-
[QUOTE=LordAbizi;1394630]
לכן הפתרון המושלם הוא להגיב פה. פה מותר לי לכתוב מה שבא לי. הכרגלי, מטרת הטיעון שלי היא להגיד משהו בסגנון: "כולכם מנסים להגיד את אותו דבר אז למה אתם בכלל טורחים."
ובכן, אמנם עברו כמה שנים מאז ששמעתי את לנון (מה לעשות שלמדנו על הביטלס בכיתות ו ו-ז), ועברו שמונה שנים מאז שבאמת ניסיתי להבין מוזיקה ישראלית, ובאמת טרחתי להקשיב לשירים, אני יכול בערך להגיד משהו כזה:
IMAGINE הוא כמיהה לעולם מושלם ולשלום עולמי.
אייל גולן - לפי מה שאני מבין מהכתוב - הוא כמיהה לאהבה אמיתית ונכונה.
כלומר, שני השירים הם שירי כמיהה לאידיאלים מוגזמים שאין להם שום אחיזה במציאות.
לכן זה אותו שיר בניסוח אחר.
לכן אין משמעות לדיון.
מ.ש.ל (ברור לי לגמרי שההוכחה שלי ממש לא לוגית, ואני יודע שאפשר למצוא בה פרצות רבות)[/QUOTE]
אוהבים אותך אביזי ♥♥♥ ):
-
[quote=Overkill;1394645]אוהבים אותך אביזי ♥♥♥ ):[/quote]
אתה גורם לי להרגיש שאני אלכוהוליט בקבוצת תמיכה. אני לא נהנה מזה. מכאן אני רק משאיר לך להפעיל את הדמיון שלך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394647]אתה גורם לי להרגיש שאני אלכוהוליט בקבוצת תמיכה. אני לא נהנה מזה. מכאן אני רק משאיר לך להפעיל את הדמיון שלך.[/QUOTE]
גאד עכשיו חירמנת אותי
זה לא טוב אביזי, לא טוב בכלל ))):
-
התרומה שלי ל"רכבות מתנגשות":
[youtube]Tmut6FBx4xk[/youtube]
זוהי תפילה נוצרית. לכן היא חוברה כנראה לפני המאה העשירית. לפי האידיאולוגיה של "ישן יותר - טוב יותר" השיר הזה מנצח את הכל.
ולאלו שלא מסכימים:
[youtube]mRIAw6LkqlE[/youtube]
שיר שחובר במיוחד לאנימה קוד גיאס, ולכן הוא יצא אחרי שנת 2010. לפי האידיאולוגיה של "חדש יותר - טוב יותר", זה בטח חייב להיות אחד הדברים הטובים בעולם.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394660]התרומה שלי ל"רכבות מתנגשות":
[youtube]Tmut6FBx4xk[/youtube]
זוהי תפילה נוצרית. לכן היא חוברה כנראה לפני המאה העשירית. לפי האידיאולוגיה של "ישן יותר - טוב יותר" השיר הזה מנצח את הכל.
ולאלו שלא מסכימים:
[youtube]mRIAw6LkqlE[/youtube]
שיר שחובר במיוחד לאנימה קוד גיאס, ולכן הוא יצא אחרי שנת 2010. לפי האידיאולוגיה של "חדש יותר - טוב יותר", זה בטח חייב להיות אחד הדברים הטובים בעולם.[/QUOTE]
העניין הוא שהצד השני שהבאת לא קיים בוויכוח. הצד של עמית טוען ש"מודרני זה חרא ישן זה טוב", הצד השני לא בא בגישה של "חדש יותר - טוב יותר" מלכתחילה, הוא בא בגישה של "מתי שהשיר יצא לא רלוונטי לאיכותיות הכתיבה והשיר עצמו", מה שהוא מסרב להבין.
-
[quote=Overkill;1394663]העניין הוא שהצד השני שהבאת לא קיים בוויכוח. הצד של עמית טוען ש"מודרני זה חרא ישן זה טוב", הצד השני לא בא בגישה של "חדש יותר - טוב יותר" מלכתחילה, הוא בא בגישה של "מתי שהשיר יצא לא רלוונטי לאיכותיות הכתיבה והשיר עצמו", מה שהוא מסרב להבין.[/quote]
אתה צודק. החפזון מן השטן. כל כך התלהבתי מלפרסם בפעם השיוויליארד את שני השירים האלו כאן, ששכחתי לחשוב.
