-
[QUOTE=Charmander;1430305]
לונדון ~
"קופינג שייך למאמן אחר, אני לא יכול להביא לך להתחיל את המסע איתו."
פרופ' אוק הביט בך לכמה שניות במבט בוחן. הוא ראה את הנחישות בעיניך והסתובב ומיהר להגיש לך פוקדור. "שמע, מדובר בפוקימון בעייתי. המאמן שלו בדיוק החזיר אותו לאחר שהוא לא הצליח להתמודד איתו. הנה לך פוקדע וציוד. אם תצטרך אותי, תמיד תרים אליי טלפון. אני מקווה שתסתדר עם הפוקימון הזה שלך, שכן הוא נורא בעייתי."
[/QUOTE]
"אוקי, תודה פרופסור" אומר במעט לחץ 'פאק מה זה יכול להיות? אוניקס?!' אחשוב לעצמי בתהייה ואז אצא מביתו ואז אשחרר את הפוקימון המדובר.
-
ג'ייק ~
איסקנדר מזנק לעבר פינסיר ובועט פעמיים לתוך הפה שלו. חלק לא מבוטל של השיניים נשבר ופינסיר התעלף.
"אתה לא יודע למה אתה נכנס!" צרח המאמן שנלחם מולך. קורא לפינסיר לחזור. "היא שקרנית ומלוכלכת!"
"אל תקשיב לו מלך שלי! אני כולי שלך!" ענתה בהתרסה.
אנדי ~
בלבאזור יוצא החוצה ונשען על גפניו. הוא מתקשה לכמה שניות אך נראה שהוא מצליח לא רע, הוא קיבל יותר ביטחון כששלח לאוויר זרע שנפתח ובהק באור אדום מאחוריו. הוא כיוון את פיו לקרקע ונהם בקול גדול.
"זה דווקא יצא מרשים ביותר!" קרא ג'וי. "אני מוכרחת להגיש שיש המון לשפר, כדאי לך בכל זאת להירשם ולהתרשם מהתחרות!"
ניית'ן ~
העלילה נורא דחוסה ולא ברורה. הכל נראה כאילו נרשם בכמה שניות חפוזות. סליחה, לא עבר.
לונדון ~
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ושולח לאויר את הפוקדור להיכרות. האמת, לא ניכר כל כך שיצא משם פוקימון כי אם שריון נטוש בחוסר תנועה ממש. [IMG]http://i280.photobucket.com/albums/kk169/Kenneth44444/07c3.gif[/IMG]
-
[QUOTE=Charmander;1430354]
לונדון ~
אתה יוצא ממרכז הפוקימונים ושולח לאויר את הפוקדור להיכרות. האמת, לא ניכר כל כך שיצא משם פוקימון כי אם שריון נטוש בחוסר תנועה ממש. [IMG]http://i280.photobucket.com/albums/kk169/Kenneth44444/07c3.gif[/IMG][/QUOTE]
"איזה רמאי הזקן הזה!" אצעק ואבעט בשריון הריק בזעם. ואז אסתובב בזעם ואדפוק בדלתו של הפרופסור בזעם ואבקש הסבר לעניין הזה
-
[QUOTE=Charmander;1430354]ג'ייק ~
איסקנדר מזנק לעבר פינסיר ובועט פעמיים לתוך הפה שלו. חלק לא מבוטל של השיניים נשבר ופינסיר התעלף.
"אתה לא יודע למה אתה נכנס!" צרח המאמן שנלחם מולך. קורא לפינסיר לחזור. "היא שקרנית ומלוכלכת!"
"אל תקשיב לו מלך שלי! אני כולי שלך!" ענתה בהתרסה.
[/QUOTE]
"אני לא מבין מה העניין" אגיד למאמן. "אתם שלושה אנשים שנטפלים לבחורה אחת, בואו תסבירו לי בדיוק מה הולך כאן במקום סתם לתקוף ולהטיח האשמות." אבקש מהם בכדי שיבהירו לי את העניינים.
-
לונדון ~
אתה דופק בזעם בדלת המעבדה כשפרופסור אוק מביט בך במבט מובך.
"אמרתי לך שלא תהנה איתו." מילמל. "הוא קיים שם, רק שהוא לא ממש מעוניין לשתף פעולה. עליך לאמן אותו. אין ללי יותר מה להגיד לך בעניין!"
