסה לבלבל ואז לתקוף? אני אבעט בך!" הכריז הילד ועמד לבעוט בך.
אחיו המשיך להילחם בדמון דמוי החול במהירות ובמרץ.[/quote]
"לא טכניקה ולא בטיח.אני רק רוצה חברים, זה הכל.לא חייבים להיות חשדנים בכל דבר אתה יודע.." אומר לבחור ואחסום את הרגל שלו מבעיטה.
-
[b]אנייה ~
[/b]
אנייה 10
הווארד 9
[quote]טרה:
יכולת: בכל פעם שטהורת בצע ממלאת התקפה כרצונה היא יכולה לנשוק ליריב, דבר שמעלה לה את ההתקפה בשלוש נקודות.[/quote]
"צר לי לאכזב אותך בכיינית מפונקת. בחורה יפה מה? יותר כמו פרה מכוערת! חשבת על דיאטה?" צחק ובז לך הווארד. "את לא שמעת על האפקט של זעם אפל? הצל המסוכן שלו משתלט על היריב. אני מאוד נחמד שהחלטתי להשתלט על הטהורת בצע שלך. את מבינה, יכולתי פשוט להשתלט עלייך. הדמונית שלך כעת היא צל. מה שגירגיר עושה, היא תעשה. וכרגע זה כלום. מה עכשיו?"
טרה הביטה בך בעיניים פעורות ונבובות. קפואה לחלוטין אחר תנועותיו של גירגיר.
[B]אנג'ל ~
[/B]
אתם מגיעים לחנויות ומביטים סביב. לא לפני שאתה הודף את כל האנשים המוזרים שסביבך וצורח על כריס ששוב שקע לשיחה עם אנשים שהוא לא מכיר. משהו מוזר קרה לכריס. הוא עירני הרבה יותר ומרוכז במטרתו. הוא נכנס לחנות הראשונה שראה וכבר סרק כמעט את כולה. מוצרי בסיס. עפרונות וקלמרים עד לקלסרים ובריסטולים גדולים. לא היה שום דבר מעניין, אך כריס שלף מספר עטים ממיכל כחול שלקראת סוף החנות, שילם לבעל החנות ויצא החוצה.
אתם יצאתם מהחנות ואז נכנסתם לחנות נוספת, שם כריס קנה לעצמו מוצרים נוספים שהיה צריך. תוך עשר דקות בערך כריב כבר נראה כאילו הוא כבר רכש כל מה שהיה צריך.
"אני רוצה לבדוק את השוק. אני חושב ששמעתי את אחד מהם אומר שיש פירות וירקות שמעלים את יכולות ההתקפה. תזכור אנג'ל, אתה בא איתי?"
[B]ג'ואי ~
[/B]
"חבר הא?" שאל הנער והוריד את ידיו. "תראה את אחי. הוא מסביר לי איך נלחמים נגד דמונים. אנחנו צריכים לרכוש דמון, אתה ואני.שמי נוד דרך הגב... מה שמך?"
בזמן שנוד דיבר, אחיו נילחם נגד הדמון בתעוזה. הדמון עולף והבחור צרח. "כח האנרגיה הטמון בעפר הארץ, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!" הדמון שהיה עשוי מחול הפך לכדור אנרגיה והסתובב במקום. נסגר אל תוך כף היד שלו. הוא הסביר לכם שלאחר שתרכשו את כדור האנרגיה יהיה עליכם להטיח את הכדור בקרקע ולצייט עליו לחזור לצורה המקורית.
"הנה עפר הארץ נוסף. בחור חדש, בא לך עליו או שנשאיר אותו לנוד?"
-
[quote=ヒトカゲ;1358751]
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתם מגיעים לחנויות ומביטים סביב. לא לפני שאתה הודף את כל האנשים המוזרים שסביבך וצורח על כריס ששוב שקע לשיחה עם אנשים שהוא לא מכיר. משהו מוזר קרה לכריס. הוא עירני הרבה יותר ומרוכז במטרתו. הוא נכנס לחנות הראשונה שראה וכבר סרק כמעט את כולה. מוצרי בסיס. עפרונות וקלמרים עד לקלסרים ובריסטולים גדולים. לא היה שום דבר מעניין, אך כריס שלף מספר עטים ממיכל כחול שלקראת סוף החנות, שילם לבעל החנות ויצא החוצה.
אתם יצאתם מהחנות ואז נכנסתם לחנות נוספת, שם כריס קנה לעצמו מוצרים נוספים שהיה צריך. תוך עשר דקות בערך כריב כבר נראה כאילו הוא כבר רכש כל מה שהיה צריך.
