אילן, אנשים לא צריכים להתבייש בנטייה המינית שלהם..
Printable View
אילן, אנשים לא צריכים להתבייש בנטייה המינית שלהם..
[quote=Uzumaki Naruto;1397011]אני לא יודע מה זה הרחבה אלגברית, אבל אם אני מבין נכון אז התשובה היא לא..
L הוא לא ההרחבה האלגברית של F..[/quote]
לדעתי התשובה שלך נובעת מכך שאתה שם שם הא הידיעה. לשדה אין בהכרח הרחבה אלגברית יחידה. כמה שדות יכולים להיות הרחבות אלגבריות. השאלה היא, אם משהו הוא הרחבה אלגברית של הרחבה אלגברית שדה, האם היא גם אחת מבין ההרחבות האלגבריות הרבות שיש לאותו שדה?
אביזי, נכון שהילן הומו? ):
[quote=Overkill;1397015]אביזי, נכון שהילן הומו? ):[/quote]
אינני מוסמך לקבוע דבר שכזה. פנה לפסיכולוג/ סקסולוג מי שזה לא יהיה שמוסמך לקבוע דברים שכאלו.
אבטיח נזילת ירקת! לעזוב אותי! יקר והרבה דעות עידן!
אני אוהב חציל..
[QUOTE=LordAbizi;1397016]אינני מוסמך לקבוע דבר שכזה. פנה לפסיכולוג/ סקסולוג מי שזה לא יהיה שמוסמך לקבוע דברים שכאלו.[/QUOTE]
ששש, פשוט תגיד שכן
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1397013]אילן, אנשים לא צריכים להתבייש בנטייה המינית שלהם..[/QUOTE]
אני לא מתבייש.. כי אני סטרייט... איזה מעצבנים.
[QUOTE=Ilan;1397019]אני לא מתבייש.. כי אני סטרייט... איזה מעצבנים.[/QUOTE]
לא טענתי אחרת.. רק הצבתי בפניך משפט..
נדב.. [B]טאנשו![/B]
חיחי ליאור..
[QUOTE=Ilan;1397019]אני לא מתבייש.. כי אני סטרייט... איזה מעצבנים.[/QUOTE]
הילן, הצעד הראשון בלקבל את עצמך כמו שאתה הוא להודות. פשוט תתוודה כבר.
[quote=Overkill;1397018]ששש, פשוט תגיד שכן[/quote]
אני יכול להגיד כן, אבל אני אהיה חייב להסתייג שאין לייחס לדעה שלי שום משמעות כי אינני מוסמך בנושא.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1397021]לא טענתי אחרת.. רק הצבתי בפניך משפט..
נדב.. [B]טאנשו![/B]
חיחי ליאור..[/QUOTE]
..מה
[QUOTE=LordAbizi;1397023]אני יכול להגיד כן, אבל אני אהיה חייב להסתייג שאין לייחס לדעה שלי שום משמעות כי אינני מוסמך בנושא.[/QUOTE]
זה בסדר, אף אחד פה לא מוסמך ועדיין הילן הומו
פשוט תגיד שכן
[quote=Overkill;1397024]..מה
זה בסדר, אף אחד פה לא מוסמך ועדיין הילן הומו
פשוט תגיד שכן[/quote]
אם אחד לא מוסמך אז אין טעם לדון בשאלה הזו, כי אי יהיה אפשר להשיג לה תשובה מיהמנה.
[QUOTE=LordAbizi;1397026]אם אחד לא מוסמך אז אין טעם לדון בשאלה הזו, כי אי יהיה אפשר להשיג לה תשובה מיהמנה.[/QUOTE]
מה זה מיהמנה?
[QUOTE=LordAbizi;1397026]אם אחד לא מוסמך אז אין טעם לדון בשאלה הזו, כי אי יהיה אפשר להשיג לה תשובה מיהמנה.[/QUOTE]
טוב, מצאתי את ההוכחה האולטימטיבית שהוא הומו
מצאתי את הרקע שלו במחשב ):
[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/551958_115507711934723_1572579446_n.jpg[/IMG]
עכשיו תגיד שהוא הומו ):
יש פה לולניקים שפנוים למשחק Tt?
ההתעלמות ):
[quote=Uzumaki Naruto;1397027]מה זה מיהמנה?[/quote]
התכוונתי לכתוב מהימנה. מהימן זה במובן מסויים כמו "אמין", כלומר תוצאה לא מקרית.
[quote=Overkill;1397028]טוב, מצאתי את ההוכחה האולטימטיבית שהוא הומו
[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/551958_115507711934723_1572579446_n.jpg[/IMG]
עכשיו תגיד שהוא הומו ):[/quote]
NEVARRRR.