ג'ייק ~
"היא החברה שלי!" קרא המאמן ואחריו השניים גם אמרו שהיא החברה שלהם. "היא רימתה את כולנו וגזלה מאיתנו את הכסף שלנו וגם את התגים!"
"לא נכון!" קראה הבחורה בכעס. "אני לעולם לא הייתי עושה דבר כזה! תטפל בהם כבר!"
-
[QUOTE=Charmander;1430375]לונדון ~
אתה דופק בזעם בדלת המעבדה כשפרופסור אוק מביט בך במבט מובך.
"אמרתי לך שלא תהנה איתו." מילמל. "הוא קיים שם, רק שהוא לא ממש מעוניין לשתף פעולה. עליך לאמן אותו. אין ללי יותר מה להגיד לך בעניין!"
[/QUOTE]
"לא נראה לי!" אצעק עליו "כל מה שביקשתי זה פוקימון נורמאלי! בטוח אין לך שום דבר אחר?! אפילו קאטרפי!" אתחנן בפניו "אני לא רוצה משהו שאפילו לא מתייחס שבועטים בו!"
-
[QUOTE=Charmander;1430375]
ג'ייק ~
"היא החברה שלי!" קרא המאמן ואחריו השניים גם אמרו שהיא החברה שלהם. "היא רימתה את כולנו וגזלה מאיתנו את הכסף שלנו וגם את התגים!"
"לא נכון!" קראה הבחורה בכעס. "אני לעולם לא הייתי עושה דבר כזה! תטפל בהם כבר!"[/QUOTE]
אחשוב כמה שניות ואזכר במשל של שלמה המלך, משל חכם מאוד.
"אוקיי, כל אחד טוען שזאת החברה שלו. נעשה ככה: נחצה את האישה לשלושה חלקים, וכל אחד יקבל חלק. מוסכם?"
סתם לא ):
~~~~~~
"אוקיי, וזאת עדיין לא סיבה לתקוף בחורה ככה. בשביל לברר מי אומר את האמת כאן אני אומר שנעשה חיפוש קצר" אגיד. לא יכול להיות ש3 גברים שונים טוענים את אותה הטענה ואין פה משהו חשוד. אבדוק אם יש לבחורה תיק, ארנק, משהו בכיסים וכו'.
-
לונדון ~
אתה דופק בדלת המעבדה בכל הכוח אך נראה כי פרופ' אוק לא מתכוון לפתוח לך. כדי לעצבן אותך מעט יותר, מגנמייט קטן מוציא שלט מהחלון שכתוב עליו "תרמנו בבית".
סקווירטל בנתיים כבר עזב את המקום בו הוא היה והלך לרבוץ על סלע שטוף שמש במעלה העיר פאלט, מקפיד שלא לצאת מטווח הראייה שלך.
ג'ייק ~
"אתה לא מאמין לי?!" צרחה עליך הבחורה וסטרה לך בכל כוחה. "הם מנסים לגנוב ולשדוד אותי ואתה מאמין להם? הם חבורה! ביחד!"
המאמן תפס את היד שלה בכוח וניער אותה, כשמספר אנרקים מעוצבים לגבר נפלו מכיסה. הם מיהרו לקחת כל אחד את חלקו והסתלקו מהמקום.
"עכשיו תראה מה עשית!" צרחה עליך הבחורה. "ומה אני אמורה לעשות עכשיו? עם מה אקנה ארוחת ערב?!"
היא קרסה על הרצפה ומיררה בבכי, חושפת את הברך שלה כשעליו נגלה פצע עמוק מזוהם מאוד.
-
[QUOTE=Charmander;1430381]
ג'ייק ~
"אתה לא מאמין לי?!" צרחה עליך הבחורה וסטרה לך בכל כוחה. "הם מנסים לגנוב ולשדוד אותי ואתה מאמין להם? הם חבורה! ביחד!"
המאמן תפס את היד שלה בכוח וניער אותה, כשמספר אנרקים מעוצבים לגבר נפלו מכיסה. הם מיהרו לקחת כל אחד את חלקו והסתלקו מהמקום.
"עכשיו תראה מה עשית!" צרחה עליך הבחורה. "ומה אני אמורה לעשות עכשיו? עם מה אקנה ארוחת ערב?!"
היא קרסה על הרצפה ומיררה בבכי, חושפת את הברך שלה כשעליו נגלה פצע עמוק מזוהם מאוד.[/QUOTE]
אלה היו ארנקים של גברים. וכמה. אין מצב שהם שלה, היא גנבת.