"אני רוצה לבדוק את השוק. אני חושב ששמעתי את אחד מהם אומר שיש פירות וירקות שמעלים את יכולות ההתקפה. תזכור אנג'ל, אתה בא איתי?"
[/quote]
"בסדר בסדר רק אל תקנה שום דבר ממוכרים חשודים"אומר ואביט בו במבט רציני.
-
[quote]ג'ואי ~
"חבר הא?" שאל הנער והוריד את ידיו. "תראה את אחי. הוא מסביר לי איך נלחמים נגד דמונים. אנחנו צריכים לרכוש דמון, אתה ואני.שמי נוד דרך הגב... מה שמך?"
בזמן שנוד דיבר, אחיו נילחם נגד הדמון בתעוזה. הדמון עולף והבחור צרח. "כח האנרגיה הטמון בעפר הארץ, אני מצווה עליך בזכות שליטתי, השתחרר!" הדמון שהיה עשוי מחול הפך לכדור אנרגיה והסתובב במקום. נסגר אל תוך כף היד שלו. הוא הסביר לכם שלאחר שתרכשו את כדור האנרגיה יהיה עליכם להטיח את הכדור בקרקע ולצייט עליו לחזור לצורה המקורית.
"הנה עפר הארץ נוסף. בחור חדש, בא לך עליו או שנשאיר אותו לנוד?"[/quote]
"יאללה, בכיף." אומר לנוד "אגב,שמי ג'ואי."
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתם מסתובבים סביב בשוק. פירות שנראים שונה ממה שהכרת עד כה הופיעו על הביתנים. פירות וירקות בעלי משמעויות שעד כה לא ידעתם.
"אנג'ל!" קרא כריס וצעד לעברך. "יש שם תפוחי עץ בצבע צהוב שמעלים את הדיוק, ובננות שמעלים הגנה! כל השוק הזה מלא בפירות שמעלים את הסטטים! כדאי לך לנסות ולבדוק מה קורה פה, אני אישית מתכוון להעביר פה את הדקות הקרובות. נתראה בקרוב." אמר והתרחק...
[B]ג'ואי ~
[/B]
ג'ואי 10
עפר הארץ: 10
אתה נעמד מול דמון שנראה כמו אדם רק שכל כולו מורכב מחול. הוא נעמד מולך וכיוון את האגרופים שלו כדי להגן על פניו. הוא היה מוכן לקרב.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359169][b]אנג'ל ~
[/b]
אתם מסתובבים סביב בשוק. פירות שנראים שונה ממה שהכרת עד כה הופיעו על הביתנים. פירות וירקות בעלי משמעויות שעד כה לא ידעתם.
"אנג'ל!" קרא כריס וצעד לעברך. "יש שם תפוחי עץ בצבע צהוב שמעלים את הדיוק, ובננות שמעלים הגנה! כל השוק הזה מלא בפירות שמעלים את הסטטים! כדאי לך לנסות ולבדוק מה קורה פה, אני אישית מתכוון להעביר פה את הדקות הקרובות. נתראה בקרוב." אמר והתרחק...[/QUOTE]
אלך לכיוונו של המוכר הבננות(:embarrassed:) ואשאל מה הבננות עושות ולמשך כמה זמן ההשפעה שלהן.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מביט לעבר הביתן שעליו עמוסים בננות בכל מיני צבעים. המוכר מביט בך בחיוך.
"ילד, קנה בננות. זה בריא. בננה ירוקה מעלה הגנה ובננה כחולה מעלה התקפות קרח. מה תרצה לחזק בקרב יקירי, אראה מה אוכל לעשות לשרותך. יש פה הרבה אפשרויות."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359172][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה מביט לעבר הביתן שעליו עמוסים בננות בכל מיני צבעים. המוכר מביט בך בחיוך.
"ילד, קנה בננות. זה בריא. בננה ירוקה מעלה הגנה ובננה כחולה מעלה התקפות קרח. מה תרצה לחזק בקרב יקירי, אראה מה אוכל לעשות לשרותך. יש פה הרבה אפשרויות."[/QUOTE]
"מה משך ההשפעה של הבננה הירוקה ?"אשאל בתמימות.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"בדיוק כמו כדור אנרגיה. פחרות האנרגיה הינם חד פעמיים. לאחר קרב אחד זה מתפוגג." ענה המוכר והכניס אשכול בנות ירוקות לשקית. "אז, אתה קונה?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359176][b]אנג'ל ~
[/b]
"בדיוק כמו כדור אנרגיה. פחרות האנרגיה הינם חד פעמיים. לאחר קרב אחד זה מתפוגג." ענה המוכר והכניס אשכול בנות ירוקות לשקית. "אז, אתה קונה?"[/QUOTE]
"כמה זה עולה ?"אשאל את המוכר.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
30 פאונד לבננה. כמה לשים לך?