-
לא נורא אביזי אני עדיין אוהב אותך ♥ ):
-
לוקח ת'אוטו, יורד אל הים
לוחץ על הגז, המנוע חם
פותח חלון, הרוח בשיער
מדרך כורכר לדרך עפר
יורד את הצוק ברוח סערה
מרגיש כל כך חופשי
כי...
זה רכב חברה
רכב חברה
מעניין לי את התחת שנדלקת נורה
רכב חברה רכב חברה
מישהו פה רוצה להעביר ת'דירה.
לא מקפל ת'מראות ברחוב הכי צר
חונה תחת פיקוס בעונת מעבר
עולה עם תנופה למדרכה שממול
שומע כחחחחחח - צוחק בביטול
בערב יוצא לבלות עם רונית
את צריכה לשירותים? תעשי במכונית!
זה רכב חברה, רכב חברה
חורט את השם מקדימה עם פצירה
רכב חברה, רכב חברה
נותן לילד שלי לנהוג לראש הנקרה
רכב חברה - אוכל פיתה בלי מפית
רכב חברה - נותן טרמפ לדוס
רכב חברה - חוזר מהים בלי מגבת
רכב חברה - יורד לאילת ברוורס
רכב חברה - חונה לפי שמיעה
רכב חברה - מוביל פוספטים
רכב חברה - אם נגמר לי הדלק שם קולה
אם רכב זה עבר עבירה
תתקשר לזין שלי
רכב חברה, רכב חברה
אם קר לך בפנים אז תדליקי מדורה
רכב חברה, רכב חברה
מבצע מאחורה המלטה של פרה
רכב חברה, רכב חברה
זה לא ליסינג תפעולי, זה ממש
רכב חברה, רכב חברה
גם ככה זה פדיחה לנסוע בשכונה
נותן לבחורה לנהוג, נותן לבחורה לנהוג...
-
הממ... נקודת מבט מעניינת: שני השירים האחרונים שהוא פרסם הם Help וlet It Be. השיר Help! הוא מעיד על חוסר אונים של הדובר, שהוא מבקש ממישהו שיציל אותו, ו Let It Be הוא שיר תבוסתני הקורא לוותר.
לעומת זאת, לפי מה שזכור לי מתרגום לעברית של שיר הפתיחה של דט נוט שפעם נתקלתי בו, אומר "הבטחנו בחושך הבטחות מהפכה, כי אני לא אתן לאיש לעמוד בדרכי", ו-all Hail Britannia קובע שהחיילים שלנו לא יעצרו. אלו שירים שקוראים לפעילות, ליוזמה.
לכן: השירים של הביטלס שפורסמו כאן קוראים לכולם לשקוע בחוסר אונים ולהניח לעולם לחלוף על פנינו, בעוד ששירים רבים אחרים מעודדים בני אדם לפעול ולעשות דברים.
אני באמת שלא יודע מה יותר טוב...
-
[QUOTE=♣לשתות♣;1394467]נגמרה לי התחמושת )):[/QUOTE]
בשביל זה המציאו את התחמושת הנוספת.
[QUOTE=Flupy;1394673]לוקח ת'אוטו, יורד אל הים
לוחץ על הגז, המנוע חם
פותח חלון, הרוח בשיער
מדרך כורכר לדרך עפר
יורד את הצוק ברוח סערה
מרגיש כל כך חופשי
כי...
זה רכב חברה
רכב חברה
מעניין לי את התחת שנדלקת נורה
רכב חברה רכב חברה
מישהו פה רוצה להעביר ת'דירה.
לא מקפל ת'מראות ברחוב הכי צר
חונה תחת פיקוס בעונת מעבר
עולה עם תנופה למדרכה שממול
שומע כחחחחחח - צוחק בביטול
בערב יוצא לבלות עם רונית
את צריכה לשירותים? תעשי במכונית!