'שתסדר לבד' אחשוב לעצמי בעצבים. באמת פישלתי הלילה.
"את כבר ילדה גדולה, את תסדרי" אגיד ואעזוב את המקום בחזרה אל החדר שלי. מזוהם ככל שהפצע הזה יהיה, אין מצב שאני אתמוך בגנבים.
-
ג'ייק ~
אתה יורד מהמגרש וחוזר לחדר שלך. כועס על עצמך שנפלת בפח. אתה עובר דרך האחות ג'וי שמרפאת את הפוקימונים שלך ושוקע במיטתך. לא עבר הרבה זמן עד שנרדמת. בכלל, לא הרגיש כאילו ישנת בכלל. השמש העירה אותך ומיהרת להתלבש, הצצת לרגע למגרש, הנערה כבר לא היתה שם.
פינית את החדר והחזרת לאחות ג'וי את המפתח. היא שואלת לשלומך בחיוך הקבוע ומסתובבת במהירות, עם דמעות בעיניים. קלטת מהר מאוד כי משהו אינו כשורה.
-
[QUOTE=Charmander;1430384]ג'ייק ~
אתה יורד מהמגרש וחוזר לחדר שלך. כועס על עצמך שנפלת בפח. אתה עובר דרך האחות ג'וי שמרפאת את הפוקימונים שלך ושוקע במיטתך. לא עבר הרבה זמן עד שנרדמת. בכלל, לא הרגיש כאילו ישנת בכלל. השמש העירה אותך ומיהרת להתלבש, הצצת לרגע למגרש, הנערה כבר לא היתה שם.
פינית את החדר והחזרת לאחות ג'וי את המפתח. היא שואלת לשלומך בחיוך הקבוע ומסתובבת במהירות, עם דמעות בעיניים. קלטת מהר מאוד כי משהו אינו כשורה.[/QUOTE]
"...משהו קרה?" אשאל בהיסוס ואנסה לתפוס את מבטה של האחות ג'וי. "הכל בסדר?"
-
ג'ייק ~
"הכל בסדר..." אמרה ג'וי והחלה לבכות בלי שליטה. "אני יכולה לעשות משהו למענך? אתה יודע, תוכל לאכול פה צהריים בחינם, זה מסובסד..."
-
[QUOTE=Charmander;1430389]ג'ייק ~
"הכל בסדר..." אמרה ג'וי והחלה לבכות בלי שליטה. "אני יכולה לעשות משהו למענך? אתה יודע, תוכל לאכול פה צהריים בחינם, זה מסובסד..."[/QUOTE]
"אוי.." אמלמל ואתן לה חיבוק קל.
"תספרי לי מה קרה, אני רוצה לעזור.."
-
ג'ייק ~
ג'וי מחתה דמעה ומילמלה. "אח... אחותי..."
היא לקחה נשימה. "בת דודתי ג'וי, מהעיר ורמיליון, היא השתנתה..."
-
[QUOTE=Charmander;1430391]ג'ייק ~
ג'וי מחתה דמעה ומילמלה. "אח... אחותי..."
היא לקחה נשימה. "בת דודתי ג'וי, מהעיר ורמיליון, היא השתנתה..."[/QUOTE]
"מה זאת אומרת השתנתה? למה את מתכוונת?"
-
ג'ייק ~
"תראה בעצמך!" אמרה ג'וי והחלה להתייפח שוב. היא הראתה לך תמונה. [IMG]http://www.deviantart.com/download/304904966/evil_nurse_joy_by_shadowpuppy13-d51j66e.jpg[/IMG]
"היא הפכה להיות מרשעת!"
-
[QUOTE=Charmander;1430393]ג'ייק ~
"תראה בעצמך!" אמרה ג'וי והחלה להתייפח שוב. היא הראתה לך תמונה. [IMG]http://www.deviantart.com/download/304904966/evil_nurse_joy_by_shadowpuppy13-d51j66e.jpg[/IMG]
"היא הפכה להיות מרשעת!"[/QUOTE]
"מה זאת אומרת מרושעת? תסבירי את עצמך יותר טוב"
-
ג'ייק ~
"אני לא ממש יודעת, אבל היא נטשה את מרכז הפוקימונים לא לפני שהיא שרפה אותו ויש שאמרו לי שראו אותה מטיילת עם צוות האיזון... שזה ארגון רשע מסוכן מאוד! היא נטשה את צ'נסי שלה לטובת האפיני אכזר שמכה אותה כל הזמן.
