ואני דיברתי אליך :(
Printable View
ואני דיברתי אליך :(
אני אשמיד אותך ):
אני אשמיד אותך :(
נדב ישמיד אותך :(
נדב חסר יכולת :d
יש לו רק כרבולת :d
הוא איטי והוא גם חלש!
האחרון לא מתחרז :(
האחרון קשור לנמר הכסף :(
נמר הכסף נמר הכסףףףףףףףףףףףףףףף
נדב אדם מתעלל בי :(
הארט האפס הזה!!!!
איך הוא החמיץ הכל??!?!?
כל הכבוד לאיטליה, צפיתי 3-0 אבל מבחינת הבדלי יכולת זה בהחלט מה שהיה. מי חשב שיהיה כזה בונקר אנגלי שלא מבייש את אינטר
אנגליה לוזרים
ראיתי את ההארכה בפלזמה בבאולינג
אנגליה פשוט הומואים
קבוצה עם שני כוכבים הפסידה לקבוצה עם אחד, פשוט נוראי.
שקט! לא ללכלך על אנגליה @_@
חחחחחחחחחחח חשבתי שאתה שם זמן קצר פתאום ישראל כבר לא בלב שלך
חחחח קלינקס... מה אתה מגלה פרטים מהשיחות האישיות שלנו?
אה זה סוד? זמן קצר יכול להיות גם 12 שנה אגב, אם אתה בן 80
היי, איזה יום גם איטליה בחצי גמר היורו וגם עליתי למשתמש ותיק בפורום סוף סוף!
עביב אתה מבין במ"ת נכון? ):
אמא שלך בת 80! אמא שלך זאת ג. יפית!
Xd
מזלט מושיקו
כן ברור אבל פווק' איכסה...
לול אדם
למה לעזאזל זאקסל נגמר בצורה כזאת?!?!
אני עצבני בטירוף!
[QUOTE=The Charmander;1345699]למה לעזאזל זאקסל נגמר בצורה כזאת?!?!
אני עצבני בטירוף![/QUOTE]
בגלל שזה קקה ):
ברצינות זה ממש מעצבן...
ומה זו העונה המפגרת על האופנועים...
לא אהבתי את הזיוף הנוראי של הדיג'ימון הציפור הורודה...
בעלי טוטנהאם דני לוי... אין קבוצה כמעט שישראלי יכול לאהוד יותר מטוטנהאם באמת O:
[QUOTE=X-Drake;1345705]בעלי טוטנהאם דני לוי... אין קבוצה כמעט שישראלי יכול לאהוד יותר מטוטנהאם באמת O:[/QUOTE]
OO
אני אוהד ריאל
לא אוהד טוטנהאם
יש לך בעיה?
[QUOTE=The Charmander;1345702]ברצינות זה ממש מעצבן...
ומה זו העונה המפגרת על האופנועים...
לא אהבתי את הזיוף הנוראי של הדיג'ימון הציפור הורודה...[/QUOTE]
האופנועים הרבה יותר נורמלי מהזקסל הגועל נפש הזה עם הילדים אימח שמם האלה O:
ילדים זה איכסה
[QUOTE=F|upy;1345707]OO
אני אוהד ריאל
לא אוהד טוטנהאם
יש לך בעיה?[/QUOTE]
הוא התכוון לזה שהבעלים של טוטנהאם הכי ציונים שיש D:
אופנועים זה איכסע... כאילו ברצינות, אני הרגשתי כאבים בתחת כל הקרב...
[QUOTE=The Charmander;1345712]אופנועים זה איכסע... כאילו ברצינות, אני הרגשתי כאבים בתחת כל הקרב...[/QUOTE]
וילד בן 3 שהופך לסופר סאיה יותר טוב?.. זאת אומרת, זה יכול להיות יותר טוב ב-DB, אבל לא ביוגיהו.. ):
[quote=מלך השטיחים;1345714]וילד בן 3 שהופך לסופר סאיה יותר טוב?.. זאת אומרת, זה יכול להיות יותר טוב ב-DB, אבל לא ביוגיהו.. ):[/quote]
DBZ תוכנית הזויה וגיטה כל החיים שלו רצה להפוך לסופר סאייה והבן שלו תוך 6-7 שנים הפך לסופר סאייה
דבר דפוק
[QUOTE=NapTime;1345716]DBZ תוכנית הזויה וגיטה כל החיים שלו רצה להפוך לסופר סאייה והבן שלו תוך 6-7 שנים הפך לסופר סאייה
דבר דפוק[/QUOTE]
זה כי העונה עם מג'ין בו הייתה מאולצת אקירה טוריאמה רצה לסיים את הסדרה אחרי סל אבל היא הייתה כל כך פופולארית שהוא החליט על עוד עונה.