[QUOTE=LordAbizi;1397035]התכוונתי לכתוב מהימנה. מהימן זה במובן מסויים כמו "אמין", כלומר תוצאה לא מקרית.
NEVARRRR.[/QUOTE]
נו, בשבילי ))))))):
[QUOTE=Overkill;1397028]טוב, מצאתי את ההוכחה האולטימטיבית שהוא הומו
עכשיו תגיד שהוא הומו ):[/QUOTE]
האמת היא שהרקע של המחשב שלי זה אנגרי בירדס..
[QUOTE=Ilan;1397038]האמת היא שהרקע של המחשב שלי זה אנגרי בירדס..[/QUOTE]
אנגרי בירדס זה משחק שבו המטרה שלך היא להחזיר מהחזירים את הביצים
ביצים
ביצים
ביצים
לא הומו הא?
הרקע של המחשב שלי זה פשוט שחור.. אין רקע.. וזה כי אני עצלן לשים אחד..
לי היה רקע של פרות היושבות על הרי פרנץ-יוזף באוסטריה, אבל המחשב שלי פעם בכמה דקות טוען שעליי להפעיל את הווינדווס, וכל פעם שהוא אומר לי את זה הוא הופך את הרקע לשחור. אז גם לי אין רקע במחשב...
[QUOTE=Overkill;1397039]אנגרי בירדס זה משחק שבו המטרה שלך היא להחזיר מהחזירים את הביצים
ביצים
ביצים
ביצים
לא הומו הא?[/QUOTE]
יופי עכשיו תמצא לכל מה שאני אגיד הקשר לגייז..
מה הקשר?
[QUOTE=Ilan;1397043]יופי עכשיו תמצא לכל מה שאני אגיד הקשר לגייז..
מה הקשר?[/QUOTE]
מה מה הקשר
אתה אוהב ביצים
זה הרגע הוכח
פשוט תודה שאני צודק
[QUOTE=Overkill;1397046]מה מה הקשר
אתה אוהב ביצים
זה הרגע הוכח
פשוט תודה שאני צודק[/QUOTE]
ביצי תרנגולת? זה מלא בחלבונים.. אז זה די בריא אחרי הכל...
[quote=Ilan;1397043]יופי עכשיו תמצא לכל מה שאני אגיד הקשר לגייז..
מה הקשר?[/quote]
אני לא מבין בכלל למה אתה מגיב. הטרול הוא חזק יותר מן האדם, אך האדם מנצח את הטרול באמצעות עורמה. כמו איזשהו מלך שאני לא זוכר את שמו של נורבגיה, שהכריז שמי שיבנה משהו שאני לא זוכר יוכל לקבל משהו, ואז בא טרול בתחפושת ואמר לו שאם הוא יעשה את זה, אז הוא ירצה לקבל את השמש. והטרול עשה איזשהו טריק והצליח לבנות את זה. וטרולים שונאים את השמש, ולכן אם המלך הזה ייתן לו את השמש, זה יהיה רע מאוד. המלך הלך וחשב אל המצב הזה, ואז שמע שירים בהרים כשאיזשהי טרולית שרה לבנה על כך ש*השם של הטרול* יביא לו בקרוב את השמש. ואז הוא למד את השם של הטרול, והוא חזר את הטרול ואמר לו "היי, *השם של הטרול*, מה שזה לא יהיה שבנית עקום." ואז הטרול אמר "אתה בצעמך עקום" וברח משם בבושת פנים. בני האדם מנצחים את הטרולים בעורמה.
[QUOTE=Ilan;1397048]ביצי תרנגולת? זה מלא בחלבונים.. אז זה די בריא אחרי הכל...[/QUOTE]
גם הומו וגם זואופיל? פאק בנאדם, לא חשבתי שאתה כזה
[QUOTE=LordAbizi;1397049]אני לא מבין בכלל למה אתה מגיב. הטרול הוא חזק יותר מן האדם, אך האדם מנצח את הטרול באמצעות עורמה. כמו איזשהו מלך שאני לא זוכר את שמו של נורבגיה, שהכריז שמי שיבנה משהו שאני לא זוכר יוכל לקבל משהו, ואז בא טרול בתחפושת ואמר לו שאם הוא יעשה את זה, אז הוא ירצה לקבל את השמש. והטרול עשה איזשהו טריק והצליח לבנות את זה. וטרולים שונאים את השמש, ולכן אם המלך הזה ייתן לו את השמש, זה יהיה רע מאוד. המלך הלך וחשב אל המצב הזה, ואז שמע שירים בהרים כשאיזשהי טרולית שרה לבנה על כך ש*השם של הטרול* יביא לו בקרוב את השמש. ואז הוא למד את השם של הטרול, והוא חזר את הטרול ואמר לו "היי, *השם של הטרול*, מה שזה לא יהיה שבנית עקום." ואז הטרול אמר "אתה בצעמך עקום" וברח משם בבושת פנים. בני האדם מנצחים את הטרולים בעורמה.[/QUOTE]
אז בשביל "לנצח" את ה"טרול" כביכול (שהוא אני, לפי מה שאתה טוען), הוא צריך לקרוא לי הומו בחזרה?