אני משוכנעת שהיא תחת כישוף כלשהו, אבל אין לי מושג מה לעשות!!!"
-
[QUOTE=Charmander;1430381]לונדון ~
אתה דופק בדלת המעבדה בכל הכוח אך נראה כי פרופ' אוק לא מתכוון לפתוח לך. כדי לעצבן אותך מעט יותר, מגנמייט קטן מוציא שלט מהחלון שכתוב עליו "תרמנו בבית".
סקווירטל בנתיים כבר עזב את המקום בו הוא היה והלך לרבוץ על סלע שטוף שמש במעלה העיר פאלט, מקפיד שלא לצאת מטווח הראייה שלך.
[/QUOTE]
"שמוק" אומר במירמור ואז אלך לכיוון סקווירטל "היי, שמי לונדון" אומר לו בחיוך עצוב "אני מניח שאני המאמן שלך מעכשיו"
-
לונדון ~
סקווירטל מחרחר משהו בתוך השריון שלו. אתה מגלגל עיניים ובא להחזיר אותו לפוקדור, כשלפתע אישה לבושת שחורים ממהרת להרים את השריון ופשוט לחטוף את הפוקימון שלך.
סקווירטל מוציא את הראש מהשריון ונראה מעט מודאג.
-
[quote=Charmander;1430354]
אנדי ~
בלבאזור יוצא החוצה ונשען על גפניו. הוא מתקשה לכמה שניות אך נראה שהוא מצליח לא רע, הוא קיבל יותר ביטחון כששלח לאוויר זרע שנפתח ובהק באור אדום מאחוריו. הוא כיוון את פיו לקרקע ונהם בקול גדול.
"זה דווקא יצא מרשים ביותר!" קרא ג'וי. "אני מוכרחת להגיש שיש המון לשפר, כדאי לך בכל זאת להירשם ולהתרשם מהתחרות!"
[/quote]
אתה הבנת מה רשמתי! אני לא מאמין! חחחח
ואדם אני אשמח אם אחרי התחרות אפגוש מישהו או מישהי שיהיו השותף\ת למסע שלי...
ותתעלם מהשותף שרשמתי בבקשות בהרשמה תעשה אותו\אותה איך שתרצה
------------
"את באמת חושבת ככה?" אגיד בהתרגשות "תירשמי אותי ואת באלבזור בבקשה" אגיד בביתחון "שמתע את זה באלבזור אנכנו הולכים לתחרות!" אגיד בחיוך אל הפוקימון שלי "תוכלי לתת לי כמה עצות?" אבקש מהאחות ג'וי
-
[b]אנדי ~[/b]
"מה שאני מציעה לך לעשות, זה לשים לב שההתקפות יראו טוב. חשוב לשלב כמה שיותר מתקפות מיוחדות שיראו יפה בעין. בלבאזור הוא פוקימון מיוחד מאוד, כדאי לך ללמד אותו מתקפות שיתנו לך יכולת להרשים את הקהל, כמו המתקפת נבט שיוצרת צבעים יפים מאוד. אני הולכת לרשום אותך, אם תואיל בטובך להציג לי את האייפון שלך, אני אעדכן את האפליקציה של תחרויות הסרט ברחבי קנטו. תוכל להיות מעודכן תמיד.
אגב, עוד טיפ נחמד, כדאי לך לקפוץ לחנות ולקנות מדבקות לפוקדור שלך, זה יעיל מאוד לרושם התחלתי!"
-
[quote=Charmander;1430405][B]אנדי ~[/B]
"מה שאני מציעה לך לעשות, זה לשים לב שההתקפות יראו טוב. חשוב לשלב כמה שיותר מתקפות מיוחדות שיראו יפה בעין. בלבאזור הוא פוקימון מיוחד מאוד, כדאי לך ללמד אותו מתקפות שיתנו לך יכולת להרשים את הקהל, כמו המתקפת נבט שיוצרת צבעים יפים מאוד. אני הולכת לרשום אותך, אם תואיל בטובך להציג לי את האייפון שלך, אני אעדכן את האפליקציה של תחרויות הסרט ברחבי קנטו. תוכל להיות מעודכן תמיד.