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359179][b]אנג'ל ~
[/b]
30 פאונד לבננה. כמה לשים לך?[/QUOTE]
"2"אומר ואגיש למוכר 60 פאונד, לאחר מכן אחפש את כריס במטרה לחזור הביתה.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה לוקח את הבננות ביד ולפתע מבחין בכריס. הוא הסתובב עם שק חום ענק מלא בפירות וירקות.
"אני מוכן לחזור הביתה עכשיו. יש לי את כל מה שאני צריך."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359181][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה לוקח את הבננות ביד ולפתע מבחין בכריס. הוא הסתובב עם שק חום ענק מלא בפירות וירקות.
"אני מוכן לחזור הביתה עכשיו. יש לי את כל מה שאני צריך."[/QUOTE]
"אני מקווה שאתה לא בחובות "אומר ולאחר מכן אחפש את אימו של כריס על מנת לחזור הביתה.(אם אני זוכר נכון היא אמרה לנו משהו כזה לא X:?)
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל. אני יודע איך לחזור הביתה. אמא הסבירה לי שעלי להתקשר אליה. אני פשוט צריך לבקש ממישהו שיחה." הוא מבקש ממישהו שיחה והוא מקבל מחייג במהירות הביתה. אימו מאשרת הגעה תוך מספר דקות אתה כבר מוצא את עצמך חזרה בביתו של כריס. לאחר שהיא הכניסה אתכם אל תוך דלת מסתורית מחוץ לקניון הגדול.
"אני מודה לך על כך העזרה אנג'י. כל הכבוד לך! אני אשמח לפגוש אותך בבית הספר," נפרד ממך כריס. "פקחת לי את העניים. אמא שלי תיקח אותך הביתה ברכב שלה. מה אתה אומר?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359183][b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל. אני יודע איך לחזור הביתה. אמא הסבירה לי שעלי להתקשר אליה. אני פשוט צריך לבקש ממישהו שיחה." הוא מבקש ממישהו שיחה והוא מקבל מחייג במהירות הביתה. אימו מאשרת הגעה תוך מספר דקות אתה כבר מוצא את עצמך חזרה בביתו של כריס. לאחר שהיא הכניסה אתכם אל תוך דלת מסתורית מחוץ לקניון הגדול.
"אני מודה לך על כך העזרה אנג'י. כל הכבוד לך! אני אשמח לפגוש אותך בבית הספר," נפרד ממך כריס. "פקחת לי את העניים. אמא שלי תיקח אותך הביתה ברכב שלה. מה אתה אומר?"[/QUOTE]
"לא צריך אני אלך ברגל, נפגש בבית הספר "אומר בחיוך, ולאחר מכן אלך עם הביתה לא לפני שאעלים את הזנב והאוזניים..
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה נכנס הביתה ומגלה דירה ריקה. רעש נשמע מהמוסך. צרחה וחבטה. זה היה הקול של סטף.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359188][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה נכנס הביתה ומגלה דירה ריקה. רעש נשמע מהמוסך. צרחה וחבטה. זה היה הקול של סטף.[/QUOTE]
'סטף!' אחשוב וארוץ לכיוון המחסן במהירות.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אתה נכנס למוסך והמחזה שנגלה לעניך שיתק אותך. סטף החזיקה בידיה אנרגיה מחשמלת ותקפה גבר כבן 30. הדמון שלו נראה מעולף על הרצפה והוא התחנן לרחמים.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359191][b]אנג'ל ~
[/b]
אתה נכנס למוסך והמחזה שנגלה לעניך שיתק אותך. סטף החזיקה בידיה אנרגיה מחשמלת ותקפה גבר כבן 30. הדמון שלו נראה מעולף על הרצפה והוא התחנן לרחמים.[/QUOTE]
"סטף! אני לא יודע מה קרה כאן אבל הוא הפסיד !תעזבי אותו !"
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל תזדיין מפה!" צרחה סטף בקול שמעולם לא שמעת. "אני לא צוחקת. הבנאדם הזה הולך למות! אני נותנת לך 30 שניות להסתלק מכאן! אני לא רוצה שתיכנס לזה!"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359193][b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל תזדיין מפה!" צרחה סטף בקול שמעולם לא שמעת. "אני לא צוחקת. הבנאדם הזה הולך למות! אני נותנת לך 30 שניות להסתלק מכאן! אני לא רוצה שתיכנס לזה!"[/QUOTE]
"סטף תרגעי !הוא הפסיד את ניצחת את באמת צריכה להרוג אותו ?!"