טוב נדב ניצחת הנה הווידוי: אתה גיי.
[quote=Overkill;1397052]אז בשביל "לנצח" את ה"טרול" כביכול (שהוא אני, לפי מה שאתה טוען), הוא צריך לקרוא לי הומו בחזרה?[/quote]
לא... לטרולים נורבגים יש חולשה, והיא השם שלהם. אז אם אדם לומד את שם הטרול, הוא יכול לגבור על הטרול הזה.
זוהי כמובן מטאפורה. כולם יודעים שקוראים לך נדב או נדיו, ולכן אין שום יתרון בידיעת השם שלך. לדעתי, במקרה הזה, פעולה מקבילה לידיעת השם של הטרול, היא פשוט התעלמות ממנו.
[QUOTE=Ilan;1397053]טוב נדב ניצחת הנה הווידוי: אתה גיי.[/QUOTE]
אתה מהאנשים שהכי מחליאים אותי. לא מצליחים להתמודד עם עצמם ולקבל אותם כמו שהם אז הם מפילים את הבעיות שלהם על אחרים. זה בסדר, אני מבין שזה קשה לך, אבל אני מבטיח לך שאף אחד לא יתייחס אליך אחרת אם פשוט תשלים עם מי שאתה ):
[QUOTE=LordAbizi;1397055]לא... לטרולים נורבגים יש חולשה, והיא השם שלהם. אז אם אדם לומד את שם הטרול, הוא יכול לגבור על הטרול הזה.
זוהי כמובן מטאפורה. כולם יודעים שקוראים לך נדב או נדיו, ולכן אין שום יתרון בידיעת השם שלך. לדעתי, במקרה הזה, פעולה מקבילה לידיעת השם של הטרול, היא פשוט התעלמות ממנו.[/QUOTE]
את האמת שאני חצי נורווגי, אז המטאפורה שלך שווה לתחת ):
[QUOTE=Overkill;1397052]אז בשביל "לנצח" את ה"טרול" כביכול (שהוא אני, לפי מה שאתה טוען), הוא צריך לקרוא לי הומו בחזרה?[/QUOTE]
מפתאום, פשוט להגיד שהמבנה שלך עקום ואז אתה תברח בבושת פנים..
אביזי, הסיפור הזכיר לי לכמה רגעים את עוץ לי גוץ לי..
[quote=Overkill;1397058]את האמת שאני חצי נורווגי, אז המטאפורה שלך שווה לתחת ):[/quote]
אני לא מבין איך אתה עושה את ההקשה הזו, אך מהעדר עניין בנושא אני אניח שיש היגיון נסתר מעיניי בטענה שלך ואני ארשה לך לדבוק בו ב-24 השעות הקרובות.
@Uzumaki Naruto
אני לא כל כך זוכר מה קרה שם. ולא, הפואנטה הייתה לקרוא בטרול בשמו. להגיד שהמבנה הוא עקום זו סתם תוספת. העיקר היה לקרוא לטרול בשמו.
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1397059]מפתאום, פשוט להגיד שהמבנה שלך עקום ואז אתה תברח בבושת פנים..
אביזי, הסיפור הזכיר לי לכמה רגעים את עוץ לי גוץ לי..[/QUOTE]
המבנה זה כאילו דימוי לבולבול? כי הוא לא עקום בכלל ):
נו.. אז זה עוץ לי גוץ לי..
נמאס לי שמטרילים ותי אני לא עונה יותר לשאלות של אופיר ונדב..
[quote=Uzumaki Naruto;1397063]נו.. אז זה עוץ לי גוץ לי..[/quote]
שוב, אני לא זוכר מאומה מן הסיפור הזה.
[QUOTE=Ilan;1397065]נמאס לי שמטרילים ותי אני לא עונה יותר לשאלות של אופיר ונדב..[/QUOTE]
האם זנחת את השאלות כפי שהיופי זנח את מוהר זלימוביץ׳?
זה משהו על שד שאמרו את השם שלו והוא מת..