אגב, עוד טיפ נחמד, כדאי לך לקפוץ לחנות ולקנות מדבקות לפוקדור שלך, זה יעיל מאוד לרושם התחלתי!"[/quote]
"ואו תודה" אגיד בחיוך ואגיש לה את האייפון "אלך לקנות מדבקות" אגיד לה ואפרד "תודה אל הכל" אגיד ואנפף לשלום 'מממ איך נציג אותך' אחשוב ואסתקל על הבלבזור שלי לצידי בזמן שנלך לחנות
-
אנדי ~
אתה נכנס לחנות ורואה בכניסה מבחר מדבקות. האחד שבאמת לכד את העין שלך היה בצורת עלה. זה בהחלט נראה כאילו הוא מתאים לבלבאזור. אתה לוקח את המדבקה ומבקש מהמוכר לקנות את זה. הוא מבקש ממך 100 שקלים, שכן זה כולל מעין כיסוי לפוקדור שקוף שאמור להפעיל את האפקט.
אתה משלם לו ולוקח את המדבקה, המוכר אומר לך שהשימוש של המדבקה הינו חד פעמי ולכן מומלץ להשתמש בזה רק פעם אחת.
אתה יוצא מהחנות ומביט בשעונך, יש לך חמש שעות עד התחרות.
-
[quote=Charmander;1430409]אנדי ~
אתה נכנס לחנות ורואה בכניסה מבחר מדבקות. האחד שבאמת לכד את העין שלך היה בצורת עלה. זה בהחלט נראה כאילו הוא מתאים לבלבאזור. אתה לוקח את המדבקה ומבקש מהמוכר לקנות את זה. הוא מבקש ממך 100 שקלים, שכן זה כולל מעין כיסוי לפוקדור שקוף שאמור להפעיל את האפקט.
אתה משלם לו ולוקח את המדבקה, המוכר אומר לך שהשימוש של המדבקה הינו חד פעמי ולכן מומלץ להשתמש בזה רק פעם אחת.
אתה יוצא מהחנות ומביט בשעונך, יש לך חמש שעות עד התחרות.[/quote]
"בלבזור הייתה נהדר בהופעה שלך" אגיד לו "אבל צריך להשתפר בוא נמצא מקום שקט ונתאמן בו" אגיד לו ואחניס את הפריטים שקניתי לתיק "אוקי בוא ננסה את זה אני מוציא אותך מהפוקדור ואתה נוחת על הרצפה ולא עושה כלום ואז פתעום אתה נותן שעגה אנקית שמקפיצה את כולם קופץ באוויר ונעזר בגפנים כדי להישאר גבוהה מסתחרר ושולך זרעים בצורה מעגלית ואז אתה קופץ תנסה לעשות גם סלתה באוויר אם לא תצליך לא נורא תנחת על הקרקע בקלילות ושתחרר נהמה לסיום" עגיד לו ואכווה שהבין הכל ויצליך לעשות את זה
-
אנדי ~
בלבאזור מוכנס לפוקדור בתקווה להצליח לעשות את ההדרכה שהדרכת אותו. הוא יוצא מהפוקדור ומחכה מס' שניות מבלי לעשות שום דבר ואז, בעוצמה שמבהילה גם אותך, הוא שאג בכל הכוח. הוא זינק ונעמד על הגפנים שלו, ואיבד שליטה, כך שהוא נתן מספר פסיעות, נשען על גפניו ושלח את הנבטים שלו בצורה מבולגנת, מה שגרם לנבטים להיפתח בצורה מדובללת ולמסורבלת, אך מצד שני, זה לפתע היה נראה כמו יער!
-
[quote=Charmander;1430412]אנדי ~
בלבאזור מוכנס לפוקדור בתקווה להצליח לעשות את ההדרכה שהדרכת אותו. הוא יוצא מהפוקדור ומחכה מס' שניות מבלי לעשות שום דבר ואז, בעוצמה שמבהילה גם אותך, הוא שאג בכל הכוח. הוא זינק ונעמד על הגפנים שלו, ואיבד שליטה, כך שהוא נתן מספר פסיעות, נשען על גפניו ושלח את הנבטים שלו בצורה מבולגנת, מה שגרם לנבטים להיפתח בצורה מדובללת ולמסורבלת, אך מצד שני, זה לפתע היה נראה כמו יער![/quote]
"מדהים באלבזור!" אגיד לו בחיזוק "תנסה עכשיו לקפץ ולעשות סלטה או סיבוב באוויר ותנחת בצורה יפה על הקרקע רק תיזהר לא לגעת בנבטים ותחייך!" אגיד לו "ואז אני אתן לך משהו לאכל על כל המאמץ והמושלמות שלך!" אומר ואחייך
-
אנדי ~
בלבאזור מנסה פעם נוספת, הוא שוב מועד על גפניו אך מבטו הנחוש העיד על כך שהוא לא מכן היה לוותר.