זה רכב חברה, רכב חברה
חורט את השם מקדימה עם פצירה
רכב חברה, רכב חברה
נותן לילד שלי לנהוג לראש הנקרה
רכב חברה - אוכל פיתה בלי מפית
רכב חברה - נותן טרמפ לדוס
רכב חברה - חוזר מהים בלי מגבת
רכב חברה - יורד לאילת ברוורס
רכב חברה - חונה לפי שמיעה
רכב חברה - מוביל פוספטים
רכב חברה - אם נגמר לי הדלק שם קולה
אם רכב זה עבר עבירה
תתקשר לזין שלי
רכב חברה, רכב חברה
אם קר לך בפנים אז תדליקי מדורה
רכב חברה, רכב חברה
מבצע מאחורה המלטה של פרה
רכב חברה, רכב חברה
זה לא ליסינג תפעולי, זה ממש
רכב חברה, רכב חברה
גם ככה זה פדיחה לנסוע בשכונה
נותן לבחורה לנהוג, נותן לבחורה לנהוג...[/QUOTE]
אומנות.
חבר שלי יודע לנגן את זה על פסנתר ועל גיטרה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394677]הממ... נקודת מבט מעניינת: שני השירים האחרונים שהוא פרסם הם Help וlet It Be. השיר Help! הוא מעיד על חוסר אונים של הדובר, שהוא מבקש ממישהו שיציל אותו, ו Let It Be הוא שיר תבוסתני הקורא לוותר.
לעומת זאת, לפי מה שזכור לי מתרגום לעברית של שיר הפתיחה של דט נוט שפעם נתקלתי בו, אומר "הבטחנו בחושך הבטחות מהפכה, כי אני לא אתן לאיש לעמוד בדרכי", ו-all Hail Britannia קובע שהחיילים שלנו לא יעצרו. אלו שירים שקוראים לפעילות, ליוזמה.
לכן: השירים של הביטלס שפורסמו כאן קוראים לכולם לשקוע בחוסר אונים ולהניח לעולם לחלוף על פנינו, בעוד ששירים רבים אחרים מעודדים בני אדם לפעול ולעשות דברים.
אני באמת שלא יודע מה יותר טוב...[/QUOTE]
כנס בו אביזי ):
-
[QUOTE=LordAbizi;1394677]הממ... נקודת מבט מעניינת: שני השירים האחרונים שהוא פרסם הם Help וlet It Be. השיר Help! הוא מעיד על חוסר אונים של הדובר, שהוא מבקש ממישהו שיציל אותו, ו Let It Be הוא שיר תבוסתני הקורא לוותר.
אני באמת שלא יודע מה יותר טוב...[/QUOTE]
פירסמתי את השיר הראשון ביוטיוב
-
[quote=Overkill;1394680]כנס בו אביזי ):[/quote]
להכנס במי עם מה? אמרתי שאני לא יודע איזו מהגישות עדיפה. אני באמת לא יודע אם להניח לעולם לחלוף על פניך עדיף או גרוע יותר מלנסות לשנות אותו. לשני המקרים יש דוגמאות נהדרות.
@Amitlv
ואיך... זה... רלוונטי... למה... שכתבתי...
-
[QUOTE=LordAbizi;1394683]להכנס במי עם מה? אמרתי שאני לא יודע איזו מהגישות עדיפה. אני באמת לא יודע אם להניח לעולם לחלוף על פניך עדיף או גרוע יותר מלנסות לשנות אותו. לשני המקרים יש דוגמאות נהדרות.[/QUOTE]
כנס בעמית בשבילי עם הבולבול שלך כי אני חתיך וביקשתי יפה ואתה אוהב אותי ):
-
[quote=Overkill;1394684]כנס בעמית בשבילי עם הבולבול שלך כי אני חתיך וביקשתי יפה ואתה אוהב אותי ):[/quote]
אתה מתחיל להגזים. אני קורא אותך לסדר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394685]אתה מתחיל להגזים. אני קורא אותך לסדר.[/QUOTE]
תסדר אותי אביזי
תסדר אותי כאילו לא סידרו אותי מעולם )))):
-
[QUOTE=LordAbizi;1394683]להכנס במי עם מה? אמרתי שאני לא יודע איזו מהגישות עדיפה. אני באמת לא יודע אם להניח לעולם לחלוף על פניך עדיף או גרוע יותר מלנסות לשנות אותו. לשני המקרים יש דוגמאות נהדרות.