אבל זה הגיוני אם הוא עבר אימונים דומים...
וכנראה וג'יטה העביר לו חלק מהעוצמה שלו הוא היה סופר סאייה כבר באימונים לפני האנדרואידים.
[QUOTE=X-Drake;1345698]מזלט מושיקו
כן ברור אבל פווק' איכסה...
לול אדם[/QUOTE]
תודה לך אביב היקר :wink:
[QUOTE=The Charmander;1345712]אופנועים זה איכסע... כאילו ברצינות, אני הרגשתי כאבים בתחת כל הקרב...[/QUOTE]
כאב לך בתחת בגלל הבולבול שלי מה אתה מתרץ ♥
[QUOTE=Ilan;1345717]זה כי העונה עם מג'ין בו הייתה מאולצת אקירה טוריאמה רצה לסיים את הסדרה אחרי סל אבל היא הייתה כל כך פופולארית שהוא החליט על עוד עונה.
אבל זה הגיוני אם הוא עבר אימונים דומים...
וכנראה וג'יטה העביר לו חלק מהעוצמה שלו הוא היה סופר סאייה כבר באימונים לפני האנדרואידים.[/QUOTE]
סתום תפה אם אתה לא יודע סבבה?
והוא רצה לסיים כבר אחרי פריזה.
[QUOTE=NapTime;1345716]DBZ תוכנית הזויה וגיטה כל החיים שלו רצה להפוך לסופר סאייה והבן שלו תוך 6-7 שנים הפך לסופר סאייה
דבר דפוק[/QUOTE]
ידוע שחצי סייאנים בהתחלה הרבה יותר חזקים מסייאנים מלאים (כמו שגוהן היה הרבה יותר חזק מגוקו נגד ראדיץ כשהוא התעצבן, זה גם למה גוהן הפך לסופר סאיין כבר בגיל 15 בערך.
קיצר אתה טיפש.
זה היה גם אחרי 8 שנים, גוטן אחרי 7.
אם הוא רצה לסיים אחרי פאריז אז זו עוד יותר חרא סדרה ממה שחשבנו... לתקוע מצב 'סופר סאיין' מופלץ בסוף שעוזר לגוקו לנצח? יותר גרוע מבליץ'
[QUOTE=X-Drake;1345721]אם הוא רצה לסיים אחרי פאריז אז זו עוד יותר חרא סדרה ממה שחשבנו... לתקוע מצב 'סופר סאיין' מופלץ בסוף שעוזר לגוקו לנצח? יותר גרוע מבליץ'[/QUOTE]
למה לתקוע? זה כבר היה עוד ידוע מהספיישל של בארדוק על הסופר סאייה, זה לא משהו שהוא חשב עליו בדקה התשעים
טוב אתה צודק בקטע של לתקוע אמרו שיש איזה סופר סאיין אגדי ושמקיטה חשב שזה הוא...
ל"y
[QUOTE=X-Drake;1345721]אם הוא רצה לסיים אחרי פאריז אז זו עוד יותר חרא סדרה ממה שחשבנו... לתקוע מצב 'סופר סאיין' מופלץ בסוף שעוזר לגוקו לנצח? יותר גרוע מבליץ'[/QUOTE]
ברור הסוף של פריזה זה קלאסי לסיום, הגיבור הופך לסופר סאיין האגדי הורג את פריזה מציל את חבריו ומת (זה מה שידעו בסוף לפחות)
אחר כך אתה יכול לקרוא לזה תקוע אבל זה סוס.
[QUOTE=X-Drake;1345723]טוב אתה צודק בקטע של לתקוע אמרו שיש איזה סופר סאיין אגדי ושמקיטה חשב שזה הוא...
ל"y[/QUOTE]
חובבן לא יודע שבארדוק הוא הסופר סאיין הראשון והאגדי שהיה לפני 1000 שנה.
[QUOTE=F|upy;1345724]ברור הסוף של פריזה זה קלאסי לסיום, הגיבור הופך לסופר סאיין האגדי הורג את פריזה מציל את חבריו ומת (זה מה שידעו בסוף לפחות)
אחר כך אתה יכול לקרוא לזה תקוע אבל זה סוס.
חובבן לא יודע שבארדוק הוא הסופר סאיין הראשון והאגדי שהיה לפני 1000 שנה.[/QUOTE]
בארדוק הסופר הסאייה הראשון רק לפי הספיישל המוזר ההוא עם הלורד צ'יל הזה
זה לא היה בתקופת דרגון בול זי :(