הוא בהק לשנייה והאייפון צייץ. הוא למד הצלפה. מה שהעיד על השליטה שלו בגפנים מעתה והילך. הוא החל להגביה את עצמו מעלה מעלה וסיים במספר סלטות עד שנחת על שתי רגליו בחיוך מקסים, המהלך נראה מושלם, כשהגפנים נחתו הרבה אחריו, מקיפים אותו כמו יער קטן.
אתה ממהר לקחת אותו לאכול במרכז הפוקימונים ומעניק לו מחמאות רבות, בלבאזור נראה מרוצה.
בזמן שאתה נח מעט, אתה מבחין במאמן גבוה קומה שמכריז בקול כי הוא מומחה פוקימון (פוקימון קנסוס.) הוא פונה לאחות ג'וי ומבקש ממנה שתרפא את הפוקימונים שלו.
-
[quote=Charmander;1430418]אנדי ~
בלבאזור מנסה פעם נוספת, הוא שוב מועד על גפניו אך מבטו הנחוש העיד על כך שהוא לא מכן היה לוותר.
הוא בהק לשנייה והאייפון צייץ. הוא למד הצלפה. מה שהעיד על השליטה שלו בגפנים מעתה והילך. הוא החל להגביה את עצמו מעלה מעלה וסיים במספר סלטות עד שנחת על שתי רגליו בחיוך מקסים, המהלך נראה מושלם, כשהגפנים נחתו הרבה אחריו, מקיפים אותו כמו יער קטן.
אתה ממהר לקחת אותו לאכול במרכז הפוקימונים ומעניק לו מחמאות רבות, בלבאזור נראה מרוצה.
בזמן שאתה נח מעט, אתה מבחין במאמן גבוה קומה שמכריז בקול כי הוא מומחה פוקימון (פוקימון קנסוס.) הוא פונה לאחות ג'וי ומבקש ממנה שתרפא את הפוקימונים שלו.[/quote]
'מ.. אלך לדבר איתו' אחשוב "באלבזור תחכה לי פה אני כבר חוזר" אגיד לפוקימון שלי בחיוך "צא נידורן" אומר בנחת "תוחל עם באלבאזור אני כבר חוזר" אגיד ואלך לכיוון המאמן הטוען כי הוא מומחה פוקימונים "אהה.. ת..תסלך לי" אגיד בגימגום קל "אם אתה באמת מומחה פוקימונים תוחיך את זה בזה שתבדוק אותי ואת שני הפוקימונים שלי שם" אגיד לו ועצביע על הפוקימונים שלי שאוכלים "אהה ואני אנדי" אגיד בחיוך ואושיט את היד כדי שנלחץ ידיים
-
אנדי ~
"ועוד איך אני פוקימון קנסור!" קרא המאמן. "אני פוקימון קנסור בדרגה B! אני מוסמך לנתח את הפוקימונים שלך! בוא ואוכיח לך!" הוא ניגש לעבר הפוקימונים שלך וחייך. "קודם כל שים לב שבלבאזור טורף את האוכל היבש הזה בהתלהבות בעוד שנידורן בכלל לא נהנה מהאוכל. זה ברור כי נידורן לא אוהב אוכל יבש בלשון המעטה. מה שמביא אותי להבנה שנידורן הינו פוקימון זהיר, הטבע הזה מראה שהוא מוכשר בהגנה מיוחדת ומסוגל ללמוד הגנות מיוחדות לרוב. הוא יעדיף להתגונן מאשר לתקוף ולצערי הוא לא פוקימון מהיר במיוחד. זה כמובן הנידורן שלך בלבד ולא כל נידורן בעולם.
לגבי בלבאזור אני יכול לומר בודאות כי אוכל יבש הוא האוכל האהוב עליו, אני מניח שמרכז הפוקימונים הביא לו את האוכל הזה ונידורן רק הצטרף למנה שלו לא כן? אז ככה. בלבאזור הוא עניו. מה שעושה אותו פוקימון מוכשר מאוד כשזה מגיע להתקפות מיוחדות אך התקפות גופניות קשות עליו מאוד. הוא פוקימון נאמן מאוד וניכר שהוא מאוד אוהב אותך.