@Amitlv
ואיך... זה... רלוונטי... למה... שכתבתי...[/QUOTE]
כי בהודעת היתיחסת לשירים כאילו הם בסדר הזה בכוונה אך הם כך במיקריות
-
[quote=Overkill;1394688]תסדר אותי אביזי
תסדר אותי כאילו לא סידרו אותי מעולם )))):[/quote]
ברצינות, אתה יכול להפסיק עם זה? אין לי בעיה שתאנוס מישהו אחר, אבל ההודעות האלו טורדות אותי מעט... (לא הצלחתי למצוא תרגום טוב ל-OFFENDED. זה לא כל כך מעליב, וזה גם לא כל כך פוגע... זה... אני לא יודע.. אוצר המילים שלי קופא בשעות כאלו)
@Amitlv
אני מתקשה להבין איך מה שאתה אומר מתקשר למה שכתבתי על כך שהביטלס מעודדים אנשים לוותר על העולם ולהביט בו חולף על פניהם בחוסר אונים. (אני לא אומר שזה דבר רע.)
-
[QUOTE=LordAbizi;1394683]להכנס במי עם מה? אמרתי שאני לא יודע איזו מהגישות עדיפה. אני באמת לא יודע אם להניח לעולם לחלוף על פניך עדיף או גרוע יותר מלנסות לשנות אותו. לשני המקרים יש דוגמאות נהדרות.
@Amitlv
ואיך... זה... רלוונטי... למה... שכתבתי...[/QUOTE]
אביזי מתחיל להראות חולשות טכניות!
מהר-לקרוא לטכנאי!לעשות ריבוט!משו!
כולם לראות את יצירת האומנות שהבאתי באשכול של עמית2.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394693]ברצינות, אתה יכול להפסיק עם זה? אין לי בעיה שתאנוס מישהו אחר, אבל ההודעות האלו טורדות אותי מעט... (לא הצלחתי למצוא תרגום טוב ל-OFFENDED. זה לא כל כך מעליב, וזה גם לא כל כך פוגע... זה... אני לא יודע.. אוצר המילים שלי קופא בשעות כאלו)[/QUOTE]
אני מניח שהמילה שאתה מחפש היא "מביך".
בדיוק בגלל שאני יודע שזה יהיה AWKWARD בשבילך לקבל הודעות כאלה עשיתי את זה. זה משעשע. אתה אדם משעשע.
אבל בסדר, אם זה מפריע אני אפסיק~
-
[quote=Shanks;1394695]אביזי מתחיל להראות חולשות טכניות!
מהר-לקרוא לטכנאי!לעשות ריבוט!משו!
כולם לראות את יצירת האומנות שהבאתי באשכול של עמית2.[/quote]
למה חוסר הידע שלי בנושא הזה הוא חולשה? איך אני אמור לדעת מה יותר מועיל לעולם? יוזמה או פאסיביות? בשביל זה אני אהיה חייב לחיות עשרים אלף פעם כדי שיהיה לי מדגם מספיק מועיל של מקרים, כדי שאני אוכל לגבש החלטה מושכלת.
@Overkill
הממ... לא יודע, לא הייתי קורא לזה awkward, אבל אני לא טוב בלהבין מה החלק בי שאני מנסה להשמיד חושב.
תודה בכל מקרה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394698]למה חוסר הידע שלי בנושא הזה הוא חולשה? איך אני אמור לדעת מה יותר מועיל לעולם? יוזמה או פאסיביות? בשביל זה אני אהיה חייב לחיות עשרים אלף פעם כדי שיהיה לי מדגם מספיק מועיל של מקרים, כדי שאני אוכל לגבש החלטה מושכלת.
@Overkill
הממ... לא יודע, לא הייתי קורא לזה awkward, אבל אני לא טוב בלהבין מה החלק בי שאני מנסה להשמיד חושב.
תודה בכל מקרה.[/QUOTE]
לא.
צורת הכתיבה מרמזת על קשיים טכניים.
-
[quote=Shanks;1394700]לא.
צורת הכתיבה מרמזת על קשיים טכניים.[/quote]
אני לא מספיק ערני כדי לערער על הקביעה שלך, או לבחון אותה.
מה שכן, אני מאוד נהנה מהכיוון שאליו "רכבת מתנגשת" הולך.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394706]אני לא מספיק ערני כדי לערער על הקביעה שלך, או לבחון אותה.
מה שכן, אני מאוד נהנה מהכיוון שאליו "רכבת מתנגשת" הולך.[/QUOTE]
הפלקתי לו עכשיו ):
-
[QUOTE=LordAbizi;1394706]אני לא מספיק ערני כדי לערער על הקביעה שלך, או לבחון אותה.