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
הגבר נעמד תוך כדי שמכות חשמל מפלחות את גופו ופרץ אש בקע מתוך כף ידו לעברך. פימפאם מיהר להגן עליך בגופו.
"כח האנרגיה הטמון באלף אני מצווה עליך, על ידי שליטתי!" צרחה סטף והושיטה יד שמאל קדימה בזמן שהיד השנייה המשיכה לחשמל את האלף.
"לא!!!!" צרח האלף בכל כוחו. "הצילו!!!"
"השתחרר!!" סיימה סטף את המשפט. גופו של האלף יבש והתפורר. כאילו, כאילו כל האנרגיה נלקחה ממנו. כדור אנרגיה סגול כהה בהק ועף לעבר סטף. הגופה הפכה לעפר.
"אמרתי לך להסתלק נכון?!" צרחה עליך סטף.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359197][b]אנג'ל ~
[/b]
הגבר נעמד תוך כדי שמכות חשמל מפלחות את גופו ופרץ אש בקע מתוך כף ידו לעברך. פימפאם מיהר להגן עליך בגופו.
"כח האנרגיה הטמון באלף אני מצווה עליך, על ידי שליטתי!" צרחה סטף והושיטה יד שמאל קדימה בזמן שהיד השנייה המשיכה לחשמל את האלף.
"לא!!!!" צרח האלף בכל כוחו. "הצילו!!!"
"השתחרר!!" סיימה סטף את המשפט. גופו של האלף יבש והתפורר. כאילו, כאילו כל האנרגיה נלקחה ממנו. כדור אנרגיה סגול כהה בהק ועף לעבר סטף. הגופה הפכה לעפר.
"אמרתי לך להסתלק נכון?!" צרחה עליך סטף.[/QUOTE]
"מה לעזאזל קרה כן !? למה הרגת אותו !?"
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אל תשאל שאלות קשות!" צרחה עליך סטף. "הוא... הוא בא לרצוח אותי! אז הגנתי על עצמי!"
היא יצאה מהמוסך וסימנה לך לעקוב אחריה. היא התיישבה על הספה אך עדיין נראתה נסערת. "בכל מקרה... איך היה אצל כריס?"
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359200][b]אנג'ל ~
[/b]
"אל תשאל שאלות קשות!" צרחה עליך סטף. "הוא... הוא בא לרצוח אותי! אז הגנתי על עצמי!"
היא יצאה מהמוסך וסימנה לך לעקוב אחריה. היא התיישבה על הספה אך עדיין נראתה נסערת. "בכל מקרה... איך היה אצל כריס?"[/QUOTE]
"הוא רכש את הדמון, אבל זה לא קשור עכשיו, אני רוצה לדעת, הייתה לך סיבה מספיק טובה בשביל להרוג מישהו אני לא רוצה לדעת מה הסיבה אני סך הכל רוצה לדעת אם את שלמה עם עצמך"אומר ואתיישב מולה.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל. זה לא נוגע אליך. לכל אחד יש את הצרות שלו. בכל אופן... יש קרב שאתה חייב לי אח קטן... אני רוצה לראות איך פאנג ואתה מסתדרים."
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1359202][b]אנג'ל ~
[/b]
"אנג'ל. זה לא נוגע אליך. לכל אחד יש את הצרות שלו. בכל אופן... יש קרב שאתה חייב לי אח קטן... אני רוצה לראות איך פאנג ואתה מסתדרים."[/QUOTE]
"בשמחה "אומר, "אז איפה נבדוק את זה?"
-
[quote]ג'ואי ~
ג'ואי 10
עפר הארץ: 10
אתה נעמד מול דמון שנראה כמו אדם רק שכל כולו מורכב מחול. הוא נעמד מולך וכיוון את האגרופים שלו כדי להגן על פניו. הוא היה מוכן לקרב.[/quote]
"הינה זה בא!" אומר ואתקוף את הדמון עם בעיטה באשכיו ולאחר מכן אתן לו אגרוף בפניו.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1354257][b]
[B]לוק ~
[/B]
לוק 10
נברן כפייתי 8
אתה מחטיף לו כאפה מצלצלת שמרגיזה אותו מאוד. קיטורים קטנים תיארו את כעסו והוא שעט לעברך. ואז צלל לאדמה. נעלם פנימה. לא היה לך שום דרך לראות אותו.[/QUOTE]
"אברח מהמקום ואהיה בכוננות עם ידיים קמוצות. 'הוא לאנתן לי אפילו לחשוב קצת על המהלך שלי..' אחשוב ואתנשף. מביט על האדמה בבהילות.