מה אתה אומר על הניתוח הזה?" שאל המאמן והניח את ידיו על מותניו בגאווה.
-
[quote=Charmander;1430425]אנדי ~
"ועוד איך אני פוקימון קנסור!" קרא המאמן. "אני פוקימון קנסור בדרגה B! אני מוסמך לנתח את הפוקימונים שלך! בוא ואוכיח לך!" הוא ניגש לעבר הפוקימונים שלך וחייך. "קודם כל שים לב שבלבאזור טורף את האוכל היבש הזה בהתלהבות בעוד שנידורן בכלל לא נהנה מהאוכל. זה ברור כי נידורן לא אוהב אוכל יבש בלשון המעטה. מה שמביא אותי להבנה שנידורן הינו פוקימון זהיר, הטבע הזה מראה שהוא מוכשר בהגנה מיוחדת ומסוגל ללמוד הגנות מיוחדות לרוב. הוא יעדיף להתגונן מאשר לתקוף ולצערי הוא לא פוקימון מהיר במיוחד. זה כמובן הנידורן שלך בלבד ולא כל נידורן בעולם.
לגבי בלבאזור אני יכול לומר בודאות כי פוקימון יבש הוא האוכל האהוב עליו, אני מניח שמרכז הפוקימונים הביא לו את האוכל הזה ונידורן רק הצטרף למנה שלו לא כן? אז ככה. בלבאזור הוא עניו. מה שעושה אותו פוקימון מוכשר מאוד כשזה מגיע להתקפות מיוחדות אך התקפות גופניות קשות עליו מאוד. הוא פוקימון נאמן מאוד וניכר שהוא מאוד אוהב אותך.
מה אתה אומר על הניתוח הזה?" שאל המאמן והניח את ידיו על מותניו בגאווה.[/quote]
"אני אומר שאתה עכשיו דיברת גיבריש ולא הבנתי כלום" אגיד ואצחקק מאת "תוכל לדבר בספת בני אדם כדי שגם אני אוכל להבין בבקשה..." אגיד ואמשיך לצחקק בשקט
-
אנדי ~
"הייתי ברור מאוד." קרא המאמן, מעט נפגע. "נידורן הוא פוקימון הגנתי בעיקר, בלבאזור הוא פוקימון התקפתי, אך הוא מוכשר בהתקפות מיוחדות וגרוע בהתקפות גופניות..."
-
[quote=Charmander;1430429]אנדי ~
"הייתי ברור מאוד." קרא המאמן, מעט נפגע. "נידורן הוא פוקימון הגנתי בעיקר, בלבאזור הוא פוקימון התקפתי, אך הוא מוכשר בהתקפות מיוחדות וגרוע בהתקפות גופניות..."[/quote]
תודה שפישתת את הדברים" אגיד לו "עכשיו הבנתי תודה" אומר "דרך עגב אני אנדי" אגיד בחיוך ואושיט את היד כדי שנלחץ ידיים "ואתה?" אשאל אותו
-
אנדי ~
"קוראים לי ברוס. אל תשכח את שם הזה." אמר וחייך. הוא הסתובב ונעלם מהעין. אתה נשאר במרכז והאחות מחייכת לעברך. "תרצה משהו נוסף?"
נידורן ובלבאזור מסיימים לאכול וקופצים עליך בשמחה.
-
[quote=Charmander;1430436]אנדי ~
"קוראים לי ברוס. אל תשכח את שם הזה." אמר וחייך. הוא הסתובב ונעלם מהעין. אתה נשאר במרכז והאחות מחייכת לעברך. "תרצה משהו נוסף?"
נידורן ובלבאזור מסיימים לאכול וקופצים עליך בשמחה.[/quote]
"לא תודה" אגיד לה "עשית יותר מהרגיל תודה לך!" עגיד בחיוך 'מענין כמה באמת מודים לאחות ג'וי מגיע להן הכרה' אחשוב בליבי בדרכי החוצה "טוב באלבזור בוא ננסה את המהלך שעשינו מיקודם להופעה שוב ונידורן שב בצד ותגיד לי איך זה טוב?" אגיד לפוקימונים שלי "קדימה באלבזור!"