מה שכן, אני מאוד נהנה מהכיוון שאליו "רכבת מתנגשת" הולך.[/QUOTE]
כן.
אני מציע לכם לשמוע את השיר,יצירת המופת, של ראיין היגה-clenching my booty:
[YOUTUBE]oShoh8O0Ty8[/YOUTUBE]
-
אם המוח שלי לא היה יקר כל כך בעיני, הייתי עושה עכשיו Facepalm עד אובדן חושים.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394718]אם המוח שלי לא היה יקר כל כך בעיני, הייתי עושה עכשיו Facepalm עד אובדן חושים.[/QUOTE]
או עד שהיד שלך הייתה יוצאת מהצד השני של הפרצוף.
אם יש לך משקפיים תוריד אותם לפני כי זה לא שלם.
יאללה הולך לישון, יש לי מחר בוחן בפיזיקה בשעת אפס.
ביי :-)
-
[quote=Shanks;1394721]או עד שהיד שלך הייתה יוצאת מהצד השני של הפרצוף.
אם יש לך משקפיים תוריד אותם לפני כי זה לא שלם.[/quote]
אני די בטוח שההודעה שלי הבהירה שאני במילא לא מתכוון לעשות את זה, שכן המוח שלי יקר לי מדי.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394718]אם המוח שלי לא היה יקר כל כך בעיני, הייתי עושה עכשיו Facepalm עד אובדן חושים.[/QUOTE]
אמרתי כבר לפלופי, אין לי מספיק ידיים בשביל כל הפייספאלמס שהמצב דורש ):
-
...
העובדה שהקליטו מוסיקה עוד ב-1960 ומשהו, מעידה על שילוב טכנולוגיית במוזיקה.
לפי הזכור לי, כבר בשנות השמונים היו כל מיני אפקטים שהיה ניתן להוסיף לגיטרה, הפרטים אינם זכורים לי.(לדעתי ההקשר היה דיון ב Another One Bites The Dust)
השנה 2002 היא שרירותית ביותר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1394737]...
העובדה שהקליטו מוסיקה עוד ב-1960 ומשהו, מעידה על שילוב טכנולוגיית במוזיקה.
לפי הזכור לי, כבר בשנות השמונים היו כל מיני אפקטים שהיה ניתן להוסיף לגיטרה, הפרטים אינם זכורים לי.(לדעתי ההקשר היה דיון ב Another One Bites The Dust)
השנה 2002 היא שרירותית ביותר.[/QUOTE]
עזוב הקלטה
פיתוח כלי המוזיקה, ההגברה
זה כבר חלק מהטכנולוגיה
אפקטים לגיטרה כמו למשל דיסטורשן, דיליי וכו' היו קיימים עוד הרבה לפני שנות ה80, גם שילוב של טכנולוגיה
קיצר הוא אידיוט, לא משהו ששווה ממש יחס
אבל זה משעשע ):
-
אני מת על מה שהולך במוזיקה כרגע.
הפורם השומם הזה אשכרה קם לתחייה בזכות עמית!
-
[QUOTE=CharMan;1394747]אני מת על מה שהולך במוזיקה כרגע.
הפורם השומם הזה אשכרה קם לתחייה בזכות עמית![/QUOTE]
אדם <3
כן עשיתי את זה הגשמתי חלום
-
יש אשכרה יותר גולשים במוזיקה מאשר בדיבורים =O
-
-
[QUOTE=CharMan;1394754]והכל בזכות עמית!!![/QUOTE]
אבל תכלס זה ריב אחד גדול שם ><"
-
להפוך פורום שומם לשדה קרב זה לא בדיוק החלום םם
-
[QUOTE=Overkill;1394759]להפוך פורום שומם לשדה קרב זה לא בדיוק החלום םם[/QUOTE]
תכלס מסכימה עם נדב
-
[QUOTE=The_Great_One;1394757]אבל תכלס זה ריב אחד גדול שם ><"[/QUOTE]
ששש
אל תהרסי לי את הרגע אני מ נסה להתענג מכל שניה עכשיו
-
חח פשוט קורע מה שהולך כרגע במוזיקה, ת'כלס עמית דרש את זה, זה כבר נהיה יותר מדי מוגזם..