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
"אנחנו הולכים לבדוק את זה כאן ועכשיו." אמרה סטף ופימפאם צעד כמה צעדים קדימה. "אנחנו הולכים להילחם אך ורק עם הדמונים שלנו. אם תרצה תוכל לערב גם כדור אנרגיה אחד. אני גם אשתמש בכדור אנרגיה. אגב, הקרב ייגמר כשהדמון של היריב ייכנע. אני רשאית להפסיק את הקרב בכל שלב לפני כן. מקובל עליך? אם כן, אתה מוזמן לעשות את הצעד הראשון."
האדמה שבחצר הבית החלה להיסדק סביבכם. הזירה סביבכם החלה להתרוממם כמה סנטימטרים. ממש חוויה של זירת קרב. פאנג היה בחדר שינה שלך.
[B]ג'ואי ~
[/B]
ג'ואי 9
עפר הארץ 8
מכות חזקות נכנסו בדמון. הוא החל להתפורר באיטיות עד שבסוף שקע מתחת לאדמה וזרוע קמוצה נכנסה ברגל שלך. לאחר מכן הוא עלה באיטיות חזרה לצורתו המקורית, ניכר שהוא לא יכל להישאר יותר מדי מתחת לקרקע.
[B]לוק ~
[/B]
לוק 8
נברן כפייתי 8
החזיר זינק מתחתיך והכה בך ישירות. הואפת קדימה והתרסקת על הפנים. הוא התייצב מולך וגרר את רגלו הקדמית על הקרקע. מתכונן להתקיף פעם נוספת.
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363362][b]אנג'ל ~
[/b]
"אנחנו הולכים לבדוק את זה כאן ועכשיו." אמרה סטף ופימפאם צעד כמה צעדים קדימה. "אנחנו הולכים להילחם אך ורק עם הדמונים שלנו. אם תרצה תוכל לערב גם כדור אנרגיה אחד. אני גם אשתמש בכדור אנרגיה. אגב, הקרב ייגמר כשהדמון של היריב ייכנע. אני רשאית להפסיק את הקרב בכל שלב לפני כן. מקובל עליך? אם כן, אתה מוזמן לעשות את הצעד הראשון."
האדמה שבחצר הבית החלה להיסדק סביבכם. הזירה סביבכם החלה להתרוממם כמה סנטימטרים. ממש חוויה של זירת קרב. פאנג היה בחדר שינה שלך.[/QUOTE]
""פאנג, אראן לבן וחרמן, השתגר!"אומר בקול.
'פאנג קרן קרח על מנת לצבור מהירות!תנסה לשמור על מרחק ולירות קרני קרח מטווח'אומר לפאנג.
'חוץ מקרב קטן אין לי מושג למה פימפאם מסוגל להתחלה אני אצפה בו'אחשוב לעצמי
-
[b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
[quote]פאנג:
התקפה: 3
הגנה: 0
מהירות: 2
יכולת: בכל פעם שאראן צחור מתקיף המהירות והדיוק שלו עולים בשני אחוזים.
[/quote]
פאנג זינק קדימה והחל להקיף את הזירה בקרח. פימפאם נשאר עומד במקומו וסטף לא נראתה מותרדת מכך יותר מדי. נראה שהיא לא מתכננת לתקוף בקרוב. היא הרימה רגל ימנית באיטיות ושיחררה פלוץ קטן ואז פנתה בששון לחלץ את התחתון שלה מהפלחים הגדולים...
-
[QUOTE=ヒトカゲ;1363369][b]אנג'ל ~
[/b]
אנג'ל 10
סטף 60
פאנג זינק קדימה והחל להקיף את הזירה בקרח. פימפאם נשאר עומד במקומו וסטף לא נראתה מותרדת מכך יותר מדי. נראה שהיא לא מתכננת לתקוף בקרוב. היא הרימה רגל ימנית באיטיות ושיחררה פלוץ קטן ואז פנתה בששון לחלץ את התחתון שלה מהפלחים הגדולים...[/QUOTE]
'פאנג תירה קרן קרח לרגליו של פימפאם על מנת למנוע ממנו לזוז לאחר מכן תשתמש בזירה שיצרת על מנת לצבור מהירות ולדחוף את פימפאם'