-
[QUOTE=Charmander;1430176]אנג'ל ~
המחשב קפא לרגע ואז שולחן העבודה נגלה בפניך, אתה ממהר להכניס את כרטיס הusb שכבר מתוכנת להעתיק את מה שהוא צריך. זה לקח 20 שניות כשלפתע אתה שומע מישהו נכנס לעבר החדר. הוא נכנס פנימה, היה זה אחד החוקרים ממקודם.
"היי מה אתה חושב שאתה עושה?! שלא תעיז!"
ג'ייק ~
אמייה מנסה להשתחרר בעזרת זנב הברזל, אך ההתקשחות שלו והנחישות שלו עזרו לו להחזיק מעמד עד שאמייה התעלף בצבתות שלו. אתה מחזיר אותו במהירות לפוקדור ושולח את איסקנדר. הוא מביט בפינסיר במבט משועמם.
לונדון ~
פרופ' אוק מביט בך ומתחיל להזיע בכל גופו. "אני הייתי שמח להביא לך פוקימון, הבעיה היא שכבר חילקתי את כל הפוקימונים שלי למאמנים אחרים! אני לא חושב שאני יכול להביא לך את הפוקימון היחיד שנותר לי פה, הוא פשוט לא תרצה אותו!"
דילן ~
איווי משתמש באיוושת העוצמה כדי לתקוף בדחיפה שמסיימת את הקרב הזה. טרייסי ממהר להביא לך חיוך מלא שיניים ולוקח תמונה של איווי שלך. איווי כל כך שמח ומזנק לעברך מלא אנרגיות, טרייסי ממהר לרפא את איווי ושולח אותך חזרה למסע. אתה מוצא את עצמך בדרך מס' 1 שוב.
תרצה להילחם נגד מאמנים או להתקדם לעבר העיר ורידיאן?[/QUOTE]
״כדאי שאמשיך לורמיליון״ אמלמל ואמשיך ללכת לכיוון העיר ורמיליון.
-
"אתה יודע איפה השירותים? "אשאל את המדען " חיפשתי את השירותים ואז באת"
-
אנדי ~
נידורן התיישב בצד והשקיף, בלבאזור המשיך להתאמן ולהאמן למשך כמה שעות, בעידודך עד שהבטת בשעון וראית כי התחרות מתחילה בעות חצי שעה. נידורן קיפץ בשמחה כשבלבאזור ביצע את המהלך שלו באופן מושלם.
דילן ~
אני אערוך בבית ואוסיף תמונות חח
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך במהירות לעבר העיר [b]ורידיאן[/b] ונכנס ליער ורידיאן. לאחר שעברת בזריזות את יער ורידיאן זינק לעברך סנדשרו קטן וקיפצץ בשמחה. הוא נראה היה מוכן להילחם.
אנג'ל ~
"בגלל זה הusb שלך תקוע עמוק בתוך המחשב!?" צרח החוקר, הוא שלף פוקדור ורץ לעברך בכמעט טירוף. "מגנמייט, הלם חשמלי, לעבר המחשב!"
-
[QUOTE=Charmander;1430477]אנדי ~
נידורן התיישב בצד והשקיף, בלבאזור המשיך להתאמן ולהאמן למשך כמה שעות, בעידודך עד שהבטת בשעון וראית כי התחרות מתחילה בעות חצי שעה. נידורן קיפץ בשמחה כשבלבאזור ביצע את המהלך שלו באופן מושלם.
[/QUOTE]
ראית איזה מוסרי הייתי בתגובה הקודמת עם האחות ג'וי
----------
"באלבזור! כל הכבוד תותח!" אגיד לו "נידורן באלבזור בוא נלך לתחרות!" אגיד לפוקימונים "אבל בינתיים נידורן אתה יכול לנוח תחזור" אחזיר אותו לפוקדור
-
[QUOTE=Charmander;1430477].
דילן ~
אני אערוך בבית ואוסיף תמונות חח
~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ממשיך במהירות לעבר העיר [b]ורידיאן[/b] ונכנס ליער ורידיאן. לאחר שעברת בזריזות את יער ורידיאן זינק לעברך סנדשרו קטן וקיפצץ בשמחה. הוא נראה היה מוכן להילחם.
[/QUOTE]
"איווי צא!" אקרא ואשחרר את איווי, "איווי תשתמש בדמעות מזויפות ואז בדחיפה מהירה!" אדריך את איווי.